Kirjoittaja Aihe: Luna Lovekiva  (Luettu 48929 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #75 : Tammikuu 07, 2010, 00:13:42 »
Lainaus käyttäjältä: Rowlingin chattitilaisuus (HP-fanit)
(tosin hän ei koskaan löytänyt ruttusarvista niistaisikkiä ja joutui lopulta hyväksymään, että isänsä saattoi keksiä sen hatusta).

Eli ainakaan ruttusarvista niistaisikkiä ei ollut, mutta ainakin itse kuvittelisin muiden olevan olemassa ja Lunan ehkä löytäneen ne Rolfin kanssa. :)



// No, mä en muista kirjoja sanasta sanaan ulkoa. Saattaa ihan hyvin olla, että siellä on ollut yksi adjektiivi äänestä. :D

// Hei joo, nyt minäkin muistan noita tilanteita, Odotum. Oikeassa olet, hänellä on kirjojenkin mukaan haaveksiva ääni. :D
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 07, 2010, 13:43:43 kirjoittanut Taru »
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #76 : Tammikuu 07, 2010, 13:10:20 »
Ja ääni, josta ei ole kirjassa mainittu mitään, mutta jonka leffaversiota en muita.
Muuten komppaan kyllä Tarua, mutta eikös kirjoissa kuvailtu Lunan ääntä uneksuvaksi? Ainakin minun on helppo kuvitella se sellaiseksi :-)

(Charlotte)
Lainaus
Noi teidän valitukset johtuu siitä, että me ollaan ainoat, jotka ei pidä Lunasta! Mitä meidän pitäisi perustella? Perustelkaa sitten, miksi te pidätte Lunasta.

Lunasta pitävät ovat kyllä jo perustelleet ~ 10 kertaa, mutta te ette ole. Eikä tässä kukaan 'valita' siksi että joku olisi eri mieltä, kyse on enemminkin väittelystä. Ja kuten sanottu, väittelyssä ei pärjää jos ei voi perustella mielipiteitään. Väittelyssä sinänsä ei ole mitään pahaa, sitä Vuotiksessa on aika paljonkin ja se on kivaa ellei mennä liian pitkälle (henkilökohtaisuuksiin tms.). Ja väittelyssä monesti on myös häviäjä/voittaja. Mutta väittelyyn ei kannata ryhtyä ja tulla ilmoittamaan mielipiteitään, ellei alunalkaenkaan nitä osaa perustella.


Lainaus
Hintti on tässä iässä (11-12) muotisana, ja on "cool" käyttää sitä.
Voi luoja! Ja siksikö on siis järkevää ja hyväksyttävää käyttää sitä joka paikassa ja haukkua muita 'hinteiksi'?

Ja ehkä tästä jutusta on saatu jo tarpeeksi, mutta mikäli Sushanna/Charlotte vielä eksyy tähän topsuun ja haluaa jatkaa keskustelua, niin viisainta olisi ehkä antaa ne hyvät perustelut, tai sitten myöntää että ne omat 'perustelut' eivät ole olleet kovin hääppöiset, ja siksi myös ne väitteet Lunasta eivät ole olleet kovin vahvalla ja uskottavalla pohjalla.

//Taru: En mäkään, mutta tuo on vaan jäänyt mieleen :-D Ja minusta tuntuu että se on mainittu useammankin kerran, etenkin FK:ssa. Muistaakseni siellä on sellaisia kuvauksia että aina kuuluu se uneksuva ääni kun ollaan jossain tilanteessa, ja sitten porukka kääntyy ja huomaa Lunan taas olevan paikalla. Että siis ensimmäisenä tulee aina se ääni. :D

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 07, 2010, 13:23:51 kirjoittanut Odotum »
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #77 : Tammikuu 07, 2010, 15:28:45 »
Eikä tässä kukaan 'valita' siksi että joku olisi eri mieltä, kyse on enemminkin väittelystä.
Miksi väittely? Miksei ennemmin keskustelu?


Lainaus
Hintti on tässä iässä (11-12) muotisana, ja on "cool" käyttää sitä.
Hyvä että tuon tunnustaa itse, mutta ei kannata ihmetellä, jos muut eivät ota tosissaan tai nousevat vastarintaan...

Tosiaan, jos kaipaa perusteluja Lunan puolesta, tässähän on useita sivuja sellaisia - Lunaa vastaan taasen ei, ja siksi olisikin kiintoisaa kuulla kattavia perusteluja (jos sellaisia edes löytyy).
Lunan persoona ei miellytä kaikkia, se on selvä, mutta miksi minulle tulee kovasti mieleen ajatus siitä, että tässä on kyse provosta tms.?


Mitä nyt tässäkin keskustelussa on tullut viime hetkinä ilmi, ihailen Lunassa eritoten sitä, että kaiken massan keskellä hän uskaltaa häpeilemättä ja pelkäämättä muiden mielipiteitä olla oma ihailtava itsensä. :)
Lunan tyhmyyttä vastaan sotii ensinnäkin jo se, että hän on Korpinkynnessä. Luna ei ole tyhmä, hän on älykäs, omalla persoonallisella tavallaan.
Lunan asenne elämään on ihana, itsekin haluaisin kovasti sellaisen omata.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

deadpromises

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #78 : Tammikuu 07, 2010, 18:02:39 »
Minunkin täytyy kyllä nyt ihan suoraan sanoa, että Sushanna ja Charlotte voisivat tulla tänne sitten takaisin, kun osaavat keskustella asioista ja eriävistä mielipiteistä asiallisesti. Kukaan ei ole sanonut, ettette saisi pitää Lunaa ärsyttävänä, kuten olen jo sanonut monta kertaa.

Miksi väittely? Miksei ennemmin keskustelu?

Mielestäni tätä voi kyllä hyvin kuvata keskusteluksi, mutta kyllähän tässä mielipiteistäkin väitellään aika paljon. Siksi haluaisinkin takertua väittelyn periaatteisiin sen verran, että Sushanna ja Charlotte ymmärtäisivät, miksi me heiltä perusteluja pyydämme ja että me emme todellakaan ole perustaneet mitään vastarintaa heitä vastaan; toivomme vain kunnollista keskustelua. Kukaan ei nimittäin ole silloin hyvä väittelijä, kun vain kertoo asian niinkuin sen näkee, vaan siihen tarvitaan hyvin perustellut mielipiteet. Teidän mielipiteenne eivät selvästikään ole hyvin perusteltuja, ettekä te kykene ottamaan meidän mielipiteitämme vastaan millään tavoin, vaan syytätte meitä. Esim. Charlotte yritti vedota meihin sillä, että saimme hänet itkemään. En minä ainakaan ole missään vaiheessa siihen pyrkinyt, olen vain halunnut hyvät perustelut tuolle mielipiteelle.

Jos ajattelette, että hintti on muotisana, jota on "cool käyttää", niin voin kertoa, että todellakin saatte silloin kestää muiden antaman kritiikin. Se ei nimittäin ole mitenkään coolia haukkua ihmisiä sanalla, joka ei ole tarkoitettu haukkumasanaksi. Vaikka Luna olisikin homo- tai biseksuaali, häntä ei voisi millään perusteilla haukkua sanalla. Wikipediasta löytää hyvän määrittelyn homoseksuaalisuudelle. Siellä ei missään nimessä lue mitään sellaista, kuten "Voit myös käyttää sanaa hintti, joka soveltuu oivallisesti haukkumasanaksi ja on erittäin soveltuva käytettäväksi missä tilanteessa tahansa." Pyydän, ettette enää käyttäisi sanaa ainakaan täällä. Se oikeasti loukkaa joitakin ihmisiä. Ja edelleenkään ei ole todisteita Lunan "hinttiydestä". Luna on mennyt naimisiin nimenomaan miehen kanssa. Mistä nyt kukaan voi tietää, olisiko hän myös kiinnostunut naisista, mutta vaikka olisi, siinä ei ole mitään niin pahaa, että sitä täytyisi käyttää häntä vastaan.

Ja jos joku aikoo tästä loukkaantua, niin en edelleenkään tarkoita mitään pahaa. Ilmaisen vain mielipiteeni teidän kahden perustelemattomiin mielipiteisiin ja pyydän kunnollisia perusteluita. Ihan niinkuin kunnon keskustelussa ja väittelyssä pitäisi ollakin.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 07, 2010, 18:08:33 kirjoittanut deadpromises »

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #79 : Tammikuu 07, 2010, 20:20:15 »
Tämä oli keskustelu, kunnes nämä kaksi ihmistä tulivat antamaan hyvin eriävän mielipiteen Lunasta, eikä siinä itsessään mitään kamalaa ole. Mutta väittelyksi tämä todentotta muuttui, kun oli kaksi eri mielipidettä Lunasta ja niistä väiteltiin (joskin se ei ollut kovin hyvä väittely sikäli että toisella mielipiteellä ei ollut kamalasti perusteluja). Vuotis on täynnä väittelyjä, eikä siinä mitään kamalaa ole, päinvastoin.
Nyt tämä taitaa olla taas keskustelua, koska Charlotte/Sushanna, tai kukaan muukaan eivät ole antamassa sitä eriävää mielipidettä.
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Lloue

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #80 : Tammikuu 14, 2010, 09:03:37 »
Minä pidän Lunasta. Hän on hieman vinksahtanut, ja hauska. Ja puoliverisessä prinssissä (elokuvassa) hänellä oli pari hauskaa kohtausta. Luna on paljastunut myös oikein hyväksi ystäväksi, ja hän jaksaa aina ajatella positiivisesti. Se, että Lunaa kiusataan hieman, tekee mielestäni hänestä paremman.
Varo turbaanipäisiä miehiä

Carablea

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #81 : Tammikuu 15, 2010, 01:58:11 »
Luna on kiva. Ja joo, osaa hän tulkita ihmisiä enemmän kuin muut - Kuoleman Varjeluksissa hän tunnisti Harryn Harryksi vaikka Harry oli juonut monijuomalientä. Samaistun jonkin verran Lunaan, okei, aika paljonkin.

Sallukka

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #82 : Heinäkuu 11, 2010, 13:57:07 »
Minusta on hyvä, että Harry Pottereissa on paljon erilaisia hahmoja. Silloin on helpompi löytää jokin hahmo johon samastua.
Luna Lovekiva on hyvin persoonallinen ja erikoinen noita. Minusta hän on hyvin ihastuttava ja on hienoa, että hän uskaltaa pukeutua omaperäisesti ( vaikka kyseinen henkilö ei oikeasti eläkään ).
Luna ei välitä, vaikka häntä kiusataan ulkonäkönsä vuoksi, ja siksihän Luna onkin hyvä esikuva monille: uskalla olla erilainen!

Luna on oikeasti aika viisas, vaikka monet pitävät häntä ihan hönttinä Lööperinä. Ei tule monesti minullakaan ajateltua, että Luna on Korpinkynnessä.

Poissa Miizhaa

 • Tähtililja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko <33
  • Ja kaikki kirjoittaa mun ystikseen! <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #83 : Helmikuu 25, 2011, 18:20:40 »
Kun katselin noita teidän viestejänne täällä topiicissa oloni oli sellanen et "mitä hittoo?" Mielestäni nämä eivät ole olleet kiusaamista, haukkumista tai mitään muutakaan vastaavaa, mutta pahasti väittelyn puolelle olette kyllä menneet. Enpä olisi vuosi sitten uskonut, että topastani tulee tälläinen *pyörittelee silmiään suu auki* mutta ei sitä kaikkea aina ennaltaan tiedä!
 Giladra Carrionin kanssa olen kyllä siitä TÄYSIN samaa mieltä, että miksi väittely? Miksei keskustelua? Jokaisella on oma mielipiteensä ja jokaisella on oikeus sanoa se mutta rajansa kaikella.
 Joo, jotta en ala taas saarnaamaan häivyn. Vähän hämmästyttää kyllä tämä topiikki, ensimmäinen kerta kun tälläiseen törmään vaikka olen jo kaksi vuotta täällä pyörinyt... Mutta, jatkakaa keskustelua. (huom, keskustelua ei väittelyä :) ) :)
Kuolema on mysteeri ja hautaus salaisuus
 Stephen King

Poissa Kissanminttu

 • Yli-Blondi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ಠ_ಠ
  • Tumblr
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #84 : Toukokuu 14, 2011, 00:50:58 »
Hyvin älykäs, ihana luonne, kiltti, rehellinen, mutkaton, ihana hahmo oikeastaan. Ei vastannut kierrellen vaan kertoi totuuden. Hieman hömelö, muttei ollenkaan TYHMÄ. Pitää päänsä kylmänä jokaisessa tilanteessa.

Eli siis oln lempihahmoissani.
...Maan pimeys hangen alla
puistoja puistattaa.
Jäätakki on vaahteralla,
kastanja aivastaa...

Poissa Koala

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #85 : Toukokuu 14, 2011, 15:18:43 »
Luna on ehdottomasti yksi lempihahmoistani! Hän on niin persoonallinen ja omalla tavallaan ihana. Lisäksi hän on kiltti, rehellinen ja hauska. Hän on vähän hassu ja ehkä välillä jopa outokin, mutta tyhmä hän ei missään tapauksessa ole! Pääsi sentään Korpinkynteen ja osaa ratkaista arvoituksia. Luna on myös rohkea ja yrittää aina parhaansa, vaikka kaikki eivät hänestä pidäkään.

Lunalla ei ole paljon ystäviä, koska jotkut pitävät häntä tosi outona ja hänen isänsä on Saivartelijan päätoimittaja. Silti hän pitää kiinni ystävistään ja tukee heitä. Luna on oikeasti hyvä tyyppi! Evanna Lynch onnistui hienosti roolissaan.

~Koala

Lucresia

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #86 : Toukokuu 19, 2011, 18:43:44 »
Luna on mielestäni yksi parhaimmista henkilöistä. Luna on suloinen ja viisas. Luna herättää minussa sen mielenkiinnon maailmaa kohtaan joka joskus unohtuu..

Poissa Wood Nymph

 • Renegade
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Luksusloimu!
  • something worth fighting for ~ Tumblr
 • Pottermore: ScarletSun17528
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #87 : Kesäkuu 21, 2011, 13:55:14 »
Lunahan on aivan loistava henkilö! :D
Hän on persoonallinen, hauska ja erityisesti ihailen hänen vaatteitaan. Lunan ajatusmaailma on kiehtova, ja hänen ajatuksiaan jää lukiessa hetkeksi miettimään. Mielestäni Evanna toi Lunan luonteen todella hyvin esille elokuvissakin. Luna on yksi lempihahmoistani ja ei syyttä<3
Well then, I think the answer is that a circle has no beginning.
-Luna Lovegood, DH

Poissa Ninzai

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #88 : Kesäkuu 21, 2011, 20:28:23 »
Hän on aivan ihana hahmon sympaattinen jollain tavalla.Hän on myös omalla tavalla viisas ja tuoa väriä kirjoihin ja elokuviin.Evanna osaa Lunan rooli todella hyvin : )

ohjattavaluumu

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #89 : Heinäkuu 09, 2011, 22:43:17 »
Luna on yksi minun lempihahmoistani. Vaikka hän ei ole juonen kannalta kovin merkittävä, hänen hahmonsa tuo uutta ns. "ulottuvuutta" HP:n maailmaan. Hän on myös ihanan rehellinen ja näkee asiat eri tavalla kuin muut. :)

Poissa jaida

 • ikuinen hattutyttö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kasva aikuiseksi, mutta säilytä lapsenmielisyytesi
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #90 : Heinäkuu 15, 2011, 16:00:42 »
Hän on ehdottomasti lempihahmoni! Ihana ja todella samaistuttava hahmo <3 Hyvin todellinen ja hauska hahmo. Voi sitä naurunmäärää kun luin feeniksin killassa olleita Lunan juttuja. (: Hän tuo mielestäni väriä ja eloa kirjoihin/elokuviin. Ja aah rakastan hänen pukeutumis tyyliään , en itse pukeutuisi niin, mutta se tuo minulle kauhea tunteen olla erilainen kuin muut ja erottuva.
"Dobby died a Free Elf, still it makes me kill myself... "<3

Poissa AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #91 : Helmikuu 09, 2012, 22:06:24 »
Luna on ehdottomasti yksi lempihahmoistani. Pystyn samaistumaan häneen sillä olen itsekin jollain tavalla outo ja yksinäinen (varsinkin kouluaikoina olin) ja olemmehan molemmat Korpinkynsiä eli ainakin pitäisi olla teräviä. Niin ja sitten vielä haaveilu, vielä yksi yhteinen piirteemme. :) Luna on myös hieno ihminen. Hän on ystävällinen, rehellinen, rohkea, älykäs ja hyvä ihmistuntija.

Luna on rohkea, kun uskaltaa olla oma itsensä. Ei ihan kuka hyvänsä uskaltaisi laittaa retiisikorvakoruja kouluun vaikka se tuntuisi kivalta. Ryhmän paine on joskus valtava, eikä sitten halua erottua siitä liikaa tai ainakaan olla outo. Luna ei kuitenkaan pelkää erottumista eikä sen takia kiusatuksi tulemista. Lunan yksi hyvistä puolista on sekin, ettei hän ole tahallaan erilainen. Hän vain on sellainen kuin on. Hän tietää kyllä, että muut pitävät häntä outona, mutta ei välitä siitä. Pidän Lunassa myös hänen tavastaan sanoa suoraan mitä hän ajattelee. Hän on ihailtavan suora ja rehellinen. Ja samalla hän kuitenkin on ystävällinen eikä loukkaa ketään (enintään aiheuttaa kiusaantuneen hiljaisuuden laukomalla totuuksia.) Mitä Lunan älykkyyteen tulee, niin yksi aika vedenpitävä todiste on että hän on korpinkynsi. Eihän hän pääisi edes tupaansa sisään jos olisi tyhmä. KV:ssa ainakin keksi vastauksen ihan muitta mutkitta. Ja näkyyhän hänen älykkyys muutenkin pitkin kirjoja jos vain huomaa sen (hän esimerkiksi keksi FK:ssa miten he pääsevät ministeriöön). Yksi älykkyyden muoto hänessä on myös hänen ihmistuntemus. Hän tunnisti Harryn monijuomaliemestä huolimatta ja tuntuu usein näkevän monien ihmisten "kuoren" läpi suoraan luonteeseen. Kenties se onkin yksi syy siihen miksi hän on niin erilainen. Hän tietää, että ulkokuorella ei ole väliä. Tärkein löytyy sisältä. Lunan miinuspuolena taitaa olla hänen herkkäuskoisuus. Hän uskoo kaiken mitä hänen isä kertoo hänelle tai kirjoittaa Saivartelijaan. Eli aika paljon kaikkea puppua. Toisaalta sekin on jollain tavalla suloista. Hän on ihailtavan avoin uusille tuulille eikä heti hylkää uskomattomia asioita "mahdottomina".
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Rohkelikkokummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #92 : Helmikuu 14, 2012, 17:16:52 »
Musta Luna on justiin hyvä. Ja sen jutut on nii outoja/hauskoja. :)
Karkotaseet!

Poissa Ales

 • Fanficcari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 24365
  • My life, my party!
 • Pottermore: DreamFlight25004
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #93 : Helmikuu 16, 2012, 16:14:57 »
Minä pidän Lunasta, vaikka en häntä lempihahmokseni laskekaan.
Pystyn samaistumaan Lunaan, itsekin olen tälläinen 'oman tieni kulkija' niin kuin hän.

Lunassa viehättää se, että hän uskaltaa olla erilainen. Hän pystyy sanomaan asiat suoraan, eikä hän puhu toisten selän takana. Luna uskaltaa erottua massasta. Hän pukeutuu omalla tavallaan, kulkee omaa tietänsä, haaveilee..

Luna on outo, mutta ei pahalla tavalla. Ja jos on outo, se ei tee heti ihmisestä tyhmää. Hän kuuluu Korpinkynnen tupaan, mikä kertoo Lunan älykkyydestä aika paljon.
Vaikka hän onkin erilainen, haaveilee, hän on silti viisas.

Lunan luomat tunteet ovat ristiriitaisia ainakin minun mielestäni. Hän on suloinen, ihana, hömelö, mutta silti joskus myös ärsyttävä.
Lunassa ärsyttää se, että on minun mielestäni ehkä liian pirteä koko ajan. Hänestä juoruillaan pahaa hänen selkänsä takia, mutta hän on pirteä kuin peipponen. Toisaalta sen voi laskea myös hyväksi puoleksi, että pystyy olemaan välittämättä häiritsevistä kommenteista.
(Itsestäni puhutaan aika paljon selkäni takana, mutta yritän olla välittämättä siitä, vaikka välillä se on hiukan hankalaa).

Päätän kommenttini tähän. :)
Hey! You just lost The Game.

Poissa pilvenpiirtäjä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Words of pages
 • Pottermore: FeatherMarauder23566
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #94 : Helmikuu 19, 2012, 11:57:42 »
Luna on mielenkiintoinen hahmo, ja jollain tasolla pidän hänestä, toisaalta en.

Lunalla on paljon hyviä puolia, hän on iloinen ja uskaltaa olla oma itsensä, välittämättä ryhmänpaineesta. Luna ei ole tyhmä, kenties vähän hölmö, mutta hän osaa lukea ihmisiä loistavasti, esimerkiksi juuri se, että hän tunnistaa Harryn KV:ssa tämän ilmeistä paljastaa tämän. Lunalla on ihailtavia piirteitä: hän on oma itsensä eikä välitä mitä muut hänestä ajattelevat. Luna on raikas tuulahdus viimeisten kirjojen 'masentavassa' ilmapiirissä..

Lunan hahmo on mukava siinä suhteessa, että hänelläkin on oma roolinsa viimeisissä kirjoissa, mutta hän ei ole rohkelikko vaan korpinkynsi. Luna onkin ainut 'pääporukan', Potterin kavereiden jäsen, jolla on jonkinmoinen rooli, eikä ole rohkelikko. Toki kirjoissa on lauma puuskupuheja, jotka laskisi Potterin kavereiksi, mutta näistä kenelläkään ei ole sivuhahmoa suurempaa osaa, Lunalla on taas jonkinmoinen, hän lähti esimerkiksi FK:ssa mukaan Taikaministeriöön ja viimeisessä auttaa Harryä etsimään kadonnutta diadeemia, etenkin leffassa Luna on ihana, kun hän vain alkaa huutaa Harrylle... :D

Lunassa on myös ärsyttäviä piirteitä. Hänen juttunsa ovat välillä erittäin outoja, ja ne ärsyttävät joissain tietyissä luvuissa, nyt tosin ei tule yhtään mieleen. Luna on myös mielestäni yksi 'epäaidoimmista' hahmoista koko sarjassa. Onhan se hyvä ja ihailtavaa, ettei välitä siitä, mitä muut ajattelevat sinusta, mutta en usko, että kukaan voisi oikeasti olla välittämättä selän takana juoruamisesta yhtään. Tuntuu liian absurdilta, että tällainen henkilö on oikeasti olemassa. Tosin onhan osa muistakin Potter-hahmoista melkoisen absurdeja, vain muutamalle voisi kuvitella oikean esikuvan, ja loput ovat kukin milläkin tavalla liioiteltuja.

Luna on ihastuttava ja vihastuttava. Jos joku hänen kaltaisensa ilmestyisi kouluun, monet katsoisivat nenänvartta pitkin, vaikka hehkuttavatkin hahmoa täällä, ja todennäköisesti olisin ainakin aluksi yksi heistä. Uskon, että kun Lunaan tutustuu, hänestä alkaisi kuitenkin pitää kaikkine hänen omituisuuksineensa. Luna on taivaanrannanmaalari, ja uskoisin monien ihmisten voivan samastua häneen ainakin osittain ^^
"What about a side by side with a friend?"
"Aye, I could do that.."

Poissa simiblaa

 • Se toinen torni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • you're in ruins
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #95 : Helmikuu 25, 2012, 17:48:20 »
Luna on herttainen ja ihastuttava , häntä pidetään outona , ja en sanokkaan etteikö hän olisi , mutta se outous tekee hänestä ihanan ja viehättävän . Hänen outoutensa on omaa luokkaansa ja hänen puhetyylinsä on paras osa häntä. Hän ikäänkuin kuiskaa kaikki sanat. OK , no ei ihan kaikkia :) hän on yksi lempihahmoistani ♥
I've been locked inside your heart shaped box for weeks..

Poissa annips

 • siipienrepijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • But I'm just a ghost
 • Pottermore: DawnNewt14590
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #96 : Helmikuu 28, 2012, 09:20:38 »
Luna on minusta sarjan ihanimpia hahmoja, johon minä pystyn jostakin syystä samaistumaan.

Minäkin keksin ihmeellisiä juttuja (tosin Lunalla ne ovat ehkä... kauniimpia?) kuten Reissumies, Vanttera Rottapoika ja ties mitä muita... Mutta palataan asiaan. Minua ei ota kuin yksi ihminen oikeasti tosissaan (KAI) ja se on niin mittaamattoman arvokasta minulle, että..

Minusta Luna on ehkä kaiken kaikkiaan rakastettava ja mielenkiintoinen hahmo. Hän on ihanan seesteinen ja ymmärtäväinen ihminen. Minusta hän on myös todella viisaan oloinen. Ja viisauttahan ei mittaa kouluarvosanat. Olen saanut hänestä sellaisen kuvan, että hän haluaa olla kaikille ystävällinen vaikka muut hänelle nauraisikin. Lisäksi Luna osaa "lukea" ihmisiä hämmästyttävän hyvin ja jotenkin kauniisti.    Hän erottuu ihanasti joukosta ja on hyvin sympaattinen.

Elokuvissa rakastan sitä kohtaa (KV osa 2) kun Luna jahtaa Harrya portaissa ja erottuu täydellisesti mustien kaapujen joukosta liilojen (?) housujen ja vaaleiden hiustensa vuoksi.

Lunasta on tullut minulle jonkinlainen esikuva. Häneen tutustumisen myötä olen uskaltautunut olemaan koulussa erityisesti oma itseni. Ihan sellainen tarinoiva haaveilija mikä olenkin. Haukkujakin siitä olen saanut, mutta en ota paljonkaan itseeni. Aivan, paljonkaan, otan kuitenkin jonkun verran.    Vaikka Luna tuntuu oudolta keijukaiselta, hän on hyvin vahva ihminen.

Lunassa pidän myös todella paljon juuri hänen outoudestaan. Siitä miten hän on erilainen kuin muut. Minua viehättää, että kiperässäkin tilanteessa hän ehdottaa ideoitaan tyynesti. Hän on hyvin rohkea ja vahva, vaikka häntä voisi aluksi luulla sellaiseksi hissuttelijaksi.

//muoks//

Tuli vielä niistä "retiisikorvakoruista" mieleen, että iselläni oli joskus sellaiset itse tehdyt korvakorut koulussa ja pilkkaahan siitä tuli. Meidän luokka on semmoinen älytön massaluokka joka ei ole tottunut minkäänlaiseen erilaisuuteen, joten varsinkin pojat huomauttelevat kaikesta. Korvakorut oli sellaiset ihan tavalliset hakaset, mitkä roikkuvissa yleensäkin on, mutta niissä roikkui eriväriset klemmarit. Toisessa keltainen, toisessa vihreä. Ei sen kummempaa.

Luna on yksi lempihahmojani ja Rowlingille kiitoksen arvoinen. Erilaisuus on kaunista! <3 Tulipahan taas tällainen sönkötys josta kukaan ei saa selvää. :DD

-annipsi-



« Viimeksi muokattu: Helmikuu 28, 2012, 09:27:12 kirjoittanut annips »

Poissa Siihu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #97 : Helmikuu 28, 2012, 13:17:25 »
Luna on rauhallinen, mutta ei hevistä hätkähdä...
Fiksu ja todella taitava...

Mutta pidän enemmän Ginevran tyylistä ja luonteesta...=)
S.Y.L.K.Y.

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #98 : Helmikuu 28, 2012, 14:58:28 »
Luna on ihana :) Hän on niin rauhallinen, viisas ja todella kaunis. Hän ei piittaa siitä mitä muut hänestä ajattelevat vaan on täysin oma itsensä. Sen lisäksi että hän on rohkea, hän on myös taitava. Sellainen omissa maailmoissaan liitelevä Korpinkynsi jolla onkin sitten merkittävä osa sodassa Voldemortia vastaan. Ilman häntä Harry ei olisi voinut tuhota Korpinkynnen diadeemia. Kun Luna ilmestyi Feeniksin killassa ensimmäistä kertaa, ajattelin että hän on hölmö sivuhahmo. Mutta luuloni paljastuivat (onneksi) vääriksi ja hänestä tuli mielenkiintoinen ja todella ihana henkilö ;) Luna on outo, rento ja uskoo omituisiin asioihin. Hän on aika lailla Hermionen vastakohta, yksi syy lisää miksi pidän hänestä. Hermione on faktoja ajatteleva 'hikipinko' ja Luna taas sellainen vähän homssu ;D En nyt yritä lietsoa Hermione-vihaa mutta jotenkin ihanaa kun Luna on hänen vastakohtansa. Vaikea selittää mutta toivottavasti jotenkin saitte punaisesta langasta kiinni.

Eli pidän Lunasta paaljon. Ja olen huomannut että hän on muuttanut minua hieman. Olen nykyään rohkeammin oma itseni enkä välitä mitä muut miettivät. Tahtoisin kovasti olla niinkuin Luna, ihastuttava luonne :) Ja toodella kaunis. Luna on jotenkin niin herkkä ja ihana henkilö, en oikein muuta voi sanoa. Lisäksi rakastan hänen isäänsä! En tiedä miksi mutta hän on hauska :D Niin kiehtova mies..

~ihmissusi~

Poissa elephanthouse

 • kesän lapso mä oon
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: FeatherHallow19419 & QueenRune11201
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #99 : Maaliskuu 06, 2012, 21:15:10 »
Luna luna... pikku Lunaseni <3 Heti aluksi ihastuin Lunan hahmoon (niin kirjoissa kuin leffoissakin) Hän on niin ihanan outo ja kummallinen, mutta silti niin rehellinen ja oikeassa. Omissa maailmoissaan, huomaa kyllä pilkan ja ilkeydet, muttei välitä... Jotenkin niin vahvaa ja Lunamaista <3 Luna on yksinkertaisuudessaan todellisen ystävyyden vertauskuva. Hehee! Mutta kuitenkin... yksi lempihahmoistani todellakin <3
Yksi ajatus täyttää äärettömyyden - William Blake
Amin mela lle = Minä rakastan sinua
Ficcifoorumi