Kirjoittaja Aihe: Gingerin keitokset (Rose/Scorp 1.5.10)  (Luettu 1744 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Gingerin keitokset (Rose/Scorp 1.5.10)
« : Lokakuu 02, 2007, 20:47:40 »
Pottereita tykkään aina välillä suherrella. Välineinä käytän lyikkäreitä, lyijytäytekyniä, värikyniä, pastellikyniä jne. Joskus muokkailen myös koneella, mutta photari ei ehkä ole kuitenkaan se minun juttuni.

1.5.10
Koska haluan ensi vuonna opiskelemaan maisisarkkista, niin täytyy harjaannuttaa kättä ja silmää. Toivottavasti tämä ei ole väliaikainen innostus.

Rose & Scorpius
Miulla ei ole mielipiteitä kys. parista, mutta tykkäsin Delicate -fikistä. Luonnos noista kahdesta.

04.05.08
Suoraan sanottuna minulla on joskus aivan liian tylsää metsätalouden perusteiden kurssilla. Ja puunhankinnan perusteissa. Ja eräs suuri paperitehdasfirma vain sattumalta sattui antamaan meille ilmaisiksi piirustuslehtiöt. Joten... XD

Buffy ja Luna
Kirjoitan juuri crossover-tarinaa ja tämä on sitten promokuva :D Kuvasin kulmikkaassa valokeilassa, tyksin Lunan vaatteista.

Sarjakuva (Luna/Hermione)
Tällä ei ole pointtia. Piirsin jonkin mielenkiintoisen metsäkurssin aikana ^^

21.03.08
The Weddingalbum
Fleur & Hääpuku
Vai että yksinkertainen puku, mietin lukiessani Häät-lukua. Yritin saada mukaan sitä ylävästä Fleuria, suuhun en ole kyllä ollenkaan tyytyväinen. Koneelle siirtäessä kuvan laatu kyllä kärsi :/ Pitää saada se skanneri korjattua pikapuolin... Hiuksissa olisi tarkoitus olla niitä samoja valkoisia pikkukukkia, mitä yleensä näkyy ruusukimpuissa, buckéessa puolestaan särkynytsydämiä (lempikukkani <3) ja jonkin sortin punavalkoisia peruskukkia.

Tanssiva Luna
Minua nyt ihan kiukuttaa kun näitä ei saa laitettua esille sellaisina, miltä ne näyttävät paperilla :/ Kuitenkin, lähdin piirtämään sitä kanariankeltaista Lunaa, joka tanssahteli siellä Billin ja Fleurin häissä. Otin vähän, öh, erivapauksia sen puvun kanssa, mutta...

Plus-sälä
"Ensisuudelma"
Lily/James feat Severus. Tätä en ryhtynyt värittämään vaan halusin saada mukaan ehkä karkeaakin luonnosmaisuutta. Yritän vielä saada tästä paremmalla valotuksella uuden kuvan, mutta näillä mennään. Elikkäs sillä ajatuksella lähdin, että Lily siirtyy elämässään eteenpäin, ja Severus stalkka.

WANHAT


SPOILAA ROWN MYÖHEMPIÄ HAASTATTELUJA! Mutta siis, Row puheli DH:n ilmestymisen jälkeen hieman Lunasta, joka sattuu myös olemaan FanFic100 -hahmoni. Minua rupesi sitten mietityttämään puheet Lunasta, joka (kuten topsussa Rown lisätiedot seitsemännestä kirjasta sekä hpfaneissa on tiivistetty) “is now traveling the world looking for various mad creatures. She’s a naturalist, whatever the wizarding equivalent of that is.” Ja "Luna became a very famous wizarding naturalist who discovered and classified many new species of animals." Joten rupesin siinä sitten tunnilla luonnostelemaan miltä Luna oikein näyttäisi "hieman" luonnon karaisemana.

Seikkailijatar

Näin jälki viisaana mietin, että taakse vedetty käsi jäi hiukan liian lyhyeksi ja että vatsalihaksia (joiden piirtämiseen minulle on kehittynyt ihmeellinen fetissi) olisi pitänyt ehkä "sotkea" hieman, etteivät näyttäisi noin kuulailta. Olen kirjoittamassa lyhyttä ficciä Lunan tästä puolesta ja kuvan piirtäminen kyllä todella inspasi!

MUUTA SÄLÄÄ
Mustan sisarukset
Tarkoitus oli tehdä Medasta enemmän Bellan näköinen, kun sitä DH:ssa korostettiin, mutta tyytyväinen olen, jos heidät edes sisaruksiksi tajuaa :D

Harry Potter and the Deathly Hallows
Mietin pitkän aikaa osallistuako Vuotiksen kansikilpailuun, mutta koska en saanut lopputuloksesta itselleni mieleistä, niin se sitten jäi. Tämä siis oli paras vedos niistä töistä, joskin vain luonnostasoinen...
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 01, 2010, 23:22:05 kirjoittanut Ginger »
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Luna - Seikkailijatar + sälää
« Vastaus #1 : Joulukuu 17, 2007, 20:47:57 »
Hienoja ovat, tykkään :D

Seikkailijatar: Ensin huomion kiinnitti vaattet, ja vaikka me olivatkin vähän söhryiset, tykkään tavastasi piirtää ne. Hänen kätensä olivat hiukan miesmäiset, ja toinen vähän kumma, mutta kuitenkin hienossa asennossa (siis se vasemman puoleinen). Lunan vasen jalka on piirrety hienosti, eikä se näytä ollenkaan tönköltä. Minusta tässä kuvassa on hyvä tunnelma, sillä näyttääkin että kuvassa on kuuma <:

Mustan sisarukset: Andromedan hiukset ovat todella eläväisen näköiset, ja hän näyttää kiltiltä Narcissaan, ja Bellaan verrattuna. Vaikka ensin katsoin, erttä onpa heillä isot silmät, mutta nyt kun katson tarkemmin, ei se näytäkään niin pahalta. Bellatrix on sopivan "sotkuisen" näköinen Narcissaan verrattuna, joka näyttää sopivan hienolta. Etenkin Bellan noiden..noiden poskijuttujen takia, hän näyttää kovemmalta kuin Cissy. Lemmparinin näistä <:

Harry Potter and Deathly Hallows: Ronin ja Hermionen ilmeet olivat heille sopivat, mutta Harrylla oli liian kuoppaiset posket minun makuuni. Viitta näytti myös liian jäykältä. Takana oleville ihmisille sopii haaleus, ja sitten kolmikko edessä vahvalla. Kolmikon hiukset ovat aidon tuntuiset, varsinkin Harryn ja Hermionen :D Silmät ylhäällä olivat erittäin hyvin keksityt. Silti tuntuu, että vasen kulma on jäänyt jotenkin tyhjäksi, mutta en tiedä, että olisiko sinne edes sopinut ketään taakse :D

Erittäin hienoja piirroksia, kiitos :D
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 19, 2007, 17:17:06 kirjoittanut Nimue »
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

ewelyn

 • Ankeuttaja
Vs: Luna - Seikkailijatar + sälää
« Vastaus #2 : Maaliskuu 17, 2008, 14:33:28 »
Seikkailijatar: Hyvä aihe. Lunan pää on aika pieni suhteutettuna muuhun vartaloon. Vaatteet ovat hienot, ne sopivat kuvaan. Pidän siitä, miten olet kuvannut Lunan tulevaisuutta. Voin hyvin kuvitella, miten hän on etsimässä jotain härkämörköklimppejä tai vastaavaa...

Mustan sisarukset: Paras kuva näistä! Kaikissa siskoksissa on jotain samaa, ja heidät tunnistaa sisaruksiksi. Minusta Bella on hahmoista onnistunein; etenkin silmät ovat upeat. Olisi kiva nähdä siskot myös eri asennoissa, tässä kuvassa kaikki on kuvattu samasta kuvakulmasta.

Harry Potter and Deathly Hallows: Vähän sekainen kuva, mutta toisaalta niinhän Mika Launiksenkin kannestkin ovat ja niissä on paljon tutkittavaa. Maalattuna tämä voisi olla selkeämpi... Ron ja Hermione ovat onnistuneita, mutta Harryn kasvot ovat jotenkin kummalliset. Liian kapeat ehkä? Hahmojen viitat ovat hienoja.

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Gingerin keitokset (Rose/Scorp 1.5.10)
« Vastaus #3 : Toukokuu 01, 2010, 23:30:38 »
Kiitän kommenteista, päivittelin kuvan verran :)

Mielestäni joskus vastasinkin näihin postauksiin, mutta kuitenkin.
Tyylini on suhruinen, mutta se on omani. Sain siitä palautetta kuviksenmaikaltani vuonna nakki ja muusi (2006), mutta koska maikka tykkäsi siitä ja kehui jatkamaan, niin en ole osannut karsia sitä poiskaan. "Rikkinäinen viiva" saa mielestäni kuvaan enemmän eloa.
Toinen juttuni on vaatteet ja tukka - teen niitä tuhottomasti :D Muksuna piirsin ketjussa prinsessoita, joilla oli nätit mekot ja mahtava kampaus (ja korkkarit ja koruja :P) ja vieläkin nyhrään niiden lettien kanssa tuntitolkulla. Miesten tummien tukkien kanssa melkein poraan turhautumisesta.

Lisää kommentteja?
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Poissa Ria

 • Haaveilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: YewCharm170
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Gingerin keitokset (Rose/Scorp 1.5.10)
« Vastaus #4 : Elokuu 27, 2010, 14:45:24 »
Aivan upeita nuo tekeleet! :) Osaat kyllä todella piirtää hyvin! :)

Deathly Hallowsista
. Aivan ihanasti tehty ja hienosti tulevat tuolta takaa noi henkilöt..

Tykkäsin myös paljon tosta Buffy & Lunasta. Vaikka en ole lukenut näistä kertovaa crossovertarinaasi, niin hahmot on aivan upeasti piirretty. Ainoastaan minua häiritsee tuo kuvan rajaus, mutta muuten kuva on aivan mahtava :)

Pidän paljon piirrustustyylistäsi ja kuten itsekin sanoit niin rikkinäinen viiva tosiaankin saa oikeasti kuvaan enemmän eloa :) Liian usein  olen törmännyt semmoisiin yhdellä viivalla piirrettyihin kuviin, mutta henkilökohtaisesti pidän paaaaljon enemmän tästä tyylistä kuin semmoisesta "sarjakuvamaisesta" tyylistä :)