Kirjoittaja Aihe: Dursleyt  (Luettu 27220 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

HarPot

 • Ankeuttaja
Dursleyt
« : Maaliskuu 15, 2008, 17:37:18 »
Mitä Dursleyille tehtiin kun Voldemort oli kukistunut? Tuotiinko heidät takaisin Likusteritielle vai minne he joutuivat? Tai minne heidät vietiin piiloon 7. kirjan alussa? Lisäksi on aika outoa, että Dudley, joka on koko ikänsä kiusannut Harrya, onkin yhtäkkiä kiitollinen siitä, että Harry pelasti tämän ankeuttajilta ja on yhtäkkiä aivan ystävällinen Harrya kohtaan. Entä tapaako Harry serkkunsa Voldemortin kukistumisen jälkeen?

Poissa Mega

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Dursleyt
« Vastaus #1 : Maaliskuu 15, 2008, 20:40:00 »
Lainaus
Lisäksi on aika outoa, että Dudley joka on koko ikänsä kiusannut Harrya, onkin yhtäkkiä kiitollinen siitä, että Harry pelasti tämän ankeuttajilta on yhtäkkiä aivan ystävällinen Harrya kohtaan.
Kuten Rowling chat-tilaisuudestaan epäilemättä kertoi, Dudley näki ankeuttajat kohdatessaan todellisen itsensä, ensimmäisen kerran elämässään ja se oli hänelle raskas, mutta hyödyllinen oppitunti, joka sai hänet muuttamaan tapansa. Näin ollen hän oli siis melko ystävällinen myös Harrya kohtaan, enkä muista että PP:n Harryn pikaisella käynnillä Likusteritiellä Iso D olisi tätä erityisemmin kiusannut. Dursleyt saattoivat palata jästimaailmaan hänen-jonka-jääköön-nimeämättä kukistuttua, mutta meille kaikille on suuri arvoitus minne heidät vietiin seitsemännen kirjan alussa, Rowling tietää vain varmaankin. Harryn tapaamisesta serkkunsa kanssa ei ole kerrottu, niin että mene ja teidä taas tuostakaan seikasta.

Belial

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #2 : Maaliskuu 16, 2008, 15:45:15 »
Se oli ihanaa, kun Dudley paljastui; kun hän välitti lopulta Harrystä. (:

Luulen että Dursleyt jatkoivat tylsää, taikamaailman hylkimis-elämää. Olisi kiva tietää miten siinä kävi. Olisi kiva jos Harry/Dursleyt olisi välillä käynyt katsomassa toisiaan, vaikka Dursleyt onkin luonteeltaan tyhmiä.

ewelyn

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #3 : Maaliskuu 16, 2008, 19:19:30 »
Olisi ihanaa, jos Harry ja Dudley joskus tapaisivat aikuisiällä, esittelisivät jälkikasvuaan toisilleen ja vaihtaisivat kuulumisia... Kuulostaa kyllä aika ääliömäiseltä.
Olisi myös kiva tietää, mitä Petunia olisi halunnut sanoa Harrylle lähtiessään. Liikaa asioita koko kirjasta jäi auki, tämä on yksi niistä.

Poissa pöllö

 • <3 pulu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #4 : Maaliskuu 16, 2008, 19:40:45 »
Ääh, myönnän, mutta minun pienessä ehkäpä utopistisessa ja optimistisessa päässäni pystyn kuvittelemaan, että joskus vuosien päästä Harry kuitenkin tapaa Dursleyt. Vaikka he koskaan eivät olleet todellakaan läheisiä keskenään, Dudleyn viimehetken tunnustukset ja monet vastaamattomat kysymykset voisivat saada Harryn etsimään Dursleyt käsiinsä. Koska Harry tunnestusti joka tilanteessa on epäitsekäs ja ritarillinen, hän saattaisi myös haluta varmistaa, ettei Dursleyt vahingoittuneet sodan tiimoilla.

Eikä sitä koskaan tiedä, miten aika kultaa muistot ja ties vaikka Harry olisi joskus kiitollinen Dursleyille siitä, miten he opettivat Harryn nauttimaan pienen pienistä asioista ja arvostamaan kaikkea mitä sai. Eeh, en kyllä aivan usko siihen itsekkään, mutta aina voi kuvitella. :)

Läpi kirjasarjan mietin, miten Dudley pystyi olemaan niin ilkeä Harrylle. Jotenkin Dudleyn tunnustukset ja kaikki muu tuntuivat niin inhimillisiltä ja ihanilta. Ettei se ylihemmoteltu poika ollutkaan aivan niin läpimätä kuin oli antanut ymmärtää. Hetki, jolloin puhutaan kuolemasta ja piiloutumisesta ja tilanteesta, jolloin ei ehkä koskaan nähtäisi, oli Dudleylle viimeinen tilaisuus kertoa ajatuksistaan...

Toivottavasti Harry tappoi heidät

Haluaisin todellakin kuulla vähän perusteluja. On aika kysymyksiä herättävää todeta yhdellä lauseella jotain melkoisen järkyttävää ja persoonallista.
syön sun pään.

Poissa Shadow

 • Postipöllö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #5 : Maaliskuu 17, 2008, 16:45:20 »
Luulen, että jatkoivat pitkästyttävää jästielämäänsä.
Heh, juuri niin. Jäävätköhän he kaipaamaan Harrya, kenties. Ainakin Lily ja Dudley, ainakin sain sellaisen käsityksen. Vernonista en oikein tiedä, mutta ehkä hänkin sisimmässään rakastaa Harrya? ...Tai sitten ei. Kai Harry saisi ainakin näyttää heille lapsensa joskus?

Joenrantanen

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #6 : Maaliskuu 19, 2008, 19:35:16 »
Eikä sitä koskaan tiedä, miten aika kultaa muistot ja ties vaikka Harry olisi joskus kiitollinen Dursleyille siitä, miten he opettivat Harryn nauttimaan pienen pienistä asioista ja arvostamaan kaikkea mitä sai. Eeh, en kyllä aivan usko siihen itsekkään, mutta aina voi kuvitella. :)

Minusta olisi ollut mukavaa, jos tuo näkökulma olisi tuotu esiin kirjoissa. Koska noin asia on; mietitäänpä vaikka jos Dursleyt olisivat todella ottaneet Harryn pojakseen, ja hänestä olisi tullut noin suunnilleen Dudley kakkonen...

Harmittää kyllä kun Dyrleyiden kohtaloa ei selvitetty, olivat ilkeitä eli ei niin kuitenkin Harryn elämälle oleellisia.

Poissa Flyrashaz

 • sub rosa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Northern Light
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Dursleyt
« Vastaus #7 : Maaliskuu 20, 2008, 09:26:12 »
Niin. Oli ihanaa lukea Dudleyn vimeinen tunnustus; että hän oli kiitollinen Harrylle. Tämä yllätti, mutta lämpimästi. Ihanaa, että Dudleyn & muun perheen "todellinen he" paljastui.
Pakkohan heidän oli ainakin vähän välittää Harrysta, muutenhan he olisivat nakanneet hänet ei orpokotiin yms.

Toivottavasti Harry EI tappanut heitä! Kyllä hekin ansaitsevat elää, vaikka kohtelivatkin Harrya huonosti. Perustelut haluaisin kuulla, valdesmart, miksi he olisivat ansainneet kuolla.

Ja Dursleythän eivät hemmotelleet Harrya piloille, ja Harry oppi arvostamaan sitä pientä, minkä sai. Hän ei pyytänyt isoja asioita; vain hieman oikeudenmukaisuutta ja reiluutta.

Kyllä se harmittaa; olisipa Rowling kertonut miten Dursleyn perheelle kävi.

- Flyrashaz
"Oh, the bad guy of the game, me, you're not serious, I'm... umm... fortuneteller!"

Poissa Ooka

 • Siivet kantapäissä -liitelijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilvilinnan kuningas
  • Tuliaavikko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #8 : Maaliskuu 21, 2008, 16:21:13 »
itse haluan jättää mielikuvitukselle vähän tilaa näissä harvoissa asioissa, joita row ei meille kertonut. Ehkä dursleyt jatkoivat elämäänsä, ehkä he muuttivat ulkomaille, ehkä heistä tuli parempia ihmisiä.. oikeastaan on hyvä, ettei row kertonut kaikkea. Oikeastaan minun puolestani koko "19 vuotta myöhemmin" luku olisi saanut jäädä olematta, ärsyttää kun oli ällöttävän sokeroitu loppu hyvin, kaikki hyvin --> onnellista avioelämää, lapsia vaikka kuinka ja jokainen kiltti pieni piltti yms yms. Ei ongelmia malfoyn kanssa, kuolonsyöjät tuhottu plaa plaa plaa -.-''

joo, meni vähän offiksi nyt mutta joka tapauksessa olen tyytyväinen ettei dursleyistä kerrottu sen enempää. Koko dudleyn epädudleymäisyys [tajusko joku XD] tuntu epätodelliselta.
Do the impossible, see the invisible.
ROW ROW FIGHT DA POWER!
Touch the untouchable, break the unbreakable.
ROW ROW FIGHT DA POWER!

Poissa Hawkolf

 • Thought Police
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • 2 + 2 = 5
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Dursleyt
« Vastaus #9 : Maaliskuu 21, 2008, 20:17:16 »
Luulenpa, että Dursleyt oikeasti sisimmässään välittivät Harrysta, vaikka eivät sitä ulospäin näyttäneetkään. Paitsi.. No, Dudleyhan sanoi, ettei Harry ole turhan pantti, mutta minua jäi häiritsemään, mitä Petunia olisi sanonut Harrylle, kun he lähtivät..
Itse veikkaan, että hän oli pyytämässä anteeksi siitä, että oli kohdellut tätä kaltoin. Itse nimittäin uskon, että Petunia kaltoin kohteli Harrya, koska oli kateellinen ettei itse päässyt Tylypahkaan.
If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face— forever.
Reviewing the world!

Poissa manta

 • Kajahtanut potteristi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Tassujengi
Vs: Dursleyt
« Vastaus #10 : Maaliskuu 22, 2008, 19:33:19 »
Minusta tuntuu, että Harryn aikuistuessa heidän välinsä lämpenivät. Voldemortin kukistamisen jälkeen Dursleydenhän (:D) ei tarvitsee enää piilotella, joten siinä vaiheessa he voisivat olla kiitollisia, koska Harry kuitenkin lopetti heidän "kärsimyksensä" eli velhojen avulla piilottelun. Iso D osoitti ystävällisyyden merkkejä heidän viimeisenä hetkenään, hän myös anoi Harrylle teetä (?). Kyllähän Dursleyt nyt jonkin verran välittivät Harrysta, kun tarjosivat kuitenkin hänelle kodin ja ruokaa (ja jopa oman huoneen).

Ehkäpä Dumbledore kirjoitti kirjeeseen (jonka antoi Harryn mukana VK.ssa), että arvostaisi Petuniaa paljon, jos tämä huolehti Harrysta. Petunia varmasti oli erittäin tyytyväinen, kun joku velho arvosti häntä - hänhän oli innokas lähtemään Tylypahkaan.

Minusta vain tuntuu, että Durlsleyt eivät loppujen lopuksi olleetkaan niin pahoja.

-manta
Aivojen tilalla ilmapalloja.

caroline

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #11 : Maaliskuu 23, 2008, 19:02:17 »
Minä luulen/uskon että Dursleyt muuttuivat jollain tapaa ehkä paremmiksi ihmisiksi sen jälkeen kun he olivat hyvästelleet Harryn viimeisen kerran. En tiedä uskonko tuohon että vanhemmiten he oppivat jopa olemaan ystäviä, Harryhan inhosi heitä koko sydämmestään. (Vaikka kyllähän Harry osasi olla jollain muotoa heille kiitollinenkin kun sai asua heillä kesät?) On myös totta, että Petunia kohteli Harrya niin kuin kohteli sillä oli tälle hyvin kateellinen kun tämä osasi taikoa ja sai käydä tuota historiallista koulua ja Vernon inhosi taikuutta ja häpesi Harrya joten oli hänelle inhottava; tuskin sitä Harry unohtaisi ja voisi luoda vanhempana lämpimät välit heihin. Vaikka Dudley viimeisessä kirjassa kiittikin Harrya henkensä pelastamisesta tämäkin oli ollut Harrylle inhottava koko ikänsä. En ehkä jaksa uskoa että heillä voisi olla isonakaan mitään yhteistä. Minusta oli myös hyvä että Rowling jätti lukioille vähän tilaa miettiä mihin Dursleyt menivät/ mitä heille tapahtui, mutta toivon että heistä on jotain mainintaa hakuteoksesta. Dursleyden paikka on jastimaailmassa ja Harryn paikka erossa heistä taikamaailmassa Tämä on minun näkemykseni.

Poissa Giliath

 • Cassiopeian pikkusisko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Jensen Ackles :D
Vs: Dursleyt
« Vastaus #12 : Huhtikuu 23, 2008, 17:27:12 »
Varmaan Petunia ja Dydley eivät inhonneet Harrya niin syvästi kuin Vernon,joka inhosi "läpimätää roskasakkia" ja häpesi vaimonsa sukua.

Petunia oli varmastikin Lilylle kateellinen kun tämä pääsi Tylypahkaan,kun taas hän jäi normaaliksi lapseksi. Uskon että Petunia inhosi myös siksi syvästi velhouteen liittyviä asioita ja yli päätään taikuutta,koska Lilystä tuli "erilainen" eivätkä he enää olleet samanlaisia kuin ennen Lilyn kouluun lähtöä, Kalkaroksen muistossa käy selväksi se. Petunia varmaan yritty toivottaa Harrylle onnea,mutta ei pystynyt,kauno oli liian suuri. Petunia ehkä saattoi nähdä tilanteen samanlaisena kuin Lily lähti pois.

Minusta Dudley inhosi aluksi Harrya koska otti isästään mallia,mutta kun ankeuttajat hyökkäsivät hänen kímppuunsa FK hän näki itsensä eli millainen ahne pikku possu hän on. KV hän sai vasta silloin itsestään niskasta kiinni ja kysyi "Miksi Harry ei lähde mukaan?" Ja kun vielä senkin jälkeen pyysi Harryltä anteeksi,oli hän varmasti "kasvanut" velho pelkonsa yli.

Uskon,että Harry oli jonkunlaisessa(lähetti postikortteja,kertoi kuulumisia) yhteydessä Dursleyhin (josta Vernon ei saattanut olla iloissaan,ellei pakomatkalta oppinut jotain kultaista.) Ei varmaan kantanut kaunaa menneistä,olihan Voldun tappaminen sinänsä raskaampaa hommaa kuin heidän luonaan asuminen.
*Miettii ja lukee, mutta harvemmin kirjoittaa*

Poissa loorry

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Dursleyt
« Vastaus #13 : Huhtikuu 28, 2008, 15:50:42 »
hän myös anoi Harrylle teetä (?).

Anteeksi olen tyhmä ja nyt meni kyllä aivan ohi tämmöinen tee juttu. Siis miten niin Dudley anoi Harrylle teetä?

Poissa Emubird

 • Fyysisesti paikalla, henkisesti muualla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Always the tone of surprise!
 • Pottermore: ScarletCentaur10898
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Dursleyt
« Vastaus #14 : Huhtikuu 29, 2008, 21:43:54 »
Lainaus
Anteeksi olen tyhmä ja nyt meni kyllä aivan ohi tämmöinen tee juttu. Siis miten niin Dudley anoi Harrylle teetä?

DH/KV:n alussa, kun Harry on saanut haavan sormeensa hän astuu teekupin päälle ja luulee sen olevan Dudleyn hauska pila.

Samainen kohta kirjassa:

KV, In memoriam, s. 22

Harry vuosi verta. Hän puristi oikeaa kättään vasemmalla ja kirosi hiljaa itsekseen samalla kun tuuppasi oven auki. Posliinin sirpaleet narskuivat rikki: Hän oli astunut huoneensa oven takana odottaneen kylmän teekupillisen päälle.

"Mitä h-"
Hän katsoi ympärilleen: Likusteritie nelosen porrastasanne oli autio. Teekuppi saattoi olla Dudleyn käsitys ovelasta ansasta.


Hän siis antoi Harrylle teetä, mutta Harry otti sen vähän eri kantilta vastaan.
I have seen your heart, and it is mine
Blogini: http://mylifemyfandoms.blogspot.fi/

Poissa Flyrashaz

 • sub rosa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Northern Light
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Dursleyt
« Vastaus #15 : Huhtikuu 30, 2008, 17:45:43 »
Se ois kiva tietää mihin ne vietiin alussa ja se oli outoa, että Dudley osoitti kiitollisuutta sen jälkeen mitä teki kaiken aikaa Harrylle. Tosi outoo!

Joo, onhan se outoa, mutta jossakin selitettiin se... Joko Rowling sanoi sen jossain taikka kirjassa luki tai jotain. Mutta kuulemma tässä jossain tiedonlähteessä mainittiin, että ankeuttajien hyökkäyksen jälkeen Dudley on ajatellut Harrysta eri tavalla. Koska kuulemma ankeuttajien hyökkäys sai Dudleyn näkemään oikean itsensä, sen lihavan ääliön, joka halveksi Harrya.

- Flyra
"Oh, the bad guy of the game, me, you're not serious, I'm... umm... fortuneteller!"

Poissa Valkovuokko

 • Orjuutettu kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • And give the kids a show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #16 : Huhtikuu 30, 2008, 18:14:06 »
Joo, Rowling on tosiaan sanonut noin. Ehkä Dudley halusi vain sanoa, että pitää kuitenkin serkustaan, ainakin sen jälkeen mitä ankeuttajat laittoivat hänet kärsimään. Luulen että Petunia oli ollut tosi kateellinen Lilylle, ja hänen tunteensa menivät aivan sekaisin siinä vaiheessa kun Harry tuli asumaan heille ja varsinkin siinä vaiheessa kun Dudley osoitti kiitollisuuttaan. En yhtään osaa sanoa, miten Dursleyt pystyivät jatkamaan elämäänsä. Haluaisin kuvitella, että Harry ja Dudley olisivat aikuisina ystäviä.
Can't you see the way she's crying,
well that's what keeps her trying.
If you want to keep the girl for as long as you live,
just break it apart her heart.

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #17 : Huhtikuu 30, 2008, 19:03:53 »
En yhtään osaa sanoa, miten Dursleyt pystyivät jatkamaan elämäänsä. Haluaisin kuvitella, että Harry ja Dudley olisivat aikuisina ystäviä.

Joo, se voisi ehkä olla jopa mahdollista, kun molemmat (myös Harry) ovat vähän aikuistuneet. Olisi ollut hienoa, jos Petunialta olisi saatu kuulla KV'ssa jonkinlainen onnentoivotus Harrylle; joku merkki, että hän kaikesta katkeruudesta ja kaunastaan (ja käsittelemättömistä traumoistaan) huolimatta edes vähän välitti Harrysta. Minusta Petunian rooliin tuli runsaasti lisää syvyyttä Kalkaroksen muistot -osuuden myötä. Olihan se jo aiemmista kirjoista tullut selväksi, että Petunian suuri velho/noitaviha johtui todellisuudessa kateudesta, mutta tämän kirjan myötä alkoi Petuniaa alkoi oikein sääliä. Surullista, että hän kääntyi sillä tavalla velhovihaiseksi ja ennakkoluuloiseksi kateudensa takia. Surullista oli myös se, että Kalkaros vihasi niin syvästi Harrya Jamesin takia, eikä osannut koskaan nähdä Lily Evansia Harryssa, kiusaaja-Potterin sijaan.

Celythia

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #18 : Toukokuu 02, 2008, 21:36:23 »
Eikös Rowling jossain haastettelussa kertonut, että aikuisiällä Harry ja Dudley ovat "joulukorttien lähettelytasolla". Joskus on myös pohdittu, voisiko Dudleyn jälkikasvusta tulla jästisyntyisiä velhoja. Rowling pohti tätä itsekin noin nanosekunnin (nineteen years later -kappalessa king's crossin asemalla olisi myös Dudley saattamassa lastaan Tylypahkan pikajunaan), kunnes tuli siihen lopputulokseen, että mikään noita/velhogeeni ei voisi pärjätä ruumissa, jossa on myös Vernonin dna:ta. Ajatus olisi kyllä ollut mielenkiintoinen, esim. Dudleyn perusteella, mihinköhän tupaan hänen lapsensa olisi laitettu...?

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #19 : Toukokuu 02, 2008, 22:30:04 »
Eikös Rowling jossain haastettelussa kertonut, että aikuisiällä Harry ja Dudley ovat "joulukorttien lähettelytasolla". Joskus on myös pohdittu, voisiko Dudleyn jälkikasvusta tulla jästisyntyisiä velhoja. Rowling pohti tätä itsekin noin nanosekunnin (nineteen years later -kappalessa king's crossin asemalla olisi myös Dudley saattamassa lastaan Tylypahkan pikajunaan), kunnes tuli siihen lopputulokseen, että mikään noita/velhogeeni ei voisi pärjätä ruumissa, jossa on myös Vernonin dna:ta. Ajatus olisi kyllä ollut mielenkiintoinen, esim. Dudleyn perusteella, mihinköhän tupaan hänen lapsensa olisi laitettu...?

Jännä ajatus ;) Jos taikageenit voi hypätä sukupolviakin, niin kai taikaverta voi "päätyä" myös siskon lapsenlapselle.  Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

krissee

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #20 : Toukokuu 03, 2008, 19:57:41 »
Dursleyt luultavasti palasivat Likusteritielle ja jatkoivat siellä elämää taistelun jälkeen. Uskon, että Harry poikkesi heillä vielä kylässä ja haki ehkä sinne jääneet tavarat takaisin?

Aijeminkin huomasi että Petunia salaa piti Harrystä, muttei uskaltanut näyttää sitä Vernonille joka ei selvästi sietänyt Harryä silmissään. Dudleylläkään tuskin oli mitään Harryä vastaan mutta hänkin vaan teki kaiken isänsä mieliksi, eli piti Harryä tyhjän panttina.

Poissa mimbulus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #21 : Toukokuu 11, 2008, 15:42:16 »
Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

Sori, lähetin viestin vaikka en itse ollut kirjoittanut mitään. Mutta asiaan: Dudley ei todellakaan olisi kuulunut kiltteihin ja rehteihin Puuskupuheihin. Veikkaanpa että Luihuisiin.

//Surumielinen poisti tyhjän viestin ja leikki vähän quote-koodilla :)
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 13, 2008, 19:55:03 kirjoittanut Surumielinen »
~mimbulus

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #22 : Toukokuu 11, 2008, 19:20:48 »
Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

Puuskupuhiin menee kaikki mitkä ei ole: ovelia (luihuinen), rohkeita (rohkelikko) tai viisaita (korpinkynsi). :D

Kirjoitat niin kuin Puuskupuh olisi jonkinlainen tupa, jonne heivataan kaikki ne, joilla ei muka ole rahkeita muihin tupiin. Minusta rehtiys ja ahkeruus ovat yhtä hyviä luonteenpiirteitä kuin esimerkiksi rohkeus tai viisaus.

Aijeminkin huomasi että Petunia salaa piti Harrystä, muttei uskaltanut näyttää sitä Vernonille joka ei selvästi sietänyt Harryä silmissään. Dudleylläkään tuskin oli mitään Harryä vastaan mutta hänkin vaan teki kaiken isänsä mieliksi, eli piti Harryä tyhjän panttina.

En nyt usko, että Petunia varsinaisesti piti Harrysta sen paremmin kuin Dudleykaan. Ajattelee nyt vaikka sitä, miten Petunia puhui suunsa puhtaaksi Viisasten kivessä siellä pikku saarella. Hänen suurin toiveensa oli ehkä olla täysin tavallinen ja vuosien vieriessä se halu todennäköisesti vain vahvistui. Sitä paitsi Harry varmasti edusti hänelle maailmaa, jonka osa hän ei koskaan voisi olla. Dudley puolestaan oli hemmoteltu lapsi, joka tuskin koskaan pysähtyi miettimään asioita vakavasti. Hänen vanhempiensa käytös oli opettanut, että Harry oli kuin kutsumaton vieras, josta ei pääse eroon, ja että Harrya kohtaan oli turvallista purkaa omia turhautumia ym.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Chrystal

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #23 : Toukokuu 12, 2008, 15:46:12 »


Aijeminkin huomasi että Petunia salaa piti Harrystä, muttei uskaltanut näyttää sitä Vernonille joka ei selvästi sietänyt Harryä silmissään. Dudleylläkään tuskin oli mitään Harryä vastaan mutta hänkin vaan teki kaiken isänsä mieliksi, eli piti Harryä tyhjän panttina.
Olen samaa mieltä Petunian suhteen. Vaikutti, että hän kyllä piti Harrystä ainakin jonkin verran. Edes sen, ettei ollut hänelle aiva karsea, kuten Vernon. Dudley mielestäni sen sijaan otti mallia Vernonilta ja toteutti vain hänen näkökulmaansa. Eli suomeksi sanottuna totean tässä viestissäni, että Vernon on syypää. Uskon kuitenkin, että Dudleykin jollain asteella välitti Harrysta.
Petuniahan oli Lilylle kateellinen, kenties hän oli lievästi Harryllekkin. Tämän takia hän kohteli häntä ikävän välinpitämättömästi. Tämä on siis vain oma käsitykseni.
Mielestäni Dudley ei ole rehti eikä ahkera, eikä siis kuuluisi Puuskupuhiin. Hän ei ole vähimmässäkään määrin rohkea, eikä siten Rohkelikkokaan. Olen myös saanut kuvan, ettei hän ole kauhean älykäskään, joten ei hän olisi Korpinkynsikään. Mutta ilkeä ja ylimielinen hän on, joten Luihuiseen hän minun mielestäni kuuluisi - toisaalta Luihuisethan ovat älykkäitä? En tiedä ollenkaan, mihin tupaan Dudley kuuluisi.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 14, 2009, 14:53:43 kirjoittanut Chrystal »
"Ron kuule, sinä tiedät vallan mainiosti, että Harryn ja minut kasvattivat jästit!" Hermione sanoi. "Me ei kuultu lapsina tuollaisia satuja, me kuultiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Tuhkimo-"
"Mikä se on, joku sairausko?"
-Harry Potter ja Kuoleman varjelukset

Poissa mimbulus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #24 : Toukokuu 13, 2008, 18:20:02 »
Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

 Itse yhdistän rehdin ja ystävällisen pulleaan. En tiedä mistä tämä johtuu, tai no, tiedän, mutta en jaksa selittää sitä tässä *laiska laiska*. Käypä hankalaksi. Ehkä joku tajusi, mitä yritin tuossa alussa tarkoittaa.

//Surumielinen muoksi quotet kuntoon :)
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 13, 2008, 19:55:43 kirjoittanut Surumielinen »
~mimbulus