Kirjoittaja Aihe: Iron Sky  (Luettu 565 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Sirusho

  • Ankeuttaja
Iron Sky
« : Toukokuu 28, 2008, 21:44:39 »
In 1945 the Nazis fled to the moon. In 2018 they are coming back.

Iron Sky on tamperelaisen tuotantoyhtiö Energian esituotantovaiheessa oleva tieteiselokuva. Elokuva kertoo natseista, jotka vuonna 1945 pakenivat Antarktikselta avaruuteen SS-upseeri Hans Kammlerin kehittämän teknologian turvin. He perustivat Kuun pimeälle puolelle Schwarze Sonnen (suom. musta aurinko) tukikohdan, jossa heidän oli määrä rakentaa voittamaton sotalaivasto ja vallata maapallo takaisin tilaisuuden tullen. Vuonna 2018 hyökkäyksen hetki on vihdoin käsillä, ja elokuvan päähenkilö Renate lähetetään yhdessä poikaystävänsä Klausin kanssa Maahan tehtävänään salamurhata Yhdysvaltain presidentti Jenna Bush. Maahan tultuaan Renate alkaa kuitenkin epäillä arvojaan, kun planeetta ei osoittaudukaan odotetunlaiseksi rappiomaailmaksi: onko kaiken pommittaminen raunioiksi sittenkään hyvä idea?

Ensi-iltansa elokuva saa näillä näkymin vuonna 2010. Elokuva tulee olemaan pääosin englannin kielinen.

Tuotantoyhtiö Energia tunnetaan myös vuonna 2005 harrastelijavoimin valmistuneen tieteisparodia Star Wreck: In The Pirkinning luojana.

Katso elokuva loistava traileri Iron Skyn kotisivuilta. http://www.ironsky.net/site/?cat=3

Itse pidän elokuvasta ja sen ideasta valtavasti vaikka olen nähnyt pelkän trailerin. Idea on sinänsä hyvä ja mielenkiintoinen teoria. Lisäksi elokuvan tunnuskappale Under the Iron Sky on mielestäni aivan ihana ja loistava.

Onko täällä muita kenen kiinnostuksen elokuva herätti?
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 28, 2008, 21:52:44 kirjoittanut Sirusho »