Kirjoittaja Aihe: Olethan rohkea Lily? (J/L, fluff, S)  (Luettu 402 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ria

 • Haaveilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: YewCharm170
 • Tupa: Puuskupuh
Olethan rohkea Lily? (J/L, fluff, S)
« : Syyskuu 18, 2010, 20:57:17 »
Name: Olethan rohkea Lily?
Author: Ria
Beta: Lilla Myy
Rating: S
Genre: fluff
Summary: James on jättänyt Lilylle kirjeen missä pyytää tätä olemaan rohkea...
Disclamer: Hahmot kuuluvat Rowlingille minä taas vaihteeksi leikittelen niillä
A/N: Ficci osallistuu FinFanFunin Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa -haasteeseen tällä kuvalla.


Lily oli juuri saapunut kotiin töistä. Uuvuttava päivä oli pitänyt sisällään lukuisia kotikäyntejä ja muistiloitsuja. Nyt Lily halusi mennä vain rauhoittavaan vaahtokylpyyn unohtamaan työasiat.
Saapuessaan keittiöön, hän huomasi pöydällä kirjekuoren, jonka päällä luki Rakkaalle Lilylleni. Lily nosti varovasti kuoren käteensä, otti sen sisään taitellun kirjeen ulos ja alkoi lukemaan:

Rakas Lily,

Muistan, kun näin sinut ensikerran juna-asemalla. Tiesin jo silloin, että tulet kuulumaan jollakin tavalla elämääni. Toivoin, että suuresti.
Aluksi katsoit minua ystävällisesti ja kuvittelin jopa, että meistä voisi tulla ystävykset heti. Mielialani painui kuitenkin nollalukemille kepposteni johdosta, kun suutuit minulle. Yritin monien vuosien ajan saada huomiosi, mutta turhaan. Yritin ystävällisesti kirota kaikki, jotka iskivät sinua. Tiedän, että se oli lapsellista ja turhaa, mutta en voinut sille mitään. Olin syvästi rakastunut sinuun jo silloin. Vihasin itseäni. Eihän viisitoistavuotiaan kuulunut vielä rakastua. Viisitoistavuotiaan kuului nauttia elämästä, eikä haikailla yhden tytön perään. Sinä et kuitenkaan ollut minulle vain yksi tyttö.

Muistan, kuinka Sirius kiusoitteli minua silloin, kertoi omista naisseikkailuistaan ja ilkeili, koska en ollut ikinä seurustellut. Noina hetkinä ajattelin, että saisin sinut vielä rakastumaan itseeni. Silloin olisin voinut näyttää Siriukselle, joka pyöritti joka viikko uutta tyttöä.

Kuudentena vuotenamme Tylypahkassa huomasin, ettei iskutekniikkani ollut mitenkään kehuttavan hyvä. Kerjäsin huomiotasi mitä omaperäisimmin tavoin ja sain aina vastaukseksi rukkaset. Silloin onneksi tajusin kysyä apua Remukselta. En kyllä vieläkään tiedä, mistä hän oli kaikki ohjeistuksensa saanut. Hänhän seurusteli ensimmäisen kerran vasta seitsemäntenä vuotena Tylypahkassa. Hän kuitenkin neuvoi minua jättämään sinut rauhaan. Päätin uskoa ystäväni neuvoa, vaikka ajatukseni eivät silloin kulkeneet samaa rataa. Miten ihmeessä saisin sinut rakastumaan itseeni, jos olisin täysin näkymätön? Nyt olen tyytyväinen ratkaisuuni.

Tottelin siis Remusta ja jätin sinut rauhaan. Silloin tajusin, että se todella auttoi. Huomasit ja kunnioitit minua, kun en enää riehunut syyttä suotta koulun käytävillä. Sain jopa suostuteltua sinut Tylyahoon kanssani ja siitä meidän yhteinen taipaleemme alkoi. Ja sitä olemme jatkaneet aina tähän päivään asti.
Ja nyt toivon, että saavut Kierrekuja kolmeen, tänne pieneen kahvilaan. Minä odotan sinua täällä. Haluan, että jatkamme elämäämme uudella tavalla. Ja toivon, myös, että olet rohkea ja vastaat siihen, mitä ikinä kysynkin, myöntävästi.

Rakkaudella sinun,
James


Lily pudotti kirjeen kädestään ja kyynel vierähti hänen poskelleen. Oli juuri Jamesin tapaista yllättää hänet tällä tavalla, juuri kun hän sitä vähiten odotti. Nopeasti Lily vaihtoi vaatteensa ja lähti kävelemään kahvilalle, missä James häntä odotti. Tai niin kuin Lily ajatteli missä elämäni mies odottaa.

