Kirjoittaja Aihe: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset  (Luettu 20101 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Jessie

 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« : Heinäkuu 31, 2007, 22:08:41 »
Uusi topic elokuvien parhaimmista ja huonoimmista kohtauksista. Vanha topic oli siis Leffojen liikuttavimmat kohtaukset, ja tämä on laajennettu keskustelu siitä. Eli kysymys kuuluu: Mitkä ovat mielestäsi Pottereiden parhaimmat kohtaukset - mitkä kohtaukset naurattavat/itkettävät - ovat muuten vain loistavia. Entä missä kohtauksissa tekisi mieli vaipua penkin alle, oli syynä sitten lavaste/näyttelijäsuoritus/ tai huonosti kirjoitettu kohtaus.

Itselläni on ehdottomasti yksi suosikki ylitse muiden. Tämä kohtaus löytyy Liekehtivästä Pikarista. En ole koskaan ollut mikään Harry/Cho parituksen kannattaja, mutta tämä kohtaus saa minut aina kyyneliin ja kylmät väreet kulkemaan ihoa pitkin. Kohtaus on se missä Harry pyytää Chota tanssiaisiin kanssaan, ja Cho sanoo että hänellä on jo joku jonka kanssa hän menee. Harry ilme kun hän kuulee sen, ja kun Cho vielä erikseen huutaa Harryn takaisin ja Harry ”juoksee” Chon luokse. Se on kaunis, talvinen kohtaus jossa on aivan mielettömän upea musiikki. Ehdottomasti kaikkien aikojen lempikohtaukseni Pottereissa.

Huonoja kohtauksia, on periaatteessa yllättävän vähän. Edelleen Danin itkukohtaus Azkabanin Vangissa on jättänyt minuun jonkunlaiset traumat, kun sen pitäisi olla koskettava kohtaus ja Danin näyttelemisestä ei oikein saanut selvää että oliko se enemmän itkua vai naurua vai jotain siltä väliltä.
Ärsyynnyn myös kun katson sitä kohtaa Liekehtivässä Pikarissa kun Dumbledore kysyy Harrylta, laittoiko hän nimensä Liekehtivään Pikariin tai pyysikö hän jotain muuta laittamaan. Kauhea ravistelu ja ei oikein Dumbledoremaista minusta alkuunkaan. Olen aina rakastanut Dumbledoren tiettyä arvokkuutta ja se on aika hyvin onnistuttu leffoissa kadottamaan. (Harriksen jälkeen ainakin).

No niin, nyt olisi teidän vuoronne! Kertokaa kohtaus tai vaikka useampiakin, mutta muistakaa perustella, jotta vältymme listaukselta. Keskustelun iloa:)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 31, 2007, 22:14:13 kirjoittanut Jessie »
♥ Pottereita vuodesta 1999 ♥
“Dumbledore's man through and through, aren't you Potter?"
"Yeah I am," said Harry. "Glad we straightened that out.”

Santiago

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #1 : Elokuu 01, 2007, 15:53:35 »
Ha, olen kerrankin ensimmäisten vastaajien joukossa. ^^ No niin, nyt itse asiaan.

Omaan mieleeni parhaiten jäänyt kohtaus ei ole itse elokuvassa, harmi kyllä. Mutta poistetuista kohtauksista se löytyy. Tarkoitan siis Salaisuuksien Kammion kohtausta, jossa Malfoyn herrat saapuvat Borginin pikkuiseen, 'hurmaavaan' liikkeeseen. Kohtaus on mielestäni paljon parempi esittely Luciukselle kuin kohtaus kirjakaupassa, sillä nimenomaisessa poistetussa kohtauksessa käy varsin selväksi Luciuksen asema poikaansa ja velhomaailmaan. Kohtauksessa tulee myös ilmi se, ettei Lucius katso alaspäin vain vain ns. verenpettureita, eli puoliveristen ystäviä, vaan aivan kaikkia. Hän haluaa sanoa viimeisen sanan joka tilanteessa ja hänen on hallittava tilanne täydellisesti. Kohtaus on äärettömän hienosti tehty ja näytelty ja lisäksi se antaisi paljon valaistusta Malfoy senioriin niille, jotka eivät ole kirjoja lukeneet.

Meniköhän tuokin selitys taas vain jankkaukseksi ja lässytykseksi. Pyydän anteeksi ja toivon, että ymmärrätte kantani.

Huonoimmat kohtaukset kautta Potter-elokuvien ovat aiheuttaneet minulle ikuiset traumat. Tai no, yhdestä kohtauksesta se alkoi ja päättyi vasta lopputeksteihin. Salaperäisyyksien osasto, sen tapahtumat, taistelu ja kohtaaminen Voldemortin kanssa. Olen lukenut nuo tapahtumat kirjasta kymmeniin kertoihin ja olin repiä naamani irti elokuvaa katsoessani niiden toteuttamisen tähden. Kaikki meni jotenkuten hyvin siihen saakka, kunnes sankarit päätyivät huoneeseen, jossa piti olla salaperäinen verho, jonka taakse Sirius kaatuu. Ei ollut verhoa, oli portaali. Sirius ei kaatunut, hän imeytyi portaaliin. >.<' Lisäksi, Bellatrixin(kin) kannattajana -suomeksi hänenä, jonka te kaikki haluatte kivittää- minua raivostutti se, että Bellatrix tappoi Siriuksen Avada Kedavralla, vaikka kirjassa hän käyttää ilmeisesti tainnutustaikaa, jonka seurauksena Sirius kaatuu verhon taakse. Lisäksi Voldemort (Ralph -kultaa en syytä <3) kuolasi kaksintaistelun aikana ja näytti kieltään. Pimeyden Lordi vai jälkeenjäänyt? Tuollainen kysymys tuli ensimmäisenä mieleen ja jos elokuvateatteri ei olisi ollut niin täynnä, olisin lähtenyt kesken kaiken pois. Lempikohtaukseni kirjoista oli pilattu.

Toivottavasti en ole ainut, jota nämä asiat todellakin häiritsivät ja aivan liikaa.

Devitra

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #2 : Elokuu 02, 2007, 08:48:40 »
Haa, kuolaako Volde? Hihiihiii.. Täytyypi tarkistaa kun DVD tulee...

Omasta mielestäni parhain on Feeniksin Killasta, se "teelusikan tunneskaala" -juttu. Muuta en keksi tähän hätään.

Pahimpia on kaksi: Juuri Santiagon mainitsema ministeriö-kohtaus ja sitten kun Harry ja Cho pussaa - yäk miten pitkitetty.. >:( En tuntunut saavani tietoa, miten AK paljastettiin silloin, pelissä sanottiin että Chohon käytettiin totuusseerumia. Oi miten ihanaa olisi ollut jos olisi tullut se Marietta kohtaus.

Fleurosa

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #3 : Elokuu 02, 2007, 16:06:03 »
Hmm yksi kohta jonka muistan parhaiten, on tästä uusimmasta elokuvasta Feeniksin killasta

Tämä on siis mielestäni yksi parhaimmista kohdista. Se on vaan jotenkin naurattava ja se jäi mieleen kyllä helposti. Kohta on siis sen jälkeen, kun Harry ja Cho ovat suudellet tarvehuoneessa. Harry kuitenkin ihmettelee miksi tyttö itki, kun hän kertoo asiasta Ronille ja Hermionelle heti tapahtuneen jälkeen. Hermione tietenkin selventää tätä tyttöjen ajattelumaailmaa ja kertoo samalla että Cho itkee nykyään tosi usein. Kuitenkin se 'paras' kohta on se, kun Ron sanoo samalla hieman naurahtaen että "Luulisi suudelman piristävän". Tuossa suomennoksessa ei niin ole mitään hauskaa, mutta pikemminkin englanninkielisessä versiossa jota en valittettavasti muista ja osaa kirjoittaa on se jokin. Ron jotenkin sanoo sen niin Ronimaisesti ja korostaa sanaa 'piristää'. Siinä kohdassa ei vaan voi olla nauramatta. Kohtaahan tietenkin vielä parantaa se teelusikan tunneskaala-juttu, jonka Devitra jo mainitsikin.

Toinenkin paras kohta tulee mieleeni. Tämä on siis Liekehtivä Pikari- elokuvasta

Siinä ollaan valmistautumassa illan Joulutanssiaisiin. Ron kokeilee äitinsä lähettämää upeaa tanssiaispukuaan. Hän mallailee sitä, voihkii epätoivoissaan. Silloin Harry astuu ovesta sisään ja Ron huutaa jotain tähän malliin "Mikä tuo on?!" Harry vastaa hämillään että kyseessä on hänen juhlapukunsa. Ron kehuu sitä ja kertoo että sehän on tosi hyvä verrattuna hänen pukuunsa. Harry kuitenkin yrittää lohduttaa sanoen: "Sinun pukusi on vain ehkä hieman..perinteisempi" Tähän Ron vastaa hieman huuten: "Perinteinen?!?! Muinainen tämä on !".
Juuri tuo viimeinen repliikki on se ns. parhain, mutta minä niin tykkään selittää koko kohtauksen samalla kertaa. Ja muistutan ettei nuo puheenvuorot ole mitenkään elokuvasta suoraan kopioitu, että ne saattaa olla kirjoitettu ihan toisen lailla elokuvassa kun ihan ulkomuistista kirjoitin ;) Jälleen se Ronin reaktio sekä ilme tekevät kohdasta niin hassun. Sekä tuo kyseinen repliikkikin, muinainen thah. Alkaa jo hymyilyttämään ajatellessakin. Lisäksi Harryn semmoinen rauhallinen viattomuus tekee kohtauksesta niin naurettavan. 

Huonointa kohtaa ei tule minulla ainakaan heti mieleen. Tai ainakaan mitään semmoista joka olisi ärsyttänyt suunnattomasti tai näyttelijä olisi suoriutunut huonosti. Mutta jos semmoinen kohta joskus mieleeni tupsahtaa niin tulen sen sitten lisäämään tähän. :>
« Viimeksi muokattu: Elokuu 02, 2007, 16:27:27 kirjoittanut Fleurosa »

illusioni

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #4 : Elokuu 06, 2007, 21:51:57 »
Heti alkuun sanon, että inhoan HP-leffoja. Inhoaninhoaninhoan. En tiedä mikä niissä on, muu kuin se että Daniel Radcliffe aiheuttaa oksetusreaktion..

Huonoin on ehdottomasti Salaisuuksien kammion loppu; suuressa salissa vietetään loppujuhlaa, kaikilla on kivaa ja Harry on täydellinen. Sitten Hagrid tulee, kaikki hurraavat ja halailevat, Harry ryntää myös  Hagridin luo ja sanoo jotain  että "Tylypahka ei ole Tylypahka ilman sinua". Yh. We all love Hagrid-jamboree. Sen lisäksi ,että missä tahansa muussakin elokuvassa tuo vastaisi suurin piirtein hukkumista siirappimereen, se on niin vastoin kaikkea mitä nämä hahmot ja tapahtumat ovat kirjassa! Kyllä, Rohkelikot pitävät Hagridista, Harry pitää Hagridista, mutta liika on liikaa. Columbus väänsi koko homman liian lastenleffaksi. Myönnetään, ensimmäiset kaksi elokuvaa samoin kuin kirjat ovat nuoremmalle yleisölle tarkoitettuja kuin kirjat/elokuvat 4-7. MUTTA tuo meni liian yli.

Paras kohtaus on ehdottomasti Feeniksin killassa kun Harry lähtee metsään ties missä tunteiden puuskassa ja törmää Lunaan & thestraleihin. Paras vain sen takia, kun thestralin poikanen oli niin söpö ja koska Evanna Lynch on ilmiömäinen Luna. Luna on lempihahmoni, ja muistaakseni tuo kohtaus näytti eniten canon-Lunaa koko elokuvassa.

Poissa Dreik

 • Fanpire
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • UuhLaLaahLaLaaLaLaahLaLaahLaLaa!!!
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #5 : Syyskuu 04, 2007, 19:26:26 »
Minä tykkään erityisesti Feeniksin killan kohdsta, jossa Harry kertoo ystävilleen suudelleen Chota, on ihana kun Ronia naurattaa ja Hermione yrittää pysyä vakavana ja lopulta ne kaikki nuaraa, IHAN PARASTA! Lisäksi FK:n kohta, jossa Ron yrittää tainnuttaa Hermionen on niin hieno, kun Ron sanoo käsittelevänsä Hermionea hellästi, eikä ehdi edes saada sanaa suustaan kun lentää itse jo päin seinää. Sitten Ron selittelee veljilleen, että oli vain kohtelias. ;)
Rakastan myös Liekehtivän pikarin kohtaa, jossa Padma Patil kysyy Ronilta, onko Hermione Krumin pari ja Ron niin murtuneena vastaa ettei ole. Voi Ron raukkaa... :DD
Lukekaa Hömppätarinaa, se kasvattaa oven narinaa... ;)

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #6 : Lokakuu 18, 2007, 15:17:14 »
Parhaimmat? FK:ssa kun Luna kaivaa sen lihan sieltä laukustaan noin vain. Se kyllä nauratti ;) LP:ssä ensimmäinen koetus oli hieno. Oioi, se Sarviopyrstö oli ihana <3 Tosin sen loppu meni kyllä ihan överiksi, ei se lohikäärme saanut vahingoittua! Murr. Tykkäsin niistä Harryn silmistä FK:n lopussa. Vau, ne oli hienot, tosin se tappelu oli kyllä melko... outo. Tosin se vesipallo oli aika nätti, samoin kuin Volden ilme, kun se on siellä sisällä. Ja on monia yksittäisiä kohtauksia myös. ^^

Yyyähh, olisi tehnyt mieleni vaipua penkin alle, kun LP:ssä Harrylla on se muna kädessään, ja sanoo jotain että "Avaanko sen?" Sitten kaikki hurraa, ja taputtaa ja kaikilla on niin kivaa (taas). Jippii, ikään kuin Harry olisi joku jumala, jota ne palvoo. Voi jestas sentään, kun mua nolotti... Huonoimpiin kuuluu myös VK:n ensimmäinen liemitunti. Kalkaros on ihan paras, mutta se luokkahan oli tyrmässä. Pottereissa on melko saman verran huonoja kuin hyviäkin kohtauksia ;) Tosin hyviä saattaa olla sittenkin enemmän;)
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Savagewoman

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #7 : Lokakuu 18, 2007, 19:18:04 »
Paraskohtausikinämissäänkoskaan, nro 1:
Weasleyn kaksoset laittavat nimensä Goblet Of Fireen ja saavat siltä turpiin pahemman kerran. Tsekatkaapas pahuuttanne Georgen ilme kun se pikari syttyy. Ratkihauska :D Muutenkin pidin erittäin hyvänä ratkaisuna sitä, että se oli nimenomman pikari eikä se age line joka niiden kimppuun kävi. Kaksosten ja Hermionen keskustelusta välittyy erinomaisesti se, mitä mieltä Hermione on moisista sääntörikkureista... Kaksosten näyttelijänsuoritus on uskomatonta katseltavaa, heidän välisensä nopea sananvaihto on täysin saumatonta. Kohtauksesta paistaa myös muutaman kilometrin päähän se, että kaksoset taitavat olla Mike Newellinkin lempihahmot, niin lämmöllä se on kuvattu :)

Paraskohtausikinämissäänkoskaan, nro 2:
Sama leffa, joulutanssiaisten harjoittelu. Normaalisti en niinkään välitä ylimääräisyyksien lisäilystä kirjoista tehtäviin elokuviin, mutta tämä onnistui loistavasti. McGonagallin aivan loistava hahmo (Maggie Smith rulaa) sai lisää tilaa ja näkyvyyttä, ylimääräiset kaksoskohtaukset ovat aina hyvästä ja mikäs sen somempaa kuin Ronin törkeä nöyryyttäminen. Kaksoset toistelemassa "babbling, bumbling band of baboons" on vähintäänkin viihdyttävää. Kohtaukseen tuo vielä erityisen oman lisänsä se, että Neville tanssii oikeasti ihan kiitettävän hyvin. Ainakin paremmin kuin Harry ikinä *wirn*

Paraskohtausikinämissäänkoskaan, nro 3:
Fred pyytää Angelinan tanssiaisiin. Yhtä aikaa uskomattoman tyylikäs ja uskomattoman järkyttävä tapa pyytää jotakuta ulos :) Kaksosilta, erityisesti Jamesilta, mahtava suoritus jälleen kerran. Kun seuraa Nevillen reaktioita, niin huomaa kyllä hyvin että Matthew Lewis ja Phelpsit kaveeraavat keskenään :) Ronin yritys kopioida veljeään on niin kovin traagisen Ronmaista, ja Hermionen ja Snapen interaktio on vaan kerrassaan hieno. Ja ratkean naurusta joka kerta kun Snape ensin mätkäisee Ronia kirjalla päähän, ja perään Harrya ihan vaan puhdasta piruuttaan :D

Paraskohtausikinämissäänkoskaan, nro 4:
OotPssa kun Hermione viittä vajaa täräyttää Ronin seinästä läpi. Ron vähintäänkin ansaitsi sen, Hermione pääsi jälleen kerran esittämään hienoa taikaa ja vähänkö on somaa että kaksoset lyövät vetoa veljensä hengestä ja hyvinvoinnista :D

Paraskohtausikinämissäänkoskaan, nro 5:
Kaksoset poksahtavat tyhjästä ilmasta esiin Mollyn taakse, ja vähän kaikkialle muuallekin. OotPn kohta, josta eniten toivoin että se olisi päätynyt elokuvaan asti, sekä siksi että onhan se viihdyttävää kun ne vaan ilmestyvät minne sattuu, sekä siksi että kyseessä on parhaimmasta päästä osoitus siitä, että kaksoset oikeasti ovat aika kiitettävän hyviä velhoja.

McGonagallin ja Umbridgen keskustelu rappusilla on kerrassaan loistava, kahden arvonsa tuntevan vanharouvan hienovarainen valtataistelu on vähintäänkin herkullista katsottavaa :)
Eikä tietenkään sovi unohtaa ykkäselokuvan parasta kohtausta eli Norbertin kuoriutumista :)

wilmavuokko

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #8 : Lokakuu 21, 2007, 18:08:02 »
Yksi parhaista leffahetkistä on mun mielestä Feeniksin Killassa.

Harry saapuu kesäloman jälkeen Rohkelikko-torniin ja Seamus pamauttaa ettei usko Voldemortin palanneen ja ettei melkein päässyt takaisin Tylypahkaan Harryn ja Dumbledoren "valheiden" takia. Sitten Ron pyyhältää paikalle puolustamaan Harrya ja on aivan loistava! "Does anyone else have a problem with Harry?" Siinä kohdassa mun mielestä nähdään ensimmäistä kertaa Ron vähän toisenlaisessa valossa kuin tavallisesti (=ilman vähäistäkään huumoria). Ja niin.. se kohtaus itsessään omasta mielestäni selventää Ronin ja Harryn välisen ystävyyden loistavasti ihan kaikille.

Toinen mahtava kohtaus on Viisasten Kivestä, ensimmäinen kohtaus. *nostalgiaa* Saan kylmiä väreitä aina kun katson sen. Richard Harris oli aivan ihana Dumbledorena.


Huonoimpia kohtauksia onkin jo mainittu, mukaanlukien esim. Michael Gambon as. Dumbledoren huutorähjäykset Liekehtivässä Pikarissa. Kaikki semmoiset pienet, niiiiiiin epädumbledoremaiset jutut porautuu aika väkivaltaisesti mun Harry Potter-aivolohkoon....... Ja Feeniksin Killan heti alussa meinasin huutaa vastalauseen kun Harry vetää taikasauvansa esiin Dudleyn koko jengin edessä siellä puistossa, ihan kuin se olisi jotain yleistä tietoa Pikku-Whingingssä että Harry on velho.

wilmavuokko

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #9 : Lokakuu 22, 2007, 15:17:48 »
Ja Feeniksin Killan heti alussa meinasin huutaa vastalauseen kun Harry vetää taikasauvansa esiin Dudleyn koko jengin edessä siellä puistossa, ihan kuin se olisi jotain yleistä tietoa Pikku-Whingingssä että Harry on velho.

Sori, mutten tajunnut mitä tarkoitat. Dudleyn jengihän nauroi vaan kun Harry uhkaili sillä tikullaan, koska eivät tienneet mikä se oli, toisin kuin "Iso D".


Totta, en kieltämättä edes ajatellut että joku ei ymmärtäisi mikä se on! Mutta toisaalta, jos se on yleinen olettamus ettei jästit ymmärrä/välitä nähdä taikasauvoja niin minkä takia velhot turhaan piilottelevat niitä? Toisaalta on ehkä joo hieman eriasia nähdä yhden henkilön kädessä sauva kuin niin, että niitä näkyisi epäsäännöllisen säännöllisesti kaikkialla.........

No, mun mielestä se oli todella outo tilanne mutta enpä tosiaan ajatellut sitä tuolta kannalta. Ei se koko velhomaailmaa tietenkään paljasta jos pari teini-ikäistä jästiä näkee yhden taikasauvan (eivätkä edes tiedosta sitä). Joo. Tulipas tyhmä olo. :D

Poissa whitemouse

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #10 : Lokakuu 24, 2007, 11:35:37 »
Yks huono kohtaus tulee nyt mieleen FK:sta. Se on se kohta kun Harry näkee Kalkaroksen kauheimman muiston. Se kohtaus meni liian nopeasti, eikä siinä ehtinyt nähdä kuin Jamesin. Siinä ei edes kunnolla pilkattu Kalkarosta ja olisin halunnut nähdä sen kun Lily tulee puolustamaan ja Kalkaros sanoo ettei tarvitse kuraverisen apua.
Sitten AV:stakin tuli mieleen yksi Potter-leffojen huonoimmista kohtauksista. Nimittäin se kun Lupin muuttuu ihmissudeksi. Minua niin häiritsee se ihmisen ja suden sekasikiö. Eikö ihmissuden pitäisi muuttua ihan vaan sudeksi. Muutenkin sen ihmissusisekasikiön juokseminen näyttää jotenkin oudolta.

Myös ne ykkös- ja kakkosleffan loput olivat liian siirappisia, mutta ymmärrän että niistä on haluttu tehdä lapsenomaisia.

Hyviä kohtauksia ovat se, kun Ron sovittaa juhlakaapua nelosessa. Rupertin ilme on kyllä niin hyvä. Kaikki Rupert Grintin kohdat ovat kyllä hyviä, mutta kun Ruperttia vaan jätetään niissä leffoissa syrjään.
 
FK:leffassa tykkäsin kaikista Luna kohtauksista. Se kun Harry ja Luna syöttää thestraleita on onnistunut lisäys elokuvaan. Evanna oli niin ilmetty Luna kuin vaan voi olla.
Tuli yksi toinenkin hyvä kohtaus mieleen FK:sta. Nimittäin se missä Bellatrix karkaa vankilasta. En tiedä miksi oikeen tykkään tästä kohtauksesta, mutta siinä vaan tulee hienosti esiin Bellatrixin hulluus ja halu palvella Voldemorttia. Se Bellatrixin näyttelijä on kyllä niin osuva rooliinsa.Tykkäsin myös siitä ministeriön ennustussali kohtauksesta. Se kohta missä Lucius pudottaa ennustuksen on jotenkin niin koominen.
 
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 25, 2008, 09:56:48 kirjoittanut whitemouse »

Poissa Katherine C

 • animaagi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Katherine Casandra
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #11 : Tammikuu 24, 2008, 21:30:05 »
Ehdoton huippu löytynee FK:n lisämateriaali dvd:-levyltä!
Sieltä löytyy suuressa salissa kuvattau kohtaus koulun alkamis pidoista. Elokuvassa käytetyn kuvakulman sijasta onkin zoomattu prof. punurmion näyttelijään kun tämä syö, koominen tilanteesta muuttuu, kun näyttelijä parka yrittää syödä pullonpohjalasit silmillä näkemättä missä haarukka on! Paras kohta on ehdottomasti se kun hän lapio ruokaa pöydälle (koska luulee lautasen olevan siinä) ja kippaa lopuksi koko lautasen sisällön syliinsä... :)

ööh, en tiedä oliko tämä varsinainen kohtaus, mutta suosittelen katsomaan ;)
After all this time? - Always.

Tähtiin Kirjoitettu

Poissa manta

 • Kajahtanut potteristi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Tassujengi
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #12 : Maaliskuu 10, 2008, 10:38:53 »
Kaikista viidestä Potter- leffasta paras kohta ehdottomasti löytyy AV.sta. Harry lentää Hiinokalla ympäri Tylypahkan tiluksia mahtavan musiikin kera. Minulle tulee aina kylmät väreet kun katson kyseisen kohdan. Se on todella kaunis, mahtava musiikki ja mahtavat maisemat. Tosin yhdessä vaiheessa Harry on hauskan näköinen, kun hänen hiukset menee oudosti.

Löysin yhden suloisen kohdan FK.sta. Leffan lopussa, kun muut ovat päättyjäispidoissa (?), Harry ja Luna tapaavat käytävällä. He puhuvat vähän, ja Luna ottaa Harrya kädestä kiinni. (Mielikuvitukseni lähtee laukkaamaan: Harry ja Luna! Kuinka suloista, he ovat luodut toisilleen! Unohda typerä Ginny!)

Kyllähän niitä mieleenpainuvia kohtauksia jonkin verran löytyy (:

-manta
Aivojen tilalla ilmapalloja.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #13 : Maaliskuu 10, 2008, 10:55:11 »
Mietitään. Olen nähnyt elokuvista neljä tässä lähiaikoina, joten en luultavasti laita Salaisuuksien Kammion kohtauksia sillä näin sen viimeksi... vuosi sitten? Onneksi se tulee taas pitkäperjantaina ^^

Rakastan kohtausta, jossa Luna hääräilee niiden Thestraleiden parissa, mutta se ei suinkaan ole paras. Mielestäni Lunan paras kohtaus on FK:n lopussa. Siinä Harry ja Luna keskustelevat ja Harry kysyy, onko Luna vielä löytänyt tavaroitaan. Luna sitten sanoo, että eihän sitä koskaan tiedä mistä ne tulevat esiin ja sitten hänen kenkänsä (näyttävät Converseilta) roikkuvat sieltä jostain katosta x) Se on jotenkin niin hauska lopetus koko elokuvalle. Vaikkei se periaatteessa lopetus olekaan.

Myös FK:ssa kohtaus, jossa AK ja Kuolonsyöjät taistelevat ministeriössä on hienohko. Paras kohta siitä on ehdottomasti se, jossa ne pallot putoavat sieltä hyllyiltä, aivan upean näköinen KALLIS kohtaus. Rahastakaa, hyvää jälkeä tulee...

Liekehtivässä pikarissa pidän kohtauksesta jossa Harryn ja Voldun sauvat "yhdistyvät." Siinä Harry tekee sitä jotain taikaa ja Lily ja James tulevat puhumaan hänelle. Pidän siitä jotenkin kamalasti, kun Harry saa kuulla vanhempiensa puhuvan hänelle, kun niin kauan on kulunut siitä kun hän viimeksi kuuli heidän äänensä. Sitten Harry päästää irti, juoksee porttiavaimelle ja raahaa Cedricin mukanaan pois.

Toinen kohtaus LP:ssä josta pidän ovat ne joulutanssiaiset. Ne oli toteutettu kivasti, tykkäsin siitä kun kaikki tanssivat upeissa puvuissa Do The Hippogriffiä ja Felton siellä hymyilee niin leveästi ^^ likelike. Ron ja Harry istuvat jossain sivussa ja minua oikeasti naurattaa se heidän onnettomuutensa. Mikseivät typerykset mene tanssimaan?

Hajosin myös pahasti kohtauksessa jossa Ron sovittaa sitä juhlapukuaan ja yököttelee sitä, että se on hänen tätinsä. tms. puku tai jotain tuollaista. "This smells like aunt -sennimi-!"

AV:ssä oli lukemattomasti hienoja kohtauksia. Siriuksen lentäminen siellä kuunvalossa oli aikas hyvä. Ja ehdottomasti se jossa Harry ja muut yllättävät Malfoyn ja kump. (vaikka kirjassa vihaan tätä kohtausta) mutta Felton näyttelee niin hirveän hyvin tämän! Nauran siinä aina kun tämä tumppii Crabbea ja Goyleä minne sattuu...

Huonoja kohtauksia riittää. Harryn pillitykset, Harryn kauhea kylpykohtaus (hyhhyh), Se kun Draco Malfoy muutetaan hilleriksi (miksi ihmeessä sen pitää pujahtaa SINNE?!) ja jotain sellaisia mistä en sen koommin pitänyt.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

tiiuzka

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #14 : Maaliskuu 23, 2008, 22:45:40 »
Mä tykkään erityisesti Feeniksin killan kohdsta, jossa Harry kertoo ystävilleen suudelleen Chota, on ihana kun Ronia naurattaa ja Hermione yrittää pysyä vakavana ja lopulta ne kaikki nauraa, IHAN PARASTA!
Lisäksi FK:n kohta, jossa Ron yrittää tainnuttaa Hermionen on niin hieno, kun Ron sanoo käsittelevänsä Hermionea hellästi, eikä ehdi edes saada sanaa suustaan kun lentää itse jo päin seinää. Sitten Ron selittelee veljilleen, että oli vain kohtelias. ;)
Mä en ainakaa pystyisi pitää raakaa lihaa missää laukus niinku Luna, kun kaivoi laukusta lihan palan. Yök. Se kyl vähä ihmetyttää mut se on hyvä kohta. :)

lausku

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #15 : Huhtikuu 05, 2008, 00:00:16 »
Yksi hieno kohtaus mikä tulee mieleen on se kun Feeniksin killassa Voldemort ottaa Harryn hallintaansa Taikaministeriössä lopussa. Se kohta on kokonaisuudessaan hieno, mutta paras kohta siitä on kun Harry makaa siinä lattialla ja sen silmät alkaa vihertään ja se kattoo Dumbledorea ja sanoo "You've lost, old man" Siinä on jotain hienoa.

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #16 : Huhtikuu 05, 2008, 10:32:50 »
Ohhoi näitäpä on paljon. Ei missään paremmuusjärjestyksessä.

1. Liekehtivä pikari
- Ron saa paketin äidiltään. "Mom sent me a dress." Harry siihen: "Well, it does match your eyes. Is there a bonnet, a-ha!" Ron nolona: "Put it down Harry.."

2. Liekehtivä pikari
- McGarmiwa opettaa Rohkelikkoja tanssimaan tanssiaisia varten. "En anna teidän tahrata sitä mainetta käyttäytymällä kuin puliseva pölisevä paviaanipoppoo." Tietysti Weasleyn kaksoset keksivät siitä jotain hauskaa tekemistä. "Sano se viisi kertaa nopeammin." :D

3. Liekehtivä pikari
- McGarmiwa opettaa yhä tanssia. "Joka pojassa on ylväs leijona, Hra Weasley!"
"Niin?" Ron sanoo hyvin hämmentyneen kuuloisesti.
"Tulisitteko tänne?"
"Oikea käsi vyötärölleni."
"Minne?" Ron sanoo järkyttyneesti. Luultavasti jompikumpi Weasleyn kaksosista viheltää, hyvin kovaan ääneen, ja Ron tietysti suuttuu ja yrittää näyttää rumaa käsimerkkiä, mutta McGarmiwa jatkaa opetusta.
"Käsi ojennettuna. Yks kaks kol, yks kaks kol.."
Kaksoset tietysti ovat rytmissä mukana ja keinuvat taustalla. Harry vinkkaa heidät lähemmäs ja kuiskaa:
"Ettehän anna hänen unohtaa tätä?"
"Ei koskaan", kaksoset sanovat yhteen ääneen, ja Harryn naamalle leviää paha virne. ::DDD

4. Liekehtivä pikari
- Patilin sisarukset menevät Harryn ohi ja moikkaavat tätä, sen jälkeen Harry katsoo Korpinkynsien pöytään ja juo kurpitsamehuaan. Joku tyttö sanoo Cholle: "Cho, Harry katsoo sinua." Ja Harrypä pistää menemään ja sitten on mehut pitkin syliä. Minua nolotti Harryn puolesta! :D

5. Liekehtivä pikari
- Ron, Hermione ja Harry tekevät jonkin sorttisia Kalkaroksen tehtäviä suuressa salissa. Ron valittaa:
"Tämä on hullua. Tällä vauhdilla ollaan ainoat ilman seuralaisia." Kalkaros tietysti huomaa Ronin heikon hetken ja vääntää Ronin takaisin tehtäviin. Ron jatkaa matalammalla äänellä:
"No.. me ja Neville." Harry siihen:
"Mutta hän voi tanssittaa itseään." Pojat hekottavat mutta Hermione tulee ja riistää pienenkin ilon:
"Jos kiinnostaa Neville löysi jo jonkun." Ron:
"Äh, nyt olen todella masentunut." Sitten kaksoset hommailevat Ronille niillä lappusilla ja muuta hauskaa. [yli hyppy siitä]
"Hermione, olet tyttö," Ron sanoo. Harry huomaa Kalkaroksen ja kauhistunut ilme kasvoillaan tönii Ronia.
"Hyvin huomattu," Hermione sanoo vähän kiukustuneena.
"Tuletko jommankumman kanssa?" Ron kysyy, ja Harry kauhuissaan yrittää saada Ronin hiljenemään.
Sitten Kalkaros tusauttaa vihkolla muutaman kerran. :DD Hauskaa.

Huonoja kohtauksia olivat esimerkiksi FK:ssa Ministeriön taistelu osuus, Weasleyn isän hyökkäys, ja huonoja kohtauksia on aika paljon juuri FK:ssa. Johtuen liiasta yli-hyppäyksestä, enää ei näytetä minkään sortin kävelemisistä eikä selitystä. Alussakin kun Tonks ja kumppanit tulivat pelastamaan Harryn niin ne vaan ryntää Harryn huoneeseen, ja PIM ne on ulkona. Kirjassahan ne oli siellä keittiössä ihmettelemässä kaikenlaista, ja selittämässä Harrylle pari juttua.

[anteeks kun en perustele, yksinkertaisesti vaan hyviä kohtauksia]

//muoks sori jäi viesti kesken :D

// Ainiin. Sitten on vielä ihana se kun Harry (Azkabanin vanki) yrittää silittää Hiinokkaa. Hermione ottaa Ronia kädestä :D Ihana<3 Awws.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 08, 2008, 12:04:06 kirjoittanut puolipro »
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Latu

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #17 : Huhtikuu 05, 2008, 15:08:25 »
Huonoin kohtaus oli kyllä random ryntäily säläperäisyyksien osastolla. Tai siis, ennustussalin hyllyjen romahtaminen oli kylla näyttävää (ja uskoisin että kalliiksikin tuli... ja sitten joku olis rönänny ja eikun kohtaus uusiksi. :D Ellei sitten tehty tällä nykyajan ihmelelulla, tietokoneella...), mutta jotenkin se koko tapahtumaketju oli surkea. Ja sitten... mitä ihmeen mustia matoja ne kuolonsyöjät leikki siellä ilmassa? :'D Mahtaa olla outo kuva ilmiintymisestä/kaikkoontumisesta, kiitävät usvamatoina jossakin väli-tilassa ja välillä mulkoilevat tyyppejä. Sai miut nauramaan negatiivisessa mielessä.
   AVssä tuli huomattua, että Daniel ei osaa itkeä. Hirveää tekonyyhkettä, joka kuulosti välillä mielipuoliselta naurulta... Sitä paitsi aikaisemmassa kohtauksessa, kun puhuvat päät kielsivät Ronia ja Hermionea tulemasta Kolmeen Luudanvarteen, niin... milloin Luutiksessa olisi ollut "Ei tänään tänne alaikäisiä"-päiviä? o.O Kyllä Rosmerta tais valita surkean päivän, kun Tylyahopäivänä se kauppa taitaa käydä kyllä niin että huh huh.

