Velhomaailma ja sen ihmeet > Harry Potterin maailma

Ketkä olisivat/ovat ihana pari?

(1/29) > >>

Exorcist:
//Suru-aurori lainaa viestiä 230709 ja ilmoittaa, että topick on siivottu. Kivaa keskustelunjatkoa!

Eli ketkä mielestänne ovat tai olisivat aivan ihanaihana ja tosi hyvä pari? Arthur ja Molly Weasley kenties, vanha ja vakaa avioliitto, tuletko hyvälle mielelle kun saat lukea heidän onnellisesta yhteiselämästä? Vai olisiko sinusta henkeä salpaavan ihastuttavaa jos voisit lukea romanttisesti käsi kädessä kulkevista Dobbysta ja Dumbledoresta? Haluaisitko että professori Verso sulattaisi Voldemortin sydämen, tai että Kalkaros rakastuisi koukkunenäänsä myöten Hermioneen jolla myös olisi tunteita armasta herraa kohtaan? Käyttäkää mielikuvitustanne ja kertokaa salaiset (tai vähemmän salaiset) parisuhdeunelmanne! :)

Minun mielestäni Ron ja Hermione ovat kerrassaan hieno pari. He jotenkin niin, täydentävät toisiaan ja ovat muutenkin suloisia yhdessä. Olisi kiva lukea heidän suhdekiemuroistaan. :) Lisäksi kuten tuossa jo sanoinkin, Molly ja Arthur, ihanaa. Vanha hyvin kasassa pysynyt pariskunta.
Mutta koska olen slashari ja tykkään tosi paljon muutamasta slashiparituksesta, niin pakko sanoa että Harry ja Draco olisivat niiiiin ihana pari. :> Ja olisi myös kiva saada tietää että menneisyydessä Siriuksella ja Remuksella olisi ollut suloinen suhde. Ja kelmien parissa kun liikumme niin James ja Lily ovat myös yksi mieluisimmista pareista. :)

Yksi hieman outo suhde-ehdoitus, olisi Luna ja Harry. En kyllä tiedä että olisiko parempi jos he pysyisivät ihan vain kavereina, mutta voisi olla mielenkiintoista jos heillä olisi jotakin säpinää. :D Niin, ja jotenkin voisi olla myös kiva, jos Hermione ja Draco löytäisivät yhteisen sävelen, vaikka Dracon sydän kuuluukin Harrylle! :)

Enempää nyt ei kyllä ainakaan tällä hetkellä tule mieleen, vaikka saattaapa niitä olla. Jos tulee mieleen niin käyn lisäilemässä niitä sitten. Mutta nyt on teidän vuoronne, kertokaa mitä sydämenne halajaa! :)

Lansu:
Pakko myöntää, mutta Ginny ja Harry olisi aika suloinen pari ;>>. Tai Cho ja Harry.. (miksei kukaan oo mun kans tosta samaa mieltä :''DDd) En tiedä, kun kirjassakin on niin, on myös minun päässäni niin.

Ronin kanssa..hmm..vaikeaa. Ei Hermionea, sehän on sen paras ystävä. HÖMM.

No Hermionen kanssa menisi tietenkin Viktor Kurm ;>>. Kts. toinen rivi tästä vastauksesta. Ja teitenkin Jamse ja Lily on/oli kuin tehty toisilleen n_n

Crina:
Näistä ihan oikeista, kirjoissa esitellyistä pareista sanoisin, että ihanimpia ovat jo hivenen kulunut Lily/James ja suloistakin suloisempi Molly/Arthur. Ne ovat niin söpöjä, ja Mollyn ja Arthurin parisuhde vaikuttaa vuosikausien avioliiton ja seitsemän lapsenkin jälkeen voivan erittäin hyvin. Ja ne kaksi täydentävät toisiaan, Molly hössöttää ympäriinsä ja Arthur hillitsee häntä (ja on ihanasti tossun alla). ^^ Lisäksi olen pikkuhiljaa alkanut päästä eroon Tonks-inhostani, joten Remus/Tonks paremman puutteessa käy kyllä ihan hyvin. Ja Hagrid/Olympe! Rakkautta oikein suuressa mittakaavassa! Seitsemännessä kirjassa on pakko ola jotain mainintaa tästä parituksesta, olen kyllästynyt lukemaan vain pieniä vihjauksia.

Sitten näihin ei-niin-tosiin. Ensinnäkin, Ron/Hermione sukkaa. Ne kaksi eivät sovi toisilleen, ja molemmille löytyisi oma, hyvä pari jostain muualta; Hermionen ja Nevillen välillä on aivan selvästi havaittavaa jännitettä ja Ronille ei voisi löytyä parempaa seuraa kuin joku Luihuistyttö. Ajatelkaa nyt, Ron on todennäköisesti kolmikon ennakkoluuloisin Luihuisia kohtaan, mikä olisi siis parempaa kuin jos tuleva puoliso olisi yksi heistä?
Toiseksi, Minerva/Albus. Ne kaksi kuulu(i)vat toisilleen, samoin kuin Prilli ja Voro. (Voisikohan tuon jälkimmäisen tulkita jo viralliseksi, kun kerran he tulivat yhdessä Dumbledoren hautajaisiinkin?)
Ja Harry/Ginny on tuhoontuomittu, koska Luna ja Harry yksinkertaisesti kuuluvat yhteen.

Ja näitä nyt olisi vielä ties kuinka paljon, mutta ensimmäisinä tulivat nämä mieleeni. Harmi, kun Pottereissa on niin vähän hyviä naishahmoja, joille ei ole jo löytynyt paritettavaa.

Vauhko-Harry:
Varmaan toi Draco ja Harry yhdistys on aika sillee "hieno" "viisas" valinta JK:lta.
Sit se Hermy ja Ron yhdistelmäkin olisi aika, hmm, sopiva. Mutta jos ne alkaa seurustella, niin siitä ei tulisi mitään, koska seiskassa piti kuolla joku Harryn kavereista. Veikkaan Hermyä. Ronille tulee heti äkkipikainen ero. Siksi en liiemmin toivo heidän suhdetta, vaikka kuinka sopiva se olisi.

Joo, täällä on aika paljon, ööh, homppeli pareja (älä suhtaudu minuun homoja inhoavana, kun sanoin homppeli pareja :D). Kalkaros ja Lucius, heh hee :D. Luciuksella salainen suhde Kalkaroksen kanssa... oohh!!, kuulostiko hyvältä xD?
Toisia homo pareja olisivat, hmm... Ron ja Krum. Nyt se varmaan meni jo arvauksen puolelle, hehhee :D.

En kuitenkaan usko, että JK tulee yhdistämään kahta poikaa homo pariksi kirjoissa. LIIAN epätodennäköistä xD

sooda:
Ihana pari olisi Voldemort ja Bellatrix(kirjoitin luultavasti väärin). Eikö? Kummatkin pahoja, mutta en tiedä toimisoko oikein hyvin... Bella voisi hyvinki kyllästyä siihen että Voldu olisi kokoajan kometelemassa...XD No joo, vastapainoksi tietty Molly ja Arthur, vakaa pari, toisilleen luodut. Ihanaa... Draco ja Harry olis tietty aika kiva, mutta TODELLA epätodennäköinen. Mutta olis ainakin parempi kuin Harry ja Ginny, hyi että, sitä en kestä. Hermione ja Ron, menetelee, en ole mikään suuri fani. Mutta entäpä Kalkaros ja McGarmiva? Minerva voisikin paljastua pahaksi. Ai niin, rakastan Bill ja Fleur-paritusta. En tiedä miksi, on vaan niin ihana...XD

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta