Kirjoittaja Aihe: Rush Hour 3  (Luettu 628 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Vilena

  • Hirnyrkki
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Rohkelikko
Rush Hour 3
« : Helmikuu 05, 2008, 19:36:16 »
Kukaan nähnyt tätä kyseistä elokuvaa (taikka kahta ensimmäistä osaa)? Mitäpä piditte? Kyseessä ovat siis nämä ihan menestyneetkin komediat, joissa Jackie Chan ja Chris Tucker seikkailevat. Chan esittää hongkongilaista rikospoliisi Leetä ja Tucker LAPD:n etsivä James Carteria. Rush Hour 3:ssa kaksikko saa vastaansa kiinalaisen rikollisimperiumin Triadin yrittäessään selvittää Shy Shenin salaisuutta.

Olen joskus kauan sitten katsonut ainakin sen ekan osan, kakkosesta en muista mitään eli en ole ihan varma onko tullut edes nähtyä. Mutta katsoin tuon kolmosen aika vasta, ja sehän oli ihan viihdyttävä. Parasta näissä leffoissa on aina ne epäonnistuneet otot elokuvan jälkeen! Lisäksi tässä kolmososassa minussa herätti hilpeyttä se nunna leffan alkupuoliskolla, joka toimi ranskan tulkkina. Itselläni on vähän semmoista turvattomien korkeiden paikkojen pelkoa, eli tuo Eiffel-torni ympäristönä sopi hyvin lisäämään pientä jännitystä.

Sinänsähän näistä leffoista on turha etsiä mitään syvempää, mutta toimii siis hienosti, kun kaipaa ihan vain jotain viihdyttävää. Eivät ole mitään räiskintäelokuvia, mutta tappelunpoikasta löytyy kuitenkin! Välillä Carterin jutut menevät vähän yli olematta ollenkaan hauskoja, mutta sen kestää kun katsoo tätä itsekin vähän kieliposkella. Lee ja Carter ovat erinomainen parivaljakko jo sen takia, kun ovat niin erilaista etnistä alkuperää. Carterin hurvittelu tuo hyvää vastapainoa Leen vakavuudelle. Ainakin siis itse katson näitä ihan mielelläni, vaikka ovatkin keskenään melko samanlaisia elokuvia.

No, the floor is yours :)
Humor me.

DooDI

  • Ankeuttaja
Vs: Rush Hour 3
« Vastaus #1 : Helmikuu 05, 2008, 20:22:18 »
Alku oli ihan kiva ja loppu. Siinä ku se ohjas liikennettä + musiikki. :D:D vähä oli läppä.

EDIT: Mikä musiikki siinä alussa (ku se ohjaa liikennettä) ja sitte lopussa on (ku ne lähtee sieltä uima-altaasta)?
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 05, 2008, 20:29:52 kirjoittanut DooDI »