Kirjoittaja Aihe: Enkelten kaupunki / City Of Angles  (Luettu 652 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Dust to Dust

  • Ankeuttaja
Enkelten kaupunki / City Of Angles
« : Helmikuu 21, 2008, 20:57:36 »
Eli kyseessä on suhteellisen vanha elokuva, 1998 tehty, ja minusta erittäin ihana. Yllätyin kuin tiedustelin tuossa kavereiltani kuinka moni kyseisen elokuvan on nähnyt ja kukaan heistä ei ollut edes kuullut tästä. Joten ajattelin kysellä onko vuotislaiset tietoisia tästä kauniista elokuvasta ja mitä mieltä he siitä ovat :)

Minua on aina kiehtonut enkelit ja lisäksi tykkään tällaisista amerikkalaisista hömppäelokuvista, joten minuun kyllä upposi tämä elokuva aika hyvin. Tietenkin elokuvasta löytyy nämä yleiset kliseet, mutta ei se ainakaan minua haitannut. Erittäin kaunis tarina mielestäni. :)
Tainnut tulla ainakin pari kertaa telkkaristakin...
Pääosissa nähdään Nicolas Cage sekä Meg Ryan, ja juoni lyhyesti on seuraavan lainen:

"Los Angeles - kuten kaiketi muutkin kaupungit - on väärällään enkeleitä, jotka suojelevat maallista vallustaan suorittavia kuolevaisia. Mustiin takkeihin sonnustautuneet taivaalliset olennot ovat ihmisille näkymättömiä. Yksi heistä rakastuu ihmisnaiseen ja haluaa vaihtaa ikuisen elämänsä kuolevaisuuteen voidakseen koskettaa rakastaan. Elokuva perustuu Wim Wendersin elokuvaan Berliinin taivaan alla"

Toivon mukaan JOKU edes olisi tämän nähnyt :D
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 21, 2008, 21:06:11 kirjoittanut Dust to Dust »

Poissa Rainmaker

  • Rukka-Peikko Takkutukka
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
Vs: Enkelten kaupunki / City Of Angles
« Vastaus #1 : Helmikuu 22, 2008, 22:15:28 »
City Of Angels on mielettömän kaunis elokuva, yksi suosikeistani. Mielestäni ehkä paras Cagen leffoista, tai ainakin paras näkemistäni. Tarina on todella koskettava ja lumoava, ja se on muutenkin juoneltaan todella onnistunut. Cage puolestaan ei ole mikään lempinäyttelijäni, mutta Sethin roolissa hän on aivan loistava. Ajatus enkelistä, joka rakastuu ihmiseen, on muutenkin kaunis mielestäni.

Enkeleillä on muuten elokuvassa mielenkiintoisia tapoja. Ne kohdat, joissa he ovat siellä rannalla tai istuskelevat päätähuimaavissa korkeuksissa, ovat jotenkin järjettömän hienoja.

Elokuvassa on muutenkin mielestäni tosi hyviä roolisuorituksia, mutta Seth lienee hahmoista silti suosikkini.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Pitääpä muuten katsoa tämä elokuva taas joskus. Tuntuu, että minulla on meneillään ihmeellinen romanttisten leffojen kausi. :) Suosittelen City Of Angelsia kaikille genrestä pitäville.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.