Kirjoittaja Aihe: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?  (Luettu 28263 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Celestial

 • killing loneliness
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • love is right now
Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« : Elokuu 13, 2009, 13:41:18 »
En löytänyt samankaltaisia aiheita haulla, mutta pyydän syvästi anteeksi sokeuttani, jos tällainen onkin jo, enkä ole sitä huomannut. :) Toivottavasti aloitus on hyvä, sillä tämä on ensimmäinen aiheeni lukuunottamatta runotopicejani. :)

Otsikko kertoo kaiken. Minkä muodon mörkö ottaisi sinut nähdessään, toisin sanoen, mitä pelkäät eniten? Kertokaahan myös, miten tekisitte möröstänne naurettavan naurretavus-loitsulla. Toivoisin keskustelua ja kunnolla perusteltuja vastauksia, en yhden sanan viestejä.

Omasta mielestäni syvin pelko on vaikea määritellä. Itselläni ei ole fobioita tai muita sen tapaisia asioita, joita pelkäisin todella paljon ja koko ajan. Voisin sanoa, etten pelkää mitään, mutta kaikki pelkäävät jotain; pelot voivat riippua myös tilanteesta, esim. kai jokainen pelkää, jos murhamies murtautuu omaan kotiin. :) Tai sitten syvimmät pelot ovat vain syvällä sisimmässäsi, ja sinun täytyy etsiä löytääksesi ne.

Minulla on kaksi asiaa, joita pelkään syvällä sisimmässäni. Toinen on pettäminen. Että joku todella hyvä ystäväni pettäisi minut eikä tahtoisi enää jostain kumman syystä olla ystäväni, tai yhtäkkiä selviäisi, että hän ei olekaan koskaan ollutkaan ystäväni ja on aina vain esittänyt ja puhunut pahaa selän takana. Tämä pelko tulee vainoamaan minua seurustellessakin. :D Toinen pelkoni on, niin hassulta kuin se saattaa kuulostaakin, saada kokeesta nelonen. Kun sitä ajattelee, nämä kaksi pelkoa ovat vainonneet minua luultavasti koko elämäni ajan, joten mörkö muuttuisi jommaksi kummaksi niistä. Minulla ei ole aavistustakaan, kummaksi se muuttuisi. Ja mörkö voisi muuttua ihan hyvin nelosen kokeeksi, mutta en tiedä, miten se näyttäytyisi pettämisenä. Ehkä se muuttuisi hyväksi ystäväkseni, joka tunnustaa, ettei ole koskaan ystäväni ollutkaan.

Seuraavaksi täytyy miettiä, miten tekisin möröstäni naurettavan ja puolustautuisin sitä vastaan. Pettämistapauksessa luultavasti tekisin niin kuin Neville teki mörköKalkarokselleen. Antaisin petturille opiksi ja kuvittelisin hänen päälleen naurettavat vaatteet, joita hän ei ikinä suostuisi käyttämään. :D Toisessa tapauksessa kokeessani oleva nelonen pyyhkiytyisi pois, tilalle tulisi kymppi ja teksti: Aprillia, aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle! :D Muuta keinoa en osaa kuvitellakaan.

Mites teillä? :) Toivottavasti joku jaksoi lukeakin.
Friendship doesn't see through the eyes,
it sees through the heart.

Poissa Sieppeli

 • Käppyrällä viihtyvä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tuhisija
 • Pottermore: ThornSky164
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #1 : Elokuu 13, 2009, 13:59:21 »
Minä pelkään monia asioita, mutta lasken ne kaikki yhdeksi yksinkertaiseksi asiaksi: Kuolema/Tuntematon. Eli minun mörköni olisi musta ilmassa leijuva mömmö joka kuiskailisi jotain hirvittävää. Ihmisten viimeisiä sanoja, tuskanhuutoja ja sellaisia. Minusta tuntuu, että menisin ihan lukkoon siinä vaiheessa enkä keksisi mitään hauskaa :D Huitoisin sauvalla ja kiljuisin naurettavusta, mutta siitä tulisi jotain samanlaista niinkuin rouva Weasleyn mörönkarkotus. Mutta, jos kuitenkin saisin sen muuttumaan, niin tällähetkellä tuntuu siltä, että se voisi muuttua radioksi, joka pomppisi ympäriinsä ja hoilottaisi Linkin parkkia. Tai sitten sieltä kuuluisi jotain muuta yhtä tyhmää (ei, ei Linkin park ole tyhmä, tää menee vähän insaiderin puolelle :P.

Tai sitten itseni tai tuttuni kuolleena :( Jos se olisi joku Irl:kavereistani niin ei siinä enää mikään Linkin park auta, nyt pitääkin keksiä jotain hauskempaa. Ei, sitten minä varmaan murtuisin täydellisesti ja mörkö söisi minut. Niin siinä kävisi. Positiivista.
Even you can be happy once in a while. It won't kill you, but'yer face might crack if you smile, so be careful.

Poissa Töyhtöhyyppä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kuuhulluus iski
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #2 : Elokuu 13, 2009, 14:04:56 »
Pelkään ihan hirveästi pimeää. Pahin pelkoni olisi varmaan täysin tyhjä, pimeä ja äänetön paikka. Eli mörkö luultavasti muuttuisi hmm.. perulaiseksi pikapimeyspulveriksi joka eristäisi myös ääntä???
 Se myös saattaisi muuttua eläimeksi, esim. koiranpennuksi tai kaniksi jota olisi pahoinpidelty tai testattu eläinkokeissa. Tai elävältä nyljetyksi eläimeksi (kyllä, jotkut turkisvalmistajat nylkevät eläimiään elävältä jopa) jonka turkki lojuisi lattialla. Vaikkakin eivät nuo oikeastaan ole pelkoja, ne herättävät vain vihaa, huonoa oloa ja ihmetystä miten ihmiset voivat olla niin kamalia.
  Muoks; huuuups, tähän piti laittaa myös puolustautumiskeino. No, pimeyteen voisin kuvitella esim. jouluvaloja tai pieniä lamppuja. Ja eläimen voisin kuvitella patsaaksi vaikkapa. Tai muuttaa pehmoleluksi.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 13, 2009, 19:39:36 kirjoittanut Töyhtöhyyppä »
"Tänään satun olemaan täällä - Huomenna jossakin toisessa paikassa. Minä kuljen kulkemistani, ja kun löydän hauskan paikan, pystytän telttani ja soitan huuliharppua."

Minyaww

 • Ankeuttaja
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #3 : Elokuu 13, 2009, 19:49:44 »
Ensimmäisenä tulee mieleen korkeat paikat, mutta minulla on toinenkin pelko, joka taitaa olla suurempi. Pelkään nimittäin saavani vanhuksena jonkun dementoivan sairauden, kiitos siitä kuuluu kesätyöpaikalleni. Olisi kamalaa, jos ei muistaisi omien lastensa nimeä, eläisi lapsuudessa tai kuvittelisi puhuvansa kissapennuille ja kauan kuolleelle aviomiehelle.

Mörkö siis muuttuisi minuksi täysin muistamattomana. Minulla menisi varmasti jauhot heti suuhun enkä keksisi mitään... Hyvä että tulee nyt mietittyä valmiiksi, jos vaikka joskus sattuu mörkö vastaan... Muuttaisin mörön yökerhoissa bilettäväksi mummo-minuksi. Siinäpä loistava tulevaisuus :D

Rainbow

 • Ankeuttaja
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #4 : Elokuu 13, 2009, 20:39:38 »
Ah, näitähän keksii useita, kun alkaa ajatella!

Ensimmäisenä tulee mieleen tyhjyys. Tiedän, hyvin realistinen pelko, mutta silti. Mörkö käyttäytyisi hieman ankeuttajien lailla, tai siis kaikki menisi pimeäksi, hiljaiseksi. En näkisi mitään eläviä olentoja, en oikeastaan edes mitään elämätöntäkään (onko tämä edes sana? ;---D). Ei olisi mitään. Tyhjyys. Mitenköhän tältäkin suojautuisin? Narnia-tyyliin aurinko tulisi jostakin ja kaukaa astelisi puhuvia eläimiä. Jeje.

Toisena tulee kipu. Pelkään silmittömästi kaikenlaista kipua. Kaiketi vain repivä ja sydäntäraastava kipu valtaisi minut, tai jotain. En kyllä keksi tähän mitään, miksi sen mörön muuttaisin. Balsamia haavoille?