Paras oli AVssä kohtaus jossa Potterinpoika lentelee Hiinokalla upeissa maisemissa. Se Harryn "Wohooo"- huuto oli niin reps, kuin suoraan Titanicista... I'm king of the World... Mutta kaunis kohtaus, Harrylla hauskat hiukset. :D
   Toinen suloinen/hyvä/repeilyttävä kohta oli juuri tämä "Cho, Harry katsoo sinua" tms. (en muista miten tarkkaan meni~) ja Harry plöräyttää kurpitsamehut syliin. Nauroin. x)
 

Eli aika samoja ratoja muiden kanssa kuljen. Ihmettelen, kun kukaan ei ole vielä maininnut tuota Luudanvarsi-juttua. Se nimittäin kaivertaa se koko kohtaus. x_X

topis

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #18 : Huhtikuu 06, 2008, 20:08:39 »
Yyyähh, olisi tehnyt mieleni vaipua penkin alle, kun LP:ssä Harrylla on se muna kädessään, ja sanoo jotain että "Avaanko sen?" Sitten kaikki hurraa, ja taputtaa ja kaikilla on niin kivaa (taas). Jippii, ikään kuin Harry olisi joku jumala, jota ne palvoo. Voi jestas sentään, kun mua nolotti...

Muakin ihan nolotti toi kohtaus. :D Harry, hurja supersankari ja kaikkien ihailun kohteena.

Yks ihana kohtaus on Azkabain vangissa, kun Rohkelikot ja Luihuiset on Hagridin taikaeläintenhoitotunnilla. Harry kävelee sinne Hiinokan luokse ja Ron ja hermione ottaa toisiaan kädestä, irrottaa ja kattoo äkkiä noloina toiseen suuntaan. Ihan parasta. :D

miaa

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #19 : Huhtikuu 06, 2008, 23:19:16 »
Feeniksin killasta se kohtaus kun Dumbledorea ollaan viemässä Azkabaniin ja hän sanoo jotain että ei aio lähteä rauhallisesti mukaan ja sitten se luokka tai paikka missä hän on ns.räjähtää kun Feenikslintu lentää Dumbedoren ylle ja Dumbledore katoaa ja sitten se yks tyyppi toteaa että :- Ette ehkä pidä tästä ministeri,mutta Dumbledoressa on tyyliä!
Ja samasta leffasta se kohta kun Ruah ottaa Hermionen käteensä ja Hermione sanoo:-Laske minut alas!Heti!  (repesin jotenki tolle kohdalle kun näin leffan ekaa kertaa)

Huonoja kohtauksia ei sinänsä ole.muoks//

Löysin sittenkin huonoja kohtauksia!
Nimittäin se kun Viistasten kivessä Harry sanoo kuulleensa ääniä ja Hermione toetaa: " Voice? What, voice?".
Emma näyttelee siinä kohtaa jotenkin yli... Argh!
Ja huono kohtaus on myös tämä Danielin itku-nauru; kohtaus AV:ssa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 26, 2008, 15:09:01 kirjoittanut Amber »

pirkoan

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #20 : Huhtikuu 08, 2008, 10:42:41 »
Minusta kamalin kohtaus ikinä on ollut se Siriuksen ensimmäinen ilmestyminen sinne takkaan Rohkelikon oleskeluhuoneessa. Elokuvissa ihmiset purskahti nauruun kun se kohtaus tuli. Oli jotenkin niin kamalasti toteutettu. Myöhemmässä elokuvassa ONNEKSI se oli korjattu näyttämään vähän paremmalta...

Hyviä kohtauksia on niin valtavasti ja suuri osa niistä on aiemmin mainittukin. Yleensä missä on kaksoset, ne on huippuja =)

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #21 : Huhtikuu 08, 2008, 18:04:05 »
Hmm. Azkabanin vangissa ja Liekehtivässä pikarissa on paljon hyviä kohtauksia. Näihin leffoihin ei mahdu mitään erityisiä kömmähdyksiä, vaikka kaikki kohtaukset eivät tietenkään vastanneet kirjan valmistamia odotuksia. Sen sijaan ensimmäisessä ja toisessa leffassa on joitakin niin korneja hetkiä, ettei mitään rajaa. Näyttelemisen osalta näen Azkabanin vangin käännekohtana, jonka jälkeen Daniel-Rubert-Emma -kolmikko on ollut paremmassa vedossa.

Muutamia hyviä kohtauksia

1. Kalkaroksen ja Harryn kohtaaminen yöllä Tylypahkan käytävässä (Azkabanin vanki). Harry on nähnyt Peter Piskuilan kartalla ja lähtenyt seuraamaan tätä. Kalkaroksen ja Harryn näyttelijät vetävät tuon kohtauksen mahtavasti. Sitten vielä Lupin ilmestyy paikalle, ja Kalkaros heittää "Aah, Lupin, pienellä kuukävelyllä, niinkö?". Kuivaa brittiläistä huumoria! Juuri Alan Rickmanin näyttelijäsuoritus tekee tästä niin erinomaisen kohtauksen, vaikka Lupin ja Harry ovat myös hyviä.

2. Kalkaroksen pitämä Pimeyden voimilta suojautumisen tunti samaisessa Azkabanin vanki -elokuvassa. Se hiljainen kalkarosmainen karisma, kun Rickman toteaa "page 394". Ja kun Ronilla kestää löytää sivu, Severus heilauttaa ärtyneenä sauvaa ja kirja kääntyy oikeaan kohtaan. Ronin ilmeet ovat monien kohtauksien suola.

3. Med-Eyen PVS-tunti, jossa esitellään anteeksiantamattomat kiroukset. Brendan Gleesonilla on juuri oikeanlainen ääni ja täydelliset ilmeet Vauhkomielen roolia ajatellen. "Your father would know all about that" :)

4. Feniksin killassa sen kohutun suudelman jälkeinen kohtaus. Vaikka ensiksi olin löytäväni kohtauksesta pientä kireyttä/vaivaantuneisuutta näyttelyn osalta, toimii Harrylle, Ronille ja Hermionelle kirjoitetut vuorosanat ja myös heidän välinen kemia todella hyvin. Yksi niistä FK'n harvoista ei-(teko)angstisista kohtauksista.

5. Hagridin oppitunti, jossa Malfoy satuttaa itsensä mennessään uhoamaan Hiinokalle. Harryn lentämishetki on loistava ja Hiinokka on totetettu edistyksellisesti animaation avulla. Hagridin opetus on myös hauska, kun se on niin epäpedagokimainen kun voi olla! :)

Yllättävän monet näistä parhaista kohtauksista (jotka nyt tuli mieleen) on oppitunteja.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 23, 2008, 16:11:09 kirjoittanut Jukka »

Janette

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #22 : Toukokuu 01, 2008, 21:58:52 »
Hyvii kohtii on hirveeen monta mut ekana tulee mieleenkun
FK:ssa ne on sielsalaperäisyyksien osastolla ja kristallipallot
rupee tippuuu ja Luna on omissa maailmoissa ja haaveilee :D

Toinen hyvä kohtaus on se kun VK:ssa Harry ja Draco on kielletyssä
metsässä jälki-isunnossa ja ne ettii kahestaan Toran kaa ja ne juttelee
hyvinä ystävinä, ja sillon joskus pienenä olin ihan onneissaan et niistä
tulis kaverit ja jotai semmosta. Se on ihana kohtaus!

Niin ja SK:n loppu salissa on hyvä, niin se kun Hermy halaa
Harryy ja meinaa halata Ronii, se on aika suloinen kohtaus, ja
muutenkin se loppu on hyvä.. :)

Nyt ei tuu huonot mieleen vaikka niitä paljon onki..


Puupatti

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #23 : Toukokuu 16, 2008, 21:20:42 »
Tosi hyvä kohtaus nro.1  (älä lue jos et oo lukenut/kattonut kakkosta)

SK:ssa se, kun Harry lähtee viemään päiväkirjaa Malfoyn perään ja Malfoy vaan mitään huomaamatta heittää kirjan Dobin syliin ja Doby avaa sen. Sen silmät pyöristyy ihan pyöreiks ja sitten kun Malfoy koittaa hyökätä Harryn kimppuun. Sitten Doby vaan suojelee Harrya ja silloin kun Dobi sanoo: Miten Dobi voi korvata tämän suurlle Harry Potterille? Ja Härty vastaa: Lupaa ettet enää ikinä yritä pelastaa henkeäni. Tuo oli ulko muistista
Mutta kuitenkin toi kohtaus saa minut tuntemaan jotenkin sympatiaa Dobia kohtaan. :)

Vielä parempi kohtaus nro.2  (älä lue jos et oo kattonut/lukenut kolmosta)

Esim: AZ:assa siinä kun Sirius ja Harry katsovat tylypahkaa alhaaltapäin. Se musiikki on yksi sen Harry Potterin parhaimmista musiikeista. Ja siitä kohasta se, kun Hermione kysyy Roniltya: Sattuuko vielä paljon? Ja Ron vastaa jotakin tänneppäin: Jalkani olisi voinut lähteä irti/katketa/murtua. Hahhaaaaa :) :P :D

Kaikkein paras kohtaus nro.3 (älä lue, jos et oo kattonut/lukenut kolmosta)

AZ:assa se, kun pojat syövät Fredin ja Georgen pilailu karkkeja ja Härry nappaa yhden. Häneltä tulee savut korvista ja sitten ikkunasta näkyy, kun he aloittavat tyyny sodan. :D

Olis niitä paljon muitakin, mutta ei nyt vaan jaksa millään kirjoittaa. On myös yksi huono kohtaus:

Huono kohtaus nro.1 (älä lue, jos et oo lukenut/kattonut nelosta)

LP:ssä, kun liekehtiväpikari sykäisee Haryn nimen, ja ministeri pitää itsestään selvinä sääntöjä tilanteeseen verrattuna. :(

Poissa unknow

 • lukematon lehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ErisedElm16162
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #24 : Kesäkuu 11, 2008, 19:51:27 »
Hyvät kohtaukset

viisasten kivi
-Harry ja iseeviot peili kohtaus
-oraven ja harryn ja voldemortin kohtaus lopussa
-harry ja hagrid viistokujalla

Salaisuuksien kammio
-Lopussa kun harry jäi vielä kansiliaan Dumbledoren kanssa ja Dobby ja lucius malfoi tulevat sinne ja kun Dobby vapautuu
-ihan lopussa suuressa salissa ku harry ja hermione halaa ja hermione ja ron kättelee
- lockhartin kohtaukset

azkabanin vanki
-harryn ja hiinokan lentokohtaus
-sirius ja harry juttelee harryn muutosta lopussa

liekehtivä pikari
-voldemort palaa

Feeniksin kilta
-harry taistelee voldemorttii vastaan taikaministeriössä ja näkee kohtauksia ystävistään ja muutenkin kaikki ne kohtaukset
-voldermotin ja dumbledoren taistelu
-taikaministeriössä kun feeniksin kiltalaiset ovat tulleet auttaamaan harrya ja ystäviään
-dumbledoren ja harryn juttelu tuokio lopussa
-harry ja luna metsässä thestralien luona

Huonot kohtaukset

viisasten kivi
-kun harry ja dursleyt ovat matelijatalossa (se alku siitä kohtauksesta)

salaisuuksien kammio
-en ymmärrä miksi sen luurangon piti pudota sillon lockhartin tunnilla

azkabanin vanki
-danielin itku (muuten koskettava kohtaus)

liekehtivä pikari
-kun dumbledore yritttää saada tietää laittoiko harry nimen pikariin

Feeniksin kilta
- ei tuu mielee mitää

(tässä oli nyt semmoset mitkä nyt tuli mielee, mut on niitä enemmänki molempii sarakkeisiin)
I'm going to do what I want to do. I'm going to be who I really am. I'm going to figure out what that is. -Emma Watson

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #25 : Kesäkuu 12, 2008, 18:08:14 »

No hyviä ja naurattavia kohatuksia on ollut leffoissa paljonkin, mutta niin on ollut myös huonojakin. Jotenkin vain hyvät jäävät parhaiten mieleen ja täältä niitä nyt tulee:
  - No se jo monta kertaa mainittu teelusikan tunneskaala jaksaa aina vain naurattaa. Nytkin alkaa hymyilyttää. Se vain oli niin hyvä lausahdus Hermionelta.
  - Lisäksi salaisuuksien kammion lavasteet olivat minusta tosi hyvät (vaikkei se olekaan varsinainen hohtaus) ja Basiliskilla on minusta hyvä rooli ja se on hyvin tehty. Nuori Tom on myös minusta hyvä siinä kohtauksessa.
  - Liekehtivässä pikarissa on kohtaus jossa Ron tanssii McKarmiwan kanssa. Se on jotenkin hauska ja sen jälkeen Fred ja George lupaavat, ettei Ron koskaan unohtaisi sitä. Se on vaan jotenkin niin hauska kohtaus.
  - Luna on myös täydellinen rooliinsa ja hänen kohatuksensa metsässä Harryn kanssa on kauniisti tehty. Olen nähnyt siitä kohtauksesta filmin "vähän" eri sanoilla (paljon hauskemmilla) ja se tulee aina mieleeni siitä kohtauksesta >_<
  - Sitten on vielä Malfoy=Hilleri. Se kohtaus oli jotenkin myös hauska, enkä keksi enää muita tähän hätään.

Huonoa oli sitten taas melkeimpä koko viitos leffa. Siitä oli poistettu niin paljon hyviä kohtauksia, että kiehuin vain raivosta koko leffan ajan, eikä siitä jäänyt mitään mieleen. Se olisi pitänyt ehdottomasti tehdä kakdessa osassa! Sitten vielä se kohtaus missä Voldemort ja Dumbledore tapaavat on ihan hirvittävä samoin kuin koko salaisuuksien osastokin! FK on lempi kirjani ja en olisi uskonut, että sen voi pilata noinkin pahasti. Lisäksi se, että Cho olisi muka kavaltanut AK:n oli viimeinen pisara. En muuten kyllä välitä Chosta, mutta eivät he voiu tehdä noin pahoja muutoksia!
  Samoin olin myös hyvin pettynyt AV:hen. Siitä ei olisi ulkopuolinen (ei kirjoja lukenut) mitään selvää!

-Lohikäärmelady
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Nymphae

 • Taikajuomien valmistuksen ja yrttitiedon opiskelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HollyShadow146
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #26 : Kesäkuu 19, 2008, 14:16:58 »
Mielestäni huonoin Potter -elokuvien kohtaus on Harry Potter ja Feeniksin killassa se, jossa Hermione kertoo omasta mielestäni hyvin teennäisesti Nevillen löytämästä tarvehuoneesta. Ronin kyseisessä kohtauksessa kertoma vitsikin on kyllä aika mauton. Hyviä kohtauksia Potter -filmeissä on paljon, esim. Harry Potter ja Azkabanin vangissa se, jossa Harry lentää Hiinokalla linnan viereisellä järvellä.
"Malfoy is not having hallucinations", snarled Snape. "If your head was in Hogsmeade, so was the rest of you."  -AZ        ♥ 6.-13.6.2011
"Which leaves you and me, Ron!" said Tonks brightly, knocking over a mug-tree as she waved at him.  -DH

Poissa Nefertiti

 • Niilin krokotiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #27 : Kesäkuu 24, 2008, 22:30:51 »
Hyviä kohtauksia nyt riittää. Parhaimmiksi voisin sanoa kaikki, missä esiintyy Severus tai Lucius. Hauskin kaikista on kuitenkin ylivoimaisesti Feeniksin killasta se kohta, jossa Kalkaros lyö Ronia sen jälkeen kun Pimento on käynyt tarkastamassa hänen tuntinsa. Muutenkin yleensä hauskimmat kohtaukset ovat jollain tavalla Roniin liittyviä.

Huonoja kohtauksia on vähemmän, mutta yksi tuotti minulle niin suuren pettymyksen, ettei mitään rajaa. Yksi parhaimmista luvuista koko kirjasarjassa on minun mielestäni Kalkaroksen kamalin muisto. En nyt muista onko sen luvun nimi sanatarkasti tuo, mutta tiedätte varmasti mitä tarkoitan. ^^ Kuitenkin, juuri tuota kohtausta odotin eniten koko Feeniksin kilta -leffalta ja tosiaan... eihän siitä edes saanut selvää. Olin odottanut, että varmasti se kohtaus näytetään kunnolla, kun näyttelijätkin oli valittu kaikkiin muistossa esiintyvien hahmojen rooleihin. Kestikö se "kohtaus" lopulta edes kymmentä sekuntia? Tuo kohta on kyllä todellinen pohjanoteeraus, mitä leffoihin tulee. Voin kuitenkin antaa asian anteeksi, jos Prinssin tarinasta tehdään kunnon kohtaus! ;D

Liekehtivässä pikarissa kaikki kohtaukset, joissa Dumbledore esiintyi, olivat huonoja. En syytä siitä näyttelijää, hän teki vain työtään, mutta Dumbledore ei todellakaan ole niin aggressiivinen, mitä tuossa leffassa annetaan ymmärtää. Sekin kohta, jossa Dumbbis suurin piirtein hyökkää Harryn kimppuun ja kysyy, laittoiko Harry nimensä pikariin, oli vedetty aivan yli. Minusta hahmot pitäisi säilyttää samanlaisina kuin kirjoissa, vaikka itse kohtauksia voidaankin vähän soveltaa leffaan paremmin sopiviksi. Uskottavuushan siinä kärsii, jos hahmot eivät ole itsejään. ^^

Pakko sanoa vielä tuosta Danielin itku-kohtauksesta... Minua se ei häirinnyt melkeinpä yhtään. Tai en ainakaan kiinnittänyt siihen mitenkään erityisemmin huomiota. Ihmettelin suuresti, kun ystävänikin heti leffan nähtyään haukkui kohtaa aivan surkeaksi. No tietysti minäkin sitten seuraavalla kerralla kohtausta katsoessani huomasin, ettei se ole täysin luonnollinen. En voi kuitenkaan sanoa sen juurikaan häiritsevän minua. Olisiko hänen pitänyt kyynelehtiä siinä sitten kuin vesiputous? ^^
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #28 : Kesäkuu 25, 2008, 14:58:29 »
Nauroin kyl ihan sairaasti Liekehtivän Pikarin kahdelle kohdalle.
Ensiks sille, kun siellä Joulutanssiaisissa Hermione & Krum tanssii ja Ron sanoo:"Fucking pumpkinhead!" :D katoin ton kohdan varmaa 10 kertaa uudestaa.

Sit se kohta, ku Joulutanssiaisten siin aika lopussa Hermione & Ron riitelee siel käytävässä ja Harry tulee sielt. Hermione huutaa Harrylle jotai et:"Ja missä sinä olet ollut?!" Harry tuskin kerkee ees aukasta suutaa ku Hermione huutaa taas:"Nevermind!" :')
- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Fleurosa

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #29 : Kesäkuu 25, 2008, 18:54:45 »
Nauroin kyl ihan sairaasti Liekehtivän Pikarin kahdelle kohdalle.
Ensiks sille, kun siellä Joulutanssiaisissa Hermione & Krum tanssii ja Ron sanoo:"Fucking pumpkinhead!" :D katoin ton kohdan varmaa 10 kertaa uudestaa.

Ai onko siinä tuollainenkin kohta :D Minulta se on mennyt kokonaan ohi! Tai sitten en ole vaan keskittynyt kunnolla muutakuin suomennoksiin :D Mutta pakko kyllä seuraavalla kerralla katsoa tarkemmin, nimittäin tuo kuulostaa mielessä jo aika hauskalta ;-)

Monninen

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #30 : Kesäkuu 26, 2008, 16:15:11 »
Yksi hyvä kohtaus, jonka kohdalla saan aina naurukohtauksen löytyy Liekehtivä pikari elokvasta:Ennen joulutanssiaisia Ron katsoo peilikuvaansa peilistä, hän sanoo "Murhaa minut Harry." ja sitten he pölöttävät jotain, sitten Ron sanoo "Näytän ihan Muriel-tädiltäni... Ja haisen Muriel-tädiltäni." Siinä vaiheessa saan aivan hirveän naurukohtauksen :D

Partybansku

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #31 : Heinäkuu 26, 2008, 09:50:47 »
Feeniksin killassa se kohta, kun Hermione sanoo että Ronilla on teelusikan tunneskaala. ;) Jäi vaan mieleen, jotenkin hauska. Ja myös se kun Harry tapaa Lunan siellä metsässä ja siellä on se thestralinpoikanenkin. <3 Lunallekin on todella hyvin valittu näyttelijä.
Mulla kanssa tuo teelusikan tunneskaala, aivan mahtava kohta! Lisäksi tykkäsin siitä, kun Hermione mottasi Malfoyta. Silti nuo ovat hyvin leffamaisia kohtauksia, ei oikein minkäänlaista taikuutta ilmassa, mutta silti hauskoja. Sitten kanssa joulutanssiaiset ovat hieno kohtaus alusta loppuun, (Kohtalottaret <3).

salaisuuksia

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #32 : Heinäkuu 30, 2008, 20:15:53 »
Harry lentää Hiinokalla ympäri Tylypahkan tiluksia mahtavan musiikin kera. Minulle tulee aina kylmät väreet kun katson kyseisen kohdan. Se on todella kaunis, mahtava musiikki ja mahtavat maisemat. Tosin yhdessä vaiheessa Harry on hauskan näköinen, kun hänen hiukset menee oudosti.
Niin samaa mieltä! Kylmiä väreitä menee jatkuvasti silloin ja musiikki on aivan mahtava. Ja olen kiinnittänyt huomiota siihen loppuun, jossa näytetään kuvaa Harrysta kun hän hymyilee jotenkin ja Harryn hiukset menee ihan luonnottomasti, mutta hällä väliä.

Muita hienoja kohtauksia on esimerkiksi se kun Harry on juuri suudellut Chota ja juttelee siitä Ronin ja Hermionen kanssa. Ron on aivan mahtava. Alan Rickmanin roolityö on äärettömän hienoa ja luonnollista, samoin Villisilmä Vauhkomieli ja Dolores Pimento ovat vakuuttavia.


kenkä

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #33 : Elokuu 01, 2008, 20:26:26 »
Yksi parhaista kohtauksista on mielestäni Taikaministeriön taistelu etenkin Voldemortin katoaminen. Jostain syystä siinä menee kylmät väreet ku niitä hiukkasia leijuu siinä ympärillä. Onko kellään muuten mitään tietoa, että mitä ne on? Vai enkö mä vaan oo tajunnu jotain? :)

kenkä

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #34 : Elokuu 01, 2008, 22:10:23 »
Pakko sanoa vielä tuosta Danielin itku-kohtauksesta... Minua se ei häirinnyt melkeinpä yhtään. Tai en ainakaan kiinnittänyt siihen mitenkään erityisemmin huomiota.

Olen samaa mieltä. Aito itku ei saattaa nimittäin kuulostaa naurulta:D itselläni ainakin, jos lähellä on sellaisia ihmisiä, joiden seurassa kehtaan vollottaa. Epäaitoa oli vain se, ettei Harrylla ollut kyyneliä silmissään eivätkä silmät punoittaneet, mikä ei kyllä ole näyttelijästä kiinni.

ktl

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #35 : Elokuu 04, 2008, 11:55:25 »
Ensiks sille, kun siellä Joulutanssiaisissa Hermione & Krum tanssii ja Ron sanoo:"Fucking pumpkinhead!" :D katoin ton kohdan varmaa 10 kertaa uudestaa.

Ron kylläkin sanoo että "ruddy pumpkinhead". On se kumma jos 10 kertaa oot kattonu kohtauksen etkä oo kuullu mitä se oikeesti sanoo ;)

Ei meinaan löydy tollasia kirosanoja (fuck jne) tästä sarjasta etsimälläkään.


Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #36 : Elokuu 04, 2008, 14:05:02 »
En tiedä onko paras mutta muuta ei nyt muistu mieleen:

elikkäs tykkäsin tosi paljon tosta Azkabanin Vangin Hiinokalla lentely kohdasta, koska se musiikki, maisemat ja kaikki muukin oli jotenkin, vain niin hyvin sovitettu siihen.

