Velhomaailma ja sen ihmeet > Harry Potterin maailma

Pieniä kysymyksiä kirjoista vol. 2

(1/92) > >>

gamma:
Entinen topic venähti yli kahteen kymmeneen sivuun, joten uuden topicin aika. ^^ Tässä topicissa voit siis kysyä ja vastata pieniin kysymyksiin, jotka eivät omaa aihettaan tarvitse.

Moniin kysymyksiin kuitenkin jo vastaavat edelliset samaa virkaa toimittaneet topicit, jotka löytyvät HP-arkistosta: Pieniä kysymyksiä kirjoista sekä sitä edeltänyt Epäselvyyksien osasto 2. Lisäksi hakua käyttämällä voi löytää vastauksen omaan ongelmaansa, ja myös Viistokuja ja HP-lexicon auttavat. ^^

Areena vapaa tuoreille kysymyksille!

Granttu:
Tietääkö kukaan, mikä se olento oli siellä King's crossin juna-asemalla vikassa kirjassa?

Vispilä:

--- Lainaus käyttäjältä: Granttu - Huhtikuu 26, 2011, 19:42:19 ---Tietääkö kukaan, mikä se olento oli siellä King's crossin juna-asemalla vikassa kirjassa?

--- Lainaus päättyy ---

Tätä on pohdittu useasti, ja yleinen mielipide on käsittääkseni ollut sen olevan Voldemortin Harryssa asunut sielunpala, jonka Voldemort Harryn sijaan tappoi kirouksellaan. :)

Horatius Kuhnusarvio:
Se oli kuolonsyöjä Anton"y Dolohov, jolla on oma kirous niin kuin Sectumsempra on kalkaroksen keksimä, joka haavoittaa, jopa kuolla ellei apua anetta.

Linnaea borealis:
Olen tässä miettinyt että jos Seamus Finniganin isä oli jästi, siis kokonaan jästi ja äiti noita -kylläkään ei ole mainittu onko Seamuksen äiti jästisyntyinen, puoliverinen  vai puhdasverinen, mutta kun ajattelee se ei ole ratkaiseva tekijä, paitsi jos Seamuksen äiti on jästisyntyinen.. -  niin oliko hänkin puoliverinen samalla tavalla kuin Harry, jonka äiti oli jästisyntyinen, mutta kuitenkin noita ja isä puhdasverinen velho?? Ja toiseksi: Jos Harryn äiti oli jästisyntyinen, ja isä puhdasverinen, eli Harry on puoliverinen, mutta entä jos onkin (niinkuin Harryn ja Ginnyn lapset) puoliverisen ja puhdasverisen lapsia, niin onko lapsi puoliverinen puhdasverinen vai jonkinlainen neljäsosa verinen? Lasketaanko silloin puhdasveriseksi??

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta