Kirjoittaja Aihe: Harry Potter hahmoset tirsun tyylillä // uutta 9.7.2012!  (Luettu 630 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Mitä tässä voisi sanoa? Piirtäminen on parasta ikinä! Rakastan piirtämistä yli kaiken ja mun on aikalailla pakko piirtää jollain tapaa joka päivä - joko kunnon piirustuksia tai sitten jonkin sortin suttuja sinne tänne. En pysty kuvittelemaankaan elämää ilman piirtämistä.
Täällä näytillä on nyt sellaisia onnistuneimpia näkemyksiäni rakkaista HP-hahmoista - ehkä joku jakaa saman näkemyksen edes pienesti... Ajan kuluessa taidot ovat kehittyneet ja oma tyylikin löytynyt.
Jos nyt satut kaikki katsomaan läpi, niin haluaisin kuulla mielipiteesi, oli se sitten kehumista tai asiallista kritiikkiä. Arvostan jokaista kommenttia paljon! :) 

14.8.2010


Kuoleman varjelukset (vuodelta yksi ja nakki)
Tätä työtä katsoessani en voi muuta kuin nauraa, mutta on tämä parempi kuin ensimmäiset Potter-aiheiset piirustukseni, jotka tein joskus kolmannella (ala-asteella siis). Oikeassa kulmassa olevan taikasauvan rajauksessa kävi pikku vahinko, siksi se näyttää enemmänkin patongilta kuin taikasauvalta. Mutta tästä työstä huomaa ihan kivasti tuon kehityksen.


Teini Sirius
Ihan näin ensialkuun, Sirius ei ole vinossa vaan paperi kuvaamishetkellä. Kädet ovat mitä ovat, mutta huomasin sen liian myöhään; kun olin jo rajannut ja kumittanut lyikkärin jäljet pois. Muuten tykkään tästä työstä paljon ja se on aika harvinaista.


Albus, James ja Lily
Tuollaisilta kuvittelen Jamesin, Albuksen ja Lilyn näyttävän epilogin ikäisinä. Huomasin vasta muutama kuukausi sitten, että Jamesilta puuttuu pari sormea, oi voi, mutta minkäs sille enää voi. Lilyllä on piilarit, ihan näin sivuhuomautuksena. :D


Hugo ja Rose
Tuollaisilta kuvittelenRosen ja Hugon näyttävän epilogin ikäisinä. Tosin, nykyään Hugolla on mun mielestä siniset silmät. Se kävi kyllä ihan vahingossa, aloin vain tehdä niistä sinisiä... 


Ron ja Hermione neljäntenä vuonna
Sain päähäni, että piirrän jokaisesta kirjasta yhden kohtauksen, joka liittyy Roniin ja Hermioneen. Tällainen tuli neloskirjan kuvasta. Ronilla on vähän liian pitkät kädet, mutta sille ei enää voi oikein mitään...

Harryn ja Ginnyn ensisuudelma
Sama juttu kuin äskeisen kuvan kanssa, tosin tämä liittyy Harry&Ginny-kohtiin. Tällainen tuli kuutoskirjan kuvasta. Ginnyn polvi tuntuu kyllä taittuvan vähän hassusti...

Hämähäkki kammoa tusseilla sutattuna
Halusin sutata jonkin hauskan kuvan, jossa olisivat George, Fred ja Ron. Tällainen siitä sitten tuli. Voi Ron-parkaa.


Sirius Black
Tämä on kolmas Sirius työ ja oma suosikkini. Vasemman silmän alle tuli vahingossa tehtyä mustelma, kun kumitin kumilla, jossa oli liilaa väriä ja se tarttui sitten jotenkin siihen... Mutta se sopii jotenkin hyvin, joten ei se paljoa haitannut.

Hugo ja Lily
Hugo ja Lily, niin sen olla pitää. Heti, kun heidät nimeltä epilogissa mainittiin, tein heistä mielessäni parin. He ovat ilmiselvästi toisilleen luotuja.