Kolmas, suuri pelkoni, on pedofiilit. Kaiketi jollekkin oikein vanhalle ukolle jotenkin pärjäisin, mutta silti. Pelkään hirmuisesti, jos kuljen illalla jossakin pimeämmällä & asumattomalla seudulla, tuntuu että jokainen ohiajava auto hidastaa kohdalla. Hyrrr. Kaiketi se mörkö sitten muuttuisi hymyileväksi nalleksi. Jippii.

Ja näitä pienempiä pelkojahan on vaikka muille jakaa.

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #5 : Elokuu 14, 2009, 12:20:04 »
Kylmät väreet hujahtavat selkäpiitäni pitkin, kun ajattelenkin tätä asiaa. Pelkään nimittäin tietyllä tapaa teräviä esineitä, niin hullulta kuin se kuulostaakin! Mörkö ilmestyisi minulle möykkynä, joka koostuisi nauloista, saksista, terävästä lasista ja terävistä pöydänkulmista. Minulla on ollut jo jonkin aikaa pelkoa siitä, että astun juuri naulan tai lasinsirpaleiden päälle, kampaaja puhkaisee vahingossa silmäni saksillaan taikka isken pääni johonkin terävähköön pöydänkulmaan.

Puolustukseksi haluaisin muuttaa mörön ulkomuotoa seuraavanlaisesti: kaikki terävät osat muuttuisivat tylpiksi, ja koko olemus pehmoiseksi hattaraksi.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 05, 2011, 11:10:39 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Zabit

 • Unessa
 • Kelmitär
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #6 : Lokakuu 11, 2009, 16:18:05 »
Hmm, varmaankin mörkö ilmestyisi minulle kuolemana.
Pelkään ihan sairaasti, että joku läheinen kuolee. Ja tulipalokin pelottaa. Hrrrr.
Eli varmaan se olisi jonkun rakkaan ihmisen hiiltynyt ruumis ja kylmyyttä, pimeyttä, ja tunne siitä, että on ihan yksin maailmassa.

En edes tiedä, miten selviäisin siitä. En mitenkään.
Alkaisin itkeä hysteerisesti, sekoaisin ja saisin elinikäiset traumat. Siinäpä se.

Jaajaa voisihan sen ruumiin vaikka muuttaa joksikin... en keksi mitään. Hyi, pelottavaa. HYI. Mistä vetoa, että nään ens yönä painajaisia?
Women and cats will do as they please ˘◡˘

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #7 : Lokakuu 11, 2009, 17:11:29 »
Tämä onkin oikeastaan aika vaikea kysymys. En osaa sanoa tarkalleen, mitä pelkäisin todella paljon. Korkeat paikat ovat minulle paha paikka, mikäli siis ovat esim. lintujen bongailu -tornien tapaisia, kapeita ja korkeita. Ehkä mörkö muuttuisi sellaiseksi, ja minä tuntisin olevani siellä korkealla.. Tällöin se varmaan muuttuisi sitten naurretavuksella Linnanmäen Vekkulan vinoksi huoneeksi. Siinä huoneessa kyllä naurua riittää, varsinkin jos on vetäissyt hattaran ja on kaveriporukalla. :D

Toinen vaihtoehto olisi sitten tietysti jokin jättimäinen käärme tai hämähäkki (Hämäkäk!). En sillä tavalla pelkää niitä hirmuisesti tai inhoa, mutta jättimäisen sellaisen jos näkisin olisin kyllä kauhuissani. En ihan heti osaisi loitsia silloin mörköön naurretavus -kirousta, mutta sen kun pystyn niin varmaan tämä, otetaan nyt se Hämäkäk, muuttuisi luultavammin samaksi kuin Beatrixilla:

Ja naurettavus - taijalla saisin sen luultavasti muuttumaan pinkkikaapuiseksi kanaa leikkiväksi Rastapääksi (ken ei tiedä mitä meinaan Rastapäällä käyköön jatkotarinat- osastolta katsomassa "jatkotarina, jossa myös sinä saat olla mukana"). Kyseinen hahmo on vain niin... naurettava :"D

Sen kun näkisin kyllä repeäisin ja railakkaasti. xD

Kolmas, miksikä mörkö voisi muuttua, olisi varmaan joku sarjamurhaaja. Muuttuessaan siksi mörkö osoittaisi minua murha-aseellaan, olkoon se sitten moottorisaha tai kivääri, ja mutisisi minulle:
"Onko viimeisiä sanoja?"
Mutta naurretavus -kirous kyllä muuttaisi tämän Rastapääksi.
Nimittäin kun miettii, niin oikeastaan nämä sarjamurhaajat ovat pelottavia. Jos kuulisin että sellainen pyörii asuinalueellani, miettisin kyllä ties kuinka monta kertaa menenkö ulos vai enkö mene. Tai jos vaikka kouluun tulisi tälläinen, olisin kyllä peloissani jossain nurkassa pieneksi käpertyneenä.

