Kirjoittaja Aihe: Jennifer Weiner  (Luettu 540 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Röhkö

  • Kasvatustieteen kandi
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
Jennifer Weiner
« : Heinäkuu 04, 2009, 15:01:16 »
Itse olen lukenut kyseiseltä kirjailijalta teokset Lainakengissä (eng. In her shoes) ja Rikoksia ja hiekkakakkuja (englanniksi paljon paremmin otsikoitu Goodnight Nobody). Molemmissa kirjoissa päähenkilö on ylipainoinen nainen, joka yrittää parisuhdeongelmien lisäksi ratkaista arvoituksia.
Lainakengissä oli minusta vähän turhan pitkäpiimäinen, eikä Goodnight Nobodykään mikään mullistava ollut, mutta paljon mielenkiintoisempi. Goodnight Nobodysta kiinnostuin muutenkin Cosmopolitan-lehden kautta, koska siinä viitattiin kirjan sopivan Täydellisistä naisista (tv-sarja) pitäville. Samaa teemaahan Weinerin Goodnight Nobody tarjoilee kuin Desperate Housewives. Loppuratkaisu vain oli kirjassa kovin kummallinen.
Inhoan syvästi Weinerin luomaa sivuhahmoa Evan McKenna, vaikka kuvittelinkin hänet lukiessani näyttämään ja kuulostamaan Ewan McGregorilta (vaikkei Weinerin oma kuvaus aina täsmännytkään). Jotenkin jäi tunne, että joku mielikuvituksellisempi kirjailija olisi saanut tästäkin paljon parempaa jälkeä.
"Pants - like shorts, but longer!"