Kirjoittaja Aihe: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset  (Luettu 20313 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Jessie

 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« : Heinäkuu 31, 2007, 22:08:41 »
Uusi topic elokuvien parhaimmista ja huonoimmista kohtauksista. Vanha topic oli siis Leffojen liikuttavimmat kohtaukset, ja tämä on laajennettu keskustelu siitä. Eli kysymys kuuluu: Mitkä ovat mielestäsi Pottereiden parhaimmat kohtaukset - mitkä kohtaukset naurattavat/itkettävät - ovat muuten vain loistavia. Entä missä kohtauksissa tekisi mieli vaipua penkin alle, oli syynä sitten lavaste/näyttelijäsuoritus/ tai huonosti kirjoitettu kohtaus.

Itselläni on ehdottomasti yksi suosikki ylitse muiden. Tämä kohtaus löytyy Liekehtivästä Pikarista. En ole koskaan ollut mikään Harry/Cho parituksen kannattaja, mutta tämä kohtaus saa minut aina kyyneliin ja kylmät väreet kulkemaan ihoa pitkin. Kohtaus on se missä Harry pyytää Chota tanssiaisiin kanssaan, ja Cho sanoo että hänellä on jo joku jonka kanssa hän menee. Harry ilme kun hän kuulee sen, ja kun Cho vielä erikseen huutaa Harryn takaisin ja Harry ”juoksee” Chon luokse. Se on kaunis, talvinen kohtaus jossa on aivan mielettömän upea musiikki. Ehdottomasti kaikkien aikojen lempikohtaukseni Pottereissa.

Huonoja kohtauksia, on periaatteessa yllättävän vähän. Edelleen Danin itkukohtaus Azkabanin Vangissa on jättänyt minuun jonkunlaiset traumat, kun sen pitäisi olla koskettava kohtaus ja Danin näyttelemisestä ei oikein saanut selvää että oliko se enemmän itkua vai naurua vai jotain siltä väliltä.
Ärsyynnyn myös kun katson sitä kohtaa Liekehtivässä Pikarissa kun Dumbledore kysyy Harrylta, laittoiko hän nimensä Liekehtivään Pikariin tai pyysikö hän jotain muuta laittamaan. Kauhea ravistelu ja ei oikein Dumbledoremaista minusta alkuunkaan. Olen aina rakastanut Dumbledoren tiettyä arvokkuutta ja se on aika hyvin onnistuttu leffoissa kadottamaan. (Harriksen jälkeen ainakin).

No niin, nyt olisi teidän vuoronne! Kertokaa kohtaus tai vaikka useampiakin, mutta muistakaa perustella, jotta vältymme listaukselta. Keskustelun iloa:)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 31, 2007, 22:14:13 kirjoittanut Jessie »
♥ Pottereita vuodesta 1999 ♥
“Dumbledore's man through and through, aren't you Potter?"
"Yeah I am," said Harry. "Glad we straightened that out.”

Santiago

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #1 : Elokuu 01, 2007, 15:53:35 »
Ha, olen kerrankin ensimmäisten vastaajien joukossa. ^^ No niin, nyt itse asiaan.

Omaan mieleeni parhaiten jäänyt kohtaus ei ole itse elokuvassa, harmi kyllä. Mutta poistetuista kohtauksista se löytyy. Tarkoitan siis Salaisuuksien Kammion kohtausta, jossa Malfoyn herrat saapuvat Borginin pikkuiseen, 'hurmaavaan' liikkeeseen. Kohtaus on mielestäni paljon parempi esittely Luciukselle kuin kohtaus kirjakaupassa, sillä nimenomaisessa poistetussa kohtauksessa käy varsin selväksi Luciuksen asema poikaansa ja velhomaailmaan. Kohtauksessa tulee myös ilmi se, ettei Lucius katso alaspäin vain vain ns. verenpettureita, eli puoliveristen ystäviä, vaan aivan kaikkia. Hän haluaa sanoa viimeisen sanan joka tilanteessa ja hänen on hallittava tilanne täydellisesti. Kohtaus on äärettömän hienosti tehty ja näytelty ja lisäksi se antaisi paljon valaistusta Malfoy senioriin niille, jotka eivät ole kirjoja lukeneet.

Meniköhän tuokin selitys taas vain jankkaukseksi ja lässytykseksi. Pyydän anteeksi ja toivon, että ymmärrätte kantani.

Huonoimmat kohtaukset kautta Potter-elokuvien ovat aiheuttaneet minulle ikuiset traumat. Tai no, yhdestä kohtauksesta se alkoi ja päättyi vasta lopputeksteihin. Salaperäisyyksien osasto, sen tapahtumat, taistelu ja kohtaaminen Voldemortin kanssa. Olen lukenut nuo tapahtumat kirjasta kymmeniin kertoihin ja olin repiä naamani irti elokuvaa katsoessani niiden toteuttamisen tähden. Kaikki meni jotenkuten hyvin siihen saakka, kunnes sankarit päätyivät huoneeseen, jossa piti olla salaperäinen verho, jonka taakse Sirius kaatuu. Ei ollut verhoa, oli portaali. Sirius ei kaatunut, hän imeytyi portaaliin. >.<' Lisäksi, Bellatrixin(kin) kannattajana -suomeksi hänenä, jonka te kaikki haluatte kivittää- minua raivostutti se, että Bellatrix tappoi Siriuksen Avada Kedavralla, vaikka kirjassa hän käyttää ilmeisesti tainnutustaikaa, jonka seurauksena Sirius kaatuu verhon taakse. Lisäksi Voldemort (Ralph -kultaa en syytä <3) kuolasi kaksintaistelun aikana ja näytti kieltään. Pimeyden Lordi vai jälkeenjäänyt? Tuollainen kysymys tuli ensimmäisenä mieleen ja jos elokuvateatteri ei olisi ollut niin täynnä, olisin lähtenyt kesken kaiken pois. Lempikohtaukseni kirjoista oli pilattu.

Toivottavasti en ole ainut, jota nämä asiat todellakin häiritsivät ja aivan liikaa.

Devitra

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #2 : Elokuu 02, 2007, 08:48:40 »
Haa, kuolaako Volde? Hihiihiii.. Täytyypi tarkistaa kun DVD tulee...

Omasta mielestäni parhain on Feeniksin Killasta, se "teelusikan tunneskaala" -juttu. Muuta en keksi tähän hätään.

Pahimpia on kaksi: Juuri Santiagon mainitsema ministeriö-kohtaus ja sitten kun Harry ja Cho pussaa - yäk miten pitkitetty.. >:( En tuntunut saavani tietoa, miten AK paljastettiin silloin, pelissä sanottiin että Chohon käytettiin totuusseerumia. Oi miten ihanaa olisi ollut jos olisi tullut se Marietta kohtaus.

Fleurosa

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #3 : Elokuu 02, 2007, 16:06:03 »
Hmm yksi kohta jonka muistan parhaiten, on tästä uusimmasta elokuvasta Feeniksin killasta

Tämä on siis mielestäni yksi parhaimmista kohdista. Se on vaan jotenkin naurattava ja se jäi mieleen kyllä helposti. Kohta on siis sen jälkeen, kun Harry ja Cho ovat suudellet tarvehuoneessa. Harry kuitenkin ihmettelee miksi tyttö itki, kun hän kertoo asiasta Ronille ja Hermionelle heti tapahtuneen jälkeen. Hermione tietenkin selventää tätä tyttöjen ajattelumaailmaa ja kertoo samalla että Cho itkee nykyään tosi usein. Kuitenkin se 'paras' kohta on se, kun Ron sanoo samalla hieman naurahtaen että "Luulisi suudelman piristävän". Tuossa suomennoksessa ei niin ole mitään hauskaa, mutta pikemminkin englanninkielisessä versiossa jota en valittettavasti muista ja osaa kirjoittaa on se jokin. Ron jotenkin sanoo sen niin Ronimaisesti ja korostaa sanaa 'piristää'. Siinä kohdassa ei vaan voi olla nauramatta. Kohtaahan tietenkin vielä parantaa se teelusikan tunneskaala-juttu, jonka Devitra jo mainitsikin.

Toinenkin paras kohta tulee mieleeni. Tämä on siis Liekehtivä Pikari- elokuvasta

Siinä ollaan valmistautumassa illan Joulutanssiaisiin. Ron kokeilee äitinsä lähettämää upeaa tanssiaispukuaan. Hän mallailee sitä, voihkii epätoivoissaan. Silloin Harry astuu ovesta sisään ja Ron huutaa jotain tähän malliin "Mikä tuo on?!" Harry vastaa hämillään että kyseessä on hänen juhlapukunsa. Ron kehuu sitä ja kertoo että sehän on tosi hyvä verrattuna hänen pukuunsa. Harry kuitenkin yrittää lohduttaa sanoen: "Sinun pukusi on vain ehkä hieman..perinteisempi" Tähän Ron vastaa hieman huuten: "Perinteinen?!?! Muinainen tämä on !".
Juuri tuo viimeinen repliikki on se ns. parhain, mutta minä niin tykkään selittää koko kohtauksen samalla kertaa. Ja muistutan ettei nuo puheenvuorot ole mitenkään elokuvasta suoraan kopioitu, että ne saattaa olla kirjoitettu ihan toisen lailla elokuvassa kun ihan ulkomuistista kirjoitin ;) Jälleen se Ronin reaktio sekä ilme tekevät kohdasta niin hassun. Sekä tuo kyseinen repliikkikin, muinainen thah. Alkaa jo hymyilyttämään ajatellessakin. Lisäksi Harryn semmoinen rauhallinen viattomuus tekee kohtauksesta niin naurettavan. 

Huonointa kohtaa ei tule minulla ainakaan heti mieleen. Tai ainakaan mitään semmoista joka olisi ärsyttänyt suunnattomasti tai näyttelijä olisi suoriutunut huonosti. Mutta jos semmoinen kohta joskus mieleeni tupsahtaa niin tulen sen sitten lisäämään tähän. :>
« Viimeksi muokattu: Elokuu 02, 2007, 16:27:27 kirjoittanut Fleurosa »

illusioni

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #4 : Elokuu 06, 2007, 21:51:57 »
Heti alkuun sanon, että inhoan HP-leffoja. Inhoaninhoaninhoan. En tiedä mikä niissä on, muu kuin se että Daniel Radcliffe aiheuttaa oksetusreaktion..

Huonoin on ehdottomasti Salaisuuksien kammion loppu; suuressa salissa vietetään loppujuhlaa, kaikilla on kivaa ja Harry on täydellinen. Sitten Hagrid tulee, kaikki hurraavat ja halailevat, Harry ryntää myös  Hagridin luo ja sanoo jotain  että "Tylypahka ei ole Tylypahka ilman sinua". Yh. We all love Hagrid-jamboree. Sen lisäksi ,että missä tahansa muussakin elokuvassa tuo vastaisi suurin piirtein hukkumista siirappimereen, se on niin vastoin kaikkea mitä nämä hahmot ja tapahtumat ovat kirjassa! Kyllä, Rohkelikot pitävät Hagridista, Harry pitää Hagridista, mutta liika on liikaa. Columbus väänsi koko homman liian lastenleffaksi. Myönnetään, ensimmäiset kaksi elokuvaa samoin kuin kirjat ovat nuoremmalle yleisölle tarkoitettuja kuin kirjat/elokuvat 4-7. MUTTA tuo meni liian yli.

Paras kohtaus on ehdottomasti Feeniksin killassa kun Harry lähtee metsään ties missä tunteiden puuskassa ja törmää Lunaan & thestraleihin. Paras vain sen takia, kun thestralin poikanen oli niin söpö ja koska Evanna Lynch on ilmiömäinen Luna. Luna on lempihahmoni, ja muistaakseni tuo kohtaus näytti eniten canon-Lunaa koko elokuvassa.

Poissa Dreik

 • Fanpire
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • UuhLaLaahLaLaaLaLaahLaLaahLaLaa!!!
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #5 : Syyskuu 04, 2007, 19:26:26 »
Minä tykkään erityisesti Feeniksin killan kohdsta, jossa Harry kertoo ystävilleen suudelleen Chota, on ihana kun Ronia naurattaa ja Hermione yrittää pysyä vakavana ja lopulta ne kaikki nuaraa, IHAN PARASTA! Lisäksi FK:n kohta, jossa Ron yrittää tainnuttaa Hermionen on niin hieno, kun Ron sanoo käsittelevänsä Hermionea hellästi, eikä ehdi edes saada sanaa suustaan kun lentää itse jo päin seinää. Sitten Ron selittelee veljilleen, että oli vain kohtelias. ;)
Rakastan myös Liekehtivän pikarin kohtaa, jossa Padma Patil kysyy Ronilta, onko Hermione Krumin pari ja Ron niin murtuneena vastaa ettei ole. Voi Ron raukkaa... :DD
Lukekaa Hömppätarinaa, se kasvattaa oven narinaa... ;)

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #6 : Lokakuu 18, 2007, 15:17:14 »
Parhaimmat? FK:ssa kun Luna kaivaa sen lihan sieltä laukustaan noin vain. Se kyllä nauratti ;) LP:ssä ensimmäinen koetus oli hieno. Oioi, se Sarviopyrstö oli ihana <3 Tosin sen loppu meni kyllä ihan överiksi, ei se lohikäärme saanut vahingoittua! Murr. Tykkäsin niistä Harryn silmistä FK:n lopussa. Vau, ne oli hienot, tosin se tappelu oli kyllä melko... outo. Tosin se vesipallo oli aika nätti, samoin kuin Volden ilme, kun se on siellä sisällä. Ja on monia yksittäisiä kohtauksia myös. ^^

Yyyähh, olisi tehnyt mieleni vaipua penkin alle, kun LP:ssä Harrylla on se muna kädessään, ja sanoo jotain että "Avaanko sen?" Sitten kaikki hurraa, ja taputtaa ja kaikilla on niin kivaa (taas). Jippii, ikään kuin Harry olisi joku jumala, jota ne palvoo. Voi jestas sentään, kun mua nolotti... Huonoimpiin kuuluu myös VK:n ensimmäinen liemitunti. Kalkaros on ihan paras, mutta se luokkahan oli tyrmässä. Pottereissa on melko saman verran huonoja kuin hyviäkin kohtauksia ;) Tosin hyviä saattaa olla sittenkin enemmän;)
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Savagewoman

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #7 : Lokakuu 18, 2007, 19:18:04 »
Paraskohtausikinämissäänkoskaan, nro 1:
Weasleyn kaksoset laittavat nimensä Goblet Of Fireen ja saavat siltä turpiin pahemman kerran. Tsekatkaapas pahuuttanne Georgen ilme kun se pikari syttyy. Ratkihauska :D Muutenkin pidin erittäin hyvänä ratkaisuna sitä, että se oli nimenomman pikari eikä se age line joka niiden kimppuun kävi. Kaksosten ja Hermionen keskustelusta välittyy erinomaisesti se, mitä mieltä Hermione on moisista sääntörikkureista... Kaksosten näyttelijänsuoritus on uskomatonta katseltavaa, heidän välisensä nopea sananvaihto on täysin saumatonta. Kohtauksesta paistaa myös muutaman kilometrin päähän se, että kaksoset taitavat olla Mike Newellinkin lempihahmot, niin lämmöllä se on kuvattu :)

Paraskohtausikinämissäänkoskaan, nro 2:
Sama leffa, joulutanssiaisten harjoittelu. Normaalisti en niinkään välitä ylimääräisyyksien lisäilystä kirjoista tehtäviin elokuviin, mutta tämä onnistui loistavasti. McGonagallin aivan loistava hahmo (Maggie Smith rulaa) sai lisää tilaa ja näkyvyyttä, ylimääräiset kaksoskohtaukset ovat aina hyvästä ja mikäs sen somempaa kuin Ronin törkeä nöyryyttäminen. Kaksoset toistelemassa "babbling, bumbling band of baboons" on vähintäänkin viihdyttävää. Kohtaukseen tuo vielä erityisen oman lisänsä se, että Neville tanssii oikeasti ihan kiitettävän hyvin. Ainakin paremmin kuin Harry ikinä *wirn*

Paraskohtausikinämissäänkoskaan, nro 3:
Fred pyytää Angelinan tanssiaisiin. Yhtä aikaa uskomattoman tyylikäs ja uskomattoman järkyttävä tapa pyytää jotakuta ulos :) Kaksosilta, erityisesti Jamesilta, mahtava suoritus jälleen kerran. Kun seuraa Nevillen reaktioita, niin huomaa kyllä hyvin että Matthew Lewis ja Phelpsit kaveeraavat keskenään :) Ronin yritys kopioida veljeään on niin kovin traagisen Ronmaista, ja Hermionen ja Snapen interaktio on vaan kerrassaan hieno. Ja ratkean naurusta joka kerta kun Snape ensin mätkäisee Ronia kirjalla päähän, ja perään Harrya ihan vaan puhdasta piruuttaan :D

Paraskohtausikinämissäänkoskaan, nro 4:
OotPssa kun Hermione viittä vajaa täräyttää Ronin seinästä läpi. Ron vähintäänkin ansaitsi sen, Hermione pääsi jälleen kerran esittämään hienoa taikaa ja vähänkö on somaa että kaksoset lyövät vetoa veljensä hengestä ja hyvinvoinnista :D

Paraskohtausikinämissäänkoskaan, nro 5:
Kaksoset poksahtavat tyhjästä ilmasta esiin Mollyn taakse, ja vähän kaikkialle muuallekin. OotPn kohta, josta eniten toivoin että se olisi päätynyt elokuvaan asti, sekä siksi että onhan se viihdyttävää kun ne vaan ilmestyvät minne sattuu, sekä siksi että kyseessä on parhaimmasta päästä osoitus siitä, että kaksoset oikeasti ovat aika kiitettävän hyviä velhoja.

