Kirjoittaja Aihe: Ryhmittymien tuomiot.  (Luettu 2170 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Wizassassin

 • Ankeuttaja
Ryhmittymien tuomiot.
« : Huhtikuu 30, 2009, 14:48:58 »
Vihdoin viimein on saatu Potterien eri ryhmittymien jäsenet (myös kuolleet) brittiläisen oikeuden eteen. Oli jo aikakin.

Kysymys siis kuuluu: minkälainen tuomio on odotettavissa?

Henkilökohtaiset vekkaukseni meneät näillä main:

Feeniksin kilta: Keskimäärin 10 V ja noin 30 000 Puntaa sakkoja mm. Kotirauhan rikkomisesta, veronkierrosta, rikollisista salahankkeista, murhista, tapoista, röstömurhista, murhayrityksistä, tapon yrityksistä, hätävarjelun liioitteluista, kuolemantuottamuksista, päälekarkauksista, rikoksen avustamisesta, aseen hallussapidoista ilman lupaa, uhanalaisten eläinten metsästyksestä, murroista, ihmisoikeuksien rikomuksista ja ilkivallasta, muitakin syytteitä saattaa seurata.

Kuolonsyöjät: Keskimäärin 20 v. Vankeutta mm. Kotirauhan rikkomisesta, veronkierrosta, rikollisista salahankkeista, murhista, törkeistä murhista, tapoista, röstömurhista, murhayrityksistä, tapon yrityksistä, hätävarjelun liioitteluista, kuolemantuottamuksista, päälekarkauksista, rikoksen avustamisesta, aseen hallussapidoista ilman lupaa, uhanalaisten eläinten metsästyksestä, ihmisoikeuksien rikkouksista, vapaudenriistoista ja ilkivallasta, muitakin syytteitä saattaa seurata.

Taikaministeriö: Keskimäärin 5 v mm. veronkierrosta, rikollisista salahankkeista, murhista, tapoista, röstömurhista, murhayrityksistä, tapon yrityksistä, hätävarjelun liioitteluista, kuolemantuottamuksista, päälekarkauksista, rikoksen avustamisesta, aseen hallussapidoista ilman lupaa, oman käden oikeudesta ja rakennuslain rikkuksista, muitakin syytteitä saattaa seurata.

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ryhmittymien tuomiot.
« Vastaus #1 : Huhtikuu 30, 2009, 16:15:21 »
Oh, aika mielenkiintoinen aihe :)

Nuo alkuviestissä olevat tuomiot kuulostavat aika oikeilta, tosin olen vielä niin nuori, etten osaa kovin hyvin arvioida tuollaisia asioita. Mutta voisihan sitä myös miettiä, että saako mm. omista radiokanavistakin jotain.. Tai siitä taikaministeriölle jotain, että he ovat käyttäneet Iso-Britanian maita ja rakennuttanee ikäänkuin laittomasti sinne omia kyliään yms. Kuinkakohan paljon siitä sitten saisi.

Myönnän olevani hiukan huono puhumaan tuollaisista, kun en asiaan ole mitenkään tutustunut. Voikohan joillekin, esim. jättiläisillä tai muille hiukankin älyä omaaville taikaolentoryhmittymillekin tulla tuomiot, vai luokitellaanko heidät ikäänkuin uudeksi kansaksi, joka on nyt sitten sattumalta löytynyt. Sillä heidän kanssansa voi jästien olla hiukan hankalaa kommunikoida, varsinkin kun he puhuvat ikäänkuin eri kieltä.
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Wizassassin

 • Ankeuttaja
Vs: Ryhmittymien tuomiot.
« Vastaus #2 : Huhtikuu 30, 2009, 20:59:02 »
Tjaa...

Taikaministeriön rakennelmat löytyvät kohdan "rakennuslain rikkomuksista" alta.

Veikkaisin, että koska ihmissusien yms. nköhavainnot ovat olleet suhteellisen harvinaisia sitten keskiajan, se voitaneen määritellä "Uhanalaisten eläinten metsästykseksi". Toisaalta tämä tekee niistä syyntakeettomia, mutta toisaalta niille saattaa rapsahta tuomioita erinäisistä väkivaltarikoksista, mikäli syytettyjen puolustusasianajajat pelaavat korttinsa oikein.

Lisäksi veikkaisin että kakkunsa istuttuaan passitetaan Kuolonsyöjät terroristeina Guantanamoon.

Poissa Hawkolf

 • Thought Police
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • 2 + 2 = 5
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ryhmittymien tuomiot.
« Vastaus #3 : Kesäkuu 06, 2009, 23:51:58 »
Tuli mieleeni:
Olisiko velhoilla kuolemantuomiot?

Jos velhorikollinen saadaan kiinni niin näen hyvin epäilyttävänä, että vangitseminen auttaisi. Jos on opiskellut pimeää magiaa, uhrannut sille NIIN paljon muutama vuosi ei vie sitä kaikkea pois.
Tehtäisiinkö tässä tapauksessa kuolemantuomio jollain taialla vai tehdäänkö (tehtiinkö viimeisimmät tapaukset huomioon ottaen) pahimmille rikkojille yksinkertaisesti Ankeuttajan Suudelma?
If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face— forever.
Reviewing the world!