Kirjoittaja Aihe: Jos nyt vaikka minäkin piirtäisin (S)  (Luettu 322 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Metsis

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Curiouser and curiouser
 • Tupa: Korpinkynsi
Jos nyt vaikka minäkin piirtäisin (S)
« : Heinäkuu 25, 2010, 13:42:39 »
Wihihiii, eli tälläistä olen vuoden aikana piirrellyt. Osa on melko vanhoja, mutta älkää vihatko. Joten pidemmittä puheitta:

Severus Snape
aloitetaan tällä. Minun piti muistaakseni piirtää joku aivan muu, mutta mitä pidemmälle piirros eteni, sitä enemmän se alkoi minusta muistuttaa Severusta, joten päätin luovuttaa ja luoda siitä Severuksen. Minusta tämä on ihan onnistunut, mutta ilme voisi olla ehkä hieman vihamielisempi. No ehkä Severus näkee Lilyn tässä ja siksi hymyilee.

Viktor Krum
Tämä on puoliksi huumorilla piirretty, ja kokonaan mustekynällä joten jälki on hieman suttuista. Toisaalta pidän tästä, koska se adustaa niin erilaista tyylis kun mitä normaalisti teen. Jää vain ärsyttämään työn laatu.

Hermione Granger
Kuvaan on jäänyt jostain syystä tuommoinen "ginny weasley" teksti, mikä ei siihen kuulu. En pidä tästä työstä yhtä paljon kuin muista Potter tytöistäni, joku juttu tuossa päässä häiritsee, ja ilmeessä ja käsivarret ovat liian kapeat. No anatomia ei oikein koskaan ole minulla kohdallaan. Pyydän anteeksi värien hailakkuutta tässä (ja muissakin) kuvassa, minulla ei ole skanneria joten jouduin koneella vahvistelemaan, huonolla menestyksellä.

Luna Lovegood
Pidän tästä muuten, mutta nenä on liian littana. Enkä jotenkin ole onnistunut vangitsemaan Lunan unelmoivaa luonnetta. Tämä oli ensimmäinen Potter tytöistäni. Tässäkin käsivarret liian kapeat, mutta muuten ihan jees.

Pansy Parkinson
Tästä pidän eniten, tämä on viimeinen Potter tyttöni ja minusta onnistunein. Tosin Pansy seisoo hieman vinossa, upsista. Nuo hiukset oli kiva piirtää, vaikkakin melko helppo, ja tykkään myös tuosta kauluspaidasta, joka on minusta onnistunein tässä kuvassa.


Siinä olivat Potter työni, lisäilen jos tuntuu siltä. Kommentit olisivat ihania:)
« Viimeksi muokattu: Elokuu 17, 2010, 15:55:34 kirjoittanut metsän menninkäinen »
'Cause though the truth may vary
this ship will carry our bodies safe to shore.

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Jos nyt vaikka minäkin piirtäisin (S)
« Vastaus #1 : Heinäkuu 25, 2010, 14:49:49 »
Tulenpas tänne nyt kommentoimaan, sen verta hienoja ovat kuitenkin...

Severus Snape
Tämä oli minusta todella hienoa, vaikka silmissä tuntuu olevan aika tyhjä katse. Mutta ehkäpä se Lily sen tekee, että Severus on uponnut muihin maailmoihin... x) Muuten kuva oli hienosti piirretty, hiukset olivat eläväiset ja muutenkin koko hahmosta tuli mieleen Severus.

Viktor Krum
Äääh, jostain syystä en pitänyt tästä en yhtään. Koko kuva oli melko suttuinen, ja muutenkin naama näytti oudolta. Silmät näyttävät olevan hirmuisen korkealla. O.o Kuvasta kyllä tulee hieman mieleen Krum, mutta yleisesti ottaen kuva on nopeasti piirretyn näköinen. Ehkä se mustekynä ja ruutuvihko tekevät sen... Kyllä se kuva oli hienosti piirretty, mutta Severuksen jälkeen se vain järkytti antamallaan huolimattomuuden vaikutuksella. *mikä jännä adjektiivi vai mikä olikaan*

Hermione Granger
Oi, tämä oli ihana. Tuli kyllä heti Rohkelikko-fiilis, vaikka hahmo ei hirveästi minun kuvaani Hermionesta vastaa. Hiukset näyttivät niin...siisteiltä. Mutta väritys oli pirteää ja muutenkin tämä kuva oli piristävä. Pidän tästä, tuo pirteän fiiliksen itselleni. Erityisesti tuo taikasauvan pää ja siitä lähtevä pyörteentynkä vai mikä se onkaan.. x)

Luna Lovegood
Hieman hämärä kuva ylhäältä ainakin, mutta pystyin näkemään että kyllä se ihan Lunalta näytti. Naaman profiilista tuli mieleen ihan kreikkalaiset veistokset ja maalaukset, joissa nenä on tuollainen ja naama muutenkin niin ns. täydellinen. Mutta se on silti hyvin lunamainen kuva, asento ja muutenkin olemus kuvassa. <2

Pansy Parkinson
Suosikkini näistä kuvista. En kyllä saanut Pansy-fiilistä tästä, mutta yleisesti ottaen pidän kuvasta oikein paljon. Pansyn rento olemus, toinen sukka valahtaneena alemmas kuin toinen, selkä katsojaan päin... Tunnelma kuvassa on iloinen ja salaperäinen, joten kyllä siitä hieman Pansy tulee mieleen.

Pidän muuten käyttämistäsi värimaailmoista, Rohkelikossa punaista, Korpinkynnessä sinistä ja Luihuisessa vihreää. Tupa näkyy niin taikasauvan päässä kuin itse hahmossa. Piirrustustyylisi on omanlaistaan, ja tulen näitä kyllä ihailemaan jatkossakin.
Haltiamieli kiittää ja virnistää surullisenkuuluisan virneensä pahoitellen mahdollisesti epärakentavaa kommenttiaan.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 25, 2010, 14:57:33 kirjoittanut Haltiamieli »
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa Metsis

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Curiouser and curiouser
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Jos nyt vaikka minäkin piirtäisin (S)
« Vastaus #2 : Heinäkuu 25, 2010, 15:19:43 »
Kiitos Haltiamieli!

Tuo Krum tosiaan on piirretty vartissa, anteeksi sorruin pika piirtämiseen:(
'Cause though the truth may vary
this ship will carry our bodies safe to shore.