Tätä kysymystä kun mietti, niin huomasin oikeasti että loppujen lopuksi en pelkää hirveästi asioita, mutta kuitenkin niitä löytyy jonkin verran. Tosin melko epätodellisina.. *viheltelyä ja virnistys*
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Snouk

 • Ankeuttaja
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #8 : Lokakuu 11, 2009, 19:52:44 »
Ihana topic! Ihana lienee kuitenkin vähän väärä sana...

Minun mörköni muuttuisi aivan varmasti pelleksi, tai oikeastaan klovniksi. Eivätkö ne ole sama asia? Se muuttuisi muuten vartavasten tuoksi klovniksi:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
(Spoilerissa, koska ainakin minun mielestäni erittäin kammottava!) Tietämättömämmille vielä, että kyseinen "hauskuuttaja" esiintyy Stephen Kingin kirjaan perustuvassa kauhuleffassa, jonka nimi on yksinkertaisesti It, eli suomeksi Se. Tuo pelle on siis "Se", joka voi mörön tavoin olla mikä tahansa. Minun mörköni olisi siis "Se" ja nimenomaan tuo pelle. Hyrr.

Ja että mitäkö tekisin sille? Minä olen ihminen, eli aina jälkikäteen selitän hyvinkin järkevästi, mitä olisi pitänyt tehdä ja kuinka olisi tullut toimia. Tositilanteessa taas alan sähläämään ja panikoimaan hysteerisesti. Niin kävisi varmasti mörönkin kanssa, alkaisin panikodia ja kiljua. Todennäköisesti juoksisin kauhuissani karkuun, ja kun en enää jaksaisi ja mörkö saavuttaisi minut, alkaisin itkeä. Koska aina kun minua pelottaa, alan hysteerisesti itkeä. Sitten minä itkisin ja sulkisin silmäni ja rimpuilsin vaikka kuinka. Toivottavasti joku tulee pelastamaan minut, jos mörkö joskus sattuu tielleni. Itse en nimittäin saisi aikaiseksi mitään järkevää. :P

Poissa Maigguli

 • Kilokielimelli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #9 : Lokakuu 11, 2009, 20:24:58 »
Minun mörköni muuttuisi hämähäkiksi sillä minulla on aika kamala hämähäkkifobia :/ toden näköisesti alkaisin kiljua ja sen jälkeen itkeä hysteerisesti ja sitten pyörtyisin jos kukaan ei muuttais sitä. En liioittele sillä kerran kun olin telttailemassa ja teltas oli reikä mistä pääsis hämppis ni kävi jo noi kaks ekaa ja sit teltast lähettiin.
Kuka? Kuka? Ai, se olinkin minä :D

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #10 : Lokakuu 11, 2009, 21:46:41 »
Minun mörköni olisi koirani. Kuolleena. Kammoan sitä kaikista eniten tällä hetkellä. Koirani on minulle kaikki kaikessa, pidän siitä todella paljon ja koska se on seurakoira, niin... Suhde on vielä läheisempi. <3 Mutta miten sen voisi voittaa.. Tosi hankalaa, ei tuosta tilanteesta löydy mitään hauskaa.. :( Tietysti voisin tajuta, että koirani on oppinut uuden tempun (jossa se leikkii kuollutta) ja tekee sitä parhaillaan, mutta se ei oikeastaan ole hauskaa.. ;D Noh, antaa olla.

Kammoan kuolemaa, ufoja, muitakin mielikuvitushirviöitä, ja kaikkea "olematonta". Mörkö voisi olla joku pelottava, salamyhkäinen ja tappava hahmo, joka lähestyy minua hiljalleen... Se kuitenkin kompastuisi omiin jalkoihinsa ja kirota pärskäyttäisi (älä kato mua noin! :D) oikein kunnolla. :DD Sille nauraisin niiiiiin paljon. Sitten se hahmo voisi vielä paljastua vaikka erääksi melko ärsyttäväksi serkukseni.. :) Hahhaha.
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa blue kelpie

 • avaimen haltia
 • Vuotislainen
 • elämä on kovaa käytä avainta
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #11 : Lokakuu 24, 2009, 09:59:17 »
Kuolema

niin pelkään eritoten poikaystäväni puolesta koska hän tykkää kaahata erinäköislillä metalli romuilla ja noh pelkään että joku kertaa kaahaaminen vie häneltä hengen

ja miten puolustuisin sitä vastaan : se muutuisi lämpimäksi valoksi
dataa kotona ja koulussa

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #12 : Lokakuu 25, 2009, 12:44:06 »
Kuolema. Minulla myös. Ja miten sitä vastaan taistellaan? Muuttaisin kuoleman hirnyrkiksi? En tiedä.

Lilyan

 • Ankeuttaja
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #13 : Lokakuu 25, 2009, 12:54:11 »
Mörköni olisi varmaan joku hyvin korkea paikka (: Hui! (Voisikohan se olla edes mörkö)
No suojautuisin sittä vastaan ööö.... ööö.. portailla xD. Olempas minäkin välkky (:

Poissa juuulle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Peace.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #14 : Lokakuu 25, 2009, 13:35:55 »
Tämä saattaa kuullostaa aika hassulta, (tai sekopäiseltä) mutta suurinpelkoni ei ole kuolema todellakaan, niinkuin monella saattaa ollakkin.
En toisinsanoen pelkää kuolemaa, mutta tottakai toi murhamies juttu ym. murtovarkaat ja näin saa aina shokkitilaan.
Mutta voisin melkein sanoa, että pelkään jossain määrin pimeyttä ja näin vaikka rakastan pimeitä polkuja ja tähtitaivasta ja kuutamoa, mutta suurin pelkoni joksa mörkö voisi muuttua on se, että pelkään ylikaiken yksinjäämistä henkisesti, tyhjää kaikialla, yksin, ja vain yksin eikä mitään muuta.
Vaikka tykkäänkin olla yksin omassa huoneessa, yksin omassa talossa, en tarkoita tätä, mutta varmaan ymmärrätte mitä tarkoitan.
Mutta en tiedä, miten mörkö voisi muuttua täksi asiaksi...? Ehkäpä siitä tulisi musta aukko jossa ei olisi mitään. Vaan yksin omissa ajatuksissa? En tiedä...
Mutta en osaisi kuvitella, että minkälaiseksi mörkkö sitten muuttuisi...
Hope.

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #15 : Lokakuu 25, 2009, 13:52:07 »
Hmm... no, kuolema tulee tietysti ensinnä mieleen, mutta en ole niin varma, että pelkäänkö kuolemaa kaikkein eniten. Kyllä mä sitä pelkään, mutta en niin paljon kuin... öö... sanotaanpa vaikka, jotain huomaamatonta ja myrkyllistä hyönteistä tai muuta todella pientä eläintä, esim. niitä kirkkaan värisiä sammakoita, joiden myrkky on kuolettavaa ja tappaa suunnilleen heti. Siihen sekoittuisi se kuolemanpelkoni osittain, ja sitten myös se pelko, että tollaset huomaamattomat eläimet, oliot, eliöt ja ties mitkä mölliäiset voisi tehä mulle jotain vakavaa ihan huomaamatta. Hrr.

Sen johdosta pelkään myös tappavia tauteja, kuten syöpää ja ebolaa, vaikka tuo jälkimmäinen onkin harvinainen. En ikinä olisi uskaltanut elää ruton, espanjantaudin, keuhkokuumeen (silloin, kun ei vielä ollut antibiootteja, se oli vaarallinen tauti) ja muiden hengenvaarallisten tautien aikoihin. Olisin varmaan tehnyt itsarin. :P No ei ehkä, mutta peloissani olisin joka tapauksessa ollut. Eli voin sanoa, että mörköni ilmestyisi ebolaa tai muuta hengenvaarallista sairautta sairastavan ihmisen muodossa.

