Kirjoittaja Aihe: CSI (LV, Miami, NY)  (Luettu 9886 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

NsDead

 • Ankeuttaja
C.S.I
« Vastaus #50 : Heinäkuu 10, 2007, 16:45:39 »
Itseä välillä ihmetyttää se, että miten joka jakso on aina samanlailla kaavamainen.Tapahtuu rikos, rikoslabrasta tullaan tutkimaan asiaa ja etsitään johtolankoja ja hups sitten on taas yksi rikos selvitetty.Voisi välillä kädä niin, että jokin menee pieleen.

Myös minusta osa jaksoista on kaavamaisia, mutta eipä se pahemmin häiritse. Ainakin minulla on tullut eteen jo useampi jakso, joissa eteen tulee monenlaisia ongelmia. Esim. todisteet ovat varastettu tai syyllistä ei muuten vain saada kiinni.

Poissa Hamish

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DustSand65
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #51 : Heinäkuu 11, 2007, 15:08:46 »
Jes, toi "original" C.S.I., elikkäs LV on tosi pitkään ollu mun suosikki. Ne hahmot, jokainen, viehättää omalla tavallaan, mutta jos paras pitäis sanoa, nii kyllä se taitaa olla tuo Greg. Vähiten pidän Sarasta. Nojoo. Muistan, kun joskus miljardi vuotta sitten katsoin Ilman johtolankaa-sarjaa, ja selitin siitä mun siskolle jotain. No sisko ehdotti että kattoisin C.S.I:tä ku se on parempi. Katsoin yhden jakson ja jäin heti koukkuun. En ole ihan 100% varma mistä tk:sta aloin seuraa, mut uskon, että se oli kolmannen loppu puolella, ja sitten uusintoja subtv:n puolelta kattonu kanssa. Onhan mulla ekan kauden 12 jaksoa dvd:llä, mut ärsyttää ku siinä ei ole koko ekaa kautta;o.
CSI: Miami on myös ihan hyvä. Joskus subtv:ltä aloin sitä kattoa, ja nauhoitin silloin ku sitä tuli myöhään maikkarilla sunnuntaisin. Miami on silleen vähän ärsyttävä, ku musta se on jotenkin sekavampi ku LV. En nimittäin aina tajua mistä ne tutkijat aina repäsee jotain juttuja. Ja Horatiolla on joku ongelma niiden sen aurinkolasien kanssa, ku se tykkää niitä koko ajan naamaan tyrkätä ja melkein heti ottaa pois :D. Nauran Hoon ja sen lasien on/off-suhteelle. Kerran muuten mun nicki jossain (on varmaan vieläkin) oli Calleigh, mikähän on yhden tutkijamamman nimi. Jeejee. Katoin eilen yhden jakson subilta (taas sieltä :D), mut ärsytti ku settu tietenkin olee se jakson mistä en tykänny:(. Johtuen siitä, että Tim Speedle kuoli siinä jaksossa</3. No katoin sen kuitenkin. Oon miettiny, että voisin siitä ostaa ekan kauden dvd:llä, ku niitä jaksoja jaksaa sentää vielä katella;>.
Sitten on se suurin kompastuskivi, CSI:NY. Voi lolleropollero! En niistä henkilähahmoista saanu mitään tolkkua, enkä edes jaksanu yhtä jaksoa kunnolla kattoa, ku se oli vaan jotenkin nii.. No ei tarpeeksi iskevä ainakaan. Gary Sinisen olen nähny kahdessa leffassa ton Nykin jälkeen, tossa Forrest Gumpissa ja Vihreässä mailissa. Ihan jees se niissä oli, mut tossa Nykissä se nyt ei niin hyvä ollukaan;o. Kaiken lisäksi valaistuskin on aika suuressa arvossa näissä. LV:ssä hohtaa kaikki ne kasino-valot, mitkä on kivoja lisää väriä, Miamissa se aurinko pitää ympärisön mukavan näköisenä, mut Nykissä.. ei mitään. Kauheen sininen ja tylsä ;(. Niinhän sitä lehdessäkin sanottiin, että "CSI: NY, sinisempi tulevaisuus".

Cata

 • Ankeuttaja
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #52 : Heinäkuu 12, 2007, 01:26:07 »
Ensimmäinen CSI ja Miami ovat suosikkiohjelmiani, mutta New Yorkista en ole pahemmin perustanut. En oikein  osaa tarkkaan sanoa, johtuuko se näyttelijöistä vai mistä, mutta uusin CSI ei kolahda sillä tavalla kun muut. Itse asiassa ainoa NY:n jakso, josta olen pitänyt on se missä Miamin Caruso vierailee.

Eniten tässä sarjassa kiehtoo arvaamattomat lopputulokset. Harvemmin murhaaja on se, jota alussa on epäilty ja murhaaja onkin joku jota ei ole aiemmin edes epäilty. Tosin aika järkyttävää ajatella, että sarjassa tapahtuvat murhat perustuvat tositapahtumiin.

Poissa Damien

 • greatest hit
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • erinomainen ihmislapsi
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #53 : Elokuu 02, 2007, 14:46:51 »
Alkuperäistä CSI:tä olen ehkä pari jaksoa katsonut, mutta Miami on aivan mahtava! Sitä tulee katsottua aikalailla aina kun televisiosta tulee. NY taas, no enpä taida sanoa mitään muuta kuin sen että saa hirveän vaikutelman että Macille yritetään ujuttaa hirveästi samanlaisia 'dramaattisia' repliikkejä kuin mitä Horatiolle miamissa.

Mutta siis Miami on aiiivan mahtava. Varsinkin Horatio ja just nuo melodramaattiset repliikit ja hiteiksi tulleet aurinkolasit :D Miamin porukkakin on mielestäni paljon rennompaa kuin muissa ja maisemat on hienompia. Ja hahmoistakin tykkään enemmän (RYANIA EI OLISI SAANUT EROTTAA NO WAY!)  + tietenkin musiikit ja erikoistehosteet on aika paljon vaikuttavampia kuin muissa, mikä on sinänsä ihan hienoa.

Jossain haastattelussa muuten sanottiin että kaikki CSI:t kuvataan Las Vegasissa, paitsi jotkut ulkoilmakohtaukset. Vähän hassua sillä minusta niissä kaikissa on omanlaisensa tunnelma ja muutenkin.
23 seconds on the floor Is all (s)he needs, And not a minute more

maarjuli

 • Ankeuttaja
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #54 : Elokuu 05, 2007, 11:07:28 »
CSI miami on kaikista paras noista CSI:tä en tullut katsottua kovinkaan paljon ja ny ei ole jotenkin niin hyvä.Sarja jotenkin vain on niin ihana. Katson tällä hetkellä niitä uusintoja miamista jota viikolla tulee..ja sitten tietenkin lauantaisin niitä uusia jaksoja vai onko ne?

onkelmalapsi

 • Ankeuttaja
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #55 : Elokuu 08, 2007, 22:04:35 »
naarjuli, kyllä. Lauantaisin tulee uusia jaksoja. ^^


Itse pidän kaikista CSI:sta. Mutta miami on lemppari. Nimittäin David Caruso ( Horatio Caine (?)) on niiiiiiiiiiiin ihana. Onhan hänellä ikää, mutta hän on niin mahtava niitten lasiensa kanssa. *sanoo jotain, lasit päähän ja lause loppun. ;D* Miamista pidän myös Jonathan Togo ( Ryan Wolfe) :sta. :P

Teretulemast

 • Ankeuttaja
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #56 : Elokuu 14, 2007, 17:36:35 »
C.S.I Maijami on ihan paras. Ne tyypit säheltää siä ja saa sit ne murhaajat(?) kiinni

Ravenheart

 • Ankeuttaja
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #57 : Elokuu 26, 2007, 11:58:15 »
Pidän eniten originaalista C.S.I.stä, Crissomia parempaa tutkijaa ei ole vielä löytynyt mistään ja lisäksi pidän siitä tiimistä myös eniten. Toiseksi paras on C.S.I NY, se on samantyylinen originaalin kanssa ja ne henkilöt ovat hyviä. Lisäksi pidän New Yorkin miljööstä, se on jotenki tyly ja kova, vaikka näyttää aluksi joltain muulta.
Sen sijaan C.S.I Miami on täysin turha. Inhoan Horatiota yli kaiken, sen on just sellainen ärsyttävän täydellinen ja tuntuu hirveän ylimieliseltä. Lisäksi kaikki ne Miamissa tapahtuvat rikokset liittyvät tavalla tai toisella enemmän tai vähemmän rikkaiden tyyppien välienselvittelyyn ja sen mukaisesti kaikki paikat yleensä käsittelevät rikkaiden asuinpaikkoja tms. Noista kaikista Miami on selvästi elitistisin, minun mielipiteeni siis. Siksi en sitä katsele.

keijon

 • Ankeuttaja
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #58 : Syyskuu 20, 2007, 00:52:11 »
Kaikki ovat hyviä! New Yorkissa mukana on enemmän henkilökohtaisia tunteita. Miamia komistaa ylisävytetty väriloisto ja hyvin ruskettuneet latino(henkilöt). Las Vegas on eniten sitä itseään: raakaa ja hidasta puurtamista tuloksien esille saamiseksi.

Vampyyrityttö

 • Ankeuttaja
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #59 : Syyskuu 21, 2007, 21:46:26 »
C.S.I NY <3 Erityisesti Carmine Giovinazzo! <3 Pidän siitä tummasta tunnelmasta, Miamin upeista taloista ja rannoista siitä väri skaalasta. Horatio on jus paras. Mä rakastan sitä Horation "Mä saan sut vielä kiinni." tyylistä.Mä en niinkään siitä Las Vegisia ole seurannu mut seki on varmaan ihan hyvä. Tulee tällä hetkellä liian myöhään kun on aikaset aamut kouluun ja joutuu menee aikasin nukkuu... :( Meni vähä offiksi.

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #60 : Heinäkuu 03, 2008, 00:38:34 »
Osaako joku muuten kertoa onko Lady Heather esiintynyt aiemmilla tuokkareilla vai onko hänet tuotu myöhemmin vain mukaan Gilin menneisyydestä? Tarkoitan nyt noilla aiemmilla ennen tätä ja viime tuokkaria. Monesko nyt edes on menossa? Seitsemäs?
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Kitiara

 • Ankeuttaja
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #61 : Heinäkuu 03, 2008, 15:54:29 »
Osaako joku muuten kertoa onko Lady Heather esiintynyt aiemmilla tuokkareilla vai onko hänet tuotu myöhemmin vain mukaan Gilin menneisyydestä? Tarkoitan nyt noilla aiemmilla ennen tätä ja viime tuokkaria. Monesko nyt edes on menossa? Seitsemäs?

Lady Heather on esiintynyt aiemminkin sarjassa ainakin yhden jakson verran. Jakso esitettiin viime talvena uusintaputkessa, olisikohan ollut 5.tuotantokautta. En muista tarkkoja yksityiskohtia, mutta tuolloin hänen tyttärensä Zoe oli jakson uhrina. Ruumis löytyi alasti, nälkiinnytettynä aavikolta ja paljastui että hän oli joutunut jonkinlaisen uusnatsin vangiksi ja koe-eläimeksi. Tuolloin lady Heather mm. makasi tyttärensä oletetun murhaajan kanssa saadakseen tämän dna:ta talteen ja syyllisen paljastuttua kaappasi ja pieksi tämän. Lopulta syyllinen jäikin kiinni, mutta liian myöhään Zoea tai muita vankina olleita ajatellen.

Näihin tapahtumiin viitattiinkin tämän viikon jaksossa. Sen sijaan viittaukset Grissomin ja lady Heatherin väliseen suhteeseen tulivat minulle yllätyksenä, sillä mielestäni sarjassa ei tuolloinkaan suoraan viitattu mihinkään tiettyä vetovoimaa kummempaan. Lady Heather kuvattiin tuolloinkin lähinnä äärimmäisen älykkäänä, sensuellina ja voimakastahtoisena naisena jolla synkkasi tutkinnan puitteissa Grissomin kanssa, ei sen enempää.

Nyt meneillään oleva kausi on ymmärtääkseni seitsemäs, jenkeissä näyttävät jo kahdeksatta. Korjatkaa joku jos olen väärässä.

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #62 : Heinäkuu 09, 2008, 18:29:02 »
Ok, kiitos. Itse olen vähän pihalla joistain asioista. Kaikkea ei voi muistaa.. :D
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #63 : Heinäkuu 10, 2008, 23:41:37 »
Jestas että osasi CSI LV jäädä jännään paikkaan! Oli muuten ehkä lempijaksoni ikinä, jos Tarantinon ohjaamaa jaksoa ei oteta huomioon. Jotenkin ne rikkinäiset nuket ja pienoismallit ja häiriintynyt nainen kiehtovat minua (...en ole niin sairas kuin miltä kuulostan).

Kävisikö nyt jopa niin onnellisesti, että CSI NY jatkuu LV:n tilalla vai tuleeko tilalle joku kaamea kökkösarja, kuten yleensä? Tietääkö joku? Olen laiska googlettamaan nyt.
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #64 : Heinäkuu 11, 2008, 00:18:32 »
CSI NY näyttäis jatkuvan. Blääh. Tylsää.

Jäi kyllä todella jännään kohtaan tuo. En edes tajunnu, että se jäi tauolle, aattelin vaan, että se jatkuu ens viikolla... Äh. Milloinkohan se jatkuu taas...?
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Primula

 • Ankeuttaja
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #65 : Elokuu 14, 2008, 16:23:26 »
CSI Miami on ehdoton lempparini.
Olen katsonut sen ensimmäisestä tuotanto kaudesta nykyiseen.
Pidän siitä että se on erinlainen kuin tavallinen tai NY.
David Carusosta tuli heti lempi näyttelijä vaikkei hän kaikkien mielestä ole hyvä mutta se kuinka hän näyttelee Horatio Caine hahmoa on hieno suoritus.

Muistakin CSI versioista pidän.
Aloin vasta fanittamaan NY:tä ja sieltä pidän Dannystä ja Macistä.
Oli pakko saada tunnari koska se on tajuttoman hyvä joten se nyt soi monesti Mp3 soittimessa.

