Kirjoittaja Aihe: (SUMMER!!) LAST DAY (BEFORE THE VACATION) IN HOGWARTS W/ HARRY & FRIENDS  (Luettu 355 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Mimmi

  • kolmen soinnun rälli
  • Vuotislainen
  • gimme danger
  • Tupa: Mary Sue
Hoi! Kesän alussa paparazzeilimme Minsvon kanssa pitkästä aikaa Poikaa-Joka-Elää. Sattuneen syyn, eli kolmen viikon mittaisen Oxford-reisen ja hajamielisyyden takia otokset eivät ihan tuoreeltaan tänne ilmestyneet, mutta nauttikaa silti. Olisi hauskempaa ottaa enemmänkin harrylicious photoja, mutta ilmeisesti olemme sen verran aikaansaamattomia että seuraavat uudet ilmestyvät ensi talvena...

Edelliset seikkailut!
Winter Wonderland
Viimevuotinen kesäseikkailu

(Saako actionmanit ja barbit osallistua proppauskisaan??? Parempi oisi!)

Koulujen lopussa Harry Potterilla oli surullinen hetki; joutuisihan hän jättämään Tylypahkan pitkät käytävät, professori Kalkaroksen viidenkymmenenkahdeksan pergamenttirullan mittaiset tutkielmat, jännittävät luutakomeronsa ja rakkaat ystävänsä taas pitkäksi kesäksi ja palaamaan Likusteritielle Diddipsin nyrkkeilysäkiksi.
Viimeistä päiväänsä Tylypahkassa Harry ei kuitenkaan halunnut käyttää kesän murehtimiseen. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja Harry ystävineen nautti lämmittävistä säteistä linnan vehreällä pihalla...

Kuitenkin teiniangsti ja raivoisa ahdistus tulevasta ikävästä valtasivat yllättäen Harryn mielen ("MIKSI JUURI MINUN PITÄÄ OLLA POIKA-JOKA-ELÄÄ!! EN TAHDO DURSLEYILLE!!")ja hän tarvitsi hieman omaa aikaa, ettei rupeaisi purkamaan tuskaansa ystäviinsä kuten yleensä... Pieni kävelyretki Kiellettyyn Metsään tekisi siis terää ja rauhoittaisi tuskaisen mielen! Harry halusi hyvästellä myös pikkuöttiäisystävänsä. Kesästä tulisi tylsä kuten yleensä, joten viimeisenä päivänä velhomaailmassa olisi hyvä kokea pieni seikkailu hassujen taikaolioiden täyttämässä metsässä!Harryn seikkaillessa metsässä raivon vallassa Ron mietti parasta ystäväänsä. Harry-parka, viettää nyt koko kesä tyhmien jästien luona! Helkkari sentään!
Vietettyään pienet hetket pääkoppiensa parissa pojat päättivät lähteä liihottelemaan taivaalle! Oi sitä vapauden tunnetta ja tuulenvirettä helmoissa!"Tulisalama! Lentävä rakastettuni... Kylläpä sinua tulee ikävä..." Harry ajatteli haikeasti tuulen tuivertaessa hiuksiaan."Hei Harry! Muodostelmalennetään!" Ron huikkasi virnisten. "JEAH!" huudahti Harry innoissaan. Olipa onnellista omistaa sekä luudanvarsi että ystävä jonka kanssa liihotella!


*** MINSVO & MIMMI KIITTÄÄ! ***

Alkakaahan suoltamaan rakentavaa palautetta!
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 25, 2010, 19:25:12 kirjoittanut Mimmi »
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Craza

  • välikappale
  • Vuotislainen
Ei jei jei jei mahtaisia 8DDDD

Suorastaan kestämättömän upeaa. Kun aloittaa nauramisen (hyväntahtoisen) ei sille tule loppua. Kuvatekstit yhdistettynä kuviin on jotain niin hienon hassun ihanaa! Etenkin Äksön mään kovis muskeli Harry aiheuttaa suurenmoista hilpeyttä. Varsinkin ensimmäisessä kuvassa jossa jalka tulee muhkeasti esiin kaavun halkiosta. Luuta kuvat on kyllä hienoja, ensimmäinen itse asiassa näyttää oikeastikin siltä kuin tyypit lentäisivät ilmassa.

Ähähähhää siis hienoa :D