Jästien keskuudessa > Viihdettä niin että heikompia hirvittää

Backstreet Boys

(1/3) > >>

qmis:
EI TOPICIA BÄKKÄREISTÄ? >;OOOOOO Sehän on vääryys. No nyt on.

Backstreet Boys on Ohiossa vuonna 1993 perustettu poikabändi. Alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluivat Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, Alexander James McLean ja Kevin Richardson. Kevin kuitenkin erosi bändistä vuoden 2006 kesällä.

Historia lyhyesti:

Vuonna 1992 & 1993 poikabändimanageri Lou Pearlman järjesti koe-esiintymisiä ympäri Yhdysvaltoja. Koe-esiintymisten jälkeen Lou oli löytänyt itselleen bändiin viisi jäsentä, Nick Carterin (12), Howie Doroughin (19), Alexander McLeanin (14), Kevin Richardsonin (21) ja Brian Littrellin (18). Bändi esiintyi ensimmäistä kertaa Floridassa vuonna 1993.

Kesäkuussa 1994 ilmestyi ensimmäinen sinkku, "We've Got It Goin' On". Kesällä 1996 ilmestyi bändin ensimmäinen albumi, joka kantoi nimeä "Backstreet Boys". Vuonna 1997 Backstreet Boys aloitti toisen albumin, "Backstreet's Back":n nauhoittamista, ja syksyllä julkaistiin ensimmäinen sinkku "Quit Playing Games With My Heart". Vuonna 1999 vaikeuksien ja voittojen jälkeen Backstreet Boysilta ilmestyi uusi albumi, "Millenium", joka myi yli 1.13 miljoonaa kappaletta jo ensimmäisellä viikollaan. Ensimmäinen sinkku "I Want It That Way" oli merkittävä hitti; se sai ykkössijan yli kahdeksassatoista maassa. Seuraava levy ilmestyi vuonna 2000, "Black & Blue", jolta ensimmäinen hitti "Shape Of My Heart" sai loistavat listasijat ympäri maailmaa. Vuonna 2001 alkoi "2001 Black & Blue World Tour".

Backstreet Boysin seuraava albumi ilmestyi vuoden 2001 marraskuussa kantaen nimeä "The Hits: Chapter One". Levylle oli koottu Backsteet Boysien suurimmat hitit. Levy myi maailmanlaajuisesti yli kuusi miljoonaa kappaletta, ja tuotti kansainvälisen top 10 hitin "Drowning". Vuoden vaihtuessa kävi selväksi, että Backstreet Boys pitäisi tauon julkaisematta uusia levyjä tai julkaisuja.
*

Tauon aikana Nick Carterin sooloalbumi "Now or Never" julkaistiin, ja se myi kultaa. Kevin Richardson näytteli Broadway-näytelmässä, ja loput bändin jäsenistä työskentelivät sooloalbuminsa parissa.

Comeback tapahtui vuonna 2005 kolmen vuoden tauon jälkeen albumilla "Never Gone". Ensimmäinen sinkku uudelta levyltä, joka julkaistiin 28.3.05 oli nimeltään "Incomplete", joka hyppäsi pian listojen kärkeen ympäri maailmaa. Albumi taasen, joka julkaistiin 14.6.05 oli listahitti: ensimmäisellä viikollaan sitä myytiin yli 291,000 kopiota saavuttaen listaykkösen sijan mm. Japanissa, Saksassa, Intiassa ja Koreassa. Tähän mennessä Never Gonea on myyty yli kolme miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti.

Uusi levy Backstreet Boysilta ilmestyy syksyllä, huhuttu päivämäärä olisi 30.11. Albumilla ei ole vielä nimeä, mutta ensimmäinen sinkku, "Inconsolable" julkaistaan 27.8. Albumilta on vuotanut muutama kappale jo yleiseen levitykseen internetissä.
*

Diskografia:

* Backstreet Boys (1995, singlet "we've got it goin' on", "get down (you're the only one for me)", "anywhere for you", "quit playin' games with my heart")
* Backstreet Boys (US, 1997, singlet "we've got it goin' on", "get down (you're the only one for me)", "anywhere for you", "quit playin' games with my heart", "as long as you love me", "everybody (backstreet's back)", "i'll never break your heart", "all i have to give")
* Backstreet's Back (1997, singlet "as long as you love me", "everybody (backstreet's back)", "all i have to give")
* Millenium (1999, singlet "i want it that way", "larger than life", "show me the meaning of being lonely", "the one")
* Black & Blue (2001, singlet "shape of my heart", "the call", "more than that")
* Never Gone (2005, singlet "incomplete", "just want you to know", "i still..", "crawling back to you")
* Unbreakable (2007, singlet "inconsable", "helpless when she smiles")

*

Joo eihän tossa ollutkaan hommaa, joten startataanpa keskustelu. Pidätkö? Miksi/miksi et? Mitä mieltä olet comebackista, onko se hyvä juttu? Vai olisivatko bäkkärit saaneet jäädä ysärille? Odotatko seuraavaa albumia? Ö_Ö

OI NONIIN. Mä pidän. Mä pidän ja mä rakastan ihan hirveesti. Mä oon tyyliin siis kuunnellut Bäkkäreitä koko mun elämäni (.. kuulostaapa.. oudolta) ajan ja vieläkin tykkään ihan hirmusesti. Siis.. :---D En mä yleensä kuuntele tällästä musaa, mutta Backstreet Boys on vaan paras tätä genreä. Uudemmasta Bäkkärituotannosta en kuitenkaan tykkää yhtä paljoa, kun aikaisemmasta, ennen taukoa, mutta kyllähän tää menee ja hyvin menee!<3 Ennen oli sellasta vähän nopeatemposempaa ja sellasta. Ysäriä. Nyt on vaan lähinnä tällästä lässyn lässyn I love you, mutta ei voi mitään. Bäkkärit tekee jopa tollasen musiikin hyvin. Mikä. On. Vaikeaa. ♥______♥ Silti. Tykkään ihan hirmusesti poikien (kyllä! Poikien! Ei ne kyllä mitään poikaikäsiä enää ole, mutta silti ääwwww~~) äänistä ja ne natsaa yhteen tosi hyvin ja tällästä shittiä. <3 Rakastan vaan ihan hirmusesti, ei siitä pääse yli eikä ympäri (tuli kamala bäkkäri-olo tänään ja koko päivän on levyt soinut ja porukat täällä jo hautoo itsemurhaa.. :''''DDDD).

Uutta albumia mä odotan ihan hirveesti, sillä Inconsable on I-H-A-N-A ♥, ja odotan tosi kauheesti siltä uudelta albumilta. Ihan kauheesti. Ja tuskin petyn. Olihan se tietysti harmi, kun Kevin erosi, mutta ei voi mitään, elämä jatkuu. Miltäköhän se kuulostaa ilman Keviniä, tiedä se sitten. Nää biisit mitkä on vuotanu jo nettiin (tiedän, olen inhottava ja mulla on ne koneella), on ihania, ja vaikka Kevinin puuttumisen huomaa, ei se oikeastaan haittaa paljoa. >;oo Mutta anygays.

Backstreet Boys on salainen intohimoni. Olin kattomassakin niitä kun ne oli Suomessa ^^ Saisivat tulla kohta uudelleen, menisin ihan varmasti kattomaan :----D~~~

Mutta silti, kertokaa, en kai ole ainoa bäkkärifani vuotiksessa? En voi olla O_O Levitetään backstreet boysin sanomaaa~~ (joo, mä tulin väsyneeksi ton listan kirjottamisesta >XDDD KAMALA homma. : DDDD "No pitikö se kirjoittaa siihen..." ... piti.)

backstreetboys.com
backstreet.net

// vähän päivittelyä :>

kaamo:
Olen aika varma, että tämä ketju täyttyy nostalgian hekumoinnista, eikä niinkään ns. todellisista faneista. Kyseisen yhtyeen ensimmäinen aalto oli isoimmillaan silloin, kun minä olin siinä iässä, että otin sen vakavasti. Nostalgiapläjäykset kehiin sitten vain. Höhö. :> Muistan, kun vuonna -96 olin yhdeksän ja olin saanut joululahjaksi korvalappustereot ja BSB:n ekan levyn ja paras kaveri sai myös ja sitten koulussa välitunnilla kelattiin nauhat samaan kohtaan ja kuunneltiin ja laulettiin yhdessä! Olin nauhoittanut koko kasetin b-puolen täyteen Quit playing games with my heartia, kun se oli ihanin! kappale! ikinä! Minulla oli myös Tallinnan torilta ostettu jättimäisen iso BSB-tpaita, jonka eteen JA taakse oli painettu bändin kuvat! Koristelin kaikki koulutarvikkeeni töhertelemällä mustilla tusseilla iskulauseita, mm. "BÄCKÄRIT RULES!" ja "BSB IS BEST!".

Hulvatonta.

Musiikillisesti tuollaista yhtyettä ei jaksaisi enää sietää, ellei mukana olisi juuri tätä hillitöntä henkilökohtaista muistelua, kun voi hymistellä nuorelle itselleen ja kaikelle tekemälleen. Katselin jokunen viikko sitten youtubessa bändin musiikkivideoita, enimmäkseen niitä vanhoja, mutta myös jotain uudempaa. Eipä kuulostanut enää yhtä hyvältä. :>

Glance:
Itse tutustuin bäkkäreihin sellanen kaks tai kolme vuotta sitten. Ihka eka levy oli se niiden eka albumi, ja sitten hankittiin kaikki loputkin. Nyt on kaikki albumit tähän asti ja pari hassua dvd:täkin löytyy. Uuden singlen olen netissä kuunnellut ja tässä radiota vahtaan, jos ne siellä soittaisi sen. Eilen pahukset menivät soittamaan sen sillä hetkellä, kun olin juuri toosan sulkenut.

En minä nyt kuulutua koko kansalle olevani Backstreet Boys -fani, mutta se on jämähtänyt nahkaani. Kuulukoon sitten tähän lässynilavjuu-osastoon, mutta nämä ainakin tekevät sen parhaiten. Poitsut osaavat ihan älyttömän hyvin laulaa ja niitä on ihan ilo kuunnella. Kävin silloin -05 niitä kattomassakin, kun täällä keikkailivat, ja pari paitaa ja julistetta on muistona. Lippukin tuolla jossain on.

En minä ketään pakota BSB:stä pitämään, mutta silti minua katsotaan vähän "dingdong" katseella, kun ilmaisen pitäväni bäkkäreistä. Niinkuin tämä tekisi minusta huonomman ihmisen. Mitäs pahaa minä olen muka sillä tehny? Kaikki sanovat, ettei niiden sanoissa ole mitään "tarkoitusta". Ei niissä nyt aina tarvitse kapinoida maailmaa vastaan tai/ja kuinka kamalaa kaikki on.

Eihän BSB:stä pidä varmaan paljoa kukaan enää, mutta minä fanitan ukkoja yhä ja olen ylpeä siitä!

Minnehoo:
Minä olen bäkkärifani:D Löysin bäkkärit kaverini kautta ja olen kiitollinen siitä:D
Lempikappaleitani on: Trouble is, Inconsolable, Treat me right, Christams time ja muutama muukin.

Ja olen ehkä menossa Hartwall-areenalle kun bäkkärit tule suomeen 16.4.2008. Sitä ei ole vielä Suomessa julkaistu mutta täältä näet lisää.

Jessie:
Bäkkärit on yksi niistä bändeistä jotka ovat minulle nuorena fanittamisen vuoksi, äärettömän rakkaita. Ensimmäinen kohtaaminen poikabändin kanssa taisi olla joskus 98-99 välisenä aikana. Jolloin Bäkkäreitten suosio oli kipumassa koko ajan ylemmäs. Melkein heti tämän "rakastumisen" jälkeen olikin
Bäkkäreitten konsertti Helsingissä. Muistan että pidin paljon konsertista, vaikken puoliakaan lauluista ollut vielä kuullut, kun kukaan ei ollut levyä minulle ostanut.  Seinät oli täynnä julisteista, Nick oli suosikkini ja Brian(?) oli ystäväni ja myöhemmin hän piti AJ:sta. Kappaleet osattiin "ulkoa", kun laulettiin siansaksaa useimpien sanojen päälle. (Sama ilmiö toistui Spaissareiden fanituksen aikana, kun ei kerta englantia osannut).

Siitä sitten vuosien kuluessa ei enää fanittanut, mutta kyllä minulle nykyään tulee Bäkkäri "hetkiä", kun pitää fiilistellä kappaleiden tahdissa. Monista kappaleista tykkään edelleen, mutta se saattaa johtua siitä että niitä on joskus rakastanut ylikaiken. Kevyttä poikabändi musiikkiahan Backstreet boys on. Lempparikappaleita minulla on tosi maljon, mutta muutaman ehdottoman suosikkini niistä mainiten, vanhoista: Everybody (Backstreet's Back), Show Me The Meaning Of Being Lonely,The One,Shape Of My Heart ja Drowning. Vanhemmat kappaleet ovat kyllä ehdottomasti minulle rakkaampia, mutta löytyy uusienkin kappaleiden joukosta muutama helmi: Incomplete,Never Gone ja  Inconsolable.

Raahasin 2005 Äitini ja pikkusiskoni seurakseni Bäkköreiden keikalle, koska totta kai, halusin pojat nähdä. Konsertti oli kyllä näkemisen arvoinen ja kun Bäkkärit toivottavasti joskus vielä Suomeen saapuu, aijon minä olla siellä:)Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta