Kirjoittaja Aihe: Olivia Lufkin  (Luettu 504 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa snowychann

  • fanfiction whore
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • ♂ + ♂ = ♥ ♀ + ♀ = ♥ ♀ + ♂ = ♥
Olivia Lufkin
« : Kesäkuu 29, 2010, 13:17:43 »
Juu, siis Olivia Lufkin on amerikanjapanilainen laulajatar, josta tuskin täällä on kovinkaan moni kuullut. Itse törmäsin tähän neitoon viime vuonna, kun katsoin animea nimeltä NANA. Siinä toimi erään hahmon laulajana joku uskomattoman lahjakas nainen josta päätin hankkia lisää tietoa.

Olivialla on heleä ja korkea enkelimäinen ääni. Ikää hänellä on jo jopa 30 vuotta, mutta hän näyttää paljon nuoremmalta.:D Hän on mielestäni todella kaunis ja onhan hän mallintöitä tehnytkin... Mutta eniten minua kiehtoo tietysti Olivian musiikki, joka on erittäin monipuolista, heittelee kauniista rakkausballaadeista mystisiin ja erikoisiin kappaleisiin ja niiden kautta ihan hard rockiin asti. Olivian sanoitukset ovat usein kantaan ottavia mutta poikkeuksetta todella kiehtovia. Hän laulaa lisäksi sekä japaniksi että englanniksi ja lausuu molempia todella hyvin.

Olivia on lahjakas ja kaunis mutta surullisen vähän tunnettu. Ainakaan Suomessa en ole tavannut ketään kuka hänet tuntisi...musiikkia hän on tehnyt jo 2000 luvun alusta lähtien.

Toivottavasti menette juuri tälläkin hetkellä Youtubeen ja sieltä kuuntelemaan häntä ja jos ette vielä siellä ole, hoputan teidät sinne NYT. Ihan tosi, saatte kokea jotain uskomatonta.

Biisejä joita suosittelen ovat ainakin Lettuce Garden, Bleeding Heart, Shadow of Love, Wish, Solarhalfbreed, Blind Unicorn, Dreamcatcher, If you only knew, Colour of your Spoon, Rain ja Trinka Trinka. Niitä kyllä löytyy vielä PAAAALJON enemmän ja ihan yhtä upeita kappaleita...

Mutta kertokaa mielipiteenne, jos innostutte kuuntelemaan Oliviaa.:)