McGonagallin ja Umbridgen keskustelu rappusilla on kerrassaan loistava, kahden arvonsa tuntevan vanharouvan hienovarainen valtataistelu on vähintäänkin herkullista katsottavaa :)
Eikä tietenkään sovi unohtaa ykkäselokuvan parasta kohtausta eli Norbertin kuoriutumista :)

wilmavuokko

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #8 : Lokakuu 21, 2007, 18:08:02 »
Yksi parhaista leffahetkistä on mun mielestä Feeniksin Killassa.

Harry saapuu kesäloman jälkeen Rohkelikko-torniin ja Seamus pamauttaa ettei usko Voldemortin palanneen ja ettei melkein päässyt takaisin Tylypahkaan Harryn ja Dumbledoren "valheiden" takia. Sitten Ron pyyhältää paikalle puolustamaan Harrya ja on aivan loistava! "Does anyone else have a problem with Harry?" Siinä kohdassa mun mielestä nähdään ensimmäistä kertaa Ron vähän toisenlaisessa valossa kuin tavallisesti (=ilman vähäistäkään huumoria). Ja niin.. se kohtaus itsessään omasta mielestäni selventää Ronin ja Harryn välisen ystävyyden loistavasti ihan kaikille.

Toinen mahtava kohtaus on Viisasten Kivestä, ensimmäinen kohtaus. *nostalgiaa* Saan kylmiä väreitä aina kun katson sen. Richard Harris oli aivan ihana Dumbledorena.


Huonoimpia kohtauksia onkin jo mainittu, mukaanlukien esim. Michael Gambon as. Dumbledoren huutorähjäykset Liekehtivässä Pikarissa. Kaikki semmoiset pienet, niiiiiiin epädumbledoremaiset jutut porautuu aika väkivaltaisesti mun Harry Potter-aivolohkoon....... Ja Feeniksin Killan heti alussa meinasin huutaa vastalauseen kun Harry vetää taikasauvansa esiin Dudleyn koko jengin edessä siellä puistossa, ihan kuin se olisi jotain yleistä tietoa Pikku-Whingingssä että Harry on velho.

wilmavuokko

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #9 : Lokakuu 22, 2007, 15:17:48 »
Ja Feeniksin Killan heti alussa meinasin huutaa vastalauseen kun Harry vetää taikasauvansa esiin Dudleyn koko jengin edessä siellä puistossa, ihan kuin se olisi jotain yleistä tietoa Pikku-Whingingssä että Harry on velho.

Sori, mutten tajunnut mitä tarkoitat. Dudleyn jengihän nauroi vaan kun Harry uhkaili sillä tikullaan, koska eivät tienneet mikä se oli, toisin kuin "Iso D".


Totta, en kieltämättä edes ajatellut että joku ei ymmärtäisi mikä se on! Mutta toisaalta, jos se on yleinen olettamus ettei jästit ymmärrä/välitä nähdä taikasauvoja niin minkä takia velhot turhaan piilottelevat niitä? Toisaalta on ehkä joo hieman eriasia nähdä yhden henkilön kädessä sauva kuin niin, että niitä näkyisi epäsäännöllisen säännöllisesti kaikkialla.........

No, mun mielestä se oli todella outo tilanne mutta enpä tosiaan ajatellut sitä tuolta kannalta. Ei se koko velhomaailmaa tietenkään paljasta jos pari teini-ikäistä jästiä näkee yhden taikasauvan (eivätkä edes tiedosta sitä). Joo. Tulipas tyhmä olo. :D

Poissa whitemouse

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #10 : Lokakuu 24, 2007, 11:35:37 »
Yks huono kohtaus tulee nyt mieleen FK:sta. Se on se kohta kun Harry näkee Kalkaroksen kauheimman muiston. Se kohtaus meni liian nopeasti, eikä siinä ehtinyt nähdä kuin Jamesin. Siinä ei edes kunnolla pilkattu Kalkarosta ja olisin halunnut nähdä sen kun Lily tulee puolustamaan ja Kalkaros sanoo ettei tarvitse kuraverisen apua.
Sitten AV:stakin tuli mieleen yksi Potter-leffojen huonoimmista kohtauksista. Nimittäin se kun Lupin muuttuu ihmissudeksi. Minua niin häiritsee se ihmisen ja suden sekasikiö. Eikö ihmissuden pitäisi muuttua ihan vaan sudeksi. Muutenkin sen ihmissusisekasikiön juokseminen näyttää jotenkin oudolta.

Myös ne ykkös- ja kakkosleffan loput olivat liian siirappisia, mutta ymmärrän että niistä on haluttu tehdä lapsenomaisia.

Hyviä kohtauksia ovat se, kun Ron sovittaa juhlakaapua nelosessa. Rupertin ilme on kyllä niin hyvä. Kaikki Rupert Grintin kohdat ovat kyllä hyviä, mutta kun Ruperttia vaan jätetään niissä leffoissa syrjään.
 
FK:leffassa tykkäsin kaikista Luna kohtauksista. Se kun Harry ja Luna syöttää thestraleita on onnistunut lisäys elokuvaan. Evanna oli niin ilmetty Luna kuin vaan voi olla.
Tuli yksi toinenkin hyvä kohtaus mieleen FK:sta. Nimittäin se missä Bellatrix karkaa vankilasta. En tiedä miksi oikeen tykkään tästä kohtauksesta, mutta siinä vaan tulee hienosti esiin Bellatrixin hulluus ja halu palvella Voldemorttia. Se Bellatrixin näyttelijä on kyllä niin osuva rooliinsa.Tykkäsin myös siitä ministeriön ennustussali kohtauksesta. Se kohta missä Lucius pudottaa ennustuksen on jotenkin niin koominen.
 
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 25, 2008, 09:56:48 kirjoittanut whitemouse »

Poissa Katherine C

 • animaagi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Katherine Casandra
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #11 : Tammikuu 24, 2008, 21:30:05 »
Ehdoton huippu löytynee FK:n lisämateriaali dvd:-levyltä!
Sieltä löytyy suuressa salissa kuvattau kohtaus koulun alkamis pidoista. Elokuvassa käytetyn kuvakulman sijasta onkin zoomattu prof. punurmion näyttelijään kun tämä syö, koominen tilanteesta muuttuu, kun näyttelijä parka yrittää syödä pullonpohjalasit silmillä näkemättä missä haarukka on! Paras kohta on ehdottomasti se kun hän lapio ruokaa pöydälle (koska luulee lautasen olevan siinä) ja kippaa lopuksi koko lautasen sisällön syliinsä... :)

ööh, en tiedä oliko tämä varsinainen kohtaus, mutta suosittelen katsomaan ;)
After all this time? - Always.

Tähtiin Kirjoitettu

Poissa manta

 • Kajahtanut potteristi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Tassujengi
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #12 : Maaliskuu 10, 2008, 10:38:53 »
Kaikista viidestä Potter- leffasta paras kohta ehdottomasti löytyy AV.sta. Harry lentää Hiinokalla ympäri Tylypahkan tiluksia mahtavan musiikin kera. Minulle tulee aina kylmät väreet kun katson kyseisen kohdan. Se on todella kaunis, mahtava musiikki ja mahtavat maisemat. Tosin yhdessä vaiheessa Harry on hauskan näköinen, kun hänen hiukset menee oudosti.

Löysin yhden suloisen kohdan FK.sta. Leffan lopussa, kun muut ovat päättyjäispidoissa (?), Harry ja Luna tapaavat käytävällä. He puhuvat vähän, ja Luna ottaa Harrya kädestä kiinni. (Mielikuvitukseni lähtee laukkaamaan: Harry ja Luna! Kuinka suloista, he ovat luodut toisilleen! Unohda typerä Ginny!)

Kyllähän niitä mieleenpainuvia kohtauksia jonkin verran löytyy (:

-manta
Aivojen tilalla ilmapalloja.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #13 : Maaliskuu 10, 2008, 10:55:11 »
Mietitään. Olen nähnyt elokuvista neljä tässä lähiaikoina, joten en luultavasti laita Salaisuuksien Kammion kohtauksia sillä näin sen viimeksi... vuosi sitten? Onneksi se tulee taas pitkäperjantaina ^^

Rakastan kohtausta, jossa Luna hääräilee niiden Thestraleiden parissa, mutta se ei suinkaan ole paras. Mielestäni Lunan paras kohtaus on FK:n lopussa. Siinä Harry ja Luna keskustelevat ja Harry kysyy, onko Luna vielä löytänyt tavaroitaan. Luna sitten sanoo, että eihän sitä koskaan tiedä mistä ne tulevat esiin ja sitten hänen kenkänsä (näyttävät Converseilta) roikkuvat sieltä jostain katosta x) Se on jotenkin niin hauska lopetus koko elokuvalle. Vaikkei se periaatteessa lopetus olekaan.

Myös FK:ssa kohtaus, jossa AK ja Kuolonsyöjät taistelevat ministeriössä on hienohko. Paras kohta siitä on ehdottomasti se, jossa ne pallot putoavat sieltä hyllyiltä, aivan upean näköinen KALLIS kohtaus. Rahastakaa, hyvää jälkeä tulee...

Liekehtivässä pikarissa pidän kohtauksesta jossa Harryn ja Voldun sauvat "yhdistyvät." Siinä Harry tekee sitä jotain taikaa ja Lily ja James tulevat puhumaan hänelle. Pidän siitä jotenkin kamalasti, kun Harry saa kuulla vanhempiensa puhuvan hänelle, kun niin kauan on kulunut siitä kun hän viimeksi kuuli heidän äänensä. Sitten Harry päästää irti, juoksee porttiavaimelle ja raahaa Cedricin mukanaan pois.

Toinen kohtaus LP:ssä josta pidän ovat ne joulutanssiaiset. Ne oli toteutettu kivasti, tykkäsin siitä kun kaikki tanssivat upeissa puvuissa Do The Hippogriffiä ja Felton siellä hymyilee niin leveästi ^^ likelike. Ron ja Harry istuvat jossain sivussa ja minua oikeasti naurattaa se heidän onnettomuutensa. Mikseivät typerykset mene tanssimaan?

Hajosin myös pahasti kohtauksessa jossa Ron sovittaa sitä juhlapukuaan ja yököttelee sitä, että se on hänen tätinsä. tms. puku tai jotain tuollaista. "This smells like aunt -sennimi-!"

AV:ssä oli lukemattomasti hienoja kohtauksia. Siriuksen lentäminen siellä kuunvalossa oli aikas hyvä. Ja ehdottomasti se jossa Harry ja muut yllättävät Malfoyn ja kump. (vaikka kirjassa vihaan tätä kohtausta) mutta Felton näyttelee niin hirveän hyvin tämän! Nauran siinä aina kun tämä tumppii Crabbea ja Goyleä minne sattuu...

Huonoja kohtauksia riittää. Harryn pillitykset, Harryn kauhea kylpykohtaus (hyhhyh), Se kun Draco Malfoy muutetaan hilleriksi (miksi ihmeessä sen pitää pujahtaa SINNE?!) ja jotain sellaisia mistä en sen koommin pitänyt.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

tiiuzka

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #14 : Maaliskuu 23, 2008, 22:45:40 »
Mä tykkään erityisesti Feeniksin killan kohdsta, jossa Harry kertoo ystävilleen suudelleen Chota, on ihana kun Ronia naurattaa ja Hermione yrittää pysyä vakavana ja lopulta ne kaikki nauraa, IHAN PARASTA!
Lisäksi FK:n kohta, jossa Ron yrittää tainnuttaa Hermionen on niin hieno, kun Ron sanoo käsittelevänsä Hermionea hellästi, eikä ehdi edes saada sanaa suustaan kun lentää itse jo päin seinää. Sitten Ron selittelee veljilleen, että oli vain kohtelias. ;)
Mä en ainakaa pystyisi pitää raakaa lihaa missää laukus niinku Luna, kun kaivoi laukusta lihan palan. Yök. Se kyl vähä ihmetyttää mut se on hyvä kohta. :)

lausku

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #15 : Huhtikuu 05, 2008, 00:00:16 »
Yksi hieno kohtaus mikä tulee mieleen on se kun Feeniksin killassa Voldemort ottaa Harryn hallintaansa Taikaministeriössä lopussa. Se kohta on kokonaisuudessaan hieno, mutta paras kohta siitä on kun Harry makaa siinä lattialla ja sen silmät alkaa vihertään ja se kattoo Dumbledorea ja sanoo "You've lost, old man" Siinä on jotain hienoa.