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Olethan rohkea Lily? (J/L, fluff, S)
« Vastaus #1 : Syyskuu 22, 2010, 15:40:23 »
Pidin tästä :) Nimi tosin antoi minulle hieman toisenlaisen kuvan, muutta tämäkin oli hyvä. Se oli lyhyt ja yksinkertainen, ainut hieman "huonompi" kohta oli mielestäni tuo loppu:

"Sain jopa suostuteltua sinut Tylyahoon kanssani ja siitä meidän yhteinen taipaleemme alkoi. Ja sitä olemme jatkaneet aina tähän päivään asti.
Ja nyt toivon, että saavut Kierrekuja kolmeen, tänne pieneen kahvilaan. Minä odotan sinua täällä. Haluan, että jatkamme elämäämme uudella tavalla. Ja toivon, myös, että olet rohkea ja vastaat siihen, mitä ikinä kysynkin, myöntävästi."


Se oli mielestäni hieman töksähtelevää, eikä enää niin kauiniisti kerrottua.
Muuten tosi hyvä. Pidin hennosta[/i kirjoaituksestasi, ja lisäksi siitä että sirius oli naistenmies toisin kuin useimmissa ficceissä, melkein kaikkissa hän seurustelee vakituisesti, vaikka suhteet ovatkin usein leikkisiä... Nyt hieman livahdin aiheesta, mutta...
...pidin tästä.
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Olethan rohkea Lily? (J/L, fluff, S)
« Vastaus #2 : Toukokuu 24, 2011, 21:50:16 »
Awwwws. :3 *sai awwitus-kohtauksen*

Aivan ihana pieni teksti, jotenkin niin jamesmainen. Voisin kuvitella toden teolla tämän olevan totta Lilyn ja Jamesin tarinassa. Olet kirjoittanut tämän todella uskottavasti ja aidontuntuisesti, enkä voi sanoa ettenkö olisi liikuttunut tästä pienestä kirjeestä. Oli myös mielenkiintoista huomata, kuinka hienon tekstin olit saanut kuvasta aikaiseksi. Luulen, että olisin itsekin aika samantapaisen tehnyt, mutten todellakaan olisi saanut siitä näin kaunista tekstiä. *antaa pisteitä*

Kirjeen perimmäinen motiivi on hauska pohdittava asia. Aikooko James kosia Lilyä tuolla kahvilassa? Pelkääkö James, että Lilylle kävisi jotain kun Voldemort on nousemassa? Tälle voisin hyvinkin kuvitella jatkoa, mutta oikeastaan tämä on täydellinen juuri tälläisenään. Aivan ihana pieni teksti, joka kyllä sai pohtimaan enemmänkin.

Haltiamieli kiittää ja virnistää surullisenkuuluisan virneensä toivoen että tästä sai jotain rakentavaakin irti.
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa Ohjattava luumu

 • Laupias sadepilvinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Olethan rohkea Lily? (J/L, fluff, S)
« Vastaus #3 : Heinäkuu 03, 2013, 19:33:45 »
Oiiiiii ihana ficci : )
Olipa suloista: Ja toivon, myös, että olet rohkea ja vastaat siihen, mitä ikinä kysynkin, myöntävästi. Ja tämä viittaa siihen, että James aikoo kosia : )
No, eikös Molly joskus sanonutkin, että kun Voldemort oli vallassa, niin kaikki menivaät nopeati naimisiin, koska pelkäsivät kuolevansa. Pidin siis.

~Ohjattava luumu

Poissa Mehujauhepallo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonPatronus27791
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Olethan rohkea Lily? (J/L, fluff, S)
« Vastaus #4 : Lokakuu 05, 2013, 04:35:32 »
Kiitos tästä! Muuten hyvä fikki, mutta loppu tosiaan on hieman töksähtelevä, mutta silti kokonaisuutena hyvä.

Poissa Diamond

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Olethan rohkea Lily? (J/L, fluff, S)
« Vastaus #5 : Lokakuu 25, 2013, 19:08:11 »
"Eihän viisitoistavuotiaan kuulunut vielä rakastua. Viisitoistavuotiaan piti nauttia elämästä eikä haikailla yhden tytön perään. Sinä et kuitenkaan ollut minulle vain yksi tyttö."

Toi oli jotenki vaa söpö kohta<3Nii romanttista!<3
Muutenki ihana ficci ja vois aatella  et just nui ois käyny.:)
Luna Lovekiva -> Diamond