Kirjoittaja Aihe: 3 kertaa kun Lily Evans rakastui (K-7, Lily/James)  (Luettu 559 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ria

 • Haaveilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: YewCharm170
 • Tupa: Puuskupuh
3 kertaa kun Lily Evans rakastui (K-7, Lily/James)
« : Heinäkuu 30, 2010, 15:15:31 »
Beta: teinirinsessa
Genre: Fluff
Ikäraja: K-7
Paritus: James/Lily
Summary: Otsikko kertoo kaiken, 3 kertaa kun Lily Evans rakastui.
Disclamer: Hahmot ovat Rowlingin, minä vain leikin niillä :)
A/N: Tämä ficci osallistuu FinFanFunin 3 kertaa kun... -haasteeseen

//Muoksin ikärajan otsikkoon. -Zenz
// Muoksin parituksen otsikkoon. -R


3 kertaa kun Lily Evans rakastui


"Potter, minä en lähde kanssasi ulos, vaikka olisit viimeinen mies maailmassa!" huusin tummahiuksiselle pojalle, joka seisoi edessäni.
Tämä ei ollut ensimmäinen, eikä varmastikaan viimeinen kerta, kun James Potter pyytäisi minua ulos.
"Mutta Lily..." hän anoi vielä.
"Menen ennemmin ulos jättiläiskalmarin kanssa kuin sinun!" tiuskaisin hänelle. Yllätyksekseni Potter ei enää yrittänyt suostutella minua kanssaan ulos. Ei hän yleensä näin nopeasti antanut periksi. Katsoin Jamesin perään. Nytkö se olisi ohi? Eikö hän pyytäisi minua enää ulos? Osa minusta tunsi helpotusta, mutta suurin osa tunsi jonkinlaista haikeutta.
Seuraavalla viikolla koin järkytyksen. Paras ystäväni Alice Prewett kertoi, että James oli alkanut seurustella kuudesluokkalaisen Suzy Robinsin kanssa. Tunsin kyyneleiden kihoavan silmiini. James ei todellakaan ole tulossa pyytämään minua enää ulos.
Hetkinen, ei minun pitäisi näin tuntea. Minunhan pitäisi vihata Potteria ja muita Kelmejä sydämeni pohjasta. En minä voi rakastua James Potteriin. En vain voi!

****

"Tahdotko sinä, Lily Alice Evans, ottaa James Christopher Potterin aviomieheksesi ja rakastaa häntä niin myötä- kuin vastamäessäkin, kunnes kuolema teidät erottaa?" pappi kysyi minulta. Tunsin onnenkyyneleen vierähtävän poskelleni.
"Tahdon", vastasin ja hymyilin Jamesille. Miksi en tahtoisi?
"Tahdotko sinä, James Christopher Potter, ottaa Lily Alice Evansin aviovaimoksesi ja rakastaa häntä niin myötä- kuin vastamäessäkin, kunnes kuolema teidät erottaa?" pappi kysyi nyt Jamesilta.
James kääntyi katsomaan minua suoraan silmiin hymyillen: "Totta kai tahdon, en kai minä nyt turhaan Lilyä kuutta vuotta ole jahdannut."
Koko kirkkoväki naurahti. Olihan James minua Tylypahkassa melkein kuusi vuotta jahdannut ja nyt hän oli saanut vastakaikua rakkaudelleen.
"Julistan teidät täten aviopariksi", kuulin papin hämärästi sanovan. Olin onneni kukkuloilla, nyt olin saanut Jamesin, virallisesti. Me rakastimme toisiamme, eikä millään muulla ollut sillä hetkellä väliä.
Huomasin sivusilmälläni, kuinka koko kirkkoväki oli noussut seisomaan. En kerennyt ajattelemaan enää mitään muuta, kun James suuteli minua. Suudelma oli täynnä rakkautta, mitäs muutakaan?

****

"Tässä teidän poikanne", nuori kätilö sanoi minulle ja antoi peittoon käärityn lapsen syliini. Tunsin kuinka kyynel vierähti poskelleni. Sain nyt viimeinkin poikani, Harryn syliini. Olihan sitä jo yhdeksän kuukautta odotettu.
"Hei, Harry", sain sanottua. James, joka seisoi takanani, tiukensi otettaan hartioistani. Sipaisin Harryn pientä poskea. Se oli hyvin pehmeä, niin kuin kuuluikin. Katsoin Jamesia takanani ja huomasin hänen poskellaan kyyneleen.
"Minä rakastan sinua", sanoin hymyillen Jamesille. Tunsin Harryn pienen jalan potkaisevan kättäni.
"Ja sinua myös, pikkuinen", naurahdin pojalleni. Pidin pientä kääröä vielä hetken sylissäni, ennen kuin ojensin hänet Jamesille.
James hymyili leveästi saadessaan Harryn syliinsä. Katsoin kaksikkoa hetken, ja tajusin, etten voisi mitenkään elää ilman heitä. Tein mielessäni lupauksen. Jos joku ikinä yrittäisi satuttaa jompaa kumpaa heistä, minä estäisin sen, tai kuolisin sitä yrittäessäni. Mikään muu ei ollut maailmassa minulle tärkeämpää kuin James ja Harry.

****

A/N2: ja kommenttia tietenkin saa jättää ^^ Ja tosiaan tämä oli muuten k-7 ficci eikä k-11 (olin laittanut väärän ikärajan tuohon otsikkoon :D)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 28, 2012, 11:06:11 kirjoittanut Renefer »

Poissa takkuturkki

 • varjoissa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • yes, i can
  • tumblr
 • Pottermore: StrikeWizard7023
 • Tupa: Luihuinen
Vs: 3 kertaa kun Lily Evans rakastui, K-7
« Vastaus #1 : Lokakuu 26, 2010, 19:57:13 »
ihana!<33 enimmäinen noista oli kyllä paras ;D!! Tykästyin.. Harmi kun tää oli näin lyhyt. Oisin voinu lukee paaaljon enemmän!


elämättömyysaika jähmettynyt

Poissa Diamond

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: 3 kertaa kun Lily Evans rakastui (K-7, Lily/James)
« Vastaus #2 : Lokakuu 25, 2013, 19:57:59 »
Suloista<3
"En kai minä turhaan lilyä kuutta vuotta jahdannut." :DD Toi oli hauska kommentti. Joo ja munki puolesta olis saanu olla pitempi:)
Luna Lovekiva -> Diamond

Poissa Ruby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taika on valtaa.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: 3 kertaa kun Lily Evans rakastui (K-7, Lily/James)
« Vastaus #3 : Kesäkuu 02, 2014, 19:44:53 »
Tykkäsin :-)
Ihania lyhyitä hetkiä Lilyn näkökulmasta. Pystyin kuvittelemaan ton ensimmäisen pätkän idean: Lily ei lainkaan osannut odottaa että James antaisi joskus periksikin, ja sitten kun se tapahtuu niin haikea olo iskee. Kirjoitusvirheitä en löytänyt lainkaan. Kaikin puolin ihana ficci, pidempi tosin olisi minustakin voinut olla :-)
"They're taking the hobbits to Isengard!"