Miten se voitettaisiin, hmm... no, varmaan näkymällä tulevaisuuden potilaidenhoitoon, varmaan näiden tautien esto olisi silloin jo sen verran kehittynyttä, että ihmisiä ei enää kuolisi näihin tauteihin. :> Toivottavasti.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #16 : Lokakuu 25, 2009, 16:05:07 »
Noh, kun minulta kysyy mitä pelkään todella, todella paljon, vastaan luultavasti että syvää vettä. Olen nähnyt painajaisia joissa on yhtäkkiä jonnekkin tulvinut plajon tummaa vettä, ja yhtäkkiä en näekään muuta kuin vettä ympärilläni. Katsokaas, en oikeastaan osaa uida. Tykkään kyllä pulikoida mökillä, sukellella ja muuta, mutta syvä vesi on jotenkin pelottavaa. En pysty edes 3D-laseilla katsomaan Linnänmäellä sitä haijuttua, koska se on niin ahdistava. Tämä johtuu luultavasti siitä, että tipahdin pienenä laiturilta, ja siitä säikähdyksestä jäi jotain traumoja.
Mutta nyt kun puhutaan möröstä, minulla ei ole minkäänlaista käsitystä minkä muodon se ottaisi. Se voisi olla vettä, mutta mitä se sitten tekisi? Tuskinpa minua pelottaisi iso möykky vettä. Tosin, voisihan mörkö muuttua näyksi minusta rimpuilemassa syvässä vedessä. Taikka sitten hukkuneena. Hrr.
Ja sitten kun saisin loitsun aikaiseksi, se voisi muuttua hauskaksi vesisuihkuksi tai muuta vastaavaa.

Mietin muuten Nevilleä. Voi parkaa, kun pelkää niin kovasti opettajaa.

convers

 • Ankeuttaja
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #17 : Lokakuu 29, 2009, 19:05:36 »
Koska mä pelkän eniten maailmassa kuolemaa mörkö ottais varmaan (jonku,mun perheenjäsenistä) ruumiins tai jonku murhamiehen yms. No tokassa tapauksessa tekisin samoin,ku Nevile,eli kuvittelisin sille tosi tyhmät/hauskat vaatteet...heh tuli jo ajatus...olis huvittavaa nähä se murhamies mun käsittelyn jälkeen.=`D

Dallas

 • Ankeuttaja
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #18 : Joulukuu 28, 2009, 18:23:18 »
Jos en ota mukaan kuolemaa (kuolleita perheenjäseniä, ystäviä, muita läheisiä...) tai muuta tällaista "henkistä" puolta niiin...

Kokisin saman kohtalon kuin Ronkin koki Azkabanin vangissa, eli möröstä tulisi sellainen iso, karvainen ja kiiluvasilmäinen hämähäkki joka tuijottaisi minua kaikilla kahdeksalla silmällään ja loksuttelisi leukojaan, hyi kun alkaa jo nyt menemään kylmänväreitä.
Ja no juu Ron oli aika ovela kun pisti hämähäkille rullaluistimet joikaseen jalkaan, käyttäisin sitä varmaan myös, mutta mitähän keksisin tähän jotain mielikuvituksellista.... Hmm, no jos se olisi mahdollista, niin loihtisin itsestäni sen verran (eli aika paljon) isomman, että jalkani alta kuulusii vain pieni narskahdus kun littaisin sen kahdeksanjalkaisen siihen paikkaan. Anteeksi kaikille niille jotka haluavat suojella eläimiä ja hämähäkkejä.

Mutta niin kuin Snouk sanoi, varmaan minäkin lähtisin ensimmäiseltäö istumalta ja lujaa pois paikalta, en nimittäin kestä edes sellaisia kynnen kokoisia pikkuruisia hämähäkkivauvoja, joten....

Poissa Ayleth

 • Drifter
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #19 : Joulukuu 29, 2009, 20:19:06 »
Ensimmäiseksi mieleeni tulee tietenkin jonkun rakkaan kuolema. Miettiessäni sitä kuitenkin enemmän, uskon kuolemanjälkeiseen elämään ja että kuolema on vain näkemiin, ei hyvästi. Tästä pääsemme tulokseen, että kuolema ei ole se jota eniten pelkään (ja kuolemankin tapauksessa se olisi menetys). Toisena mieleeni nousi (näin eläinaktivistina) jonkinlainen eläinten kärsimys. Mitä vain, kaikki sattuu lähes yhtä paljon. Tämän rinnalla toinen vaihtoehto olisi hämähäkki. Minussa kun on araknofoobikon vikaa. (araknofobia =  hämähäkkejä kohtaan tunnettua neuroottista, voimakasta pelkoa tai kauhua.)
Jos siis möröllä on nyt kaksi vaihtoehtoa: Eläinrääkkäys tai hämähäkki.
Eläinrääkkäyksen tapauksessa kuvittelisin rääkätyn eläimen parantuvan ja tekevän rääkkääjälleen sen, mitä sille itselleen oltiin tehty.  (Eihän se hauskaa olisi, mutta kosto on suloinen..) Tässä tilanteessa en kyllä uskoisi mörön saavan pelotettua minua, vaan raivoni ansiosta onnistumiseni olisi aika todennäköinen. Hämähäkin nähdessäni saisin jonkinsortin kohtauksen (varsinkin jos se olisi iso). Voisin kuvitella sen vähän vähemmän karmivaksi leluhämähäkiksi. Tämän onnistuminen olisi kuitenkin epätodennäköisempää kuin toisessa tapauksessa.


Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #20 : Joulukuu 29, 2009, 20:42:41 »
Vaikea kysymys. Minun ei ole helppo listata asioita, joita pelkäisin, mutta luulisin pelkääväni eniten, että joku minulle tärkeä henkilö kuolee. En pelkää juuri mitään aineellista asiaa enkä muuta aineetonta asiaakaan kuin (jonkun muun) kuolemaa. En ole oikein koskaan pelännyt esimerkiksi pimeää, vaan nykyään itse asiassa pidän pimeästä, se on mukavan salaperäistä. Joskus pelkään hirveästi rakkaitteni puolesta, mutta onneksi kenelläkään ei ole tällä hetkellä välitöntä vaaraa.

Meni vähän asian vierestä, mutta tämä on monimutkainen asia, ainakin jos osaa monimutkaistaa kaiken mahdollisen kuten minä. x) Mutta pelkään eniten jonkun läheisen kuolemaa, tai ehkä juuri itse pelkoa, se on niin kamala tunne. Omaa kuolemaani en juuri pelkää. Ajattelen että se tulee aikanaan, kunhan en vain kuole ennen kuin kaksi viimeistä Potteria ovat tulleet elokuvina. Sitten on minun elämäni perustavoitteet saavutettu. :'D Mistä sitä tietää, vaikka se maailmanloppu tulla tupsahtaisikin 2012, silloin ehtisi KV 2/2 juuri ja juuri tulla.

Eniten pelkään siis jonkun läheiseni kuolemaa, tai pelkoa itseään. Pelko se on kaikkein pelottavinta.

Puolustautumisesta en sitten osaakaan niin sanoa. Miten pelkoa vastaan muka puolustaudutaan? En minä ainakaan siihen pysty, ja jos joskus pystynkin niin se on äärimmäisen vaikeaa.

~Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 29, 2011, 23:39:08 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Celestial

 • killing loneliness
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • love is right now
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #21 : Joulukuu 29, 2009, 21:12:16 »
Miten pelkoa vastaan muka puolustaudutaan? En minä ainakaan siihen pysty, kovin helposti ainakaan.

Olen miettinyt samaa asiaa pelkojeni kohdatessa minut. :( Pelko on kuin ankeuttaja, Pottereita lukeneethan sen tietävätkin... :) Se karkotetaan samalla tavoin kuin ankeuttaja, eli koska pelko on ajatus, se karkotetaan muilla ajatuksilla. Hyvillä ja iloisilla ajatuksilla. :) Joten jos oma pelkoni olisi pelko itse, ajattelisin kai yksinkertaisesti jotain hauskaa. Ei nyt muuta tule mieleen.
Friendship doesn't see through the eyes,
it sees through the heart.