Huonoin mitä ikinä olen nähnyt koko sarjassa kohtaus taitaa olla FK:n Snapes worst memory joka taas oli mun mielestä yksi kirjan/koko sarjan parhaista kohdista. Se menee vain niin väärin ja se ei ole ollenkaan niin liikuttava kuin kirjassa, vaan kaikki menee ohi muutamassa silmän räpäyksessä. Arrgghh, tuo on vain niin huono :FF
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Wackoo

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #37 : Elokuu 07, 2008, 18:27:49 »
Yksi parhaista kohtauksista on mielestäni Taikaministeriön taistelu etenkin Voldemortin katoaminen. Jostain syystä siinä menee kylmät väreet ku niitä hiukkasia leijuu siinä ympärillä. Onko kellään muuten mitään tietoa, että mitä ne on? Vai enkö mä vaan oo tajunnu jotain? :)

mielestäni ne ovat lasia joka on "jauhoontunut". se tapahtui jossain D'n ja V'n taistelun aikana. V'n ansiosta siellä lenteli lasia ja D' sitten taikoi jonkin kilven itsensä ja H'n yläpualelle joka sitten jotenkin hajotti lasin ihan tomuksi, niin että se ei satuttaisi häntä ja H'ta. non ;)

sitten lempi kohtauksiini!
ensinnäkin suurin osa lempi kohtauksistani on tapahtunut LP'ssä mikä on mielestäni tähänmennessä onnistunein elokuva.

1. kohtaus LP'stä jonka moni onkin maininnut. McGarmiwan tanssitunti oli suorastaan maukasta katseltavaa. R oli suloinen kun säikähti MG'n käskyä laittaa kätensä hänen vyötärölleen. minne?! niin perus teiniä. MG'n vertauskuvat olivat mahtavia. " tytöt kuin joutsenia ja pojat uljaita leijonia" tai jotain  sinne päin ainakin xD. kaikki oli jotenkin kohdallaan siinä. tytöt innoissan pojat kauhissaan ja Neville aivan suloinen kun lähti ensimmäisenä lattialle! ja mausteeksi vielä F'n ja G'n sanaleikit taustalla. nam! ja kaiken lisäksi tämä oli lisätty kohtaus! oppikaamme tästä ettei koskaan saa ala-arvioida ylimääräisiä kohtauksia! (paitsi tietysti jos ne on huonoja, kuten voldu King's crossilla nakkelemassa niskojaan... yack!)

2. SK'ssa oli aivan ihana kohtaus hagridin mökissä. ooih! Kun H ja R ovat näkymättömyysviitan alla piilossa kun Hagrid pidätetään. Surullista tottakai, mutta kun hagrid puhelee "itsekseen" että tora pitäisi syöttää ja jos haluaa vastauksia pitää seurata hämähäkkejä. Toffee siinä katsoo Hagridia kuin mitäkin seonnutta. 

mielestäni epäonnistuneisiin kohtauksiin...

1. AV'n H'n itku tylyahossa. taino ei se kohtaus sinäänsä kamalan huono ollut, vain se itku, jos sitä siksi voi kutsua... Olen kyllä huonompiakin nähnyt mutta siinä se kumminkin ihan ärsytti silmää. mutta hei. kunniamaininta ja papukaija merkki Radclifelle siitä että LP'n lopun kyynelehtimiset olivatkin jo paljon ammattimaisemmat! siinä kihosi jo myötätunnon vesi silmiin. koskettavaa... <-- sekin muuten kuuluu onnistuneisiin kohtauksiin

    enpä sittenkään taida laittaa enempää juttuja tälle epäonnistuneiden palstalle!


siinä oli jos jonkinlaisia mielipiteitä :)

« Viimeksi muokattu: Elokuu 07, 2008, 18:31:11 kirjoittanut Dubbelgängare »

memo

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #38 : Elokuu 08, 2009, 16:57:29 »
Parhaimpia kohtauksia ajatellessa minullekin tulee ensimmäisenä mieleen monet AV'n ja LP'n kohtaukset.

Azkabanin vangissa tykkäsin kovasti kohtauksesta, missä Lupin opetti, miten mörön saa muuttamaan muotoaan naurettavaksi Naurretavuksen avulla. Siinä nähtiin hyvin, miten Lupin pääsi hommaansa käsiksi ja että oppilaat itsekin pitivät sellaisesta käytännöllisestä alusta. Aina yhtä huvittavaa seurata Kalkaroksen tulevan vaatekaapista ja kohta hän onkin Nevillen isoäidin vaatteihin koristautunut. :D Mahtava, hauska kohtaus.
AV'sta toinen parhaimmasta päästä oleva kohtaus on Hagridin tunti. Ihanaa katsoa sitä rentoa ilmapiiriä, joka vallitsee oppilaiden keskuudessa (jos nyt ei oteta huomioon Malfoyn ja kavereiden naljailua). Harryn liitämistä Hiinokalla on tosiaan aina yhtä mukava katsoa niiden maisemien ja eritoten sen musiikin takia. Kyseisessä kohdassa oleva sävelmä on yksi parhaimpia näissä leffoissa. ;) Lisäksi Malfoyn "se tappo mut!" -huudot ja Hermionen tarttuminen Ronin käteen, haha. :D

Liekehtivässä pikarissa tulee mieleen nämä jo aiemmin mainitut; McGarmiwan tanssiopetukset, voi Ron parkaa, Kalkaroksen tunti, jossa Harry ja Ron voivottelevat, kun eivät olleet vieläkään hankkineet itselleen seuralaisia ja tietenkin tanssiaiset kokonaisuudessaan. Huvittavaa katsella Ronia kun se niin mustasukkaisena tarkkailee Hermionea ja Krumia koko ajan itse kyyhöttämässä sivussa Harryn ja Patilin kaksosten kanssa. :D

Huonoja kohtauksia, hmh... En oikein pitänyt Feeniksin killassa kohdasta, jossa Hagrid näytti Harrylle, Hermionelle ja Ronille Ruaahin. Kohtaus vaikutti jotenkin... kömpelöltä.

Cindy

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #39 : Elokuu 10, 2009, 16:14:50 »
Musta hauskimmat kohtaukset on kutosessa. Se kohtaus missä Dumbledore (DUMBLEDORE!) Kysyy Harrylta Hermionesta, että seurustelevatko he kun he ovat niin paljon yhdessä! Siis Dumbledore kysyy!!!!! Sit kans kutosen alku on tosi vaikuttava kun ne kuolonsyöjät lentelee ympäriinsä. Siis miettikää se kohtaus 3D-laseilla. XD!

Musta on tyhmää kun kutosessa ei oo Oljoo eikä Dobbyy :(

Mua rupes vähän surettaan sillon kun Sirius kuoli ja Harry huus täysiä sen perään. Ja kun se kaatu oikein h-i-t-a-a-s-t-i.


Ginny Weasly

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #40 : Syyskuu 26, 2009, 19:21:51 »
Hmm... Parhaita kohtauksia on ollut ainakin Viisasten kivessä se Juna kohtaus Missä ron tulee Harryn hytiin ja kysyy onko paikka vapaa.
En varmaan tiedä miksi se on paraskuhtaus Varmaan kun se vain oli niin aidolta tuntuvaa aivan kuin se ei olisi elokuvaa.Niinkuin oikeessa elämässa Minä ja Bestikseni tutustuimme.Ja vielä kun Hermione tulee paikalle.osasimme siskojen kaa sen ulkoa.Se vain jotenkin veti Puoleen jos tajuatte mitä tarkoitan.Ei varmaan ollu hyvä perustelu.

Sitten on vielä Feeniksin killan viimeinen kohtaus missä Harry sanoo "Olen mietinyt mitä duledore sanoi.Vaikka taistelu odotaa meitä meillä oni. jotain mitä Voldemortilla ei ole.Jotain minkä puolesta taistella."
Jätin muiden vuoro sanat pois.Se jotenkin oli niin opetavainen ja Kosketava oon herkkä ihminen ja alkoin melkein itkee. Sekin vain jotenkin uposi sisälle ja ajattelin kirjoitaa sen ystävänpäivä korteeihinkin mutta sekin vain jotenkin upoosi sisälle.

Huonoja kohtauksia on ollut Azkabanin Vangissa se Huispaus kohtaus.Kun Harry tipuu luudalta siinä säikähti aikamoisesti mutta se vain oli jotenkin nin huono että melkein aina peitän siinä silmäni.Mutta aina täytyy osata uskaltaa sanoa asiat suoraan.

Ja muita huonoja kohtauksia on ollut Viisasten kivessä.Siinä kun harry oli sairaalasiivessä ja alkaa kysellä asiotia Dumledorelta se on häiritsevää että huonoa joten sanoin vain noin yksin kertaisesti.Muita huonoa ei ole oikein ollut.

Poissa Narnia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #41 : Marraskuu 08, 2009, 12:58:05 »
Parhaimpia kohtauksia:Viisasten kivi:Harry saa tietää olevansa velho.Se on vaan niin taianomainen kohtaus.

Azkabanin vanki:Mörkö-kohtaus.Tosi hauska ja vaikuttava kohtaus.Lihavan leidin "lauluharjoitukset"."Ihmeellistä,ääneni voimalla..."Tosi hauska kohtaus.Ankeuttaja junassa.Tunnelma välittyy hyvin katsojille jne.

Liekehtivä pikari:toinen koetus.Noudatti näistä koetuksista parhaiten kirjaa.Mutta missä vedenväen pikkukaupunki?Huispauksen MM-kisojen alkupuolisko.Mahtava tunnelma.Silti,miks jättää itse MM-kisat pois?Ei hyvä.Ulkomaalaisten vieraiden lähtö.Koskettava kohtaus.

Feeniksin kilta:Melkeen koko elokuva.Se vaan on niin täynnä hyviä,jännittäviä ja hauskoja kohtauksia.Ja koska kohtaukset ovat niin lyhyitä,ei tähän niin helposti kyllästykään.

Puoliverinen prinssi: Koko elokuva.Erityisesti Katie Bell ja kaulakoru kohtaus.Karmiva kohtaus,toimii.Hyökkäys kotokoloon:Intensiivinen.Musiikittomuus lisää intensiivisyyttä.Hienoja ne Ziu yms.sauvan äänet.Luola-kohtaus.Jännä ja mystinen.Hieno kohta se,ku manaalius tarraa Harryyn ja vetää hänet veden alle.(sen osasi aavistaa,mut silti siin säikähti =) )Dumbledoren kuolema ja sauvannostokohtaus:haikea ja "voimakas" kohtaus.Alun takauma:armoton ja hyvä tapa aloittaa leffa.Sillan sortuminen ja kuolonsyöjien riehuminen Lontoossa:intensiivisyyttä ja jännitystä piisaa.Thumbs up!!=)

Huonot kohtaukset:Azkabanin vanki:Huispaus kohtaus.Siepin ei ikinä pitäisi liitää huispauskentän ulkopuolelle.Ei mitään järkeä!Harry lentää pilvissä ja näkee Kalmakoiran pilvessä(siis tiedätte mitä tarkoitan,ei silleen pilvessä....=)  ).Liekehtivä pikari:Ensimmäinen koetus:Tapahtuu taas aition ulkopuolella ja turhaan venytetty kohtaus.Olisi pitänyt noudattaa enemmän kirjaa:Harry väistelee luudan selässä Sarvipyrstöä ja yrittää napata lohikäärmeenmunan.Kolmas koetus:Missä ne esteet?Hämähäkki,Sfinksi,Pöly,mikä kääntää ylösalasin,ankeuttaja,Räiskeperäinen sisulisko(mikä pahinta:ne oli DVD:n bonusten labyrintti haasteessa,myös ensimmäinen koetus on kirjalle uskollinen bonuksissa.VK:sta,SK:sta,FK:sta ja PP:stä ei keksi negatiivista sanottavaa.
Poissa naskalihammas

 • Hipsunhapsu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #42 : Joulukuu 11, 2009, 17:07:34 »
Huonot kohtaukset:

Azkabanin vanki: Harryn itkukohtaus ja loppu


Parhaat kohtaukset:

Liekehtivä pikari : Tanssiasten harjoittelu kohtaus, McGarmivan 'Pulisevapöliseväpaviaanipoppoo', Fredin/Georgen tanssias pyyntö, kaksosten vanhennusliemi kohtaus, yms ;)

Puoliverinen prinssi: Kun Dumbledore sanoo sairaalassa jotain tänne päin : " Kuinka ollakkaan nuori, ja tuntea rakkauden pisto sydämmessään" :D McLaggen naurattaa myös aina .

