Kirjoittaja Aihe: Beavis ja Butt-head  (Luettu 762 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ninjaturtle

 • Oman elämänsä Watson
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • jedi
  • Mah Twitter
 • Pottermore: CatSkull31170
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Beavis ja Butt-head
« : Heinäkuu 19, 2012, 13:18:15 »
Eli siis, keskustelua tästä ohjelmasta (Anteeksi, jos täällä on jo tällänen aihe. En haulla löytänyt) Oon huono tekemään alotustopia nii lainaan suoraan wikipediaa
Beavis & Butt-Head on Mike Judgen luoma amerikkalainen piirrossarja. Sarjaa alettiin esittää Music Televisionilla vuonna 1993 ja se jatkui vuoteen 1997 asti. Sarjan pääosassa on kaksi teini-ikäistä koulupoikaa, joiden elämäntehtävänä on päästä sänkyyn naisen kanssa. He eivät tee juuri muuta kuin katselevat televisiosta musiikkivideoita ja naureskelevat kaikille asioille joita sattuvat kohtaamaan. Sarja oli aikanaan varsin suosittu nuorison keskuudessa ja sen pohjalta tehtiin myös elokuva Beavis and Butt-Head Do America vuonna 1996. Sarjaa on julkaistu DVD:nä kolmen boksin kokoelmina, jotka kukin sisältävät 40 Judgen valitsemaa jaksoa. Levyt eivät sisällä esimerkiksi jaksoja, joissa hahmot katsovat MTV:lta musiikkivideoita ja kommentoivat niitä. He käyttäytyvät seksistisesti esim. katsomalla naisten takapuolia. Beavis and Butthead päätettiin palauttaa mtv:n ohjelmistoon lokakuussa 2011
Ohjelmasta tehtiin myös spin-off, Daria. Se kertoi Beavisin ja Butt-headin koulukaverista. Oli myös Beavis ja Butt-head-peli Super Nintendolle, Sega Genesisille ja Gameboylle.
Everyone i know is reaching for the peak of the volcano.

Poissa nominal

 • Kuriositeetti
 • Vuotislainen
 • Pottermore: FireboltLumos114
Vs: Beavis ja Butt-head
« Vastaus #1 : Elokuu 25, 2012, 13:13:57 »
Ohoh, onko se sarja noin vanha!

Olen itse nähnyt kyseistä sarjaa ehkä... kolme jaksoa. Minusta ne kaikki toistivat aika samaa kaavaa, mikä ilmeisesti niiden ideakin on. Hauskojahan ne olivat, mutta minulla meni hermot siihen ainaiseen tyhmään nauruun.

Poikaystäväni on ihan rakastunut tähän sarjaan. Hänhän se minut laittoi ne pari jaksoa katsomaankin. Ilmeisesti siis vetoaa erityisesti nuoriin miehiin - no, niitähän sarjassa kuvataankin. Olen myös huomannut, että se superärsyttävä nauru esiintyy ihan oikeassa elämässäkin aina, kun poikaystävä puhuu jotain "hauskaa" (=tyhmää) kavereidensa kanssa. (Heheh, sori vain, mutta niin se on!) Sarjassa taitaa siis olla yllättävän paljon ihan tosielämän elementtejä. Voin ihan oikeasti kuvitella teini-ikäisten poikien käyttäytyvän kuten sarjassa, ja siksi se onkin niin hauska. Näin esimerkiksi sen jakson, jossa pojat lähtevät autokauppaan ja tietämätön myyjä pistää heidät koeajamaan auton. Siinä toinen käynnistää autoa pariin kertaan, vaikka se on jo käynnissä - erittäin kuviteltavissa oleva tilanne. Myös poikien reaktio siihen, kun he romuttavat auton, on jotain niin aitoa, että vain sen takia voi kuolla nauruun. (Erityisen hauskan tästä teki se, kun poikaystävä kertoi kavereilleen jakson tapahtumista, ja aina yhden lauseen jälkeen hän ja kaverit nauroivat juuri sitä tyhmää naurua.)
Peitetty liekki on tulisin ~ Entä jos Voldemort olisikin valinnut toisin? ~ Taikalaiva Titanic