Kirjoittaja Aihe: Puistopulun Hp taidetta (uutta lisätty 14.6-08)!!  (Luettu 2853 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Puistopulu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Puistopulun Hp taidetta (uutta lisätty 14.6-08)!!
« : Kesäkuu 25, 2007, 14:51:43 »
PÄIVITYSTÄ TAPAHTUU!

Tässä järkytyin, kun katsoin vanhoja kuvia saatuani viestin koskien linkkien toimimista. Tulin siihen tulokseen että täytynee piirtää uusia kuvia jossain vaiheessa, kun innostusta riittää. Kehitystä kuitenkin tapahtuu.

Linkkien toimimattomuus johtui Deviantart-tilini muuttumisista. Olen poistanut sieltä vanhoja töitä häiritsemästä esteettistä silmää ja siksi linkit täällä eivät toimineet. Jätän tänne linkin Deviantart sivulleni jossa halukkaat voivat käydä katsomassa taiteitani. Potter taiteet löytynevät hieman vanhemmilta sivuilta galleriastani.

http://puistopulu.deviantart.com/
« Viimeksi muokattu: Elokuu 13, 2010, 13:36:18 kirjoittanut Puistopulu »
my grass isn't green...
my sky isn't blue...
The river runs dry...
my flower has died... This isn't my home

Huugo

 • Ankeuttaja
Vs: Puistopulun Hp taidetta
« Vastaus #1 : Kesäkuu 29, 2007, 23:34:06 »
Kaikki kuvasi ovat todella hienoja ja niistä huomaa, että olet erittäin lahjakas piirtäjä. Ainoastaan Harryn kuva jäi vaivaamaan, koska kauluspaidan ääriviivat olivat niin tummat ja paidassa olisi voinut olla mielestäni jollain kylmällä harmaan sävyllä varjostukset.

Naks

 • Ankeuttaja
Vs: Puistopulun Hp taidetta (uutta lisätty 27.08!)
« Vastaus #2 : Syyskuu 11, 2007, 18:15:56 »
Voi aivan tajuttoman ihania. *sydän sydän sydän* Tykkään noista todella paljon, ja hahmot ja kuvittelen Jameksen just tollasena, siis just. Todella upeita noi kaikki, ja James plus Sirius plus Lily ovat mielestäni parhaita. Kaikissa kuvissa! Musta tuntuu ihan pikkusen, että parissa kuvassa hahmoilla oli hitusen liian lyhyet kuvat. Ehkä ihan vähän! Tai sitten nämä supersokeat silmäni ranttuilevat taas ;)

Poissa Chinoz

 • Nuorallatanssija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • That was then, this is now
  • Blackout
Vs: Puistopulun Hp taidetta (uutta lisätty 13.9-07)
« Vastaus #3 : Syyskuu 15, 2007, 10:12:26 »
Aaa, miten ihanasti piirrät! En osaa nimetä suosikkejani näistä, sillä ne kaikki ovat omalla tavallaan hyvin hyvin kauniita ja jokainen on hyvin taidokkaasti tehty!

Tuo "Kuin veljekset" työ on todella kaunis. Erityisesti pidin Jamesistä joka siinä lattialla istuskeli. Valokuvat heistä ovat nerokas keksintö. Käytät kynää hyvin ja Sirius ja James (kaikissa kuvissakin) ovat hyvin aidon näköisiä, mukavalla tyylillä tehty. Varjostukset ovat todella taidokkaasti tehty (nääh itselläni on aina jonkin moisia ongelmia varjostuksen kanssa *virn*).

"Jamesin kuolema" työ on kaunis ja koskettava työ. Lily on mielestäni hyvin onnistunut, kasvot ja hiukset ovat erittäin taidokkaasti piirretty. Peilistä heijastuva Voldemort on hyvä yksityiskohta. James on myös piirretty hyvin taidokkaasti, yhtä taidokkaasti kuin Lilykin. Ah ja vielä Lilyn housut.. Ne ovat täydelliset! Voi vitsi tuollaiset housut haluaisin itsellenikin.. *virn*

"Buolevard of broken dreams" (kirjoitinko oikein?). Kuva on todella kaunis! Äh aina minä toistelen tuota kaunis sanaa mutta sille ei voi mitään, kaikki työsi vain ovat niiiin kauniita :) Kaikki ovat hyvin onnistuneita ja mukavaa nähdä väritetty työ välillä (taisi joku muukin olla väritetty, mutta mutta). Olet onnistunut värittämään kaikki todella hyvin, onnitteluni. Kaikki ovat hyvin taidokkaasti piirretty kuvaan ja voih mitkä hiukset! Kaikkien hiukset ovat upeita (eniten taisin kuitenkin ihastua Jamesin ja Dumbledoren hiuksiin)! Tämä kuva on aivan upea!

