Kirjoittaja Aihe: Rateyourmusic.com - Arvostele musiikkisi  (Luettu 541 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Graveheart

  • Vesijuoppo Yrjäläinen
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Velho
  • Tupa: Tuvaton
Rateyourmusic.com - Arvostele musiikkisi
« : Toukokuu 10, 2008, 22:12:06 »
http://rateyourmusic.com

Jonkin aikaa sitten löysin mukavan sivun kaikille meille musiikin rakastajille. Nimikin kertoo että sinne voit pinota kaikki omistamasi cd-levyt ja muut formaatit talteen kokoelmaksi ja halutessasi myös arvostella niitä joko sanallisesti, viiden tähden pisteytysasteikkoa käyttäen tai sekä että. Sivu on kansainvälinen, mikä tarkoittaa sitä että mahdollinen sanallinen arvostelu tulisi olla englanniksi, tosin siellä on vapaa kielipolitiikka eli englanti on vain toivottavaa, ei pakollista.

Sivusto tuntee kaikki olemassaolevat lajityypit ja tuntemattomimmatkin bändit, lisäksi rekisteröityneenä käyttäjänä sivua voi itsekin rakentaa ja tietokantaa laajentaa oma-aloitteisesti Wikipedian malliin, paitsi että ehdotukset ja muutokset hyväksytetään ensin moderaattoreilla jotka päättävät voiko lisäykset ja korjaukset laittaa voimaan. Toisten käyttäjien kokoelmia voi vertailla omiinsa ja täten saada hyviä vinkkejä uudesta musiikista jota voi ihan suoraankin ehdottaa kenelle tahansa heistä. Tulevista hankinnoista voi rakentaa oman listansa, joka helpottaa metsästystä seuraavalla levykauppareissulla. Siellä on joka lähtöön kaikenlaisia toimintoja ja varsinkin tilastofriikeille paikka on takuulla oikea paratiisi.

Suosittelun lisäksi tulin utelemaan kuinka moni muu on tehnyt pesänsä sekä Rateyourmusiciin että Vuotikseen. Oma profiilini siellä on http://rateyourmusic.com/~Traeh
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry