Kirjoittaja Aihe: Portit aukeavat (Fred&George, S, one-shot)  (Luettu 1057 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Joku

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pottermore: MarauderIce16727
  • Tupa: Luihuinen
Portit aukeavat (Fred&George, S, one-shot)
« : Kesäkuu 12, 2008, 03:03:08 »
Portit aukeavat
Kirjoittaja: Joku, eli minä.
Ikäraja: S
Henkilöt: Fred & George
Genre: gen
Yhteenveto:  Olipa kerran kaksoset, jotka ”löysivät” tietyn pergamentin palan.

A/N:  Lueskelin tässä Azkabanin vankia ja aloin ihan pohtimalla pohtia, miten tämä tapahtuma olisikaan voinut oikein mennä. Ja, jälleen kerran, kirjoitin siitä oman versioni. Tästähän on tulossa ihan tapa, siis kirjoittaa omia versioitani selittämättä jätetyistä tapahtumista. :D Tällainen minulle tyypillinen lyhyt one-shot’han tämä on, mutta kerrankin kirjoitettu kolmannessa persoonassa. Jee!

*

“Fred! Fred! Onko sinulla se?”

Kaksi punapäistä poikaa syöksyivät tyhjään makuusaliinsa, kerrankin tappelematta siitä, kumpi pääsee ensin ovesta sisään ja loikkasivat yhdelle sängylle yhtä aikaa kasvotusten. Pojat hengittivät raskaasti ja yrittivät saada hengityksensä tasaantumaan. Hyväkuntoisille pojillehan se olisi ollut helppo tehtävä, ellei jompikumpi olisi aina välillä päästänyt lyhyen, raikuvan naurun suustaan. He olivat niin innoissaan!

“Tietenkin on, George. Rutistin sitä kädessäni koko ajan.”

Fred, toinen punapäisistä identtisistä  kaksospojista avasi nyrkkinsä ja levitti vanhan pergamentin palan petaamattomalle sängylle heidän väliinsä. Jälleen yhtä aikaa he kumartuivat sen ylle mietteliäät, mutta iloiset ilmeet kasvoillaan.

“Mitähän ihmettä sillä voi tehdä?”
“Varmasti jotain tosi siistiä, olihan se Voron kätköissä.”
“Se tietää aina hyvää.”

Kello tikitti seinällä hiljaisuuden vallitessa poikien miettiessä päänsä puhki. Heidän innokkaat ilmeensä alkoivat pikku hiljaa valahtaa. Olisi ollut paljon helpompaa, jos pergamentti olisi itsestään alkanut tehdä jotain. Alkanut toimia. Mutta eihän siistit jutut niin koskaan tehneet.

“Jos kopautetaan sitä sauvalla?”
“Mutta siihen täytyy olla joku loitsu. Ei se voi olla niin…”
“Yksinkertaista. Niinpä. Mutta eikö kokeilla silti?”
“Yrittänyttä ei laiteta.”

Molemmat kaivoivat taikasauvansa esiin, ja näpäyttivät niillä kellertävää pergamenttia. Ei mitään. He toistivat toimen. Ei vieläkään. Kolmas turha kerta. Sitten Fred menetti hermonsa ja alkoi hakata paperia turhautuneena.

“Toimi jo, senkin typerä paperi! Toimi!”
“Fred… Fred, Fred! Lopeta! Katso!”

Oli kuin näkymätön käsi olisi alkanut kirjoittaa pergamenttiin koukeroisella käsialalla vihreää mustetta käyttäen. Kaksoset pidättivät silmät suurina hengitystään kumartuessaan vielä lähemmäksi löytönsä ylle.

Herrat Kuutamo, Matohäntä, Anturajalka ja Sarvihaara ovat imarreltuja Karttaa kohtaan osoitetusta kiinnostuksesta. Tästä he eivät kuitenkaan ole vielä tarpeeksi vakuuttuneita ja tarvitsevat lisää todisteita Oikeasta Asenteesta kelmeilyä kohtaan.

“Kelmeilyä?” pojat toistivat yhtä aikaa ja loivat toisiinsa silmäykset täynnä riemua. Vanha teksti pyyhkiytyi pois ja sen tilalle alkoi ilmestyä uutta.

Herrat Kuutamo, Matohäntä, Anturajalka ja Sarvihaara tahtovat lupauksen.

