Kirjoittaja Aihe: Little Miss Sunshine  (Luettu 571 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

peppermints

  • Ankeuttaja
Little Miss Sunshine
« : Marraskuu 12, 2007, 13:32:43 »
Koska tästä ei tietääkseni ollut tehty topiccia, minä tein sen.

Little Miss Sunshine (v. 2006) on komedia- ja draamaelokuva, joka kertoo oudosta Hooverin kuusihenkisestä perheestä ja heidän matkastaan Kaliforniaan kohti Pieni päivänsäde -kauneuskilpailua.
Perheeseen kuuluu isä Richard (Greg Kinnear), joka yrittää epätoivoisesti kaupata '9 askelta menestykseen' -ohjelmaansa heikolla menestyksellä, äiti Sheryl (Toni Collette) taistelemassa koko perheen keskellä yrittäen pitää sitä koossa, eno (Steve Carell), masentunut ja itsemurhaa yrittänyt Proust-tutkija, iso-isä (Alan Arkin) joka on juuri saanut kenkää vanhainkodista käytettyään huumeita, teini-ikäinen Dwayne (Paul Dano), joka lukee Nietzscheä ja pitää mykkäkoulua, ja pulleahko kauneuskuningattaren alku Olive (Abigail Breslin). Kaliforniaan lähdetään tietenkin koko perheen voimin keltaisella pakulla. Elokuvan pääasia ei ole päämäärä vaan matka.

Elokuva toimii, käsikirjoitus on hauska ja näyttelijät ovat mielestäni onnistuneet rooleissaan, musiikkia unohtamatta. Tämä ei ole pelkästään vain yksi iso komedialeffa vaan mukaan on lisätty draamaakin hienosti. Lempparinäyttelijöitä en osaa sanoa, kaikki esiintyvät hyvin.
Mitä mieltä muut?

Poissa Altego

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Velho
Vs: Little Miss Sunshine
« Vastaus #1 : Marraskuu 19, 2007, 23:13:00 »
Loistava elokuva.

Kokonaisen perheen kasvutarina, jossa joka ikinen hahmo on mukaansatempaavan mielenkiintoinen. Omiksi suosikeiksini nousivat Dwayne ja Frank, mutta koko perhe on loistavasti kasattu ja näyttelijät hoitavat hommansa kautta linjan ilmiömäisesti. Yhtään heikkoa kohtaa en tuotoksesta bongannut. Kun tarina vielä on paitsi hauska ja vauhdikas, myös tunteellinen ja vivahteikas, voidaan mielestäni puhua yhdestä kaikkien aikojen parhaista draamakomedioista. Kaksi Oscariahan tämä kaappasi myös.

Suosittelen kaikille paitsi päätöntä hollywood-actionia etsiville.
Voiko nähdä Thestralin, jos on nähnyt kuolleen pikselin?