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #16 : Huhtikuu 05, 2008, 10:32:50 »
Ohhoi näitäpä on paljon. Ei missään paremmuusjärjestyksessä.

1. Liekehtivä pikari
- Ron saa paketin äidiltään. "Mom sent me a dress." Harry siihen: "Well, it does match your eyes. Is there a bonnet, a-ha!" Ron nolona: "Put it down Harry.."

2. Liekehtivä pikari
- McGarmiwa opettaa Rohkelikkoja tanssimaan tanssiaisia varten. "En anna teidän tahrata sitä mainetta käyttäytymällä kuin puliseva pölisevä paviaanipoppoo." Tietysti Weasleyn kaksoset keksivät siitä jotain hauskaa tekemistä. "Sano se viisi kertaa nopeammin." :D

3. Liekehtivä pikari
- McGarmiwa opettaa yhä tanssia. "Joka pojassa on ylväs leijona, Hra Weasley!"
"Niin?" Ron sanoo hyvin hämmentyneen kuuloisesti.
"Tulisitteko tänne?"
"Oikea käsi vyötärölleni."
"Minne?" Ron sanoo järkyttyneesti. Luultavasti jompikumpi Weasleyn kaksosista viheltää, hyvin kovaan ääneen, ja Ron tietysti suuttuu ja yrittää näyttää rumaa käsimerkkiä, mutta McGarmiwa jatkaa opetusta.
"Käsi ojennettuna. Yks kaks kol, yks kaks kol.."
Kaksoset tietysti ovat rytmissä mukana ja keinuvat taustalla. Harry vinkkaa heidät lähemmäs ja kuiskaa:
"Ettehän anna hänen unohtaa tätä?"
"Ei koskaan", kaksoset sanovat yhteen ääneen, ja Harryn naamalle leviää paha virne. ::DDD

4. Liekehtivä pikari
- Patilin sisarukset menevät Harryn ohi ja moikkaavat tätä, sen jälkeen Harry katsoo Korpinkynsien pöytään ja juo kurpitsamehuaan. Joku tyttö sanoo Cholle: "Cho, Harry katsoo sinua." Ja Harrypä pistää menemään ja sitten on mehut pitkin syliä. Minua nolotti Harryn puolesta! :D

5. Liekehtivä pikari
- Ron, Hermione ja Harry tekevät jonkin sorttisia Kalkaroksen tehtäviä suuressa salissa. Ron valittaa:
"Tämä on hullua. Tällä vauhdilla ollaan ainoat ilman seuralaisia." Kalkaros tietysti huomaa Ronin heikon hetken ja vääntää Ronin takaisin tehtäviin. Ron jatkaa matalammalla äänellä:
"No.. me ja Neville." Harry siihen:
"Mutta hän voi tanssittaa itseään." Pojat hekottavat mutta Hermione tulee ja riistää pienenkin ilon:
"Jos kiinnostaa Neville löysi jo jonkun." Ron:
"Äh, nyt olen todella masentunut." Sitten kaksoset hommailevat Ronille niillä lappusilla ja muuta hauskaa. [yli hyppy siitä]
"Hermione, olet tyttö," Ron sanoo. Harry huomaa Kalkaroksen ja kauhistunut ilme kasvoillaan tönii Ronia.
"Hyvin huomattu," Hermione sanoo vähän kiukustuneena.
"Tuletko jommankumman kanssa?" Ron kysyy, ja Harry kauhuissaan yrittää saada Ronin hiljenemään.
Sitten Kalkaros tusauttaa vihkolla muutaman kerran. :DD Hauskaa.

Huonoja kohtauksia olivat esimerkiksi FK:ssa Ministeriön taistelu osuus, Weasleyn isän hyökkäys, ja huonoja kohtauksia on aika paljon juuri FK:ssa. Johtuen liiasta yli-hyppäyksestä, enää ei näytetä minkään sortin kävelemisistä eikä selitystä. Alussakin kun Tonks ja kumppanit tulivat pelastamaan Harryn niin ne vaan ryntää Harryn huoneeseen, ja PIM ne on ulkona. Kirjassahan ne oli siellä keittiössä ihmettelemässä kaikenlaista, ja selittämässä Harrylle pari juttua.

[anteeks kun en perustele, yksinkertaisesti vaan hyviä kohtauksia]

//muoks sori jäi viesti kesken :D

// Ainiin. Sitten on vielä ihana se kun Harry (Azkabanin vanki) yrittää silittää Hiinokkaa. Hermione ottaa Ronia kädestä :D Ihana<3 Awws.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 08, 2008, 12:04:06 kirjoittanut puolipro »
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Latu

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #17 : Huhtikuu 05, 2008, 15:08:25 »
Huonoin kohtaus oli kyllä random ryntäily säläperäisyyksien osastolla. Tai siis, ennustussalin hyllyjen romahtaminen oli kylla näyttävää (ja uskoisin että kalliiksikin tuli... ja sitten joku olis rönänny ja eikun kohtaus uusiksi. :D Ellei sitten tehty tällä nykyajan ihmelelulla, tietokoneella...), mutta jotenkin se koko tapahtumaketju oli surkea. Ja sitten... mitä ihmeen mustia matoja ne kuolonsyöjät leikki siellä ilmassa? :'D Mahtaa olla outo kuva ilmiintymisestä/kaikkoontumisesta, kiitävät usvamatoina jossakin väli-tilassa ja välillä mulkoilevat tyyppejä. Sai miut nauramaan negatiivisessa mielessä.
   AVssä tuli huomattua, että Daniel ei osaa itkeä. Hirveää tekonyyhkettä, joka kuulosti välillä mielipuoliselta naurulta... Sitä paitsi aikaisemmassa kohtauksessa, kun puhuvat päät kielsivät Ronia ja Hermionea tulemasta Kolmeen Luudanvarteen, niin... milloin Luutiksessa olisi ollut "Ei tänään tänne alaikäisiä"-päiviä? o.O Kyllä Rosmerta tais valita surkean päivän, kun Tylyahopäivänä se kauppa taitaa käydä kyllä niin että huh huh.

