Kirjoittaja Aihe: Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.  (Luettu 3445 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Aurinkolapsi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mörmy
Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.
« : Elokuu 05, 2007, 19:25:20 »
Päätinpä piirustaa eniten mieltäni painaneen asian, Fredin kuoleman. Gaah. Saapa nähdä milloin tajuan, ettei Frediä enää ole. Nyyh.

Puuvärit tekotapana, kuten tavallista. Pahoittelen, etten omista skanneria ja siksi kuva on vähän kämyinen. Tämän teko oli tuskaa, varsinkin Georgen kasvojen teko, mutta terapeuttista samalla. Kommentoikaa, ihmiset.

Lisään mukaan pätkän Within Temptationin biisistä Our farewell, kuuntelin sitä piirtäessäni ja tajusin erään kohdan sanojen istuvan kohtaukseen aika hyvin.

Hyvästit Fredille

Never thought
This day would come so soon
We had no time to say goodbye
How can the world just carry on?
I feel so lost when you are not at my side
Päivitystä 16.10!

Noh. Jatkan tällä kaksoslinjalla. (Miten niin suosikkejani?) Tällä kertaa piirroksen motiivina oli se, että halusin tehdä Georgen onnellisena jälleen Fredin kuoleman jälkeen. Siispä tässä teille tuherrus Georgesta ja hänen pojastaan, Fredistä.

Isä ja poika

Naurakaa tälle Fredille aivan vapaasti. Pikkulapsia on niin tuskaisen vaikea piirtää. Kaikenlainen palaute on erittäin tervetullutta!

Aurinkolapsi kiittää ja kumartaa.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 16, 2007, 00:54:55 kirjoittanut Aurinkolapsi »
"Isä leikkii tulitikuilla", Fred sanoi. Herra Weasleyn tuli ei ottanut syttyäkseen, mutta yrityksen puutteesta se ei johtunut. Maassa lojui katkenneita tikkuja, ja herra Weasley näytti nauttivan sydämensä kyllyydestä. "Hupsista!" hän sanoi kun tulitikku syttyi, ja säikähti niin että pudotti tikun.

Poissa Neverlandwitch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vihreä Luihuinen
Vs: Yksi Weasley vähemmän
« Vastaus #1 : Elokuu 06, 2007, 19:51:14 »
Kaunis kuva. Surullinen. Fred näyttää niin levolliselta maatessaan kuolleena niiden muiden edessä. Mr Weasley näyttää vanhemmalta kuin ennen. Voi, surullista. Kuva on hyvin piirretty, mutta miinusta täytyy antaa käsistä. Georgen käsi näyttää minusta liian pieneltä, Mollyn ja Fredin kädet liian lyhyiltä. Muuten erittäin nätti.
Yhtälailla säälittävä olen niinkuin muutkin, Yksinäinen jos et tuu, ja jos sä sitten tuutkin. Olen sulle kohtelias mutta vain sen verran, että saan sut sänkyyni tämän yhden kerran.

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Yksi Weasley vähemmän
« Vastaus #2 : Elokuu 08, 2007, 12:10:28 »
Minun mielestäni nainen kuvassa vaikuttaa Mollylta - hänen lyhyehköistä ja kiharoista hiuksistaan johtuen. Lisäksi Arthur (joka vastaa hyvin mielikuvaani) on siinä vaimonsa vierellä lohduttamassa. Mollyn käsi näyttää hyvin pieneltä, sen pitäisi kaiketi olla suurempi...
Fredin ja Georgen kasvot ja ilmeet ovat hyvin onnistuneet. Työn värit ovat mukavat ja musta tausta sopii tunnelmaan/tilanteeseen.

Our farewell sopii tuohon kohtaan kuin aivo päähän. Olen aina pitänyt tavastasi piirtää. Näkisin mieluusti lisää DH-taidetta! *vink vink*
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Yksi Weasley vähemmän
« Vastaus #3 : Elokuu 08, 2007, 17:16:24 »
Koskettava kuva. Niisk. Tausta oli hieno, yksinkertaisen musta, joku sopi todella loistavasti tunnelmaan. Fredin käsi on tosin kumman lyhyt, kuten myös vähän Mollyn/Ginnyn. Ja lisäksi näyttää, kuin Fred pitäisi kättään Georgen suun edessä :P Hiukset ovat todella hienot, ja eläväiset, onnistuit hyvin niissä. Todella kaunis kuva, Fred parka :'(
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Yksi Weasley vähemmän
« Vastaus #4 : Lokakuu 02, 2007, 20:38:17 »
Hieno, tosi hieno ! Tuo kappale sopii tämän piirustuksen tunnelmaan ihanasti. Tästä saa juuri sen oikean tunnelman, juuri sen minkä koin kirjaa lukiessani. Tietysti tuo Molly olisi voinut olla hieman pulleampi ja käsi isompi, mutta se ei pilaa tätä piirrustusta laisinkaan. Nuin pienempänä se on kuin Ginny, joten ero ei ole suuri eikä paha. Toivoisin jos näkisin vielä muita piirustuksiasi :) saako sinulta toivoa jotain tiettyä ?
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Aurinkolapsi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mörmy
Vs: Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.
« Vastaus #5 : Lokakuu 23, 2007, 16:28:53 »
Kiitoksia kommenteista! Toki saa linkkejä kaverille antaa, kunhan kuvia ei levitellä ympäriinsä ilman lupaa.

Mittasuhteet tökkäävät kuvissani joka kerta, täytyy vaan piirrellä lisää ja lisää ja harjoitella anatomiaa. Tiedän, että lapsen pitäisi olla monessakin suhteessa erilainen mitoiltaan ja piirteiltään kuin aikuisen, mutta taas käy niin miten aina töideni kanssa: päässä on valmiina hieno visio jota en kuitenkaan paperille saa toteutettua siten, miten haluaisin.
"Isä leikkii tulitikuilla", Fred sanoi. Herra Weasleyn tuli ei ottanut syttyäkseen, mutta yrityksen puutteesta se ei johtunut. Maassa lojui katkenneita tikkuja, ja herra Weasley näytti nauttivan sydämensä kyllyydestä. "Hupsista!" hän sanoi kun tulitikku syttyi, ja säikähti niin että pudotti tikun.

Poissa Cherry

 • Leijuva teelusikka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • True to you
Vs: Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.
« Vastaus #6 : Lokakuu 23, 2007, 16:47:12 »
Aina kun näen piirrustuksia Fredistä tai Georgesta, tulee vähän surullinen olo. Fredin kuolemaa ei osannut odottaa. Tai no jollain tavalla kyllä, koska jonkun Weasleyn kuolema oli todennäköinen, mutta ei Fredin.. kun Georgelta lähti korvakin!
Mutta asiaan.

Hyvästit Fredille -kuvassa tunnelma on niin vahva! Kasvojen ilmeet on hienosti piirretty ja pidän värityksistä. Tunnelma tuntuu yhtä vahvana kuin kirjassakin. Pidän tästä. :)

Pikku-Fred ja George -kuvassa pidän siitä että George on piirretty niin, että hänen korvattomuutensa näkyy. Idea on myös ihana! Pikku-Fredissä on jotain niin kaksosmaista edesmenneen Fredin kanssa!

Jatkahan piirtelyä, haluaisin nähdä näitä lisää. :D
"It is not our abilities that show what we truly are. It is our choices."
-Albus Dumbledore

Sirius is our morningstar. <3

Poissa nuuskamuikkunen

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.
« Vastaus #7 : Maaliskuu 02, 2008, 19:30:36 »
Loistavia kuvia! Pidin etenkin kuvasta, jossa George oli pikku-Fredin kanssa. Kuva oli hyvin piirretty ja olit saanut molemmille erittäin onnistuneet ilmeet. Värityskin on hieno.