Ah taidan nyt jättää tämän kommentti kerran tähän, et varmasti jaksaisi lukea kilometrin pituista kommenttia :) Tulen kuitenkin vielä uudestaan, odotahan vain ;D
Jokaisella askeleella, voit viedä henkeni.
Jokaisella askeleella, voit parantaa haavani.
Avatareni on täältä

Cleo

 • Ankeuttaja
Vs: Puistopulun Hp taidetta (uutta lisätty 13.9-07)
« Vastaus #4 : Marraskuu 04, 2007, 22:40:10 »
No, nyt vihdoin kommentoin tuota haastetyötäsi. Olen kyllä katsonut sen paaaljon aikaisemmin, mutta enpä tiedä mistä johtuu, etten ole aikaisemmin kirjoittanut sinulle siitä mitään. Olen varmaan odottanut, että saan valmiiksi oman työni. Laatikossani puolivalmiina kuva Remuksesta Rääkyvässä Röttelössä, mutta se odottelee vielä taustaansa ;) Odotellut kai jo pari kuukautta.. en tiedä. Kyllä se pian valmistuu.

Mutta asiaan. Pakko myöntää, että aluksi (silloin kun julkaisit tuon kuvan ja kävin katsomassa sitä ensimmäistä kertaa) olin ehkä hitusen pettynyt.. Oma mielikuvani oli tietysti ollut erilainen, ja minun oli siksi vaikea sulattaa tuo. Mutta nyt pitkän ajan päästä, kun mielikuvani on kadonnut tipotiehensä, työsi onkin tosi mielenkiintoinen ja kuvaava. Remuksella on kauniit hiukset. Kaikilla on tosi hyvät ilmeet ja asennot, mielestäni myös kuvien ja tekstien asettelu on onnistunut. Jos alkaisin pistämään negatiivistä kritiikkiä, se menisi jo ihan saivarteluksi, koska virheet ovat kovin pikkuisia (esim. jatkapa mielessäsi remuksen vasempaa kättä ylöspäin.. hänellä olisi aika leveä hartia). Harry on hiukkasen pieni ikäisekseen, mutta kenties kuuluu tyyliin, ei haittaa minua. Kaiken kaikkiaan, tosi hieno työ, ei huonone ollenkaan vaikka tuijottaisin kuinka kauan!

Ja kiitos, että otit vastaan haasteeni :]
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 12, 2007, 18:12:40 kirjoittanut Cleo »

Kioshi

 • Ankeuttaja
Vs: Puistopulun Hp taidetta (uutta lisätty 3.12-07)
« Vastaus #5 : Maaliskuu 29, 2008, 15:53:39 »
Loistavaa kerta kaikkiaan... Aivan uskomattaoman kauniita kuvia. Värilliset eivät kenties niin hienoja kuin musta-valkoiset, mutta upeita kuitenkin. Oikeastaan suosikkini ovat kaikki värillisiä mutta mitäpä siitä. Pidin todella paljon työstäsi Lupinin molemmat puolet, se vain on jotenkin niin 'koskettava' Remus molempine puolineen ystävät vierellään. The world's forgotten, the words forbiddenssä oli upea tunnelma. Siriushan siinä ymmärtääkseni on, 'this isn't my home' perusteella. Värejäkin on käytetty loistavasti.

Ja tietysti hääkuvakin pitää musta-valkotyönä mainita. Suosikkeihini kuuluu myös tämä. Ihanaa, että maailmassa on myös iloa! Sama tuli mieleen työssäsi kuin veljekset. Sitähän Sirius ja James olivat. Niin ja ihan pakko vielä sanoa, että I'll forgive youssa James oli loistavasti piirretty siipineen kaikkineen. Enkeli.

Okei, tämä on viimeinen työ josta puhun, nimittäin Haavoittunut Remus. Oikeastaan tässä ei pistänyt silmään erityisesti mikään. Mutta Lupin ja verijuovat olivat kauniisti piirretyt. Jatka vaan piirtämistä!