Paras oli AVssä kohtaus jossa Potterinpoika lentelee Hiinokalla upeissa maisemissa. Se Harryn "Wohooo"- huuto oli niin reps, kuin suoraan Titanicista... I'm king of the World... Mutta kaunis kohtaus, Harrylla hauskat hiukset. :D
   Toinen suloinen/hyvä/repeilyttävä kohta oli juuri tämä "Cho, Harry katsoo sinua" tms. (en muista miten tarkkaan meni~) ja Harry plöräyttää kurpitsamehut syliin. Nauroin. x)
 

Eli aika samoja ratoja muiden kanssa kuljen. Ihmettelen, kun kukaan ei ole vielä maininnut tuota Luudanvarsi-juttua. Se nimittäin kaivertaa se koko kohtaus. x_X

topis

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #18 : Huhtikuu 06, 2008, 20:08:39 »
Yyyähh, olisi tehnyt mieleni vaipua penkin alle, kun LP:ssä Harrylla on se muna kädessään, ja sanoo jotain että "Avaanko sen?" Sitten kaikki hurraa, ja taputtaa ja kaikilla on niin kivaa (taas). Jippii, ikään kuin Harry olisi joku jumala, jota ne palvoo. Voi jestas sentään, kun mua nolotti...

Muakin ihan nolotti toi kohtaus. :D Harry, hurja supersankari ja kaikkien ihailun kohteena.

Yks ihana kohtaus on Azkabain vangissa, kun Rohkelikot ja Luihuiset on Hagridin taikaeläintenhoitotunnilla. Harry kävelee sinne Hiinokan luokse ja Ron ja hermione ottaa toisiaan kädestä, irrottaa ja kattoo äkkiä noloina toiseen suuntaan. Ihan parasta. :D

miaa

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #19 : Huhtikuu 06, 2008, 23:19:16 »
Feeniksin killasta se kohtaus kun Dumbledorea ollaan viemässä Azkabaniin ja hän sanoo jotain että ei aio lähteä rauhallisesti mukaan ja sitten se luokka tai paikka missä hän on ns.räjähtää kun Feenikslintu lentää Dumbedoren ylle ja Dumbledore katoaa ja sitten se yks tyyppi toteaa että :- Ette ehkä pidä tästä ministeri,mutta Dumbledoressa on tyyliä!
Ja samasta leffasta se kohta kun Ruah ottaa Hermionen käteensä ja Hermione sanoo:-Laske minut alas!Heti!  (repesin jotenki tolle kohdalle kun näin leffan ekaa kertaa)

Huonoja kohtauksia ei sinänsä ole.muoks//

Löysin sittenkin huonoja kohtauksia!
Nimittäin se kun Viistasten kivessä Harry sanoo kuulleensa ääniä ja Hermione toetaa: " Voice? What, voice?".
Emma näyttelee siinä kohtaa jotenkin yli... Argh!
Ja huono kohtaus on myös tämä Danielin itku-nauru; kohtaus AV:ssa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 26, 2008, 15:09:01 kirjoittanut Amber »

pirkoan

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #20 : Huhtikuu 08, 2008, 10:42:41 »
Minusta kamalin kohtaus ikinä on ollut se Siriuksen ensimmäinen ilmestyminen sinne takkaan Rohkelikon oleskeluhuoneessa. Elokuvissa ihmiset purskahti nauruun kun se kohtaus tuli. Oli jotenkin niin kamalasti toteutettu. Myöhemmässä elokuvassa ONNEKSI se oli korjattu näyttämään vähän paremmalta...

Hyviä kohtauksia on niin valtavasti ja suuri osa niistä on aiemmin mainittukin. Yleensä missä on kaksoset, ne on huippuja =)

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #21 : Huhtikuu 08, 2008, 18:04:05 »
Hmm. Azkabanin vangissa ja Liekehtivässä pikarissa on paljon hyviä kohtauksia. Näihin leffoihin ei mahdu mitään erityisiä kömmähdyksiä, vaikka kaikki kohtaukset eivät tietenkään vastanneet kirjan valmistamia odotuksia. Sen sijaan ensimmäisessä ja toisessa leffassa on joitakin niin korneja hetkiä, ettei mitään rajaa. Näyttelemisen osalta näen Azkabanin vangin käännekohtana, jonka jälkeen Daniel-Rubert-Emma -kolmikko on ollut paremmassa vedossa.

Muutamia hyviä kohtauksia

1. Kalkaroksen ja Harryn kohtaaminen yöllä Tylypahkan käytävässä (Azkabanin vanki). Harry on nähnyt Peter Piskuilan kartalla ja lähtenyt seuraamaan tätä. Kalkaroksen ja Harryn näyttelijät vetävät tuon kohtauksen mahtavasti. Sitten vielä Lupin ilmestyy paikalle, ja Kalkaros heittää "Aah, Lupin, pienellä kuukävelyllä, niinkö?". Kuivaa brittiläistä huumoria! Juuri Alan Rickmanin näyttelijäsuoritus tekee tästä niin erinomaisen kohtauksen, vaikka Lupin ja Harry ovat myös hyviä.

2. Kalkaroksen pitämä Pimeyden voimilta suojautumisen tunti samaisessa Azkabanin vanki -elokuvassa. Se hiljainen kalkarosmainen karisma, kun Rickman toteaa "page 394". Ja kun Ronilla kestää löytää sivu, Severus heilauttaa ärtyneenä sauvaa ja kirja kääntyy oikeaan kohtaan. Ronin ilmeet ovat monien kohtauksien suola.

3. Med-Eyen PVS-tunti, jossa esitellään anteeksiantamattomat kiroukset. Brendan Gleesonilla on juuri oikeanlainen ääni ja täydelliset ilmeet Vauhkomielen roolia ajatellen. "Your father would know all about that" :)

4. Feniksin killassa sen kohutun suudelman jälkeinen kohtaus. Vaikka ensiksi olin löytäväni kohtauksesta pientä kireyttä/vaivaantuneisuutta näyttelyn osalta, toimii Harrylle, Ronille ja Hermionelle kirjoitetut vuorosanat ja myös heidän välinen kemia todella hyvin. Yksi niistä FK'n harvoista ei-(teko)angstisista kohtauksista.

5. Hagridin oppitunti, jossa Malfoy satuttaa itsensä mennessään uhoamaan Hiinokalle. Harryn lentämishetki on loistava ja Hiinokka on totetettu edistyksellisesti animaation avulla. Hagridin opetus on myös hauska, kun se on niin epäpedagokimainen kun voi olla! :)

Yllättävän monet näistä parhaista kohtauksista (jotka nyt tuli mieleen) on oppitunteja.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 23, 2008, 16:11:09 kirjoittanut Jukka »

Janette

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #22 : Toukokuu 01, 2008, 21:58:52 »
Hyvii kohtii on hirveeen monta mut ekana tulee mieleenkun
FK:ssa ne on sielsalaperäisyyksien osastolla ja kristallipallot
rupee tippuuu ja Luna on omissa maailmoissa ja haaveilee :D

Toinen hyvä kohtaus on se kun VK:ssa Harry ja Draco on kielletyssä
metsässä jälki-isunnossa ja ne ettii kahestaan Toran kaa ja ne juttelee
hyvinä ystävinä, ja sillon joskus pienenä olin ihan onneissaan et niistä
tulis kaverit ja jotai semmosta. Se on ihana kohtaus!

Niin ja SK:n loppu salissa on hyvä, niin se kun Hermy halaa
Harryy ja meinaa halata Ronii, se on aika suloinen kohtaus, ja
muutenkin se loppu on hyvä.. :)

Nyt ei tuu huonot mieleen vaikka niitä paljon onki..


Puupatti

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #23 : Toukokuu 16, 2008, 21:20:42 »
Tosi hyvä kohtaus nro.1  (älä lue jos et oo lukenut/kattonut kakkosta)

SK:ssa se, kun Harry lähtee viemään päiväkirjaa Malfoyn perään ja Malfoy vaan mitään huomaamatta heittää kirjan Dobin syliin ja Doby avaa sen. Sen silmät pyöristyy ihan pyöreiks ja sitten kun Malfoy koittaa hyökätä Harryn kimppuun. Sitten Doby vaan suojelee Harrya ja silloin kun Dobi sanoo: Miten Dobi voi korvata tämän suurlle Harry Potterille? Ja Härty vastaa: Lupaa ettet enää ikinä yritä pelastaa henkeäni. Tuo oli ulko muistista
Mutta kuitenkin toi kohtaus saa minut tuntemaan jotenkin sympatiaa Dobia kohtaan. :)

Vielä parempi kohtaus nro.2  (älä lue jos et oo kattonut/lukenut kolmosta)

Esim: AZ:assa siinä kun Sirius ja Harry katsovat tylypahkaa alhaaltapäin. Se musiikki on yksi sen Harry Potterin parhaimmista musiikeista. Ja siitä kohasta se, kun Hermione kysyy Roniltya: Sattuuko vielä paljon? Ja Ron vastaa jotakin tänneppäin: Jalkani olisi voinut lähteä irti/katketa/murtua. Hahhaaaaa :) :P :D

Kaikkein paras kohtaus nro.3 (älä lue, jos et oo kattonut/lukenut kolmosta)

AZ:assa se, kun pojat syövät Fredin ja Georgen pilailu karkkeja ja Härry nappaa yhden. Häneltä tulee savut korvista ja sitten ikkunasta näkyy, kun he aloittavat tyyny sodan. :D

Olis niitä paljon muitakin, mutta ei nyt vaan jaksa millään kirjoittaa. On myös yksi huono kohtaus:

Huono kohtaus nro.1 (älä lue, jos et oo lukenut/kattonut nelosta)

LP:ssä, kun liekehtiväpikari sykäisee Haryn nimen, ja ministeri pitää itsestään selvinä sääntöjä tilanteeseen verrattuna. :(

Poissa unknow

 • lukematon lehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ErisedElm16162
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #24 : Kesäkuu 11, 2008, 19:51:27 »
Hyvät kohtaukset

viisasten kivi
-Harry ja iseeviot peili kohtaus
-oraven ja harryn ja voldemortin kohtaus lopussa
-harry ja hagrid viistokujalla

Salaisuuksien kammio
-Lopussa kun harry jäi vielä kansiliaan Dumbledoren kanssa ja Dobby ja lucius malfoi tulevat sinne ja kun Dobby vapautuu
-ihan lopussa suuressa salissa ku harry ja hermione halaa ja hermione ja ron kättelee
- lockhartin kohtaukset

azkabanin vanki
-harryn ja hiinokan lentokohtaus
-sirius ja harry juttelee harryn muutosta lopussa

liekehtivä pikari
-voldemort palaa

Feeniksin kilta
-harry taistelee voldemorttii vastaan taikaministeriössä ja näkee kohtauksia ystävistään ja muutenkin kaikki ne kohtaukset
-voldermotin ja dumbledoren taistelu
-taikaministeriössä kun feeniksin kiltalaiset ovat tulleet auttaamaan harrya ja ystäviään
-dumbledoren ja harryn juttelu tuokio lopussa
-harry ja luna metsässä thestralien luona

Huonot kohtaukset

viisasten kivi
-kun harry ja dursleyt ovat matelijatalossa (se alku siitä kohtauksesta)

salaisuuksien kammio
-en ymmärrä miksi sen luurangon piti pudota sillon lockhartin tunnilla

azkabanin vanki
-danielin itku (muuten koskettava kohtaus)

liekehtivä pikari
-kun dumbledore yritttää saada tietää laittoiko harry nimen pikariin

Feeniksin kilta
- ei tuu mielee mitää

(tässä oli nyt semmoset mitkä nyt tuli mielee, mut on niitä enemmänki molempii sarakkeisiin)
I'm going to do what I want to do. I'm going to be who I really am. I'm going to figure out what that is. -Emma Watson