Kirjoittaja Aihe: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset  (Luettu 20335 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #25 : Kesäkuu 12, 2008, 18:08:14 »

No hyviä ja naurattavia kohatuksia on ollut leffoissa paljonkin, mutta niin on ollut myös huonojakin. Jotenkin vain hyvät jäävät parhaiten mieleen ja täältä niitä nyt tulee:
  - No se jo monta kertaa mainittu teelusikan tunneskaala jaksaa aina vain naurattaa. Nytkin alkaa hymyilyttää. Se vain oli niin hyvä lausahdus Hermionelta.
  - Lisäksi salaisuuksien kammion lavasteet olivat minusta tosi hyvät (vaikkei se olekaan varsinainen hohtaus) ja Basiliskilla on minusta hyvä rooli ja se on hyvin tehty. Nuori Tom on myös minusta hyvä siinä kohtauksessa.
  - Liekehtivässä pikarissa on kohtaus jossa Ron tanssii McKarmiwan kanssa. Se on jotenkin hauska ja sen jälkeen Fred ja George lupaavat, ettei Ron koskaan unohtaisi sitä. Se on vaan jotenkin niin hauska kohtaus.
  - Luna on myös täydellinen rooliinsa ja hänen kohatuksensa metsässä Harryn kanssa on kauniisti tehty. Olen nähnyt siitä kohtauksesta filmin "vähän" eri sanoilla (paljon hauskemmilla) ja se tulee aina mieleeni siitä kohtauksesta >_<
  - Sitten on vielä Malfoy=Hilleri. Se kohtaus oli jotenkin myös hauska, enkä keksi enää muita tähän hätään.

Huonoa oli sitten taas melkeimpä koko viitos leffa. Siitä oli poistettu niin paljon hyviä kohtauksia, että kiehuin vain raivosta koko leffan ajan, eikä siitä jäänyt mitään mieleen. Se olisi pitänyt ehdottomasti tehdä kakdessa osassa! Sitten vielä se kohtaus missä Voldemort ja Dumbledore tapaavat on ihan hirvittävä samoin kuin koko salaisuuksien osastokin! FK on lempi kirjani ja en olisi uskonut, että sen voi pilata noinkin pahasti. Lisäksi se, että Cho olisi muka kavaltanut AK:n oli viimeinen pisara. En muuten kyllä välitä Chosta, mutta eivät he voiu tehdä noin pahoja muutoksia!
  Samoin olin myös hyvin pettynyt AV:hen. Siitä ei olisi ulkopuolinen (ei kirjoja lukenut) mitään selvää!

-Lohikäärmelady
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Nymphae

 • Taikajuomien valmistuksen ja yrttitiedon opiskelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HollyShadow146
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #26 : Kesäkuu 19, 2008, 14:16:58 »
Mielestäni huonoin Potter -elokuvien kohtaus on Harry Potter ja Feeniksin killassa se, jossa Hermione kertoo omasta mielestäni hyvin teennäisesti Nevillen löytämästä tarvehuoneesta. Ronin kyseisessä kohtauksessa kertoma vitsikin on kyllä aika mauton. Hyviä kohtauksia Potter -filmeissä on paljon, esim. Harry Potter ja Azkabanin vangissa se, jossa Harry lentää Hiinokalla linnan viereisellä järvellä.
"Malfoy is not having hallucinations", snarled Snape. "If your head was in Hogsmeade, so was the rest of you."  -AZ        ♥ 6.-13.6.2011
"Which leaves you and me, Ron!" said Tonks brightly, knocking over a mug-tree as she waved at him.  -DH

Poissa Nefertiti

 • Niilin krokotiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #27 : Kesäkuu 24, 2008, 22:30:51 »
Hyviä kohtauksia nyt riittää. Parhaimmiksi voisin sanoa kaikki, missä esiintyy Severus tai Lucius. Hauskin kaikista on kuitenkin ylivoimaisesti Feeniksin killasta se kohta, jossa Kalkaros lyö Ronia sen jälkeen kun Pimento on käynyt tarkastamassa hänen tuntinsa. Muutenkin yleensä hauskimmat kohtaukset ovat jollain tavalla Roniin liittyviä.

Huonoja kohtauksia on vähemmän, mutta yksi tuotti minulle niin suuren pettymyksen, ettei mitään rajaa. Yksi parhaimmista luvuista koko kirjasarjassa on minun mielestäni Kalkaroksen kamalin muisto. En nyt muista onko sen luvun nimi sanatarkasti tuo, mutta tiedätte varmasti mitä tarkoitan. ^^ Kuitenkin, juuri tuota kohtausta odotin eniten koko Feeniksin kilta -leffalta ja tosiaan... eihän siitä edes saanut selvää. Olin odottanut, että varmasti se kohtaus näytetään kunnolla, kun näyttelijätkin oli valittu kaikkiin muistossa esiintyvien hahmojen rooleihin. Kestikö se "kohtaus" lopulta edes kymmentä sekuntia? Tuo kohta on kyllä todellinen pohjanoteeraus, mitä leffoihin tulee. Voin kuitenkin antaa asian anteeksi, jos Prinssin tarinasta tehdään kunnon kohtaus! ;D

Liekehtivässä pikarissa kaikki kohtaukset, joissa Dumbledore esiintyi, olivat huonoja. En syytä siitä näyttelijää, hän teki vain työtään, mutta Dumbledore ei todellakaan ole niin aggressiivinen, mitä tuossa leffassa annetaan ymmärtää. Sekin kohta, jossa Dumbbis suurin piirtein hyökkää Harryn kimppuun ja kysyy, laittoiko Harry nimensä pikariin, oli vedetty aivan yli. Minusta hahmot pitäisi säilyttää samanlaisina kuin kirjoissa, vaikka itse kohtauksia voidaankin vähän soveltaa leffaan paremmin sopiviksi. Uskottavuushan siinä kärsii, jos hahmot eivät ole itsejään. ^^

Pakko sanoa vielä tuosta Danielin itku-kohtauksesta... Minua se ei häirinnyt melkeinpä yhtään. Tai en ainakaan kiinnittänyt siihen mitenkään erityisemmin huomiota. Ihmettelin suuresti, kun ystävänikin heti leffan nähtyään haukkui kohtaa aivan surkeaksi. No tietysti minäkin sitten seuraavalla kerralla kohtausta katsoessani huomasin, ettei se ole täysin luonnollinen. En voi kuitenkaan sanoa sen juurikaan häiritsevän minua. Olisiko hänen pitänyt kyynelehtiä siinä sitten kuin vesiputous? ^^
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #28 : Kesäkuu 25, 2008, 14:58:29 »
Nauroin kyl ihan sairaasti Liekehtivän Pikarin kahdelle kohdalle.
Ensiks sille, kun siellä Joulutanssiaisissa Hermione & Krum tanssii ja Ron sanoo:"Fucking pumpkinhead!" :D katoin ton kohdan varmaa 10 kertaa uudestaa.

Sit se kohta, ku Joulutanssiaisten siin aika lopussa Hermione & Ron riitelee siel käytävässä ja Harry tulee sielt. Hermione huutaa Harrylle jotai et:"Ja missä sinä olet ollut?!" Harry tuskin kerkee ees aukasta suutaa ku Hermione huutaa taas:"Nevermind!" :')
- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Fleurosa

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #29 : Kesäkuu 25, 2008, 18:54:45 »
Nauroin kyl ihan sairaasti Liekehtivän Pikarin kahdelle kohdalle.
Ensiks sille, kun siellä Joulutanssiaisissa Hermione & Krum tanssii ja Ron sanoo:"Fucking pumpkinhead!" :D katoin ton kohdan varmaa 10 kertaa uudestaa.

Ai onko siinä tuollainenkin kohta :D Minulta se on mennyt kokonaan ohi! Tai sitten en ole vaan keskittynyt kunnolla muutakuin suomennoksiin :D Mutta pakko kyllä seuraavalla kerralla katsoa tarkemmin, nimittäin tuo kuulostaa mielessä jo aika hauskalta ;-)

Monninen

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #30 : Kesäkuu 26, 2008, 16:15:11 »
Yksi hyvä kohtaus, jonka kohdalla saan aina naurukohtauksen löytyy Liekehtivä pikari elokvasta:Ennen joulutanssiaisia Ron katsoo peilikuvaansa peilistä, hän sanoo "Murhaa minut Harry." ja sitten he pölöttävät jotain, sitten Ron sanoo "Näytän ihan Muriel-tädiltäni... Ja haisen Muriel-tädiltäni." Siinä vaiheessa saan aivan hirveän naurukohtauksen :D

Partybansku

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #31 : Heinäkuu 26, 2008, 09:50:47 »
Feeniksin killassa se kohta, kun Hermione sanoo että Ronilla on teelusikan tunneskaala. ;) Jäi vaan mieleen, jotenkin hauska. Ja myös se kun Harry tapaa Lunan siellä metsässä ja siellä on se thestralinpoikanenkin. <3 Lunallekin on todella hyvin valittu näyttelijä.
Mulla kanssa tuo teelusikan tunneskaala, aivan mahtava kohta! Lisäksi tykkäsin siitä, kun Hermione mottasi Malfoyta. Silti nuo ovat hyvin leffamaisia kohtauksia, ei oikein minkäänlaista taikuutta ilmassa, mutta silti hauskoja. Sitten kanssa joulutanssiaiset ovat hieno kohtaus alusta loppuun, (Kohtalottaret <3).

salaisuuksia

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #32 : Heinäkuu 30, 2008, 20:15:53 »
Harry lentää Hiinokalla ympäri Tylypahkan tiluksia mahtavan musiikin kera. Minulle tulee aina kylmät väreet kun katson kyseisen kohdan. Se on todella kaunis, mahtava musiikki ja mahtavat maisemat. Tosin yhdessä vaiheessa Harry on hauskan näköinen, kun hänen hiukset menee oudosti.
Niin samaa mieltä! Kylmiä väreitä menee jatkuvasti silloin ja musiikki on aivan mahtava. Ja olen kiinnittänyt huomiota siihen loppuun, jossa näytetään kuvaa Harrysta kun hän hymyilee jotenkin ja Harryn hiukset menee ihan luonnottomasti, mutta hällä väliä.

Muita hienoja kohtauksia on esimerkiksi se kun Harry on juuri suudellut Chota ja juttelee siitä Ronin ja Hermionen kanssa. Ron on aivan mahtava. Alan Rickmanin roolityö on äärettömän hienoa ja luonnollista, samoin Villisilmä Vauhkomieli ja Dolores Pimento ovat vakuuttavia.


kenkä

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #33 : Elokuu 01, 2008, 20:26:26 »
Yksi parhaista kohtauksista on mielestäni Taikaministeriön taistelu etenkin Voldemortin katoaminen. Jostain syystä siinä menee kylmät väreet ku niitä hiukkasia leijuu siinä ympärillä. Onko kellään muuten mitään tietoa, että mitä ne on? Vai enkö mä vaan oo tajunnu jotain? :)

kenkä

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #34 : Elokuu 01, 2008, 22:10:23 »
Pakko sanoa vielä tuosta Danielin itku-kohtauksesta... Minua se ei häirinnyt melkeinpä yhtään. Tai en ainakaan kiinnittänyt siihen mitenkään erityisemmin huomiota.

Olen samaa mieltä. Aito itku ei saattaa nimittäin kuulostaa naurulta:D itselläni ainakin, jos lähellä on sellaisia ihmisiä, joiden seurassa kehtaan vollottaa. Epäaitoa oli vain se, ettei Harrylla ollut kyyneliä silmissään eivätkä silmät punoittaneet, mikä ei kyllä ole näyttelijästä kiinni.

ktl

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #35 : Elokuu 04, 2008, 11:55:25 »
Ensiks sille, kun siellä Joulutanssiaisissa Hermione & Krum tanssii ja Ron sanoo:"Fucking pumpkinhead!" :D katoin ton kohdan varmaa 10 kertaa uudestaa.

Ron kylläkin sanoo että "ruddy pumpkinhead". On se kumma jos 10 kertaa oot kattonu kohtauksen etkä oo kuullu mitä se oikeesti sanoo ;)

Ei meinaan löydy tollasia kirosanoja (fuck jne) tästä sarjasta etsimälläkään.


Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #36 : Elokuu 04, 2008, 14:05:02 »
En tiedä onko paras mutta muuta ei nyt muistu mieleen:

elikkäs tykkäsin tosi paljon tosta Azkabanin Vangin Hiinokalla lentely kohdasta, koska se musiikki, maisemat ja kaikki muukin oli jotenkin, vain niin hyvin sovitettu siihen.

Huonoin mitä ikinä olen nähnyt koko sarjassa kohtaus taitaa olla FK:n Snapes worst memory joka taas oli mun mielestä yksi kirjan/koko sarjan parhaista kohdista. Se menee vain niin väärin ja se ei ole ollenkaan niin liikuttava kuin kirjassa, vaan kaikki menee ohi muutamassa silmän räpäyksessä. Arrgghh, tuo on vain niin huono :FF
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Wackoo

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #37 : Elokuu 07, 2008, 18:27:49 »
Yksi parhaista kohtauksista on mielestäni Taikaministeriön taistelu etenkin Voldemortin katoaminen. Jostain syystä siinä menee kylmät väreet ku niitä hiukkasia leijuu siinä ympärillä. Onko kellään muuten mitään tietoa, että mitä ne on? Vai enkö mä vaan oo tajunnu jotain? :)

mielestäni ne ovat lasia joka on "jauhoontunut". se tapahtui jossain D'n ja V'n taistelun aikana. V'n ansiosta siellä lenteli lasia ja D' sitten taikoi jonkin kilven itsensä ja H'n yläpualelle joka sitten jotenkin hajotti lasin ihan tomuksi, niin että se ei satuttaisi häntä ja H'ta. non ;)

sitten lempi kohtauksiini!
ensinnäkin suurin osa lempi kohtauksistani on tapahtunut LP'ssä mikä on mielestäni tähänmennessä onnistunein elokuva.

1. kohtaus LP'stä jonka moni onkin maininnut. McGarmiwan tanssitunti oli suorastaan maukasta katseltavaa. R oli suloinen kun säikähti MG'n käskyä laittaa kätensä hänen vyötärölleen. minne?! niin perus teiniä. MG'n vertauskuvat olivat mahtavia. " tytöt kuin joutsenia ja pojat uljaita leijonia" tai jotain  sinne päin ainakin xD. kaikki oli jotenkin kohdallaan siinä. tytöt innoissan pojat kauhissaan ja Neville aivan suloinen kun lähti ensimmäisenä lattialle! ja mausteeksi vielä F'n ja G'n sanaleikit taustalla. nam! ja kaiken lisäksi tämä oli lisätty kohtaus! oppikaamme tästä ettei koskaan saa ala-arvioida ylimääräisiä kohtauksia! (paitsi tietysti jos ne on huonoja, kuten voldu King's crossilla nakkelemassa niskojaan... yack!)

2. SK'ssa oli aivan ihana kohtaus hagridin mökissä. ooih! Kun H ja R ovat näkymättömyysviitan alla piilossa kun Hagrid pidätetään. Surullista tottakai, mutta kun hagrid puhelee "itsekseen" että tora pitäisi syöttää ja jos haluaa vastauksia pitää seurata hämähäkkejä. Toffee siinä katsoo Hagridia kuin mitäkin seonnutta. 

mielestäni epäonnistuneisiin kohtauksiin...

1. AV'n H'n itku tylyahossa. taino ei se kohtaus sinäänsä kamalan huono ollut, vain se itku, jos sitä siksi voi kutsua... Olen kyllä huonompiakin nähnyt mutta siinä se kumminkin ihan ärsytti silmää. mutta hei. kunniamaininta ja papukaija merkki Radclifelle siitä että LP'n lopun kyynelehtimiset olivatkin jo paljon ammattimaisemmat! siinä kihosi jo myötätunnon vesi silmiin. koskettavaa... <-- sekin muuten kuuluu onnistuneisiin kohtauksiin

    enpä sittenkään taida laittaa enempää juttuja tälle epäonnistuneiden palstalle!


siinä oli jos jonkinlaisia mielipiteitä :)

« Viimeksi muokattu: Elokuu 07, 2008, 18:31:11 kirjoittanut Dubbelgängare »

memo

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #38 : Elokuu 08, 2009, 16:57:29 »
Parhaimpia kohtauksia ajatellessa minullekin tulee ensimmäisenä mieleen monet AV'n ja LP'n kohtaukset.

Azkabanin vangissa tykkäsin kovasti kohtauksesta, missä Lupin opetti, miten mörön saa muuttamaan muotoaan naurettavaksi Naurretavuksen avulla. Siinä nähtiin hyvin, miten Lupin pääsi hommaansa käsiksi ja että oppilaat itsekin pitivät sellaisesta käytännöllisestä alusta. Aina yhtä huvittavaa seurata Kalkaroksen tulevan vaatekaapista ja kohta hän onkin Nevillen isoäidin vaatteihin koristautunut. :D Mahtava, hauska kohtaus.
AV'sta toinen parhaimmasta päästä oleva kohtaus on Hagridin tunti. Ihanaa katsoa sitä rentoa ilmapiiriä, joka vallitsee oppilaiden keskuudessa (jos nyt ei oteta huomioon Malfoyn ja kavereiden naljailua). Harryn liitämistä Hiinokalla on tosiaan aina yhtä mukava katsoa niiden maisemien ja eritoten sen musiikin takia. Kyseisessä kohdassa oleva sävelmä on yksi parhaimpia näissä leffoissa. ;) Lisäksi Malfoyn "se tappo mut!" -huudot ja Hermionen tarttuminen Ronin käteen, haha. :D

Liekehtivässä pikarissa tulee mieleen nämä jo aiemmin mainitut; McGarmiwan tanssiopetukset, voi Ron parkaa, Kalkaroksen tunti, jossa Harry ja Ron voivottelevat, kun eivät olleet vieläkään hankkineet itselleen seuralaisia ja tietenkin tanssiaiset kokonaisuudessaan. Huvittavaa katsella Ronia kun se niin mustasukkaisena tarkkailee Hermionea ja Krumia koko ajan itse kyyhöttämässä sivussa Harryn ja Patilin kaksosten kanssa. :D

Huonoja kohtauksia, hmh... En oikein pitänyt Feeniksin killassa kohdasta, jossa Hagrid näytti Harrylle, Hermionelle ja Ronille Ruaahin. Kohtaus vaikutti jotenkin... kömpelöltä.

Cindy

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #39 : Elokuu 10, 2009, 16:14:50 »
Musta hauskimmat kohtaukset on kutosessa. Se kohtaus missä Dumbledore (DUMBLEDORE!) Kysyy Harrylta Hermionesta, että seurustelevatko he kun he ovat niin paljon yhdessä! Siis Dumbledore kysyy!!!!! Sit kans kutosen alku on tosi vaikuttava kun ne kuolonsyöjät lentelee ympäriinsä. Siis miettikää se kohtaus 3D-laseilla. XD!

Musta on tyhmää kun kutosessa ei oo Oljoo eikä Dobbyy :(

Mua rupes vähän surettaan sillon kun Sirius kuoli ja Harry huus täysiä sen perään. Ja kun se kaatu oikein h-i-t-a-a-s-t-i.


Ginny Weasly

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #40 : Syyskuu 26, 2009, 19:21:51 »
Hmm... Parhaita kohtauksia on ollut ainakin Viisasten kivessä se Juna kohtaus Missä ron tulee Harryn hytiin ja kysyy onko paikka vapaa.
En varmaan tiedä miksi se on paraskuhtaus Varmaan kun se vain oli niin aidolta tuntuvaa aivan kuin se ei olisi elokuvaa.Niinkuin oikeessa elämässa Minä ja Bestikseni tutustuimme.Ja vielä kun Hermione tulee paikalle.osasimme siskojen kaa sen ulkoa.Se vain jotenkin veti Puoleen jos tajuatte mitä tarkoitan.Ei varmaan ollu hyvä perustelu.

Sitten on vielä Feeniksin killan viimeinen kohtaus missä Harry sanoo "Olen mietinyt mitä duledore sanoi.Vaikka taistelu odotaa meitä meillä oni. jotain mitä Voldemortilla ei ole.Jotain minkä puolesta taistella."
Jätin muiden vuoro sanat pois.Se jotenkin oli niin opetavainen ja Kosketava oon herkkä ihminen ja alkoin melkein itkee. Sekin vain jotenkin uposi sisälle ja ajattelin kirjoitaa sen ystävänpäivä korteeihinkin mutta sekin vain jotenkin upoosi sisälle.

Huonoja kohtauksia on ollut Azkabanin Vangissa se Huispaus kohtaus.Kun Harry tipuu luudalta siinä säikähti aikamoisesti mutta se vain oli jotenkin nin huono että melkein aina peitän siinä silmäni.Mutta aina täytyy osata uskaltaa sanoa asiat suoraan.

Ja muita huonoja kohtauksia on ollut Viisasten kivessä.Siinä kun harry oli sairaalasiivessä ja alkaa kysellä asiotia Dumledorelta se on häiritsevää että huonoa joten sanoin vain noin yksin kertaisesti.Muita huonoa ei ole oikein ollut.

Poissa Narnia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #41 : Marraskuu 08, 2009, 12:58:05 »
Parhaimpia kohtauksia:Viisasten kivi:Harry saa tietää olevansa velho.Se on vaan niin taianomainen kohtaus.

Azkabanin vanki:Mörkö-kohtaus.Tosi hauska ja vaikuttava kohtaus.Lihavan leidin "lauluharjoitukset"."Ihmeellistä,ääneni voimalla..."Tosi hauska kohtaus.Ankeuttaja junassa.Tunnelma välittyy hyvin katsojille jne.

Liekehtivä pikari:toinen koetus.Noudatti näistä koetuksista parhaiten kirjaa.Mutta missä vedenväen pikkukaupunki?Huispauksen MM-kisojen alkupuolisko.Mahtava tunnelma.Silti,miks jättää itse MM-kisat pois?Ei hyvä.Ulkomaalaisten vieraiden lähtö.Koskettava kohtaus.

Feeniksin kilta:Melkeen koko elokuva.Se vaan on niin täynnä hyviä,jännittäviä ja hauskoja kohtauksia.Ja koska kohtaukset ovat niin lyhyitä,ei tähän niin helposti kyllästykään.

Puoliverinen prinssi: Koko elokuva.Erityisesti Katie Bell ja kaulakoru kohtaus.Karmiva kohtaus,toimii.Hyökkäys kotokoloon:Intensiivinen.Musiikittomuus lisää intensiivisyyttä.Hienoja ne Ziu yms.sauvan äänet.Luola-kohtaus.Jännä ja mystinen.Hieno kohta se,ku manaalius tarraa Harryyn ja vetää hänet veden alle.(sen osasi aavistaa,mut silti siin säikähti =) )Dumbledoren kuolema ja sauvannostokohtaus:haikea ja "voimakas" kohtaus.Alun takauma:armoton ja hyvä tapa aloittaa leffa.Sillan sortuminen ja kuolonsyöjien riehuminen Lontoossa:intensiivisyyttä ja jännitystä piisaa.Thumbs up!!=)

Huonot kohtaukset:Azkabanin vanki:Huispaus kohtaus.Siepin ei ikinä pitäisi liitää huispauskentän ulkopuolelle.Ei mitään järkeä!Harry lentää pilvissä ja näkee Kalmakoiran pilvessä(siis tiedätte mitä tarkoitan,ei silleen pilvessä....=)  ).Liekehtivä pikari:Ensimmäinen koetus:Tapahtuu taas aition ulkopuolella ja turhaan venytetty kohtaus.Olisi pitänyt noudattaa enemmän kirjaa:Harry väistelee luudan selässä Sarvipyrstöä ja yrittää napata lohikäärmeenmunan.Kolmas koetus:Missä ne esteet?Hämähäkki,Sfinksi,Pöly,mikä kääntää ylösalasin,ankeuttaja,Räiskeperäinen sisulisko(mikä pahinta:ne oli DVD:n bonusten labyrintti haasteessa,myös ensimmäinen koetus on kirjalle uskollinen bonuksissa.VK:sta,SK:sta,FK:sta ja PP:stä ei keksi negatiivista sanottavaa.
Poissa naskalihammas

 • Hipsunhapsu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #42 : Joulukuu 11, 2009, 17:07:34 »
Huonot kohtaukset:

Azkabanin vanki: Harryn itkukohtaus ja loppu


Parhaat kohtaukset:

Liekehtivä pikari : Tanssiasten harjoittelu kohtaus, McGarmivan 'Pulisevapöliseväpaviaanipoppoo', Fredin/Georgen tanssias pyyntö, kaksosten vanhennusliemi kohtaus, yms ;)

Puoliverinen prinssi: Kun Dumbledore sanoo sairaalassa jotain tänne päin : " Kuinka ollakkaan nuori, ja tuntea rakkauden pisto sydämmessään" :D McLaggen naurattaa myös aina .

Sonija

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #43 : Joulukuu 16, 2009, 15:59:36 »
Parhaisiin kohtauksiin kuuluu Puoliverisestä Prinssista Ronin lemmenjuomakohtaus. Ja tämä vain siksi, että Rupert Grint osaa näytellä. Meinasin tikahtua nauruun ensimmäisen kerran sen nähdessäni. Toinen lemppari-Ron -kohtaus löytyy Liekehtivästä Pikarista (mainittu jo useasti tässä topicissa), nimittäin se Ronin juhlakaapu. Molemmat kohtaukset ovat onnsituneella tavalla hauskoja, paljon hauskempia kuin kirjassa.

Vähän vakavampi hieno kohtaus on Viisasten Kivessä, se kielletty metsä -juttu. Se on yksinkertaisesti vain niin aavemainen. Ei enää se "Orave/Voldemort juo verta" vaan se aiempi, se metsän läpi käveleminen ja se sumu, ja ne äänet ja sitten siellä kulkee joku varjomainen hahmo (luulisin...). Minua oikeasti pelottaa joka kerta, kun näen sen (no, okei, ehkei enää niin paljon. ^^ Mutta pelkään pimeää, joten kohtaus todellakin "iskee").

Huonoja kohtauksia... Hmm. Ehkä lähinnä ne Harryn itkeskelykohtaukset. Radcliffe ei ole osannut näytellä niitä. Vajoan aina otsaani myöten piiloon ja tukin korvat. Tunnen herkästi myötähäpeää...

Poissa Esses

 • Velhotar
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • pöö
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #44 : Joulukuu 16, 2009, 17:02:49 »

Puoliverinen prinssi: Koko elokuva.Erityisesti Katie Bell ja kaulakoru kohtaus

Minusta se oli huonoimpia kohtauksia koko elokuvassa... Katie leijuu jossain jeesus/ ristiinnaulittu asennossa! enkä tiedä, pitikö hänellä olla jokin ilme vaan vain suu auki? Ei h***o!
   Minusta paras oli koko lemmenjuoma sessio. Siis se kohtauksen ensimmäinen kuva Ronista...:) :D XD... Ja miten Ron hyppää siihen sängylle. Siis a-i-v-a-n ihanA!  ja se professori hali. *virnuilee koneen ääressä* Ainoa huono kohta oli se sairaalasiipi, ihan tekaistu pelkästään nolo.
ihmiset ovat kuin lentäviä lankakeriä

salainensalatalo

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #45 : Kesäkuu 17, 2010, 03:46:18 »
Hyviä:

Viisasten kivi: Kun ne tiilit siirtyy seinässä. Siinä on mulla jotenkin vahvimmillaan sellainen "oispa tää totta" -tunne.

Salaisuuksien kammio: Aikoinaan herätti hilpeyttä se kun pojat meinasivat törmätä junaan.

Azkabanin vanki: Jostain syystä se kohta kun näyteyään niitä oven sulkeutuvia säppejä :D Ankeuttajat biitsillä -kohtauksesta tykkään myös. Olen oikeastaan aina tykännyt koko kolmosleffasta kokonaisuudessaan.

Liekehtivä pikari: Se paljonpuhuttu tanssiaisharjoitus. Pidän oikeastaan jo alusta kun näytetään Warner Brothersin logoa, ja siitä kun Hermione herättelee Ronia. Ja siitä kun se joku jätkä tekee pimeän piirron ja Harry piileskelee. En muista kovin hyvin kun näin tämänkin viimeks aika kauan sitten.

Feeniksin kilta: Se kun Sirius tulee moikkaamaan Harrya, ja lopusta se ku Harry skitsoaa.

Puoliverinen Prinssi: Oikeastaan koko leffan alku, varsinkin se kun kuolonmässyttäjät liitelee Lontoon halki. Se on niin hyvin kuvattu, ja olen itsekin käynyt niillä main.

Huonoja:

VK: Loppuselkkaukset, koska olin ajatellut ne hienompina omassa päässä ja kirjaa noudatetaan liian orjallisesti.

SK: Käärmetappelukohtaus on melkoisen lame.

AV: Ku se joku häiskä terottelee sitä ihme viikatetta.

LP: Melkein koko elokuva on mielestäni ärsyttävää mesoamista, mutta täytyy mainita se takkapärstäkohtaus, joka ei ole mesoamista mutta muuten vaan tyhmä.

FK: Siellä Umbridgen huoneessa ku kyseinen naishenkilö ilmeilee kuin juopunut ja Harry patsastelee ilmeettömänä ja kissat naukuu taustalla.

PVP: Hirnyrkinhakureissu. Ja se soosikin oli väärä väristä.


Poissa Ridiculous

 • kirsikankivi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletHolly34
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #46 : Heinäkuu 15, 2010, 00:33:36 »
Noniin, jospa nyt vaikka tekisin niin, että nimeäisin jokaisesta kohtaukset, jotka on jääneet mieleen hyvinä ja huonoina. Voisi tulla hieman helpompaa. :D

1. Viisasten kivi
Paras kohtaus: Iseeviot-peili -kohtaus on aina vetänyt minua puoleensa. Se on niin täynnä tunnetta. Vaikka kirjassahan sekin on hieman erilainen, niin siinä on silti onnistuttu hyvin.
Huonoin kohtaus: Loppu oli aika.. epätärkeä. Siis kun Tylypahkan pikajuna vain lähtee ja Hagrid vilkuttelee koululaisille.

2. Salaisuuksien kammio
Paras kohtaus: Kotikoloon saapuminen on yksi parhaimmista koko elokuvassa. Varsinkin Weasleyen oma kello :D
Huonoin kohtaus: Tappelu Basiliskin kanssa on kyllä niin jotain... kamalaa xD

3. Azkabanin vanki
Paras kohtaus: Siriuksen ja Harryn keskustelu, jossa Sirius sanoo, että ne jotka meitä rakastavat eivät koskaan jätä meitä, heidät voi aina löytää sydämestä. Varsinkin 5.kirjan luettua tuo kuulostaa ihanalta Siriuksen sanomana, kun tietää, että Sirius kuolee.
Huonoin kohtaus: Teloittaja teroittaa asetta. Mikä idea? XD

4. Liekehtivä pikari
Paras kohtaus: Tanssiaisharjoitus. :D Fred ja George ovat mainioita siellä taustalla ja Ron niin kärsivän näköisenä tanssahtele McGarmiwan kanssa xD. Mieleenpainuva kohtaus on myös tanssiaisissa Ronin ja Hermionen kina. Rakkaudesta se hevonenkin potkii (;
Huonoin kohtaus: Veden alla oli häiritsevää se, että Harry pystyi puhumaan. Kirjassahan tämä ei mitenkään onnistunut.

5. Feeniksin kilta
Paras kohtaus: Severuksen kamalin muisto! Ehdottomasti! Vaikka olikin paaaaljon latteampi kuin kirjassa niin silti oli mahtava! Lisäksi Fredin ja Georgen läksiäislahja Pimennolle oli mahtava. Hieno W taivaalla.
Huonoin kohtaus: Siriuksen kuolema! Ei sen takia, että hahmo ei olisi saanut kuolla, vaikka sekin on aivan totta. Vaan, koska Siriuksen kuolema oli tehty niin tavattoman surkeasti. Edes minä, joka itkee aina, ei itkenyt yhtäkään pisaraa. Myöhempinä kertoina alkoi silmät sitten valua, kun Harry koettaa päästä lähtemään ja Remus estelee häntä.

6. Puoliverinen prinssi
Paras kohtaus: Loppuelokuva oli kiva. Silloin kuin paljastui, että Severus on Puoliverinen prinssi sekä kun kaikki olivat Dumbledoren luona. Matami Pomfreyn takia rupesi itkettämään. Sekä myös kun Harry on juonut Felix Felicisiä.
Huonoin kohtaus: Alussa, kun Harry istuu siellä ihme kahviossa. Ei oikein iske.
He was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa Akai

 • In dreams
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lumos!
  • Akai on dA
 • Pottermore: MarauderBlood107
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #47 : Heinäkuu 15, 2010, 02:28:01 »
Anteeksi kun matkin sinua Ridiculous, mutta olit laittanut nämä paras- ja huonoinkohtaukset näin hyvin. :) Eihän haittaa? :)

1. Viisasten kivi
Paras kohtaus: Ensimmäisenä tulee mieleen loppu, kun jaetaan viimehetken pisteitä. Tämä vain jotenkin saa iloiselle mielelle!
Huonoin kohtaus: Hmm.. Luulisin että peikko kohtaus. Jotenkin turha. Ei ehkä vain tule mieleen miksi sen kohtauksen pitää olla olemassa. :D Jos näin, tapahtuisiko Potter sarjalle sitten jotain? Mutta loppu on myös tylsä, kun Harry juttelee Oraven kanssa Iseeviot peilin luona.

2. Salaisuuksien kammio
Paras kohtaus: Alussa kotikoloon saapuminen on kiva, sekä se kun Harry vapauttaa Dobbyn. :)
Huonoin kohtaus: Voi, tässä on näitä paljon, onhan tämä mielestäni huonoin leffa. Mutta mainitsempa nyt nämä kun Harry kuulee ääniä. Vaikka onkin tärkeä osa elokuvaa, jotenkin olen vain.. -.- Myös tämä jaarittelu, että "Tylypahka ei ole enää turvallinen" alkaa tympiä.

3. Azkabanin vanki
Paras kohtaus: Naurrettavus -kohta ehdottomasti! Saisi olla vähän pidempi. Sekä tykkään tämän elokuvan lopusta, varsinkin siitä kun Harry ja Hermione menevät ajassa taaksepäin. Ainiin, ja kelmienkartta on kiva! Ja Hiinokka!
Huonoin kohtaus: Ankeuttaja kohtaukset ovat vähän plöö.

4. Liekehtivä pikari
Paras kohtaus: Voi, koko elokuva on tosi hyvä kolmanteen haasteeseen asti! Mutta mainnittakoon se kun Harry on valvojaoppilaiden kylpyhuonneessa kylpemässä. ;) Ja sanon myös "I love magic" kohtauksen, eli sen kun Harry astuu huikan isommaksi lumottuun telttaan huispauksen MM-kisoissa. :D Toivottavasti tuollaisesta teltasta saa sitten KV-leffoissa hyviä kuvakulmia.
Huonoin kohtaus: No tuo loppu ei niin paljon miellytä, Cedric on niin hyvä hahmo, ja ei ole sitten kuin yhdessä leffassa. :/ mutta varsinkin kohtaus Vauhkomielen huoneessa ei niin inspaa.

5. Feeniksin kilta
Paras kohtaus: Albuksen kaartin harjoitukset. Loppu on myös kiva, kun on muitakin vaihteeksi mukana kuin pääkolmikko. Tosin Siriuksen kuolema ei ole niinkään kiva, vaikkei hän lempihahmoni olekaan. Voi, onpas niin kiva kun Harry saa kiduttaa Bellatrixiä! :D Weasleyn kaksosten irtiotto loppua kohden on myös hauska.
Huonoin kohtaus: En tykkää Harryn unista, miksi niitä pitää aina olla? Ja Dolores ottaa välillä vähän nuppiin.

6. Puoliverinen Prinssi
Paras kohtaus: Kun taikajuomatunnilla valmistetaan elävien kuolleiden juomaa, ja Harryllä onnistuu. Lisäksi myös nämä hiukan huvittavat, ihastuksiin liittyvät kohtaukset, kuten minttuhammastahna, "Will you ever stop eating, you're best friend is missing" sekä huispausjoukkueen valinta. Luna on myös kiva, kuten FK:ssakin. Ainiin, ja pimeän piirron "kukistus" taikasauvojen valoilla lopussa. Todella vaikuttava!
Huonoin kohtaus: Harryn ja Dumbledoren hirnyrkin metsästys lopussa. Jotenkin laimea.

Ja niin, näköjään parhaita ja huonoja kohtauksia tuli reilusti useampi kuin yksi per elokuva.. :D
Tekisi mieli laittaa leffat vielä paremmuusjärjestykseen, joten näin teen: 4, 3, 6, 1, 5, 2. Ja nelonen ja kolmonen oikein riitelevät ykkössijasta, en todellakaan tiedä kumpi on parempi, mutta laitoin nyt noin (ehkä tämän hetken fiilikset..?).

//Täytyy minun vielä mainita nuo PP:n ensimmäiset kohtaukset, kun Harry kävelee masentuneen näköisesti kameroiden salamavalojen välkkyessä, sekä se kahvilakohtaus. "Eleven. That's when I get home." Mitä ihmettä?? Treffit.. -.- Sooo lame. Varmaan huonoiten aloitettu elokuva.

//Kamala, näin melkein neljä vuotta jälkikäteen eksyin lukemaan vanhoja viestejäni Vuotiksessa, ihan meinaa hävettää. xD Olin toki myös melkein neljä vuotta nuorempi (ja tyhmempi;D)... Ja mielipiteeni elokuvista ovat muuttuneet aika paljon.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 18, 2014, 17:03:49 kirjoittanut Akai »
"Kautta Merlinin lötköimpien sepaluspöksyjen" - Ron, KV s. 251

Marja Tyrni

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #48 : Heinäkuu 15, 2010, 04:09:27 »
1. Viisasten Kivi
Paras kohtaus (sijalla 6): Siitä on erittäin kauan, kun tämän viimeksi näin, mutta joko se, kun Dumbledore puhuu "taistelusta" toipuvalle Harrylle, tai loppu. Niin niin, jotkut mulkkaavat kalpeana, ja luovat vihaisia katseita. Jotenkin pidän vain kaikkien Pottereiden lopusta, olivat miten siirappisia (nam) tahansa. Pidän siirapista.
Huonoin kohtaus: Mm.. Ei tule ihan heti mieleen, mutta pitemmittä puheitta.. En keksi mitään, siitä on tosiaan kauan.

2. Salaisuuksien Kammio
Paras kohtaus (sijalla 5): Tähän en vastaa loppu, vaikka olikin erittäin hyvä. Vastaan, että se lisätty kohtaus, missä Lucius ja Draco ovat Burgerin kaupassa. Hyvin toteutettu, ja korostavat Luciuksen ylimielisyyttä.
Huonoin kohtaus: Ehkä se päiväkirja kohtaus. Olisin jostain syystä vain luultavasti odottanut siltä jotenkin enemmän.

3. Azkabanin Vanki
Paras kohtaus (sijalla 4, tuo Sirius kohta, ja menee muuten järjestyksessä?): Ensinnäkin, poimittaislinja - kohta on hyvä, se on hauska ja mukava Vuotavaan Noidankattilaan asti. Sitten, ehkä se kohta, missä Sirius ja Harry puhuvat ennen ihmissusi - kohtaa. Oli erittäin tunteellinen, ainakin kun tietää, että Sirius kuolee. Ja se kun Hermione lyö Dracoa.
Huonoin kohtaus: Miksi kaikki sanovat Harryn itkua surkeaksi? Itse sitä en ole edes huomannut. Mutta, siihen huonoimpaan. Ehkä ihmissuden olomuoto (ei ole kylläkään kohta, mutta näyttää niin ihmeelliseltä)

4. Liekehtivä Pikari
Paras kohtaus (sijalla 2): Äh, kuten kaikki ovat tähän lähes vastanneet, se tanssiaiskohta. Se on niin hauska, ja Phelpsit & Rupert kyllä osaavat hommansa. Myös muutkin.
Huonoin kohtaus: Harryn ylimielisyys, kultamuna kohdassa: KUKA HALUAA ETTÄ AVAAN SEN! - jotain tuollaista. Harry on ylipappi, jumala, ylistäkää häntä!

5. Feeniksin Kilta
Paras kohtaus (sijalla 3): Sanon tähän niinkuin monimuukin, että teelusikan tunneskaala. Se on vain niin luonnolinen, ja silloin kun kaikki alkavat nauraa, tuntuu niin luonnoliselta naurulta.
Huonoin kohtaus: Siinä oli monia huonoja kohtia, harmiksemme. Mutta, ei tule erityisen NIIN huonoa mieleen, paitsi Salaperäisyys osasto. Odotin kovasti, että näen sen Ron - aivo kohdan, mutta sitä ei tullut! Ja oli muutenkin outo.

6. Puoliverinen Prinssi (Lempielokuva, vaikka ensimmäisen kerran iskin huonoimmaksi, koska oli niin paljon lisätty, esim kauhistuin Kotikontu palaa - kohdasta.
Paras kohtaus (sijalla 1): Siinä oli monta hyvää kohtaa, huumori on erittäin toimivaa. Kaikki huumorikohdat. Ja paras, ehkäpä se oli sitten Dumbledoren kuolinhetki, vaikka en pitänytkään siitä, että Harrya ei kangistettu (Harry olisi antanut Albuksen vain kuolla?!) Ei, ei ollutkaan, se lemmenjuoma kohta, Rupertilla niin ihanat ilmeet, ja kaamea naurunremakka, kun Rupert sanoo Kuhnulle:" Hei kulta, otatko juotavaa?". Näin.
Huonoin kohtaus: Se alku, jossa Harry vaan istuu jossain ihmeen santsibaaris lukemassa lehteä ja syö salaneuvoksen juustoa. Ei toimi se kohta. Myös hirnyrkki - luola oli jotenkin huonosti tehty, olisin halunnut enemmän siltä.

Huh huh, tämä oli kauhea urakka tähän aikaan, toivottavasti joku edes lukee tämän!

Tuhru

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #49 : Elokuu 20, 2010, 19:18:10 »
Mä hajoilen kerta toisensa perään melkein kaikille kohtauksille missä Fred ja George esiintyvät :D
Niin mahtavia kohtauksia, esimerkiksi jo moneen kertaan mainittu joulutanssiaisten harjoitus, jossa kaksoset virnuilevat ja vitsailevat taustalla. Samasta leffasta mieleen jäi myös kun toinen kaksosista pyysi Angelinaa tanssiaisiin ja siihen perään se, missä Ron pyytää Hermionea, kun Ron sanoi "Hermione, sinä olet tyttö" olin tukehtua popcorneihin.

6. leffasta ehdottomasti yksi parhaista kohtauksista on Ronin lemmenjuoma-episodi. Hänen ilmeensä ihan kohtauksen alussa, puheensa, Kuhnusarvion työhuone-kohta... niin hauska ja piristävä kohtaus.

Huonoja kohtauksia ei ihan heti tule mieleen. Ainoastaan 3. leffan Harryn itkukohtaus. Aika teennäisen näköinen ja kuuloinen.