Sitten taas se kuva jossa Fred on kuollut, ei minusta ole niin onnistunut, vaikka hienohan sekin. Arthur näyttää jotenkin täysin erilaiselta kuin millaiseksi minä olisin hänet kuvitellut, mutta tämä on taas näitä mielipideasioita joista ei sovi kiistellä:)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 03, 2008, 21:16:04 kirjoittanut pineapple »
Njäähhh...

Poissa Carola

 • Tiikerinkultainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • journal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.
« Vastaus #8 : Maaliskuu 08, 2008, 21:32:08 »
Hienon tunnelman olet saanut aikaiseksi näissä kuvissa, aivan vangitsevia molemmat. Piti oikein jäädä katsomaan pidemmäksi aikaa :> Mielestäni olet erityisesti onnistunut tuossa Fredin kuvassa kuvaamaan kuolemaa ja sitä, millaiselta näyttää kuollut ihminen. Ei nukkuvalta, vaan kuolleelta.

Tuosta isä ja poika-kuvasta sen verran, että eikö Georgen silmä ole vähän oudossa paikassa, jotenkin hieman liian lähellä nenänvartta, josta tarkemmin katsottaessa muodostuu hieman..öh, kyklooppimainen vaikutelma? Mutta anatomiset epätarkkuudet eivät juurikaan haittaa, sillä tässäkin kuvassa on tunnelmaa, ja sitähän hyvä kuva tarvitsee. Hienoa työtä!
Quid times?
Snape is a steamy pile of buffalo pucky
Rip off the Wings of a dragonfly

Unwanted

 • Ankeuttaja
Vs: Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.
« Vastaus #9 : Maaliskuu 09, 2008, 23:16:42 »
Vau, olen ihan sanaton. Piirrustuksesi ovat aivan lumoavan kauniita ja koskettavia, ne ovat ihan täynnä tunnetta.
  Olet osannut ensimmäiseen kuvaan ikuistaa täydellisesti Georgen surunsekaisen järkytyksen, Mollyn epätoivon ja Arthurin alistumista heikosti muistuttavan surun. Tosin en pidä sinun käsistäsi: Georgen käsi on liian pieni ja se näyttää jotenkin epäaidolta hänen kasvojaan vasten, Mollyn käsi puristamassa Fredin paitaa kuvastaa juuri upeasti sitä anovaa epätoivoa, mutta minusta käsi näyttää silti liian pieneltä.
  Toisessa kuvassa on ihanaa elämisen riemua, kuvasta näkyy, että poika ja isä rakastavat toisiaan suuresti ja että he nauttivat toistensa seurasta. Arthurin parta minusta oli outo ja muutenkin mies näytti liian hyvännäköiseltä ehkäpä, mutta Fred oli kerta kaikkiaan upeasti piirretty, hän näytti juuri sellaiselta ilkikuriselta pikku riiviöltä. Minusta olisi ollut kuitenkin kiva, jos kuvassa olisi ollut myös George, en osaa ajatella heitä kahta eri henkilöinä ja tuntuu hassulta, että Arthur pitää vain Frediä sylissään...
  Olet aivan loistava piirtäjä! Jatka samaan malliin, toivottavasti piirrät lisää :)

Kanerva

 • Ankeuttaja
Vs: Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.
« Vastaus #10 : Huhtikuu 10, 2008, 18:25:54 »
en voi sanoa muuta kuin VAU! Aloin melkein itkeä kun näin kuvan hyvästit fredille. Fred ja George olivat lempihahmojani. Aloin lukemaan salaisuuksien kammiota ja havahduin että voi, fred kuolee. se teki niin tuskaa. Tämä kuva on erittäin hieno ja koskettava. Ja surullinen. Puuväreillä olet onnistunut värittämään loistavasti.

Isästä ja pojasta pidin myös. Se on hieno kuva, mutta Georgen silmät ovat hiukan hassut. Mukava nähdä George iloisenakin. :) Georgen Fred-poika on onnistunut mielestäni hyvin, lapsia on vaikea piirtää.

Jatka vain tällä Fred&George-linjalla, niin voit olla varma että tulen kommentoimaan. ;)

Poissa Kerberos

 • Ylimääräinen pää
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Life sucs and then you die.
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.
« Vastaus #11 : Huhtikuu 11, 2008, 21:30:41 »
(lähes)Täydellisiä kuvia!! En ole uneksinutkaan osaavani piirtää noin hyvin, mutta silti se jaksaa jostain valittaa (huoh!). No, melkein kaikkihan on jo sanottu tuosta anatomiasta, mutta kuitenkin vielä: muistaakseni DH:n loppussa (juurikin siina vaiheessa kun Fred oli kuollut) mainittiin, että Fredin kasvoille oli jäänyt hymyn-häivä viimeisestä naurustaan. Noh, ei sillä väliä.
  Lisäski tuossa "isässä ja pojassa" Georgen kynnen pituus häiritsi. (Ihan kuin sillä nyt sitten olisi jotain väliä??!)
    Ei kun oikeasti, tosi hyviä!!!
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 16, 2008, 13:52:41 kirjoittanut Rapatassu »
Loma on sitä, ettei ole mitään tekemistä, ja siihen on aikaa koko päivä.

Poissa Giliath

 • Cassiopeian pikkusisko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Jensen Ackles :D
Vs: Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.
« Vastaus #12 : Elokuu 06, 2008, 14:42:02 »
Ihania kuvia! Yleisesti en pidä kauheasti väritetyistä kuvista, mutta sinun kohdallasi on vaikea olla pitämättä. :)
Pidän eniten kaksosita Weasleyn perheestä, ja nämä kuvat ovat parhaimpia mitä olen heistä nähnyt. Fred makaamassa kuoleena perhe ympärillään, se kuva pysäytti. Isä ja Poika kuva oli loistava, pikkulapsia on hankala piirtää. Iloinen ilme Georgen kasvoilla oli piristystä toisella kuvallesi.
*Miettii ja lukee, mutta harvemmin kirjoittaa*

Poissa Jutta

 • Laamamurmeli penkinlämmittäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Only I can live forever.
 • Pottermore: QuillThestral164
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Uutuus 16.10, lisää aiheesta Weasleyn kaksoset.
« Vastaus #13 : Syyskuu 24, 2011, 14:26:20 »
Oh, kattelin näitä vanhoja kuvia, ja eksyin lähes heti tänne.

Hyvästit Fredille: Voi että. Mahtava kuva, kauniisti väritetty. Itkukin pääsi sitä katsellessa - jotenki se oli niin dramaattinen. + kävi Georgee niiiiiin sääliksi.
Ja Georgesta puheenollen, ihanat kasvot. Niin todentuntuiset - tosin sormet ja käsi ylipäätään tuntuu kovin pieneltä.

Isä ja poika: Mm - ihana ja kaunis kuva myös. Kritiikkiä jos täytyy repiä, niin miten noita pisamia (?) on niin vahvoina vielä kaulassa asti.. Okei, no jokainen tavallaan. Kunhan pisti silmään. :) Sitten tuo tuoreen isukin korva (hassua et huomion tällasta mut.. :-D) - en tajua yhtään että mikä siinä esittää korvaa. Ehm.. Nyt olin turhan töykee.

Kaikinpuolin oot mahtava piirtäjä, ja kuvat oli tosi kauniisti väritetty.
"En halua olla täällä. En kuulu tänne.
On aikani lähteä. Tule mukaani, kylmä ystäväni.
Rakasta minua, niin rakastan sinua. Auta minua, niin autan sinua. Lähdetään pois, kauas pois. Me emme kuulu tänne."