“Lupauksen? Öh, me luvataan kelmeillä?”

Herra Anturajalka tahtoo tuoda nauraen ilmi, että runollinen herra Kuutamo ei olisi koskaan tyytynyt mihinkään noin tavanomaiseen keksiessään salasanaa Kartalle.

Herra Sarvihaara yhtyy herra Anturajalkaan.

Samoin herra Matohäntä.

Herra Kuutamo ilmoittaa, että kyseinen virke ei ole sen takia yksinkertainen, ettei kuka tahansa Väärän Asenteen omaava voisi avata Karttaa. (Typerykset.)


“Joten se on jotain monimutkaisempaa, vai? Hmm… Lupaamme sydämestämme, että tulemme käyttämään Karttaa oikein?”
“Vannomme kautta kiven ja kannon, että tulemme kelmeilemään Kartan avulla? Paljon?”

Muutaman samantapaisen yrityksen jälkeen teksti pyyhkiytyi pois, ja pojat odottivat siihen alkavan heti ilmestymään uutta tekstiä, niin kuin aiemmillakin kerroilla. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan pergamentti jäi tyhjäksi. Fred ja George vaihtoivat jälleen katseet, tällä kertaa huolestuneet.

“Tehtiinkö me jotain väärin?” Fred kysyi hiljaa, ja George kohautti olkapäitään. He käänsivät silmänsä takaisin karttaan. Lyhyen ajan kuluttua sama käsiala teki taas tiensä siihen.

Herrat K., M., A. ja S. ovat pitkän pohdinnan jälkeen tulleet liian laiskoiksi kirjoittaakseen nimensä kokonaan päättäneet luottaa Karttaa avaamaan yrittäneisiin henkilöihin. Tulevaisuuden varalta muistakaa: Kartan avaatte sanomalla “Vannon pyhästi, että minulla on vain pahat mielessäni” ja näpäyttäen Karttaa taikasauvalla. Kartan saatte suljettua sanoilla “Ilkityö onnistui!”, taas sauvaa käyttäen.

Onnea ilkitöihin, nuoret alokkaat!


Kaksoset kiljahtivat riemusta ja läppäsivät kätensä yhteen. Uusi teksti ilmestyi jälleen pergamentille:

Herrat Kuutamo, Matohäntä, Anturajalka ja Sarvihaara
toimittavat apuvälineitä taikojien ilkitöihin
ja ylpeänä esittävät:
KELMIEN KARTTA


Punapäiset pojat katsoivat vaikuttuneina, kuinka teksti jälleen kerran häipyi ja tilalle alkoi tällä kertaa muodostua musteella piirretty, erittäin yksityiskohtainen Tylypahka ja sen tilukset. Viimeisenä kartalle ilmestyi liikkuvia pienen pieniä musteläiskiä, joiden yläpuolella luki nimiä. Nehän olivat koulun oppilaat ja henkilökunta!

“George?”
“Ajatteletko samaa kuin minäkin?”

Jälleen kerran he katsoivat toisiinsa, tällä kertaa hymyillen niin leveästi kuin vain pystyivät.

Mahdollisuudet!"

*

Poissa Bad Girl

  • Rebel Yell
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Guilty 'til I'm proven innocent
  • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Portit aukeavat (Fred&George, S, one-shot)
« Vastaus #1 : Kesäkuu 14, 2008, 21:32:19 »
Pidin ficistäsi tosi paljon :) Olisi hauskaa jos kirjoittaisit tälle jonkinlaista jatkoa, esim. kuinka kaksoset karttaa jatkossa käyttävät. Mutta asiaan. Ficin idea oli hyvä, ja koska en aiemmin ole aihetta käsittelevää ficciä lukenut, tämä herätti heti mielenkiintoni. Kartan tekstit olivat hauskoja ja hyvin keksittyjä. Virheitäkään ei ollut, lukuunottamatta paria pientä kielioppivirhettä, jotka eivät tekstiä juurikaan haitanneet. Tarinan kulku olisi voinut olla ihan vähän hitaampaa, mutta edelleen hyvä näinkin. Alussa olisi voinut ehkä olla kohta, jossa kaksoset varastavat kartan Vorolta, mutta ei se mitään, pidin silti tosi paljon:) Kirjoita vaan lisää tälläisiä :)

- Bad Girl -
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti