Kirjoittaja Aihe: Entä jos..?  (Luettu 55688 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Pakkoni

 • Merlinin ritarikunta, Ensimmäinen luokka.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: StormUnicorn89
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #50 : Maaliskuu 09, 2009, 18:52:06 »
Entä jos Voldemort olisikin tappanut Harryn?
Entä jos Dumbledore olisikin kuollut samassa kahakassa kuin Ariana, jolloin Dumbledore ei olisi ollut Tylypahkan rehtori, eikä olisi hakenut Valedroa Tylypahkaan?
Entä jos velhoja ei oikeasti (kirjassa) ollutkaan, kaikki vain luulivat osaavansa taikoa ja muut reagoivat taikoihin niin kuin jokaiseen loitsuun kuuluukin?
Entä jos J.K. Rowling olisi kuollut ennen kuin ehti kirjoittamaan viimeistä kirjaa loppuun?
Entä jos J.k. Rowling ei olisi ikinä syntynytkään?

ireen

 • Ankeuttaja
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #51 : Maaliskuu 10, 2009, 23:17:28 »
Entä jos J.K. Rowling olisi kuollut ennen kuin ehti kirjoittamaan viimeistä kirjaa loppuun?

Minä olen myös miettinyt tuota, joskin ajatus pälkähti päähäni vasta kauan Deathly Hallowsin jälkeen. Puistattava ajatus. Jo se olisi ollut niin paskaa, jos Row olisi kuollut esimerkiksi neljännen kirjan jälkeen, saati sitten, että se olisi tapahtunut ihan lähellä loppua. Olisin varmaan tullut hulluksi. :D

Kuulostaa kyllä hirveän tunteettomalta sanoa noin, tottakai Row on ihminen siinä missä muutkin ja hänen kuolemansa olisi ollut surullinen juttu muutenkin kuin Harry Pottereiden kannalta.

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #52 : Maaliskuu 11, 2009, 17:36:34 »
Aiemmin joku laitto että entä jos koko sarja oiski vaan tyttösarja, ja siitä minä sain vähän erin ajatuksen. Entä jos ainoastaan Harry oliski tyttö? Ja kaikki muut hahmot ois normaaleja niinku nytki. Oisko "Harrysta" (joka on nyt tyttö) ja Ronista ikinä tullu kavereita? "Harrysta" ja Hermionesta ois voinukki, ku molemmat on tyttöjä, mutta oisko Ron halunnu olla kolmen porukassa ainoana poikana? Enpä oikeen usko...
Kirjat muuttuis aika paljo jos ei olis Ronia siinä porukassa, sitte ei olis niitä Ronin ja Hermionen välisiä riitojakaan. Entä sitten se kun "Harry" ja Hermione lähtis kahestaan hirnyrkkejä etsimään? "Harry" ois kyllä löytäny järvelle sen suojeliuksen avulla, mutta kuka ois pelastanu sen vedestä, ku se ei ottanu medaljongia pois? Olisiko rakkaan päähenkilön tarina loppunut siihen? Kuka sitten ois tappanu Voldemortin? Tuskimpa Hermione sen jälkeen ku löysi ystävänsä lampeen hukkuneena.   
Anteeksi jos jollaki oli tuo idea jo, en ainakaa huomannu että ois ollu... :P

Ihmeolio~
Cadillac.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #53 : Maaliskuu 13, 2009, 14:17:06 »
Entä jos Dumbledore olisikin kuollut samassa kahakassa kuin Ariana, jolloin Dumbledore ei olisi ollut Tylypahkan rehtori, eikä olisi hakenut Valedroa Tylypahkaan?
Todennäköisesti joku muu (vaikkapa vaihtoehtoinen rehtori) olisi nuoren Voldemortin hakenut Tylypahkaan, koska joka tapauksessahan hän puoliverisenä pääsi Tylypahkaan.
Tuo ei minusta ole läheskään merkittävin asia, jos kuviteltaisiin Dumbledoren kuolleen samaan aikaan Arianan kanssa. Ensinnäkin, Dumbledorehan ei olisi ollut pysäyttämässä Grindelwaldia. En sitten tiedä, olisiko joku muu sen tehnyt, mahdollisesti, mutta periaatteessahan Grindelwald olisi voinut saada paljon enemmän jalansijaa velhomaailmassa.
Sitten myöhemmin tietysti tulee kuvioihin Voldemort... Sitäkään en tiedä, miten Voldemort olisi mahdollisesti reagoinut Grindelwaldiin oman vallanhimonsa ohella - tuskinpa he ainakaan yhteen olisivat lyöttäytyneet, tai ainakin jossain vaiheessa myöhemmin Voldemort olisi lähtenyt sooloilemaan. Hän kun ei vaikuta henkilöltä, joka tykkäisi jakaa valtaansa kenenkään kanssa. Kenties he molemmat voisivat lyöttäytyä yhteen saavuttaakseen velhomaailman herruuden, mutta siitä alkaisikin sitten valtakiista.
Mahdollisesti voisi syntyä jonkinlainen kahakka Grindelwaldin ja Voldemortin välille, jonka sitten toinen voittaisi. Ei niinkään välttämätöntä, että voittaja olisi Voldemort.

Koko edellisen toki vesittäisi se, että Grindelwald vangittaisiin jonkun toisen henkilön toimesta.


Mulle tuli mieleen, että mitä jos Voldemortista ei olisikaan tullut pahaa? Jos hänen äitinsä olisi jäänyt henkiin ja Voldemortista olisi kasvanut pelkkä Tom Riddle, tavallinen koululainen, joka luultavasti olisi päätynyt verensä vuoksi Luihuiseen, mutta ei hänestä välttämättä olisi tullut mitään maailman pahinta velhoa. Ehkä hänestä olisi tullut suuri nero, joka opettaisi PVS:ää Tylypahkassa? Who knows?
Voldemorthan oli heti pienestä pitäen orpokodissa hieman omituinen käytökseltään, joten minusta vaikuttaa siltä, että hän oli jo synnyttyään ns. "kieroon kasvanut". Varmasti tieto vanhemmista vaikutti sysäävästi, mutta tarkoitan siis sitä, että Voldemortin ajatusmaailma oli todennäköisesti ihan geneettisestikin vinksahtanut, kun hän kuitenkin Kolkon sukua oli, joka oli tunnettu mielenvikaisuudesta sukurutsan vuoksi.
Mahdollisesti hänestä ei aivan yhtä "pahista" olisi tullut, mutta en kyllä osaa häntä kuvitella vastakkaisellekaan puolelle.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #54 : Huhtikuu 11, 2009, 10:03:24 »
Entä jos kolmivelhoturnajaisten viimeisessä koetuksessa Harry olisi ottanut pokaalin yksin Cedricin puolesta. Cedric ei olisi kuollut.
Mutta jos se olisi toisin päin, Cedric olisi kuollut joka tapauksessa, eikä Harry olisi nähnyt hänen kuolemaa. --> Harry ei näkisi thestraleja
ja ainiin (vähän pilkun viilausta) Jos harry ei olisi nähnyt Cedricin kuolemaa, hän ei olisi nähnyt Likusteritiellä painajaisia-->Dudley pilkkasi
-->Harry ärsyyntyi-->Dudley luuli, että ankeuttajat olivat Harryn tekosia, ja siitä seurasi paljon muuta sotkua.

Tätä on ehkä jo sanottu, mutta jos Hagrid olisi neuvonut Harrylle, miten pääsee laiturille 9 3/4, Harry ei olisi kysynyt rouva Weasleyltä
apua ja Ron ei ehkä olisi uskaltanut tulla istumaan Harryn kanssa.

Entä jos Lily ja James olisivat väistyneet ja antaneet Voldemortin tappaa Harryn? Voldemort olisi ehkä kukistanut jästit ja
kaikki velhot. Huih hirrveätä...

EDIT: Haa, oli pakko tulla muokkailemaan :) ENTÄ JOS, vk:ssa Harry ja Ron eivät olisi menneet pelastamaan Hermionea peikon kynsistä -> Hermione olisi todennäköisesti kuollut -> ei varmaan tarvitse kertoa enempää. Entä jos Dursleyt eivät vihaisi velhoja niin paljon. Harrylle olisi voitu kertoa kaikki velhomaailmasta ennen kuin hän sai kirjeen Tylypahkaan. Silloin olisi vältytty monilta suurilta ongelmilta. Ja jos näin olisi, Harry olisi saanut kirjeen normaalisti, eikä Hagridin kautta jolloin Harry ei olisi ystävöitynyt Hagridin kanssa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 12, 2009, 20:29:24 kirjoittanut Tonks »
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #55 : Huhtikuu 11, 2009, 10:38:38 »
Minäkään en jaksa lukea kaikkia viestejä läpi, joten älkää lyökö jos tästä on jo puhuttu. :p

Entä jos ( taikasana :D ), Severus Kalkaros oltaisiinkin lajiteltu Rohkelikkoon, hän ei olisi ikinä tutustunut kuolonsyöjiin, eikä sen takia ikinä nimitellyt Lilyä kuraveriseksi. Olisiko Lily rakastunut ystäväänsä? Jos Lily olisi rakastunut Severukseen ja heistä olisi tullut pari, ei Harry Potteria olisi koskaan ollutkaan, koska James ei olisi saanut Lilyä.

Entä jos sitten olisikin tullut Harry Kalkaros. Siinä olisikin vasta mainio kirjan nimi :D. Ja jos tuo sama ennustus olisi myös tullut Harry K:n päälle, kuka olisi ollut salaisuudenvartija? Kuka olisi ollut kummisetä? Ei ainakaan Sirius. Olisikovatko Severus ja Lily uhrautuneet Harry K:n puolesta kuten James ja Lily? Olisiko Harry K. saanut arven? Olisiko hänestäkin tullut valittu? Ja mikä tärkeintä, olisiko hän perinyt isänsä koukkunokan ja rasvahiukset? Ja mikä olisi ollut kelmien osa tässä kaikessa? Olisivatko he liittyneet pimeän puolelle? Olisiko James kavaltanut Kalkarokset tajuamattaan Voldemortille? Olisiko hänestä tullut uusi opettaja Tylypahkaan? Kenties PVS opettaja. Kuka tietää. Olisiko hän inhonnut Harry K:ta?

Kaikki olisi voinut kääntyä nurinkurin tai pysyä aika samanlaisena. Jossittelu on kivaa :D

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #56 : Elokuu 05, 2009, 12:03:14 »
Argh, aloin miettimään, että kuinka erilainen Pottersarja olisi, jos Harry ja Draco olisivat ystävystyneet x) Jos niin olisi tapahtunut (ja se kättelyjuttuhan oli ennen tupiin lajittelua) Harry olisi halunnut Luihuiseen ja lajitteluhattu olisi pistänyt hänet sinne, Harryn ystävät olisivat kaikki Luihuiset, hänestä olisi saattanut kasvaa Luihuisessa yhtä paha, kuin muut Luihuiset, Hän olisi jopa voinut liittyä kuolonsyöjiin Draco Malfoyn kanssa ja täten ihastua Dracoon (okei, ehkä vähän yli :P), juonia yhdessä Dmbledoren kuolemaa, olla Dumppiksen vihollinen ja jopa tappaa Dumbledore, koska Draco ei siihen pystynyt ja kaikkea (ja vielä paljon muuta, esim. Ron ja Hermione olisi Harryn vihollisia jne.) Ja nyt se tärkein: Harry olisi joka tapauksessa valittu, joten Voldemort tarvitsisi hänen vertansa, mutta ei missään nimessä tappaisi häntä ja jos Harry kert olisi Volden puolella, hän ei kertoisi, että Volde olisi palannut ja täten Voldemort saisi hirmuisen etulyöntiaseman, ehkä jopa olisi onnistunut tavoitteessaan.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #57 : Elokuu 05, 2009, 12:25:10 »
Minulla uusi Entä jos..? aihe :D

Mitä olisikaan tapahtunut jos Dumbledore olisikin häipynyt Grindelwaldin matkassa etsimään varjeluksia sen jälkeen kun Arianna olisi kuollut? Jos hänen rakkautensa toiseen olisi ollut liian syvä, eikä hän olisi pystynyt jättämään toista ( edes sen jälkeen kun hänen siskonsa kuoli ). Ja tämä olisi johtanut siihen, että Potter kirjojen pahis ei olisikaan ollut Voldemort vaan Dumbledore&Grindelwald. Tosin kukaan ei olisi tiennyt että Dumbledorekin olisi ollut pahis vaan kaikki erehtyisivät luulemaan että hän on vain Tylypahkan viaton, kiltti rehtori joka oli tietysti hyvän puolella. Sitten kun Harry olisi viimeisessä taistelussa onnistunut murhaamaan Grindelwaldin olisi Dumbledore astunut esiin varjoista ja avaduttanut Harryn ja ryhtynyt maailman yksinvaltiaaksi! >8D Se että Dumbbis olisi antanut Grinden kuolla Harryn sauvasta olisi ollut kosto siitä, että hänen sisarensa kuoli. Ja muutenkin Dumbbis viihtyisi paljon paremmin yksinvaltiaana x"D

Tästä keskusteltiin petsiessä muiden HP-yhteisöön kuuluvien kanssa ja sieltä se idea lähti :"D

Poissa Leila

 • Peruna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Itserakkaus on paras rakkaus"
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #58 : Elokuu 05, 2009, 16:51:17 »
Hiukan tätä topicia on hauska lukea, en ole koskaan ajatellut näitä asioita tällä tavalla. Tosin tästä topasta tulee sellainen "luuletteko että nämä kirjat ovat totta?"-olo, koska kuitenkinhan tämä on KIRJASARJA. Tottakai se on suunniteltu niin, ettei päähenkilö kuole tai muuta vastaavaa.. Ei kirjaa kirjoittaessa voi käydä silleen "Apuaa, nyt tuo taika osui hutiin, ja Kuolonsyöjän sijaan kuolikin Harry! Voi ei, miten kirja nyt jatkuu?!" Ei, vaan Row on suunnitellut kirjat näin, että ne ovat sellaisia kuin ovat..
Tahdonvoimaa!

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #59 : Elokuu 05, 2009, 17:37:58 »
Hiukan tätä topicia on hauska lukea, en ole koskaan ajatellut näitä asioita tällä tavalla. Tosin tästä topasta tulee sellainen "luuletteko että nämä kirjat ovat totta?"-olo, koska kuitenkinhan tämä on KIRJASARJA. Tottakai se on suunniteltu niin, ettei päähenkilö kuole tai muuta vastaavaa.. Ei kirjaa kirjoittaessa voi käydä silleen "Apuaa, nyt tuo taika osui hutiin, ja Kuolonsyöjän sijaan kuolikin Harry! Voi ei, miten kirja nyt jatkuu?!" Ei, vaan Row on suunnitellut kirjat näin, että ne ovat sellaisia kuin ovat..

Öh... kysehän täällä topicissa on juuri siitä, että jos Row itse olisi kirjottanut toisin (*köhin*jaensanotälläettäpottereitaeioikeastiolisi*kröhöh*). Eli siis jos Row olisikin kirjoittanut, että Harrysta tulee paha tai Voldemort tykkäisi muffineista (okei, ei sentään XD) jne., niin täällä keskustellaan miten loppukirjat olisivat kulkeneet, tai miten ystävät olisivat siihen suhtautuneet ja niin edelleen, mutta kirjassa. Ei oikeassa elämässä (tosin kyllä jotkut saavat vapaasti uskoa, että Potterit ovat oikeita ihmisiä, mutta minä en).
« Viimeksi muokattu: Elokuu 15, 2009, 17:17:52 kirjoittanut Presto »
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #60 : Elokuu 07, 2009, 10:57:16 »
Presto: "Voldemort tykkäisi muffinseista"
Hyvin sanottu, tein juuri vähän aikaa sitten videon HP-leluillani, jossa Voldemort ihastuu muffinseihin(Harry Potterin leipomiin).

Noniin, noniin, takaisin jossitteluun:

Entä jos Lily ei olisi valinnutkaan Jamesia, eikä Severus olisi ollut kiinnostunut pimeyden voimista ja Lily ja hän olisivat rakastuneet, niin miettikää: Potterin poikaa ei olisi! Järkyttävä ajatus, jos J.K. mielessä olisikin ollut parempi että Lily ja Severus olisivat rakastuneet, hän olisi tajunnut:"Hetkinen! Eihän silloin Harryakaan olisi?! Täytyy varmaan kirjoittaa jostain muusta..."
Tämä oli kyllä huonoin ja epätodennäköisin jossittelu, mitä täällä on!
Mutta sitä olen miettinyt, vaikka olisi ollut todella outoa, jos J.K. olisi päättänyt noin...

Mitä jos Sirius ei olisi vaihtanutkaan paikkaa Piskuilanin kanssa? Voldemort olisi mellastanut täysissä voimissaan, ja olisi ehkä tappanut Sirren. Silloin Piskuilan ei olisi pettänyt Pottereita, ja Harry olisi elänyt vanhempiensa kanssa.
Silloin hän ei olisi luultavasti saanut kaverikseen Ronia eikä Hermionea eikä Voldemort olisi "kuollut" ja...
Siihen liittyy niin paljon asioita, jotka olisivat muuttuneet! Neville olisi voinut olla valittu, tai hän olisi kuollut! Harry ei olisi tavannut Ginnyä! Albuksen kaartia ei olisi perustettu!
Harry ei ehkä olisi edes päässyt kouluun!
Eikä Dobbya olisi vapautettu!
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa Leila

 • Peruna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Itserakkaus on paras rakkaus"
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #61 : Elokuu 11, 2009, 14:54:46 »


Öh... kysehän täällä topsussa on juuri siitä, että jos Row itse olisi kirjottanut toisin (*köhin*jaensanotälläettäpottereitaeioikeastiolisi*kröhöh*). Eli siis jos Row olisikin kirjoittanut, että Harrysta tulee paha tai Voldemort tykkäisi muffineista (okei, ei sentään XD) jne., niin täällä keskustellaan miten loppukirjat olisivat kulkeneet, tai miten ystävät olisivat siihen suhtautuneet ja niin edelleen, mutta kirjassa. Ei oikeassa elämässä (tosin kyllä jotkut saavat vapaasti uskoa, että Potterit ovat oikeita ihmisiä, mutta minä en).

jep, tajusin kyllä tämän topicin idean, ja näitä asioita on ihan oikeasti hauska spekuloida. En vaan voi mitään sille, että ajattelen asian niin, että ei Rowling olisi voinut kirjoittaaa kirjoja niin, että James ja Lily eivät olisikaan saaneet poikaa ennen kuolemaansa. Potterit eivät silloin olisi pottereita..:) Tietysti jotain pikkuasioita voi ajatella, että jos olisikin käynyt niin, mutta.. Hauskahan tätä topicia on lukea, en ole ikinä ajatellut näitä asioita noin syvällisesti..;)
Tahdonvoimaa!

Ginny Weasly

 • Ankeuttaja
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #62 : Elokuu 15, 2009, 14:21:54 »
oo tää on kivaa ei tässä paljon tuu mutta ihan sama.

Entä Jos Lily ei olisi antanut suojaa harrylle ja Olisi antanut Harryn kuolla?
Mutta entä Jos J.K Rowling onkin miettinyt kaikkea tätä mitä me tänne kirjoitamme.

Poissa Esses

 • Velhotar
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • pöö
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #63 : Elokuu 15, 2009, 17:08:42 »
Entä jos Harry tai joku olisi tainnuttanut Peterin kolmoskirjan lopussa? Siis Sirius olisi vapaa ja ei joutuisi olemaan piilossa...
    Entä jos Ron ei olisi kakkoskirjassa katkaissut sauvaansa? Kumpikin olisi muistamattomia ja Ginny olisi kuollut.
Entä jos Weasleyt eivät olisi saaneet voittorahoja kolmosessa? koko kirjaa ei olisi... (joo outo, tiedän..)
    Entä jos Dursleyt olisivat kohdelleet Harrya kuin omaa poikaa, Harrysta olisi tullut lihava itsekeskeinen ......?En osaa lopettaa lausetta   
ihmiset ovat kuin lentäviä lankakeriä

Poissa Leila

 • Peruna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Itserakkaus on paras rakkaus"
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #64 : Elokuu 17, 2009, 00:48:49 »
Mutta entä Jos J.K Rowling onkin miettinyt kaikkea tätä mitä me tänne kirjoitamme.

Hei, toi on ovela.Niimpä, mitä jos Row onkin miettinyt tätä kaikkea? No, varmaanhan hän onkin, muuten kirjat eivät olisi tälläisiä..:)
Tahdonvoimaa!

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #65 : Lokakuu 30, 2009, 22:38:08 »
Entä jos Harry ei olisi mennyt esteiden läpi  "pelastamaan" Viisasten kiveä Oravelta?
Orave ei olisi saanut sitä peilistä Dumbleroren peiliin asettaman esteen takia (kiveä ei voi saada jos näkee peilissä itsensä käyttämässä sitä).

Ja mitä sitten olisi tapahtunut...? Kertokaa 8)
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #66 : Lokakuu 31, 2009, 20:39:15 »
Entä jos Harry ei olisi antanut kolmivelhoturnajaisten voittorahoja Fredille ja Georgelle. Koko pilapuotia ei olisi olemassa ja Harry, Ron ja Hermione eivät olisi nähneet Malfoyta hiippailemassa Viistokujalla jne..

Entä jos Dumbledore ei olisi testamentannut pimeytintään Ronille? Ron ei olisi tullut takaisin ja Harry olisi hukkunut sinne lammen pohjaan.

Ja entä jos aivan "alussa" Lilyllä olisi ollut taikasauva? Olisiko hän voinut kaikkoontua Harryn kanssa pois Jamesin kuoltua? Siitä taas seuraisi niin paljon kaikkea...
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa mororom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #67 : Lokakuu 31, 2009, 23:11:53 »
Entä jos Harry ei olisi mennyt esteiden läpi  "pelastamaan" Viisasten kiveä Oravelta?
Orave ei olisi saanut sitä peilistä Dumbleroren peiliin asettaman esteen takia (kiveä ei voi saada jos näkee peilissä itsensä käyttämässä sitä).

Ja mitä sitten olisi tapahtunut...? Kertokaa 8)

Orave olisi jäänyt pähkäilemään siihen pelilin eteen. Vähän ajan päästä Kalkaros olisi pähkäillyt että missä Orave on, ja olisi rynnännyt tämän perään ja olisi syntynyt kaksintaistelu Kalkaroksen ja Oraven välillä. Kalkaros olisi voittanut tämän ja raahannut Oraven ylös linnaan. Siellä olisi sitten tämä Voldemortin kasvo Oraven takaraivossa paljastunut. Miten tämä vaikuttaisi tarinan kulkuun? Vaikea sanoa

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #68 : Lokakuu 31, 2009, 23:18:57 »
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: Odotum - eilen kello 22:20:08
Entä jos Harry ei olisi mennyt esteiden läpi  "pelastamaan" Viisasten kiveä Oravelta?
Orave ei olisi saanut sitä peilistä Dumbleroren peiliin asettaman esteen takia (kiveä ei voi saada jos näkee peilissä itsensä käyttämässä sitä).

Ja mitä sitten olisi tapahtunut...? Kertokaa 8)

Orave olisi jäänyt pähkäilemään siihen pelilin eteen. Vähän ajan päästä Kalkaros olisi pähkäillyt että missä Orave on, ja olisi rynnännyt tämän perään ja olisi syntynyt kaksintaistelu Kalkaroksen ja Oraven välillä. Kalkaros olisi voittanut tämän ja raahannut Oraven ylös linnaan. Siellä olisi sitten tämä Voldemortin kasvo Oraven takaraivossa paljastunut. Miten tämä vaikuttaisi tarinan kulkuun? Vaikea sanoa

Aivan. Siksi se, että Dumbbis sanoi Harrylle että tämä oli hidastanut Voldemortin valtaannousua, oli ehkä vähän erheellistä.

//""...Kalkaros olisi pähkäillyt että missä Orave on..."
>>Eikös se ollut muuten Dumbledore joka Harryn perään riensi, eikä Kalkaros? D:hän Harryn ehti 'viime hetkellä pelastamaan, vaikka hyvin harry omillaankin pärjäsi' tjtn.?
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 31, 2009, 23:50:54 kirjoittanut Odotum »
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #69 : Marraskuu 01, 2009, 12:03:47 »
Ja entä jos aivan "alussa" Lilyllä olisi ollut taikasauva? Olisiko hän voinut kaikkoontua Harryn kanssa pois Jamesin kuoltua? Siitä taas seuraisi niin paljon kaikkea...
Luultavasti heidän kodissaan ei voinut ilmiintyä, mutta huomautan vain ettei taikasauvaa tarvita kaikkoontumiseen/ilmiintymiseen. Viilaan pilkkua, voi pilkkuparkaa.
Voi olla, mutta miksi heidän kodissaan ei voisi ilmiintyä? Se kai on ainoa mahdollinen selitys, jos taikasauvaa ei tarvita ilmiintymisen/kaikkoontumiseen, vaikka muistelen toista. Mutta miksi? Yleensähän kaikissa paikoissa voi ilmiintyä, ellei siihen paikkaan ole laitettu samanlaisia loitsuja kuin Tylypahkaan. Se tuskin olisi sitten tarpeellista Pottereiden talon kohdalla, koska Pottereitahan suojasi uskollisuusloitsu. Oliko se sitten uskollisuusloitsun vika, ettei tässä tapauksessa Pottereiden talosta/-oon voitu kaikkoontua/ilmiintyä?
Anteeksi, meni vähän offin puolelle..
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Shieldmaiden

 • I solemnly swear that I am up to no good.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed. Nox.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #70 : Marraskuu 01, 2009, 14:13:41 »
Ja entä jos aivan "alussa" Lilyllä olisi ollut taikasauva? Olisiko hän voinut kaikkoontua Harryn kanssa pois Jamesin kuoltua? Siitä taas seuraisi niin paljon kaikkea...
Luultavasti heidän kodissaan ei voinut ilmiintyä, mutta huomautan vain ettei taikasauvaa tarvita kaikkoontumiseen/ilmiintymiseen. Viilaan pilkkua, voi pilkkuparkaa.
Voi olla, mutta miksi heidän kodissaan ei voisi ilmiintyä? Se kai on ainoa mahdollinen selitys, jos taikasauvaa ei tarvita ilmiintymisen/kaikkoontumiseen, vaikka muistelen toista. Mutta miksi? Yleensähän kaikissa paikoissa voi ilmiintyä, ellei siihen paikkaan ole laitettu samanlaisia loitsuja kuin Tylypahkaan.
Saattaa olla, että siellä olisi voinut kaikkoontua/ilmiintyä... Mutta miksi James, Lily ja Harry eivät yksinkertaisesti ilmiintyneet, jos siellä olisi voinut?

Humanistin logiikka sanoo, että jos Lily ja James olisivat voineet Disapparoitua kotoaan, Lily olisi varmasti napannut Harryn syliinsä ja ainakin yrittänyt tehdä nimenomaan niin. James tuskin olisi ehtinyt, mutta Lilyllä olisi saattanut olla siihen aikaa, koska Voldemort ei tappanut häntä välittömästi astuttuaan huoneeseen, jossa Lily ja Harry olivat. Koska kumpikaan ei edes yrittänyt Disapparoitua, siitä lienee pääteltävissä, että heidän talostaan ei voinut Disapparoitua eikä sinne voinut Apparoitua (muutenhan Voldemort olisi Apparoitunut suoraan taloon).

Tuosta Apparoitumisesta ja taikasauvan käytöstä, onko se sanottu jossain yksiselitteisesti, että Apparoitumiseen/Disapparoitumiseen ei tarvita taikasauvaa? Sen toki muistan, että taikasauvan ei tarvitse olla esillä kun Apparoidutaan/Disapparoidutaan, mutta onko jossakin sanottu, että noidalla/velholla ei tarvitse olla taikasauvaa ollenkaan, ei edes piilossa kaavun taskussa tai hihassa, tms?
"I am not afraid, Harry. I am with you."
- Albus Dumbledore, the greatest wizard of all time -
"You're a wizard, Harry."
- Rubeus Hagrid -

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #71 : Marraskuu 01, 2009, 14:27:56 »
Jossittelu on kyllä hauskaa. Ja nämä jutut täällä saavat kyllä itse kunkin ajattelemaan. Mutta minulla on vähän samaisesta aiheesta jossittelua, kuin Mortillakin.

Mitä olisikaan tapahtunut jos Dumbledore olisikin häipynyt Grindelwaldin matkassa etsimään varjeluksia sen jälkeen kun Arianna olisi kuollut? Jos hänen rakkautensa toiseen olisi ollut liian syvä, eikä hän olisi pystynyt jättämään toista ( edes sen jälkeen kun hänen siskonsa kuoli ). Ja tämä olisi johtanut siihen, että Potter kirjojen pahis ei olisikaan ollut Voldemort vaan Dumbledore&Grindelwald. Tosin kukaan ei olisi tiennyt että Dumbledorekin olisi ollut pahis vaan kaikki erehtyisivät luulemaan että hän on vain Tylypahkan viaton, kiltti rehtori joka oli tietysti hyvän puolella. Sitten kun Harry olisi viimeisessä taistelussa onnistunut murhaamaan Grindelwaldin olisi Dumbledore astunut esiin varjoista ja avaduttanut Harryn ja ryhtynyt maailman yksinvaltiaaksi! >8D Se että Dumbbis olisi antanut Grinden kuolla Harryn sauvasta olisi ollut kosto siitä, että hänen sisarensa kuoli. Ja muutenkin Dumbbis viihtyisi paljon paremmin yksinvaltiaana x"D

Entä jos Ariana ei olisi ylipäätänsäkään muuttunut sellaiseksi kuin muuttui? Entä jos Dumbledoren isä ei olisikaan hyökännyt niiden kolmen jästin kimppuun? Entä jos Dumbledore olisikin vain lähtenyt kiertämään maailmaa Elfiaksen kanssa, ja jättänyt Arianan Aberfothin vastuulle? Entä jos Dumbledore ei olisikaan välittänyt Grindelwaldista?
Miten Harry Potterin olisi silloin käynyt? Olisiko Dumbledore mahdollisesti löytänyt "elämänsä tarkoituksen" (jonkun muun kuin opettajana olon) maailmalta ja jäänyt sinne enää palaamatta Britanniaan? Kuka silloin olisi johtanut Tylypahkaa? Kuka olisikaan kertonut Tom Lomen Valedrolle tämän olevan velho? Olisiko kukaan laittanut Harry Potteria tämän tädin ja sedän huostaan? Miten tarina olisikaan silloin kulkenut?

Entä jos Valedro senior ei olisikaan hylännyt Meropea? Miten olisi käynyt? Entä jos Tom Lomen Valedro ei olisikaan löytänyt basiliskia? Hagridia ei olisi tälllöin potkittu koulusta.. Olisiko Hagrid voinut vaikuttaa enemmänkin Harryn elämään? Hänhän olisi voinut mahdollisesti loihtia itsensä ja Harryn Pottereiden tuhoutuneelta talolta Likusteritielle, jolloin Siriukselle olisi jäänyt moottoripyörä. Miten sille moottoripyörälle olisi käynyt? Entä Siriukselle? Entä jos Siriukselle oltaisiin annettu oikeudenkäynti? Entä jos hänen muistoihinsa oltaisiin katsottu ja häntä oltaisiin kuulusteltu totuusseerumilla?
Entä jos Lupin ei olisikaan päässyt Tylypahkaan? Kelmeistä ei olisi tullut animaageja (jos kelmejä edes olisi), jolloin Peter ei olisi päässyt niin helposti karkuun sieltä kadulta. Entä jos James ja Sirius eivät olisikaan ottaneet Peteriä porukkaansa?

Näitä kyllä syntyy, nyt ei vain jaksa enempää pohtia näitä jossittelu-ketjuja. x) Tuossa nyt tuli muutama, ihan mielenkiintoinenkin "entä jos" esiin, I think so.
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa Shieldmaiden

 • I solemnly swear that I am up to no good.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed. Nox.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #72 : Marraskuu 01, 2009, 21:38:18 »
Een ole kuullut. Jos kuvitellaan (jos ja jos ja vielä kerran jos :D), että ilmiintyminen on loitsu, siihen kai tarvittaisiin taikasauva. Mutta ikinä ei ole mainittu, että joku olisi pitänyt taikasauvaa kädessä ilmiintyessään (tai ei ainakaan ole ottanut varta vasten esille). Ärhm, en osaa koota ajatuksiani tällä hetkellä, kun Nano pyörii päässä ja vaikka mitä... Selitän joskus hieman myöhemmin, mitä tarkoitan.

Tarkoitin siis sitä, että täytyykö velholla/noidalla olla taikasauva "in his/her person" voidakseen Apparoitua/Disapparoitua? Vaikea selittää suomeksi, toi "in his/her person" on niin kätevä ilmaisu.. Mutta siis, täytyykö taikasauva olla jotenkin mukana vai voiko silleenkin Apparoitua/Disapparoitua, että taikasauva olis vaikka toisessa huoneessa tai kokonaan jossain muualla?

Esmes Deathly Hallowsissa The Muggle-Born Registration Commission -luvussa, kun Polyjuice Potionilla naamioituneet Harry, Ron ja Hermione on pakenemassa MOMista (ministeriöstä) ja auttavat siinä samalla kuulusteluissa olleita jästisyntyisiä (Muggle-borns) pakoon, Harry kysyy, keillä on taikasauvat ja komentaa heitä, joilta on otettu taikasauva pois, pitämään kiinni jostakusta taikasauvallisesta. Deathly Hallows, p. 218:

'Who's got wands?'
About half of them raised their hands.
'OK, all of you who haven't got wands need to attach yourself to somebody who has. We'll need to be fast - before they stop us. Come on.'


Tosta saa mun mielestä sellasen käsityksen, että voidakseen Apparoitua/Disapparoitua velholla/noidalla pitää olla taikasauva olemassa ja mukana, siis taskussa tai piilossa vaatteiden sisällä tms., vaikka taikasauvaa ei siinä touhussa varsinaisesti käytetäkään. Nähdäkseni Harry ajatteli tossa kohtaa nimenomaan sitä, miten taikasauvattomat tyypit saadaan pois ministeriöstä, ennemminkin kuin sitä, miten taikasauvattomat pystyy puolustautumaan, jos jotain tapahtuu.
"I am not afraid, Harry. I am with you."
- Albus Dumbledore, the greatest wizard of all time -
"You're a wizard, Harry."
- Rubeus Hagrid -

Poissa blue kelpie

 • avaimen haltia
 • Vuotislainen
 • elämä on kovaa käytä avainta
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #73 : Marraskuu 02, 2009, 10:08:51 »
Oikeesti mä oon tätä kysymystä varmaan miettinyt eniten....

Kuten entä jos....Harryn äiti olisi jäänyt henkiin mutta silti Harryn turvaliisuuden takia antanut sisarelleen ja väittänyt kuoleen mutta sitten lopussa palannut harryn luo

Tai entä jos sirius olis oikeasti pettänyt harryn vanhemmat? Olisko haryy saanut kostettua sen tai olisko hän vain antanut asian olla koska sirirus on kumminkin harryn kummi setä....Tosin luulen että sirius olisi kuollut :(

Hermione...Entä jos Hermionen ja viktorin suhde olisi pahentunut ;) olisko se ollut hyvä vai huono asia...Minusta se olisi ollut söpö suhde..Mutat sitten taas mietin Ronia niin kyllä hän olisi jonkun muun löytänyt aivan varmasti :Ddataa kotona ja koulussa

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Entä jos..?
« Vastaus #74 : Marraskuu 02, 2009, 20:00:11 »
Lainaus
Tai entä jos sirius olis oikeasti pettänyt harryn vanhemmat? Olisko haryy saanut kostettua sen tai olisko hän vain antanut asian olla koska sirirus on kumminkin harryn kummi setä....Tosin luulen että sirius olisi kuollut :(

Tämä sai minut ajattelemaan. Eli leikitellään ajatuksella, että Sirius tosiaan olisi se mielipuoli vanki, joka kavalsi Harryn vanhemmat ja surmasi Peter Piskuilanin. Ja hän olisi karannut vankilasta nyt, vain murhaamaan Potterien kirotun pojan. Ja vielä toinen ajatus, jos Lupin ei olisikaan ottanut Harryltä kelmien karttaa eräänä yönä, eikä hän olisikaan voinut seurata Harrya ja kumppaneita Siriuksen perässä rääkyvään röttelöön. Mitä olisi tapahtunut? Kukaan ei olisi enää ollut siellä, estämässä Harrya tappamasta Siriusta. Mitä jos Harry olisikin oikeasti tehnyt sen? Syvällä sisällään Harry tiesi loitsun. Olihan häntä kerran sillä yritetty tappaa. Jos Harry olisi lausunut kaksi pientä sanaa: Avada kedarva. Ja Sirius olisi kuollut. Ja Harry olisi tappanut.

Miten se olisi muuttanut Harrya? Hän kantaisi siitä päivästä lähtien mukanaan pimeyttä. Hänen viaton sielunsa olisi tahriintunut. Alkaisivatko pimeyden voimat vuosi vuodelta kiehtoa Harrya yhä enemmän ja enemmän? Eikä kukaan huomaisi tätä. Ei edes Dumbledore. Harry olisi vannottanut Ronin ja Hermionen pysymään hiljaa, he olisivat jättäneet Siriuksen ruumiin röttelöön. Muuttuisiko Harry hiljallee pahaksi? Keksisiö pimeyden lordi käyttää tätä hyväkseen? Viettelisikö hän Harryn puolelleen? Nousisiko kaksi pimeyden lordia maailman herroiksi? Nosisivatko pimeyden voimat maailman nähtäväksi?