Kirjoittaja Aihe: Kylmyys (S)  (Luettu 181 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Kafee

  • Kahvikuppi
  • Vuotislainen
  • Tupa: Luihuinen
Kylmyys (S)
« : Heinäkuu 16, 2009, 14:29:57 »
Nimi: Kylmyys
Kirjoittaja: Kafee/Bohäämi(finissä)
Beta:Mendosa
Ikäraja: S
Paritus: Rodolphus/Bellatrix
Tyylilaji: Angst
Vastuuvapautus: En omista Pottereita enkä saa kirjoittamisesta rahaa.

A/N: Finin FF-100 haaste. Sana 010. Vuodet. FF-100 Taulukkoni

Azkabanissa vuodet kuluivat huomaamatta, mutta ne olivat kaikki samanlaisia. Siellä ympäröivät kauheat muistot ja kylmyys. Kun minut sinne tuomittiin, olin nuori ja ylpeä, nyt, kun katson itseäni peilistä, en meinaa tunnistaa enää kuvajaistani. Silmäni, jotka ennen olivat täynnä ylpeyttä ja elämänhalua, ovat nyt täynnä tuskaa ja kylmyyttä. Sinä hetkenä, kun saavuin Azkabaniin, kaikki hyvä ja onnellinen katosi ja jäi vain kylmyys.
Nyt, vuosien jälkeen, tuskin tunnistan vaimoani. Hänen silmissään näen vain Azkabanin tuskan, silmissä, jotka ennen olivat täynnä elämänhalua ja nuoren naisen ylpeyttä. Azkaban vei meiltä nuoruuden, kai saamme syyttää siitä itseämme, mutta en ole katunut sitä hetkeäkään. Vuodet kuluvat.
Muumilimu 1,5 litran pulloihin! Kannatta käydä osallistuun...

Poissa Prosper

  • Vuotislainen
  • Tupa: Tuvaton
Vs: Kylmyys (S)
« Vastaus #1 : Heinäkuu 22, 2012, 17:46:04 »
Loppu töksähti, mutta muuten oikein siisti raapale.

Pidin siitä ettet heittäytynyt ylidramaattiseksi vaan pysyttelit asialinjassa. Tiettyjä asioita toistelit turhan tiuhaan tässä sanamäärässä. Mielekiintoinen näkökulma kuolonsyöjän kohtaloon. Tästä sai hyvin tunnun katumattomaan katkeruuteen. Tyylissä oli vähän paranneltavaa ja olisin halunnut nähdä päähenkilön maailmaa laajemminkin. Hyvä alku kuitenkin.