Kun Tonks ja Remus sanoivat tahdon
Jostain pälkähti päähäni lause: "kun Tonks ja Remus sanoivat tahdon". Siten siis tämä piirustus sai alkunsa. Ihan onnistunut työ, varsinkin Remus. Ei Tonksissakaan kyllä mitään vikaa ole. En halunnut tehdä Tonksille mitään perus häämekkoa vaan sellaisen tonskamaisen, mutta silti naisellisen ja tuollainen siitä sitten tuli.

Ronin ja Lavenderin suhteesta
No, Tonks ja Remus työn nimen jälkeen mieleeni tuli saman tien "Ronin ja Lavenderin suhteesta"-lause. Pari ensimmäistä hahmotelmaa koki kaamean kohtalon, kun en ollut tyytyväinen jälkeen; se ei näyttänyt siltä miltä sen piti. Idea oli jostain syystä vaikea toteuttaa. Lopulta sitten päädyin tuohon hieman chibimäisen hahmotyyliin ja kas niin, työ onnistui. Huomioikaa muuten vasemmassa laidassa olevat pikkuruiset Harry ja Ginny.

17.10.2010

Draco ja vaimonsa Astoria
Piirrettyäni Dracon ensin teininä yhdessä Pansyn kanssa rupesin ajattelemaan, että voisi olla ihan kiva piirtää Draco Astorian, vaimonsa, kanssa. Ihan kiva työ, pidän ehkä Astoriaa hiukan onnistuneempana kuin Dracoa - en tiedä miksi. Tarkkaa jos katsoo, niin huomaa että Astorialla on mintunvihreät silmät. Joo.

Feeniksen kilta
Saatuani päätökseen sen ideani, että piirrän jokaisesta kirjasta H&G:n ja R&H:n liittyvästä kohtauksesta kuvan, sain päähäni että teen kirjojen kansista omat versiot. Enää on vain viimeisen kirjan kansi piirtämättä. Tällainen sitten Feeniksen killan-kannesta tuli.
Yritin tehdä Lunan mekosta jotenkin 50-lukumaisen, mutta se vähän epäonnistui - tosin ei niin pahasti kuin Chon iho. Siitä tuli ihan liian keltainen! Rupikonna Chon olalla muuten kuvastaa Pimentoa, hehe. Kaikkein tyytyväisin olen Harryyn, hän onnistui todella hyvin omasta mielestäni. No jaa, hänen piirtämiseensä panostan ehkä kaikkein eniten näissä kansi-aiheisissa töissäni.

Blackin sisarukset
Idea piirtää Blackin sisarukset lähti siitä, että halusin kirjoittaa heistä pikkuisen ficin (josta ei sitten tullut mitään) ja päätin kuvittaa heidät ensin. Yritin saada heidän ulkonäköönsä hieman mukaan heidän luonnettaan, mutta en ole ihan varma että onnistuiko se Andromedan ja Narcissan kohdalla täysin. Bellatrixin kohdalla se ainakin onnistui. Itse pidän silti kaikkein eniten Andromedan ulkonäöstä ja olemuksesta.
Tarkkaan kun tätäkin työtä katsoo, niin huomaa että siskoksilla on samantapaiset kaulanauhat. Niiden tarkoitus on yhdistää siskoksia jollain tavalla.

Petunia ja Lily - aika ennen Tylypahkaa
Mua rupesi jossain vaiheessa kauheasti närkästyttämään, kun Petunia kuvattiin suurimmassa osassa kelmificcejä kauheana ihmisenä. Kirjoitin sitten itse one-shotin Petuniasta ja hänen tuntemuksistaan väleistä Lilyyn. Sen saatuani valmiiksi halusin piirtää Petunian ja Lilyn lapsina, silloin kun kaikki heidän välillään oli vielä hyvin. Ihan kiva kuva, tosin Lilyn asento aiheutti hahmotteluvaiheessa ongelmia...