Sonija

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #43 : Joulukuu 16, 2009, 15:59:36 »
Parhaisiin kohtauksiin kuuluu Puoliverisestä Prinssista Ronin lemmenjuomakohtaus. Ja tämä vain siksi, että Rupert Grint osaa näytellä. Meinasin tikahtua nauruun ensimmäisen kerran sen nähdessäni. Toinen lemppari-Ron -kohtaus löytyy Liekehtivästä Pikarista (mainittu jo useasti tässä topicissa), nimittäin se Ronin juhlakaapu. Molemmat kohtaukset ovat onnsituneella tavalla hauskoja, paljon hauskempia kuin kirjassa.

Vähän vakavampi hieno kohtaus on Viisasten Kivessä, se kielletty metsä -juttu. Se on yksinkertaisesti vain niin aavemainen. Ei enää se "Orave/Voldemort juo verta" vaan se aiempi, se metsän läpi käveleminen ja se sumu, ja ne äänet ja sitten siellä kulkee joku varjomainen hahmo (luulisin...). Minua oikeasti pelottaa joka kerta, kun näen sen (no, okei, ehkei enää niin paljon. ^^ Mutta pelkään pimeää, joten kohtaus todellakin "iskee").

Huonoja kohtauksia... Hmm. Ehkä lähinnä ne Harryn itkeskelykohtaukset. Radcliffe ei ole osannut näytellä niitä. Vajoan aina otsaani myöten piiloon ja tukin korvat. Tunnen herkästi myötähäpeää...

Poissa Esses

 • Velhotar
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • pöö
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #44 : Joulukuu 16, 2009, 17:02:49 »

Puoliverinen prinssi: Koko elokuva.Erityisesti Katie Bell ja kaulakoru kohtaus

Minusta se oli huonoimpia kohtauksia koko elokuvassa... Katie leijuu jossain jeesus/ ristiinnaulittu asennossa! enkä tiedä, pitikö hänellä olla jokin ilme vaan vain suu auki? Ei h***o!
   Minusta paras oli koko lemmenjuoma sessio. Siis se kohtauksen ensimmäinen kuva Ronista...:) :D XD... Ja miten Ron hyppää siihen sängylle. Siis a-i-v-a-n ihanA!  ja se professori hali. *virnuilee koneen ääressä* Ainoa huono kohta oli se sairaalasiipi, ihan tekaistu pelkästään nolo.
ihmiset ovat kuin lentäviä lankakeriä

salainensalatalo

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #45 : Kesäkuu 17, 2010, 03:46:18 »
Hyviä:

Viisasten kivi: Kun ne tiilit siirtyy seinässä. Siinä on mulla jotenkin vahvimmillaan sellainen "oispa tää totta" -tunne.

Salaisuuksien kammio: Aikoinaan herätti hilpeyttä se kun pojat meinasivat törmätä junaan.

Azkabanin vanki: Jostain syystä se kohta kun näyteyään niitä oven sulkeutuvia säppejä :D Ankeuttajat biitsillä -kohtauksesta tykkään myös. Olen oikeastaan aina tykännyt koko kolmosleffasta kokonaisuudessaan.

Liekehtivä pikari: Se paljonpuhuttu tanssiaisharjoitus. Pidän oikeastaan jo alusta kun näytetään Warner Brothersin logoa, ja siitä kun Hermione herättelee Ronia. Ja siitä kun se joku jätkä tekee pimeän piirron ja Harry piileskelee. En muista kovin hyvin kun näin tämänkin viimeks aika kauan sitten.

Feeniksin kilta: Se kun Sirius tulee moikkaamaan Harrya, ja lopusta se ku Harry skitsoaa.

Puoliverinen Prinssi: Oikeastaan koko leffan alku, varsinkin se kun kuolonmässyttäjät liitelee Lontoon halki. Se on niin hyvin kuvattu, ja olen itsekin käynyt niillä main.

Huonoja:

VK: Loppuselkkaukset, koska olin ajatellut ne hienompina omassa päässä ja kirjaa noudatetaan liian orjallisesti.

SK: Käärmetappelukohtaus on melkoisen lame.

AV: Ku se joku häiskä terottelee sitä ihme viikatetta.

LP: Melkein koko elokuva on mielestäni ärsyttävää mesoamista, mutta täytyy mainita se takkapärstäkohtaus, joka ei ole mesoamista mutta muuten vaan tyhmä.

FK: Siellä Umbridgen huoneessa ku kyseinen naishenkilö ilmeilee kuin juopunut ja Harry patsastelee ilmeettömänä ja kissat naukuu taustalla.

PVP: Hirnyrkinhakureissu. Ja se soosikin oli väärä väristä.


Poissa Ridiculous

 • kirsikankivi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletHolly34
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #46 : Heinäkuu 15, 2010, 00:33:36 »
Noniin, jospa nyt vaikka tekisin niin, että nimeäisin jokaisesta kohtaukset, jotka on jääneet mieleen hyvinä ja huonoina. Voisi tulla hieman helpompaa. :D

1. Viisasten kivi
Paras kohtaus: Iseeviot-peili -kohtaus on aina vetänyt minua puoleensa. Se on niin täynnä tunnetta. Vaikka kirjassahan sekin on hieman erilainen, niin siinä on silti onnistuttu hyvin.
Huonoin kohtaus: Loppu oli aika.. epätärkeä. Siis kun Tylypahkan pikajuna vain lähtee ja Hagrid vilkuttelee koululaisille.

2. Salaisuuksien kammio
Paras kohtaus: Kotikoloon saapuminen on yksi parhaimmista koko elokuvassa. Varsinkin Weasleyen oma kello :D
Huonoin kohtaus: Tappelu Basiliskin kanssa on kyllä niin jotain... kamalaa xD

3. Azkabanin vanki
Paras kohtaus: Siriuksen ja Harryn keskustelu, jossa Sirius sanoo, että ne jotka meitä rakastavat eivät koskaan jätä meitä, heidät voi aina löytää sydämestä. Varsinkin 5.kirjan luettua tuo kuulostaa ihanalta Siriuksen sanomana, kun tietää, että Sirius kuolee.
Huonoin kohtaus: Teloittaja teroittaa asetta. Mikä idea? XD

4. Liekehtivä pikari
Paras kohtaus: Tanssiaisharjoitus. :D Fred ja George ovat mainioita siellä taustalla ja Ron niin kärsivän näköisenä tanssahtele McGarmiwan kanssa xD. Mieleenpainuva kohtaus on myös tanssiaisissa Ronin ja Hermionen kina. Rakkaudesta se hevonenkin potkii (;
Huonoin kohtaus: Veden alla oli häiritsevää se, että Harry pystyi puhumaan. Kirjassahan tämä ei mitenkään onnistunut.

5. Feeniksin kilta
Paras kohtaus: Severuksen kamalin muisto! Ehdottomasti! Vaikka olikin paaaaljon latteampi kuin kirjassa niin silti oli mahtava! Lisäksi Fredin ja Georgen läksiäislahja Pimennolle oli mahtava. Hieno W taivaalla.
Huonoin kohtaus: Siriuksen kuolema! Ei sen takia, että hahmo ei olisi saanut kuolla, vaikka sekin on aivan totta. Vaan, koska Siriuksen kuolema oli tehty niin tavattoman surkeasti. Edes minä, joka itkee aina, ei itkenyt yhtäkään pisaraa. Myöhempinä kertoina alkoi silmät sitten valua, kun Harry koettaa päästä lähtemään ja Remus estelee häntä.

6. Puoliverinen prinssi
Paras kohtaus: Loppuelokuva oli kiva. Silloin kuin paljastui, että Severus on Puoliverinen prinssi sekä kun kaikki olivat Dumbledoren luona. Matami Pomfreyn takia rupesi itkettämään. Sekä myös kun Harry on juonut Felix Felicisiä.
Huonoin kohtaus: Alussa, kun Harry istuu siellä ihme kahviossa. Ei oikein iske.
He was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa Akai

 • In dreams
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lumos!
  • Akai on dA
 • Pottermore: MarauderBlood107
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #47 : Heinäkuu 15, 2010, 02:28:01 »
Anteeksi kun matkin sinua Ridiculous, mutta olit laittanut nämä paras- ja huonoinkohtaukset näin hyvin. :) Eihän haittaa? :)

1. Viisasten kivi
Paras kohtaus: Ensimmäisenä tulee mieleen loppu, kun jaetaan viimehetken pisteitä. Tämä vain jotenkin saa iloiselle mielelle!
Huonoin kohtaus: Hmm.. Luulisin että peikko kohtaus. Jotenkin turha. Ei ehkä vain tule mieleen miksi sen kohtauksen pitää olla olemassa. :D Jos näin, tapahtuisiko Potter sarjalle sitten jotain? Mutta loppu on myös tylsä, kun Harry juttelee Oraven kanssa Iseeviot peilin luona.

2. Salaisuuksien kammio
Paras kohtaus: Alussa kotikoloon saapuminen on kiva, sekä se kun Harry vapauttaa Dobbyn. :)
Huonoin kohtaus: Voi, tässä on näitä paljon, onhan tämä mielestäni huonoin leffa. Mutta mainitsempa nyt nämä kun Harry kuulee ääniä. Vaikka onkin tärkeä osa elokuvaa, jotenkin olen vain.. -.- Myös tämä jaarittelu, että "Tylypahka ei ole enää turvallinen" alkaa tympiä.

3. Azkabanin vanki
Paras kohtaus: Naurrettavus -kohta ehdottomasti! Saisi olla vähän pidempi. Sekä tykkään tämän elokuvan lopusta, varsinkin siitä kun Harry ja Hermione menevät ajassa taaksepäin. Ainiin, ja kelmienkartta on kiva! Ja Hiinokka!
Huonoin kohtaus: Ankeuttaja kohtaukset ovat vähän plöö.

4. Liekehtivä pikari
Paras kohtaus: Voi, koko elokuva on tosi hyvä kolmanteen haasteeseen asti! Mutta mainnittakoon se kun Harry on valvojaoppilaiden kylpyhuonneessa kylpemässä. ;) Ja sanon myös "I love magic" kohtauksen, eli sen kun Harry astuu huikan isommaksi lumottuun telttaan huispauksen MM-kisoissa. :D Toivottavasti tuollaisesta teltasta saa sitten KV-leffoissa hyviä kuvakulmia.
Huonoin kohtaus: No tuo loppu ei niin paljon miellytä, Cedric on niin hyvä hahmo, ja ei ole sitten kuin yhdessä leffassa. :/ mutta varsinkin kohtaus Vauhkomielen huoneessa ei niin inspaa.

5. Feeniksin kilta
Paras kohtaus: Albuksen kaartin harjoitukset. Loppu on myös kiva, kun on muitakin vaihteeksi mukana kuin pääkolmikko. Tosin Siriuksen kuolema ei ole niinkään kiva, vaikkei hän lempihahmoni olekaan. Voi, onpas niin kiva kun Harry saa kiduttaa Bellatrixiä! :D Weasleyn kaksosten irtiotto loppua kohden on myös hauska.
Huonoin kohtaus: En tykkää Harryn unista, miksi niitä pitää aina olla? Ja Dolores ottaa välillä vähän nuppiin.

6. Puoliverinen Prinssi
Paras kohtaus: Kun taikajuomatunnilla valmistetaan elävien kuolleiden juomaa, ja Harryllä onnistuu. Lisäksi myös nämä hiukan huvittavat, ihastuksiin liittyvät kohtaukset, kuten minttuhammastahna, "Will you ever stop eating, you're best friend is missing" sekä huispausjoukkueen valinta. Luna on myös kiva, kuten FK:ssakin. Ainiin, ja pimeän piirron "kukistus" taikasauvojen valoilla lopussa. Todella vaikuttava!
Huonoin kohtaus: Harryn ja Dumbledoren hirnyrkin metsästys lopussa. Jotenkin laimea.

Ja niin, näköjään parhaita ja huonoja kohtauksia tuli reilusti useampi kuin yksi per elokuva.. :D
Tekisi mieli laittaa leffat vielä paremmuusjärjestykseen, joten näin teen: 4, 3, 6, 1, 5, 2. Ja nelonen ja kolmonen oikein riitelevät ykkössijasta, en todellakaan tiedä kumpi on parempi, mutta laitoin nyt noin (ehkä tämän hetken fiilikset..?).

//Täytyy minun vielä mainita nuo PP:n ensimmäiset kohtaukset, kun Harry kävelee masentuneen näköisesti kameroiden salamavalojen välkkyessä, sekä se kahvilakohtaus. "Eleven. That's when I get home." Mitä ihmettä?? Treffit.. -.- Sooo lame. Varmaan huonoiten aloitettu elokuva.

//Kamala, näin melkein neljä vuotta jälkikäteen eksyin lukemaan vanhoja viestejäni Vuotiksessa, ihan meinaa hävettää. xD Olin toki myös melkein neljä vuotta nuorempi (ja tyhmempi;D)... Ja mielipiteeni elokuvista ovat muuttuneet aika paljon.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 18, 2014, 17:03:49 kirjoittanut Akai »
"Kautta Merlinin lötköimpien sepaluspöksyjen" - Ron, KV s. 251

Marja Tyrni

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #48 : Heinäkuu 15, 2010, 04:09:27 »
1. Viisasten Kivi
Paras kohtaus (sijalla 6): Siitä on erittäin kauan, kun tämän viimeksi näin, mutta joko se, kun Dumbledore puhuu "taistelusta" toipuvalle Harrylle, tai loppu. Niin niin, jotkut mulkkaavat kalpeana, ja luovat vihaisia katseita. Jotenkin pidän vain kaikkien Pottereiden lopusta, olivat miten siirappisia (nam) tahansa. Pidän siirapista.
Huonoin kohtaus: Mm.. Ei tule ihan heti mieleen, mutta pitemmittä puheitta.. En keksi mitään, siitä on tosiaan kauan.

2. Salaisuuksien Kammio
Paras kohtaus (sijalla 5): Tähän en vastaa loppu, vaikka olikin erittäin hyvä. Vastaan, että se lisätty kohtaus, missä Lucius ja Draco ovat Burgerin kaupassa. Hyvin toteutettu, ja korostavat Luciuksen ylimielisyyttä.
Huonoin kohtaus: Ehkä se päiväkirja kohtaus. Olisin jostain syystä vain luultavasti odottanut siltä jotenkin enemmän.

3. Azkabanin Vanki
Paras kohtaus (sijalla 4, tuo Sirius kohta, ja menee muuten järjestyksessä?): Ensinnäkin, poimittaislinja - kohta on hyvä, se on hauska ja mukava Vuotavaan Noidankattilaan asti. Sitten, ehkä se kohta, missä Sirius ja Harry puhuvat ennen ihmissusi - kohtaa. Oli erittäin tunteellinen, ainakin kun tietää, että Sirius kuolee. Ja se kun Hermione lyö Dracoa.
Huonoin kohtaus: Miksi kaikki sanovat Harryn itkua surkeaksi? Itse sitä en ole edes huomannut. Mutta, siihen huonoimpaan. Ehkä ihmissuden olomuoto (ei ole kylläkään kohta, mutta näyttää niin ihmeelliseltä)

4. Liekehtivä Pikari
Paras kohtaus (sijalla 2): Äh, kuten kaikki ovat tähän lähes vastanneet, se tanssiaiskohta. Se on niin hauska, ja Phelpsit & Rupert kyllä osaavat hommansa. Myös muutkin.
Huonoin kohtaus: Harryn ylimielisyys, kultamuna kohdassa: KUKA HALUAA ETTÄ AVAAN SEN! - jotain tuollaista. Harry on ylipappi, jumala, ylistäkää häntä!

5. Feeniksin Kilta
Paras kohtaus (sijalla 3): Sanon tähän niinkuin monimuukin, että teelusikan tunneskaala. Se on vain niin luonnolinen, ja silloin kun kaikki alkavat nauraa, tuntuu niin luonnoliselta naurulta.
Huonoin kohtaus: Siinä oli monia huonoja kohtia, harmiksemme. Mutta, ei tule erityisen NIIN huonoa mieleen, paitsi Salaperäisyys osasto. Odotin kovasti, että näen sen Ron - aivo kohdan, mutta sitä ei tullut! Ja oli muutenkin outo.

6. Puoliverinen Prinssi (Lempielokuva, vaikka ensimmäisen kerran iskin huonoimmaksi, koska oli niin paljon lisätty, esim kauhistuin Kotikontu palaa - kohdasta.
Paras kohtaus (sijalla 1): Siinä oli monta hyvää kohtaa, huumori on erittäin toimivaa. Kaikki huumorikohdat. Ja paras, ehkäpä se oli sitten Dumbledoren kuolinhetki, vaikka en pitänytkään siitä, että Harrya ei kangistettu (Harry olisi antanut Albuksen vain kuolla?!) Ei, ei ollutkaan, se lemmenjuoma kohta, Rupertilla niin ihanat ilmeet, ja kaamea naurunremakka, kun Rupert sanoo Kuhnulle:" Hei kulta, otatko juotavaa?". Näin.
Huonoin kohtaus: Se alku, jossa Harry vaan istuu jossain ihmeen santsibaaris lukemassa lehteä ja syö salaneuvoksen juustoa. Ei toimi se kohta. Myös hirnyrkki - luola oli jotenkin huonosti tehty, olisin halunnut enemmän siltä.

Huh huh, tämä oli kauhea urakka tähän aikaan, toivottavasti joku edes lukee tämän!

Tuhru

 • Ankeuttaja
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #49 : Elokuu 20, 2010, 19:18:10 »
Mä hajoilen kerta toisensa perään melkein kaikille kohtauksille missä Fred ja George esiintyvät :D
Niin mahtavia kohtauksia, esimerkiksi jo moneen kertaan mainittu joulutanssiaisten harjoitus, jossa kaksoset virnuilevat ja vitsailevat taustalla. Samasta leffasta mieleen jäi myös kun toinen kaksosista pyysi Angelinaa tanssiaisiin ja siihen perään se, missä Ron pyytää Hermionea, kun Ron sanoi "Hermione, sinä olet tyttö" olin tukehtua popcorneihin.

6. leffasta ehdottomasti yksi parhaista kohtauksista on Ronin lemmenjuoma-episodi. Hänen ilmeensä ihan kohtauksen alussa, puheensa, Kuhnusarvion työhuone-kohta... niin hauska ja piristävä kohtaus.

Huonoja kohtauksia ei ihan heti tule mieleen. Ainoastaan 3. leffan Harryn itkukohtaus. Aika teennäisen näköinen ja kuuloinen.


Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #50 : Elokuu 21, 2010, 09:13:09 »
Lainaus
Huonoin kohtaus: Se alku, jossa Harry vaan istuu jossain ihmeen santsibaaris lukemassa lehteä ja syö salaneuvoksen juustoa. Ei toimi se kohta. Myös hirnyrkki - luola oli jotenkin huonosti tehty, olisin halunnut enemmän siltä.


Eikai mennyt sinne polkuveneellä Rexin kanssa? (Hevosmiesten Killan toi mieleen salaneuvoksen juusto ja santsibaari =D)

Olen nähnyt....ohoh, kaikki paitsi Puoliverisen prinssin.  

Viisasten Kivi
Paras: Ehkä Hagridin tulo Harryn luo ekaa kertaa. Siinä kohtauksessa huokuu sellainen voima, että nyt Harry on velho jne. Kaikki Tylypahka-kohtaukset ovat hienoja, niissä on lämmin ja iloinen tunnelma. Harryn ja Ronin jutustelukin on kiva.
Huonoin: Sellaista ei taida olla, kuvittelin monet paikat erilaisiksi, mutta en keksi paljoa valitettavaa. Paitsi että Kalkaroksen juomatesti oli poistettu.

Salaisuuksien Kammio
Paras: Harryn taistelu Basiliskia vastaan (Mahtavan toiminnallinen). Lockhart-kohdat ovat parhaita myöskin.
Huonoin: Sitä on vaikea sanoa, en keksi oikein pahinta kohtaa.  

Azkabanin Vanki
Paras: Ankeuttaja-kohdat ja Siriuksen paluu. Ankeuttajat ovat hyvin onnistuneita hahmoja, ja Siriuksen ja Lupinin tarina on hieno ja oivasti toteutettu.
Huonoin: Ehkä Tulisalaman saaminen lopussa. Harry sai sen ihan väärään aikaan, ja näin ollen hän ei saanut niskaansa Hermionen haukkuja.

Liekehtivä Pikari
Paras: Myrtin tulo sinne kylpyhuoneeseen ja Cedricin kuolema. Cedricin kuolema oli itseasiassa parempi kuin kirjassa, enemmän dramaattisuutta. Myrtin tulo on todella hauska, kun se kiehnää siinä Harryn vieressä.
Huonoin: Kolmivelhoturnajaiset. Oli siinä vauhtia ja vilskettä ja kaikkea, mutta SYLKYN, Ludo Bagmanin ja Dobbyn puuttuminen syö paljon. Lisäksi Krum on ihan erinäköinen kuin kirjassa kuvaillaan.

Feeniksin Kilta
Paras: Kaksosten kohdat ja teelusikan tunneskaala. Kumpaakaan tuskin tarvitsee selittää.
Huonoin: Huispaus-ottelun puuttuminen. Olisin halunnut nähdä sen, oli nimittäin aika dramaattinen matsi.
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"

Poissa Ed

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #51 : Maaliskuu 03, 2013, 21:32:09 »
Mun mielestä yks hauskimmista kohdista on se kun Ron on siellä Fredin ja Georgen kaupassa ja se pyytää Frediltä ja Georgilta alennusta kun ne on sillai: paljon tämä maksaa minulle ? : 5 kaljuunaa Mutta olen veljenne ? : 10 Kaljuunaa :D Kommentoikaa teidän mielestä hauskimmat kohdat pottereissa tähän kiitos (:

//Siirsin jo olemassa olevaan aiheeseen. :) -gamma
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 06, 2013, 12:57:32 kirjoittanut gamma »

Poissa Cleoo

 • Vuotislainen
 • Pottermore: PotionNight22232
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #52 : Tammikuu 01, 2014, 18:50:28 »
Katsoin eilen AV:n ja varmaan suosikkilisäykseni elokuviin on se, kun ihmissusi-Lupinin lähestyessä Severus välittömästi kääntyy ja suojaa vartalollaan kolmikkoa. Nyyh :')

Linkissä ko. kohtaus: http://www.cinemablend.com/images/news/25692/_1310668451.jpg
Ensimmäinen HP vuonna 2000 14-vuotiaana
Viimeinen HP vuonna 2007 22-vuotiaana

Poissa Black Raven

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ThestralSnidget21678
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Leffojen parhaimmat ja huonoimmat kohtaukset
« Vastaus #53 : Tammikuu 25, 2014, 17:50:41 »
En oikein osaa sanoa parasta kohtaa mutta pidän LK:n joulutanssiaiskohdasta. Se kun Harry ja Ron valmistautuu tanssiaisii. Se on vaan nii paras kohta. Pidän myös hautausmaakohdasta. Se on jotenkin hieno. Huonoin kohtaus on mielestäni se kun Harry palaa hautausmaalta Cedricin ruumiin kanssa. Kun näin sen ekan kerran meinasin repiä hiukset irti. Se kun Harry vaan selittää että Cedric pyysi tuomaan ruumiinsa takaisin ja Cedricin isä tulee siihen ulvomaan. Inhoan sitä kohtaa.
"The true power is knowing your weaknesses."