Olen huomannut sen että Miami ajaa siisteimillä autoilla kuin muut CSI:t taas kun NY:llä on paremmat tarvikkeet.

En ole kunnolla seurannut CSI:tä mutta onneksi niitä tulee subtv:ltä uusintana. :)

Poissa Desdemona

 • A Gay Superhero
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♥♣♦♠
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #66 : Elokuu 16, 2008, 17:05:26 »
Aito ja alkuperäinen C.S.I. on paras. Siinä on paras tutkijaryhmä ja tietty Crissom. Alkuperäisessä on myös yllättävimmät ja omaperäisimmät jutut, esim. miniatyyrimurhaaja.
Miami on inhokki, sillä Horatio on kertakaikkiaan naurettava. Aina kun näkee tv:stä pätkän Miamia, tekee mieli kiskoa Horation päästä ne prkleen aurinkolasit ja talloa ne maahan. Ja Miamiin on hankittu ylisöpöt näyttelijät, aivan kuin sellaisia ne tutkijat oikeasti olisivat. Ja ne uhritkin ovat jotain 20-vuotiaita tanssityttöjä, jotka löydetään puolialastomina. Miami on tekosyy esittää vähäpukeisia tyttöjä tv:ssä.

Poissa Partiotyt

 • Jääsafiiri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #67 : Joulukuu 10, 2008, 22:05:22 »
 C.S.I. on todella mielenkintoinen sarja, ainakin minusta. Toki jotkut jaksot ovat kaavamaisia ja nyt maikkari ja sub näyttää sekasin uusintana perus C.S.I.:ta ja Miamia, joten perässä pysyminen on aika haastavaa. New Yorkista pidän kuitenkin eniten, sen hahmot vaan tuntuu parhailta. Perus on toisena, Gregille, Warrenille ja Nickille nauran aina. Jotenkin niiden huumori ja sanattomat jutut on niin hauskoja. Kuitenkin rikokset vaihtelee eikä syyllistä tajua välttämättä kovin helposti.
 NY:n loppumisesta on vasta pari kuukautta (kai) ja nyt alkaa jo pätkiä, ketä hahmoja siinä olikaan. Stellasta kuitenkin pidän Macista myös. Ei siinä yleensä ketään inhokkejakaan ole, nyt en vaan muista muita. Perus C.S.I.:ssa pidän eniten Grissomista ja Catherinesta, Henry(kö) on välillä ärsyttävä, mutta niin sen varmaan on tarkoituskin.
 Katson uusintoja siis siksi, että vasta puolisen vuotta ole sarjaa seurannut, ennen en ole jaksanut enkä muistanut, mutta nyt olen koukussa. Huonoon aikaan ne tulee, mutta sitten pitää tallentaa levylle ja katsoa myöhemmin.
 Eli siis kiinnostava ja koukuttava sarja, ei ehkä kerro, millaista rikospaikkatutkijan työ oikeasti on, mutta viihdyttävää katsottavaa.
Atra esterní ono thelduin / Mor’ranr lífa unin hjarta onr / Un du evarínya ono varda

Cyria

 • Ankeuttaja
Vs: CSI (LV, Miami, NY)
« Vastaus #68 : Helmikuu 09, 2009, 16:30:55 »
Rakastan ehdottomasti tätä sarjaa!!!
Ihanat näyttelijät, hienot maisemat (varsinkin Miamissa) ja kiehtovat tapaukset.
En tiedä mikä minua vetää puoleensa murhatutkimussarjoissa, mutta katson niitä koko ajan.
Parhaat henkilöt kyllä ovat ne pääjehut, eli LV:ssä Grissom, NY:ssä Mac Taylor ja Miamissa Horatio Caine.
Joskus kyllä huomaa, miten nyt vasta LV:ssä yritetään taas houkutella katsojien kiinnostusta "erikoisjaksoilla", jotka sitten
ovat sellaisia kauhujuttuja, ja eräässä hämärässä jaksossa yksi tutkijoista (oli varmaan Henry) oli tehnyt oman murhapelin,
mitä tutkijat sitten pelasivat sen tunnin. Se oli outoa...

Miniatyyrimurhaaja on suurinpiirtein ainoa jakso, jonka muistan täysin. Tai siis jaksot, sillä niitähän pitkitettiin aika
kauan.

Miami on lempparini, sillä ne maisemat ja jopa ihmiset on sellaisia piristävän oransseja. Siihen on varmaan muokattu kontrasteja
tai jotain, sillä eihän se voi olla nyt niin oranssi. Horatio on ihana, mutta joskus sen tyhmät aurinkolasikohtaukset häiritsevät, sillä
onhan se nyt aika naurettavaa...

Mut Horatio on söpö sen sen " I will catch you" asenteensa kanssa!