Poissa Meriadoc

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SickleFlame23606
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #22 : Tammikuu 02, 2010, 15:46:49 »
Mitähän pelkään eniten? En läheisteni kuolemaa, saati omaani, koska kaikki me menemme taivaaseen ja mikäs siellä on ollessa. Enkä pelkää hämähäkkejä, sairauksia, korkeita paikkoja (korkeanpaikankammo minulla kyllä on, mutta se ei tarkoita että pelkäisin niitä. Ruumiini vain reagoi tärisemällä, jähmettymällä, kiivailla hengenvedoilla jne, mutta mieleni on täysin rauhallinen)...
Ehkä se yksin jääminen olisi kamalaa. Ehkä mörkö muuttuisi minuksi vanhana mummona yksin pimeässä ja pienessä mökkeröisessä, vuoteen pohjalla pääsemättä ylös raihnaisena ja masentuneena. Sen voisi karkottaa ihan sillä, että joku tulisi.
Tai sitten siitä tulisi pedofiili. Joku sairas kaheli, jonka irstaus loistaisi hulluista silmistä ja jonka kädessä oleva pitkä puukko kimaltelisi, kun se lähestyisi ja ... HYI! Tai sitten se raiskaisi pikkusisaruksiani tai muita tähän maailmaan aivan liian viattomia lapsia. Minä olisin kahleissa enkä voisi tehdä mitään auttaakseni, vaikka pienet huutaisivat apua... Ei! Varmaan kuolisin siihen tuskaan! Sen saisi häviämään ihan sillä, että ihania suomalaisia poliisimiehiä syöksyisi sisään. En sitten tiedä, miten mörkö tuon kaiken onnistuisi toteuttamaan, mutta kuitenkin...
Ronald Weasley
Fun, spontaneous, and loyal wins your heart. Completely lacking in pretention, you seek the guy that others might overlook but who will be totally dedicated to you alone...and will make you laugh along the way.

Yönsilmä

 • Ankeuttaja
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #23 : Tammikuu 13, 2010, 18:06:35 »
Ensin ajattelin jotain läheisimmistä ihmisistäni kuolleena. Kun ajattelin ruumista, se olisi jollain tavalla kärsinyt. Niinpä, ehkä kamalampaa olisi se, että näkisin jonkun rakkaan ihmisen kidutettuna. Siihen kun lisätään inhoni viiltelyä, ym. terävillä aseilla leikkimistä, tulee lopputulos, jossa rakasta ihmistä viilellään, ym. kidutetaan. Ja vielä niin, että tietäisin, etten mitenkään pysty siihen itse vaikuttaa.
Kauhistuttaa ajatuskin! Jos tietäisin sen olevan vain mörkö, olisi kai helppoa kuvitella nuo kaikki terävät esineet höyheniksi ym :) Ei ehkä niinkään hauskuuttaan naurattaisi, mutta helpotuksen nauru ja rakkaan ihmisen nauru tarttuisi :)
Miten on mörköjen kanssa? Voiko esim. jossain lojuva ruumis ollakin vain pahin pelkosi, mörkö siis? Vai tiedätkö aina, että on mörkö kyseessä? Jos nimittäin, tuo pahin pelkoni yhtäkkiä tulisi eteeni lamaantuisin, enkä pystyisi tehdä mitään...
muoks// Aivan! Kiitos Narnia! :D Pitäisi lukea kirjat kun alkaa asiat huveta muistista! -.-
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 14, 2010, 20:53:18 kirjoittanut Yönsilmä »

Poissa Narnia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mörkösi ja miten puolustautuisit sitä vastaan?
« Vastaus #24 : Tammikuu 14, 2010, 13:06:11 »
Ensin ajattelin jotain läheisimmistä ihmisistäni kuolleena. Kun ajattelin ruumista, se olisi jollain tavalla kärsinyt. Niinpä, ehkä kamalampaa olisi se, että näkisin jonkun rakkaan ihmisen kidutettuna. Siihen kun lisätään inhoni viiltelyä, ym. terävillä aseilla leikkimistä, tulee lopputulos, jossa rakasta ihmistä viilellään, ym. kidutetaan. Ja vielä niin, että tietäisin, etten mitenkään pysty siihen itse vaikuttaa.
Kauhistuttaa ajatuskin! Jos tietäisin sen olevan vain mörkö, olisi kai helppoa kuvitella nuo kaikki terävät esineet höyheniksi ym :) Ei ehkä niinkään hauskuuttaan naurattaisi, mutta helpotuksen nauru ja rakkaan ihmisen nauru tarttuisi :)
Miten on mörköjen kanssa? Voiko esim. jossain lojuva ruumis ollakin vain pahin pelkosi, mörkö siis? Vai tiedätkö aina, että on mörkö kyseessä? Jos nimittäin, tuo pahin pelkoni yhtäkkiä tulisi eteeni lamaantuisin, enkä pystyisi tehdä mitään...

Se mörkö voi putkahtaa silmien eteen tosta vaan. Hyvänä esimerkkinä FK. Molly itkee olohuoneessa(tai jossain)(Kalmahanaukio 12:ta) Harryn kuollutta ruumista, vaikka oikea Harry onkin todellisuudessa keittiössä (tai jossain ^^)