Kirjoittaja Aihe: Kelmien Suhertelija Satuu:n yritykset *Uusi* Kelmit uudella piirtotyylillä!  (Luettu 872 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Satuu

 • Vuotislainen
 • Pottermore: lightelm13
 • Tupa: Rohkelikko
« Viimeksi muokattu: Elokuu 07, 2011, 23:12:17 kirjoittanut Satuu »

Poissa Mustepullo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Näissä on tekijänsä käsiala selvästikin nähtävissä kun tarkastelee useampaa kuvaa, ja erityisesti tykkäsin ankeuttajasta. Vaikka se on melko nopeasti tehty (?), siinä on tunnelmaa ja kädenjälki työssä on hauska. Ensimmäisestä kuvasta pidin myös paljon, huulet ovat kyllä hieman omituiset mutta kuva on ehdottomasti hienoin ankeuttajan ohella. Mutta ensimmäisestä harrystä en pidä erityisesti, pää on jotenkin lättänä ja muoto on omituinen. Toinen Harrysi sen sijaan on erityisen onnistunut.
Sirius on tosiaakin hieman tyttömäinen ja pää näyttää taas hieman lättänältä. Mutta olet onnistunut Siriuksessa paremmin Sirius Pihamaallaa - työssä.
Kelmit puun alla - työssä huomaa mitä olet yrittänyt tavoittaa, mutta hahmojen asennot ovat hieman väkinäiset eivätkä ne näytä luonnollisilta. Lupin on tässä työssä onnistunein hahmo.

Suo anteeksi puutteelliset kommentointitaitoni. :)
Who knows which is which and who is who

Poissa Satuu

 • Vuotislainen
 • Pottermore: lightelm13
 • Tupa: Rohkelikko
Kiitos kommentistasi tosiaan ankeuttaja oli vähän nopeahko mutta ilman mallia piirretty :DDD Muistin vasta jälkeenpäin miten sen viittaa on ilmassa oudosti kiehkuralla. Anatomia saattaa välillä heittää minun kuvissani se on vasta harjoittelun alla. Vähään aikaan en ole piirrellyt mitään pitäis varmaan suherrella jotain ^^

Hidarico

 • Ankeuttaja
Lainaus
Anatomia saattaa välillä heittää minun kuvissani se on vasta harjoittelun alla. Vähään aikaan en ole piirrellyt mitään pitäis varmaan suherrella jotain ^^
No, ainakin minusta on mukava sitten seurailla kehitystäsi ja suhertele ihmeessä, nuo kuvat ovat mahtavia! Sain muuten James ja Snape-kuvasta inspiraatiota johonkin ficciin, mutta en rupeakaan kirjoittelemaan. Näissä sinun kuvissasi on mukavaa tunnelmaa, jotenkin sumuista ja epämääräistä. Kun katsoo kuvia, tuntuu viihtyisältä mutta samalla kuin olisi yksin syysyössä lehtien putoillessa päähän ja kettujen sun muiden nopeat askelet ja räsähdykset ypärillä.

- Betaé. Sekava, sekavampi, sekavin.

// Olen jostain syystä ruvennut piirtelemään kuolonsyöjiä kolmiomalliseilla mustilla hupuilla ja valkoisilla naamioilla. Tyytyväinen. <3
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 03, 2010, 23:06:19 kirjoittanut Betaé »

Poissa Mustepullo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kelmien Suhertelijan Satuu:n Yritykset *Uusi* Sirius <3 ja Haaste 1 LK
« Vastaus #4 : Marraskuu 03, 2010, 20:03:36 »
Päätinpä taas tulla kommentoimaan. :)
Siriuksen vartalo on todella hyvin piirretty, mutta kasvot ovat hieman omituisen muotoiset ja toinen silmä on oudon reunassa kasvoissa. Asu on myös hyvä ja hiukset, kyllä kuvasta tunnistaa siriuksen. :D

Tuo toinen uusi (haaste??) on upea! Harry Potter - teksti on todella hyvin tehty ja piirustus on hauska ja omaperäinen. Harry näyttää harrylta ja lohikäärme takana on todella taitavasti piirretty, varsinkin siivet. Onnistunut kokonaisuus. :)
Who knows which is which and who is who

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Kelmien Suhertelijan Satuu:n Yritykset *Uusi* Sirius <3 ja Haaste 1 LK
« Vastaus #5 : Marraskuu 03, 2010, 23:23:48 »
Sirius oli mielestäni ihan kivasti piirretty. Nenä taas muistuttaa minusta joko sulkakynän terää tai niitä Pimennon erikoisterävävien verimustekynien kärkiä. Kasvot olivat ihan mallikkaasti tehty mutta eivät muistuttaneet minun mielikuviani Siriuksesta. Vasen (kuvaa katsoessa) silmä loppu jotenkin omituisesti ja pää on jotenkin soikiomaisen littana. Posken puna, jos se se oli, sopi ihan OK:sti kasvoihin. Hiukset olivat hyvin piirretty kehystämään kasvoja ja tummalla. Pidin myös itse hiuksien piirrostavasta. Siriuksen tuijotus ulos kuvasta on hyvin tehty sillä minusta on ahdistavaa katsella kuvia jotka on yritetty piirtää niin että kuvassa oleva katsoo suoraan sinuun. Kohotetun käden linjat olivat hyvin tehty mutkattomaksi ja käsi olikin aidon kokoinen. Paidan reuna kun taas levenee ihan vähän ennen loppua häiritsevästi, joskin onhan se ymmärrettävää jos paita on hieman lyhyehkö.
Jalat ovat myös hyvin tehty, mutta kenkiin olisin jäänyt kaipaamaan hieman enemmän väritystä. Juuri tuo mieleeni käärmeen ja tämä voisi vieläpä viitata Regulukseen. Rest in peace. ^^

Poissa Satuu

 • Vuotislainen
 • Pottermore: lightelm13
 • Tupa: Rohkelikko
Nostelen :) Eli nyt on Suherrettu Sirius :D Kaipaisin kipeästi aiheita mieluummin Kelmien ajalta esim Pakkaskukkiin tai Memoryyn liittyen :)

//MUOKS MUOKS eli intoa riitti Paintilla piirtämiseen! Piirsin The last Maurders Työn Paintilla.. Eka ihmiseni paintilla suherretuks. Ttöhän Meni noin 2h

//Muoks muoks kaipailisin kommentteja joulun kunniaksi :)
// muoks edes vuoden 2011 kunniaks?
//muoks Täällä aika hiljaista voisko joku "arvostella" pari kuvaa :) Sitten vielä ne ketkä eivät kommaa kun ovat kattoneet vaan pari ekaa kuvaa. Tyylini on muuttunut loppupäähän...
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 04, 2011, 00:12:13 kirjoittanut Satuu »

Poissa Vispilä

 • kermavaahdossa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SkyLight149
 • Tupa: Luihuinen
Anatomia tosiaan on vähän heikosti hallussa, mutta eipä muuta. :) Pidin väritetystä Lilysta eniten... Muutenkin, skanneri pahoinpitelee viattomat lyijyvärityöt yleensä pahoin, ja siitä kärsivät myös hieman nämä kuvat. :l Varmasti livenä vieläkin hienompia. Mutta keep going, harjoittelemalla sitä oppii, ei millään muulla. Koitapa tehdä yksi työ pidemmän kaavan mukaan, ja mieluiten vielä yhdestä henkilöstä/eläimestä/asiasta: paneutuminen kunnolla työhön saa siitä aina hienomman. Esimerkiksi pään muoto on useissa hieman pyöreä. :) Mutta lisää tuon Lilyn kaltaisia töitä, ne ovat upeita.
Jos tänne kommentointi haittasi, ilmoita asiasta niin poistatan kommentin. Hyvää talven jatkoa!
Tänään on hyvä päivä auttaa.

Hidarico

 • Ankeuttaja
Jacob Black on sinänsä ihan hieno kuva. Kasvot hiukan leveähköt, korvia/korvaa en sinänsä nähnyt hyvin ja muutenkin kuva oli hiukka epäselvä (skannerin syyksi pistän, en sinun piirustustaitojen). Kaulakin oli paksu, mutta hyvin sait aataminomenankin näkymään tuossa. Hienona lisäkkeenä susi takana. Lotto! Bingo! Ja täysikuukin siellä kuin sädekehänä Jacobin pään ympärillä. Lisäksi tuo varjostus ei oikein syventänyt kasvoja.

Shane Meierin kasvot olivat isot, silmät, nenä, suu ja näin. No ainakin korvat näkyi nyt! Ja ihan hienohan tuo kyllä on, mutta jotenkin ei nyt vain uppoa tuo kuva. Ehkäpä liikaa poikettu aiheesta?

Sirius juuh hymyileekin tuolleen velmusti (ilkitöissä? Soo soo soo!) ja hiuksetkin ihan hyvin onnistuneet. Tuon sauvaa pitelevän käden olkapää on myös hiukan leveä. Ei sitten kauheasti muuta, koira jota luulen siriuksen animaagihahmoksi on hellyyttävä ja vielä jotakuinkin nauraa. Olisi ollut ehkä vielä parempi laittaa se katsomaan samaan suuntaan kuin Sirius.

Pahoittelen kommauksen epäselvyyttä ja noiden lyhyyttä. Pää ei oikein vielä toimi ja heräsinkin tunti sitten.