Petunia ja Lily - kun näkymätön muuri kasvoi heidän väliinsä
Tässä on vähän sama juttu kuin ylemmän kuvan kanssa. Tosin, tässä halusin sitten piirtää, että mitä tytöt ajattelivat tulehtuneista väleistään teini-iässä.
Pidän tästä työstä kovin paljon. Varsinkin Petunian tukasta - siinä vaan on jotain. Heh.

31.12.2011

Puoliverinen prinssi
Eli joo, päätin siis piirtää jokaisen kirjan kannesta oman version ja tällainen tuli Puoliverisen prinssistä.
Dean ja Ginny taustalla vähän epäonnistui, mutta eipä sillä niin väliä, sillä omasta mielestäni Harry ja Romilda Vane onnistuivat ihan hyvin. Varsinkin Harry. Tykkään sen ilmeestä. Tosin, tykkään Romildankin ilmeestä. Hmm, no jaa.
Tässä kuvassa olen näyttävästi jo piirtänyt noita kauloja, jotka ovat hivenen liian pitkiä. En yhtään tajua, miksi mulla oli sellainen vaihe yhdessä vaiheessa. Jännää...

Ginny hääpuvussaan
Kaikki sai alkunsa tuosta hääpuvusta. Tykkään puvusta itse kaikkein eniten. Se vaan jotenkin onnistui. Ja tuosta hunnustakin tykkään. Yleensä en tahdo onnistua hääpuvuissa, joten ihme että tässä onnistuin. Vahinkohan se oli, että ei sen puoleen, eh.

9.7.2012

Harry kummisetänsä Siriuksen sylissä
Halusin vain piirtää jotain kivaa Harryyn ja Siriukseen liittyvää ja päädyin piirtämään puolivuotiaan Harryn Siriuksen sylissä. Tosin, Harry näyttää vanhemmalta kuin puolivuotiaalta. Ehkä yksivuotiaalta. Huomasin sen liian myöhään; juuri kun olin saanut työn rajattua. Huoh. No ei sille voi mitään.
Sirius puolestaan onnistui todella hyvin. Hiukset, parta ja paita, kaikki näyttää (vielä ainakin) hyviltä silmiini. Ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että Siriuksella on Harryn nimi tatuoituna olkapäässään kertomassa siitä, että hänen kummipoikansa on hänelle todella tärkeä.


//Zenz muoksi url-tagit kivempaan muotoon =)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 05, 2013, 11:50:06 kirjoittanut tirsu »
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor

Poissa Ria

 • Haaveilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: YewCharm170
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: tirsun HP fanarttia.
« Vastaus #1 : Elokuu 16, 2010, 19:48:45 »
Aivan ihania noi piirrustukset! Olen varmaan joskus vuonna nakki ja makkara kommentoinut kotisivuillesi, mutta nuo kaikki eivät tainneet olla silloin vielä siellä :)
Mutta tykkäsin erityisesti molemmista Siriuksista tosi hyvin tehty! Varsinkin tuo teini Sirius oli juuri sellainen "naistennaurattajan" ja komean näköinen :)
Pidin myös tuosta Ronista ja Lavenderista hauskasti piirretty :) Mutta oikeasti, tuo kuva oli semmoinen millainen Ronin ja Lavenderin suhde muutenkin oli. Lavender pääasiassa juoksi Ronin perässä ja Ron juoksi karkuun eikä Hermione tykännyt ollenkaan koko touhusta.
Muutenkin nuo sinun piirrustukset ovat taitavasti tehty, laita lisää vain tulemaan :)

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: tirsun HP fanarttia
« Vastaus #2 : Joulukuu 31, 2011, 15:33:30 »
Päivitystä: lisäsin kaksi uutta työtä. Eikä siihen mennyt kuin yli vuosi. Ja kumpikaan ei ole tehty tänä vuonna... No jaa, enpä ole tänä vuonna kovinkaan montaa Potter-fanarttia tehnyt, että ei sen puoleen.
Eli siis Puoliverinen prinssi-kansikuva ja hääpukuinen Ginny ovat uusimmat lisäykset. Kuten päivämäärästä näkyy.
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor

Poissa Ales

 • Fanficcari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 24365
  • My life, my party!
 • Pottermore: DreamFlight25004
 • Tupa: Luihuinen
Vs: tirsun HP fanarttia // uutta 31.12.2011!
« Vastaus #3 : Tammikuu 01, 2012, 23:08:20 »
Todella hienoja piirrustuksia tirsu!
Onnistunein/lempparini on James, Albus ja Lily kuva.
Se oli hyvin onnistunut, ja vastasi kuvitelmiani näistä kolmesta.
Kaikki olivat kokonaisuudessaan hyviä, mutta tuo oli lempparini. ^
Hey! You just lost The Game.

Poissa siilinpiikki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: tirsun HP fanarttia // uutta 31.12.2011!
« Vastaus #4 : Tammikuu 02, 2012, 00:23:50 »
Kyllä sinä olet kehittynyt näissä muutamassa kuukaudessa :). Alkutyöt ovat vähän jähmeitä, mutta nyt on tullut sellaista sulavaa linjaa. Noista suosikkini on Feeniksin killan kansi. Anatomian suhteen Harry vaikuttaa siitä sopusuhtaisemmalta kuin esim. tuossa uudemmassa Puoliverisessä. Olihan siinä Puoliverisessä ihmesuhdedraamaa, mutta en itse tuon tyylistä kantta tekisi kirjalle. Noh näkemyksensä kaikilla :). Lopuksi voisin todeta, että sinulla on kiva ote puuvareillä väritykseen. Sen kun voisi tehdä helposti huolimattomasti.
Voldemort menee kauppaan.

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: tirsun HP fanarttia // uutta 31.12.2011!
« Vastaus #5 : Tammikuu 02, 2012, 14:59:23 »
Molemmille kiitokset kommenteistanne. Ne vain jotenkin aina piristävät mieltä. :)
Camillaah: Pidin itsekin tuosta Albus, James & Lily-työstä, mutta nykyään katson sitä vähän kauhistuneena, mutta hyvä juttu, että joku pitää siitä. Olen tuon jälkeen tehnyt kolmikosta pari muutakin versiota, jossa he ovat teinejä, mutta jostain syystä ne eivät ole päätyneet tänne. Ehkä joskus...
Mutta joo, kiitos vielä kerran kommentistasi! :)
siilinpiikki: No juu, onhan sitä tullut jonkun verran kehityttyä (täällä ei taidakaan olla sellaisia töitä ollenkaan, jotka olen tehnyt 2011 - niissä näkyisi lisää kehitystä...). Täytyy kyllä itsekin myöntää, että Feeniksen killan kansiversiossa Harry näyttää hivenen paremmalta kuin tuossa Puoliverisessä. En tiedä, johtuu luultavastikin siitä kaulasta, se ottaa itselläni ihan ensimmäisenä silmään. Mutta kaikista kansiversioistani, nuo kaksi onnistuivat parhaiten - Azkabanin vankin lisäksi (mutta sitäkään ei löydy täältä).
Ja vielä sen verran tuosta Puoliverisen kansiversiosta, että halusin välttämättä piirtää siihen ahdistelevan Romildan. Enkä osannut piirtää kunnollista Dumbledorea tai taivaalla olevaa pimeän piirtoa, joten siksi kannesta tuli tuollainen, eh. ^ ^'
Väritän kaikki työni enimmäkseen puuväreillä, joten kai niillä värittäessä kehittyy jonkinlainen kunnon ote.
Kiitos sullekin vielä kerran kommentistasi. :)
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor

Poissa Iimma

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter hahmoset tirsun tyylillä // uutta 31.12.2011!
« Vastaus #6 : Huhtikuu 02, 2012, 19:43:16 »
Hienoja nää siun piirrustukset! Tykkää, että sen puoleen jatka vaa piirtämistä.
Eniten ehkä tykkäsin tosta Harryn ja Ginnyn ensisuudelmasta (:
Okei nyt ei oikee tuu rakentaa tekstiä mutta mutta ehkä sitä joskus :D

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Harry Potter hahmoset tirsun tyylillä // uutta 31.12.2011!
« Vastaus #7 : Heinäkuu 01, 2012, 10:40:26 »
Kiitos kommentistasi, Iimma!
Kivaa, jos pidät töistäni. :) Ja onhan tuo Harryn ja Ginnyn ensisuudelma hyvä itsestänikin. Yksi parhaimpia niistä töistäni, jossa suudelma näyttää edes etäisesti hyvältä eikä kovin tökeröltä - tai sitten olen vain kauhean kriittinen...
Tarkoitukseni olisi uusia töitä lisätä jossain vaiheessa. Mutta täytyy katsoa missä vaiheessa saan senkin aikaiseksi.
Vielä kerran, kiitos piristävästä kommentistasi. :)

>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor

Poissa Linesca

 • Kapinasusi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Home field advantage
 • Pottermore: WalnutRain28723
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Harry Potter hahmoset tirsun tyylillä // uutta 31.12.2011!
« Vastaus #8 : Heinäkuu 01, 2012, 11:14:31 »
Aivan ihania piirrustuksia kaikki! Eniten tykkäsin tuosta Siriuksen kuvasta, se jälkimmäinen. Jotenkin vaan ihana. Ähh miksen käytä mitään muuta adjektiivia? :D
Se on lampi niin ihmeellinen, ja sen pinta on niin syvänsininen, siellä rauhassa unelmoida saan, ajatuksiin kauas pois vaeltaa...

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Harry Potter hahmoset tirsun tyylillä // uutta 31.12.2011!
« Vastaus #9 : Heinäkuu 01, 2012, 15:11:29 »
Kiitos kommentistasi, Linesca! :)
Itsekin tykkään hitusen enemmän siitä jälkimmäisestä Siriuksesta. Siinä on vain sitä jotain - pilkettä silmäkulmassa.
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor

Poissa sanpe hpf

 • Hullu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Laiturilla 9 3/4 tavataan!
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter hahmoset tirsun tyylillä // uutta 9.7.2012!
« Vastaus #10 : Tammikuu 15, 2014, 18:46:56 »
Oon tosi huono kirjottamaan kommentteja...

En tykkää tosta manga-tyylistä, mutta tää Sirius Black oli ihan kamalan hieno. Hieno oli myös Draco ja Astoria(vai mikä se nimi oli?) Siinä Lily ja Petunia +näkymätön muuri taijotain-piirroksessa Petunian käsi oli oudosti... ja se oli vähän pieni... mutta hienoja silti!!!
Täällä ollaan.

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Harry Potter hahmoset tirsun tyylillä // uutta 9.7.2012!
« Vastaus #11 : Huhtikuu 26, 2014, 17:03:55 »
Oho. Tänne oli tullut kommentti. Olin unohtanut kokonaan, että mulla on täällä piirustuksiani esillä. Hupsista.

Mutta. Kiitos kommentistasi sanpe hpf! Äläkä huoli, olen itsekin huono kirjoittamaan kommentteja.

Olettaisin, että tarkoitit sitä työtä Siriuksesta, jossa on se vahinkomustelma? Itsekin pidän siitä yhä vaikka sen tekemisestä on kulunut aikaa jo reippaasti. Se on hyvin harvinaista, että tykkään jostain työstäni enää siinä vaiheessa, kun aikaa on kulunut. Mutta se on vaan jotenkin onnistunut työ vieläkin.

Ja nyt kun tulin vilkaisseeksi sitä Lily ja Petunia-työtäni, niin täytyy myöntää, että Petunian käsi on kyllä epäilyttävän näköinen. He. Mutta tukasta tykkään yhä! ;)

Kiitokset vielä kerran kommentistasi!
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor