Kirjoittaja Aihe: Slayer  (Luettu 610 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Bad Girl

  • Rebel Yell
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Guilty 'til I'm proven innocent
  • Tupa: VOLDEMORT!!!
Slayer
« : Tammikuu 22, 2010, 21:03:21 »
Siis mitä silmäni näkevätkään, eikö täällä ole omaa topiiccia Slayerille? :''D Ainakaan haulla ei löytynyt, joten tehdäänpä sellainen ;>

Slayer on siis yhdysvaltalainen trash metal-yhtye, jonka alkuperäiskokoonpanoon kuuluvat basisti-laulaja Tom Araya, kitaristi Kerry King, kitaristi Jeff Hanneman ja rumpali Dave Lombardo, ja tämä porukka on yhäkin kasassa vaikka Dave Lombardo onkin jättänyt yhtyeen kahdesti ja palannut sitten aina takaisin. Vuosina 1992-2001 rumpalina toimi  Paul Bostaph. Slayer on ollut suuri vaikuttaja trash metallin synnyssä, 1980-luvun puolivälissä trash metalin kärjen muodostivat Metallica, Anthrax, Slayer ja Megadeth. Näitä kutsuttiin "thrash metalin neljäksi suureksi". Slayerin lavaesiintyminen ei sisällä pyrotekniikkaa juuri ollenkaan ja rekvisiittakin on hyvin vähäistä. Lisäksi yhtye on tunnettu hyvin nopeatempoisista kitarariffeistä, ja kun Slayer levytti thrash metalin tunnetuimpiin kuuluvan Reign in Blood -albumin vuonna 1986, albumi sisälsi nopeinta thrash metalia, mitä siihen mennessä oli kuultu. Yhtyeen sanoitukset ja sävellykset hoitavat pääasiassa King ja Hanneman.

Itse tutustuin yhtyeeseen ihan sattumalta aikoja sitten, aluksi en tästä musiikista kamalasti välittänyt mutta enemmän kuunneltuani tajusin että tämähän on ihan hemmetin loistava! Rakastan näitä synkkiä sanoituksia, ja lempikappaleeni on ehdottomasti Angel of Death, vaikka kaikki ovatkin ihan uskomattomia^^ Levyjä tosin omistan tasan yhden, ja sekin vasta vähän aikaa sitten hankittu World Painted Blood, jota onkin sitten pitänyt huudattaa yötä päivää <: Mitä mieltä te olette Slayerista? Kaikki keskustelu aiheeseen liittyen on tervetullutta^^
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 22, 2010, 21:06:45 kirjoittanut Bad Girl »
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

Poissa Asiam

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Velho
  • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Slayer
« Vastaus #1 : Tammikuu 24, 2010, 00:36:04 »
Slayer on tällä hetkellä paras tai ainakin yksi parhaista äärimetalliyhtyeistä mitä tämä pallo kamarallaan kantaa. Vanhempi tuotanto on tutumpaa kuin uudempi. Uusimmista olen kuullut vain God Hates Us Allin, jos sitäkään voi enää sanoa uudeksi, onhan sillä vanha kokoonpano ja julkaisemisestakin on jo yhdeksän vuotta. Vanhat 80-luvun levyt minulta löytyy. Tuoreimpina hankintoina kaksi ekaa, Show No Mercy ja Hell Awaits. 2000-luvun tuotannosta ei muuta kommenttia siis, paitsi että tuo God Hates Us All on varsin pätevä levy, ehkä vähän pituudella pilattu vain.

80-luvun tuotannosta lemppareita ovat Reign In Bloodin lisäksi Seasons in the Abyss. Kaksi ensimmäistä vetävät kyllä näille vertoja. Äänimaailma on tietyllä tavalla vaarallisempi ja "saatannallisempi" kuin RiB:llä ja SitA:lla. South of Heavenkin on totta kai hyvä, mutta otti ainakin minulla aikansa ennen kuin levyyn pääsi sisälle. Varsinkin jos on kuunnellut albumin Reign in Bloodin tykityksen jälkeen on South of Heaven varsin kevyt, eikä tehottomat sounditkaan yhtään tehosta levyn materiaalia. Tuomio South of Heavenista; Hyvä musiikki tehottomilla soundeilla.

Livenä en ole koskaan nähnyt, vaikka vierailevatkin täällä usein. Olen laiska keikkoilla kävijä.