Poissa Jonttu

 • Jästisyntyinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Joo eli...kolmeksi vuodeksi lopsahti Potteeraus :(
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Puistopulun Hp taidetta (uutta lisätty 14.6-08)!!
« Vastaus #6 : Syyskuu 25, 2009, 18:56:11 »
Maaaaahtavia kuvia! Osaisimpa minäkin piirtää noin! Tosin olen aika lahjakas ajateltuna että olen yhdeksän... ;D

Osa kuvista vain sanoi että "sivua ei löydetty". Kismittää vähäsen... No, mutta taitoa voisi jo sanoa että olet opiskellut kaksisataa vuotta!

 - Kunnioitukset Cedric Diggorylle, joka kuoli Harryn neljäntenä kouluvuonna, Siriukselle joka kuoli seuraavana (himskatin Bellatrix), Dumbledorelle joka kuoli Kalkaroksen Avada Kedavrasta Harryn sitä seuraavana vuonna, ja Lily ja James Potterille jotka kuolivat Harryn ollessa yksivuotias. -

Ja kehut vielä kerran iki-ihanista maalauksista! Osa noista sopisi melkein Harry Potter - kansiksi! Olet tehnyt paljon vähemmän virheitä kuin Mika Launis.
Älä kutita nukkuvaa lohikäärmettä.

-Albus Dumbledore

Poissa Linnaea borealis

 • Luudan päällä joka säällä!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Puistopulun Hp taidetta (uutta lisätty 14.6-08)!!
« Vastaus #7 : Syyskuu 27, 2009, 11:12:25 »
Kaikki kuvasi ovat jotenkin koskettavia. Etenkin minuun iski se kuva jossa oli Sirius ja James Jamessin kuoleman jälkeen tai niin  minä ainakin sen ymmärsin. Voldemort oli pelottavampi kuin elokuvissa ja säikähdin oikeasti. Olisi hauska nähdä käsityksesi esim. henkilökunnasta,Hermionesta ja Ronista, Dracosta ja Weasleyn perheestä. Hupsista aika monta ideaa sorry.
"Urheutta on monenlaista. Vaaditaan paljon
urheutta nousta vastustamaan vihollisiaan,
mutta sitä tarvitaan myös silloin, kun noustaan
vastustamaan ystäviä."

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Puistopulun Hp taidetta (uutta lisätty 14.6-08)!!
« Vastaus #8 : Marraskuu 12, 2009, 15:41:53 »
Tuo ensimmäinen kuva, Jamesin kuolema on aivan uskomattoman hieno! James näyttää aivan kuolleelta (niinkuin pitääkin), hän ei vain näytä
kompastuneen johonkin ja kaatuneen. Lattia on todella upean näköinen, ihastuin siihen heti. Yksitysikohtia on paljon ja ne on hyvin onnistuneet. Varsinkin vaatteissa kaikki laskokset (vai mitä ovatkaan) ovat hyvin tehtyjä. Ainoastaan tuo seinä, mitä vasten Lily seisoo, jäi häiritsemään pikkuisen. Näyttää vähän siltä, että piiroksessa on kaksi kuvaa. Jos seinän "keskellä" kulkeva lista jatkuisi toista seinää pitkin, sen olisi voinut piirtää hivenen ulommaksi varsinaisesta seinästä. Mutta kuten kuvassa Jamesin pään takana oleva seinä näyttää, lista ei mene ulommaksi itse seinää, joten se ei loppujen lopuksi häiritse. :) Sori, tuo oli sekavaa.

Kahta seuraavaa kuvaa ei löytynyt. :(

Tuo Harryn kuva on todella ihana puu- ja vesiväreillä tehtynä. Harry näyttää juuri harrymaisen hiljaiselta. :) Hänen paitansa reunat ovat vain vähän liian paksut ja tummat ja paidassa olisi saanut olla enemmän varjostuksia, kuten kasvoissa ja kaulassa.

Piirros Siriuksesta ja Jamesista on todella hieno. Siihen on yhdistetty monta kuvaa samaan ja pidän siitä. Kaiken kruunasi vielä 'Death of best friend' ja 'last goodbye'. Jos nyt osasin tulkita oikein tuota kaunista kirjoitusta. Ne ovat todella hienoja. Niin, ja Siriuksen ilmeet ovat hyvin kuvattuja. :)

(Anteeksi, en jaksa kommentoida kaikkia kuvia, niitä on niin paljon)

Lupinin kuva (jossa on hänen molemmat puolensa) on upea. Lupinin ilme piiroksessa kuvaa hienosti Lupinin kärsimyksiä, joita hän joutuu
täyden kuun aikaan kokemaan. Susi näyttää vähän liian ilkeältä ollakseen Lupin, mutta se on sivuseikka. Minulla ei olisi riittänyt inspiraatiota tuohon alkuunkaan! Mutta miksi ihmeessä James on niin punainen naamastaan? :')

Lilyn ja Jamesin hääkuvakin on niin hieno! Lilyn hääpuku on täydellinen! Miten joku voi osata piirtää noin ihanasti? :)
Jäin vain miettimään, että eikö James voisi laittaa hiuksiaan kunnolla edes häihinsä?

Anteeksi, muita en jaksa enempää kommentoida, katsoin kuitenkin kaikki kuvat ja ne ovat uskomattoman upeita. :)

Pakko on kuitenkin sanoa tuohon ' I'll forgive you ' -kuvaan, että ajatus on mitä kaunein ja nuo Jamesin siivet (?) ovat todella hienosti onnistuneet.
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Katriona

 • usvalyhty
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Puistopulun Hp taidetta (uutta lisätty 14.6-08)!!
« Vastaus #9 : Marraskuu 13, 2009, 21:03:55 »
Huh huh, kun ovat hienoja! En kaikkia saamiasi kommentteja lukenut, mutta kuten muutkin sanovat osaat piirtää hyvin koskettaviakin kuvia (ja huumorintajuisia)! Ihailen sitä, kuinka osaat piirtää noin taitavasti eri ikäisiä hahmoja, ja samaa hahmoa eri ikäisenä! (Itselleni se on aina tuottanut valtavia vaikeuksia :-(  ) Jostakin syystä tykästyin kovasti tyyliisi piirtää Remusta. Ja lisäksi piirrät hiuksia tosi hyvin! Anteeksi, jatkan kommenttia myöhemmin, nyt tuli kiire... Pitää lopettaa tältä erää. Hienoja jokatapauksessa!

// Noniin... Tuo "on the Boulevard of Broken Dreams" on todella ihana! *ei kykene sanomaan mitään järkevää, tyytyy vain tuijottamaan kuvaa lasittunein silmin...*
Ja Uaaaaaah! Olisit nähnyt ilmeeni tuon puu- ja vesiväreillä tehdyn Harryn kohdalla. Liian hieno! Liian aito!  Liian Harry! *mököttää*      ;D
Ja sitten tuossa "niin ikään kuollut kummisetä"-kuvassa tykästyin Remukseen aivan älyttömästi!!! (Hyvä idea muutenkin! Ja ja ja...
Jos jotakin negatiivista pitää keksiä nipottaisin ehkä siitä, kun joissakin kuvissasi hahmojen vaatteet ja kädet ovat jotenkin  *etsii sanaa*  ... "kulmikkaita". Tiedätkö mitä tarkoitan...?!  Eniten sen huomasi ehkä tuossa "kuin veljekset"-kuvassa. Ehkä se on tuo rypytys? Eli ehkä voisit eri materiaalien piirtämistä harjoitella? (ja käsien, mutta se nyt vain tulee tekemällä... Minäkin olen koko ikäni piirtänut ja kädet ovat aina se ongelmakohta) (Niistä materiaaleista voisi harjoitella sitä, miten saa esim väritystekniikalla näkyviin, mitä materiaalia mikäkin on: mikä kangasta, mikä ihoa, mikä hiekkaa, kiveä, puuta...) En tiedä tajusitko tästä mitään... Vaikea selittää... Toivottavasti. Joka tapauksessa pidän kovasti tuosta piirtotyylistäsi (tuo laulujen sanat-idea on ihana! Onko se musiikkia, jota kuuntelet piirtäessäsi kuvaa? :-) ) Jatka ihmeessä!!!
Ainiin! Muutama kuvistasi ei näy! *vollotaa* Koita saada näkyviin, jooko! *Tahtoo nähdä nekin!*
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 15, 2009, 13:22:52 kirjoittanut Katriona »
"Pelkääkö jättiläistä uhmannut tyttö typerää kasiluokkalaista?"
    Jess Arons, Silta Salaiseen Maahan
Katsokaa ja ihmetelkää!