Kirjoittaja Aihe: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?  (Luettu 92464 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« : Huhtikuu 30, 2007, 12:16:07 »
No otsikkokinhan sen sanoo, eli ketä Hp hahmoa uskot eniten muistuttavasi? Onko sinulla Ginnyn punaiset hiukset, McGarmiwan tiukkuus vaiko Dumbledoren kyömynenä?? Huom! Tämä ei ole *kenestä tykkään eniten/kuka HP hahmo haluaisin olla* -topic!
Itse uskoisin muistuttavani eniten Hermionea. Saattaa kuulostaa vähän itsekehulta, mutta mielestäni olen aika älykäs. Tai no niin kokeet ja opettajat minulle sanovat ja kaverit haukkuvat nörtiksi ja toiset puhuvat aina jostain 'supertietokoneesta'..  Lisäksi minulla on ruskeat hiukset kuten Hermionella (oikeasti ruskeat nyt ne on melkein mustat kun olen ne värjännyt) ja jos niitä ei laita (vahalla, lakalla, suoristusraudalla...) ne pörröttävät samalla lailla kuin neiti Grangerillakin. Lisäksi olen joskus samanlainen nirppanokka kuin hän..
Eli ketä eniten muistutat? Kenen piirteet löydät itsestäsi? Myös pientä keskustelua hahmojen piirteistä (yhtäläisyyksiä yms.) saa olla näiden 'pääasioiden' lomassa.. :)

-Zenz

//Siivosin tätä topicia tosi paljon, joten muistakaa perustella ne viestinne ja mieluiten enemmän kuin vain yhdellä lauseella. Ja niitä kyseltyjä testejä löytyy esim tästä ja tästä. -Huhutar
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 11:10:13 kirjoittanut Huhutar »
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #1 : Huhtikuu 30, 2007, 13:23:37 »
Minä muistutan eniten Hermionea. Käyn usein kirjastossa ja pidän koulusta. Minulla ei ole Ginnyn punaisia hiuksia ja minulla on paljon kavereita. Lisäksi olen ehkä vähän liian huolehtiva. Minulla on paljon vastuuta. Olen saanut Vuotisoscareista Vuoden Hermione Granger-palkinnon 2007 ja 2008, kyllä Vuotis tietää. :D

~kirja
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 01, 2008, 18:30:33 kirjoittanut kirja »
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #2 : Huhtikuu 30, 2007, 17:13:10 »
Itselläni on luonnostaan punaiset, suht suorat hiukset ja punastun herkästi, varsinkin kohteliaisuuksista. Protestoin jos jokin on perheessämme epäoikeudenmukaista minua kohtaa, vrt. Ginny+ sontapommit Kalmanaukio 12. Osaan aiheuttaa harmia ja kujeilla, eli tämä viittaa Ginnyyn. Perheeni on toisin aika pieni. Olen toistaiseksi ainut lapsi, vielä noin kuukauden:) Koulussa en ole luokan paras, mutta luottamusoppilas kylläkin. Kun kokeet on tulossa stressaannun, koska olen hieman kunnianhimoinen, en kuitenkaan pahassa mielessä. Viittaan ja teen aina läksyt joten tämä taas vie Hermionen puoleen. Pidän huolta myös muiden asioista, mm. muistutan erästä ystävääni baletin näyttämöharjoituksista jne.
Ehkä minussa on hieman myös Ronia. Siis tietenkin nuiden hiusten ansiosta, mutta myös hieman luonteeltani. Tulen helposti mustasukkaiseksi jne. lisäksi inhoan hämähäkkejä yli kaiken.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 13, 2007, 19:45:05 kirjoittanut Posityyhtynen »
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Exorcist

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #3 : Toukokuu 02, 2007, 16:54:51 »
Omasta mielestä muistutan ainakin ihan vähäsen Hermionea. Olen ihan hyvä koulussa, vaikkakaan en yhtä hyvä kuin Hermione (minulla keskiarvo oli tänä vuonna välitokarissa 9), tykkään koulusta ja opiskelusta (vaikkakaan en ihan aina :/ ), minulla on pari kaveria jotka usein kopioivat läksyni (vaikka eivät nykyään niin kauheasti sitä tee), olen luottamusoppilas ja tukioppilas, luen aika paljon, valitan joskus kavereille jos he tekevät jotain pöljää (vaikka kyllä itsekin teen joskus :| ), olen myös hieman ihmistuntija (kuten Hermykin joskus), haluaisin ajaa jotain asiaa yhtä innokkaasti kuten Hermione S.Y.L.K.Y.-ä (mutta en siis tee niin :D ) ja minulla on ruskeat hiukset jotka ovat joskus pörröisetkin. Ehkä kuitenkin enemmän haluaisin olla kuin Hemione ja sitä kautta oikein etsimällä etsin itsestäni samanlaisia puolia. :D En sitten tiedä. Ehkä olen myös hieman Tonks, koska olen vähän kömpelö, sillä hajotan usein laseja ja lautasia, ja olen muutenkin vähän tohelo. Kerran yritin tehdä kattilassa popcorneja ja nostin kattilan liedeltä (koska popcornit haisivat rupesivat käryämään ja ne oli mustia), niin pistin käden suoraan kattilan ulkopohjaan ja se oli kuuma, joten nakkasin kattilan altaaseen. Valitettavasti altaassa oli lautanen ja se meni hajalle. :DD Olen kauhea tomppeli! Meni vähän offtopiciksi, mutta kuitenkin, Tonksmaisuutta siis löytyy. :D

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #4 : Toukokuu 02, 2007, 18:17:15 »
Voisin olla jonkinlainen Potter-hahmojen risteytys. Värjään usein hiuksiani (viimeksi oransseja ja punaisia raitoja), aivan kuten Tonks. En tietenkään muuntele ulkomuotoani ajatuksen voimalla, mutta shoppailun ja rahan maagisellavoimalla saa aikaan pieniä muutoksia.
Lisäksi olen vähän kömpelö. Tällä hetkellä minulla on ruskeat hiukset. Rakastan kirjoja ja hyviä arvosanoja (kukapa ei), mikä viittaa hieman Hermioneen.
Olen kuitenkin myös sellainen tyyppi, että kyseenalaistan muiden mielipiteitä helposti tai loukkaan tarkoittamattani ihmisiä, jos en ajattele sanomisiani. Pidän ystävistäni, mutta vihaan ärsyttäviä ihmisiä. Vähän niin kuin Ron.
Ketä Potter hahmoa muistutan eniten? Vastaan Hedwig. Tykkään viettää aikaa ilmassa (lentokoneessa) ja valvon öisin. En tykkää pikkuisista riehujista. Vietän aikaani mieluusti yksin. En myöskään pelkää rottia tai hämähäkkejä. Inhoan (etenkin keitettyjä) kasviksia. Huhuu.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 12, 2007, 11:00:21 kirjoittanut Röhkö »
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #5 : Toukokuu 02, 2007, 21:31:46 »
Ulkonäöltäni muistutan eniten Ronia sillä olen kohtalaisen pitkä sekä sinisilmäinen ja isojalkainen. Hiukseni eivät kylläkään ole punaiset. Luonteessani taas on jotakin samaa kuin Harryn luonteessa, olemme molemmat rohkeita, jopa hieman uhkarohkeitakin välillä ja puolustamme tuttaviamme viimeiseen asti. Koulumenestykseni suhteen olen ehkä Harry tai Ron, sillä en ole mikään loistava koulussa, mutta riittävän hyvä kuitenkin.
Terve kaikille!

Poissa Meenai

 • Helmisimpukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #6 : Toukokuu 08, 2007, 16:24:44 »
Muistutan Hermionea ja Fleuria.
Muistutan sitä rennompaa Hermionea, saan hyviä numeroita jne. Joudun myös monesti auttamaan ystäviäni läksyjen kanssa. Minulla ja Hermionella on muutenkin lähes samanlaiset luonteet.
Fleuria muistutan ulkonäöltä ja hieman myös samankaltaista luonnettakin meiltä löytyy. En kyllä todellakaan ole niin kaunis kuin Fleur, mutta ulkonäössämme on samantapaisia piirteitä; olen laiha, vaalea, pitkät vaaleat hiukset jne.

Kira

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #7 : Toukokuu 11, 2007, 16:15:09 »
Angelina Johnson tuli ensimmäisenä mieleen. Samanlainen tarmo ja kiinnostus urheiluun sekä jotakuinkin tutunkuuloisia repliikkejäkin löytyy.

"Anna olla!" Angelina komensi oitis ja tarttui Frediä käsivarresta. "Anna olla Fred, anna sen huutaa, sitä vain hiertää kun se hävisi, mokoma itseään pursuava pikku-"

Toisaalta, jos tylsäksi heittäydyn, niin Ginny Weasley sopii joiltakin ominaisuuksiltaan hyvin itseni kaksoisolennoksi. Yhteistä on kai nokkelat vitsit, peräksiantamattomuus, rämäpäisyys sekä samankaltaiset vanhemmat.

"Ja Ginny, älä nimittele Ronia nuijaksi, sinä et ole tämän joukkueen kapteeni-"
"No kun sinulla piti kiirettä etkä ehtinyt nimitellä häntä nuijaksi, niin minä ajattelin, että jonkun täytyy-"

Poissa Amethyst

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #8 : Toukokuu 11, 2007, 20:59:50 »
Monen muun lisäksi minäkin muistutan Hermionea. Olen hyvä koulussa, yleensä ahkera kokeisiin lukija ja joskus stressaan koulun takia liikaakin. Ja jos nyt ulkonäöstäkin kysytään, niin minulla on ihan älyttömän paksut hiukset, joita ei saa suoriksi tekemälläkään (mutta muita yhtäläisyyksiä ulkonäössä ei sitten taidakaan olla...)
Toinen, jota voisin väittää muistuttavani, on Peter. Ja te, jotka nyt siellä ajattelette, että olen ystävieni pettäjä, niin en muistuta häntä sillä tavalla. Syynä tähän, että omasta mielestäni muistutan häntä, on se, että minä olen meidän porukan kiusattu. Se, jota kaikki väheksyvät ja jolle kaikki nauravat.  Eli se, johon on aina kivaa purkaa omaa pahaa oloaan (kauheata vinkumista...).
Remus on myös yksi. Olen aina se porukan viisas henkilö, joka yrittää pitää kavereitaan edes jotenkin kaidalla tiellä. Tämä sopii kyllä Hermioneenkin, ainakin ensimmäisissä kirjoissa, mutta en nyt kamalasti enää tiedä. Ja älkää kysykö, miksi, mutta minulle on tullut mielikuva (jossa ei mahdollisesti ole mitään perää), että Remus oli vähän katkera ystävilleen, joilla ei ollut mitään sen kaltaista ongelmaa kuin hänellä ja jotka vain nauttivat täysikuuöistä, kun hän itse kärsi. Minä en ole tästä ylpeä, mutta joskus olen vähän katkera ystävilleni, jotka ovat kaikki laihoja ja kauniita ja suositumpia kuin minä, eikä heillä ole tietoakaan siitä, miltä tuntuu, kun on menettämässä kaikki ystävänsä.
Että sellaista. En oikein tiedä, muistutanko jotain muutakin. Offii: tuli kauhee valitusviesti, koettakaa kestää.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 19, 2007, 22:16:49 kirjoittanut Amethyst »

Poissa Jessie

 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #9 : Toukokuu 12, 2007, 11:12:14 »
Aika moni täällä muistuttaa Hermionea. Minä en oikeastaan yhtään, en ole hyvä koulussa enkä tykkää lukea kokeisiin. Toisaalta muuten kyllä luen paljon, mutten koulukirjoja.

Minä ehkä luonteeltani muistutan eniten Harrya. Olen aina ollut ainakin omasta mielestäni rohkea ja tykännyt kaikista vaaroista ja seikkailuista. Mikä voisi olla sen kivempaa kuin uudet seikkailut. Eniten minua ja Harrya yhdistää kuitenkin tempperamentti. Minä olen aina ollut kovin tempperamenttinen, hermostunut kovasti ja todella helposti, myös ystävilleni, vaikka tiedän etteivät he tarkoita pahaa. Olin nuorena kauhea angsti- teini, vähän niinkuin Harrykin vitosessa.
Sisua meiltä molemmilta löytyy aimo annos. Harry ei olisi missän tapauksessa selvinnyt ilman pitävää sisua, ja minä olen aina ollut tunnettu sisukkuudestani. Jääräpäisyys, en muuten varmaan usko helpolla että olen itse väärässä. Pysyn todella jääräpäisesti mielipiteideni takana. Joskus niistä kertyy ihan pakkomielle jo, vähän niinkuin Dracosta tuli pakkomielle Harrylle..
Ystäviäni en ikinä hylkäisi, ja pelastaisin mieluusti mieluummin ystäväni kuin itseni. Lopuksi voisin mainita, korkea kipukynnys. Minua saa sattua aika paljon ennenkuin luovutan.

Jamesia ja Siriusta muistutan ehkä siinä määrin, että pienet jäynät ovat mielestäni aina aika ajankohtaisia. Minusta on välillä vähän vaikea mennä muiden paikalle ja ajatella miltä muista tuntuisi. Nautin enemmän kuin saan viihdyttä itseäni ja ystäviäni.

Ulkonäöllisesti en muistuta ketään, minulla on ehkä Lunan hiukset, mutta muuten Tylypahkassa ei oikein le ketään joka olisi minun kanssani edes vähää samannäköinen.
♥ Pottereita vuodesta 1999 ♥
“Dumbledore's man through and through, aren't you Potter?"
"Yeah I am," said Harry. "Glad we straightened that out.”

Poissa Pomeroy

 • Siriuksen jalkavaimo
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #10 : Toukokuu 20, 2007, 16:00:56 »
En ole mikään hääppöinen koulussa. Hermostun pikkuasioista ja olen joskus käytännön tyhmä. En kestä kauheasti sitä että joku on aina parempi kuin minä ja olen mustasukkainen joskus ja myös - joskus - kateellinen. Yritän joskus olla hyvä jossakin missä en todellakaan ole hyvä. Inhoan hämähäkkejä. Iy. En kestä sekuntiakaan jos joku ärsyttää minua tai ystävääni/perheenjäsentäni.
Minähän muistutan ihan Ron Weasleyta, eikö totta? Joo, mutta mielestäni muistutan yhtä paljon Harryä.

En ole edelleenkään mikään hääppöinen koulussa. Olen ainakin omasta mielestäni hyvä ns. ratkaisemaan tilanteita ja joskus heittäydyn johtajan rooliin joka on todella ärsyttävä puoli itsessäni :D Ja tietenkin, haluan pelastaa muut ennen itseäni ja on asioita joiden vuoksi voisi vaikka kuolla. Joskus vaivun kunnon angstiin ja ajattelen miksi elämän pitää olla tälläistä. Olen hoikka ja tukkani on aina sekaisin. Minulla on myös vihreät silmät ja rillit (joita en tosin käytä).
Minähän muistutan ihan Harry Barrya.

Plaah. Jompaa kumpaa minä muistutan. Ehkä mielestäni enemmän Ronia.
\\\\\\\"Suurin aarre on ymmärrys rajaton\\\\\\\"

Zaida

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #11 : Toukokuu 23, 2007, 15:50:05 »
Ginnyä ehdottomasti, hän on lempihahmonikin juuri sen takia että olemme niin samanlaiset. Tukkani on vain hiukan punertava joten yhdennäköisyyttä ei juuri löydy, mutta huumorintaju ja tapa heittäytyä asioihin ovat ihan samat.
Koulumenestykseni hipoo Hermionen tasoa, mutta en suhtaudu opiskeluun läheskään yhtä vakavasti kuin hän, vaan noudatan siinä paremminkin Ronin mallia. Hermione on muissakin asioissa paljon tiukkapipoisempi kuin minä, ja välillä hän ärsyttää juuri siksi että ottaa kaiken vakavasti.

Kilfarin

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #12 : Toukokuu 23, 2007, 16:37:29 »
Minä olen luonteeltani ehkä aika lähellä Hermionea. Keskiarvo päälle ysin ja luen paljon ja sitä rataa. Ainiin, olen myös tukioppilas, minkä voi minusta rinnastaa valvojaoppilaaseen.

Ulkonäöltäni olen kaukana Hermionesta. Voisi sanoa että näytän ehkä eniten Lunalta. Vaalea, hiukan hapsottava tukka, ilme joka on yleensä poissaoleva ja siniset silmät (oliko Lunalla siniset silmät? Minulla on sellainen muistikuva...).

Day

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #13 : Toukokuu 24, 2007, 15:27:59 »
Muistutan varmaankin eniten Hermionea koska luen paljon ja olen aika lailla huolellinen. Myös todistukseni keskiarvo oli päälle 9. Tiedän kirjojen kautta paljon, kuten myös Hermione. Toisaalta  Tai.......

Fred & George Weasleytä Fred ja George ovat pilailutapaisia, ja sitä kautta muistutan heitä paljon. Fred ja George ovat myös kekseliäitä ja heidän mielikuvitus rullaa.

Ehkä myös Harrya koska kukapa ei seikkailuista tykkäisi. Kiivastun myös aika helposti, joidenkin mielestä.
Mielessä kävi myös Angelina Johnson.

Ronia sen kautta että inhoan hämähäkkejä ja lukkeja, ja olen joskus hidasälyinen.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 18, 2007, 21:51:47 kirjoittanut Day »

Miss Strigidae

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #14 : Toukokuu 24, 2007, 16:04:57 »
No ehkäpä Hermionea. Luen paljon kirjoja, ja koulussa menestyn hyvin, pidän koulusta, olen hieman huolehtivainen, ja olen aika ahkera, kun sille päälle sattuu, niin kuin Hermionekin.
En ulkonäöltä muistuta varmaan ketään Potter-hahmoja, mutta luonteista löytyy kyllä samankaltaisuuksia. Joskus muistutan hieman Ronia. Olen joskus mustasukkainen pienistä asioista, ja sileeen.. Jotkut hänen repliikkinsä ja ajatuksensa kuulostavat omiltani, samoin kuin Ginnyn. Ginnyn räväkkyys ja rämäpäisyys sekä vahva tahto tunnustan myös omikseni.

Muistutan myös hieman Luna Lovekivaa. Olen outo, mutta kiltti. No en ole niin outo, ei ystäväni pidä minua outona. Mutta haaveilen paljon ja olen todella usein ajatuksissani.
Inhoan myös hämähäkkejä aika paljon!
Kyllähän minusta on johtajan rooliin, en tiedä minkälaisen rooliiin, mutta kyllä minä Harrya joskus muistutan aika paljon. Lisäksi minulla on vihreät silmät.  Ja Harryn ärsyttävin puoli eri ajoittainen vahva tempperamentti on myös minun vaivani (?). Löytyisihän sitä paljonkin..

« Viimeksi muokattu: Joulukuu 14, 2007, 21:16:22 kirjoittanut Miss Strigidae »

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #15 : Toukokuu 25, 2007, 09:31:52 »
Ulkonäöllisesti en varmaan muistuta yhtäkään Potter-hahmoa, joten siirrytäämpä luonteenpiirteisiin.

Olisin periaatteessa voinut luokitella itseni Hermioneksi, koska olen ilmeisesti (itsekehu löyhkää) ihan kohtalaisen älykäs, menestyn koulussa ja luen paljon kirjoja. Mutta sitten tajusin, etten todellakaan lue koulukirjoja, en tee yhtään työtä koulun eteen enkä palvo koulua millään tasolla, joten ei, en taidakaan sopia Hermioneksi^^ Ellei ole olemassa laiskaa, enimmäkseen fantasiakirjoja lukevaa Hermionea?

Sitten sen keksin; olen varmaan Ginny. En punastele, en ole ujo, mutta uudessa seurassa saatan aluksi olla aika hiljainen. Niinpä sanoisin, että muistutan enemmän tätä 'uutta Ginnyä', siis kirjojen 5 & 6 neiti Weasleyta. Olen aika ilkikurinen ja vallaton, ja sellaiseksi Ginny on alkanut muodostua kirjoissa.
Eli, Ginny siis.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #16 : Kesäkuu 17, 2007, 18:56:46 »
Minäkin taidan päätyä siihen Ginnyyn, vaikka mietinkin aluksi Hermionea. Kuten Nutcracker sanoi, Ginny on muuttunut vallattomaksi ja ilkikuriseksi, jota minä muistutan. Vaikka en omaakaan ihania punaisia hiuksia, siltikin Ginnyn luonne on lähimpänä on minua. Myös Tonks saattaisi olla se, ketä muistutan, sillä olen useimmiten aika kömpelö, ja hiuksienkin väri muuttuu aika monesti :) Tosin nenän muodon muuntaminen ei onnistu :>
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 29, 2007, 17:13:21 kirjoittanut Nimue »
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Sinéad

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #17 : Kesäkuu 25, 2007, 16:35:23 »
Hmm... Muistutan oikeastaan aika montaakin Potter-hahmoa, sellaisia pieniä yhtäläisyyksiä on useammankin kanssa. Mutta koska ei ehkä ole järkevää selittää niistä kaikista, kerron niistä joita (omasta mielestäni) muistutan eniten...

Eniten varmaan muistutan Hermionea: Olen hyvä koulussa (ka. lukuaineissa 9.9) ja pidän uuden oppimisesta ja saatan ihan huvikseni selailla koulukirjoja sekä tietenkin ihan muitakin kirjoja.
Sitten myös hermoilen asioista (etenkin koulusta), koko ajan: voi ei, oonhan mä tehnyt sen ja sen, mitä jos kokeesta tulee nelonen...
Noudatan myös sääntöjä, mutta kyllä tosi paikan tullen niitäkin voi rikkoa kohtuuden rajoissa.

Sitten toinen jota muistutan on Luna: Minäkin olen sellainen omissa maailmoissani asusteleva tyttönen. Olen erilainen kuin ystäväni ja monet läheiseni, mutta ei se kyllä minua haittaa. Olen myös kiinnostunut kaikenlaisista (oudoistakin) asioista ja kaverit meinaavat tulla hulluiksi kun selitän kaikkea mahdotonta. He myös ihmettelevät miten jaksan selittää "jostain Potterista" tai "jostain Tuhkimotarinasta" koko ajan ok, saattoi mennä vähän offtopiciksi...

Ulkonäöllisesti en muistuta oikein ketään, paitsi Ginnyä siinä että punastun (aivan liian) helposti.


//Lisäyksiä: tein myös tuon testin ja muistutin eniten Hermionea
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 19, 2007, 11:34:49 kirjoittanut Sinéad »

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #18 : Kesäkuu 27, 2007, 18:45:54 »
Hyvä kysymys, ketäköhän minä oikeasti muistutan... Itse asiassa Pottereissa ei taida loppujen lopuksi olla ketään, joka olisi samanlainen kuin minä...
Mutta yhteisiä piirteitä löytyy ainakin minusta ja Pansysta. (Ja yritän nyt kovasti olla sekoittamatta ficcieni Pansya ja kirjojen Pansya, sillä kirjojen Pansysta tiedetään melko vähän...)
Hiukseni on värjätty tummiksi, oikeasti olen blondi. Näytänkö sitten erityisen mopsilta? En tosin usko, että Pansy oikeasti kovin mopsinnäköinen on, se on vain Harryn mielipide...
Pansy kuitenkin vaikuttaa hieman liian "teiniltä" hihittelyineen sun muineen, enkä itse ehkä käyttäytyisi samalla tavalla. Mutta piikikkyys kyllä voisi sopiakin...
Varmasti Tylypahkasta (ja Luihuisesta) löytyisi joku, joka muistuttaa minua enemmän, mutta kun  heitä on esitelty niin vähän...
Se on varmaa, että kukaan Harryn ystäväpiiristä en voisi olla, sillä inhoaisin Harrya lähes 100% varmuudella...
Enkä edes pysty kuvittelemaan itseäni Ronina, Ginnynä, Hermionena tms. No way...

Taidan myös muistuttaa Narcissaa (hiustenväri ainakin täsmäisi paremmin). Tosin minulla on vihreät silmät, Narcissalla on varmaankin sinisävyiset... Enkä ole pitkä.
Mutta sen puolesta sopisin olemaan Narcissa, sillä (kuten hänestä PP:ssä huomattiin) suojelisin ja pitäisin perheeni puolta ja saattaisin sortua anelemaankin sen takia. Mutta "julkisesti" näyttäytyisin itsevarmana ja ylpeänä. (Minä olen ylpeä ihminen ja melko itsevarmakin.) En näytä heikkouksiani muille.
Narcissa ei myöskään ole yhtä selkeästi Voldemortin kannattaja, kuin vaikkapa Lucius, eli hän ei ilmeisesti ole kuolonsyöjä (varmasti hän silti Voldemortia kannattaa). Itsekin vastaavassa tilanteessa pysyisin taustatukijana, enkä sotkeutuisi aivan kuolonsyöjien puhiin.
Myös se pieni asia, kun Narcissa lähettelee Dracolle kouluun makeisia, sopisi minuun aika hyvin. Jos oma lapseni olisi jossain pitkään, toimisin varmasti vastaavalla tavalla ja lähettelisin paljon kirjeitäkin.
(Ja olen taas sotkematta ficcieni Narcissaa sekä kirjojen Narcissaa...)

Olisin kai jokin Pansyn ja Narcissan sekoitus :)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 27, 2007, 18:49:23 kirjoittanut Giladra »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Daniel

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #19 : Kesäkuu 30, 2007, 18:20:52 »
Ulkonäöllisesti muistuttaisin luultavasti eniten Harrya. Minulla on mustat hiukset, jotka ovat aina hieman randomisti, vaikka niitä harjaileekin niin illalla ne ovat taas vähän niin ja näin. Lisäksi minulla on vihreät silmät, ei ehkä smaragdin vihreät, vaan sellaiset melko likaisen vihreät, mutta kuitenkin. Tosin en todellakaan ole sellainen luinen keppi tai luihu, vaan olen ihan hyvän painoinen ja pituuttakin löytyy.

Mutta luonteeltani taidan olla Harrysta todella kaukana... Enemmän minua taitaa muistuttaa Sirius, osaan kylvää samalla tavalla sarkasmia ja olen toisaalta hieman puolueellinenkin, sekä seikkailunhaluinen, ja kaikki jännittävä saa vereni virtaamaan. Kalkaroshan harrastaa tuota samaa peri aatetta kuin Sirius tuossa sarkasmissa, mutta Kalkaroksen rooliin en sopisi koska hänhän oli koulukiusattu koulussa, Sirius oli kiusaaja. Koen myös samaistuvani melko vahvasti Draco Malfoyn rooliin. Lucius on liian hillitty, joten hän ei passaisi minun kohdalleni, mutta Draco on juuri sellainen, että hän päästelee suustaan myös kaikkea minkä voisi jättää sanomatta.

En tiedä, vastaanko nyt että Draco vai Sirius... Taidan vastata, että Draco, vaikka yhden testin mukaan olin Sirius. Sirius on toisten puolesta uhrautuja, minä en.

Poissa Argetlam

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #20 : Heinäkuu 01, 2007, 22:52:00 »
Muistutan aika paljon Hermionea, sillä minulla oli todistuksen keskiarvo joku ysin luokkaa jne.

Muuten muistutan jossain määrin Lunaa. Useimmat pitävät minua HIEMAN outona, suoraan sanottuna hulluna. Puhun usein outoja, ja silloin ketään ei ymmärrä minua. Esim olen juuri tekemässä vaalipuhettani koulumme oppilaskuntaneuvoston vaaleissa, ja kun esitin sen ystävälleni, hän ei ymmärtänyt minua laisinkaan. Ehkä se johtui myös siitä, että puhuin enimmäkseen aluepolitiikasta, mutta ei sitä tiedä...


Argetlam

Veetu

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #21 : Heinäkuu 09, 2007, 21:58:43 »
Ompas Hermione,Ginny ja Luna voittoista meininkiä.
Mutta itse tein tuon testin, ja olen sen mukaan Harry, mutta itse en kyllä ihan varma ole tuosta, koska en kyllä kovin rohkea, urhea ja sen sellainen ole : D Jos minulta kysytään, niin olen aika ujo, ja hiljainen, enkä vieraiden ihmisten edessä oikein uskalla tehdä mitään muuta, kuin seistä ja toljottaa, ja mietin, että pitävätkö ihmiset minua siltikin ihan tyhmänä. Mutta olen kuitenkin aika sanavalmis, joten mieleeni tulisi ehkä Ginny. : >
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 10, 2007, 21:40:44 kirjoittanut Veetu »

Poissa miki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #22 : Heinäkuu 19, 2007, 03:00:58 »
En oikein pysty valitsemaan yhtä, mutta voisin sanoa olevani sekoitus Weasleyn perheen lapsia. Lähinnä Ronia, Ginnyä, Frediä ja Georgea.

Ginnyn kanssa yksi yhteinen asia on ainakin ulkonäkö. Minulla on punaiset, hieman kiharat hiukset, juuri sellaiset mitkä olen kuvitellut Ginnylle. Luonteeltanikin olen aika samanlainen. Tykkään selviytyä itse asioistani, olen aikamoinen jääräpää välillä ja omistan aika samankaltaisen huumorintajun.

Fredin ja Georgen lailla minulla on taipumusta pieneen kepposteluun ja muutenkin elän sellaisella huolettomalla asenteella, kuten he. Omistan myös siskon, jonka kanssa meillä on juuri tuollainen kaksosmainen yhteys - pystymme täydentämään toistemme lauseen ja lähes aina tiedämme mitä toinen ajattelee.

Ronia muistutan eniten luonteeltani. Yleensä olen huumorintajuinen ja iloinen, mutta välillä olen myös mustasukkainen ja saatan sanoa ilkeästi muille ollessani vihainen.

Tein juuri tuon henkilötestin ja sen mukaan olisin Dumbledore! Enpäs ole ikinä ennen edes ajatellut sellaista :'D
We can leave this world, leave it all behind,
we can steal this car if your folks don't mind,
we can live forever if you've got the time.

Jackie Roy

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #23 : Heinäkuu 27, 2007, 00:07:19 »
Olen melko holtiton ja menevä, ajatella ja harkita voi sitten myöhemmin. Lauon suustani usein "totuuksia" ja mielipiteitä, jotka olisin voinut pitää omana tietonani. Nenäkkyyttä löytyy kulema roimasti, vaikken itse sitä niinkään tiedosta. Olen omasta mielestäni hauska. Huumorintajuni tosin on sarkastinen ja moni on loukkaantunut "vitseistäni", jotka on otettu liian henkilökohtaisesti tai ymmärtämättä. Inhoan vastuuta ja "pakko hoitaa" -asioita. Olen ihan fiksu, tosin koulussa pakertaminen ja ulkoa luku ei oikein luonnistu "vaikka potentiaalia riittäisi", näin minulle on ainakin ensimmäisestä luokasta asti jauhettu.

Testit ja oma arvioni osuu lähimmäs Siriusta. Weasleyn kaksoset ovat myös hieman samaa sarjaa mutta heidän loppumatonta energiaansa, vitsejään ja hyväntuulisuuttaan en omista. Pinnani on melko lyhyt, vaikkakin leppyminen tapahtuu myös yhtä nopeasti. Inhoan odottelua ja asioiden vatvomista. Siriuksen valtaisa kiintymys ystäviinsä minulta hieman uupuu myös. Totta kai he ovat minulle tärkeitä, mutten pysty kuvittelemaan itseäni uhrautumaan kenenkään vuoksi. Toisaalta olen lojaali ja latelen nopeasti sellaiset liirumit ja laarumit jos ne vain auttavat ystäväni tai itseni pinteestä. Olen huolestuttavan hyvä valehtelemaan ja kehittelemään nopeati suht uskottavia tarinoita.

Tiivistettynä, olen hieman tavallista itsekkäämpi Sirius.

Ystäviltäni saan kuulla harvase päivä olevani kuin Draco, lähinnä terävien huomautusten tai "ilkeiden" vitsien vuoksi. Myös Tonksilta löydän samanlaisia piirteitä kuin itselläni.

Ulkoisesti taas... hmm.. Olen pieni, tumma tukkainen (oikeisti vaalea) tyttö. Kasvot ovat pienet ja "sirot" ja hiukset puolipitkät ja takkuiset. En osu kohdilleen oikein kenenkään kanssa.

Poissa Tibby

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Can I have a look at Uranus too, Lavender?
  • LiveJournalini
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #24 : Heinäkuu 27, 2007, 00:57:35 »
Testin mukaan olen Ron Weasley - arvokas ystävä, mutta joskus hieman ajattelematon. Pitää paikkansa, joskus jää vähän ajattelu vähemmälle, ja toimin ennen ajattelua. Muutenkin tunnen ehkä eniten Ronin kanssa sellaista yhteläisyyttä. Molemmat pelkää hämähäkkejä, vähän outoa huumoria, pohjimmiltani kuitenkin hyväntahtoinen, vihreät silmät, pisamia, ja luonnostaan minulla on punaiset hiukset (olen sortunut hiusväreihin. :>) jne.

Ulkonäöllisesti muistutan ehkä vähän Fleuria, Lunaa ja Narcissaa. Kaikkia yhdistää pitkät vaaleat hiukset, ja itselläni on pitkät vaaleat hiukset. :) Eniten ehkä kuitenkin Lunaa, olen välillä vähän hölmistyneen näköinen, itselläni on aika isot silmät, ja olen välillä vähän poissaoleva.

Muistutan myös ehkä vähän Tonksia, olen välillä vähän kömpelö, ja hiustenvärini muuttuu aika usein. Joten eniten muistutan Ronia, Lunaa ja Nymfadoraa.
"There's no need to call me sir, Professor"

Slytherin

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #25 : Heinäkuu 27, 2007, 19:29:32 »
No yhdessä testissä tulos oli Draco. Vaikka olenkin tyttö niin voihan tietty ihminen olla samanlainen luonteeltaan. Voisin tietty olla myös Ginny. Meinaan mulla on luonnostaan ihan oranssit hiukset ja mulla on pisamia jne.

Jäi pois edellisestä, että olen kyllä aika ilkeä ja nautin siitä kun saan komennella ihmisiä ja haukkua (kuulostan ihan varmana hirveeltä) joten varmaankin Draco. Mutta jos bestikseni kuolisi en pääsisi siitä yli. Surisin loppuelämäni. Mutta joo Draco.

//C'anossa liitti kaksi viestiä yhteen.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 29, 2007, 18:03:12 kirjoittanut C'anossa »

Poissa Kay

 • Ikuisesti lapsi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #26 : Heinäkuu 27, 2007, 21:00:28 »
Täytyy sanoa, että muistutan eniten ehkä Hermionea. Pidän koulusta (ainakin yleensä), olen ahkera, teen läksyni, kunnioitan opettajia, välitän säännöistä (vaikka niitä välillä venytänkin :D). Saatan joskus olla näsäviisas, kavereiden mielestä luen liikaa ja olen kävelevä sanakirja (omasta mielestäni myös). Olen myös älykäs,luulisin... Ainakin tarpeeksi älykäs. Ja testeissä tulee yleensä Hermione ja minulla on ruskeat silmät, sekä vallattomat hiukset, jotka ilman minkäänlaista laittoa sojottavat ihan joka suuntaan. Ei siinä mitään, Hermione on hyvä mahmo ja kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Kavereiden puolustaminen on myös hänen ominaisuuksiaan, mutta minulla ei ole varmaan ikinä tullut siihen tarvetta... En ainakaan muista. Mutta luulen, että olisin valmis heitä puolustamaan.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 19, 2008, 17:12:40 kirjoittanut Kailey »
Just remember in the winter far beneath the bitter snows. Lies the seed that with the sun's love in the spring becomes the Rose.
LOMALLA

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #27 : Heinäkuu 29, 2007, 11:56:19 »
Oikeastaan minusta tuntuu, että en muistuta ketään potter-hahmoa kovin suuresti. Hp-fanien testin mukaan minusta on tullut mm. Dumbledore tai Hermione, mutta ehei, en minä todellakaan ole niin viisas kuin Dumbledore tai ahkera ja taitava kuin Hermione. ^^

Eilen pörräsin irc-galleriassa ja löysin jonkun ihme raksitustestin (joka kylläkään ei ollut mikään loisto). Minusta tuli Luna Lovekiva. Mietin, että ehkäpä minä sitten muistutan eniten häntä. Kerrompas yhtäläisyyksistä.

Noh, ulkonäössä on kyllä jotain samaa. Me molemmat omistamme vaaleat hiukset, jotka ovat aika sotkussa ja yleensä likaiset. Omistan myös aika isot silmät, kuin Lunalta. En osaa sanoa näytänkö kovin yllättyneeltä, mutta ainakin sellaiselta, että olisin vähän pihalla. ^^

Ihmiset, jotka eivät tunne minua saattavat pitää minua hieman outona (en kumminkaan pidä retiisikorvakoruja, mutta ois kyllä kivat!) En hirveästi välitäkään siitä mitä muut ihmiset minusta ajattelevat, tai millaisena he pitävät vaatetustani. Pidän sellaisia mistä ihan itse tykkään. Minä myös uskon asioihin, mihin muut eivät kovin usko. Ja isin sanahan on aina laki! ^^

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #28 : Heinäkuu 29, 2007, 23:56:19 »
Ulkonäöllisesti en taida muistuttaa ketään.

Luonteenpiirteiltäni muistutan eniten Hermionea. Olen aivan samanlainen lukutoukka ja pidin aikoinaan koulusta,nyt yliopistosta. Olen myös ahkera ja opiskelen joskus hieman ylimääräistäkin. Minulla on myös huumorintajua kuten Weasleyn kaksosilla, tosin ihan samat jutut ei naurata. Lisäksi olen hieman outo kuten Luna ja varmaan siksi minulla ei ole kavereita in-real-life. Erään testin mukaan olen kuin Dumbledore, varmaan siksi että minusta on mukava opastaa itseäni nuorempia.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Dreik

 • Fanpire
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • UuhLaLaahLaLaaLaLaahLaLaahLaLaa!!!
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #29 : Elokuu 03, 2007, 22:14:26 »
En oikeasti tiiä yhtään. Tykkään lukea ja pärjään hyvin koulussa, eli siinä suhteessa Hermionea. Saatan olla joskus kavereille vähän pomotteleva ja teen asiat kunnolla loppuun.
Toisaalta minulla on myös Kalkaroksen kostonhalu. Jos joku on joskus epäoikeudenmukainen tai ilkeä mua kohtaan haluaisin kostaa. Aina en kuitenkaan tee sitä.
Tykkään vitsailla ja säätää ja on kiva kokea kaikkia erikoisen hauskoja juttuja, joten se on ehkä vähän Fred ja George.
Luonteeni on ehkä kuitenkin eniten Hermionemainen.
Ulkonäöltä en tiedä ketä muistutan. Ruskeat vähän kiharat hiukset ja olen melko lyhyt. Vihreät silmät ja aika laiha. Jos joku tietää ketä muistutan nii kertokaa se mulle ihmeessä! :D

//Muokkasin boldaukset toimimaan oikein -Sarah Musta
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 2007, 03:00:34 kirjoittanut Sarah Musta »
Lukekaa Hömppätarinaa, se kasvattaa oven narinaa... ;)

puchiko

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #30 : Elokuu 04, 2007, 13:03:26 »
Täytyy myöntää että Lunaa. ^^;

Olen samanlainen taivaanrannan maalari ja näytän kuulemma aina haaveilevalta ja siltä kuin olisisn sattunut paikalle vahingossa.
Olen myös erittäin taikauskoinen, vaikken ihan ruttusarvisiin niistasiikkeihin uskokaan.
Koruni ovat yleensä itsetehtyjä ja persoonallisia, vaikkevat ihan retiisien ja kermakaljakorkkien luokkaa.

Poissa Suvituuli

 • Tsirp tsirp krääk titityy.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • You're not mating with me, sunshine!
 • Pottermore: AccioDream**
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #31 : Elokuu 04, 2007, 20:59:23 »
Hmm... Tämä sataa vaihtua, koska enpä ole vielä kaikkia kirjoja lukenut (eli siis kolmea viimeisintä!), joten en tiiä kaikkia tyyppejä, joita Tylypahkaan ja vähän muuallekkin ilmestyy seikkailmaan.

Tähän mennessä lukemistani tyypeistä muistutan luonteeltani eniten Hermionea. Kokeet on kymppiä ja ysiä ja samoja numeroita vilisee todistuksessakin. Olen miltei kaikentietäjä, jolta voi kysyä liki mitä tahansa ja osaan vastata. Tiedän todella paljon liki kaikesta, ainoastaan tietokoneet on tietämykseni ulkopuolella. Ne eivät suostu tottelemaan. Mutta takaisin asiaan! (taas minä poikkesin aiheesta...) Eli olen oikeastaan meidän luokan hikke -.-" En ole varma, kuinka helpolla Hermionen päähän jäävät asiat, mutta mulla ne jää todella helpolla. No, ei ihan kaikki, mutta yleensä tämmöset tiede-asiat ja koulujutut yms... Ja muutenkin olen Hermionemainen. Tosin Hermione taitaa olla enemmän jalat maassa-tyyppi kuin minä. Mä olen ilmassa pari metriä, aina.

Ulkonäkö taasen... Ketähän muistuttaisin eniten? Hermionea en ainakaan... Osaiskohan joku sanoa? Mulla on vaaleat, oikeesti todella pitkät hiukset ja siniruskeet silmät ja olen 150-160cm väliltä- saa sanoa, jos ulkonäkö tuntuu muistuttavan jo jotakuta, minähän en niitä kaikkia hahmoja vielä tiedä... (ja hei, jos joku on kattonut FMA:ta, niin Winry muistuttaa mua aikalailla! Eli sen tyyppistä hahmoa etittääs nyt sitten Harry Pottereista...)
--hmm...ehkäpä mä muistutan hippusen Lunaa? Se nyt on kaikkein lähinnä kait...--
« Viimeksi muokattu: Elokuu 18, 2007, 18:16:44 kirjoittanut Suvituuli »
Se hyppi ja pomppi, söi ja nauroi. Se istui ja itki. Se ilmassa leijui.
Outo heppu, kummajainen, vailla mieltä ja ruumista.
Itketään yhdessä, olemattomuudessa, ihan yksin.
Jos sinulle sopii, se minulle käy

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #32 : Elokuu 12, 2007, 21:06:56 »
Olen kyllä vastannut tänne, mutta se oli vain oma mielipide ilman testejä. Nyt olen tehnyt kolme testiä ja niiden mukaan muistutan eniten Hermionea. Erään testin mukaan en ollut Draco yhtään, mutta tuon edellisen testin mukaan olin Draco ja Lupin. Olen myös ollut Tonks, Luna, Oljo ja ties mitä joten ota nyt selvää.
Ulkonäöltäni kuitenkin olen Ginny, vaikka testit tekevät minusta Hermionen en ole läheskään niin nero kuin hän, vaikka olen myös mielestäni hyvä koulussa.

Syyskuunketjun mukaan olen ollut(jo)nämä hahmot: Lupin, Ron, Posityyhtynen, Cedric Diggory

Katotaan tuleeko jotain muuta vielä.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 08, 2007, 17:16:44 kirjoittanut Posityyhtynen »
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Surku

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #33 : Elokuu 12, 2007, 21:39:07 »
Hmm.. Joskus jonkun tekemäni testin mukaan olisin ollut Severus, mutta siitä en kyllä nyt ihan mene takuuseen.

Koulumenestyksen perusteella jne. voisin ehkäpä olla Hermione. Toisaalta minussa joskus ilmenee jotain Luna maisia piirteitä uneksuva katse ym. Eli näiden kahden sekoitus jotenkuten olisin. Hmm. No ehkä minussa on pikkaisen Roniakin koska en nyt ihan kaauheasti hämähäkeistä pidä.

Minulla on mustat/tummanruskean, suorat hiukset, otsatukka ja ruskeat silmät niin ehken (mitä nyt ainakin leffoihin tulee) ajattelisit minun olevan Chon näköinen, mutta omasta mielestäni kyllä en. Mutta näin :)

Poissa Momo

 • Varhain mummoontunut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Blogini
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #34 : Elokuu 13, 2007, 12:21:15 »
Minä olen sekasikiö.

Taivaanrannan maalari minussa löytää koko ajan uutta maalattavaa, haaveilen ja puhun välillä vähän lennokkaita. Joku saattaa pitää minua vähän outona. Nämä viittaavat Lunaan.

Pärjään koulussa hyvin pelkällä muistilla. Ainoa kasi toikassa on liikka, loput ysiä ja kymppiä (vaikka en muista koskaan lukeneeni lukuläksyjä muuta kuin sitten kokeisiin) Luen paljon ja "tiedän" kaiken. Tämä viittaa Hermioneen. En ole mikään itsekehuja, sanon vain kuinka asia on.

Toisaalta taas olen samanlainen kuin Ginny. Räjähdän helposti ja olen varsinainen protestoija... Välillä olen aika huoleton.

Eniten minusta löytyy kyllä Lunaa. Olen jopa tehnyt pullonkorkkikaulakorun ja minulla on porkkanan muotoiset korvikset... Korkit on tuunattu kauan sitten ja porkkanat ovat äidiltäni. ;D
Minäpä rakastan sinua niin paljon kuin on matkaa täältä kuuhun ja takaisin.

Poissa Hippo

 • mutakylpyilemässä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #35 : Elokuu 23, 2007, 19:11:46 »
Muistutan varmaankin Hermionea ja Lunaa, Hermionea siksi, että olen ehkä vähän hikarimainen.. Minulla on ainakin meidän luokan paras keskiarvo. Olen kohtuullisesti Hermionen näköinenkin, Minulla on pitkät, ruskeat hiukset, ja hampaani ovat isot ja vinot :D Luna olisin siksi, että olen aika "uneksuva", tänäänkin kaverini ihmetteli että mitä oikein touhuan kun aloin kuvitella kaikenlaista ja unohduin vaan seisoskelemaan... Kerrankin, kun kiersimme koulua, niin kaverini menivät minua piiloon, enkä heti edes tajunnut, että he olivat kadonneet.... :D

Poissa Helena T

 • Keijukaismuori
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: AccioQuill137
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #36 : Elokuu 24, 2007, 15:34:06 »
Tein testin ja sen mukaan olen eniten Lupinin (75%) kaltainen. No, kyllä kuutamoyöt saavat minut hiukan levottomaksi ja huono uniseksi. Mutta ilman testiä en olisi tullut Remuksen ja itseni samankaltaisuutta ajatelleeksi. Mitä enemmän tätä asiaa mietin, sitä sopivammalta se tuntuu. *Ulinaa*

Grangeria ja Dumbledorea kumpaakin muistutan 65%:sti. Totta on, että pidän opiskelusta ja tietojen etsimisestä ja soveltamisesta. Ja ärsytän tahattomasti toisia "kaikki tietävyydelläni". Olin ja aiemmin ajatellut, että Hermionella ja minulla olisi eniten yhteistä. Nuoruudessani jopa jotain samaa ulkonäössä. On kuitenkin hienoa huomata, että minussa on myös jotain Albuksestakin.

Vähiten muistutan Voldemortia (40%).  Mikä ei ole minulle pettymys.

Mystica

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #37 : Elokuu 31, 2007, 16:29:34 »
Luonteeltani olisin eniten Tonksia. Olen kömpelö, ja aika utelias. Riehakas, ja räväkkä. Hiukst on ollu njoskus liilat, ja joskus taas uudestaan. (Pinkkejä raitoja, olis kivat... ) Ja nii, mä oon melko samanlainen kanssa noissa rakkausasioissa. Olin pitkän aikaa ihan maassa, ja itkuherkkä... :) En enää.
Joo tota... Ulkonäöllisesti olisin Hermy...
Muttamutta... Jos olisin joku eläin Pottereisa, olisin POsityyhtynen! :)

Syyskuun ketjun mukaan olisin: Huiski, Tonks *jippii! Edelleen suuri kiitos maasulle siitä*, Padma Patil, Luna Lovekiva, Parvati Patil, Hermione, Cho Changx2, ja Ginny. Eli hajontaa on, mutta onneksi edes joku on samaa mieltä miun kanssani. =)
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 02, 2007, 13:38:49 kirjoittanut Miyako »

sinny

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #38 : Syyskuu 03, 2007, 08:47:54 »
Sisäisesti Harry ja ulkoisesti Weasley. (paitsi minulla on hieno arpi päässä)
 Niin, ulkoisesti Weasley tarkoittaa: olen pitkä, minulla on punaoranssiset hiukset, siniset silmät, isot jalat ja olen vielä ainut tyttö perheessä, joten niillä eväillä Ginnyyn, mutten kuitenkaan ole pelkkä Ginny. Kaikkien Wealeyiden  sekoitus.
 Sisäinen Harryni: kohtalainen pärjääminen koulussa, rohkeus, pakkomielteet, ym ymymym.

Poissa pöllö

 • <3 pulu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #39 : Syyskuu 13, 2007, 15:52:52 »
Ketähän minä muistuttaisin? En ehkä suoraan ketään, mutta lähimpänä voisi olla Angelina Johnson. Olen melkein niin kiinni urheilussa kuin voi minusta samantyyppisyyttä löytyy eleistä, olemuksista ja repliikeistäkin. Vaikkakin olen urheilullinen ja kuntoakin lyötyy, olen usein kovin kömpelö. Tuppaan tiputtelemaan tavaroita ja etenkin koulussa olen jatkuvasti pulpetin alla noukkimassa milloin kumia ja milloin koko penaalia. Kompastumisiltakaan ei vältytä. Olen tässä muunmuassa laskenut koulun pitkät tiiliportaat villasukat jalassa alas asti. Näiden perusteella muistuttaisin siis aavistuksen myös Tonksia. Muutoin voisin olla kuin Ron. Olen pitkä ja vaatteet tuntuvat aina olevan aavistuksen liian lyhyitä. Olen usein myös katkera ja myönnetään, myös kateellinen ystävilleni enkä ymmärrä ollenkaan asioita missä he kadehtivat minua. On hankala määrittää muutamiin hahmoihin, mutta nuo ovat ehkä ensimmäiset ihmiset joita muistuttaisin.
syön sun pään.

Poissa Chinoz

 • Nuorallatanssija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • That was then, this is now
  • Blackout
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #40 : Syyskuu 29, 2007, 11:58:35 »
Taidan olla sekoitus vähän kaikkea, en muistuta ketään ykstellen. Ulkonäöltäni en ole keksinyt ketä muistuttaisin, mutta otetaan nyt tästä näitä luonteen piirteitä.

Minulla on kaksi eri kaveri porukkaa, on ne vanhat joiden kanssa olin aina ala-asteella ja olen vieläkin, mutta olemme eriluokilla, joten se vieraannuttaa vähäsen. Sain kuitenkin ylä-asteella uusia kavereita uudella luokalla.
Ala-asteen kaveri porukassa olen selvä Remus. Olen meistä kolmesta se vastuuntuntoisin, vaikka lähden kyllä välillä mukaan päättömyyksiin. Pidän niistä kahdesta huolta, ties minne he joutuisivat ilman minua (juuh nyt kyllä kuulostin todella itserakkaalta).
Ylä-asteen uusien kaverien joukossa olen se James tai Sirius. Olen meistä viidestä se vastuuttomin ja ehdottomasti kaksimielisin. Eivät he juttujani ymmärrä niin kuin niin sanotut vanhat kaverini.

Löydän myös ripauksen Draco Malfoyta itsestäni. Osaan olla ärsyttävä jos sille päälle satun.

Muistutan myös Harrya. Välillä olen hyvinkin kiivas, varsinkin kun suutun. Teen kuitenkin mitä vain ystävieni ja perheeni eteen. En jätä heitä vaikka he kuinka loukkaisivat minua.

Syyskuun ketjun mukaan olen taas ollut tähän mennessä Penelope Clearwater, Parvati Patil, Padma Patil ja Anthony Goldsten. Mielipiteen voi siis jakaa hyvinkin moneen osaan.

Tein tuon Omppulin mainitseman testin ja tulokset näyttivät tältä:
Sirius Black  60% 
Remus Lupin  60% 

Albus Dumbledore  55% 
Draco Malfoy  50% 
Ron Weasley  50% 
Ginny Weasley  50% 
Lord Voldemort  45% 
Hermione Granger  45% 
Harry Potter  40% 
Severus Snape  40%

Ja näin testi luokitteli minut sanoilla:
You scored as a Sirius Black
You are a gifted wizard and very loyal to your allegiance. Whilst you have a big heart and care very much about those around you, you can be a little arrogant and reckless at times.

Tasainenhan tuo oli. Tyytyväinen olen, siis testi ole samaa mieltä kanssani ainakin joistain asioista :) Huu en tiennyt minusta löytyvän Voldeakin.
Jokaisella askeleella, voit viedä henkeni.
Jokaisella askeleella, voit parantaa haavani.
Avatareni on täältä

nella

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #41 : Syyskuu 29, 2007, 20:11:42 »
Ennen kuin tein ton testin, mietin että olen ehkäpä eniten kuin Ginny. Ulkonäkökin on jonkun verran Ginnymäinen ja multa löytyy samanlaisia luonteen piirteitä kuin Ginnylta. Ja toi testi osotti, että olisin tosiksi eniten niin kuin Ginny. Mietin kanssa, että mulla on samanlaisia piirteitä kuin Ronilla. Oon välillä vähän pelkuri, mutta kavereiden kanssa pidetään aina yhtä ja niiden puolia pidetään. Kaveria ei jätetä. En siis ollut yllättynyt, että testi näytti että eniten minulla on yhtäläisyyksiä Ronin ja Ginnyn kanssa. Ymmärrän ihan täysin, että Hermione on tuolla listan häntä päässä. Itse en löydä paljoakaan Hermionea itsestäni. Tietty on joitain pikku piirteitä, mutta suurelta osalta olen erilainen kuin Hermione. Eniten ehkä tossa testissä huvitti tuo Lordi Voldemort 60% :D En kyllä pahemmin löydä meiltä mitään yhteistä... Draco Malfoyta löydän itsestäni kyllä välillä, juu. Osaan olla ärsyttävä!

Ron Weasley 85% 
Ginny Weasley 80% 
Harry Potter 75% 
Remus Lupin 60% 
Lord Voldemort 60% 
Sirius Black 55% 
Severus Snape 50% 
Draco Malfoy 50% 
Albus Dumbledore 40% 
Hermione Granger 30% 

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #42 : Syyskuu 30, 2007, 20:14:02 »
Mainitun testin mukaan näin

Severus Snape 90% 
Lord Voldemort 80% 
Harry Potter 75% 
Sirius Black 65% 
Ginny Weasley 65% 
Albus Dumbledore 65% 
Draco Malfoy 60% 
Hermione Granger 60% 
Remus Lupin 50% 
Ron Weasley 40% 

Syyskuun ketjun mukaan, järjestyksessä parhaat perustelut: Dumbledore, Hermione kaksi kertaa, Kingsley ja Hagrid

Ja nyt - varoitus - aion miettiä kysymystä vakavasti. Vastauksen tekee vaikeaksi, että olen kovin eri ihminen eri seurassa ja tilanteissa.

Paljon Severusta - varautunut, vetäytyvä, vaadin tilaa fyysisesti ja henkisesti, viihdyn omassa seurassani, loogis-matemaattis-kielellisesti mitattuna älykäs, sosiaalis-empaattisilta kyvyiltä idiootti, sisimpiä ajatuksiani ja tuntojani en ole koskaan kertonut kellekään ja kokemaani vääryyttä ja sen tekijää en unohda ikinä.

Ulkoisesti Remusta - en suutu juuri mistään, loukkaukset huvittavat, ystävällisesti lähestyttäessä aina kohtelias ja avulias. Ja kuten Remus olen lapsena katsonut sivusta, kun jotakuta kiusataan, rohkenematta puuttua ja hävennyt itseäni jälkeenpäin.

Oikeanlainen määräävä vanhempi -kohtelu saa minusta edelleen esiin lapsuuteni Nevillen, jonka voi jossain tilanteessa pelotella täysin kykenemättömäksi, mutta joka silti tekee, mitä tehtävä on tai yrittää ainakin.

Yhteisiä ulkoisia piirteitä Hermionen kanssa: en voi olla tarttumatta kirjaan, mihin tahansa kirjaan, luen vessassa ja ruokapöydässä, ja ellei muuta ole tarjolla, luen maustepullon etiketin useampaan kertaan. Tiedän kaikesta jotain, ja jos en tiedä, otan heti selvää. Tästä olen toivoakseni päässyt, mutta olin sietämätön lapsi, aina korjaamassa toisten kielioppia ja ääntämystä.

Arvostan hyvää ruokaa ja pehmeää sohvaa kuin Slughorn - ja ellen pidä varaani, rupean näöltäkin muistuttamaan häntä. Osaan nauttia seurasta ja keskusteluista joskus, kun ne ovat oikeanlaisia

Piittaan aika vähän miltä näytän tai mitä minusta ajatellaan, en käyttäydy ikäni ja muiden odotusten mukaisesti, vaan juuri niinkuin huvittaa, kuten Dumbledore

Joskus olen ajattelemattoman tyhmänrohkea kuin Sirius, mutta toistaiseksi olen selvinnyt tuurilla kuin Harry
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 30, 2007, 20:19:57 kirjoittanut gnomad »
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa greenie

 • junkie
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I think I'm a banana tree.
  • Last.fm-profiilini
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #43 : Lokakuu 13, 2007, 22:25:34 »
Tein yhen testin ja sen tulokset oli:
Albus Dumbledore 80%
- Olen yleensä rauhallinen. Välitän läheisistäni ja haluan suojella heitä kaikelta pahalta.
Ron Weasley 80%
- Huumorintajua löytyy.
Remus Lupin 80%
- Olen vastuuntuntoinen ja yritän olla kaikille kohtelias ja ystävällinen, jos he ansaitsevat sen. En petä ystäviäni, pidän useimmiten lupaukseni ja yritän olla rehellinen. Autan mielelläni apuani tarvitsevia, jos he pyytävät kauniisti.
Draco Malfoy 75%
- Olen välillä vähän ylimielinen ja kateellinen. Arvostelen toisia ihmisiä.
Severus Snape 75%
- Osaan piikitellä, se on tullut selväksi. Viihdyn hyvin yksin, en kaipaa muiden sääliä. Ahdistun suuressa ihmisjoukossa ja käyttäydyn hyvin varautuneesti vieraita kohtaan.
Sirius Black 70%
- En aina kauheasti mieti sanomisiani ja tekemisiäni, toimin hetken mielijohteesta, ja kadun sitten myöhemmin. Tykkään "jekkuilla" :')
Harry Potter 70%
- Suutun, jos läheisiäni arvostellaan. Arvostan vanhempiani (siisniitäomiani).
Lord Voldemort 70%
- Olen kostonhimoinen, silmätikukseni on helppoa joutua.
Hermione Granger 60%
- Arvosanani ovat hyviä, tykkään lukemisesta ja otan koulunkäynnin vakavasti.

Eniten henkilökohtasesti tunnen muistuttavani sellasta Remuksen ja Severuksen välimuoto, niin oudolta kuin se kuullostaakin. Tuttujen parissa vapautunut ja rento (joskus liiankin lepposa ja lempee), vieraille kolea ja varautunut.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 03, 2008, 11:12:16 kirjoittanut greenie »
Well heroin, heroin
And cocaine, cocaine
I loved them both

Poissa Tuulikeiju

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #44 : Lokakuu 20, 2007, 11:57:12 »
Olen vastannut tähän samaiseen topicciin varmaan jo aiemmin, mutta... minulla on sellainen kutina, että muistuttaisin varsin paljon Lily Evanssia (tai Potteria, ihan niin kuin vain itse haluaa sen mielessään ilmaista). Ulkonäkö on jokseenkin samanlainen; oranssit hiukset, vihreät silmät, lyhyt (älkää kysykö, olen jostakin saanut sellaisen kuvan mieleeni, että Lily olisi ollut lyhyehkö). Luonteetkin on aika samanlaisia. Moraali on korkea, osaan olla ilkeä, mutta suurimman osan ajasta yritän olla ennemmin tappelijoiden välissä kuin jomman kumman puolella. Luulen osaavani lukea ihmisiä melko hyvin ja osaan ottaa muiden tunteet huomioon. Kerran yksi tuttava minua kuvailikin, että minä en "vääräile" ihmisiä ja Lilystä minulla on aika samanlainen kuva.

Ah, on tämä google niin ihana. Hain muutaman englanninkielisen Potter-testin ja yhden testin mukaan olisin Hermione. Nyt kun miettii, niin voisin aikalailla ollakin. Minulla on tapana olla varsin kaikkitietäväinen (ainakin oman mieleni sisällä, vaikken äänen sanokaan) ja muutenkin osaan olla aika fiksu, kun sille päälle satun. Jos siis satun.

Ja tuossa toisessa testissä olin 85 % Sirius Musta! Aika yllätys, mutta eipä naispuolisen Siriuksen rooli ainakaan haittaa. Tästä kuullaan vielä kauan, että minusta olisi tullut Sirius. Hihhih. Mutta olisin tosin ollut myös 85 % Harry Potter. Vau, aika yllättävää, saan niitata Voldemortin. Hmm, en nyt ihan tiedä olisiko minusta siihen, mutta eipä sillä niin väliä. 80 % olisin vielä voinut olla itse Dumbledore, Ginny tai Remus. Tämä testi oli aika kiva, kun tykkään kaikista noista hahmoista, mitä todennäköisimmin olisin.
It's easier not to do things than left them undone.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #45 : Lokakuu 30, 2007, 19:37:11 »
Väittäisin olevani Hermionen ja Lunan yhdistelmä. Niin oudolta, kuin se kuulostaakin. Hermione siinä mielessä, että saan koulussa juuri mitään työtä tekemättä 9, mitä tapahtuisikaan, jos tekisin töitä, tai lukisin kokeisiin? Lisäksi koulu on minusta kivaa ja tykkään tunneille kuunnella. Kaverit sähläävät jotain vieressä ja minä vain ynähtelen, kuten olisin mukana, oikeasti seuraan tarkkaavaisesti opetusta (tämän takia minun ei ehkä tarvitsekaan sitten lukea kokeisiin niin mielettömästi). Lisäksi suorastaan rakastan lukemista, eikä yli 1000 sivuiset tiiliskivetkään tunnu kamalilta, pikemminkin mielenkiintoisilta. Tämän myötä on kirjasto myös yksi lempi paikoistani.

Luna olisin siinä mielessä, että minultakin löytyy usein aika mielikuvituksellisia koruja ja usein puhun yhtä päättömiä juttuja, kuin hän. Tiedän paljon pientä nippelitietoa ja tuon ne esille aika oudoissa paikoissa. Lisäksi joskus puhun asioista, joista kukaan ei ole koskaan kuullutkaan. Ja olen luonteeltani myös lähes yhtä huoleton, kuin hän.

Eli olen näiden kahden sekoitus ;D

~Xanie

muoks: Tein tuon testin ja laitan nekin tulokset vielä tähän kaikkien nähtäväksi :)

You scored as a Ginny Weasley

Ginny Weasley   90%
Hermione Granger 80%
Harry Potter    75%
Remus Lupin    65%
Sirius Black    65%
Albus Dumbledore 65%
Severus Snape    60%
Ron Weasley    55%
Draco Malfoy    45%
Lord Voldemort    45%

You definitely share your mother's (Molly Weasley) fiery resolve and slowly but surely people are learning to respect you because of it.

Että tällaista :) Kyllähän tuo Ginnykin ihan hyvä on. Ja Hermy näkyy kanssa aika ylhäällä olevan.
Täytyy kyllä myöntää, että en ihan kauhean tosissani sitä testiä tehnyt, kun en jaksanut, enkä ymmärtänyt kaikkia kysymyksiä. Mutta suuntaa antava silti....
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 30, 2007, 19:48:13 kirjoittanut Xanie »
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Velns Meica

 • Viinirypäleiden suursyömäri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #46 : Marraskuu 07, 2007, 17:52:35 »
Hmmm.... Ihan hyvä kysymys.
 Jos nyt vähän omahyväiseksi heittäytyisi, niin väittäisin että minä olen ehkä luonteeltani eniten Siriusta, Jamesia, Frediä ja Georgea, koska minä suorastaan rakastan kiusata opettajia ja tehdä piloja, "kepposia" ja piloja yms. Lisäksi olen aika kaksimielinen ja hauska hemmo, joka on lapsellinen ja syvällisyyskeskustelu-kammoinen.
 Koska en loista koulussa kovin hyvin, niin sen puolesta olen myös vähän Ron (ja Fred ja George, taas).
Emme lopeta leikkimistä sen johdosta, että vanhenemme. Vanhenemme, koska lopetamme leikkimisen.

Poissa Sofia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosVine12
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #47 : Marraskuu 10, 2007, 18:53:35 »
No, luulen, että olisin aika varmasti Hermione. Olen luokkani paras, noudatan aina sääntöjä. Mulla on ruskeat luonnonkiharat hiukset. Teen läksyt huolellisesti ja ainakin matikassa teen paljon plustehtäviä. Mutta kyllä mä osaan ottaa myös rennosti, vaihtaa vapaalle. Eli muistutan aikas paljon sitä tyttöä. Ja Hermione onkin mun lempihahmo Potterista.
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare. ♥

Larzku

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #48 : Marraskuu 10, 2007, 22:13:02 »
No muistutan varmaan eniten Hermionena. Ja tässä todisteen siitä, sillä jos täällä on joku joka tunteemut vois sanoa  et laitoin neiti Grangerin vaan sen takia et tykkään siitä.
Ulkonä (minulle on monesti sanottu, että näytän aivan Hermionelta, tai Emma Watsonilta, muttas sama asia)
1. Ruskeat hiuksen, vaikka ovatkin suorat ovaavat halutessaan olla yhtä ärssyttävät kuin Hermionen hiukset.  (hehe, hiuksillani on oma tahto...)
2. Ruskeat silmät. Vieläpä saman sävyiset.
3.Ööh... Ei tuu just nyt mieleen...
Luonne
1. Monet kaverini haukkuvat hukiksi ja Hermionen on tunnetusti hiku.
2.Olen välillä samanlainen nirppanokka kuin neiti Granger. (vaadittiin paljon, että suostuin kirjottamaan sen tänne)
3. Olen nopea oppimaan niinkuin Hermionen.
4. Tahdon autaa.
5. Raivostuu helposti. (ainakin eräälle tietylle pojalle)
6. Erittäin tempperamenttinen
7. Pidän erittäin paljon Harry Potterista, Ron Weasleystä jne :D:D

No se taisi sitten olla siinä...

Elf

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #49 : Marraskuu 13, 2007, 19:43:29 »
Mielestäni muistutan eniten Hermionea luonteen ja myös ulkonäön puolesta. Luen todella paljon ja petraan kouluun. Koenumerot ja todistusnumerot ovat oikein hyviä ja olen muiltakin luonteenpiirteiltäni samankaltainen kuin Hermione. Olen huolehtivainen ja otan koulutyön vakavasti. Pystyn olemaan rauhallinen, mutta jos olen vihainen, niin silloin oikeasti tulistun.
Ulkonäkönikin viittaa Hermioneen aika tavalla. Hiukset ovat ruskeat ja kiharat ja heillä tosiaankin on oma tahto. Joskus olen aivan kyllästynyt niihin, kun ne vain ovat tiellä, eikä niitä saa minkäänlaiseen kuriin.

Saatan muistuttaa myös ehkä Ginnyä, sillä olen myös tarvittaessa rauhallinen. Ginny on ymmärtäväinen, ja uskon, että olen itsekin.

Poissa Unissakävelija

 • uneksija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tavataan unissa tai unelmissa.
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #50 : Marraskuu 24, 2007, 14:26:28 »
Voi, voi tämä on paha kysymys...

Ensiksi sanon etten luota minkään maailman testeihin. En todellakaan, sillä niissä minusta tulee joku todella ärsyttävä ja itsepäinen kakara (hetkinen enkö minä ole sellainen?).
 No yhtäläisyyksiä löytyy moneenkin hahmoon. En tee tässä mitään ulkonäköanlyysia että muistutanko enemmän Hermionea vai Ginnyä, koska luonne on minusta kiinnostavampi ja tärkeämpi ja silloin vaihtoehtojakin on enemmän(en usko että kovin moni tyttö esimerkiksi haluaa sanoa muistuttavansa ulkonäöllisesti Dumbledorea tai jotain vastaavaa.).
 No eli olen melkoinen "hikari" ja hermoilija ja otan paineita asioista, joista minun ei pitäisi ottaa. Olen toisinaan saanut kuulla ajattelevani liikaa, joten ehkäpä minussa on jonkin verran Hermionea.
 Saatan usein liihotella omissamaailmoissani (tähän liittyy mukava tarina siitä kuinka minä vain myöntelin kaverin puheisiin ja lopulta kaveri totesi: "Hei kato vaaleanpunainen elefantti." Myöntelin sitäkin...)ja silloin tällöin en kuuntele lainkaan muita ihmisiä. Jotkut voisivat sanoa minua myös oudoksi ja ehkä ovat oikeassakin. Eli ehkä ripaus Lunaa.
 Sitten(minua inhottaa myöntää tämä) olen kai aika itsepäinen, kun sille päälle satun. Sanon joskus asioita ajattelmatta ja suutahdan ajoittain todella helposti. Jotkut sanovat että puutun liikaa asioihin jotka eivät minulle kuulu ja minulla on taipuus leikkiä jotain hemmetin maailmanpelastajaa(Aloin muutama vuosi sitten huutaa pojille, jotka ampuivat kuulapysyllä oravaa ja riparilla suutuin erään kiusatunlepakonpoikasen vuoksi ja samantyylisiä tapauksia löytyy muitakin). Eli kai minun on pakkosanoa että minussa on ärsyttävää kakaraa Harrya.

 Siis kiteytettynä olen jokin Harry-Hermione-Luna yhdistelmä(omituinen ärsyttävä perfektionisti kakara :)). Todella mukavaa ja tepä saitte minusta todella hyvän kuvan:).                                                                                     
                                                                                                     -Unissakävelija
"Kaikki on mahdollista. Mahdoton vain kestää kauemmin."

Acary

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #51 : Joulukuu 16, 2007, 00:02:35 »
Hmm.. No nykyään minulla on pitkät blondit hiukset ja haaleanvihreät silmät. Olen aika diiva jne. Lucius olisi aika lähellä. Tosin elämäni kannalta muistutan Kalkarosta. Olen myös todella hyvä koulussa ja tiedän ja haluan tietää kaiken. Ja olen ärsyttävän itsekäs ja mutta useimmiten oikeassa. Sanon myös usein ihmisille päin naamaa mitä mieltä heistä olen, ellen pidä suutani kiinni ja räjähdä lopulta. Käskytän ihmisiä ja kitisen.Tosin muuten taas olen kamala bilehile ja minun on koko ajan päästävä parrasvaloihin. Eli sellainen Lucius-Kalkaros sekoitus?

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #52 : Joulukuu 21, 2007, 15:29:47 »
Ulkonäköni puolesta muistuttaisin varmaan eniten Lunaa, samoin tunne-puolella. Pukeudun ja meikkaan eri tavalla kuin muut, minulla on blondit pitkät hiukset, vaikutan varmaan hieman höpsöltä, teen oman pääni mukaan enkä ole koskaan kuulunut näihin suosituimpiin - tunnen muutenkin henkistä yhteenkuuluvuutta Lunan kanssa. Kuitenkin muistuttaisin varmasti myös Hermionea jollain tavalla: (en pingota koulussa, otan rennosti) helppoa on ja siksi siis eräänlainen "hiken" maine, vaikka siitä ei minulle huomautella, hyvä luokka minulla ^.^ Luen käsittämättömän paljon ja nopeasti, minulla on tietyissä asioissa hyvä muisti (tietyissä, toisissa harvinaisen huono...) ja aivan ala-asteen ensimmäisillä luokilla olin eräänlainen yksinäinen "kantelupukki", mutta, kuten Hermykin, olen muuttunut. Pieni vivahde Severukseen päin, koulukiusauksen seurauksena hieman huonompaan seuraan ajautuminen ja katkeroitumista, mutta Lööperi Lovekiva taitaa kuitenkin olla näistä hallitsevin :D

//Muoks. Tänään sain mahtavan kommentin kaveriltani. Olen lähes ylpeä.
"Oot Lucius Malfoy naisena. Ootte molemmat ihmeellisii blondei mustissa."
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 09, 2008, 16:13:46 kirjoittanut Aiëdaíl »

deadpromises

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #53 : Joulukuu 21, 2007, 16:46:31 »
Luulen muistuttavani eniten Luna Lovekivaa. Minulla on vaaleat hiukset ja olen yhtä ihmeellinen kuin Luna. Jotkut kaverini väittävät, että puhun aina jotain syvällisiä ja olen joskus ihan outo heppu. No, minä tykkään olla outo heppu. :D

En muutenkaan ole mitenkään suosittu, saatan vaikuttaa joskus vähän oudolta ja muiden mielipiteeni eivät vaikuta siihen, mitä minä itse ajattelen. Joskus myös muistutan Hermionea, jos katsoo kouluarvosanoja, mutta en ole kuitenkaan minkään joka on koko ajan nenä kirjassa kiinni, ja hokee mielessään "Pakkosaadakymppi, pakkosaadakymppi", vaan otan rennonmmin. En myöskään ole samanlainen joka-asiasta-nipottaja, kuten Hermione, vaikka onneksi myöhemmissä kirjoissa hän ei enää ole ollut niin paha sellainen. Lunaa kuitenkin luulen muistuttavani eniten, vaikka muut saattaisivat olla erimieltä. :)

Poissa Mega

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #54 : Joulukuu 31, 2007, 17:22:37 »
Ihan pakko päästä tunkemaan oma aivoitukseni ja teoriani.

Olen lähes täydellinen kopio Cedric Diggorysta, olen luonteeltani samanlainen peruspuuskupuh, eikä ulkonäkönikään ole kovin kaukana.
Hermionea muistutan jossain määrin, pidän lukemisesta ja lempipaikkani on kirjasto, arvostan myös rohkeutta ja ystävyyttä.
Ääh, miten kaivoinkaan esille ne kaksi, jotka ovat lempihahmoja (ihmettelee kummasti).

Solaine

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #55 : Tammikuu 01, 2008, 00:40:58 »
Voisin sanoa, että olen ulkopuolisille aika usein Luna Lovekiva. Olen poissaoleva ja useimpien mielestä aika outo tapaus. Minulla on hiukan sekaiset hiukset ja pukeudun massasta poikkeavasti. Vaate makuni vain sattuu olemaan sellainen. Kuitenkaan minua ei pahemmin kiusata, lukuunottamatta joitakin ohimeneviä kommentteja.

Olen hyvin Harrymainen tempperamentiltani. Meille molemmille sattuu erikoisia tapahtumia, joista kumpikin meistä usein selviää. Olemme kekseliäitä, ja luistamme kumpikin aina jonkin verran yleisistä säännöistä
silloin tällöin.

Epäkäytännöllisyyteni viittaa Tonksiin ja minussa on myös pieni annos Dumbledoren itsenäisyyttä ja minulle ihmiset tulevat kertoilemaan omia surujaan.

Poissa Mameha

 • Peilijään uurtaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #56 : Tammikuu 02, 2008, 21:09:53 »
Muistuttaisin eniten Hermionea. Luen tosi paljon; todistus tuntuu huonolta jos se on alle 9,5; kaverit sanovat hikeksi ja viihdyn koulussa (en kuitenkaan ruotsin tunneilla, joku raja kaikessa); opin nopeasti ja luen yleensä huolella kokeisiin.
Ulkonäöltä en kyllä muistuta häntä, mutta eiköhän tuossa nyt ollut jo tarpeeksi yhtäläisyyksiä...

Toisaalta muistutan myös James Potteria: liikun neljän ihmisen kanssa koulussa, arvostan rohkeutta, olen hyvä koulussa ja yritän hurmata toista sukupuolta :D Pidän myös hyvistä jäynistä.

//Tein kaksi samankaltaista testiä:
Hermione Granger 75%           Hermione Granger 94%
Ron Weasley 75%
                 Ginny Weasley 69%
Albus Dumbledore 70%              Ron Weasley 63%
Remus Lupin 65%                     Draco Malfoy 56%
Sirius Black 60%                      Harry Potter 50%
Harry Potter 60%                     Fred/George Weasley 44%
Draco Malfoy 55%                    Neville Longbottom 44%
Severus Snape 50%                  Luna Lovegood 38%
Ginny Weasley 40%
Lord Voldemort 30%
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 06, 2008, 12:16:42 kirjoittanut izzie »
Wow! We're identical!

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Pottermore: PurpleFang101
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #57 : Tammikuu 05, 2008, 22:34:44 »
Monia, ehkä Luna Lovekivaa siksi, että useat ihmiset pitävät minua vähän outona. Usea luokkalaiseni sen takia, että olen täysi Harry Potter-friikki. Kaikin puolin hassahtaneelta en kuitenkaan näytä, en.

Hermione Granger, koska olen varmaan luokkamme pojista paras koulussa. Ehehee. Pidän lukemisesta, kirjastossa käymisestä ja joskus koulusta.

Minussa on myös ripaus Percy Weasleytä, olen nimittäin joskus melkoinen tyranni jos joku sotkee asiani.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 25, 2012, 20:35:28 kirjoittanut Isetom »
through the warmthest cord of care
your love was sent to me

lkjhgf

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #58 : Tammikuu 05, 2008, 23:43:05 »
Hei, omistan harmaat hiukset, harmaat silmät, kalpean ihon ja pirullisen virneen hymynä. Rakastan huomiota, olen herkkä sisimmässäni, suutun herkästi ja valitsen tarkkaan kenelle olen mukava ja kenelle en. Osaan mielistellä kyllä jos haluan jotain. Jos suutun, rupean huutamaan, joka poikkeaa valitettavasti kuvasta. Osaan valehdella itseni ongelmista. Nauruni ei melkein koskaan ole aitoa, jos se on, vajoan polvilleni ja nauran kippurassa. Olen myös erittäin mustasukkainen, enkä pelkää näyttää sitä, se saa huomiota. Kukaan meidän luokalta ei pidä minusta, muutakuin Emilia, joka ei tiedäkkään minusta kaikkea, hänelle en suutu herkästä. Pelotan joitakin, tarvitsee vain yhden murhaavan katseen ja jotkut ovat ihan kusi housuissa. Joskus minulla on vakava ongelma huomionkipeyteni kanssa, saatan tehdä jotain noloa, joka poikkeaa kuvasta myös, olen kuitenki saamassa tätä hallintaani, koulunkäyntini on aika hyvää, ei täydellistä, 9½ keskiarvoltaan. Olen ainut lapsi, en ihan täysin pilallepassattu, mutta kaikki on parasta laatua, ihannoin isääni ja otan kaikki oppini häneltä. Pelkään melkeimpä kaikkea, mutten osoita sitä. Ja keneltäköhän kuulostan? ;) Sattuisko olemaan sellainen järkyttävän ihana luihuispoika nimeltään Draco Malfoy?

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #59 : Helmikuu 03, 2008, 19:11:13 »
Olen tehnyt paljon näitä testejä, ja tehtyäni erään Quizfarmin testin kahdesti, minusta tuli Sirius x) Kyllähän tämä kuvaa minua ihan luonteellisesti, mutten voisi sanoa itseäni totaaliseksi Siriukseksi. Ulkonäöllisesti muistutan jotenkin Ginnyä, mutten ole huomannut ketään joka erityisesti olisi täydellisesti näköiseni.

Jos elokuvista puhutaan, minua on verrattu usein Tom Feltoniin... Vaikka tämä on lempihahmoni niin ei minua tarvitse verrata tähän! Tosin, olen kyllä itse verrannut näitä niin kyllä näytän häneltä naispuolisena... Pelottavaa.

Aijuu, luonteeltani olen Sirius/Draco/Narcissa. Olen ihan testannut tämän itse. Eräs testi vakuutti, että olen Dumbledore.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Celestial

 • killing loneliness
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • love is right now
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #60 : Helmikuu 09, 2008, 19:36:30 »
Minä olen Hermionen ja Ginnyn sekoitus. Voisi vaikka sanoa, että sisältä Hermione ja ulkoa Ginny.

Njoo, monien mielestä muistutan Ginnyä ulkonäöltäni, niin omasta mielestänikin. Minulla ei ole punaisia hiuksia, mutta muuten hiukseni ovat ihan Ginnyn. Kesällä minulle tulee pisamia, joten näytän Ginnyltä vielä enemmän. Lisäksi minulla on siniset silmät, sellaiset sinivihreät. Jos pitäisi pukeutua joksikin Potter-hahmoksi, todennäköisesti pukeutuisin Ginnyksi. Eräänä Halloweeninä yritin pukeutua Hermioneksi, mutta näytin pikemminkin Ginnyltä.

Mutta luonteeltani olen aika lailla Hermione. Osaan olla huolehtivainen, näsäviisas, ylimielinen, pilkunviilaaja, kaikentietäjä... mutta tästä kaikesta huolimatta olen parhain ystävä mitä olla voi. Minulla ei ole paljoa ystäviä ja olen usein yksinäinen. Kesälomilla ystävinäni on vain pari mitä ihaninta nettikaveria (jotka hekin ovat usein mökillä ja näen heitä varsin harvoin, mutta silti keksin aina jonkin keinon pitää heihin yhteyttä) ja siskoni. Vaikka harvat koulukaverini asuvat kaukana ja harvat heistäkin pitävät minuun yhteyttä, pyrin itse pitämään ystävyyssuhdetta jollain lailla yllä. Koska kesälomilla tylsistyn, enkä näe ystäviäni, pidän koulusta enemmän. Tahdon aina oppia uutta ja rakastan koulua, toisin kuin muut ystäväni. Olen usein myös hikipinko ja osaan kaiken ennen kuin sitä opetetaankaan minulle, koska selailen/luen koulukirjani läpi etukäteen. Saan aina hyviä arvosanoja. Olen ujo (mutta kuitenkin rohkea (sivumennen sanoen mietin joskus, olenko enemmän korpinkynsi vai rohkelikko, mutta rohkelikko voittaa :)), ja hiljainen uusia tuttavuuksia tavatessani, mutta ystävilleni puhun paljon. En voisi elää ilman kirjastoja ja kirjakauppoja (joissa käyn lähes joka päivä ja jumitun sinne pitkäksi aikaa), enkä varsinkaan ilman kirjoja. Voisi sanoa, että luen joka päivä ja koko ajan, olen sitten koneella tai syömässä, raahaan rakkaat kirjani joka paikkaan mukaan. On vielä pieniä yksityiskohtiakin, joiden takia muistutan Hermionea: esim. puhun nopeasti ja paljon (kun innostun selittämään jotain tms.) ja minulla on pieni käsiala. :D

//Nykyään hiukseni eivät muistuta lainkaan Ginnyn hiuksia, mutta kasvoista muistutan häntä jonkin verran... noh, ainakin näyttelijää, mutta Ginny Weasleystä en voi enää sanoa. :P

//Järkytyin keksiessäni vielä yhden yhdennäköisyyden minun ja Hermionen välillä. Nimittäin, olen muita luokkalaisiani vuoden vanhempi. o_O
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 10, 2009, 15:17:16 kirjoittanut Celestial »
Friendship doesn't see through the eyes,
it sees through the heart.

Poissa Bad Girl

 • Rebel Yell
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Guilty 'til I'm proven innocent
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #61 : Helmikuu 19, 2008, 15:18:49 »
Luulisin muistuttavani Bellatrixia, Fredia ja Georgea, Riesua ( x)), ja Angelina Johnsonia.^^ Bellatrix siksi, että olen samanlainen pahiskuolonsyöjävoldemortinkannatta x) Ihanan psyko ja mielipuoli tyyppi Bella kyllä on :p Mutta Angelina Johnsonia, sillä olen urheilullinen ja pidän monista urheilulajeista... ja olen ehkä hiukan luonteeltani samantyylinen kuin Angelina :p Fred ja George, olen ihan samanlainen ilkikurinen ja sääntöjä vastaan, se kuka kertoo hauskat jutut x) Riesu, olen samanlainen kiusanhenki! x) Sitten vielä Draco, olen sellainen luihunen ja ilkeä, hyvin ilkeä >:) Draco on johtajatyyppiä, koen itsekin olevani sellainen :p

- BG -
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 14, 2009, 02:08:26 kirjoittanut Bad Girl »
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

Onyksi

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #62 : Maaliskuu 06, 2008, 23:16:23 »
Kröhöm. Vastaus kysymykseen "Ketä Harry Potter hahmoa eniten muistutat?" on ehdottomasti Hermione. Minulla on täsmälleen samanlaiset hiukset, paksut, pitkät, ruskeat, takkuiset...
Olen myös hyvä koulussa( En nyt haluaisi kehuskella ) ja rakastan lukemista, vietänkin aika paljon aikaa kirjastoissa. Minulla oli myös pienenpänä vähän tavallista kookkaammat etuhampaat, mutta enää ei.
Omistan myös kissan, mutta en punertavaa vaan mustavalkoisen.

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #63 : Maaliskuu 15, 2008, 16:16:15 »
Kaverini sanoivat kerran että olen kuin Lavender.
Luonteeltani että ulkonäöltäni. Tosin minusta löytyy Hermione maisia piirteitä, kuten myös Ronin luonne on jokseenkin samanlainen kuin minun. Löytyy minusta hieman Ginnyäkin. Mutta pysyn siinä että Lavender on se ketä eniten muistutan.

Tein myös testin... Bill Weasley, tämä oli kyllä yllätys... =O
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #64 : Maaliskuu 15, 2008, 18:58:39 »
Testit sanovat, että muistutan eniten Hermionea ja Severusta. Olen itse melko lailla samaa mieltä, sillä molempien hahmojen piirteitä minusta löytyy. Olen ahkera, melko älykäs ja hyvä koulussa sekä ymmärrän hyvin ihmisiä kuten Hermionekin (ai niin, ja olen toisinaan myös melko kaikentietävä ja kärsimätön), mutta toisaalta olen myös hiljainen ja hieman juro ja pisteliäs kuten Severus.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Luisachenchenchen

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #65 : Huhtikuu 07, 2008, 17:43:34 »
Minussa on aika monta hahmoa sekoitettuna.. Riippuu, kenen seurassa olen.. XD.. Jos olen poikien kanssa (enkä koulussa), niin minä olen aivan ilmetty Sirius. Toisaalta olen yhtä epätoivoinen kuin James Lilynsä kanssa, ennen kuin he olivat yhdessä. Ja samalla olen yhtä tasapainoinen kuin Remus. Jos taas katsoo minua koulussa, minua voisi luulla blondiksi Hermioneksi, sillä olen aina innokkaasti mukana tunneilla ja opiskelen hyvin. Sama toistuu kirjastossa. Paitsi siellä minä kuljen kuin  Luna.. Silmät hieman vaeltavat jossain omassa maailmassa, kuin katselen ihania kirjarivejä.. Kirjat ovat minulle pakkomielteenä. Välillä olen yhtä vallanjanoinen kuin Voldemort ja välillä yhtä palvovana kuin Bellatrix.

Taidan olla aika vaikea tapaus.

miaa

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #66 : Huhtikuu 07, 2008, 19:29:47 »
Muistutan Luna Lovekivaa
Olen outo.En välitä mitä muut sanovat ja keksin kaikkia tarinoita joille kaverini naureskelevat.
Välillä kuljen aivan omissa maailmoissani.

Toisaalta minussa on myös Fredia sekä Georgea.
Rakastan kaikkia kepposia ja erilaisten pilailutarvikkeiden väsäämistä.
Huumoria riittää vaikka naapurille jakaisi enkä todellakaan ole mikään maailman lahjakkain ja luokan parhain oppilas.Pikemminkin olen se jolle opettajat välillä menettävät hermojaan,mutta jonka vastauksille opettajat välillä vähän naureskelevat.
Vitsejä rakastan laukoa ja muutenkin kaverini sanovata aina että minua on kiva kiusata "siis leikillä" koska en ota nokkiini lähes mistään vaan käännän asiat huumoriksi!

nikodeemus

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #67 : Huhtikuu 12, 2008, 20:36:09 »
Ehkä eniten, ainakin ulkonäöltäni (kaikilla on tietysti erilainen kuva kirjan henkilöistä) muistuttaisin Colin Creeveytä. Olen pienikokoinen, ja osaan olla pirullisen ärsyttävä, jos tahdon. Toisaalta, en kyllä tunne olevani Colinin veroinen perässäroikkuja, vaan enemmänkin (ainakin tahdon olla) aina huomion keskipiste. Siinä mielin muistutan ehkä Weasleyn veljeksiä. Ja huumoriakin löytyy, ajoittain vähän liikaakin, ja tykkään tehdä pikku jekkuja joka käänteessä.

Binni

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #68 : Huhtikuu 28, 2008, 16:28:28 »
En oikein osaa sanoa ketä muistutan, eikä minulle ole liiemmin sanottukaan keneltä näytän. Tosin ala-aste vuosinani omasin pitkät, ruskeat ja helposti takkuun menevät hiukset, joten siskoni tuli kerran maininneeksi, että olen aika Hermionen näköinen. No, muuten en mielestäni sitten Hermionea muistutakkaan, vaikkakin ehkä koulumenestys on lähellä Hermionen luokkaa (ka 9.1). Luonteeltani olen sitten ehkä Hagrid tai joku puuskupuhilainen, myös Neville voisi olla aika lähellä. Kuitenkin leimaisin ehkä itseni Rouva Weasleyksi, sillä olen aivan liian huolehtivainen, jääräpäinen, suojelevainen yms.

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #69 : Huhtikuu 28, 2008, 19:33:40 »
Luna Lovekiva Testit sanoo niin, ja kaikki väittävät, että olen hivenen outo. En juurikaan välitä vaikka minua kiusattaisi tms. en rupea kostamaan. Unelmoin paljon ja olen aika sisukas, ja viisas. Iloinenkin olen ja hilpeä, vaikka elämä ei ole aina helppoa. Ulkonäkö ei täsmää kuitenkaan. Hiukseni ovat vaaleanruskeat, lyhyet ja räväkät. Silmät ovat siniset.

Toinen jota voisin muistuttaa, on Tonks. En ole erityisen ketterä, ja olen hilpeä, ja hauskaksikin voisi sanoa.
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Ellie

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #70 : Toukokuu 04, 2008, 11:49:33 »
Ulkonäöltä muistuttaisin ehkäpä jotain Weasleytä. Omistan aikas punaiset hiukset (ihan luonnostaan :>) ja sekä paljon pisamia.
Luonteeltani en sitten tiedä kuka olisin. Jotain samaa minussa on kuin Hermionessa, luen paljon, olen aika hyvä koulussa ja niin pois päin. Jotain Lupinmaistakin minussa varmaankin on, koska olen yleensä kaveriporukasta se hillityin ja rauhallisin.

Ishida

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #71 : Toukokuu 09, 2008, 20:49:04 »
Hmm... Ompas hankala kysymys. Hiusten ja pisamien perusteella Ginnyä ja ehkä vähän luonteenkin.
Vihaan olla muiden komentelemana ja ärsyynnyn todella helposti. Olen huono/keskinkertainen koulussa riippuen aineesta. Vihaan koulua. Rakastan kaikenmaailman jäyniä ja kepposia (ja lainvastaisuutta...) ja ystävieni mukaan olen järjettömän omaperäinen ja persoonallinen. (Tänään itseasiassa eräs näistä edellämainituista ystävistä ilmoitti vakaasti, ettei minua voi verrata kehenkään ja että olen vain niin minä.) Minun on pakko myös myöntää, että olen kunnianhimoinen, mutten liian. (ainakaan omasta mielestäni) Olen myös loppujenlopuksi niin onneton pelkuri, etten uskalla olla yhtä paha kuin esim. Fred ja George tai James ja Sirius. Minun luonteelleni ei taida oikein löytyä ketään Pottertyyppiä...?
Kaikenlisäksi olen vielä aikas itseppäinen jamppa. (huh. Siitä saakin kuulla vähän useammalta taholta!)

muoks. Nyt ei enää niin hiukset passaa kun ne on värjätty paljon punasemmiksi. Ei ihan kirkkaiks, mut ei mikskää kupariksikaan.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 13, 2008, 21:36:02 kirjoittanut Ishida »

Poissa Chrystal

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #72 : Toukokuu 09, 2008, 21:27:39 »
Muistutan Hermionea ja joissain määrin Luna Lovekivaa. Minulla on Hermionen luonteesta esimerkiksi tunnollisuus ja ahkeruus koulussa ja innostus lukemiseen. Lunan lailla unelmoin paljon. Lisäksi minussa on jotain Remus Lupinmaista. Kavereista minä olen yleensä omatunto ja järjen ääni, toppuuttelen muita. Mutta valitettavan usein vain seuraan sivusta. Ja sen verran Frediä ja Georgea, että tykkään tehdä kepposia hyvän maun rajoissa. Kuitenkin minulla on Harryn/Lilyn silmät; kirkkaan vihreät ja mantelin muotoiset.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 01, 2010, 21:15:54 kirjoittanut Chrystal »
"Ron kuule, sinä tiedät vallan mainiosti, että Harryn ja minut kasvattivat jästit!" Hermione sanoi. "Me ei kuultu lapsina tuollaisia satuja, me kuultiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Tuhkimo-"
"Mikä se on, joku sairausko?"
-Harry Potter ja Kuoleman varjelukset

Temppeli

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #73 : Toukokuu 12, 2008, 00:08:35 »
Mietitään. No olen melko pitkä (190 cm), ja myöskin löytyy hyvä ruokahalu. Menestyn myöskin melko hyvin koulussa laiskuudestani huolimatta. Rakenteeltani olen ruipelo. Luulisin muistuttavani eniten Ronia, vaikka ei punaisia hiuksia ja pisamia olekaan. Minussa on ehkä hieman Arthur Weasleytä. Olen Arthurin tavoin hyvin kiinnostunut jostain tietystä asiasta.. Ja ehkä myös palanen Hermionea. Viihdyn kirjojen parissa.

Agitaattori

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #74 : Toukokuu 13, 2008, 15:45:34 »
Ulkonäöltäni olen jotain Remuksen ja Lunan välimaastosta. Viidentoista elinvuoden iästä huolimatta on ennen vaaleanruskea palmikkoni alkanut uhkaavasti harmaantua. Ei hyvä. Silmäni ovat suuret ja vaaleansiniset, kuten lunalla, tosin vaikutelmaa tehostanee se tosiasia, että olen laihtunut melko lailla ja kasvojen luut kerta kaikkiaan loistavat läpi.

Luonteeni on Lunamaisen huoleton, ja fyysinen kömpelyyteni Nevillen luokkaan. Osaan kuitenkin olla varsin pirullinen ja lähes julma, hitusen kuin Severus. Nenäkin on kyömy murtuman jäljiltä...

Poissa Jentsuma

 • puhelias hölöttävä ärsyttävä pölö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #75 : Toukokuu 18, 2008, 18:10:47 »
Hmm.. Minä en oikein tiedä ketä muistutan (oli vain pakko tulla tänne kirjottaa ;D , ei vaan hmm..) Minulla on ruskeat hiukset ehkä vähän Hermionemaiset hiukset (ei nyt kuitenkaa kovi paljo!). Sitten on aika paljon jotain Fred&George tai James&Sirius tapaisia luonteenpiirteitä, kuten tykkään vitsailla, tehdä pieniä (huom pieniä xD) kepposia ja jekkuja. Mutta muistutan sitten jossain määrin Lupinia (nuorena) sillein, että jos kaverini nauraa jollekin epä-suositulle tyypille niin en mene siihen mukaan ja olen myös tukioppilas ja tälleen. Voihan minulla olla sellaista Harryn rohkeuttakin joskus joissain tilanteissa ja joskun saatan hermostua vähän pienemmästäkin jutusta...

Oikeastaan mielestäni ulkonäöltä en muistuta juurikaan ketään :( mutta sitten nämä luonteenpiirteet ja luonne asiat tuli tuossa yläällä lueteltua ^^ niin ja saatan joskus jäädä vähän uneksimaan omista asioistani niinkuin Luna :D Olen ehkä kuitenkin eniten jostain Ron-Lupin-Fred&George välimaastosta (vaikka oon tyttö, no katoin nyt luonnetta enemmä ;D)... Tää on vaikeeta :DDD
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 17, 2008, 16:11:55 kirjoittanut Joje »
Is this the real life, is this just fantasy ?

Tupuliini

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #76 : Toukokuu 23, 2008, 18:30:31 »
Minulla on oikeastaan muutama hahmo, joita muistutan aikas paljon... Täältä pesee...

Ensimmäisenä Hermione. Pänttään kokeisiin kuin hullu ja kaverit sanovat minua kouluhulluksi ja joskus hikeksi. Olen aina ihan hermona ennen koeviikkoa ja saatan äyskiä silloin kaikille. Samoinhan Hermykin tekee! :]

Toisena minulla on samanlainen huumorintaju kuin Ginnyllä. Itse asiassa en pidä oikein hänestä, mutta samankaltaisuutta en voi olla huomaamatta! Ginnyn tavoin en itke paljonkaan.

Viimeisenä Luna. Ei todellakaan sovi edellisiin, mutta samankaltaisuutta on paljon. Olin ala-asteella luokan kummajainen, pääasissa kummallisten ajatusteni ja vaateideni takia, mutta pidin aina oman pääni. Siitä tulee mieleen Lunan narksut ja niistaisikit. Lisäksi tykkään kulkea metsässä paljain jaloin. Aivan, olen ehkä hullu. Luna ei käyttänyt kenkiään, koska ne oli piilotettu, mutta silti....

Siinä tuli minun vastaukseni. :]

~Elizabeth

Poissa Heliodora

 • haihattelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #77 : Toukokuu 23, 2008, 21:55:58 »
Lunaa muistutan vaaleine hapsineni, ja olen myös hajamielinen haaveilija (tästä kuulen aina äidiltäni) ja hieman outo. (niinhän me kaikki) Minä uskon myös kaikenlaisiin ihmeellisiin olentoihin, en kuitenkaan ehkä ihan ruttusarvisiin niistaisikkeihin, tai mitä ne nyt olivatkaan. Ei maailma voi aina olla vain sitä mitä me näemme! :) Joskus minusta myös vähän tuntuu, ettei minua aina ymmärretä.
Hermionen tapaan olen hyvä koulussa ja luen paljon, mutta en ole yhtä ahkera kuin hän. Myös koulunumerot aiheuttavat joskus samanlaista stressiä, mutteivät jostain syystä ikinä samanlaista järjestelmällistä pänttäämistä. :D

Testin mukaa olen Luna ja Korpinkynsi. (ja ylpeä siitä!)
for every lie I unlearn I learn something new
I sing sometimes for the war that I fight
'cause every tool is a weapon - if you hold it right.

Poissa Flyrashaz

 • sub rosa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Northern Light
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #78 : Kesäkuu 19, 2008, 21:28:19 »
Muistutan kait eniten Hermionea. Minulla on ruskeat hiukset, ja olen älykäs; tiedän aika paljon ikäisekseni ja kaverit kutsuvat "tietosanapankiksi". Ihan kamala sana, mutta... *kohauttaa olkiaan* Jonkun testinkin mukaan olen Hermione.
Mniussa on myös piirteitä musita Potter-hahmoista. Sähläilen kuin Tonks, haahuilen joskusomissa maailmoissani kuin Luna, sekä sekoilun riemua sekä villeyttä taitaa löytyä Jamesin ja Siriuksen osalta. Olen aika rauhallinen ns. "paniikkitilanteissa", niissä parissa missä olen ollut. Kun en sekoile, olen aika rauhallinen, eli niin kuin... Kingsley? :) Öö, no en nyt tiedä.

Tuvaltani olen Korpinkynsi, ja taistelen tässä sillä välillä, kumpi on lempitupani; Rohkelikko vaiko Korpinkynsi.

- Flyra
"Oh, the bad guy of the game, me, you're not serious, I'm... umm... fortuneteller!"

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #79 : Kesäkuu 20, 2008, 12:46:58 »
Muistutan omasta mielestäni eniten Ronia.
Töksäyttelen joskus asioita mitä en välttämättä tarkoita ja oon muutenki aika yksinkertanen välillä. :D
Mut joskus kyl ärsytti kun Ron vaan vaipu itsesääliin ja valitti kaikesta. Itse en oo (tietääkseni) ihan niin paha valittaja.
En oo sillee missään asiassa (kouluaineissa tms) oikeen huippuhyvä / parempi kuin muut, ja Ronkin oli esim koulussa vähän huonompi kuin muut.
- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Poissa Hirmu

 • Kirjekyyhky
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Teepannu on muuttunut mäyräksi!
 • Pottermore: FlightLumos2
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #80 : Kesäkuu 23, 2008, 18:22:19 »
Minä en ole löytänyt Pottereista ainuttakaan henkilöä, joka muistuttaisi aivan itseäni, mutta se nyt varmaan onkin aika harvinaista. Ainoa, jota saattaisin ehkä muistuttaa ulkonäöllisesti, on Andromeda Tonks/Musta. Muistelisin, että hänen hiuksiaan kuvailtiin sanoilla "pehmeän ruskeat", ja se sopii ehkä minuun. :D Muuten en sitten tiedä; minulla tuskin on kovin bellatrixmaiset kasvot tai mitään. Andromedan luonnettakaan en usko itseltäni löytyvän; esimerkiksi en varmaan uskaltaisi uhmata sukuani niin paljon, että minut ruksattaisiin pois sukupuusta. x)

Luonteeni puolesta sitten saattaisin muistuttaa vaikkapa Cedric Diggorya. Tunnen kuuluvani Puuskupuhiin, ja tekisin varmaan monet asiat samalla tavalla kuin Cedric. Esimerkiksi, jos olisin saanut joltakulta kilpakumppaniltani apua (vrt. Harryn vihje lohikäärmeistä LP:ssä), maksaisin takaisin jos vain tilaisuus tulisi. Myöskään en olisi Cedricin asemassa kyennyt ottamaan kolmivelhopokaalia Harryn käskyistä huolimatta.

Toinen puuskupuh, jota saatan muistuttaa jossain määrin, on Nymfadora Tonks. En ole aina yhtä pirteä kuin hän, enkä vaihda tyyliä yhtä usein, mutta olen kömpelöhkö ja aamu-uninen ja voin kuvitella käyttäytyväni rakastuneena samalla tavalla kuin Nymfadora. :P

Jonkin testin mukaan muistutan Remus Lupinia, mutta siinä en ole aivan samaa mieltä, vaikka joitain samoja piirteitä saattaa löytyäkin. Muutenkaan en kamalasti luota testeihin; yksikin väitti minua ensin Harryksi ja sitten Lucius Malfoyksi. :P

Viivih

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #81 : Kesäkuu 25, 2008, 14:59:47 »
Muut varmaan sanoisivat että muistutan Hermionea, koska olen hyvä koulussa, saan kokeista hyviä numeroita yms. Ehkä ulkonäöltäkin hieman, mutta en oikein sitten osaa sanoa.
Sitten toisaalta ehkä Luna, koska välillä unohdun haaveilemaan ihan omiani ja putoan toisten jutuista ihan kokonaan ulkopuolelle. Ja muutenkin välillä olen niin ilmetty Luna kun haahuilen ympäriinsä ja olen vähän diu.
Olen kuitenkin aika äkkipikainen ja hermostun helposti välillä (tai aika usein) turhasta, joten voisin olla Tonks. Säntään suinpäin kaikkialle vaikkei ehkä kannattaisi.

Ja jaahas, testin mukaan olisin Bill Weasley, vaikken ole läheskään yhtä rohkea kuin Bill o_O

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #82 : Kesäkuu 26, 2008, 17:59:21 »
Jos lähdetään ulkomuodon kannalta arvioimaan muistuttaisin ehkä lähinnä James Potteria (niiden pienien pätkien mitä kirjoissa on kerrottu kannalta), koska minulla on mustat kiharat hiukset ja pähkinänruskeat silmät. Myös muita ominaisuuksia löytyy, kuten se että olen kohtalaisen lahjakas urheilussa ja pärjään koulussa tekemättä lähes mitään (keskiarvon 8,9 sain tekemällä vain matikan ja englannin läksyt, koska muita ei tarkastettu).
 Mutta kun kysymykseen tulee se muiden oppilaiden kiusaus( Pottereiden kohdalla muiden kiroaminen jota voisi meillä päin verrata väkivaltaan) en muistuta oikeastaan ollenkaan häntä paitsi osaan kyllä sanoa aika ikävästi toisille jos he ovat minulle "vihamielisiä". En kauheasti välitä muiden kritiikistä enkä anna heidän häiritä tekemisiäni tai sitten elämääni sen enempää.

Luonteeltani muistutan ehkä enemmän Frediä ja Georgea( se tietty Rebel meininki sisältyy siihen) kuin Jamesia ,mutta taidoiltani ja kiinnostukseltani olen enemmän Jamesin kannalla sillä kaksosia ei näyttänyt koulu paljon kiinnostavan kun vain kolme V.I.P:tä saivat.

Jos Pottereista löytyisi sellainen hahmo kun Fred Potter olisin ilman muuta hän, mutta kun ei taida löytyä niin täytynee tyytyä James Potteriin.
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Septimus

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #83 : Kesäkuu 26, 2008, 19:23:11 »
Vaikea sanoa. En taida muistuttaa ketään hahmoa kovin selvästi ainakaan. Voisi tietysti sanoa, että Hermione, koska saan hyviä arvosanoja, mutta toisaalta Hermione tekee arvosanojensa eteen töitä. Sen sijaan minä olen vähän liiankin laiska, mikä on hieman harmi, kun miettii, mihin pystyisin vaivannäöllä. Minulla taitaa olla myös tyystin päinvastainen elämänfilosofia kuin Hermionella ainakin mitä opiskeluun tulee, koska mielestäni elämässä on paljon tärkeämpiäkin asioita. Työ ja suorittaminen ovat pakollista pahaa.

Harry on elämänarvoiltaan Hermionea lähempänä minua, mutta toisaalta luonteena aika erilainen. Harry on välillä hieman eksyneen ja neuvottoman oloinen, kun taas itse olen yleensä osannut toimia jollain tavalla (vaikka toisaalta en ole joutunut samoihin tilanteisiin). Harryn tapa vaipua joskus apatiaan ja melkein luovuttaa kuitenkin erottaa hänet minusta. Sellainen taistelutahto, joka ei antaisi myöten tuollaiselle, vain kuuluu perusluonteeseeni.

Taidan muistuttaa yllättävän paljon Severus Kalkarosta, lukuun ottamatta oppilaiden epäreilua kohtelua. Tätä pitäisi perustella seiskakirjalla, mutta ikävä kyllä spoilivaaran takia sitä ei kai voi tehdä. Ulkonäöllisesti sitten... noh, enemmän minä Kalkarokselta näytän kuin Ronilta.

Luna on muuten suosikkityttöni Pottereissa, joten mukava huomata, että moni muistuttaa sitä. :D

Septimus

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #84 : Kesäkuu 26, 2008, 19:48:43 »
Kyllä täällä saa jo spoilata. Spoilauskielto päättyi 2.5.

Anteeksi off-topic.

Ai, no sitten. Toivottavasti ei haittaa, että kirjoitan uuden viestin. Muussa tapauksessa voin kyllä editoida edellistäni. Eli tosiaan spoilereita seiskakirjasta.

Olin aivan kirjan loppumetreille asti epävarma siitä, millaiseksi tyypiksi Kalkaros osoittautuu. Mutta olihan se sellainen kuin olin ajatellut ja toivonut, onneksi. Kalkaroksen aika hyvän luonteen päällä oli vähän synkkä ja välillä epämiellyttäväkin ulkokuori. Tämän takia hän on mielestäni yksi kirjan aidoimpia hahmoja ja koin samaistuneeni häneen. Vaikka olisi ihan perushyvä luonne, ei tarvitse olla idealistinen. Olen siitä vähän samanlainen, enkä pidä ulkokultaisuudesta.

Kalkaros myös oikeasti rakasti Lilyä, ja vaikka minusta ei saisi romantikkoa tekemälläkään, tuollainen vuosia kestävä uskollisuus ja omistautuneisuus (joka tapahtui kaikilta piilossa, mikä vain lisää sen arvoa) vetoaa minuun kovasti. Sama pätee lojaaliuteen Dumbledorea kohtaan. Kaikista elämänsä vastoinkäymisistä huolimatta Kalkaros ei kuitenkaan katkeroitunut täysin, mikä on hienoa.

Mutta ei häntä kuitenkaan voi sanoa hyviksenä samanlaiseksi kuin Harry on. Kalkaroksessa oli pimeä puolensa, mutta se pimeä oli valjastettu hyvän alaisuuteen, ja pidin kovasti siitä, millainen hän oli Voldemortille ja Kuolonsyöjille. Ujuttaudutaan sekaan ja lyödään pahaa pahalla. Voldemort käytti paljon soluttautujia ja pettureita ja tuhosi luottamuksellisia suhteita. Oli täyttä oikeutta, että hänelle tehtiin samoin.

Poissa Shirlene

 • Introvertti 110%
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #85 : Heinäkuu 08, 2008, 20:08:14 »
Sanoisin, että olen ehkä Hermionen ja Lunan sekoitus. Hermione siksi, että rakastan lukemista - romaaneista historiankirjoihin (tykkään juosta kirjastossa ja kirjakaupoissa yhtenään), pidän koulunkäynnistä, saan hyviä arvosanoja, noudatan sääntöjä (no ehken ihan aina, mutta yleensä^^) olen luotettava ja minulla on myös suht. korkea moraali. En ole omasta mielestäni kuitenkaan yhtä ärsyttävä kuin Hermione on (koska hänhän on välillä :), vaan osaan kuitenkin ottaa myös rennosti.

Lunaa taas.. Olen näin kiltisti sanottuna sellainen omantienkulkija kuten Lunakin. Teen monia juttuja, joita kaverini ja tuttuni usein ihmettelevät. Olen myös ikuinen haaveilija. (sinänsä riitelee, koska olen myös hyvinkin realistinen). Koulutunneilla osaan pitää haaveiluni kurissa, mutta kotona ja vapaa-ajalla tulee taas.. Parikin tuntia haaveiltua :) En kuitenkaan usko Lunan tavoin melkein mihin tahansa outoihin asioihin, mitä kuulen.
Muistuttan myös hiukan ulkonäöllisestikin Lunaa. Minullakin on ns. likaisenvaaleat hiukset ja siniset silmät.

Oikeastaan en muistuta kumpaakaan aivan täysin, mutta näin suurinpiirtein. Muistutin erään enkunkielisen testin mukaan Ronia, mutta Hermione oli vain parin pisteen jäljessä.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 01, 2009, 22:12:04 kirjoittanut Shirlene »
"A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one."

Poissa morvanvarjo

 • o_O
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #86 : Heinäkuu 08, 2008, 21:25:27 »
Ensimmäisenä tulee mieleen, että Hermione. Olen varsinainen lukutoukka ja joskus tekee mieli olla vähän kaikkitietäväinen (hyvässä mielessä :) ). Yhtä fiksu en kyllä ole, läheskään. Enkä ole läheskään niin jalat maassa -tyyppi kuin Hermione.
Sitten voisin myös muistuttaa hieman Lunaa, sillä olen välillä aikamoinen haaveilija ja omituinenkin... Tosin minulla ei ole taipumusta pistää pullonkorkkeja kaulaan tai vihanneksia korviin.
Sitten minussa on myös jonkin verran Ronia, sillä olen huumorintajuinen ja välillä vähän hajamielinen ja liiankin huoleton. :D
When Remus Lupin rules the world all problems will be solved with chocolate.

Hockenheim

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #87 : Heinäkuu 08, 2008, 21:32:45 »
Ulkonäöllisesti muistutan ehkä jotain Hannah Abbotia ulkonäöllisesti, vaaleat hiukset, mutta luonnemielessä taidan olla neitokaisen täydellinen vastakohta, Hannah kun sattuu olemaan Puuskupuh ja minä Luihuinen.
Luonnemielessä ehkä Bellatrix Lestrange... osaisin varmasti kuvitella itseni nuoleskelemassa jotain Voldemortia ja molemmat nautitaan katsella ihmisten tuskaa. Luihuisiakin kun ollaan ja helppo on kuvitella itseäni samaistumassa Bellatrixin asemaan, ihan jo pelkästään meidän samankaltaisuuden ja tuvan takia.

Huurretursas

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #88 : Heinäkuu 09, 2008, 00:05:07 »
Minä muistutan eniten Ginnyä, Lunaa ja Hermionea.

Ginnyä siksi, koska olen itsekin ns. poikatyttö, olen ainoa tyttö perheessämme ja olen voimakastahtoinen.
Lunaa siksi, koska olen omituinen ja haaveilen ja olen vähän omissa maailmoissani. Tunnen syvää sielunkumppanuutta Lunan kanssa.
Ja Hermionea siksi, koska luen ja luen, ahmin lisää tietoa, olen hyvä koulussa ja olen feministi (niin, minusta Hermione on feministi :D)


XwoundX

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #89 : Heinäkuu 14, 2008, 17:38:48 »
Lunaa sitten kai.
Tai kun...olen omituinen höpöttelijä, ihan omissa maailmoissani, kun yritän jotain ihan pokalla puhua, niin ei kukaan tajua. Kaikki vaan pitävät ihan hulluna ja niin omituisena, ettei niitä edes kiinnosta olla mun seurassani.

diidaa

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #90 : Heinäkuu 28, 2008, 17:46:39 »
nojaa... Kaverit sanovat, että muistutan Hermionea... Olen ihan jees koulussa ja tykkään lukea kirjoja, tietää asioita ja haluan aina saada luokan parhaat numerot kokeista... Itse en niin välitä Hermionesta hahmona ja omasta mielestä muistutankin enemmän Ginnyä. olen ujo ja punastelen helposti ihastukseni läsnäollessa. Mutta kun minut tuntee paremmin olen iloinen ja vitsailen jne. Olen myös joksus todella rämäpäinen (ei ole ehkä ihan oikea sana kuvaamaan, mutta melkein ;))
   Minussa on kai vähän Nevilleäkin. Unohtelen tavaroita minne sattuu, tällaisista pikku vioista huolimatta olen todella lojaali ja luotettava ystävä niinkuin Nevillekin ja osaan tosipaikan tullen olla rohkeakin ja pitää pään kylmänä (viittaa myös Hermioneen...).
   Kotona olen pikkuveljilleni yhtä kiva kuin Draco Harrylle ;P

Jusku

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #91 : Heinäkuu 28, 2008, 21:56:27 »
Oikeestaan aika paljon kaikkia. Loppujen lopuks lähinnä olis kyllä varmaan Hermione. Rakastan koulua. Se on toinen osa minua. Toisaalta osaan olla myös kapinallinen, joka viittaa Frediin ja Georgeen. Olen oikeestaan aika ujo niitä ihmisiä kohtaan joita en oikein tunne ja varsinkin jos ollaan kasvotusten. Se viittaisi taas Ginnyyn. Osaan myös olla todella ilkeä, ihmistä kohtaan josta en oikeasti pidä ja se viittaisi ehkä Dracoon. Ja välillä mua pyydellään aina kaupoissa kyselemään myyjiltä missä mikäkin on, ja se viittais ehkä hitusen niin sanottuun "rohkeuteen" ja Harryyn. Harryyn (ja ehk. Roniin) viittaa myös se että jos en tunnilla jaksa tehä tehtäviä.. no sitten luntataan vieruskaverilta (tätä tapahtuu harvoin, koska olen melkein aina toisia edellä =))

kenkä

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #92 : Elokuu 01, 2008, 12:41:17 »
Muistutan Siriusta, sillä olen ylpeä ja uhkarohkea, ja joskus teen jotain typerää vain siksi, että se tuntuu minusta oikealta. Olen joskus vähän juro, mutta luonnetta kuitenkin löytyy. Minulla on onneksi kuitenkin hyvät välit vanhempiini, vaikka nykyään taidan olla se meidän perheen musta lammas ja vastarannankiiski. Haluan selvitä omine neuvoineni.

//muokkaan: ulkonäöltäni tosin olen täysin Siriuksen vastakohta: Muistutan Ginnyä punaisine hiuksineni ja naama täynnä pisamia.

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #93 : Elokuu 12, 2008, 17:51:25 »
Siriukseen päin sanoisin persoonallisuuteni taipuvan. Olen ehdottomasti perheeni musta lammas, ja erittäin huonoissa väleissä äitini kanssa, mutta se ei saa minua muuttumaan. Olen ylpeästi kuka olen, vaikka se kääntäisi kaikki muut minua vastaan.
   Jokseenkin huikentelevainen, uhkarohkea ja hieman itserakas. Minulla on tiivis kaveripiiri, ja pidän heidän kanssaan yhtä viimeiseen asti. Suosittu ja samalla vihattu -aikalailla Sirius, eikö? ;)

Toisaalta olen vähän Lunamainen, lähinnä siinä mielessä, että uppoudun usein omiin ajatuksiini, ja ihmiset ympärilläni joutuvat tekemään kaikkensa saadakseen minut takaisin tähän hetkeen. Innostun myös usein selittämään asioista, joista muut eivät välttämättä mitään ymmärrä tai mitkä eivät heitä kiinnosta.
   Olen kuitenkin yhä edelleen rohkeasti, muiden mielipiteistä välittämättä se kuka olen.

Bellatrixin voin myös löytää itsestäni. Suorastaan nautin toisten tuskasta -ainakin ajoittain. "Hullu", julma ja sellainen... ei-niin-pidetty ja jopa hieman pelätty. Siinä mielessä en Bellatrixiin samaistu, että tuskin alkaisin kenenkään ahteria olan takaa nuoleskelemaan päästäkseni "ylempään asemaan".

Jos nyt ruvetaan tarkemmin miettimään, löytyy minusta myös Voldemortia ja Villisilmä Vauhkomieltä :DD Voldemortista kaikki se viha ja julmuus mikä sisälläni kytee. En useinkaan ajattele muuta kuin omaa menestystäni, enkä kaihda mitään keinoja. Ja Vauhkomieli nyt vain... "Alright, alright, we'll have time for a cosy catch-up later!" Sellainen tietynlainen luonteen lujuus ja temperamentti, enkä siedä mitään turhaa lässytystä ja lepertelyä. Eikä taaskaan mikään järin rakastettu henkilö, mutta silti kunnioitettu.

Ulkonäöltäni en sanoisi muistuttavani ketään. Lunaa hiusten puolesta. Sovitaan että myöskin näytän Vauhkomieleltä, haha. Ei sentään, eniten voisin kuvailujen perusteella "näyttää" Narcissa Malfoylta.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 12, 2008, 17:59:11 kirjoittanut moottorisaha »
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Poissa Mysteeri

 • Matkakuumeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #94 : Elokuu 13, 2008, 20:13:14 »
Erittäin vaikea sanoa ketä muistutan eniten. Vaikka kuinka miettisin, en saa päähäni, kuka Pottereiden maailmasta olisi ilmetty minä.

Vielä kun kehtaan paljastaa niin ainakin minussa on Nevilleä riittämiin. Olen hajamielinen, loistava hukkaamaan kaikkea ja auttamattoman kömpelö. Sellaista päivää ei tulekaan, etten vähintään kompastuisi rappusissa. Samat perustelut pätevät siihenkin, että voisin olla Tonks. Olen oikea huithapeli. Ja kuten Tonkskaan, en minäkään ole mikään kotitalousihme. Kamat eivät vain jostain syystä pysy järjestyksessä.

Myöskään Ginny ei kuulosta mahdottomalta. Minulla on samanlaista sisua ja peräänantamattomuutta. Lisäksi olen aikas... no...räiskähtelevä ihminen ainakin perheen läsnäollessa. En myöskään miltei koskaan tyydy häviööni. Kärsin myös Weasleyn perheen tyypillisestä perimästä. Nimittäin pisamista, joita naamassani riittää vaikka muille jaettavaksi.
Ulkonäössä on samaa Bellatrixin kanssa. Minulla on mustat hiukset ja samanoloiset silmäluomet kuin hänelle kuvataan. Tietääkseni en kuitenkaan ole ollenkaan niin julma ja rasistinen muita rotuja kohtaan. Enkä kovinkaan murhanhimoinen.
Siriuksessakin on samoja piirteitä, sillä minäkin koen olevani jollain lailla suvun musta lammas. Olen yksi niistä hyvin harvoista, jotka valitsivat lukion. Suvussani on muutenkin vain perusduunareita. Ja se musiikki jota kuuntelen... Punk ja rock yleensäkin, siinä missä muiden suosikit ovat iskelmätaivaan tähtiä. Minäkään en tule juttuun isäni kanssa. Enkä varsinkaan mummini kanssa. Minulla on myös taipumusta ylimielisyyteen ja liialliseen ylpeyteen. Joskus olen myös tyhmänrohkea. Onneksi mitään pahempaa ei ole tapahtunut. Nämä perustelut tosin voivat viitata Jamesiinkin.

Jos vertaan itseäni Hermioneen, huomaan ensimmäisenä ajattelevani, että molemmat ovat kiinnostuneita parantamaan maailmaa. Voisin kuvitella itsenikin ajamassa vähempiosaisten oikeuksia. Tietynlainen pilkunviilaaminenkin on minullekin ominaista täytyy myöntää. Puolustuksekseni on sanottava, että teen sen usein huomaamattani. Hermionen tapaan minäkin luen hirveästi. Kaiken, minkä pystyn. Ja yläasteella olin hyvä koulussa. Lukiovuosista en menisi sanomaan, että sama taso pysyy yllä.   

Lopuksi vielä, että uskon aika moneen yliluonnolliseen juttuun, kuten Lunakin, ja minunkin ajatukseni tuppaavat välillä harhailemaan omilla teillään.


« Viimeksi muokattu: Elokuu 14, 2008, 20:59:17 kirjoittanut Mysteeri »
Murehtiminen on kuin keinutuoli. Vauhtia on, eteenpäin ei pääse.

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #95 : Elokuu 14, 2008, 17:01:03 »
Olenpas muuttanut mieltäni. Taidan sittenkin olla eniten Ronin kaltainen.
Lähiaikoina minusta on kehittynyt semmoinen 'ihme-läpänheittäjä-joille-kaikki-repee'. Heitän siis tilanteeseen kuin tilanteeseen läppää, kuten Ron. Jotain ulkonäöllistä löytyy suvusta, isälläni oli oranssit hiukset.

// No niin, TÄLLÄ HETKELLÄ muistutan eniten Harrya; suutun kavereilleni silloin jos he eivät usko/kuuntele minua. Ja murjotan sen jälkeen.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 12, 2008, 11:35:35 kirjoittanut puolipro »
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Poissa Sagittaire

 • Kalkaaos
 • Vuotislainen
 • ~My fall will be for you~
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #96 : Syyskuu 01, 2008, 20:13:11 »
Hermioneta, Lunaa ja Kalkarosta.

Mulla on pitkälti Hermyn ulkonäkö; näen Herpeksen pitkähkönä (itseäni lyhyempänä, kylläkin) ruskeasilmäisenä tyttönä, kuten minäkin, mutta mulla ei ole Hermyn hiuksia. Lisäksi olen hänen tapaan lukutoukka, koulussa menestyvä ja jästisyntyinen ;)

Multa löytyy Lunan luonne ;) Haaveileva, omassa maailmassaan elävä vähän homssuinen joka ottaa jotkut asiat liian rennosti (palaan tähän myöhemmin >___>)

Kalkarosta muistutan myös luonteeltani; olen halveksiviani (hitto miten tuo kirjotetaan o__O joka tapauksessa niitä on paljon, uskokaa pois) ihmisiä kohtaan hyvin kylmä, töykeä ja usein jopa julma (en fyysisesti, mutta henkisesti.) Halveksin monia ihmisiä ehkä enemmän kuin he ansaitsisivat ja kannan kaunaa. Tässä kohdassa palaan tuohon Luna-juttuun; jotkut asiat otan rennosti, mutta aivan liian useat asiat saa mut näkemään jonkun ihmisen niin kurjassa valossa, etten ikinä enää kohtele häntä ihmismäisesti. Tiedän, kuulostaa raa'alta ja kai se myös on sitä... Tiedostan itsekin olevani aika tunnekylmä, ehkä vähän epäinhimillisen sellainen. Mutta tämä pätee siis ainoastaan ihmisiin joita inhoan, ja voin kertoa, että jos inhoan jotain ihmistä niin minulla on siihen hyvä syy...
...samanlainen syy kuin Severuksella >__>

~NuuhQ ;)
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 02, 2008, 14:16:27 kirjoittanut Nuuhku »
You told I had the eyes of a wolf
Search them and find the Beauty of the beast
Nuuhku -> Sagittaire

sirrrex

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #97 : Syyskuu 02, 2008, 13:25:53 »
Muistutan eniten Lunaa, vaikka en ole ihan yhtä hassahtanut kuin Luna on niin löydän meistä paljon yhteneväisyyksiä. Esimerkiksi olen perheeni ainoa lapsi ja isäni on harvinaislaatuisen erikoinen. Lisäksi mulla on pitkät ja likaisenvaaleat hiukset. :') Elän aina omissa maailmoissani ja selitän jotain höperöä. Haaveilen koko ajan, otan asiat rennosti ja olen mielestäni älykäs. Tuo voi kuullostaa itsekehulta, mutta oikeastaan se on totta. Olen aina ollut keskivertoa parempi koulussa ja Lunahan on Korpinkynnessä. :'') Olen myös harvinaislaatuisen paljon Lunan näköinenkin oikeestaan, tai no en tiedä. :'') Oon kuitenkin aina samaistanut itseni Lunaan.

Lunan lisäksi musta löytyy myös Nevillen ja Hermionen piirteitä. Oon kuten Neville; kömpelö ja hukkailen tavaroita. Kuitenkin olen luotettava ystävä, vaikkakin vähän hajamielinen.
Kuten Hermione, olen tarkka opiskelusta ja haluan saada hyviä arvosanoja. Oikeasti luonnonväriset hiukseni ovat myös tummanruskeat. Ja kuten tuossa ylempänä selitin, niin olen keskivertoa parempi koulussa ja melko älykäs. Lisäksi ajattelisin kuitenkin olevani melko rohkeakin tosi paikan tullen ja lojaali ystävä.

Ithilien

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #98 : Lokakuu 01, 2008, 18:26:59 »
Hmm...kinkkinen kysymys. Muistutan Tonksia osittain, koska oon tosi söhlääjä, jopa pahempi kun Tonks. Muistutan varmaan tavallanni Hermionea, koska olen tosi päättäväinen. Mussa saattaa olla myös se Ginnyn piirre mikä syntyy kun omistaa useamman veljen. Saatan olla joskus sellanen kun Ron ärsyttävimmillään. Mussa on varmaan vähän jokaista hahmoa (eieiei, en tappais ketään!!!)

Poissa Metsis

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Curiouser and curiouser
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #99 : Lokakuu 05, 2008, 14:17:10 »
minussa on hieman hermionea sillä kaikki kaverit väittävät että olen luokkamme paras oppilas (saattaa kuulostaa itse rakkaalta mutta ei ole) ja olen aina välillä yhtä nirppanokkainen kuin hermionelisäksi rakastan kirjoja ja lukemista ylipäätään, mutta vihaan hämähäkkejä joten minussa on myös hieman ronia. samalla rakastan kaikkia outoja eläimiä mitkä ovat muiden mielestä ällöttäviä ja olen melko isokokoinen joten voisin myös olla vähän kuin hagrid. joten olen vähän kuin sekoitus:)
'Cause though the truth may vary
this ship will carry our bodies safe to shore.

Poissa unknow

 • lukematon lehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ErisedElm16162
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #100 : Lokakuu 29, 2008, 13:57:25 »
Muistutan ehkä Ginny Weasleyta, koska minulla on punaiset hiukset ( ei luonnostaan mutta näyttää luonnollisilta :D ) Minulla ei ole isoa perhettä mutta iso suku jonka kanssa tulee oltua yhteyksissä joka päivä. Olen myös osittain Herminone koska tykkään lukea todella paljon, mutta keksiarvo ei ole niin ihmeellinen (sellainen että pääsin lukioon).
I'm going to do what I want to do. I'm going to be who I really am. I'm going to figure out what that is. -Emma Watson

Poissa Bettie

 • The god of tits and wine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tyrion Lannister
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #101 : Lokakuu 30, 2008, 16:40:07 »
Minä pelkään hämähäkkejä, joten siltä kannalta saatan muistuttaa hieman Ronia. :)
Mutta ehkä Luna, voisi olla minun todellinen esikuvani, olen erilainen kuin muut, tai siis että minulla on aina oudommat jutut kuin muilla. Ja minulla on blondit hiukset. :) Mutta silti suurin osa pitää minua mukavana tyttönä :) Ehkä voisin myös olla Fred tai George, koska pilailen paljon ja keksin kaikkia jekkuja aina :P
Minussa on ehkä myös hieman Lilyä, koska olen herkkä, ja suutun aika usein minulle flirttaileville pojille, vaikka syvällä sisimmissäni pitäisinkin niistä :)
Ja tietysti osittain Harrya, koska hän on niin vaatimaton, kuten minäkin, ja usein taakka sysätään juuri hänen harteilleen. Ja siitäkin syystä, ettei Harry ikinä, ei IKINÄ pettäisi ystäviään!

MUOKS// Niin, ja muistutan vielä Tonksiakin, koska olen tosi sählääjä :DD
We stopped checking for monsters under our beds when we realized they were inside us - The Joker

Poissa Evilheart

 • Kuolonsyöjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taivaskiiturit, neiti kapteeni
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #102 : Lokakuu 30, 2008, 17:28:27 »
Olen varmasti kolmen pääkelmin sekoitus, sillä minusta löytyy niin Jamesin esittämisen halua, joka kuitenkin muuttuu ihastuksen tahdon mukaan erilaiseksi.
Myös Sirius on vahvasti esillä persoonallisuudessani, ilmentyen uhkarohkeutena, lesoiluna ja ilkikurisuutena. Remusta minusta löytyy silloin kun joku on jollakin tärkeällä ihmisellä hätänä. Silloin olen rauhallinen kuunteleva, joka syttyy suuren epäoikeuden tuotoksena.
I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

Poissa Silver

 • Tengo hipo y soy estudiante.
 • Vuotislainen
 • *Arvostaa sankariaan*
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #103 : Marraskuu 25, 2008, 21:09:05 »
Muistutan mielestäni eniten Lily Potteria, tai ehkä enemmänkin Lily Evansia.

Olen erittäin hyvä joissakin aineissa ja ulkonäön perusteella minulla on pitkän erikoisen ruskeat hiukset. Niihin sopii punainen (eivät nyt sentään ole punaiset). Ja minulla on (metsän) vihreät silmät.

Kaverini virnuilivat joskus että näytän lockhartilta, mutta potkaisin heitä ja nauroin mukana. Minulla on kuulemma niin leveä hymy. 8'D

-Silwer
Elämä maapallolla on kallista, mutta sisältyyhän siihen matka auringon ympäri.

Poissa Hebb

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #104 : Joulukuu 02, 2008, 00:26:02 »
Ketäkö muistutan? Olen velho asussani ilmetty Ginny Weasley. Sitäpaitsi olen samanlainen kuin Ginny: perheeni on suuri (11 lasta) tosin enemmän tyttöjä, aina sisarusten varjossa, käytetyt vaatteet päällä. Kuitenkin Ginnyn itsepäisyyttä, määrätietoisuutta ja tahdonvoimaa. En itke usein, ja huolehdin aika paljon toisista, jota minusta Ginnykin tekee paljon. Tosin saatan olla väärässä.

krissee

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #105 : Joulukuu 07, 2008, 12:50:01 »
Taidan olla Hermione.
Rakastan lukemista. Etsin paljon tietoa lukemalla. (Myös kyllä koneella, mutta Hermionella ei ollut sellaista mahdollisuutta). Viihdyn kirjastossa. Tai oikeastaan rakastam kirjastoa. Mihin joutuisinkaan ilman sitä ihanaa paikkaa, joka on täyttä kirjoja. Meen myös tekemään läksyt kirjastoon. Sillä on ihana rauha.
Olen myös hyvä koulussa, ehkä luokamme paras (en halua kehuskella). Haluan tehdä kaiken työn tarkasti ja mahdollisemman täydellisesti. En halua päästä helpolla.
En vietä vapaa-aikana aikaa paljon ystävien kanssa. Kyllä mulla on kuitenkin muutama hyvä ystävä, jotka ovat todella tärkeitä.
On minussa myös varmaan Lunaa.
Minua pidetään hieman outona.
Tykkän myös tutkia asiota ja viihdyn paljon luonnossa. Olen myös melko viisas.

Poissa Iiri

 • Glitterati
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
 • Pottermore: PixieDraconis24786
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #106 : Joulukuu 11, 2008, 17:03:37 »
Mäkin taidan olla Luna. Näytän Lunalta todella ihastuttavan likaisenvaalean tukkani ansiosta. Olen myös todellakin hieman omituinen. Hullu ja ylpeä siitä xD
Luna on kyllä myös lempparihahmojani... Mutta mitä siitä.
Korpinkynsi olisin joka tapauksessa. Joku testikin taitaa sanoa niin, enkä sopisi minnekään muuallekaan, joten...

Muistutan ehkä myös vähän Hermionea. Olen koulussa jonkinsortin hiku, ja jonkun testin mukaan muistutan eniten Hermionea. Luna on kuitenkin se, joka nyt tuntuu eniten itseltä. Suhtaudun joihinkin asioihin lunamaisesti.

Luna ja Hermione taitaa olla täällä ne yleisimmät. Niihin on helppo samaistua.
Gilraen -> Iiri

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #107 : Joulukuu 11, 2008, 19:41:45 »
Minun luontoistani Potter hahmoa ei ole olemassakaan, mutta hippusia sieltä täältä kyllä löytyy.

Olen tehnyt pari testiä ja niiden mukaan muistutan vaihtelevasti joko Draco Malfoyta tai Hermionea.
En ole kovin yllättynyt, sillä kannatan selkeästi luihuisia, musta, vihreä, hopea ja violetti ovat lempivärejäni, joten en yhtään ihmettele, jos testeissä tulee tällaisia vaihtoehtoja. En ihmettele Hermioneakaan, sillä luen kohtalaisen paljon ja koulu sujuu erittäin mallikkaasti. Olen muutenkin suhteellisen älykäs. En tosin vain ole läheskään yhtä ahkera kuin hän, mutta mistä se laskentakone nyt sen tietäisi (ellei sitä nyt erikseen satuta kysymään)?

Lisäksi minussa on mielestäni jonkin verran Narcissaa.
Olen uskollinen aatteilleni ja aika jääräpäinen myös (onko Narcissakin?). Narcissasta Row ei vain kerro kovinkaan paljoa, mutta silti minun on ollut helppo samaistua hänen hahmoonsa. Hänen tilanteessaan minäkin olisin pysytellyt taustalla Voldemortin maailman valloitus kampanjassaan, enkä tunnustautunut heti hänen oikeaksi kädekseen (kuten Bella) jolloin jos jokin olisi mennyt pieleen ja minut olisi vangittu, olisin vielä päässyt puhumalla ja hyvällä peite tarinalla ulos. Jos taas kaikki olisi jo kääntymässä voittoon, voisin vasta silloin alata nousemaan vähän ylemmäs Voldemortin sisäpiiriläisten arvoasteikolla. Saatan toki sekoittaa ajatuksiini myös ficcien Narcissaa. Niitä kun nyt tulee muutenkin paljon luettua.

No... mitäs muuta. Viihdyt yksikseni enkä luota satavarmasti keneenkään. Siinä on jonkin varran Voldemortia. Ketään ei tiedä minusta kaikkea enkä kerro kaikkia asioitani samoille ihmisille (jos ylipäätään edes kerron).

Lisäksi olen hyvinkin määrätietoinen ja päättäväinen persoona. Keneen se liittyy? Eikö Hermionekin ole aika jääräpäinen? Harry? Äh, lisää rohkelikkomaisia piirteitä... Tai siis. Angelinaa. Voisin hyvin kuvitella itseni hänen paikaleen huispauskapteeniksi rääkymään muille pelaajille, mikseivät he käy harkoissa^^ Pidän muutenkin vähän kaikenlaisesta urheilusta ja jos todella olisin huispauskapteeni, olisin todella omistautunut sille kyseiselle roolille. Tähän hohmoonhan liittyy määrätietoisuuskin.


-Feen
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 11, 2008, 19:49:19 kirjoittanut Lohikäärmelady »
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Emubird

 • Fyysisesti paikalla, henkisesti muualla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Always the tone of surprise!
 • Pottermore: ScarletCentaur10898
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #108 : Joulukuu 11, 2008, 21:27:31 »
Luulen muistuttavani eniten Hermionea.En lähinnä niinkään ulkonäöllisesti vaan henkisesti. Olen "hikke" , tai niin kaikki ainakin sanovat, mutta itse en pidä tuosta nimityksestäni. Lisäksi luen paljon kirjoja ja olen muutenkin mielestäni aikas järkevä. ulkonäöllisesti en mielestäni muistuta ketään, en ole itse ainakaan huomannut. Kenellä Potter- hahmolla muka on pyöreät kasvot, blondit olkapäille ulottuvat hiukset ja siniset silmät? Sanokaa, jos keksitte jonkun.
I have seen your heart, and it is mine
Blogini: http://mylifemyfandoms.blogspot.fi/

Poissa Narina

 • Eevan tytär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Kesäkengissä
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #109 : Joulukuu 15, 2008, 16:02:03 »
Olen varmaan aika railakas sekoitus Lunaa ja Hermionea. Rakastan kirjoja ja saan koulussa hyviä numeroita, mutta minulta puuttuu täysin Hermionen käytännöllisyys ja realistisuus. Siltä osin muistutan Lunaa; yhdessä vaiheessa kipitin ulkona muistiinpanovälineet mukanani etsimässä keijuja. On siitä jo aikaa, mutta kuitenkin. :) Olen haaveilija, uskon haltioihin ja niin edelleen, mutta olen tavallaan myös tarkka säännöistä. Ehkä olen vähän järkeväkin... Jollakin tasolla... ;)

Unkonäöltäni tuskin vastaan kenenkään kuvitelmaa yhdestäkään Potterin hahmosta. Paitsi toisinaan minulla kyllä on Hermionen hiukset; niin pörrössä ja sotkussa, että niiden täydellisiksi saaminen veisi tunteja... :)
Lukukausi on päättynyt, loma on alkanut. Uni on ohitse: tämä on aamu.
- C.S.Lewis: Narnian viimeinen taistelu

hamis

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #110 : Maaliskuu 22, 2009, 10:21:25 »
Muistutan ulko näölisesti Hermionea. Henkisesti Lunaa! Mutta muistutan myös Ronia. Ja totta  kai Ginnyä!

Minulla  niinkuin Hermionellakin on ruskeat hiukset, tuuheat kulmakarvat, ruskeat silmät, suuret etuhampaat.  Ja pidän opiskelusta! Nyt Kesälomallakin toivon vain kouluun...

Lunamaista minussa on se etten ikinä ole tällä planeetalla. Ja palvon  isääni.

Ronimaista on minun äkkipitaiusuus, ja välin pitämätömyys koulun käynistä. Joten mitä muistutan eniten? Roni/Ginnymäista minussa on pisamat (joita on paljon!!!) ja punertava tukka..
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 30, 2009, 22:26:39 kirjoittanut Lööperiikka »

Poissa Hassu

 • Karkulainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #111 : Maaliskuu 22, 2009, 13:47:50 »
Minusta tuntuu, että minä olen jokin Lunan ja Nevillen välimuoto(äänestettiinhän minut Vuotisoscareissakin vuoden Nevilleksi :DD). Olen nimittäin tälläinen haaveilija ja välillä elän täysin omassa maailmassani ja huomaan kummallisia juttuja, toisaalta taas olen varsin kömpelö ja suoraan sanoen vähän tyhmäkin :D Lisäksi minussa saattaa olla aavistus ronmaisuutta, sillä joskus suhtautumiseni koulunkäyntiin on varsin välinpitämätöntä. Ulkonäöllisesti en osaa kuvitella itseäni keksikään Potter-hahmoksi, olen liian omituinen :)

Eli tälläin LunaNevilleRon-monsteri olen :)
| Neville Longbottom vuosimallia 2008 | Hymiöiden liikakäyttäjä vuosimallia 2009 | Luuleeko ravut että kalat osaa lentää? |

Poissa Chiida

 • tussitatuoitu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Only children know what they are looking for
  • blogin tapainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #112 : Huhtikuu 06, 2009, 17:58:42 »
Ystäväni sanovat, että muistutan Lunaa, koska olen hiukan outo, ja uskallan olla oma itseni, sekä hiukan ehkä Chota.
Olen itsekin sitä mieltä, että hiukan muistutan Lunaa, ja pakko myöntää, että olisi kiva jos voisi olla välittämättä siitä mitä muut minusta ajattelevat. Minusta Luna on myös ihanan omaperäinen ja luova, jota toivottavasti olen itsekin.
Chosta taas en osaa oikein sanoa, hänen luonteestaan en oikein osaa sanoa mitään, en ole koskaan hänestä kauheasti pitänyt :P Kai hän on ainakin ujo, kuten minäkin ja kaverin mukaan molemmat ovat viisaita.
"What makes the desert beautiful," says the little prince, "is that somewhere it hides a well."

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #113 : Huhtikuu 06, 2009, 21:39:03 »
Varmaan muistutan aika paljon Lunaa, sillä olen kiinnostunut kaikista omituisista ja yliluonnollisistakin asioista (vaikken ole varma, uskonko niihin), ja vajoan hyvin usein omiin maailmoihini enkä ole erityisen ulospäinsuuntautunut. Olen kuitenkin Lunan tavoin kiltti ihminen, enkä kanna kaunaa helposti.
Toisaalta muistutan myös Hermionea, sillä olen hyvä koulussa ja pidän opiskelusta, ja toisinaan saatan olla hieman kaikkitietävä ja tahattomastikin nenäkäs.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Kerberos

 • Ylimääräinen pää
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Life sucs and then you die.
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #114 : Huhtikuu 07, 2009, 15:47:26 »
Joskus jossain testissä tulokseni kertoi, että minussa on yhtä paljon Albus Dumbledorea, Ron Weasleytä ja Malfoyta. Itse lisäisin soppaan vielä Luna Lovegoodia ja hieman Hermione Grangeriakin.
 Albus Dumbledore: Olen hieman vaikeasti ymmärrettävä persoona ja minulla on omia, muille tuntemattomia puuhia vapaa-ajallani. Parhaat kaverinikin saattavat saada tietää uusista harrastuksistani vasta kauan niiden alkamisen jälkeen. Minulla riittää ymmärrystä monia ihmisiä kohtaan, vaikkakaan en sitä aina myönnä.
 Ron Weasley: Ulkonäköseikoista mainittakoot pisamat. Luonteelta minusta löytyy sellaista pientä orastavaa... Hmm, etten jopa sanoisi tyhmyyttä. En aina jaksa ajatella juttuja loppuun asti. Vaikka en Ronia ajattelekaan tyhmäksi ja kömpelöksi, miellän oman tyhmyyteni ja kömpelyyteni Ronin tasoiseksi.
 Draco malfoy: nöh, vaaleat hiukset, mutta ei nyt ihan niin vaaleat. Osaan olla varsin ilkeä, tahtomattanikin. Minulla on kolussa oma pikku porukkani, vaikkakaan en koe olevani sen "johtaja" samalla tavalla kuin Malfoy on omansa. Saatan esittää kovempaa ja coolimpaa kuin oikeasti olen, tämäkin usein tahtomattani.
 Luna Lovegood: Jos nyt joku olisin, niin varmaan tämä. Tässä kiteytyy oikeastaan lähes kaikki muut hahmot minun osaltani. Omalaatuinen, mahdollisesti jopa vaikeasti tulkittava persoona. Päästän vääränlaisia kommentteja väärään aikaan, joten minut ymmärretään useasti väärin ja joudun korjaamaan. Elän ehdottomasti omassa maailmassani, ulkomaailma on olemassa vain olemassaoloa varten. Uskon (tai itseasiassa en edes ole varma uskonko) kaikkeen yliluonnolliseen, ja minua kiinnostaa henki-maailma ja kaikenlaiset tarueläimet ym. Toisaalta en ole "Lunamainen" aina, välillä olen 100 prosenttisesti mukana siinä mitä on menossa ja esiinnyn erittäinkin järkevänä ihmisenä. Niin, ja onhan minulla ne vaaleat hiuksetkin.
 Hermione Granger: Näsäviisas tai jopa hieman koppava. Saan ihan hyviä numeroita koulussa eikä se yleensä ihan hirveältä paikalta tunnu. Rakastan lukemista ja luenkin erittäin paljon, vaikkakin vähemmän faktaa ja historia-kirjallisuutta kuin Hermione. Vastustan sääntöjen rikkomista, vaikka välillä saatta itseltäkin lipsahtaa...
Loma on sitä, ettei ole mitään tekemistä, ja siihen on aikaa koko päivä.

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #115 : Toukokuu 10, 2009, 12:49:15 »
En oikeastaan muistuta ketään.. Ja jos yrittää poimia jotain asioita, niin saa aikamoisen sillisalaatin. Voin löytää itsestäni varmaankin kaikkien Potter-hahmojen piirteitä, mutta eniten olen ehkä...

Weasleyden tapaan minulla on punaiset hiukset, pisamia ja ruskeat silmät. Ehkä siis Ginnyn ulkonäkö on kaikkein vahvin piirre, joka minussa Pottereista on. Olen kuitenkin (ainakin omasta ja tupatestien mielestä) luihuinen, mutta kenenkään kirjan luihuisen piirteitä minulla ei kauheasti ole. Ehkä Dracon halu olla muita parempi... Minulla on aika hyvä järjestelmällisyyden ja järjestyksen saavuttamisen halu, kuten varmaan McGarmiwallakin. Ja olen myös aika rehellinen, tai ainakin (joskus) voin ilmoittaa syyllisen, vaikka tämä olisi oma kaverini. (ja luihuisen tapaan osaksi siksi, että maineeni säilyisi).

Luulen että jos kavereiltani kysyttäisiin, he löytäisivät vielä enemmän piirteitä minusta, erilaisia kuin itse olen tässä luetellut. Se nyt ainakin on varmaa, että arvostamani asiat ovat jotain Harryn ja Voldemortin arvojen väliltä. Tiedä sitten onko kirjassa sellaista hahmoa :)
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #116 : Toukokuu 10, 2009, 13:17:54 »
Kirjoitan nyt uudestaan, koska tajusin kirjoittaneeni viimeksi aivan väärillä perusteilla...

Voisin olla ehkä hieman Malfoyden tapainen, vaikka en haluaisi kuvitella itseäni yhtä heikoksi vaikka voinkin olla...
Tämä on todella vaikea kysymys sillä tiettyjen hahmojen pään sisään ei olla oikein koskaan kunnolla päästy vaan kaikki on niin raivostuttavan mustavalkoista naiivin Harreliinin takia...
Ehkä minussa on myös tiettyä Hagridia olen aina rakastanut kovasti kaikenlaisia otuksia ja muutenkin hän on jotenkin sellainen hahmo joka on minulle rakas ja helppo omaksua. Hän on lempeä, mutta väärin ymmärretty, mutta myös kaikkea muuta kuin heikko. Hänen tavassaan suhtautua ihmisiin ja otuksiin on minun mielestäni aika samanlainen kuin omani.
Myös pieni määrä kelmiä ja Fredia ja Georgea löytyy minusta. Siriuksen tavoin eroan aika vahvasti perheestäni ja heidän tietyistä ajatuksistaan, mutta toisin kuin Sirius, minä hyväksyn perheeni sellaisina kuin he ovat enkä välitä siitä, että he eivät ajattele aina samoin kuin minä. Jamesin tavoin voin havitella jotain hyvin kovasti itselleni ( viittaan tässä tietenkin Lilyyn ), mutta kyllästyn kyllä aika nopeasti ja saatan muuttaa mieltäni kovaan tahtiin toisin kuin James.
 Fredin ja Georgen tavoin minä pidän kovasti kepposista ja hankaluuksista, ja voin samaistua heihin vahvasti. Minäkään en olisi kestänyt heidän tavoin Pimennon kaltaista diktaattori-opettaja/rehtoria.
 Ronin tavoin myönnän olevani hyvin helposti kateellinen ja ajoittain ilkeäkin. Olen aika kateellinen esim. ystävistäni tai poikaystävästäni ja tietynlaista ilkeyttä osaan helposti käyttää hyväkseni niitä ihmisiä kohtaan joista en pidä.
 Harryn tavoin osaan käyttäytyä tilaisuuden tullen marttyyrimäisesti ja näen asioita ehkä aika mustavalkoisesti. Harryn tavoin myös lajittelen asiat/ihmiset todella helposti hyviksi ja pahoiksi ja voin leimata ihmiset diivoiksi tai muuten typeriksi ja inhottaviksi yhden lauseen tai katseen takia ja alkaa sitten inhota heitä koko sydämestäni.
Hermionen tavoin minä rakastan lukemista ja etsin tietoa mieluusti kirjoista. Olen myös päällepäsmäri ja haluan olla paras monissa asioissa ja petyn jos huomaan vaikka ystäväni olevan minua parempi jossain ja voin sitten Dracomaisesti alkaa halveksua sitä aihetta jossa olen muita huonompi ja väittää sen olevan tarkoitettu vain luusereille. Hermionen tavoin otan myös kärkkäästi asioihin kantaa ja olen valmis toimimaan tiukan paikan tullen.

Eli minussa yhdistyy monien eri Potter-hahmojen eri luonteenpiirteet, ja toisin kuin monilla, minulla ei ole vain sitä yhtä tai kahta hahmoa kertomassa luonteestani, mistä olen oikeastaan aika ylpeä. Pystyn samaistumaan moniin hahmoihin Pottereissa ja se on myös yksi niistä tärkeimmistä asioista jotka tekevät Harry Potter kirjoista minulle merkittävän.

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #117 : Toukokuu 15, 2009, 08:25:14 »
Luulisin että muistutan Ron Weasleyta, vaikken poika olekaan. Minulla on punertavat hiukset, tosin värjätyt, ja harrastan samaa huumorilajia kuin Ronkin. Kaveritkin sanovat minua Ron Weasleyksi.
Toisaalta muistutan myös hieman Hermione Grangeria, käyn kirjastossa, pärjään koulussa ja autan ystäviäni koulutehtävissä. Sen sellaista.
Minussa voi tietysti olla hieman tätä ikiärsyttävää Draco Malfoyta, ilkeä kun olen aina välillä.
Luulisin että tarpeen tullen olisin Fred ja George Weasleyn tapaan ikuinen keppostelija, en tosin ole vielä keksinyt tarpeeksi nerokkaita eikä uskallusta riitä.
Olen myös hieman kuin Luna Lovekiva, elän omissa maailmoissani ja jotkut pitävät minua täyskahelina. Sellainen olenkin, aina tietyssä seurassa. Muahaa.
*virnistys*

//muoksista.
Tein sen testin ja sen mukaan olen Albus Dumbledore. Mielenkiintoista..
//Ja toisella testi kerralla olinkin sitten Sirius Musta. Erikoista. Vaikka kyllä tuo Sirius tuntuu ihan järkevältä, viihdyn yksikseni mutta kaipaan myös paljon seuraa ympärilleni. Liikun vakiintuneessa kaveriporukassa, minut saatetaan ymmärtää välillä väärin. Olen erilainen kuin perheeni, ulkonäöltäni ainakin, ja ehkäpä myös kiinnostuksen aloiltani. Eli hienoa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 30, 2010, 18:28:27 kirjoittanut Haltiamieli »
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Paikalla Chisa

 • Angstisieni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mugiwara no Ichimi
 • Pottermore: DragonSky115
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #118 : Toukokuu 29, 2009, 18:01:17 »
Muistutan Hermionea.
Minulla on ruskeat hiuksen, vaikkakin melko suorat. Pidän koulusta ja autan joskus kavereita läksyissä. Käyn melko usein kirjastossa ja oma kirjahyllyni on aivan täynnä.
Viime kesänä osallistuin toisen kerran kirjaston lukukisaan ja voitin oman sarjani lukemalla 83 kirjaa. Osallistun myös tänä vuonna, vaikkakin olen lukenut paljon vähemmän (Mutta Potterit ovat mukana).
Saan yleensä kokeista 9½-10, ja viime vuonna sain kolme 10+ (kotitalous, matikka, musiikki).
Ainoa aine, josta en ole saanut 10, on englanti. Ala-asteella parhain enkun numero oli 10- ja huonoin 8+.
En ole yhtä kaikkitietävä tai nenäkäs kuin Hermione, mutta en pidä sääntöjen rikkomisesta.
Muistutan mielestäni myös Remusta.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 2009, 17:27:02 kirjoittanut Chisa »
"So many books, so little time."
"Who will tell the story of your life?"
*****
R.I.P. Jatkis vol. 3 (11.8.2009-2.7.2011) ♥

Roosa

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #119 : Heinäkuu 18, 2009, 15:14:57 »
Muistutan Hermionea tosi paljon=)
Minulla on ruskeat hiukset, isot etuhampaat, ja olen myös kauhea komentelija, olen tosi hyvä koulussa (ka. 9.7), käyn paljon kirjastossa ja luen kirjoja.
Koulussa minua harmittaa paljon, jos saan jostakin kokeesta alle 9. Tänä lukuvuonna olen saanut kokeista vähintään neljä-viisi 10+. Loput ovat useimmiten 9+-10-
Huonoin numeroni koskaan oli ala-asteella, enkun kokeesta 8+.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 18, 2009, 16:24:35 kirjoittanut Della »

Kurisu

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #120 : Heinäkuu 20, 2009, 19:59:43 »
Ketäkö muistutan..Ulkonäköni viittaa Lunaan Pitkien paksujen vaaleiden hiuksieni puolesta,Kaikkiin Weasleyn lapsiin koska naamani on ERITTÄIN pisamainen ja punastun samalla tavalla kuin he ja sitten Lilya (ja myös Harrya) koska minulla on suuret vihreät silmät.
Luonteeltani olen aikamoinen sekoitus.Muistutan Ginnya koska olen voimakas tahtoinen ja tykkään tehdä piloja (eli myös Freidiä ja Georgea),Olen myös usein ihan omissa maailmoissani ja jotkut pitää mua ihan hulluna:DNevilleä myös kömpelyyden ja muistin osalta.Roniakin koska sanon kaiken suoraan ja saatan siten loukata ihmisiä (huomaamattani).Minussa on jotain Draconkin piirteitä eli saatan olla joskus vähän ilkeä ja ylimielinen. Tupanikin on joko Rohkelikko tai Luihuinen

Poissa Nuno

 • kiharakirjailija verraton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #121 : Heinäkuu 20, 2009, 22:32:27 »
Muistutan eniten Hermionea. Minulla on ruskeat hiukset, ne ovat suorat, mutta haluaisin kiharat. :D Luen paljon. Luen joka päivä, aina kun olen lukenut jonkun kirjan niin aloitan uuden kirjan (vaikka olisinkin lukenut sen vaikka kuinka monta kertaa). Olen hyvä koulussa, tänä vuonna olin luokan paras. Petyn, jos saan koulussa kokeesta alle 9. :D
Muistutan myös Hagridia. Tykkään kaikenlaisista eläimistä. On vaikea kuvitella elämää ilman lemmikkiä. Tykkään kaikista eläimistä ja ötököistä (en tapa itikoitakaan :D).

Minyaww

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #122 : Elokuu 01, 2009, 22:08:58 »
Minäkin muistutan eniten Hermionea... Olen aika hikipinko, no ainakin pärjään tosi hyvin koulussa (vaikka en aina läksyjä teekkään). Kun sain lukion pitkän matikan kokeesta seiskan menin uusintaan. Minulla myös on alunperin ruskeat hiukset. Joskus olen aikamoinen komentelija.
Toisaalta minulla on vähän samanlaisia piirteitä kuin Dracolla, enkä usko että se on niin hyvä asia. Olen nimittäin joskus aika itsekäs ja saatan vähätellä muita.
Kolmantena taidan muistuttaa Lunaa, sillä olen luultavasti hiukan outo. Ja tuntuu että ihmiset välttelevät minua aikalailla. Jään yleensä yksin.
Niin, onhan minussa vielä vähän nevillemäisiä piirteitä, sillä olen aika tohelo. Tarvitsisin kipeästi muistipalloa! Unohtelen aina, minne olen pistänyt tavarat eivätkä yhden tai edes kahden käden sormet riitä laskemaan niitä kertoja jolloin olen hukannut kirjastokorttini...

Summa summarum, nyt tuntuu että eniten muistutan Hermionea ja Nevilleä.

Poissa Oromaro

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #123 : Elokuu 01, 2009, 22:40:32 »
Itse taidan olla sekoitus Hermionesta ja Lunasta. Enemmän Hermionea.

Hermionen tavoin pidän koulusta ja pärjään voisi sanoa, että todella hyvin.
Hermoilen kokeiden tuloksia ja petyn jos en saa kiitettävää kokeesta tai muusta tehtävästä.
Kerran sain hyvän ja ruttasin kokeen saman tein, enkä enää koskaan vilkaissut moista nöyryyttävää paperia.
Toisia pyrin koulussa auttamaan, mutta niin, että he itse saavat keksiä ratkaisun. Eihän sitä opi jos kerron vastaukset heti.
Rakastan myös kirjastoja ja en voi käsittää miksi joku ei kävisi niin ihanassa paikassa.

Lunan tavoin olen omien teiden kulkija enkä paljoa välitä mitä toiset minusta sanovat.
En kuitenkaan pidä jos tekemisiäni tai jonkun läheiseni tekemisiä arvostellaan. Samoin kuin Luna reagoi Saivartelijan kritiikkiin.
Teen monesti myös sellaista mitä toiset eivät pidä kauhean järkevänä.
OroMaro -> Oromaro

Poissa Hlmi

 • Vaaleanpunainen hamsteri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #124 : Elokuu 02, 2009, 11:42:52 »
Tämä ei ole nyt, jee muistutan päähenkilöä ihqutusta, vaan...
Muistutan Potterin poikaa, Harri Photteria!!1 Todella tummat hiukset, sekaset, silmälasit (okei, ei sentään ole pyöreät), vihertävät silmät , ei, en ole menettänyt vanhempiani Voldun tappamana. Yritän aina olla sankari, ja urhoollinen ja tekemään suuret asiat itse. Selvitän asioita ja minulla kaksi oikein hyvää ystävää. Yritän aina tehda parhaani, enkä halua pettää lähimmäisiä.

Khiitos.
"Hyvät housut muuten, mutta kiristää kainaloista."

Poissa Spider

 • omistaa liikaa jalkoja.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dumdidum.
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #125 : Elokuu 03, 2009, 12:23:15 »
Hihhii, varmaan Hermionea, täytyy sanoa. Minulla on ruskeat hiukset (silloin kun niitä ei ole värjätty tai väri on kulunut) Ja ne ovat aina pörrössä, teki niille mitä tahansa. Saatan joskus myös käyttäytyä aika kaikkitietävästi, ja pidän itseäni aika fiksuna, en todellakaan ole mikään nero, kaukana siitä, mutta en nyt ihan tyhmäkään. Olen myös melkoinen kirjatoukka, ja nautin opiskelusta, tosin sillä erolla Hermioneen, että aiheen täytyy olla kiinnostava, tai tylsistyn helposti. Toisaalta olen hiukan paljon hullumpi kuin Hermione, enkä todellakaan mieti päätöksiäni yhtä kauaa. Saatan myös olla paljon ilkeämpi halutessani. Hmm, ehkä kuitenkin muistutan Hermionea lähinnä ulkonäöltäni? Tai ainakin hiuksiltani...

Luna voisi myös olla toinen, olen välillä hyvinkin outo, ja suhtaudun yleensä melkein kaikkeen uteliaan avoimesti, ja olen kiinnostunut myös ilmiöstä, joita ei voida todistaa. Se uskonko sitten niihin voikin olla ihan toinen juttu. Pyrin suhtautumaan elämään Lunamaisen optimistisesti, joskus se vain ei ihan onnistu. Pyrin myös olemaan uskollinen niille, joista todella välitän.

Ja no, välillä saatan olla Petermäisen pelkuri, mutta... tuskin silti myisin ystäviäni kuolemaan, joten ehken kuitenkaan niin hirveästi.
"I always knew I was a star, and now the rest of the world seems to agree with me."
~Freddie Mercury

Poissa Töyhtöhyyppä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kuuhulluus iski
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #126 : Syyskuu 20, 2009, 20:15:41 »
Hmm.... Yleisin kouluarvosanani on kyllä 10, eli sen puolseta olisin Hermione. Mutta mutta, en kuuntele tunneilla, en lue kokeisiin melkeimpä yhtään ja mp3:nen on korvassa aikas monella tunnilla. Älkää kysykö miten tällainen yhdistelmä on mahdollinen, että saan kymppejä vaikka en oikeastaan yritä yhtään. Luen kyllä Hermionen tapaan paljon, mutta koulukirjat jäävät vähän vähäisemmälle...
 Luna saattaisin myös olla, en kauheasti piittaa mitä muut sanovat ja saatan joskus uskoa omituisiin asioihin... :)
 Eläinrakkauteni puolesta olisin Hagrid. Erilaisten ficcien perusteella sanoisin että minulla on hyvin samanlainen huumorintaju kuin nuorella Siriuksella.
 No jaa, ehkä olisin tuo Luna kaikkein eniten... :)
"Tänään satun olemaan täällä - Huomenna jossakin toisessa paikassa. Minä kuljen kulkemistani, ja kun löydän hauskan paikan, pystytän telttani ja soitan huuliharppua."

Snouk

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #127 : Syyskuu 20, 2009, 20:26:10 »
Testin mukaan muistutan Sirius Mustaa ja tarkemmin ajatellen se käy ihan järkeen. Olen yksinviihtyvä, mutta kaipaan silti seuraa ja tarvitsen ympärilleni tukevia ja ymmärtäväisiä ihmisiä. Pärjään vähällä, en vaadi paljoa ja joskus jätän oleellisia asioita kertomatta. Olen kärsivällinen ja pitkäpinnainen, mutta joskus kilahdan raivosta, mikä ei tarkoita sitä, että hakkaan jokaisen vastaantulijan, vaan pikemminkin silloin itken ja valitan yksikseni. Sukuni ei kuitenkaan ole erottanut minua porukoistaan, mutta ehtiihän sen myöhemminkin. ^^' Ainakin tällaisen käsityksen minä olen Siriuksesta ja itsestäni saanut.

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #128 : Lokakuu 07, 2009, 15:40:41 »
Tähän kysymykseen on omalta kohdaltani suht helppo vastata. Muistutan nimittäin aika lailla Hermionea, sillä minulla on samanlainen asenne koulunkäyntiin kuin hänelläkin: läksyt tehdään kunnolla ja ajallaan, sekä kokeisiin luetaan (melkein) kuin viimeistä päivää.


//Ajat muuttuvat, heh heh :D Tätä nykyä muistutan myös aika lailla Weasleyn kaksosia: kuten humoristisilla sutjautuksilla yritän useinkin täyttää tasaista arkea :)
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 01, 2011, 09:58:31 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Hermy

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #129 : Lokakuu 07, 2009, 16:57:50 »
Moni on sanonut, että muistutan ihan Hermionea. Saman väriset hiukset, aika isot etuhampaat (Hermione tosin sai ne korjattua neljännessä kirjassa), hiukset pörröiset,  ym. ulkonäköön liittyvät piirteet melko samanlaisia. Olen aika "nipo" koulussa, ja joskus ehkä pomotan ja yritän päättää kaikesta. Luen TODELLA paljon, sekä autan ystäviäni läksyissä. Minulla on samanlainen asenne kaikkeen, kuin hänellä.

Britney

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #130 : Lokakuu 20, 2009, 20:34:09 »
Muistutan luultavasti eniten Hermionea. Minulla on ruskeat hiukset jotka ovat erittäin tuuheat ja paksut. Ja tykkään koulusta sekä luen paljon, mutta en (ainakaan omasta mielestäni) suhtaudu kouluun liian pakkomielteisesti.  Ja kokeista tulee joko 9-10, aina. Huonoin numero kautta aikojen mulla on 9-.
Ehkä, muistutan myös hieman Lunaa. Uskon moniin sellaisiin aisioihin, joita lähipiirini pitävät hölynpölynä.:) Ehkä sisälläni asuvat myös Fred ja George, koska pieni ilkikurisuus ottaa joskus minusta vallan.:D Tein HP-fanien testin, joka testasi, ketä Potter-hahmoa muistutan eniten, ja vastaukseksi tuli Bill Weasley.

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #131 : Marraskuu 03, 2009, 19:38:17 »
Aika moni täällä on muistuttanut Hermionea... nimittäin niin minäkin! Hieman ulkonäöltäni, minulla on aika isot etuhampaat, ja tuuheat hiukset, tosin ei niin pitkät kuin Hermionella ja ne ovat myöskin ruskeat. Luonteeltani muistutan sitten paljon enemmän. Olen kirjaviisas, nörtiksikin jotkut ovat haukkuneet, luen paljon kokeisiin ja suhtaudun koulunkäyntiin muutenkin aika vakavasti (köhköhmitenniinmukakerranmelkeinlintsasinpienenkurkkukivuntakiaköhköh). Läksyt teen heti koulun jälkeen ja varmistan, että ne ovat aina huolella ja oikein tehtyjä ja enkä tee niitä hutaisten. Kavereillakin suurin osa tulee joskus tarkistamaan minulta, että onko läksyt oikein, olen näin yleensäkin hyvä koulussa. Huonoin numero, minkä olen saanut, on 9½ ja todistuksessani suurinosa arvosanoista on kohdassa "osaat erittäin hyvin" (kymppi numeroissa). Omakehu haiskahtaa, niinkuin välillä Hermionellakin. :D Osaan olla myös ärsyttävä ja näsäviisas mutta sisimmässäni lojaali ja luotettava ystävä. Noin tiivistetysti. :>
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

HPH

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #132 : Joulukuu 26, 2009, 21:15:03 »
Ainakin ulkonäöllisesti Harrya.
Minulla on lyhyet mustat hiukset ja silmälaisit joissa on pyöreät linssit.Koulussa jotkut huutelevat minulle:HARRY POTTER!

Ja kyllä olen tyttö ja 100% Hetero!

Poissa Bettie

 • The god of tits and wine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tyrion Lannister
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #133 : Joulukuu 28, 2009, 15:09:30 »
Olen tänne jo kirjoittanutkin, mutta kirjoitanpas uudestaan :)

Luonteeltani muistutan eniten ehkä Hermionea. Ei niin, että olisin kaikkitietäväinen, ehei. Päinvastoin :) Mutta Hermionea siksi, koska hän on oikeastaan todella rohkea, vaikkei päällepäin ehkä näytäkään siltä. Ja sen lisäksi hän on tosi fiksu, enkä tarkoita nyt sitä älykkyyttä mitä hän imee kirjoista, vaan luonteellista fiksuutta.

Minussa on myös hieman Ginnyn piirteitä. Olen itsevarma, ja tiedän mitä teen. Jos tavoittelen jotain, teen kaikkeni sen eteen. Määrätietoisuus on kai oikea sana.

Myös Severus on hieman minun tyyppiäni. Päältä kylmä, mutta todellisuudessa hän on hyväsydäminen mies. Joskus saatan nimittäin olla hieman kylmä, ja sanon asioita joita en tarkoita. Mutta todellisuudessa olen kiltti, hyvä ja kiltti.

Joten joo, eniten ehkä jokin Hermionen ja Ginnyn sekoitus :)

NIIN ja tietenkin osa Harrya, olen uskollinen ystävä.
We stopped checking for monsters under our beds when we realized they were inside us - The Joker

Poissa kkaro

 • Datisprinsessa
 • Vuotislainen
 • bujakaza
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #134 : Joulukuu 28, 2009, 15:36:10 »
Luulisin muistuttavani eniten Ginnyä. Monet (sellaisetkin jostka eiväy katso/lue pottereita) ovat sanoneet nähdessään Ginnyn kuvan, että se on ihan samannäköinen kun minä (onko totta?) Mutta jos minulla olisi punaisemmat eikä näin vaaleanruskeanrumat hiukset, niin saattaisinkin näyttää. ((: (HUOM! elokuvien Ginnyä, eli Bonnieta)

Hmm.. Mutta luenteelta taidan olla sellainen Dracon ja Lunan väliltä. Toisaalta teen tosi outoja asioita (ainakin muiden mielestä, ei ne nyt niin outoja ole), mutta olen kauhea pelkuri, vaikka suuremassa porukassa esitän tosi rohkeaa (tää taitaa hyvinkin olla totta)

No jaahh.. en tie onks nää ny jtn oikeita perusteluja...
I don't care what you think. lol

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #135 : Helmikuu 11, 2010, 12:09:58 »
Tähän en tietenkään voi vastata yhdellä nimellä, en muutamallakaan, koska kaikissa ihmisissä on pohjimmiltaan jotakin samaa. ^^ Mutta jottei luettelosta tule puuduttavan pitkä, listaan ne huomattavimmat:

Lunaa muistutan sekä hieman omasta mielestäni että muiden mielestä. Olen aika omissa maailmoissani viihtyvä, ja minua on myöskin kiusattu, joka on osasyy siihen että minusta on tullut hiljaisempi ja ujompi kuin ennen. Äitini sanoo usein että "sinähän olet aika samanoloinen kuin tuo Luna", mutta en tiedä onko se kohteliaisuus vai... :'D Johtuu kai siitä että olen melko rauhallinen yms. ja joskus juttuni ovat aika omaperäisiä, mutta kyllä niitä oppii ymmärtämään kun minuun tutustuu. ^^ Ulkonäöllisesti saatan myös muistuttaa Lunaa, mutta en mitenkään merkittävästi.

Minussa ja Severuksessa on jonkin verran samaa. Olen luonteeltani aika sulkeutuva ja hiljainen, ja pukeudun useimmiten mustiin vaatteisiin. Olen myös melko usein alakuloinen. Lisäksi minulla on hyvä itsehillintä, en välttämättä osoita tunteitani jos en koe sitä tarpeelliseksi. Tämän vuoksi näytänkin melko usein vakavalta. Ulkonäöltäni en tietääkseni juurikaan häntä muistuta, mutta tämä yhtäläisyys on suurelta osin luonteeseen liittyvää. En osaa määritellä mitään näistä ominaisuuksista kovin tarkasti, mutta niitä kuitenkin löytyy jonkin verran.

On minussa myös jotakin samaa kuin Lilyssä. Ehkä se hiusten punertava väri (punertavan vaalea, jos tarkkoja ollaan, mutta jonkin verran punaista on joka tapauksessa mukana) ja melko kirkkaanvihreät silmät. Joitakin satunnaisia yhtenevyyksiä on myös luonteessa, olen ehkä vähän liiankin ystävällinen ja minulla on toisinaan "typerä" tapa uhrautua muiden puolesta.

Hermionea muistutan siinä mielessä, että opiskelen melko ahkerasti. Enää en muistuta häntä niin paljon kuin joskus ennen, esimerkikisi ala-asteella, mutta jonkin verran kumminkin. Ulkonäköön liittyviä yhtäläisyyksiä en ole huomannut.

Tietysti tästä listasta tulisi kamalan pitkä, mutta nyt en ehdi kirjoittaa enempää ja näin äkkiseltään tule mieleenkään mitään erityistä. Tulen muoksimaan jos huomaan jotakin merkittäviä yhtäläisyyksiä. x)

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 11, 2010, 19:10:25 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Liekon Lilja

 • Pieni kummajainen
 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #136 : Helmikuu 22, 2010, 14:48:48 »
Hmm.. mietitäänpä. En muistuta mielestäni ketään kovin osuvasti, mutta…

Olen toisinaan melko poissaoleva ja elelen mieluusti omassa mielikuvituksessani. Olen hieman yksinäinen (ainakin henkisesti) ja välillä oudohkokin. Joten ajoittain minua voisi verrata tällä saralla Lunaan, mutta yleensä olen kuitenkin häntä paljon, paljon neutraalimpi ihminen. Luna on tosin aika hyväntuulinen, minulla taas on voimakas taipumus melankoliaan.

Ehdoton lempivärini on vihreä, pidän vihreistä vaatteista. Minulla on tummat, nopeasti kasvavat hiukset (lapsena ne olivat pikimustat), tummanvihreät ja melko teräväkatseiset silmät ja neliskanttiset silmälasit. Ilmeeni on lähes aina vakava ja asiallinen, mutta kyllä huumorintajuakin ehdottomasti löytyy – minun hauskuuttaminen onkin vain kova haaste, sillä en ole mikään tyhjännauraja. Rakastan sarkasmia ja ironiaa! Ja minusta on alkanut pikku hiljaa löytyä noita kumpaakin; jos ei vielä huulilta, niin ainakin omissa ajatuksissani. Pidän itseäni myös oikeudenmukaisena ja reiluna, enkä hevillä lörpöttele muista pahaa. Omassa mielessäni voin kuitenkin pyöräytellä silmiäni, sillä ylitsevuotava tyhmyys käy hermoilleni. Minulla on oman kissani lisäksi kissamainen luonne ja oma tahto. Hmm… olisikohan minussa sitten ripaus lempihahmoani McGarmiwaa? Lukiessani olen mieltänyt hänet myös sellaiseksi yksineläjäksi ja –selviytyjäksi, kuten minä itseni koen. Ainiin, arvostan kuria ja järjestystä! ;-D
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 20, 2010, 00:03:28 kirjoittanut Liekon Lilja »

Poissa Räyhähenki

 • Jokapaikantuho
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rähähää!
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #137 : Toukokuu 06, 2010, 16:07:03 »
Ehkä minä muistutan Hermionea, olen aika tunnollinen koulussa ja keskiarvo on yli yhdeksän, mutta toisaalta, minä pidän urheilusta niin ehkä sitten Ginny olisi myös mukana kuvioissa. Olen aika itsenäinen, ja joskus ehkä liiankin kiltti. Tykkään käytännön piloista, ja en oikein luota muihin kuin itseeni. En oikein tiedä...
pidän McGarmiowasta, mutta hänen jämäkkyyttään minulla ei ole. ...harmi.

//Poistin ylimääräiset enterit. :) -gamma
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 31, 2011, 16:29:56 kirjoittanut gamma »
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Sleepyhead

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #138 : Toukokuu 06, 2010, 21:53:05 »
Tavallaan Ron, koska osaan heittää hauskoja kommentteja joka väliin ja olen myös hieman mustasukkainen, tai sitten Lupin, koska olen myös niinsanotusti tasainen ja kaveriporukan fiksu tyyppi. Ainakin välillä.

tuulimari

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #139 : Toukokuu 10, 2010, 19:44:58 »
Osaltaan kyllä Hermionea. Hermione on hyvä koulussa ( keskiarvoni 9.8. ). Hänellä on kiharat, ruskeat hiukset ( kuten minulla ) samanlaiset silmät ja ehdoon kurinalaisuus.
Ja ehkäpä Luna. Olen vähän outo, irti porukasta ja minulla on vähän ystäviä, toiset eivät oikein ymmärrä minua ja minulla on omat kummalliset juttuni.
Ja ehkä Hagrid - en tarkoita pahaa, mutta huomaamattani teenkin jotain väärin.

Poissa magico

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed.
 • Pottermore: JinxFrog184
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #140 : Toukokuu 12, 2010, 19:38:44 »
Minä muistutan varmaan eniten Hermionea. Minullakin on ruskeat hiukset. Muuten hiukseni ei ole samanlaiset. Mutta minäkin saan koulussa hyviä numeroita ja autan ystäviäni koulutehtävissä. Tunnilla keskityn hyvin siinä sivussa kun melkein kaikki muut juttelevat kavereittensa kanssa. Olen aina lukemassa kokeisiin tarpeeksi aikaisin ja luen niin tarkasti kuin pystyn.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #141 : Toukokuu 13, 2010, 14:23:20 »
Luna tuli ensimmäisenä mieleen. Viihdyn yksin, olen hieman epäsosiaalinen, minulla ei ole kauheasti kavereita. Minua on (kai) vaikea ymmärtää ja monet valittavat puheistani, kun eivät ymmärrä niitä. Olen usein omissa maailmoissani ja kaikki aina yrittää herätellä mua. :D Eikä minua kyllä haittaa mitä muut minusta ajattelevat.
Ulkonäöltäni en kylläkään muistuta yhtään Lunaa, nimittäin omistan lyhyet, ruskeat hiukset. :D

Ehkäpä Lunan lisäksi minusta löytyy Nevillen kömpelyyttä. Olen nimittäin liikunnanvihaaja ja erittäin kömpelö. :D Nevillen muisti minulla ei kylläkään ole.
Hermionea ehkä siten, että pidän kirjastoista ja kirjoista. Koulussakin olen aika hyvä, mutten kuitenkaan läheskään yhtä hyvä kuin Hermione.
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa Lauren

 • Vuotislainen
 • Well hello there!
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #142 : Toukokuu 25, 2010, 00:14:31 »
Eniten muistutan Ginnyä. Rakastan urheilua ja jos vain pääsisin Tylypahkaan, niin pyrkisin varmasti huispausjoukkueeseen jahtaajaksi. Nuorempana olin todella hiljainen, mutta kasvoin ajan myötä itsevarmemmaksi, ja nykyään olen todella sosiaalinen ja suosittu. Ginnyä kuvaillaan usein hyvännäköiseksi ja kauniiksi, ja samaa sanotaan minustakin. Lisäksi Ginny on myös ystävällinen ja reilu esim. Lunaa kohtaan, ja itsekin yritän aina ottaa kaikki huomioon (tiedän kokemuksesta, ettei kukaan halua jäädä ulkopuolelle).

Ulkonäköni vastaa kuitenkin eniten Fleuria, sillä hiukseni ovat luonnostaan vaaleat ja silmäni syvän siniset. Pidän itsestäni todella hyvää huolta, ja se miltä näytän, on minulle tärkeää, sillä haluan näyttää kauniilta.

Luonteellani on myös paljon yhteistä Lilyn kanssa. Kuuntelen ja haluan mielellään auttaa muita. Lisäksi olen luokkani ja ilmeisesti koko vuosikurssini paras oppilas, kuten Lilykin oli. Lisäksi minulla on hyvin samanlainen temperamentti kuin Lilyllä. Enkä nyt kuitenkaan tarkoita ficci-Lilyä, joka raivoaa Jamesille turhaan pienistäkin asioista, vaan sitä alkuperäistä kirja-Lilyä.

Parvati ja Lavenderkinon pakko mainita. He vaikuttavat niin normaaleilta teini-ikäisiltä, jotka ovat kiinnostuneet pojista, juoruamisesta, tanssiaisista jne. Niin minäkin:)
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 24, 2012, 05:39:17 kirjoittanut Lauren »
Singing In The Rain Shower

Poissa Ales

 • Fanficcari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 24365
  • My life, my party!
 • Pottermore: DreamFlight25004
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #143 : Heinäkuu 30, 2010, 15:44:49 »
Ulkonäöltäni muistutan varmaan Angelina Johnsonia. Mulla on pitkät hiukset, mun oma väri on ruskea mutta olen värjännyt.
Luonteeltaankin muistutan pikkuisen häntä, sillä pidän urheilusta. Toisaalta olen aika tempperamenttinen kuten Harry. Olen myös aika tiukka kuten Minerva McGarmiwa. (toivottavasti en oo liian omahyväinen). Ehkäpä olen vähän pelkurikin kuten Draco Malfoy ilman isoa kaveriporukkaa.. Et oon vähän kaikkien sekotusta. :DD
Hey! You just lost The Game.

Poissa Jezebel

 • Kelmitär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #144 : Heinäkuu 30, 2010, 17:44:22 »
Sanoisin muistuttavani ainakin eniten Hermionea. Keskiarvoni koulussa on yli ysin. Rakastan lukemista ja edelliset viikot ennen kokeita, voisin sanoa olevani nenä kiinni kirjassa. Kirjastossa vietän paljon aikaa ja voinkin unohtua sinne jopa koko päiväksi. Olen koulussa aikamoinen perfekonisti ja olen ihan maassa, jos saan alle ysin kokeesta. Normaalisti arvosanani ovatkin kymppejä, muutamia ysejäkin.  Minua sanotaankin hikariksi ja kaikkitietäjäksi.
Minulla on pitkät, tuuheat, ruskeat hiukset, joita ei saa sitten millään ojennukseen.
Sanoisin itseäni myös aika järkeväksi ja älykkääksi. Olen myös aika rohkea ja suojelen syrjittyjä parhaani mukaan. Minulla on taipumus pomottaa muita ja nalkuttaa.

Toisaalta voisin olla myös Ginny, sillä olen myös aika urheilullinen ja jos olisin Tylypahkassa, niin varmasti pelaisin huispausjoukkueessa. Olen välillä myös hieman poikamainen ja olen kasvattanut aika vahvan ulkokuoren.

Lunaakin minusta löytyy. Tunnen itseni (ja olenkin) aika yksinäiseksi ja ulkopuoliseksi. Jotkut pitävät minua outona. Joskus olen iloinen ja positiivinen persoona, niinkuin Luna, mutta joskus taas olen melankoolinen ja angstinen, joka sitten taas ei oikein häneen sovi.

Ehkä Harryakin minusta löytyy, sillä olen hyvin itseppäinen ja minulla on taipumus heittäytyä välillä marttyyriksi. Ja juuri se angstisuus ja melankoolisuus sopisivat ehkä eniten Harryyn.

brokendiamond

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #145 : Elokuu 05, 2010, 10:45:03 »
Muistutan eniten Lunaa.
Minulla on vaaleat hiukset, näytän/olen kovin poissaoloinen joskus, minulla on outoja kiinnostuksen kohteita, mutta olen ystävällinen.
Ja yleensä myös homssuinen.

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #146 : Elokuu 05, 2010, 10:53:22 »
Testin mukaan olen Luna. No, ihan osuvahan se on. Olen aika omituinen, vaikken omaakkaan vaaleita hiuksia. Olen kuitenkin aika ystävällinen. Muistutan myös Ronia, olen aika pitkä (Olen 12 ja n.159 taisin olla), ja muutenkin olen aika hiljainen, tosin (yritän) vitsailla hiukan.
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Pottermore: PurpleFang101
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #147 : Elokuu 05, 2010, 12:19:05 »
Ulkonäöllisesti muistutan ehkä jotain Tom Valedroa (nuorempaa) tai Oliver Woodia tai jotain niiden risteytystä. Vaikea sanoa. Testin mukaan muistutan luonteeltani Hermione Grangeria, mikä pitää kyllä ehkä paikkansa. Pidän koulunkäyntiä suuressa arvossa ja olen huolellinen. Omasta mielestäni muistutan myös aika paljon Luna Lovekivaa ja Dumbledorea Hermionen lisäksi, mutta tuo testi ei antanut sellaista tulosta. Hermione Granger 70% ja sitten tuli jaetulla toisella sijalla 65% litanja hahmoja: Draco Malfoy, Remus Lupin, Voldemort ja Albus Dumbledore. Aika ristiriitaista. :D No, Dumbledore on kyllä aika osuva myös ulkonäöllisesti, vaikka partaa tai ryppyjä ei ole. Kyömynenä kylläkin.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 05, 2010, 12:22:53 kirjoittanut Tomataro »
through the warmthest cord of care
your love was sent to me

Poissa Venia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #148 : Elokuu 07, 2010, 11:35:07 »
Muistutan ehdottomasti eniten Ronia, koska olen hyvin lojaali ihminen, ja myönnän myös että minulla on huono itsetunto. Koen usein jääväni muiden ihmisten varjoon, ja minua pidetään tylsänä. Masennun pienistäkin asioista helposti, ja uskoni moniin hyviin asioihin pettää aina silloin tällöin. Saatan toisinaan olla hyvin epäileväinen ja vainoharhainen. En panosta kouluun kovinkaan paljoa, vaikken ole huono muussa aineessa kuin matikassa.

Kuten moni muukin, niin minäkin sanon muistuttavani Lunaa. Minulla on hieman erikoisia mielenkiinnonkohteita, joista kukaan muu ei perusta. Olen usein uppoutuneena omiin ajatuksiini ja muiden jutut menevät sen tähden ohi korvien. Minulla on vähän kavereita, ja mietin usein sitä, että välittävätkö ne vähätkään minusta yhtään. Olen usein aika ulkopuolinen. Pohjimmiltani olen hyväsydäminen ja kiltti.

Ja Nevilleäkin minussa on aikatavalla. Olen hajamielinen ja kömpelö. Kaikki tärkeimmät asiat pääsevät jostain kumman syystä unohtumaan. Olen aikamoinen pelkuri, mutta siitä huolimatta saatan löytää itsestäni rohkeutta joissain hyvinkin kummallisissa tilanteissa.
"There is no creature on earth half so terrifying as a truly just man."

Poissa elyona

 • Oraakkeli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • piilevät piilevät piilevät
 • Pottermore: PhoenixDraconis88
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #149 : Elokuu 13, 2010, 02:08:57 »
Hmm monien hahmojen piirteitä kyllä tunnistan itsestäni, mutta kukakohan se sitten olisi se minua eniten muistuttava hahmo...taidan mainita muutaman, sillä en vain pysty valitsemaan ainoastaan yhtä (vaikeaa, vaikeaa). Sanoisin, että muistutan eniten näitä seuraavia: Lupin, Hermione, Luna, Ginny.

Nyt kun mietin, niin olen kyllä lähes aina pystynyt samaistumaan Lupiniin, eikä tällä hetkellä tule edes mieleen tilannetta, jossa en olisi pystynyt (miinus ne ihmissusiongelmat luonnollisesti jne.). Esimerkiksi olen mielestäni hieman sisäänpäinkääntynyt, empaattinen ja ystävällinen, kuten Lupinkin. Enemmänkin piirteitä löytyisi, mutta tuossa nyt muutama. Myöskin tämä ihme "en ole tarpeeksi hyvä Tonksille, hän ansaitsee paremman kuin minä" -kompleksi kuulostaa hyvinkin tutulta...

Hermionea taas muistutan siinä mielessä, että jaan hänen lukutoukkuutensa ja tunnollisuutensa koulun suhteen (tosin olen huomattavasti laiskempi, mutta siis hyvä koulussa kuitenkin). Kaikkitietävää en mielestäni kovin usein ulkoisesti esitä, mutta ajatuksen tasolla kylläkin...voin myös helposti nähdä itseni perustamassa S.Y.L.K.Y.:ä tai saman tapaista yhdistystä. Niin ja se tärkein: myös minulla on ruskeat, paksut ja pörröiset hiukset.

Luna on erikoinen, mielikuvituksellinen ja älykäs, jolla on suurelta osin omalaatuiset, mutta sitäkin varmemmat (hänelle itselleen), mielipiteet. Hän on myös alituisesti omissa maailmoissaan. Nämä kyseiset piirteet löydän myös jollain tasolla itsestäni, toisia enemmän, toisia hieman vähemmän. Kritiikkiä ym. taasen en ota kovin helposti, toisin kuin Luna. Tai siltä se ainakin vaikuttaa, ettei hän juurikaan välitä arvostelusta.

Ulkonäöltäni luulisin muistuttavani eniten Ginnyä. Kyllä, minulla on luonnollisesti ruskeat hiukset, mutta lähes aina ne on värjätty punasävyiseksi. Olen myös suhteellisen lyhyt (tosin tämä on vain mielikuvani Ginnystä, en ole varma onko häntä oikeasti luonnehdittu pieneksi missään). Luonteeltanikin olen mielestäni jossain määrin samanlainen, 5. ja 6. kirjan perusteella aika paljonkin. Tosin muistutan Ginnyä paljon vain lähinnä silloin, kun olen sosiaalisella päällä.

elyona
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 27, 2012, 23:35:36 kirjoittanut elyona »
"In my life / Why do I smile / At people who I'd much rather kick in the eye?"

Tulitikkutyttö

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #150 : Elokuu 22, 2010, 20:08:56 »
Tämäpä haasteellinen kysymys. Riippuu varmaan ihan päivästä, koska olen niin laidasta laitaan -persoona.

Ainakaan en muistuta Hermionea. En ole hyvä koulussa, vaikka pidänkin lukemisesta. Ulkonäkökään ei täsmää sillä minulla on platinanvaaleat hiukset.

Siispä muistuttaisin ulkonäöllisesti varmaan Fleuria, vaikka en ole yhtä kaunis (toisaalta minua sanotaan usein kauniiksi ja kaverini huomautti minulle että olisin ollut parempi Fleur kuin Poesy :D) tai Dracoa. Minä en vain ole yleensä yhtä ilkeä kuin Draco.

Cho Changia varmaan muistutan eniten luonteeltani. Puolustan ystäviäni, vaikka he olisivat tehneet jotain väärin ja itken ja vajoan melankolisuuteen herkästi. Välillä viihdyn yksin ja välillä ystävieni kanssa.

Tein testin ja vastaukseksi tuli Sirius. En ole ikinä ajatellut muistuttavani Siriusta, en tiedä miksi. Olen jotenkin samaistunut enemmän Remukseen, vaikka en olekaan yhtä tasainen, olen useimmiten hyvin kiltti muille ihmisille.

Toivottavasti tämä ei ollut hirvittävän sekainen viesti.

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #151 : Elokuu 23, 2010, 00:15:18 »
Takapajulan hasselpähkinäpaffia. Ei mitään pahemmin näkyvää henkilöä näyttelemisessä, joku vaikka suuren salin kohtauksesta :)
Puuskupuhi siksi että oon vaikka kuinka monta kertaa joutunut siihen tupaan lajitteluissa.

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #152 : Elokuu 23, 2010, 22:26:41 »
Tämä on aika vaikea kysymys. Minussa tuntuu olevan aineksia useammasta hahmosta, mutta kunnolla en muistuta ketään. Tämän kirjottamista aloittaessani en edes tiedä mitä tuleman pitää. Aloitetaan vaikka siitä selkeimmästä ja katsotaan mitä muita hahmoja ja yhteneväisyyksiä tulee mieleen. :) Tätä vielä vähän vaikeuttaa sekin, että eri ihmiset näkee eri hahmot eritavalla, mutta kirjoitan nyt tämän omien mielikuvieni mukaisesti. Älkää ihmetelkö, jos yhdistän jonkin luonteenpiirteen johonkin hahmoon, joka ei mielestänne siihen sovi. :D

Eniten muistutan Hermionea. Luen paljon ja rakastan lukemista. Olen vastuuntuntoinen ja pärjäsin koulussa hyvin. Ylä-asteella minua haukuttiin hikeksi. No, ehkä olinkin vähän sellainen. ;) Älykkääksikin jotkut haukkuvat kehuvat. Noudatan yleensä sääntöjä. Toisaalta minussa on myös jonkinlaista Hermioneen liittämääni seikkailumieltä. Myös jonkin sortin Hermionemaista äksyilyä havaittavissa. Ulkonäöltänikin olen varmaan lähinnä Hermionemainen. Minulla on nimittäin ruskeat hieman kihartuvat hiukset.

Minussa on myös Lunamaisia piirteitä. Olen aika outo ja varsinkin koulussa yksinäinen. En myöskään välitä kovin paljoa siitä mitä muut ajattelevat (tosin ihan liikaa, mutta ainakin pyrin olemaan välittämättä...) En seuraa muodin mukana, vaan pukeudun oman pääni mukaan. Olen myös haaveksuva persoona, joka on usein jossain omissa maailmoissa. Tunnen olevani myös samalla tavalla suvaitsevainen, kuin Luna on. Ja olen Korpinkynsi, kuten Lunakin.

Jotain Nevillemäistä/Ronmaista on myös havaittavissa. Sellainen hieman kömpelö ja unohtelevainen. Ihan liian usein töykeä sitä tarkoittamatta. Tunneskaalaa sentään löytyy enemmän kuin teelusikallinen.

Tunneskaalasta päästäänkin sitten Cho Changiin. Tunne-elämä voisi olla lähempänä häntä kuin Ronia. Eli ehkä vähän liiankin herkkä. Ja ainakin tällä hetkellä pyörii päässä vähän liikaa tunteita... Muuten en kyllä häntä muistuta.

Sitten miussa on varmaan vielä sekoitus Remusta ja Siriusta. Siriukselta sellaista leikkisyyttä ja huolettomuutta. Remukselta huolehtivuutta, rauhallisuutta ja Hermionemaista lukutoukkaluonnetta. Tämä riippuu varmaan päivästä ja mielialasta, kumpaa olen. Minua on myös kuvattu villiksi ja tuon villeyden ainakin omalla kohdallani määrittelisin Siriukseksi. Toisaalta ehkä myös ihmissusi Remukseksi...

Eräs joka on joutunut kärsimään huolenpidostani, voi varmaan pitää minua myös hieman Mollymaisenakin. Olen usein huolissani jostain ja käytös on sen mukaista. Mollymaisesti (yli)huolehdin rakkaastani. Mollyn tapaan olen myös voimakastahtoinen. Puolustan myös läheisiäni. Unohtamatta tietenkään tempperamenttisuutta.

Kappas, tästä tulikin pidempi kuin olisin uskonut. :D
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Belladonna

 • bad romance
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #153 : Elokuu 26, 2010, 17:28:21 »
Ulkönäöltä Ginnyä, sillä olen saanut kuulla monesti olevani ihan Ginnyn näköinen.
Minulla nimittäin on luonnonpunaiset hiukset.
Luonteessakin on jotain Ginnymäistä, sillä olen melko puhelias, pirteä ja iloinen.
Hermionen luonteestakin löytyy muutama piirre, sillä rakastan lukemista.
When Life Gives You a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and you guys Just Dance!

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #154 : Syyskuu 09, 2010, 15:53:10 »
Ketäkö Potterhahmoa muistutan...
Yritän nyt olla mahdollisimman rehellinen ja miettiä asiaa monelta kannalta, eli..

Koulussa keskiarvoni (lukuaineista) oli viimmevuonna 9,56, eli kaiketi aikas paljon, mutta itse en koulusta niin sanotusti nauti, joskin stressaan sitä hirveästi ja haluan sinne esim. viikonlopun jälkeen. Oikeastaan en pidä vain osista aineista. Tämä siis voisi viitata Herminoneen joskaan en muuten häntä muistuta, olen oikeastaan joukkomme pieni hölmö joka luuli seitsemännelle luokalle asti Chicagon olevan Kiinassa... Mutta Hermione ei kyllä ikinä kopioisi läksyjä, eikä varmaan hirveästi omialäksyjäänkään anna kopioida, minä taasen syylistyn molempiin näihin. Samoin kuin Hermionekin (ainakin näin arvelin)  olen avulias, autan usein ystäviäni kaikenlaisessa ja osaan myös kuunnella toisten huolia, joskus jopa lohdutta, vaikka joskus kerronkin vain karun totuuden. Olen myös ahkera, jos matematiikanläksyjä ei lasketa :D Tiedän kuitenkin ottavani lukiossa pitkän matematiikan ja muutenkin paljon kursseja... Myös luotettavaksi voisin todeta itseni... monella eri tapaakin. Tosin ihmisille joista en pidä, en ole kovinkaan luotettava, vaikka he luottaisivat minuun...  Näihin Hermioneen perustuviin asiat voisi itseasiassa yhdistää myös Lilyyn jota muistutan varmaan enemmänkin. Luen ja kirjoitan paljon, tai aina jos ehdin ja rakastan suuresti pikkulapsia. Pikkulapsista nyt en tiedä, liittyvätklö ne erityisesti Hermioneen tai Lilyyn, enemmän ehkä Lilyyn. Kirjat kuitenkin liittyvät molempiin. Tätä kuitenkin pienentää se että minulla on lievä lukihärö (lukuhäiriö).

Toisaalta olen se hullu joka tekee kaikkea päätöntä ja iljettävää. Mutta kehen tämä voisi liittyä? Luna on outo...? Häneenkö siis? Muistutan oikeastaan Lunaakin todella paljon, olen vain paljon eläväisempi. Minussa on sama haahuilevaisuus ja melkein sama taikauskoisuuskin. Käytän outoja vaateyhdistelmiä, mutta olen todellakin eläväisempi. Myös ulkonäköni voisi ehkä sanoa täsmäävän Lunaan, hiukseni ovat vaaleat ja hieman sotkuiset ja silmäni vaihtelevat sinisen, harmaan sekä vihreän sävyissä.

Itseasiassa totesin, että Sirius ja James tekevät kaikkea päätöntä. Jopa Remus, mutten oikein ole yhtä rauhallinen ja puheeton.Entäs (uhka)rohkeuteni ja eläväisyyteni? Ääänekkyys...  ...pulina... ...kiipeily... (minut on pienenä viety ADHD testeihin (tätä minulla kuitenkaan ei todettu).) Mutta, tähänkin kohtaan voisin todeta Sirius ja James. Olen äärimmäisen äänekäs otus, minusta lähtee mitä kummallisimpia ääniä, ja saatan lisäksi välillä kiusoitella muita... Ja kuten esim James (tämä piirre on tosin monissa hahmoissa) tiedän, etten voisi jättäää ketään hätään... olen siis myös hyvin suojeluvaistoinen ihminen.

Lopuksi minun on vielä valitettavasti todettava, että muistutan Choota (jota inhoan) siinä määrin, että itken helopsti, varrsinkijn typeristä syistä vaikka muuten en herkkä olekkaan. Itken yleensä vihasta tai pelosta, joka ei toisaalta Liity Choohon.


Siitä nyt jotainen saa päätellä. Itse sanoisin olevani 3:n ihmisen sekotus:
Lily-Luna-James/Sirius
Eli unohdetaan ne Hermione, Remus ja olikos vielä joku?
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 20, 2010, 17:30:59 kirjoittanut Gemmssy »
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Sallukka

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #155 : Syyskuu 20, 2010, 15:07:40 »
Muistutan aika paljon Hermionea, ainakin luonteen perusteella.
Olen ehkä keskivertoa parempi koulussa. Monet kaverit pitävät minua "tietosanakirjana" ja "liian hyvänä kouluaineissa". Rakastan lukemista ja menen aina tohkeissani kirjastoon ( aina silloin kun sinne on mahdollisuus ). Minä en mielellään tee mitään kiellettyä tai vaarallista, mutta yleensä kuitenkin sorrun tekemään ja silloin säännöt unohtuvat. Kuitenkin minä jollain tavalla pidän seikkailuista. Olen yleensä porukan harkitsevin. Jos on joku ongelma, yleensä minä pidän "puheen" ja selvitän sen ( hehehe :DD ).
Minulla on myös ruskeat, tuuheahkot hiukset.

Tunnen myös samankaltaisuutta Nymfadora Tonksiin. Olen hieman kömpelö. Saatan kompastua ihan vain kävellessä. Olen aika hauska ja yleensä pirteällä päällä, mutta joskus minulla on masennushetkiä.

Poissa Sateenropina

 • Vuotislainen
 • Pottermore: AvisErised8561
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #156 : Maaliskuu 05, 2011, 10:16:22 »
Joittenkin mielestä muistutan Kalkarosta, ja he saattavat olla oikeassa. En kovin suosittu koulussa ja minua on välillä myös kiusattu, ja osaan olla aika sarkastinenkin kun sille päälle satun. Ja pukeudun usein mustaan.

Muistutan myös vähän Nevilleä. Olen melko huonomuistinen ja kömpelö. Toisaalta olen melko hyvä koulussa, Nevillellä puolestaan on vaikeuksia yksinkertaistempienkin loitsujen kanssa.

Myös Lunaa muistutan. Olen semmoinen outo tyyppi joka pitää kaikesta oudosta ja pukeutuu oudosti. :3 Olen melko usein yksin. Arvostan myös ystäviäni paljon, niin kuin Lunakin. :)

Lisäksi näytin pienenä aivan hermionelta, pitkät, tuuheat & takkuiset lettien kiharruttamat hiukset, värikin oikea (luonnostaan olen kyllä suorahiuksinen) sekä isot etuhampaat. :B :''3

//Muokkispuokkis: tein yhden testin ja tulos oli:

Remus Lupin 75%
Hermione Granger 70%
Severus Snape 70%
Ron Weasley 60%
Ginny Weasley 50%
Sirius Black 50%
Harry Potter 45%
Albus Dumbledore 45%
Lord Voldemort 35%
Draco Malfoy 30%

Ai että Remustako muka muistutan... o.o
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 15, 2011, 18:27:58 kirjoittanut Sateenropina »

Sab

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #157 : Maaliskuu 05, 2011, 12:35:01 »
Muistutan...

Hermionea: Olen kirjaviisas, moraalisesti vakaa (ainakin yleensä) ja kestän jokseenkin hyvin painettakin. Hermionen tavoin stressaan ihan arkipäiväisiä juttuja joskus, kuten vaikkapa jotain englannin koetta tai miten muut reagoivat pukeutumiseeni. Rakastan uusien asioiden oppimista (jos katson asian tarpeeksi 'hyödylliseksi' opetella) ja minusta on välillä liiankin mukavaa päteä. Useimmat ihmiset kyllästyvätkin/ kettuuntuvatkin aina aika ajoin enemmän tai vähemmän lopullisesti pilkunviilailuuni. Muistutan Hermyä myös jokseenkin ulkonäöllisesti - vaikkeivat etuhampaani ole tiiliskiven kokoiset, olen joutunut oikaisemaan hammaskalustoani suorempaan.

Lunaa: Olen hiukan yksinäinen, mutta toisaalta osaan nauttia ison porukan sijaan myös omasta seurastani. Minulla on taipumusta haaveksimiseen ja kaikenlaisen jännän nyhräämiseen (olen joskus askarrellut itselleni kalanraadon näköisen korvakorun o.o). Pukeudun aina vähän omatakeisesti ja yleensä minulla on ylläni tai edes mukanani jotain itse tehtyä. Elikkä joko koru, vaatekappale tai jokin niinkin tärkeä esine kuin esmes ylipaljon tuunattu laukku. Lisäksi minua syytetään usein kummallisten sanojen käytöstä kuin se olisi muka jokin rikos. Ymmärtäkää nyt, että yritän välttää suomen kielen raiskausta ihan tosissani. Joskus vaan lipsahtaa jänniä ilmaisuja... :"D

Severusta: Tehnyt tyhmiä asioita (ihanaa, kuinka paljon minulla onkaan vielä vuosia tehdä lisääkin!!) ja katunut ihan kunnolla aina, kun on siltä tuntunut. Liian terävä kieli ja syvään juurtunut tapa arvostella muita vähän kaikesta. Ja tietysti osaan kusahtaa ihmisiin yhtä pahasti kuin Sepe-mies Lilyynkin... -.-' En aina oikein ymmärrä, että tukkapään voi laittaa muutenkin kuin yhdellä tavalla ja liehuvat, liepattavat (?!) vaatteet ovat kyllä minunkin mieleeni.

Väitän, että muistutan kyllä eniten Hermionea, oli sitten kuinka suosittu valinta täällä Vuotiksessa tahansa. Argh, pataljoona Grangereita!!!

Poissa Minea

 • Kelvollinen leijona
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kolmas niistä Weasleyn kaksosista.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #158 : Huhtikuu 19, 2011, 22:01:17 »
Ei vissiin ole vain yhtä hahmoa, ketä muistutan, mutta mutta. Ulkonäöllisesti pisamineni ja punaisine hiuksineni minut pistettäis Weasleyn perheeseen, ja kyllähän sieltä nuo mun sielunveikat tulee kans...

Jos olisi olemassa Weasleyn kolmoset, olisin ehdottomasti Fred ja George Weasleyn kolmoissisko (onhan meillä sama synttäripäiväkin). Koen niin olevani kuin ne kaksi sekopäätä; ketä välittää seurauksista, kun voi pitää hauskaa. Tykkään viihdyttää muita ja olla porukan keskipisteenä, ja kyllä vissiin löytyy sitä huumorintajuu. Lisäksi oon vähän sellatte perheestä erottuva; nuo minun tulevaisuuden suunnitelmat on vähän sellatteet, että ne on vanhempani kyllä yllättäneet, mutta jotka on kyllä sisarukset pistänyt vain "ihastelemaan". Mmh niin. Kaksosten huolettomuus ja elämästä nauttiminen -niin minua.

Sitten olisi vissiin näitä muutamia muita; Ginnyn päättäväisyys ja periksiantamattomuus, Dracon sulavan piikikäs kieli sille päälle sattuessani, Hermionen kekseliäisyyttäkin joskus löytyy ja samoin tuon itsenäisyyttä ja vastuuta, ja no joskus, toisinaan, harvoin nautin yksinolosta omissa juuissani, niin kuin Luna.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 17, 2011, 00:41:51 kirjoittanut Minea »
Sunshine, daisies, butter mellow, turn this stupid, fat rat yellow.
- TU ES FOLLE ? TU ES UNE SORCIERE OU QUOI?

Poissa Sabaku no Gaara

 • sirkus tirehtööri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://heinzdrosselmeyer.deviantart.com/
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #159 : Huhtikuu 19, 2011, 22:20:22 »
Muistutan toden näköisesti Oravea sillä istun koko ajan huoneessani turbaani päässä ja myös pidän turbaaneista ylikaiken Olen jopa opetellut änkyttämään joka olikin tosi helppoa. Professori Orave on mun suosikki ronin ,Punurmion ja seamusin lisäksi Olen menossa cossaamaan Oravea joensuun kawaconiin
'over the hills and far away';

Poissa Kissanminttu

 • Yli-Blondi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ಠ_ಠ
  • Tumblr
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #160 : Toukokuu 17, 2011, 20:56:02 »
Mahdollisesti Luna Lovekivaa... Olen hieman kummallinen ja aina jutuistani ei saa selvää, Korpinkynsi olisi myös tupani joten...
En sitten oikeen keksi parempaakaan selitystä... (LAISKA!LAISKA!LAISKA!)  =)
...Maan pimeys hangen alla
puistoja puistattaa.
Jäätakki on vaahteralla,
kastanja aivastaa...

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #161 : Toukokuu 17, 2011, 23:23:40 »
Sanoisin vakavalla naamalla, että tunnetuista eniten Bellatrixia.

Meillä on monia samoja pikkuominaisuuksia ja tapoja, mutta myös samanlaista luonnetta.

Poissa Nefgliniel

 • Puuton lehti
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #162 : Toukokuu 18, 2011, 10:11:49 »
No minä olisin varmaan professori Verso. Olen pieni ja pyöreä, ehkä vähän "homssuinen" (ainakaan kotona en mieti ulkonäköä yhtään, töissä on pakko olla siisti, mutta varallisuustasoni pakottaa laittamaan lapset edelle esim. vaatehankinnoissa), kynsien alla on multaa ja kasvihuoneesta haaveilen... Tai voisin olla myös Molly samoista syistä, tosin suurperhettä minulla ei ole. Juu, ehkä Molly. Minua on sanottu hyväsydämiseksi ja lämpimäksi. Lapsena olin samanlainen avuton rääpäle kuin Neville, mutta kasvoin rohkeuden ja rakkauden ja hyväksynnän ilmapiirissä samalla tyylillä kuin Neville. Oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja heikkojen puolustaminen on minulle tärkeitä.

Lucresia

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #163 : Toukokuu 22, 2011, 20:13:58 »
Kaikki sanovat että muistutan ulkonäöltäni severusta (mustat hiukset, iso nenä, vitivalkea hipiä, mustat vaatteet ja olemus pelottava) mutta luonteeni kuuluu selvästi lunalle tai kaksosille :DD

Poissa Ridiculous

 • kirsikankivi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletHolly34
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #164 : Kesäkuu 13, 2011, 18:57:58 »
No, ulkonäöllisesti eniten kohdalle selkeästi osuu Hermione: ruskeat, (liian luonnon)kiharat hiukset, suurehkot etuhampaat. Toisaalta sitten luonteessa ei oikein osu Hermioneen kuvaus. Koulussa pärjään ihan suht koht hyvin, mutten ole mikään kympin oppilas :DD rakastan kuitenkin lukemista ja uusien asioiden oppimista. Lisäksi korjaan ihmisten kielioppivirheitä sekä puheessa että paperilla. Lisäksi usein koulun jälkeen (ja myös kesälomalla ja muuten) saatan jumahtaa jopa tunniksi rauhaisaan kirjastoon. Kaveritkin ovat useaan otteeseen verranneet minua Hermioneen.

Täytyy myöntää, että minusta löytyy myös hieman Colin Creeveyä xD Etenkin yläasteella kuskasin kameraa joka paikkaan! Nyt kun nykyään on elektroniikka niin kehittynyttä, niin riittää, että on puhelin mukana, vaikkakaan sen kameran laatu ei ole aivan kaikista parhain :D

Testin mukaan olen sitten Neville, joka pitää paikkansa ainakin sillä asteikolla, etten ole kovinkaan suosittu ja myös kömpelyyttä on havaittavissa silloin tällöin. Esimerkiksi omaan surkean tasapainon.  
He was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa Ninzai

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #165 : Kesäkuu 21, 2011, 21:39:05 »
En oikeen tiiä.Ulkonäöllisesti,ehkä Hermionea ja välillä vähän luonteeltani.Pidän koulusta,mutta en kyllä todellakaan kaikista koulu aineista.Käyn usein kirjastosta ja tykkään kirjottaa ja jos löydän hyvän kirjan/kirja sarjan niin silloin luen paljon.Pidän historiastakin yksi lempi aineistani.Huolehdin myös aika paljon kaikesta. Joten ehkä se menee vähän siihen Hermioneen päin siis,että muistutan häntä : ) ja alasteella varsinkin sanottiin,että näytän Hermionelta (puhun nyt siis Emma Watsonista) ja käyttäydyn välillä kun hän : D.Vaikka en ole mikään kympin oppilas mutta silti : )

Poissa Tatti

 • monikirjoinen ilmestys
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nauru pidentää ikää!
 • Pottermore: RoseKey750
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #166 : Kesäkuu 27, 2011, 13:49:06 »
No, muistutan varmaankin Potter- hahmoista eniten Luna Lovekivaa.
Vaaleat hiukset, tietenkin ja pukeudun melko värikkäästi, kuten Lunallakin on tapana. :)
Muutenkin olen hieman haaveilijatyyppinen tai vähän höntti, vaikka olenkin todella puhelias..
Höpötän aina kaikkea jännää, ja Lunakin se aina puhuu ruttusarvisista niistaisikeistä sun muista olioista. (;

~Tatti
"Aah, niinpä tietysti", Ron sanoi ja läimäytti otsaansa, "Unohdin, että me jahdataan Voldemortia kirjastoautolla." :)

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #167 : Kesäkuu 29, 2011, 16:13:43 »
Itse muistutan ehkä eniten Lupinia:)
Olen kiltti, kannustava ja reilu jätkä maalta:D Remus on mukava opettaja ja kannustaa oppilaita uuteen yritykseen vaikka nämä mokaisivat. Hän pitää kaikkia oppilata tasa-arvoisina ja pyrkii opettamaan kaikkia parhaansa mukaan. Hänellä ei ole suosikkeja, kuten monilla muilla opettajilla. Pidän siitä erityisesti koska muut opettajat (kuten Seve) suosimaan oman tupansa oppilaita. Remus taas tahtoo että kaikki oppilaat saavat täsmälleen samaa kohtelua.

Remus on kovia kokenut. Lapsena Harmaaselkä puri häntä ja hänestä tuli ihmissusi. Koulussa oli varmasti kamalan vaikea piilotella salaisuutta. Onneksi kuitenkin Sirius, James ja Peter tiesivät asiasta ja olivat Remuksen ystäviä tästä pikku ongelmasta huolimatta. Dumbledore teki oikein kun hän otti Remuksen tylypahkaan ja antoi hänelle mahdollisuuden menestyä velhona.

En muistuta Remusta kylläkään ulkonäöllisesti. Luonteeltani aika paljon, mutta ulkonäöllisesti muistutan Severusta. Minulla on pitkät mustat hiukset ja harmaat silmät. (kun katsoo oikeassa valossa, ne näyttävät mustilta:)) Olen kalpea ja minulla on aina jotain mustaa ylläni.
Tosin en omaa Severuksen luonnetta.

Sen lisäksi tunnistan itsestäni Hermionen.

Opiskelen tunnollisesti ja pyrin tekemään parhaani lähes joka asiassa. Pidän koulusta, sillä minulla olisi ongelma jatko-opintojen kanssa jos en pitäisi koulusta. Mutta ulkonäkö ei todellakaan ole kuten Hermionen:D Hermione on kiltti ja huolehtivainen. Hän pelaa varman päälle ja on mukava ja hyvä ystävä:)
Sen lisäksi monet sanovat että minussa on hieman Weasleyn kaksosia:D Koska olen niin hauska.
Olen kaveriporukkamme naisten naurattaja :D Ja olen aina hölmöilemässä ja pitämässä hauskaa:)
Osaan kyhätä vitsin lähes jokaisesta asiasta ja saan kaikki kaverit paremmalle tuulelle:)
Mutta minussa on sellaista Lunan outouttakin:D Kaikki ihmiset jotka tapaan ensimmäistä kertaa, sanovat että olen outo O__o
No onhan se vähän outoa alkaa juosta päättömästi koulussa välitunnilla ja huudella kaikkea "DEMENTOR!!" ja sen sellaista :D Mutta elämä pitää pitää jännittävänä vaikka olisi miten tylsä ihminen:D

Poissa Sege

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Fred in memorian
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #168 : Kesäkuu 29, 2011, 18:29:53 »
Olen vähän niinkuin Tonksin ja Lunan sekoitus.
Olen kamala säheltäjä,ja asiat, jotka otan käteeni, tuppaavat rikkoutua.Lisäksi vaihtelen hiesteni väriä niin sähkönsiniseksi kuin myrkynvihreäksikin.

Lisäksi olen samanlainen haaveilija kuin Luna.Vaivun omiin ajatuksiini helposti, ja lisäksi jos olen näh yt tai päättänyt jotain, muiden on se uskottava.
Ginny Weasley est le meilleur!!!!

Poissa Lovepotion

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #169 : Kesäkuu 29, 2011, 18:36:57 »
Muistutan luultavasti eniten Lavender Brownia, sillä kirjojen perusteella olemme aika samanlaisia. Ja on myös roolihahmoni, kun kavereitten kanssa ollaan Tylypahkaa:)

Poissa Jäätelö

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #170 : Kesäkuu 29, 2011, 23:42:21 »
Mä varmaanki enite muistutan McGarmiwaa. :D ja sit kanssa Fred ja George ku oon hauska ja huumorintajuinen. ja sit kans Cedricii =) Noita kaikki jonkin verran

//eli nuo kaikki yhdessä taitaa tehdä Dumbledoren? aika paljon kyl muistutan Dumlbledoree

//mut en oo kyl niin täydellinen ku Dumbledore... 

//Kolme peräkkäistä viestiä yhdistetty. :) -gamma
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 30, 2011, 01:34:34 kirjoittanut gamma »
"Only I can live forever"

Poissa EJR

 • Varjelusten toinen puoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I just want things to make sense
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #171 : Kesäkuu 30, 2011, 02:58:42 »
En ole milloinkaan pysähtynyt ajattelemaan...
Yksinäisyyttä arvostava, omistautuu asioille, joita arvostaa... Mieleen tulee vain Luna, mutten silti ajattelisi muistuttavani Lunaa..

Kaipa minä sitten muistutan Lunaa, vaikkakin vain luonteeltani (ehkä...)
MS Hirmun kapteeni!

Poissa Kirsikankukka

 • Noita
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #172 : Kesäkuu 30, 2011, 10:22:33 »
Lunaa,Lavenderii tai Hermionee.Lunaa koska oon välillä outo kavereiden mielestä.Lavenderii koska me ollaan vähän samallaisia.Hermione siks että mä luen melkein koko ajan.Mä oon varmaan Lunan ja Lavenderin sekotus.
Elisabeth -> Kirsikankukka

Poissa Dessa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #173 : Heinäkuu 08, 2011, 17:55:49 »
Kun aloin miettiä ketä potter hahmoista muistutan eniten mieleeni tuli heti Hermione. Olen tunnollinen, ahkera ja järkevä, kuten hermione, mutta koulumenestykseni ei kuitenkaan ole ihan samaa luokkaa. Lunaa voisin muistuttaa siinä määrin, että viihdyn hyvin yksikseni ja olen aina oma itseni. Ulkonöltä olen eniten Ginny, tosin hiukset ovat kyllä tummemmat. Ehkä olen sekoitus näitä kaikkia:).

Poissa Nymphae

 • Taikajuomien valmistuksen ja yrttitiedon opiskelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HollyShadow146
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #174 : Heinäkuu 08, 2011, 23:02:54 »
Minäkin muistutan luultavasti eniten Hermionea. Olen pienestä pitäen pitänyt opiskelusta ja lukemisesta (kaikki lempikirjani muistuttavat kokonsa puolesta tiiliskiveä). En tosin itsekään ole ihan niin ahkera kuin Hermione, ja ajankääntäjän käyttö sitä varten, että pääsee ylimääräisille kursseille, on mielestäni vähän liikaa. Kuitenkin Hermionen pelot huonosti menneistä kokeista ovat tuttuja, ja näen vieläkin silloin tällöin painajaisia reputetuista tenteistä tai tekemättä jääneistä tehtävistä, vaikka olenkin jo yli parikymppinen! Kouluaikoinani muistutin myös ulkonäöltäni Hermionea pitkine, ruskeine ja enemmän tai vähemmän sekaisin olevine hiuksineni.

Muistutan jonkin verran myös Tonksia (ja samalla ehkä Nevilleä), ainakin kömpelyyteni suhteen (siitä nimimerkkini täällä :D). Olen elämäni aikana ehtinyt hajottaa ainakin pari tuolia, lentänyt ikkunalasin läpi mökillä ja labrassakin on tullut poltettua sormet, mistä on kyllä aikaa jo muutama vuosi. Nykyään kompuroin tosin vähemmän, mikä on hyvä, sillä se saattaisi olla jopa vaarallista opiskelualallani. Luultavasti syynä on se, että olen aiempaa itsevarmempi enkä yleensä stressaa niin paljoa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 09, 2011, 21:18:41 kirjoittanut Nymphae »
"Malfoy is not having hallucinations", snarled Snape. "If your head was in Hogsmeade, so was the rest of you."  -AZ        ♥ 6.-13.6.2011
"Which leaves you and me, Ron!" said Tonks brightly, knocking over a mug-tree as she waved at him.  -DH

Poissa DIASPRO

 • hirviä stalkkari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • seisoo sateessa & aina äänessä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #175 : Heinäkuu 09, 2011, 13:43:16 »
Minulla on itseasissa varmaankin neljä hahmoa, ketä muistutan ja peräti viisi ..

Luonteeltani olen pikkuruisen Hermione, koska rakastan koulua ja kirjastossa käymistä. Teen läksyjä innoissani ja jos jotakin koetta ei toteuteta tulen surulliseksi. Jos kirjat jäävät kotiin alan itkemään. En haluaisi kehuskella, mutta olen aika älykäs. Olen tunnollinen koululainen ja viisastelen paljon. Minua haukutaan hikeksi ja nörtiksi ja siitä minä olen välittämättä. En välttämättä haluaisi olla kamalasti Hermione, koska hirveän moni muu sanoo olevansa Hermionemainen, mutta en voi koulu innostukselleni mitään. Nytkin toivon pääseväni nopeasti kouluun ja että kesäloma olisi pian ohi! Minulla on ruskeat hiukset, mutta ei sellaiset kuin Hermionella ja siitä kiitos, koska en haluaisi matkia ketään. Nään välillä karmeita painajaisia kokeista, joissa paistaa punaisella vahvistettu nelonen. Saatan tulla surulliseksi jostakin pikkuasioista ja suuttua helposti. Sekä .. hermostua tai turhautua, jos joku ei tajua jotakin. Olen hyvin kirjaviisas ja tulen helposti mustasukkaiseksi.

Vaikea uskoa, mutta minä olen myös aikalailla Bellatrix. Olen välillä ehkä liiankin ilkeä muille ja itsekäskin välillä. Joskus tekisi mieli vetää sauva kengästä ja kirota jokunen ihminen. Meillä on huomaamattomasti pieniä samoja tapoja ja luonteen piirteitä, kuten esimerkiksi pirteys, joka välillä paistaa Bellatrixista. Olen hyvin pirteä ja välillä liiankin energinen. Saatan nauraa jollekkin hyvin surulliselle asialle ja tykkään ärsyttää ja suuttuttaa ihmisiä kovin usein. En aina ole sellainen, mutta saatan tulla sellaiselle päälle usein. Mutta jos niin käy kannattaa olla kaukana minusta. Voisin varmaan aika hyvinkin olla Bellatrixin jälkeläinen, koska muutamat tavat ja pikkuominaisuudet paistavat samallalailla meistä. En kamalasti näytä Bellalta, mutta samanlaisehkon vaalean ihon omistan ja mielellään aina pitkät kynnet.

Murjottava Myrtti on ihana hahmo ja myös muistutan häntä. Saatan pillahtaa itkuun todella helposti ja suutun myös yhtä helposti. Osaan kyllä olla iloinenkin, jos haluan. Ja jos minua itkettää tai olen surullinen. Lukittaudun mielelläni vessaan. Sielä on hyvä olla, kun kukaan ei voi avata ovea ulkoapäin. Ellei ole huomannut ottaa sauvaa mukaan. Näytän myös aivan pikkuruisen Myrtiltä. Ruskeat hiukset saparoille ja sivuotsatukka pinnillä kiinni sivuun. Päässäni on kokoajan silmälasit, joten Myrtti on jotenkin lähellä omaa ulkonäköäni. Eniten Potterista jotenkin.

Myönnän, myönnän minussa on myös paljon erästä Luihusta. Draco on ehkä hieman itsekeskeinen ja välillä itsekäskin sekä tykkää ärsyttää ihmisiä. Olen aikalailla samanlainen luonteeltani. Tykkään kiusata ja ärsyttää niitä, ketä vihaan ja osaan olla hyvin pelokas ja välillä säälittäväkin. En ole oikeasti niin paha ja ilkeä mitä luullaan, eikä Dracokaan ollut, vaikka väittikin niin.. Ulkonäöltäni en muistuta Dracoa oikeastaan yhtään. Harmaat silmät löytyy kyllä, mutta ei täydellisen harmaat.

Luna on myös hahmo, joka samaistuu paljon minuun. Olen usein todella kummallinen ja jos selitän jotakin asiaa, harvoin kukaan tajuaa siitä mitään. Saatan puhua jostakin taikamaailman otuksista ja monet sanovat, että puhun jälleen pullataikinaa. Itse uskon hyvin moniin asioihin, kuten siihen, että Ruttusarvisia niistaisikkeja on ihan oikeasti ja aijon Ruotsissa käydessäni etsiä ne. Minua kiusataan usein koulussa ja Lunan tavoin en välitä siitä, koska en halua antaa kiusaajille sitä tyydytystä, että olen hyvin ärsytyyntynyt, heidän kiusaamisestaan. Olen omalaatuinen ja uskon kaikkeen, mihin muut eivät usko. Saatan pitää tavaroita ihan oudoissa paikoissa ja jos minulla olisi sauva, se olisi varmasti kengässäni. Ulkonäöstäni silmät muistuttavat Lunan silmiä. Ne ovat ehkä enemmän hopeisen harmaan ja heikon sinisen, kuin täydellisen harmaan väriset.

monesta muusta hahmosta löytyy myös minua, mutta tässä nämä tärkeimmät
LUIHUISTENPRINSESSA, mutta silti niin huomaamaton ♔

Poissa Ladyelisabet

 • Potteriksi myös kutsutaan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #176 : Heinäkuu 09, 2011, 21:21:29 »
Ehdottomasti Harrya. Rohkelikon kaikki huonot piirteet, yhtä lyhyt pinna hankalissa ihmisten kohtaamisissa ja ulkoinen olemus, jos nyt näin voi sanoa vaikka nainen olenkin. Hermionekin voisi olla, mutta vain nipottamisen suhteen ja se ominaisuus pätee jossain määrin Harryynkin :D
'Do not pity the dead, Harry. Pity the living, and, above all those who live without love.' - Albus Dumbledore

Poissa Hyppynaru

 • poukkoileva
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #177 : Heinäkuu 13, 2011, 10:53:32 »
Muistuttaisin ehkä eniten harrya koska mul on samallainen hiustyyli kun sillä salaisuuksien kammiossa, azkabanin vangissa ja liekehtivässä pikarissa ja oon suunnilleen samaa ikäluokkaa ku harry niissä ja sit mulla on lasit ja tulee kirjoja lueskellessa samoja ajatuksia kun harrylla :)

Hätisarama

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #178 : Elokuu 03, 2011, 02:05:24 »
Sanoisin, että muistutan luonteeltani eniten Luna Lovekivaa. Olen usein omissa maailmoissani ja varmasti monet pitävät minua "hieman" outona. En myöskään aina ole perillä asioista.
Näen itsessäni kuitenkin myös Weasleyn kaksosten nokkeluutta ja sitä, kuinka he pitävät keppostelusta.

Poissa aivokas

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Toisesta maailmasta
 • Pottermore: SunRain28775
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #179 : Elokuu 03, 2011, 11:49:21 »
Minä olen kai joku Hermionen ja Lunan sekoitus. Nipotan usein asioista, mikä ärsyttää varmasti monia ja viilaan pilkkua. Olen myös hieman kirjaviisas. Toisaalta elän omissa maailmoissani, haaveilen ja minua pidetään/pidän itseäni outona. :p
Take one step closer to the borderline
Where night and day unite
This mortal coil I've gone and left behind
On holy soil

Poissa Pippuripiru

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pieni, mutta pippurinen!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #180 : Elokuu 07, 2011, 10:01:37 »
No, saatan muistuttaa Angelina Johnssonia, sillä olen luonteeltani samanlainen. Tarnokas, ärsyynnyn tarvittaessa, johtajatyyppi...

Välillä saatan muistuttaa Hermionea, sillä tykkään lukea paljon ja olen hyvä koulussa. Mutta en ehkä niin innokas kuin Hermione...

Saattaisin muistuttaa ehkä jotakuta kelmeistä tai muista oppilaista, mutta muiden henkilöiden luonteita ei kuvata niin paljon.
Minulla on vain yksi elämä, ja sen aion elää täysillä!!

Poissa Sneaw

 • Vuotislainen
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #181 : Syyskuu 08, 2011, 00:47:05 »
Draco
Muunkin puolesta että olen blondi ja kasvojeni ilme näyttää ystävieni mukaan aina siltä kuin nenäni edessä olisi jotain mikä inhottaa ja että vihaisin kaikkia. Olen erittäin ylpeä ihminen ja vaikka yritän hyväksyä ihmiset sellaisena kuin he ovat, tuomitsen silti. Toisaalta olen myös aika pilalle hemmoteltu, vaikka rahasta olisi pulaa niin isi tulee ja pelastaa oli summa mikä tahansa. Olen myös todella itsepäinen ja saatan ajatella itseäni vähän liikaa. Vaikka usein esitän vahvaa ja ylpeää ja vaikutan idiootilta, pinnan alla on jotain aivan muuta.
Есть человек, есть проблема. Нет человека, нет проблемы.

Poissa monnipop

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #182 : Syyskuu 08, 2011, 12:37:05 »
Ulkonäöllisesti olen sekoitus Hermionea ja Lunaa. Mulla on ruskeat silmät ja hiukset, jotka on luonnonkiharat ja aika kurittomat. Pukeutumiselta muistutan enemmän Lunaa kuin Hermionea, tai ainakin kuvittelisin niin. Pukeudun sellaisiin vaatteisiin mistä itse pidän, ostan vaatteita kirppareilta tai tilaan/ostan ulkomailta. Olen ala-asteikäisestä pukeutunut juuri niin kuin itse haluan välittämättä muista, mitä oudommin sen parempi. Nykyään en tosin korosta outoutta pukeutumisella, mutta pukeudun kuitenkin erikoisesti. Hillitymmin vain, mitä joskus nuorempana :p.

Luonteelta olen ainakin testin mukaan Ron. No joo-o, kai meissä on jotain yhteistä sitten. Pelkään hämähäkkejä, tai en ehkä pelkää, mutta inhoan. Enkä halua olla hämähäkkien lähellä. Hyrrr. Olen melko mustasukkainen ja tunnen usein jääväni muiden varjoon, vaikka se ei paikkaansa pidäkään. Jotenkin Ronista huokuu sellaista huonomuuden tunnetta, ainakin mielestäni, ja sellaisen tunteen voin itsekin toisinaan allekirjoittaa.

Luonteestani löytyy myös (itse analyysilla): Hermionea, Lunaa ja hitusen Dracoa sekä Kalkarosta. Hermionea siksi, että vietän aikaa kirjastossa, rakastan lukemista ja kaiken uuden oppimista. Opiskellessani olin aika lusmu, mutta jos nyt pääsisin jatko-opiskelemaan, olisin ihan eri fiiliksillä opiskelun suhteen. Lunaa muistutan varmaan eniten luonteeltani. Olen sellainen haaveileva, outo ja todella paljon omissa maailmoissani. Uskon asioihin, mille muut ihmiset saattavat vain nauraa ja ihmetellä. Ylä-asteella olin melkoinen outsider, että senkin puolesta olen aika Luna. Dracoa muistutan harvoin, sellaisina hetkinä kun koen olevani muiden yläpuolella. Muutun toisinaan, lähinnä seurasta tai päivästä riippuen, hyvin ylimieliseksi. Kalkaroksen tavoin olen kostonhimoinen. En aina välttämättä toteuta kostojani, mutta suunnittelen niitä kyllä. Jos minua jotenkin loukkaa, sen kyllä huomaakin sitten.

Jos pitäisi vain yksi valita, niin sitten se olisi varmaan Luna, jota eniten muistutan ::).
Real eyes
Realize
Real lies

Poissa Amortentia

 • Uneksia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DreamBlut4303
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #183 : Syyskuu 17, 2011, 17:36:32 »
Tää ei oo vaikee.

Kukaan kavereistani ei ole Harry Potter fani (ja vain pari on lukenut ne), mutta jos olisivat, he varmaan kutsuisivat minua Hermioneksi. Minulla on samanlainen ruskea tukka, rakastan kirjoja, olen luokkamme paras... Oikeastaan laskin kerran eromme:

1. Minä en ole noita.
2. Inhoan arvoituksia ja olen huono niissä (toisin kuin Hermione).

Siinäpä ne...
korpinkynnenoleskeluhuone.blogspot.fi

Potter-fanin Potter-blogi

Dobby

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #184 : Joulukuu 07, 2011, 19:05:10 »
Tavallaan Hermionea, sillä pidän lukemisesta, ja omistan samanlaiset hiukset kuin hänellä. Mutta en pidä, enkä ole kiinnostunut koulusta. Ja Ginny myös, koska olen ujo ja hiljainen tuntemattomille, tutuille on eri asia. Myös tavallaan Ron, esim. koska pelkään hämppiksiä yms. :)

Poissa valekaljuuna

 • linnunradan pienoismalli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PixieFlame10573
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #185 : Joulukuu 07, 2011, 19:31:34 »
Hmmm... minun kohdallani hankala kysymys.
Olen tietty ainakin tyttö...
-Minulla oli todistuksessa 7 kymppiä ja loput ysejä(älkää sanoko hikeksi, en pidä koulusta)= viittaa Hermionen hyvään koulunkäyntiin
-Minulla on vaaleat hiukset hieman yli olkapäille =  viittaa varmaan moneenkin, mutta esim. Luna
-Olen liikunnallinen(6 kertaa taitoluistelua viikossa) = johonkin huispaajaan: Ginny, Angelina
-Lukutoukka(Potterien suhtehen ja muutenkin)= varmaan taas Hermioneen
- Omistan marsun = kenties Roniin (hän omisti Kutkan) (mutta on tietenkin poika) , tai Ginny (omistaa puhpalluran)
- Saatan joissain tapauksissa suuttua, hikeentyä nopeasti= olen varmaan joku hätähousu =)
 
ja lisää juttujahan riittää joten en osaa sanoa, mutta jätän asian aivoihini miettimään, tai tyhjennän ajatukseni ajatusseulaan(joka viittaisi Dumbledoreen).
Laitan lopputuloksen esiin jos muistan =)

Poissa Rantsu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #186 : Joulukuu 07, 2011, 19:47:01 »
Kuulostaa varmaan äärimmäisen ylimieliseltä, kun sanon tämän, mutta minussa on kai joitain piirteitä Dumbledoresta. Höpisen välillä kummallisuuksia, joissa on jollain hyvin kierolla ja hämärällä tavalla ideaa. Olen toisaalta esim. koulussa kepeästi otettava, huvittava tapaus ulosanniltani (enkä siis tarkoita tällä sitä, että kertoisin hyviä juttuja, vaan siis noin olemukselta huvittava), mutta silti harmiton, kunnioitettukin ja tykkään pohtia asioita mahdollisimman "oikeamielisesti" ja pyrin olemaan kaikille kiltti ja niin edespäin. En koskaan kiihdy kunnolla, vaan pidän rajummatkin mielenilmaukseni Dumbledoremaisesti sarkastisella tai napakan tyynellä, mutta kylmällä tasolla.

Tämä totta tosiaan kuulostaa ylimieliseltä ja ehkä liioittelultakin, mutta tuollaista palautetta olen itsestäni saanut, enkä oikein voi kiistääkään... Toisaalta noita piirteitä on varsin monissa ihmisissä, Dumbledore tuli vain mieleeni. En ole sentään rehtori, vaan oppilaskunnan pj, mutta ympäriinsä huriseva, hupsusti vekkuli, iloinen ja kuitenkin tyynesti mielipiteiden puolesta valmiina olemaan lujana jonkin asian puolesta. Mainittakoon, että kuten Dumbledorellakin, olen onnistunut antamaan itsestäni toivottavasti todenmukaisen ja rehellisen kiltin ja pidettävän kuvan useimmille, mutta vastapainona on myös niitä ahdasmielisiä, jotka minua eivät kerta kaikkiaan ymmärrä.

Mutta eeh... vähän vähemmän kaukaahaetut Potter-hahmot, joita joltain osin muistutan, lienevät jotkut Weasleyt. En varsinaisesti aina loista esimerkiksi kouluaineissa, koska laiskuus, mutta onnistun yllättävissä paikoissa soveltamaan ja jopa hyvällä munkilla loistamaan. Sipaus Ronia. Okei, Ronia minussa ei kai muilta osin juuri ole. Kaksosia en juurikaan muistuta, paitsi kun saan esim. lukion bussimatkoilla stand-up -vaihteen päälle. Taivun joskus kai ihan hyväntahtoiseen ja hauskaankin juttuun koulussakin. Percyä minussa on kai pieni ripaus siinä mielessä, että joidenkin asioiden suhteen tykkään (tahattomasti tosin) antaa itsesäni lievästi tärkeilevän kuvan. Esim. kun pikkuveljeni katsoo tiettyjä elokuvia, saatan turhan äänekkäästi kitistä joistakin asiosita tai esittää omia näkemyksiäni. Paha tapa. :D Näen itsessäni myös Arthurin vaatimatonta yleispätevyyttä. Tyyppi kun ei ole nero, ei ole missään suurituloisessa työssä, mutta on kuitenkin tiukan paikan tullen sisukas ja taitava tapaus. Tietyllä tapaa vaatimaton, mutta asialleen omistautunut ja omia mielenkiinnon kohteitaan ja arvojaan tärkeänä pitävänä Arthur on tässä mielessä minulle helposti samaistuttava hahmo.

Mainittakoon vielä, että minussa on joitakin Lupinin piirteitä. Tietynlaista... eh, no... vaatimatonta ulkokuorta, persoonallista nöyryttä, jopa katkeruutta ja joissain asioissa epävarmuutta, mutta silti omanlaistaan lämpöä ja kehtaan jopa sanoa viisautta.

Severus Kalkaros pitää vielä mainita, sillä yllän/sorrun joskus vastaavantapaiseen sarkastiseen ja ironiseen kuittailuun, tosin huomattavasti Severusta lämpimämpään sellaiseen. Ainakaan en ole käsittääkseni onnistunut vielä ketään oikeasti niillä loukkaamaan, vaan ihan kevyestä ja nimenomaan vähän sarkastisesta tuttujen keskeisestä naljailusta ja kommenttien heittelystä on kyse. Tai jotain siihen suuntaan.

Tulipa melkoinen tekstioksennus. Ehkä meni vähän kaukaa haetuksi tai jotain, en tiedä. No, mielestäni minussa kuitenkin on mainittuja piirteitä noista Potter-hahmoista.

Mainitaan nyt vielä kerran, että vaikka tuo siltä vaikuttaakin, niin en missään pidä itseäni mitenkään erikoisen viisaana, erinomaisena, fiksuna jne. -tavallinen pulliainenhan minä vain olen. Satuin vain löytämään joitakin osuvia yhtymäkohtia itseni ja mainittujen Potter-hahmojen välillä.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 07, 2011, 21:09:12 kirjoittanut Rantsu »
"Yet pity is of two kinds: one is of kinship recognised, and is near to love; the other is of difference of fortune perceived, and is near to pride."
*Tumblr
Instagram

Poissa pilvenpiirtäjä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Words of pages
 • Pottermore: FeatherMarauder23566
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #187 : Joulukuu 07, 2011, 19:56:28 »
Muistutan eniten ehkä Hermionea. Olen suhteellisen hyvä koulussa, ja en voi mitään, että välillä leijun hyviä numeroitani, joskin vain muutamassa aineessa, ja olen erittäin tietoinen sen olevan ärsyttävää. Viihdyn myös kirjastossa, ja jos vastaan tulee joku ongelma, en voi antaa sen olla ennen kuin osaan ratkaista sen. Tosin opiskelutyylini muistuttaa enemmän Ronia kuin Hermionea.. En juuri stressaa koulusta.
Muistutan myös nuorta Siriusta, sillä ystäväni ovat minulle tärkeitä, ja käytän sarkasmia todella usein.. Saatan myös olla välillä koppava koulun suhteen, eikös Sirius tokaissut osaavansa muodonmuutokset, kun lupin pyysi häntä kyselemään niistä Kalkaroksen muistossa Feeniksin killassa.

// Kävin tekemässä tuon testin.

Severus Snape   
90%
"Olet hankala tapaus. Kukaan ei oikein ymmärrä sinua täysin, ja arvostaisit sen pysyvän niin. Olet useimpien mielestä vaikuttava, mutta sinussa on huomattavasti enemmän kuin kylmä ulkokuori ja pureva mielenlaatu" (suomennos kuvauksesta)

Muut..
Ginny Weasley   
75%
Harry Potter   
75%
Lord Voldemort   
70%
Sirius Black   
65%
Remus Lupin   
60%
Draco Malfoy   
55%
Hermione Granger   
55%
Ron Weasley   
50%
Albus Dumbledore   
40%

Melko vähän minussa tuon mukaan Hermionea, mutta onhan se Sirius melko ylhäällä. Testin antama kuvaus tuntuu itse asiassa melkoisen oikealta, vaikka Kalkarosta en ehkä ihan ensimmäisenä itse ajattelisi, vaikka se onkin varmaan oikeanlaisin.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 06, 2012, 11:56:38 kirjoittanut pilvenpiirtäjä »
"What about a side by side with a friend?"
"Aye, I could do that.."

Poissa Polyjuicepotion

 • lumipallo Oraven turbaanissa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • HP-Pahkan noitien ja velhojen koulu
 • Pottermore: ThestralPhoenix64
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #188 : Joulukuu 09, 2011, 21:31:21 »
Teimpäs minäkin tuon samaisen testin. Joskin sen luotettavuudesta ei voi olla sataprosenttisen varma, sillä monien kysymyksen vastauksen heitin aika lailla hatusta, kun englannin kieli ja google kääntäjä on mitä on...

Remus Lupin    85%
Ron Weasley    70%
Draco Malfoy    65%
Hermione Granger    60%
Severus Snape    55%
Harry Potter    50%
Ginny Weasley    50%
Albus Dumbledore    50%
Sirius Black    30%
Lord Voldemort    20%

Vapaasti suomennettuna (Olin siis Remus) Olet viisas ja huolehtiva velho, hyvä ja uskollinen ystävä.  Sopii minun aika lailla.
Ronia noin paljon? Ja mitäs se Draco tekee tuolla pronssipaikalla? No, sitten on Hermione, häntä minä kyllä muistutan. Severusta myös.

Mutta sitten ihan omiin tulkintoihini. Muistutan ehkä eniten Hermionea tai Lunaa. Olen hyvä koulussa, enkä nyt halua kuulostaa ylimieliseltä, mutta viime todistuksessa kaikki lukuaineet olivat kymppejä. Ei niinkään hullun lukemisen ja pänttäämisen, vaan hyvän muistin ansiosta. Olen myös hyvä ratkaisemaan arvoituksia. Lisäksi minulla on Hermionen ruskeat hiukset, tosin pitkät ja piikkisuorat ja hieman isot etuhampaat. Rakastan kirjoja ja lukemista. Kirjastossa olen kuin kotonani ja kannan kotiin useita opuksia. Jos kuulen jotain mielenkiintoisa, lainaan usein siitä kertovan kirjan, tai muuten vain selvitän asian hieman tarkemmin. Hermionen tavoin minusta olisi kauheata saada todella huono numero kokeesta. Se varmaan johtuu siitä, etten ole ikinä saanut yhtään huonoa numeroa, ja olen jo liian tottunut niihin yseihin ja kymppeihin. S.Y.L.K.Y: saa muuten sympatiani puolelleen.

Olen omasta mielestäni myös aika Lunamainen. Uppoudun joskus ajatuksiini ja elän omissa maailmoissani. Pidän joskus kummallisistakin epätavallisistakin asioista ja minusta olisi ihana esimerkiksi viettää yö makuupussissa tähtitaivasta tutkien. Kovin moni ikäiseni ei moisesta olisi ollenkaan kiinnostunut. En tiedä miten tämän selittäisin, mutta olen sillä lailla syvällinen. Minua ei tosin kiusata koulussa, niin kuin Lunaa, mutta saatan joskus puhua jotain sellaista, mistä kukaan muu ei ymmärrä mitään.

Urheilullinen olen myös, tämä voisi viitata ehkä Ginnyyn. Harrastan todella paljon ja olen ihan kohtuullisen hyvä harrastamissani lajeissa. Olen kuitenkin totaalisen surkea kaikissa sellaisissa lajeissa, missä on pallo. Joten jahtaaja minusta ei saisi sitten tekemälläkään. En saisi koppia kaadosta, enkä heitettyä sitä maalivanteeseen. Minulla on Ginnyn tavoin paljon ystäviä, joiden seurassa nauran paljon. Weasleyn perheestä minulla on ropaus Ronin huumorintajua, Mollyn huolehtivaisuutta, Charlien elänrakkautta ja uhkarohkeutta. Minuakin kiehtoisi ajatus lohikäärmeenkouluttamisesta. Tavallaan. Percyäkin minussa kaiketi on ja toivon, etten ole antaut joillekin itsestäni liian tärkeilevää kuvaa.

Jollain tapaa minussa on myös Severusta. Koulussa voin luokkalaisteni silmissä vaikuttaa sellaiselta hiljaiselta ja ujolta lukutoukalta, mutta kavereiden kesken olen kaikkea muuta kuin hiljainen ja ujo. Minua on myös joskus vaikea tulkita, enkä todellakaan ole ulospäinsuuntautunut. Olen yhtä huolimaton ja kömpelö kuin Tonks. Kaiken järjen mukaan minulla pitäisi olla hyvä tasapaino (koska taitoluistelu ja teamgym) mutta silti aina olen kompuroimassa portaissa tai murtamassani kättä laskettelurinteessä ja iskemässä jalkaa pöydänkulmaan.

Taisin kadottaa viestini punaisen langan jo aika päivää sitten, mutta koettakaa kestää. :)
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 18, 2013, 22:45:35 kirjoittanut Polyjuicepotion »
Things never happen the same way twice.

Poissa Aenova

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #189 : Joulukuu 11, 2011, 22:27:04 »
ton ekan testin mukaan näin (joka yllätti :D):
Draco Malfoy   
85%
Albus Dumbledore   
80%
Severus Snape   
75%
Sirius Black   
65%
Lord Voldemort   
65%
Hermione Granger   
60%
Ron Weasley   
55%
Remus Lupin   
50%
Ginny Weasley   
45%
Harry Potter   
40%

Poissa aivokas

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Toisesta maailmasta
 • Pottermore: SunRain28775
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #190 : Joulukuu 12, 2011, 15:47:37 »
Nyt vasta tajusin, että tuolla ykkössivulla oli linkkejä testeihinkin ja tein sellaisen. Tulos oli ehkä hieman yllättävä. Ykkösenä 80% oli Hermione, mutta heti perässä Draco Malfoy 75% o_o
Järkytyin hieman, sillä en aivan hirveästi tykkää Dracosta, saati sitten kenestäkään Malfoysta... Seuraavana Ron ja Severus, mikä myös yllätti melkoisesti. Tavallaan pystyn kyllä samaistua kaikkiin, mutta omasta mielestäni olen kuitenkin eniten Hermione/Luna-sekoitus. :)
Take one step closer to the borderline
Where night and day unite
This mortal coil I've gone and left behind
On holy soil

Poissa Ropsus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SunCastle25757
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #191 : Joulukuu 12, 2011, 18:50:40 »
Tuon testin mukaan minussa olisi eniten Ronia, mutta itsestäni tuntuu, että olen melko lailla samanlainen kuin Hermione. Tykkään lukea, olen (omasta mielestäni) aika viisas, olen hyvä koulussa ja niin edelleen, mutta minussa on myös Lunaa. Olen sellainen haaveilevan oloinen kummajainen joka asuu omassa maailmassaan aina välillä. Olen siis mielestäni sekoitus Hermionea ja Lunaa.
Let's go poke it with a stick!

Poissa Måns

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #192 : Joulukuu 13, 2011, 19:50:56 »
No jos ei nyt ihan sukupuoleen mennä niin Sirius Musta, enkä sano tätä siksi että herra on mun lempihahmo, vaan koska samaistun niiin monissa kohdissa tähän hahmoon. Ollaan molemmat pitkän huiskeita mutta itse olen brunette. No enpä nyt tiedä kuinka paljon tällaisen normaalin pulliaisen naama nyt voisikaan aatelisvelhoa muistuttaa, njähäh. Oon kyllä ihan söpö ei siinä mitään.

Meillä on luonteessa aika paljon samaa: en ota oikein mitään vakavasti, olen erittäin itsenäinen, en nyt virallisesti rebel koska tähän mennessä ainakaan oma perheeni ei vielä ole liittynyt kuolonsyöjiin tms, mutta watch me jos löydän itteni persuperheestä saa porukat disownaa mut koska tahansa, lol. Hauskaksi kutsuvat ja ihan hyvää läppäähän multa lentää. Tykkään maata ihmisten päällä, ahdistella ja kuolata. Siis jos en oo Sirius Musta niin oon kyllä Pörrö tai Tora, oon aika varma että olin edellisessä elämässä iso ja ihana koira. :D:D Myös mitä tulee tähän ~sex appeal~ puoleen niin sanoisin että musta löytyy omakohtaisen kokemuksen perusteella aika paljon vetovoimaa ihmisiä kohtaan, älkää ottako tätä omakehuna tai itserakkautena. Tiedostan kyllä minkälainen vaikutus mulla voi olla ihmisiin. Oon myös lojaali ja pysyn mun ystävien rinnalla, vaikka välillä kiukuttelenkin. :)
Fuck that shit, I scrub drums for no man.
- Snafu

icon ©puolipro

Poissa annips

 • siipienrepijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • But I'm just a ghost
 • Pottermore: DawnNewt14590
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #193 : Joulukuu 14, 2011, 20:03:08 »
editedit//

Voisin olla jotain Ronin, Lunan ja Hermionen väliltä.

Ronin kanssa olen siis luonteeltani lähes täysin samanlainen :D Minullakin on punaiset hiukset (ei oranssit ja värjätyt mut.), pelkään kuollakseni hämähäkkejä, en ota koulua kovin vakavissani vaikka siellä hyvä olenkin ja vastaan lähes kaikkeen sarkastisesti, ja siitä monet loukkaantuvat c: 

Luna voisin olla taas siksi, että minullakin on suuret silmät, unohtelen paljon kaikkea, omaan vilkkaan mielikuvituksen, tahdon olla erilainen kuin muut ja vaikka mitä. Lunassa ja minussa on kuitenkin eräs mittava poikkeavuus; Luna ei välitä niistä, jotka kohtelevat häntä kamalasti. Minua on lievästi kiusattu koko ikäni koulussa ja eskarissa ja päiväkodissa. Minä todellakin otan kiusaajista itseeni, mutta heidän takiaan en aio muuttua :3

Hermione voisin olla siksi, että rakastan lukemista ja tahdon menestyä koulussa (tosin epä Hermymäistä on se, etten ota koulusta liikaa paineita).

Toisaalta voisin olla myös Tonks, kuten neiti tahtoo häntä kutsuttavan, sillä sotken mielellään (en tietenkään tahallani) ruoalla ja juomalla. Esim. tänään olen läikyttänyt maidot kaksi kertaa päälleni :)) Mutta joo.. Enemmän noita ylimmäisiä.

editagain//

teinpä tuon testin ja tulokset YLLÄTTIVÄT!


Albus Dumbledore   75%
Ginny Weasley           65%
Ron Weasley           65%
Draco Malfoy           65%
Sirius Black           55%
Harry Potter           55%
Lord Voldemort           55%  :'D
Severus Snape           50%
Remus Lupin           40%
Hermione Granger   35%


-annipsi-

« Viimeksi muokattu: Lokakuu 07, 2012, 18:30:39 kirjoittanut annips »

Poissa miwaaa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #194 : Joulukuu 15, 2011, 03:37:08 »
Luonteen puolesta muistutan itse varmaan Dracoa tai Pansya :D Molemmat ovat melko itsekeskeisiä, ylpeitä ja piikikkäitä. Pansya on tosin kuvailtu melko vähän, mut se minkä vaikutteen olen saanut hänestä, niin sen perusteella muistutan Pansya jonkin verran. Myönnän myös olevani todella ilkeä joskus, vaikka tosin yritän olla parempi ihminen sen puoleen :D Onhan mussa jotain hyvääkin, nimittäin bongaan itestäni myös paljon Fredin ja Georgen piirteitä :) Tykkään tehdä jekkuja, naurattaa muita ja olenhan mä aika hauska :D Mussa on myös vähän Tonksia, nimittäin olen toisaalta aika kömpelö.

Ulkonäön mukaisesti on tosi vaikea löytää kaltaistani :D Mikäli leffan hahmojen ulkonäköihin voi luottaa, olen joku Cho Changin ja Pansyn jännä sekoitus, en tosin omista Chon aasialaisia silmiä :D Jos pitää mennä 100& kirjojen mukaan niin sitten en kyllä tiedä yhtään, ketä muistuttaisin.
I'm not asleep, I'm up for the fight, into the magic.
bellafruits -> miwaaa

Poissa Natalie

 • Loitsuetsijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SpellSeer**
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #195 : Joulukuu 15, 2011, 11:37:29 »
En kyllä olisi uskonut, että Quizfarm.comissa olleen testin mukaan olisin Ron Weasley. No mutta, enhän minä ole... Olen vain _hieman_ hänen kaltaisensa.

Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että minussa asuu pienen pieni Hermione, joka herää aina välillä. Kuten tässä pari aamua sitten kävi.. *köhköh* Heräsin vahingossa viideltä, enkä saanut enään sen jälkeen nukuttua. Nousin kuitenkin ylös vasta siinä puoli seitsemän aikaan... Noh tavallisesti lähdin kohti Herttoniemessä sijaitsevaa koulutuspaikkaani kohden ja saavuin luokkaan hieman ennen yhdeksää. Olin tällä kertaa kuitenkin ensimmäinen paikalla, mutta mitäs pienestä. Odottelin hetken, kunnes menin katsomaan eStudion ja kappas.. Silmiini osui lause, jossa sanottiin tuntien alkavan vasta klo 12:30. Tuli siinä pienet headdeskit. ^^; hehe. hups.


Kaikki tulokset:

Ron Weasley      60%
Severus Snape     55%
Draco Malfoy     55%
Ginny Weasley     50%
Sirius Black       50%
Hermione Granger  50%
Remus Lupin     45%
Albus Dumbledore  40%
Harry Potter     25%
Lord Voldemort     20%
Aina ja ikuisesti Luihuinen. Voldemortin palvelija. Uni, jonka näin (K-12, Scifi, Kauhu)

Poissa Yamiska

 • Potterin lempiponi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My Little Harry
 • Pottermore: ThestralRook142
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #196 : Joulukuu 15, 2011, 12:37:52 »
Teinpä minäkin tuon testin. Oikeastaan jo toiseen kertaan. Edellisellä kerralla jäi tulokset ottamatta ylös kun kone päätti yllättäen käynnistää itsensä uudelleen yön aikana (joo jäten ikkunan roikkumaan auki..)

Eli tulokset:
Remus Lupin    
70%
Ron Weasley    
65%
Hermione Granger    
60%
Draco Malfoy    
50%
Sirius Black    
45%
Harry Potter    
45%
Ginny Weasley    
40%
Lord Voldemort    
40%
Severus Snape    
35%
Albus Dumbledore    
30%

Tulos vähän yllätti, mutta lähinnä vain siksi, etten ollut osannut ajatellakaan Remusta ennen tätä. Nyt kuitenkin kun mietin itseäni tarkemmin, niin kyllä, minussa on paljon samankaltaisuuksia. Tuppaan kyllä mm. välillä olemaan mukana ties missä sekoiluissa, mutta olen myös yleensä se joka alkaa ensimmäisten joukossa vähän hiiaamaan jos meno uhkaa mennä överiksi.

Ulkonäöllisesti en nyt sitten tiedä, en omasta mielestäni muistuta ketään. Tosin kai se pitää mainita, että taannoinpa tässä minulle mainittiin, että voisin hyvin olla Kalkaroksen tytär. O_O Sain kyllä vähän traumoja tuosta..

Ja olipas jännä nähdä, että minullakin tuo Ron niin kovin korkealla kun Natan kanssa ollaan löydetty jo vähän liikaakin keskinäisiä samankaltaisuuksia...

Poissa Narniadara

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: FlameFeather59
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #197 : Joulukuu 15, 2011, 18:14:42 »
Minäkin päädyin tekemään tuon testin... Aika yllättynyt olen kyllä näistä tuloksista:

Draco Malfoy   
65%
Ginny Weasley   
65%
Harry Potter   
65%
Ron Weasley   
60%
Albus Dumbledore   
60%
Sirius Black   
60%
Lord Voldemort   
50%
Hermione Granger   
50%
Remus Lupin   
50%
Severus Snape
Prosentit vahingossa jäi sinne sivulle ja nyt olen jo sulkenut sen... :/

Ginnyn voisin ajatella olevan ihan mahdollinen, mutta Draco?! En tunne olevani hirveästi samankaltainen Dracon kanssa vaikka hahmona hänestä pidänkin... Ja sitten Ginnyn jälkeen tulee Harry Potter :OO *ei halua olla Harryn kaltainen* En tykkää Harrystä oikeen paljoa ja se on noin korkealla tuolla listassa O___O Voiei... Mutta Ginnyksi eniten itseni ehkä mieltäisin... :)

Poissa salmuri

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Korpinkynsi joka lajiteltiin Rohkelikkoon.
 • Pottermore: PatronusStrike149
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #198 : Tammikuu 07, 2012, 16:41:23 »
Muistutan varmaan eniten Hermionea. Tykkään käydä koulua ja käyn usein kirjastossa. Muistutan ehkä myös hieman Lunaa minua sanotaan usei oudoksi omantienkulkijaksi. Ulkonäöltänikin muistutan Lunaa.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 07, 2012, 16:48:54 kirjoittanut salmuri »
En ole hullu, todellisuuteni on vain vähän erinlainen.

Poissa Pikkunoita

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #199 : Tammikuu 16, 2012, 17:07:55 »
Voisin sanoo että olen jotain Hermionen ja Lunan väliltä.
Rakastan lukemista, mutta en mä nyt ihan niin fiksu ole mitä Hermione.
Lunaa muistutan siksi että hän on niin omalaatuinen(lievästi sanottuna).
Tai siis en voi sanoo itteeni ihan niin persoonalliseks kun Luna on, mutta kuitenkin...

// ulkonäöltäni en kuitenkaan ole oikeen kukaan )=

// Kaksi peräkkäistä viestiä yhdistetty. :) -gamma
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 16, 2012, 17:10:42 kirjoittanut gamma »
Cecilia -> Pikkunoita

Poissa Eley

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #200 : Tammikuu 16, 2012, 17:35:20 »
Remus Lupin

"Olet viisas ja huolehtiva velho ja hyvä, uskollinen ystävä. Kuitenkin joskus yritys olla pidetty saa sinut olemaan välittämättä asioista, joista normaalisti valittaisit/protestoisit." (vapaa suomennus testistä)

Remus Lupin    
   70%
Draco Malfoy    
   60%
Ron Weasley    
   55%
Harry Potter    
   55%
Sirius Black    
   50%
Hermione Granger    
   45%
Albus Dumbledore    
   40%
Severus Snape    
   40%
Ginny Weasley    
   40%
Lord Voldemort    
   35%

Aika oikeinhan tuo on :). Melkein pelottava oikein :O
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 16, 2012, 17:38:29 kirjoittanut Eley »

Poissa Queen

 • raivostuttavan positiivinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HeartBlade125
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #201 : Tammikuu 16, 2012, 19:01:01 »
Teinpä minäkin sitten tuon testin ja sehän näytti tällaista:

You Scored as Ron Weasley

You often feel like second best and as a result don't have an awful lot of self-confidence, but a truer more capable friend would be hard to find.

Ron Weasley   80%
Hermione Granger   70%
Remus Lupin   65%
Draco Malfoy   60%
Albus Dumbledore   55%
Ginny Weasley   45%
Lord Voldemort   35%
Severus Snape   35%
Sirius Black   30%
Harry Potter   20%


Ihan oikeanlaiselta riviltä näyttää jos totta puhutaan. :D Olin itsekin ajatellut, että eniten minusta löytyy yhtäläisyyksiä Ronin kanssa – niin hyvässä kuin pahassakin. Pystyn hyvin samaistumaan Ronin fiiliksiin tämän jäädessä aina muiden (varsinkin parhaan ystävänsä) varjoon. En kuitenkaan katkeroidu siitä samalla tavalla kuin Ron, vaan enemmänkin annan vain asian olla ja hyväksyn tilanteen… Aina ei voi loistaa. Kateellinen kuitenkin olen vähän liiankin usein. :D
    Yhtäläinen huumorintajukin minulta ja Ronilta löytyy. Väännän vitsiä aina ja koko ajan ja ihan joka asiasta. Joskus myös vähän epäsopivissa tilanteissa… Mutta minkäs teet kun vakavana oleminen on välillä niin hankalaa. :D Ja samoin kuin Ronilta, minultakin löytyy piikittelyn ”taito”. Tarpeen tullen osaan iskeä arkaan paikkaan, mutta useimmiten kuitenkin hillitsen itseni, etten vahingossa sano mitään turhan ilkeää. :)
    Ei kai ole itserakasta sanoa, että olen ihan samaa mieltä testin kanssa siitä että ”truer more capable friend would be hard to find”? :D Koska voin rehellisesti sanoa, että ystäväni ovat minulle kaikki kaikessa ja luottamuksen pettäminen pahinta mitä tiedän. Olen hyvin lojaali ja aina valmiina auttamaan tai olemaan ystävieni tukena. Minun on sanottu olevan hyvin luotettava ihminen ja usein minulta haetaankin apua aina niihin kaikista vaikeimpiin ongelmiin.

Hermioneen pystyn myös samaistumaan – ainakin jonkin verran. En ehkä ole yhtä kirjaviisas kuin hän tai ota koulua niin kamalan tosissani, mutta kyllä minä fiksu olen. ;D Suurempana yhtäläisyytenä näkisin kuitenkin tunneälyn. Vaistoan herkästi muiden tunteita ja ymmärrän miksi kukakin toimii tietyllä tavalla jne, jne… Tästä syystä osaan myös ratkaista muiden tunteisiin liittyviä ongelmia ja usein on käynyt niin, että olen jotenkin päätynyt selittämään kavereilleni heidän omia tunteitaan ja he ovat tajunneet minun olevan oikeassa. :D Ehh.
   Ja ulkonäöllisesti muistutan kai eniten Hermionea. Samanlainen tukka ainakin löytyy... :D Suoristusrauta on kaveri. <2

Ääh, kauhean pitkää tekstiä nyt pukkaa. :D Eihän tätä jaksa kukaan lukea… Lyhyesti voisin vielä mainita, että ainakin Remusta muistutan uskollisuudessani ystäviäni kohtaan ja Dumbledoren järjetöntä huumorintajua löytyy myös minulta. Olen myös aika huolehtivainen, mikä sopii oikeastaan molempiin edellä mainittuihin. Dracoa muistutan varmaankin kunnianhimossani, mutta muuta yhteistä meiltä kahdelta ei oikein löydy. :D Paitsi se piikittelyn taito mistä mainitsin jo aikaisemmin. Ginnysta ja minusta en keksi mitään yhtäläisyyksiä, enkä oikein tajua miten se on noinkin ylös tuolle listalle päässyt. Saati sitten itse Voldemort. :D Eihän 35% ole paljon? Eihän?

Heh, tekisi mieli alkaa tekemään tästä kunnon luonneanalyysiä ja käydä vaikka kaikki hahmot perin pohjin läpi, mutta koska ketään ei taida kiinnostaa niin jätän nyt kuitenkin väliin. :D
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 03, 2012, 22:23:10 kirjoittanut Queen »
I'm not crazy, my mother had me tested.

Poissa Megia

 • Human Error
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #202 : Tammikuu 16, 2012, 22:11:34 »
Uskaltauduinpa minäkin aikani kuluksi testin tekemään ja tulokset näyttivät tältä

You Scored as Severus Snape

Well you're a tricky one aren't you? Nobody quite has you figured out and you'd probably prefer it stayed that way. That said you are a formidable force by anyone's reckoning, but there is certainly more to you than a frosty exterior and a bitter temper.


Remus Lupin   75%
Severus Snape   75%
Ron Weasley   55%
Ginny Weasley   50%
Harry Potter   50%
Albus Dumbledore35%
Hermione Granger35%
Sirius Black   30%
Lord Voldemort   25%
Draco Malfoy   20%

Eipä tulleet tulokset kovin suurena yllätyksenä. Olisin nimittäin itsekkin sanonut muistuttavani kaikista eniten Snapea. Lupin tuli ehkä vähän yllätyksenä - tosin postiviisena sellaisena - ja Ron, noh, suoraan sanottuna en tajua mitä Ron-prosenttini tekevät viidenkympin paremmalla puolella.

Mitä Snapeen tulee, sitä on oikeastaan aika vaikea kuvailla. Tunnen jollain tasolla suurta yhteenkuuluvuutta kyseisen hahmon kanssa. En tiedä mistä tämä tunne on peräisin, koska tarkemmin ajateltuna meillä ei ole lähes mitään yhteistä. Tiedän vain, että jos tosielämän Snape (ei niin etten uskoisi taikamaailmaan pff) kävelisi kadulla vastaan ja kävisin vain yhdenkin keskustelun tämän kanssa olisin tavannut sielunkumppanini. Ajatusmaailmat ja arvot mätsää yhteen lähes täydellisesti (mikä ei tee minusta ex-kuolonsyöjää, koulukiusattua tai kiusaajaa) joten mitäpä muuta siihen sitten oikeastaan tarvitaan.

Hermionen sijoittumisesta olen jollain tasolla vähän pettynyt. Olen edelleen sitä mieltä, että minussa piilee pieni tai vähän suurempi kympinoppilas, joka haluaa olla kaikessa paras, loistaa aina ja ajaa niiden etua, jotka sitä itse eivät pysty tekemään.
live hard live your dream.

Poissa Akaasi

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #203 : Tammikuu 17, 2012, 00:24:57 »
Minun tulokseni näyttävät tältä:

You Scored as Ron Weasley
You often feel like second best and as a result don't have an awful lot of self confidence, but a truer more capable friend would be hard to find.

Ron Weasley   
85%
Remus Lupin   
70%
Hermione Granger   
65%
Draco Malfoy   
50%
Sirius Black   
45%
Ginny Weasley   
40%
Severus Snape   
35%
Harry Potter   
35%
Albus Dumbledore   
30%
Lord Voldemort   
25%


Kuvaus osuu aikalailla oikeaan, vaikka ei mulle itselleni Ron olisi tullut heti mieleen - tosin ei mulle oikeastaan tullutkaan ketään ylitse muiden, joten siksi ajattelin tehdä testin.

Poissa pippin

 • go leafs go!!<3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkku on kaikkien kaveri...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #204 : Tammikuu 17, 2012, 18:35:05 »
Tein tuon testin ja tässä tulokset:

Draco Malfoy   
75%
Remus Lupin   
70%
Hermione Granger   
70%
Ron Weasley   
65%
Ginny Weasley   
65%
Albus Dumbledore   
60%
Severus Snape   
60%
Lord Voldemort   
55%
Sirius Black   
40%
Harry Potter   
35%

Olin todella yllättynyt tuloksista. Siis Draco Malfoy?! En osannut paria kysymystä, mutta silti...
En ole ikinä erityisemmin tykännyt Dracosta, enkä pitänyt itseäni luihuisena... Ehkä se itsekkyys sitten minut tähän tulokseen toi.
No, onneksi Lupin ja Hermione kakkosena. Olin jotenkin luullut itseäni Hermioneksi.

Kumminkin ihan hauska ja mielenkiintoinen testi. Sain tietää uusia puolia itsestäni;)
..se elää, se tallustelee...
...se miettii, se pohdiskelee...
....se lukee, se naurahtelee...
...minähän se...

Poissa Huispausfan

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #205 : Tammikuu 21, 2012, 14:18:59 »

Animaagi-sivun testissä olin Bill Weasley. Saattaisin olla myös Neville (hajamielinen), Potter (rohkea) tai James (urheilullinen)
Viktor Krum -> Huispausfan

Poissa Animaaki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: StarRiver9930
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #206 : Tammikuu 27, 2012, 15:39:50 »
Omasta mielestäni olen sekoitus joistain hamoista. Sanotaan nyt muutama perustelujen kera:
Lilyn/Jamesin tavoin olen tavallaan rakastunut erääseen henkilöön joka vihaa minua.
Lunan tavoin olen ehke hieman outo ja omissa maailmoissani. Uskon melkein mihin tahansa mitä minulle sanotaan.
Siriusta muistutan ehke hieman uhrautuvaisen luonteeni ansiosta. Puolustan (melkein) aina ystäviäni.
Tonksia siten että olen hieman kömpelö ja hauskuutan aina muita.
Hermionea muistutan älykkyyteni takia. Tai ainakin kavereideni mukaan. Stressaan joskus kokeista ja ärsytän kavereitani tietäväisyydelläni.
Ginnyä ujouteni takia

No siinä on muutama. Olen siis sekoitus noita kaikkia hahmoja ja ehke muutamaa muutakin vielä. En välttämättä edes tiedä keitä kaikkia muistutan.
Sitä kutsutaan mielikuvitukseksi, ei humpuukiksi.

Poissa victorique

 • Mini Monsteri~
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Räyh~
 • Pottermore: DraconisGold14131
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #207 : Tammikuu 27, 2012, 19:54:10 »
Muistutan ehkä eniten Lunaa, koska olen vähän outo, eikä kukaan oikein ymmärrä juttujani. :/
Ginnyä taas muistutan siten, että minulla on hieman punervat hiukset (ihan oikeasti) ja koska olen erittäin erittäin ujo.

Poissa Grazygrand

 • Kansainvälinen valio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TomFelton<3
 • Pottermore: FlameCharm28
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #208 : Tammikuu 27, 2012, 21:20:58 »
Tää kysymys on aina aiheuttanut mulle päänvaivaa. Oon jo pitkään miettinyt, että ketä muistutan eniten ja ei millään oo tullut ketään mieleen. Mutta nyt vihdoin PITKÄN pohdinnan tuloksen sanon Neville.

Itsehän olen tyttö, mutta muuten löytyy paljon samoja piirteitä Nevillen kanssa. Itse olen välillä aika hajamielinen, kömpelö, ujo ja mulla on aina ollut älyttömän huono itsetunto. Mutta kuten Neville tietää olevansa yrttitiedossa hyvä, itse taas tiedän että olen hyvä koirien kanssa ja tiedän niistä paljon. En myöskään ole koskaan ollut mitenkään suosittu, pikemminkin se hiljainen syrjään jätetty. Olen kuitenkin saanut vuosien aikana lisää rohkeutta ja varmuutta itsestäni, niin kuin Nevillekin :)! Tuntuu välillä kuin olisi omaa kasvuaan kirjoissa seuratessaan Nevillen polkua eteenpäin!
Wait till my father hears about this!

Poissa mayday

 • Ryhmyn iskemä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LeviosaThestral23731
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #209 : Tammikuu 28, 2012, 19:32:42 »
Mun testin tulos piti täysin paikkaansa;
You Scored as Hermione Granger
You're one intelligent witch, but you have a hard time believing it and require constant reassurance. You are a very supportive friend who would do anything and everything to help her friends out.

Hermione Granger 
 85%
Ron Weasley 
 80%
Albus Dumbledore 
 80%
Draco Malfoy 
 70%
Remus Lupin 
 65%
Lord Voldemort 
 65%
Severus Snape 
 55%
Harry Potter 
 50%
Ginny Weasley 
 45%
Sirius Black 
 40%


Mua on verrattu niin monesti Hermioneen, etten oikein muuta voisi kuvitellakkaan muistuttavani. Mulle kokeet ja koulu on elämä, kavereiden keskuudessa oon porukan aivot. Useimmiten se olen minä ketä pelastaa kaverit pulasta jos kyse on koulusta, ja välillä ihmisiä ärsyttää mun luontainen kirjaviisaus. Löydän itestäni myös hieman Lunan piirteitä, mua kutsutaan omituiseks ja omissa maailmoissani haahuilevaksi. Ulkoisesti taidan olla Hermione, vaikka oikea hiusten värini on vaalea ja silmät vihreät. (:
If you love me let me go
Back to that bar in Tokyo
Where the demons from my past
Leave me in peace

Poissa Bolina May

 • Captain Gale
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valitseeko tie kulkijansa vai kulkija tiensä?
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #210 : Helmikuu 01, 2012, 17:36:37 »
Lueskelin tätä topicia ja tunsin itteni hieman tyhmäksi kun mietin et en ole kukaan näistä... Vaikka olen fiksu ni musta ei ole ahkeraks kuten Hermione, enkä todellakaan pelkää hämähäkkejä niinku Ron. Mä en myöskään joudu ongelmiin Harryn tapaan, mul ei ole Ginnyn punaista tukkaa eikä Nevillen huonoa muistia. Sit joku mainitsi Jamesin ja Siriuksen. Hei mä olen Remus. Oon rauhallinen ja fiksu ja järkevä, kannan huolta mulle läheisistä ihmisistä ja meen innolla mukaan täysin päättömiinkin suunnitelmiin kunhan tavoitteena ei ole aiheuttaa toisille ihmisille henkilökohtaista harmia. (Yleistä harmia sen sijaan... Tottakai olen mukana !!:D) Usein kaikissa sekopäisissä jutuissa mä teen suunnitelmat kun joku on kehitellyt idean, mut toisaalta osaan sanoa milloin menee liian pitkälle. Mä en myöskään viihdy huomion keskipisteessä vaan näyttelen mieluummin sivullista.

// tein nyt tuon testin ja tässä tulos:

Remus Lupin 80%
Ginny Weasley 80%
Albus Dumbledore 75%
Severus Snape 70%
Ron Weasley 70%
Lord Voldemort 65%
Hermione Granger 60%
Sirius Black 55%
Draco Malfoy 40%
Harry Potter 40%

Oon aika yllättyny täst tuloksesta mut tarkemmin ajatellen ihan oikealta se kuulostaa. En odottanu et mulla olis jotain yhteistä Dumbledoren tai Voldemortin kanssa.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 22, 2013, 10:58:57 kirjoittanut nightingale »
I really need to know is there a place to me

nightingale -> Bolina May

Poissa varjopoika

 • the world's only consulting detective
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: GhostPumpkin94
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #211 : Helmikuu 01, 2012, 19:53:34 »
You Scored as Draco Malfoy
Spoilt and proud, you place high value on the purity of wizard blood and look set to follow in your father's somewhat shady footsteps.

Draco Malfoy  75%
Ron Weasley  70%
Hermione Granger  70%
Ginny Weasley  70%
Remus Lupin  70%
Albus Dumbledore  55%
Severus Snape  45%
Lord Voldemort  45%
Harry Potter  40%
Sirius Black  40%Oho. En nyt tiedä kuinka paikkaansapitävä tuo nyt on, sillä minulla on huono itsetunto enkä katso melkein ketään ylimielisesti... Enkä nyt tietoisesti ainakaan kiusaa muita ihmisiä, pikemminkin yritän saada kaikki suvaitsevaisiksi. Mutta tosin olen melkein aina väärinymmärretty ja minussa on hieman kermaperseen vikaa (lisäksi pidän talvella karvalakkia :D). Nojoo, ei siitä sen enempää.
Omasta mielestäni muistutan eniten ehkä Remus Lupinin ja Severus Kalkaroksen risteytystä, sillä luen paljon ja vietän aikaani yksin, eikä minulla ole juuri lainkaan ystäviä. Koulussa minulla on eräs kaveriporukka jonka mukana haahuilen silloin tällöin, mutta tunnen oloni aina ulkopuoliseksi.
You're a human after all.

Poissa Meleth

 • Viimeinen vihollinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Remember that the last laugh is on you.
 • Pottermore: RiverLight18790
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #212 : Helmikuu 03, 2012, 22:16:26 »

You Scored as Albus Dumbledore

Strong and powerful you admirably defend your world and your charges against those who would seek to harm them. However sometimes you can fail to do what you must because you care too much to cause suffering.

Albus Dumbledore    
   55%
Draco Malfoy    
   50%
Hermione Granger    
   45%
Ron Weasley    
   40%
Sirius Black    
   40%
Severus Snape    
   40%
Remus Lupin    
   35%
Ginny Weasley    
   35%
Harry Potter    
   15%
Lord Voldemort    
   10%

Jaa.
Tämähän oli mielenkiintoinen tulos.
En ole koskaan ajatellut että muistuttaisin Dumbledorea.
Mutta kyllä välitän paljon muista ihmisistä että se on yksi juttu mikä minulla ja Dumbledorella on samaa.
Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

Poissa Cara

 • Noita
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Hihiiii<3
 • Pottermore: GhostQueen12515
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #213 : Helmikuu 05, 2012, 10:33:23 »
Muistuttaisin ehkä Ronia. Ainakin luonteeltani:)
Ron♥

Poissa Bamin

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #214 : Maaliskuu 01, 2012, 15:58:23 »
Muistutan ehkä eniten Dumbledorea tai Tonksia. En pidä henkilökohtaisesti kummastakaan roolista, mutta koen vain olevani aika samanlaisia. Dumbedoressa ja minussa on samanlaista salaperäisyys, omituiset metaforat, älykkyys (tosin itteltäni ei löydy kirjaviisautta, ennemminkin "elämänviisautta"). Myös "osa rakastaa, osa vihaa" -sanonta myös kuuluu meihin molempiin. Eli toisin sanoen osa ihmisistä ei voi sietää Dumbledorea Harry Potterissa tai minua oikeassa elämässäni. Ja toinen osa taas rakastaa.
Tonksissa ja miussa on samanlaisuutta meidän huumori, kömpelyys ja ystävällisyys. Olen todella seurallinen ja nautin huomiosta. Tonksiin en ole pahemmin perehtynyt, joten nyt en osaa perustella metreittän tätä ajatusta. Mutta sen vain tietää. :)

Testin mukaan:
Minerva McGonagall   100%
Sirius Black   83%
Harry Potter   83%
Ginny Weasley   67%
Albus Dumbledore   67%
Dobby   67%
Fred and George Weasley   50%
Severus Snape   50%
Ron Weasley   50%
The Dursleys   33%
Molly Weasley   33%
Hermione Granger   33%
Rubeus Hagrid   33%
Lord Voldemort   33%
Draco Malfoy   33%

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #215 : Maaliskuu 09, 2012, 14:55:49 »
Tein tuon testin, ja tulos tuli vähän yllätyksenä. En tiedä, johtuuko siitä että en ehkä osannut muutamaa kysymystä, vai siitä että todella olen kuin tuo henkilö joka testissä kerrottiin olevan eniten minunlaiseni.

Olisin kuvitellu, et tulokses olisi tullut Ginny - täysin erinlainen tyyppi kun Voldemort. Mut saattaahan se toki olla, et meissä on jotain samoja piirteitä.

You Scored as Lord Voldemort
Evil and power hungry, you strike fear into the hearts of all wizard kind.

Lord Voldemort   
85%
Harry Potter   
80%
Ron Weasley   
60%
Albus Dumbledore   
55%
Ginny Weasley   
55%
Severus Snape   
50%
Hermione Granger   
50%
Remus Lupin   
50%
Sirius Black   
45%
Draco Malfoy   
30%
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa larppake

 • AK-ryhmäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #216 : Maaliskuu 09, 2012, 18:31:31 »
Luulisin, että muistutan eniten Hermionea, Ronia ja Lunaa. :)

Minulla on Hermionen huolehtivuus ja ehket älykkyyskin.

Minulla on Ronin pieni pelokkuus.

Minulla on Lunan vaaleat hiukset ja hiljaisuus.
H a R r Y p O t T e R <3

Olen kiitoksen velkaa Rowling!

Poissa Wood Nymph

 • Renegade
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Luksusloimu!
  • something worth fighting for ~ Tumblr
 • Pottermore: ScarletSun17528
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #217 : Maaliskuu 10, 2012, 19:48:15 »
Tätä kyllä pitäs kysyä kavereilta, koska muuten taitaa mennä metsään :D

Ala-asteella olin tosi paljon Hermionen kaltainen, tunnollinen, yks parhaimmista mun luokalla, ystävällinen, "nipottaja" yms. Nyt oon ehkä Ronin, Lunan, Siriuksen, Harryn ja Ginnyn sekotus :---D no jo oon monipersoonainen...Ronin sarkasmista läppää heitän, ainakin kaverit nauraa mun seurassa. Lunan "outous", tarkkaavaisuus ja erikoiset jutut multa löytyy, samoin kun Siriuksen itsepäisyys. Ginnyn tempperamenttisuus mulla nousee vahvasti esiin. Harryn rakastavan olemuksen luulen myös omaavani :)
Well then, I think the answer is that a circle has no beginning.
-Luna Lovegood, DH

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #218 : Huhtikuu 02, 2012, 22:14:50 »
Pitkällisen pohdinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen että Luna.

Olen hänen kaltaisensa, hieman outo ja omiin maailmoihinsa uppoava lapsi. Puolustan kuitenkin erittäin tulisesti itselleni tärkeitä asioita enkä anna kenenkään puhua niistä pahaa kuulteni. Toisaalta itseeni kohdistuvat typerät kommentit menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! Lunalla on hieno asenne ja arvostan häntä hahmona paljon.

Poissa Sieppi

 • Tukintolvana
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Boldly going through space and time
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #219 : Huhtikuu 06, 2012, 09:36:11 »
Muistutan varmaan eniten Ronia ainakin huumoriltani ja ehkä vähän ulkonäöltäkin (pisamat!)
Toinen jota muistutan luonteelta on Remus Lupin, olen vähän hiljainen ja syrjäänvetäytyvä, mutta ystävien seurassa minut on helppo houkutella kaiken maailman ongelmiin...
"There's no point in growing up if you can't be childish sometimes!"

Poissa Vampyyritar

 • Hourailevia kirjoja lukeva vampyyri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vampyyri
  • Pandemonium - Varjojen kaupungit
 • Pottermore: UnicornGalleon8000
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #220 : Huhtikuu 06, 2012, 19:48:38 »
Veikkaan, että olisin lähimpänä Lunaa. Hankalahan se näin itse on sanoa. Koulussa "lempinimeni" on hullu ja Luna Lööperi. Emmeköhän ole molemmat vähän tärähtäneitä. Ja GeorgeFred vikaa minusta myös löytyy. Kukaan ei ole turvassa kun pääsen mökille!
Vampires and books are all what I need for live...

Poissa Lunar

 • In Noctem
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: OwlPurple13890
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #221 : Toukokuu 25, 2012, 12:11:55 »
Muistutan luultavasti eniten Lunaa. Ulkonäöllisesti ehkä vain hiuksista ja silmistä (ei niiden väristä vaan muuten), mutta luonteelta aika paljon. Olen hieman omituinen, minulla on omat oudot juttuni, eivätkä muut välttämättä tajua niitä. Minulla on hyvä mielikuvitus ja voisin helpostikin uskoa sellaisiin asioihin kuin ruttusarviset niistaisikit ja lirppuvat loistoveikot. Olen myös jokseenkin älykäs (itsekehuaitsekehua) ja onhan Lunakin, kun katsoo pintaa syvemmälle. Minulla ei myöskään ole erityisen paljon ystäviä. Puolustan aina omia mielipiteitäni, kuten Lunakin, enkä pahoita mieltäni muiden haukkumisista. Kaiken tämän perusteella ja vielä plussana se, että Luna on lempihahmoni, voisin olla melko varma, että muistutan juuri Lunaa.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 17, 2013, 20:01:27 kirjoittanut Lunar »
The end
The songwriter's dead

Poissa Zabit

 • Unessa
 • Kelmitär
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #222 : Heinäkuu 14, 2012, 14:59:31 »
Minäkin tein tuon testin (-:

You Scored as Ron Weasley
You often feel like second best and as a result don't have an awful lot of self confidence, but a truer more capable friend would be hard to find.


Ron Weasley   
90%
Hermione Granger   
65%
Draco Malfoy   
65%
Albus Dumbledore   
65%
Harry Potter   
60%
Remus Lupin   
55%
Ginny Weasley   
45%
Severus Snape   
45%
Sirius Black   
40%
Lord Voldemort   
25%


Ennen testin tekemistä pohdiskelin pitkään, että ketäs ihmettä oikein muistuttaisin. Pohdiskelin pitkään, että mitenkäs olisi Ginny - aluksi ujo, mutta myöhemmin aikamoisen rohkea - mutta päädyin siihen, etten ehkä kuitenkaan ole niin tulinen.
Testin tulos on kuitenkin mielestäni aika osuva, en jostain syystä edes tullut ajatelleeksi Ronia, vaikka luonteemme taitavatkin olla melko samanlaiset.
En ehkä ole fiksuin lapsi tai osaa keskittyä koulunkäyntiin, mutta osaan ajatella kinkkisissä tilanteissa taktisesti ja olla mitä lojaalein ystävä. Olen tahattoman komiikan tähti, ja saatan joskus sanoa pamauttaa jotakin, joka saa ihmiset nauramaan. Olen joskus todella suorasukainen, enkä aina tajua loukkaavani toisia. Joissain tilanteissa kiusaannun helposti, ja toimin tai puhun kankeasti. Pelkään, etten ole yhtä hyvä kuin muut, ja suuri toiveeni on saada muilta arvostusta.
Women and cats will do as they please ˘◡˘

Poissa Arnold Puff

 • Pelastakaa Arnoldit
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: FlooWing19151
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #223 : Heinäkuu 17, 2012, 18:32:21 »
Muistutan varmaan eniten Ginnyä. Ulkonäöllisesti mulla on punertavat hiukset, noh... silmät ovat eriväriset kuitenkin. Ja kuten Ginny, en itke melkein koskaan.
 Ja Ginny on Rohkelikossa - tuntuu, että mäkin voisin olla siinä, vaikka olenkin Puuskupuhissa Pottermoressa.
Olipa herkullinen aamiainen, eikö vain? Minulla ainakin on maha tosi täynnä.

Poissa Bellex

 • triX
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Just smile, let it shine!
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #224 : Lokakuu 05, 2012, 22:21:50 »
Testin mukaan olisin Ron :D Mutta olen erimieltä.
On vaikea luokitella itsensä vain yhdeksi hahmoksi. Periaatteessa voisin olla Hermione. Luen hyvin paljon ja pärjään koulssa hyvin. Rakastan kirjoja ja kirjastoja! Olen hyvin vastuuntuntoinen ja todella huolehtiva ihminen. Varmsitan 1000 kertaan että kaikki tarvittava on mukana ja muutenkin että kaikki on kunnossa.
Toisaalta löydän itsetäni enemmän Nevillen piirteitä. Olen välillä ujo. Ennen olin hyvin ujo, aivan kuten Neville ensimmäisissä kirjoissa. Minulla ei myöskään ole hirveästi itseluottamusta. Pelkään aina epäonnistuvani. Vasta viime vuosien aikana olen saanut itsetuntoni suht. kohdalleen, kuten Nevillekin loppua kohti sai. Olen myös hyvin hajamielinen ja kömpelö :D En myöskään ole koskaan ollut kovin suosittu koulussa. Kyllä kavereita on riittänyt, mutten koskaan ole ollut silti suosittu. Olen myös joutunut suosittujen ihmisten kiusaamaksi ja pilkan kohteeksi.
Minulla on punertavat hiukset joten voisin olla sen puolesta Ginny :D mutta mielestäni se ei riitä perusteluksi. Toissaalta Ginnykin oli aluksi hyvin ujo mutta pääsi siitä yli. Olen kyllä toisinaan myös hyvin tempperamenttinen kuten Ginny. Olen kasvanut vain kahden veljen kanssa, mutta piti siinäkin oppia puoliansa pitämään.
"You're never fully dressed
Without a smile!"

Poissa Weasleyn Welhokaniini

 • Kynttilöiden lumo Suuressa salissa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonstoneSeeker27459
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #225 : Lokakuu 05, 2012, 23:25:06 »
Ketäkö muistutan? Tää on kyllä aika vaikee...

Hermionen ja Lunan sekoitus
Tykkään käydä koulussa ja olen aika tunnollinenkin (hyvin harvoin olen myöhässä, koulukirjat ja kirjoitusvälineet mukana) koulunkävijä vaikka sinänsä kotiläksyt ovat jääneet yläasteen ja lukion aikana aika monesti tekemättä. Mutta koulussa ollessani haahuilen muissa maailmoissa ja pidän itseäni omituisena ja outolintuna ja viihdyn omissa oloissani koulun kirjastossa. Aina kun mahdollista, minut voidaan myös löytää nokka kiinni kirjasta tai kirjoittamassa tarinaa.

Fred ja George + Tonks
Olen kuulema tullut enooni ja täten myös jollakin tavalla myös kaksosiin... Ja Tonks on jollakin tapaa hauska tapaus kömpeydellään. Olen (tai en tiedä) hieman kömpelö, ja minulla on moneen kertaan ja eri väreillä värjätty tukka (milloin on ollut mustaa, milloin punaista, blondia ja kestottomista väriaineista on ollut ainakin kupari ja mitä niitä nyt oli...) ja Tonks pystyy halutessaan muuttamaan hiustensa väriä/pituutta/muotoa tahdonvoimasta.

Bellatrixin ja Vauhkomielen sekoitus
Olen vähemmän seko kuin Bella, mutta rakastan Bellan hulluutta ja haluaisin vain kiduttaa kiduttamisesta päästyäni paria ihmistä ja tuottaa heille siten tuskaa ja tuhota heidät samalla tavalla kuin Bella tuhosi Nevillen vanhemmat. Vaikka Alastor on kanssa jollakin tapaa 'seko', vastaa hän erittäin hyvin sellaista ihmistä, joka aluksi voisi tuntua oudolta ihmiseltä, mutta tutustumisen jälkeen on erittäin mukava ihminen.

Sirius
Sirius on aika lailla menneisiin takertuva, masentunut ja FK -leffassa Siriuksen pukeutuminen oli rockhenkistä. Itse takerrun muistoihin ja haluaisin elää jotkin hetket uudelleen ja uudelleen, olin pahasti masentunut tässä parisen vuotta sitten. Olen vieläkin yhä jollakin tasolla masentunut, mutten enää ihan niin pahasti kuin silloin pari vuotta sitten. Pukeutumiseni on Siriuksen tapaan rockhenkistä.

Pienenä olin Murjottava Myrtti. Purskahdin herkästi itkemään ja näin, mutta tästä piirteestä olen päässyt eroon iän myötä, mutta tämä haalistunut piirre on yhä osa minua eikä tuskin koskaan tule häviämään minusta, vaikka kuinka haluaisinkin.

Ginny
Ja nyt tarkoitan SK -aikaista ujohkoa Ginnyä. Olen pienestä pitäen ollut ujo, mutta ujous on iän myötä pikkuhiljaa haalistunut. En ole enää niin ujo kuin joskus tarhaikäisenä, mutta olen silti yhä ujo, en uskalla mennä tutustumaan ihmisiin, mutta tutustuttuani ihmisiin olen avoimempi ja iloisempi.

***

Tästä tod.näk. jäi uupumaan jotakin, mutta tässä nämä kaikki pääpiirteittäin

//muoks ton testin mukaan - minkä monet ovat ilmeisestikin tehneet - tulokseni oli Severus

Lainaus
You Scored as Severus Snape

Well you're a tricky one aren't you? Nobody quite has you figured out and you'd probably prefer it stayed that way. That said you are a formidable force by anyone's reckoning, but there is certainly more to you than a frosty exterior and a bitter temper.

Severus Snape 75%
Hermione Granger 70%
Ron Weasley 65%
Harry Potter 65%
Remus Lupin 65%
Ginny Weasley 60%
Lord Voldemort 60%
Albus Dumbledore 55%
Draco Malfoy 50%
Sirius Black 45%

Severus on hiljainen ja omiin oloihinsa vetäytyvä 'angstailija', kuten minäkin. Välillä olen hyvin äänekäs ihminen, mutta kumpikaan meistä ei kerro tunteistaan kenellekään.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 05, 2012, 23:47:27 kirjoittanut Welhokaniini »
Welhokaniini -> Weasleyn Welhokaniini

LovekivaLunaLove

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #226 : Lokakuu 06, 2012, 09:10:01 »
Olen sekoitus monista eri hahmoista.
 Ensimmäisenä nimeäisin juurikin Hermionen. Hänen tapaansa vietän usein laatuaikaani kirjastossa opiskeluun tai muutenkin yleisesti lukemiseen. Pidän kovasti koulusta ja olenkin aika hyvä oppilaskin. Ja usein, kun luen kirjoja, muista lähes kaiken, mitä siellä on mainittu...toimisipa tämä myöskin koulukirjojen kanssa..
 Seuraavana hahmona käsittelisin Lunan. Muistutan häntä sen höpsöyden vuoksi ja koska omasta mieletäni hänellä on paha tapa unohdella asiota herkästi. Lunan tapaan olen myöskin ystävällinen lähes kaikille ja joskus saatan sanoa jotakin fiksua, tajuamatta sitä itsekään. Pidän melkein kaikkia ihmisiä ystävinäni ja olen ollut koulukiusatta lähes viitisen vuotta.
 Onhan niitä hahmoja lisääkin, mm. Molly, Draco sekä Severus. Niissä on kylläkin joitakin tiettyjä piirteitä, mutta niiden hahmojen ja minun yhtäläisyyksiini en ole perehtynyt niin tarkasti, kuin Hermyyn tai Lunaan.

Poissa Florida

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Ravista nyt myrskyhuonetta
  • Lillyn nettisivut
 • Pottermore: DraconisCat1558
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #227 : Lokakuu 07, 2012, 15:18:36 »
Minäkin olen sekoitus monesta hahmosta.

 Dracon mainitsisin ensimmäisenä. Olen ehkä hieman liian ylpeä, perheeni on melko rikas ja halutessani osaan olla todella ilkeä.
 Kuitenkin minussa on myös Hermionea. Luen paljon, rakastan lukemista. Mutta toisin kuin Hermione, en ole hyvä koulussa. Mutta vietän paljon aikaa kirjastossa ja omistan valokuvamuistin.
 Lunaakin minussa on. Olen erilainen ja ylpeä siitä. Mua kuvailtiin joskus lauseella: "Tyttö, joka inhoaa kliseitä" ja se on todellakin totta. Rakastan pukeutua eri tavalla kuin muut ikäiseni nuoret ja rakastan käyttäytyä eri tavalla, kuin minun olettaisi käyttäytyvän.
 Ginnyä ja Lilyäkin minussa on. Omistan ensinäkin punaiset kiharat hiukset ja ruskeat silmät. Ginnyä tulee muutenkin, sillä tulen isosta perheestä (vaikka me ei olla köyhiä, niin kuin Weasleyt) ja omistan huumorintajun. Lilyyn vertaisin itseäni juurikin noiden punaisten hiusten takia ja lukemiseni takia.
 Ja vielä viimeisenä, muttei väheisempänä, Fred ja George. Olen samanlainen keppostelija, sitä tyyppiä, joka oikeasti saa kaikki nauramaan ja jonka äiti näkee punasta, kun keksin jonkun "mahtavan" idean. Ja mulla on oikeasti tosi paljon ystäviä, vain harva on sanonu suoraan inhoavansa mua.
Palavana paperina
   sataa maahan tarina,
   johon meidät kirjoitettiin

Poissa Sieppi

 • Tukintolvana
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Boldly going through space and time
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #228 : Lokakuu 07, 2012, 16:00:26 »
Testin mukaan olen eniten Ron Weasley, sitten Remus Lupin ja kolmantena Draco Malfoy. Tuo Malfoy tuli vähän yllätyksenä, mutta voi olla, että minussa on jotain Dracon piirteitä. En ainakaan itse ole niitä huomannut. Samaa mieltä olen testin kanssa Ronista ja Remuksesta. Huumoria minulta ainakin löytyy ja pisamia. Punaisia hiuksia en omista, mutta olen haaveillut värjääväni hiukseni joskus punaisiksi. Vaikka minut saakin helpolla innostumaan, en kuitenkaan ole ensimmäisenä ryntäämässä joka paikkaan, ja kaveriporukassa olen yleensä se hiljaisin.
"There's no point in growing up if you can't be childish sometimes!"

Poissa Autumn Skye

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: StoneRose7657
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #229 : Lokakuu 16, 2012, 18:52:50 »
Kaikki mun Potter-fani kaverit sanoo, että oisin naispuolinen Draco Malfoy. Kai mä sit oisin.

Tein testin myöhässä, ja tuli Malfoy : D jes.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 16, 2012, 18:57:14 kirjoittanut Autumn Skye »
We're immortal, you and I.

Poissa Salmiakki

 • Tittelitön
 • Vuotislainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #230 : Lokakuu 18, 2012, 10:40:54 »
Varmaan Tonks, olen itse asiassa monessa suhteessa hyvinkin samanlainen kuin hän. Olen kömpelö ja sählään hirveästi, inhoan etunimeäni, sotken ja vihaan siivoamista, tykkään Remuksesta :D ja sillä vissiin. Mäkin haluan pinkit hiukset .__.

Tai Vauhkomieli, koska olen oikeasti aika vainoharhainen. Alituinen valppaus! Ja mulla on myös hyvin omituinen nenä.

Ulkonäöllisesti olen ehkä eniten Hermione, eli mulla on ruskeat pörröiset hiukset ja ruskeat silmät ja onpahan vielä vähän isot hampaatkin. Ja äitini on sitä paitsi hammaslääkäri :D
"Olisi kauheata, jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis."

Poissa Glith

 • dramaattinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Once upon a time...
 • Pottermore: NettleSun29585
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #231 : Marraskuu 04, 2012, 02:13:31 »
Heh, olen jotenkin aina ajatellut itseni Tonksin ja Ronin sekoitukseksi, en ole ihan varma minkä takia. Olen kömpelö ja kompastelen jatkuvasti kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiinkin juttuihin, ja yleisesti ottaen vain sählään ja höslään kamalasti. Ronin osalta taas että huumoria on ja olen vähän hölmö, en ehkä tyhmätyhmä, mutta sellainen hömelö. :'D ja minulla oli punainen tukkakin vielä pari kuukautta sitten. Ja silmät on siniset, ja pisamia on vähäsen. Mutta toisaalta luokittelen itseni hiukan samanlaiseksi kuin Sirius; rento elämänasenne ja niin pois päin, olen mielestäni aika itsevarma ja minulla on paljon kavereita. Mutta en kullä ole naistenmies(tai -nainen). :D
Mutta sitten kavereiden mielipiteet. Ne sanovat, että olen yksinäni yhtä paha kuin Weasleyn kaksoset ovat yhdessä. :'D onhan se totta että tykkään tehdä pieniä, hyvää tarkoittavia piloja ja nauraa sitten muiden kustannuksella ja huoneestani kuuluu aina outoa kolinaa ja pauketta, mutta en minä nyt ehkä... tai no, en sano mitään. Porukat totesivat kerran, että olen kuin Weasleyn perheen paha henki tai Riesu, samanlainen kiusanhenki. Hih. ^^

Ja kun tein tuon testin, se sanoi näin:

Sirius Black   70%
Severus Snape   65%
Ron Weasley   65%
Harry Potter   65%
Hermione Granger   60%
Remus Lupin   55%
Draco Malfoy   55%
Albus Dumbledore   40%
Lord Voldemort   30%

Ja katsos, Siriushan se siellä, komeilee ykköspallilla! (-:

Poissa Florida

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Ravista nyt myrskyhuonetta
  • Lillyn nettisivut
 • Pottermore: DraconisCat1558
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #232 : Marraskuu 04, 2012, 21:06:10 »
Minäkin olen sekoitus monesta hahmosta.

 Dracon mainitsisin ensimmäisenä. Olen ehkä hieman liian ylpeä, perheeni on melko rikas ja halutessani osaan olla todella ilkeä.
 Kuitenkin minussa on myös Hermionea. Luen paljon, rakastan lukemista. Mutta toisin kuin Hermione, en ole hyvä koulussa. Mutta vietän paljon aikaa kirjastossa ja omistan valokuvamuistin.
 Lunaakin minussa on. Olen erilainen ja ylpeä siitä. Mua kuvailtiin joskus lauseella: "Tyttö, joka inhoaa kliseitä" ja se on todellakin totta. Rakastan pukeutua eri tavalla kuin muut ikäiseni nuoret ja rakastan käyttäytyä eri tavalla, kuin minun olettaisi käyttäytyvän.
 Ginnyä ja Lilyäkin minussa on. Omistan ensinäkin punaiset kiharat hiukset ja ruskeat silmät. Ginnyä tulee muutenkin, sillä tulen isosta perheestä (vaikka me ei olla köyhiä, niin kuin Weasleyt) ja omistan huumorintajun. Lilyyn vertaisin itseäni juurikin noiden punaisten hiusten takia ja lukemiseni takia.
 Ja vielä viimeisenä, muttei väheisempänä, Fred ja George. Olen samanlainen keppostelija, sitä tyyppiä, joka oikeasti saa kaikki nauramaan ja jonka äiti näkee punasta, kun keksin jonkun "mahtavan" idean. Ja mulla on oikeasti tosi paljon ystäviä, vain harva on sanonu suoraan inhoavansa mua.
Okei, tein nyt tuon testin ja järkytyin hieman koska vastaukset:

 Lordi Voldemort 80%
Ginny Weasley 75%
Remus Lupin 75%
...Harry Potter 60%
Sirius Black 55%
Albus Dumbledore 55%
Draco Malfoy 50%
Hermione Granger 50%
Ron Weasley 50%
Severus Snape 50%

 Omasta mielestäni en muistuta yhtään Lordi Voldemortia, mutta miten sen nyt ottaa xDD Lisäks tuo Remus pisti vähän yllättämään. Ginnyn ymmärrän täysin, oon vähä Ginnyn näkönen ja samanlainen muutenkin. Tuo Dumbledorekin yllätti, samoin se, että Draco oli noin alhaalla - mulle on nimittäi melkei aina sanottu, et muistutan Dracoa eniten.
Palavana paperina
   sataa maahan tarina,
   johon meidät kirjoitettiin

Poissa Eriya

 • Tähtienyö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #233 : Marraskuu 05, 2012, 20:29:43 »
Kyllä mä eniten Hermionea muistutan. Hiukset tosin on (tällä hetkellä, saattaa olla että tummentuvat iän myötä) vaaleanruskeat/ kultaiset mutta ne on usein tosi pörröset ja jonkin verran kiharatkin :) Oon myös mielestäni hyvä koulussa ja saan hyviä numeroita ja mulla on suhteellisen korkeat tavoitteet. Ja oon ainut lapsi. Ja rakastan kirjoja & kirjastoa. Siis RAKASTAN <3 Pienestä asti oon mieltäny itteni Hermioneks, en osaa oikeen miettiäkään muita :D Tykkään myös selittää kaikkea sanatarkasti ja on mussa pilkunviilaajankin vikaa.

Testistä tosin sain Ginnyn... Tätä en kyllä ite ois osannu aavistaa mutta ehkä sitten :)
Muistutan omasta mielestäni Frediä ja Georgeakin, etenkin erään nimeltämainitsemattoman kaverini kanssa sähläillessä...
Ja myös Luna on jotenkin oman tuntuinen, sellanen vähän outo ja omissa maailmoissaan elävä ;)
I'm on a road of broken dreams and I need to know why
Seek the truth through lies to be my guide
I'm in a world of doubt and trust, can't deny 

Poissa Unituhka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DreamAsh2093
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #234 : Tammikuu 11, 2013, 11:22:22 »
Kutosluokalla ollessani oli tällänen hauska tilanne, et olin ihan Hermionen näköinen. :) Mulla on luonnostaan samanlaiset hiukset, ku sillä (elokuvissa), ja satuimpas hengaamaan vielä jätkän kanssa, joka oli ihan samannäköinen, kun Ron Weasley! Se oli kans sellanen, et sil oli oranssit hiukset (luonnostaan) ja se oli tosi kova ahmatti. :D

Luulen, että Ginny osuu lähimmäs nykypäivänä. Emme näytä niin samalta, mutta mun luonne on aika pitkälle samanlainen. Ollaan lisäks molemmat urheilullisia, kiinnostuttu samanlaisista asioista ja ollaan molemmat vähän poikamaisia, joten jos oltais kavereita, niin tultais varmasti hyvin toimeen.
Kata -> Unituhka

Poissa ted lupin

 • Vuotislainen
 • J.K. Rowling
  • Livejournal
 • Pottermore: FlightFang22048
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #235 : Tammikuu 12, 2013, 16:53:50 »
olen luonteeltani kai hermione sillä luen koulukirjoja ja muitakin kirjoja ja saan niistä tiedon.ulkonäöltäni olen kai luna koska minullakin on pitkät vaaleat hiukset mutta en ole kaunis koska muuten olisin enemmän fleur.silmäni ovat siniset vaikka en tiedä onko lunalla siniset silmät.olen luonteeltani myös vähän ron koska en pidä hämähäkeistä(kukapa pitäisi). tulen myös helposti mustasukkaiseksi aivan kuin ron. muistutan kai myös frediä ja georgea koska pidän keppostelusta.ja vielä yksi hahmo jota muistutan on kai harry.olen yleensä uhkarohkea ja pidän seikkailuista.pidän myös ystävieni puolta tyhmiä vastaan.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 12, 2013, 18:13:06 kirjoittanut Zenzibar »

Poissa hanhyokkasikimppuuni

 • Kalpa Kassinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nobody's Perfect
 • Pottermore: FrogMarauder14005
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #236 : Tammikuu 14, 2013, 21:28:35 »
Luultavasti olisin Luna Lovekiva, koska olen blondi, outo ja , no fiksu kuten Lunakin. Pidän pääni, enkä kauheasti välitä, mitä muut sanovat esim. ulkonäöstäni.Korpinkynteenkin minut on aina lajiteltu.

Poissa serpensortia

 • Aamu-usva
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Have a cup of tea.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #237 : Tammikuu 18, 2013, 21:10:35 »
Tein tuon testin rehellisesti (toisin kuin yleensä >D) ja tässä tulokset:

Draco Malfoy...............85%
Remus Lupin...............80%
Sirius Black.................70%
Severus Snape   ..........70%
Ginny Weasley...........70%
Hermione Granger.....65%
Lord Voldemort..........60%
Albus Dumbledore.....60%
Ron Weasley.............55%
Harry Potter..............50%

Olen ihan tyytyväinen tuohon, paitsi että Hermionen voisi heittää tuolta välistä jonnekin hyyvin kauas... Ehkä Hermione tuli siitä akateemisuudesta jne... No, Draco on kuitenkin lempihahmojeni listalla sijalla 2 ja olen hyvin ylpeä <3 (; Severus on siis suosikkini, ja muistakin noista hahmoista tykkään, paitsi siis Harrysta ja Hermionesta. Ginny on myös hiukan ärsyttävä kuten Siriuskin aika ajoin... Joka tapauksessa uskon, että testin tulokset pitävät suurinpiirtein paikkansa.

Olen melko paljon samanlainen kuin Draco pohjimmiltaan; epävarma, kunnianhimoinen, pelkuri(siis ilman tukijoukkoja), luulen väliin itsestäni liikoja ja esitän rohkeampaa kuin olenkaan... Jopa itselleni. En kyllä ole kiusaaja, että siinä eroamme Dracksun kanssa. Lupiniakin minussa on, sillä olen sellainen aika hiljainen, asiansa hoitava ja muita autteleva tyyppi, joka päätyy silloin tällöin muiden pilkan kohteeksi.

Minussa siis sekoittuvat Draco ja Remus. Hiukan erilaisia persoonia minusta :D Mutta tämä vahvistikin mielipiteeni siitä, että meikäläinen on yhtä kuin ristiriita.
"We'd apologize for being the best house...
But we don't really want to."

Poissa ghostie

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DFTBA
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #238 : Tammikuu 18, 2013, 23:06:43 »
En ole ikinä osannut ajatella, ketä hahmoa muistutan eniten. Tein kuitenkin tämän testin ja sain vastaukseksi:

Ron Weasley 80%
Severus Snape 75%
Hermione Granger 65%
Ginny Weasley 65%
Remus Lupin 65%
Draco Malfoy 65%
Albus Dumbledore 65%
Harry Potter 55%
Sirius Black 40%
Lord Voldemort 30%


En ole ikinä ajatellut olevani Ron, vaikka välillä olenkin samastunut häneen joissain määrin. Tuon testin kommentti, mitä tuossa sanottiin "You often feel like second best and as a result don't have an awful lot of self confidence, but a truer more capable friend would be hard to find.". Niihin tuohan kuvaa aika hyvin minua, ja tietysti myös Ronia. Eli kyllä sieltä siis löytyy samankaltaisuutta. Kaipa tuo lista muutenkin käy järkeen.
Ron on kyllä aina ollut lempihahmoni, ehkä sekin kertoo jo jotain, vaikka en ole sitä ennen aikaisemmin itse älynnytkään.
"'Cause I need Harry Potter like a grindylow needs water"
11 years and counting ♥

Poissa Cutiemimi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #239 : Toukokuu 16, 2013, 18:27:27 »
olisin ehkä luna oon vähän outo ja oon omalaatunen ja oon myös aika ilonen
♥:llä CutieMimi

Poissa Ira

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • the only way is rebellion.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #240 : Kesäkuu 20, 2013, 10:28:04 »
Ensiksi sanon, että tiedän että moni täällä muistuttaa samaa kuin minä. Mutta en voi sille mitään, että muistutan juuri häntä. Ja oikeasti, minä tätä hahmoa muistutankin paljonkin.

Tähän ei kauheasti muuta vastata kuin Hermione. Olen joo hyvä koulussa - kaseja, ysejä ja kymppejä. Teen muutenkin aina tarvittavat tehtävät ja jotkut kamut katsovat läksyt minulta. Eivät he kuitenkaan usein, mutta silloin kun heiltä on unohtunut vaikka kirjat kouluun. Ja kaikkihan tietää, että jos ei muista mitä tuli kotitehtävväksi tai ei tiedä koealuettq - kysyy minulta. Autan kylläkin enimmikseen kavereita vain, vaikka vain silloin kun he ovat vain unohtaneet. Huolehdin myös jostain asioista liikaa, esim. olenko muistanut läksyt tai lukenut tarpeksi kokeeseen. Oikeastaan ärsyynnyn myöskin. Pidän tietenkin paljon kirjojen lukemisesta ja tykkään näyttää muulle mielipiteeni (niinkuin Hermyn S.Y.L.K.Y.).
Ulkonäöltä myös muistutan Grangeria. Minulla on ruskeat hiukset, jotka ovat todella paksut. Kaikki aina tulevat hiusten paksuudesta minulle sanomaan. Hiukseni eivät myöskään suoristu helposti, vaikka kyllä minä ne saan suoriksi. Oileastaan joskiua hiukseni menevät samalla lailla kuin Hermyllä, kun en niitä jaksaa suoristaa niitä. Mutta eihän Hermyllä ole mielestäni ihan jokaisessa elokuvassa ruskeat hiukset, joissain on mielstäni vähän vaaleampia sävyjä tai raitoja. Ehkä olen väärässä, mutta niin minun mielestäni. Kirjoissahan hänellä on ruskeat hiukset, kuin minullakin. Koska välillä omiin hiuksiini tulee vaaleanruskeita sävyjä, vaikka ne ovat oikeasti ihan ruskeat. Muutenkin vähän kasvonpiirteeni muistuttavat Hermione Grangeria.
Luonteeni voi olla myös joskus vähän suorapuheinen tai vähän rohkeakin, ja yksi kohtaus muistuttaa minua Azkabanin vangissa. Siis siinä missä Hermione sattuu mottaamaan Malfoyta naamaan. Siis tämä tarkoittaa, että vaikka näytän ulkopuolelta harmittomalta voin oikeasti joskus suuttua pahasti. Tietenkin myös moni kohtaus elokuvosta/kirjoista muistuttaa myös minua Hermionena.
Jos olisi toinen henkilö jota muistuttaisin, niin se olisi luultavasti Ginny. Ei hän kuitenkaan yhtä paljon kuin Hermione, sillä Ginny enimmikseen vain luonteesta muistuttaa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 14, 2013, 21:16:57 kirjoittanut Ira »

Poissa Mirliskoi

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #241 : Kesäkuu 20, 2013, 15:33:10 »
Olisin varmasti joko Ginny tai Hermione. Ginnyksi sopisin koska minulla on monta veljeä ja toisaalta taas muistutan Hermionea,koska pidän loulusta ja minulla on jästivanhemmat.

Poissa Jemppu

 • Pikkukaupungin Potterhullu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MirrorRose30377
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #242 : Heinäkuu 05, 2013, 18:30:40 »
No tämäpä kysymys.
Vähän Hermionea,kun olen itse kanssa tälläinen kirjaviisas kaikentietäjä,joka tietää vähän kaikesta kaikkea.Lisäksi mulla on todella kiharat hiukset (eivät pitkät kuitenkaan) ,ja aika isot etuhampaat.
Jonkin verran kaiketi Lunaa,koska olen välillä ihan muissa maailmoissa,ja uskon aika useisiin asioihin,joiden olemassaolosta ei ole varmuutta.
Siinähän se oli.Ja sitten ihan mitättömän vähän muita hahmoja,mutta niitä ei nyt mainita.
Always.

Poissa Ohjattava luumu

 • Laupias sadepilvinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #243 : Heinäkuu 09, 2013, 20:38:32 »
Hermione: Koska on olen aika älykäs (kuulostipas itserakkaalta), tai no, tiedän aika paljon. Lisäksi luen kamalasti, ja minullakin on jästivanhemmat.

Luna: Koska mulla on samanlaiset hiukset. Selitän välillä muille jotain ihan outoa, ja muut on silleen mitähäh? Olen myös välillä aika omissa maailmoissa...

Ginny: Koska olen myös aika itsepäinen, ja olen perheen nuorin, joka välillä ärsyttää (Ginny Feeniksin killan alussa, kun ei saa kuulla Feeniksin killasta).

Poissa velhotar

 • haaveilija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kalkaroksen kannoilla ja Kelmien jalanjäljillä
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #244 : Heinäkuu 10, 2013, 15:58:31 »
Mä tein tuon ensimmäisen testin ja tulokset näyttivät seuraavanlaisilta:

Remus Lupin   
75%
Ron Weasley   
75%
Severus Snape   
65%
Harry Potter   
65%
Albus Dumbledore   
60%
Draco Malfoy   
60%
Hermione Granger   
55%
Ginny Weasley   
50%
Sirius Black   
35%
Lord Voldemort   
25%

En sitten tiedä, kuinka hyvin ja tarkasti vastasin, mutta samapa se sille. Tulipahan huvin vuoksi tehtyä tuommoinenkin testi. :D Eniten näköjään muistutan Lupinia ja Ronia, jaahas. No, en ala nyt analysoimaan asiaa sen tarkemmin, mutta saattaapi olla mahdollista. Lupinhan on melko mukava ja kiltti ihminen, niin kai minäkin loppujen lopuksi. Lupin on myöskin melkoisen rento, asialleen omistautunut ja rohkeuttakin löytyy. Ron on uskollinen ystävä yleisesti ottaen, rohkea ja urhea hänkin, mutta ottaa elämän enimmäkseen rennosti ja huumorilla. On myös melko kipakka ja kärkäs sanomaan, tulinenkin toisinaan, samoin minä. Joten kyllä, samoja luonteenpiirteitä meistä voi löytyä!
- Severus, Sirius... After all this time?
- Always <3

Poissa Greenfinch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • don't let the muggles get you down
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #245 : Heinäkuu 10, 2013, 16:34:44 »
Juuri tein myös tuon testin ja tuloksethan on:

"You Scored as Hermione Granger
You're one intelligent witch, but you have a hard time believing it and require constant reassurance. You are a very supportive friend who would do anything and everything to help her friends out.


Hermione Granger   
80%
Albus Dumbledore   
65%
Ron Weasley   
60%
Remus Lupin   
60%
Draco Malfoy   
55%
Harry Potter   
55%
Ginny Weasley   
50%
Severus Snape   
50%
Sirius Black   
35%
Lord Voldemort   
25%"

Tuosta olen samaa mieltä, että eniten muistutan Hermionea. Olen aina yrittänyt olla ahkera koulussa (kenenpä muunkaan kuin Hermionen innoittamana :'D) ja olen hyvä ystävä. Ja Albus Dumbledore heti toisena!
Siitä olen kyllä järkyttynyt, että muistutan Voldemortia, mutta onneksi on tuloslistan alimmaisena! ;) Roniakaan en koe paljoa muistuttavani. Ja olen yllättynyt, ettei listalla ole ollenkaan Lunaa, sillä omasta mielesäni olen myös hänen kaltaisensa.

Poissa Ohjattava luumu

 • Laupias sadepilvinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #246 : Heinäkuu 10, 2013, 19:22:48 »
Tein myös tuon testin, ja tässä tulokset. Voin kyllä sanoa, että yllätyin hieman...

Hermione Granger 70 %
Albus Dumbledore  60%
Severus Snape 55%
Ron Weasley 55%
Remus Lupin 55%
Lord Voldemort 45%
Draco Malfoy 45%
Harry Potter 40%
Ginny Weasley 30%
Sirius Black 15%

En voi kuitenkaan olla varma, että tulokset on just oikeat, koska englanti ei maailman paras, koska taas ikä, joten translatea käytin, ja osassa se sekoili sen verran, että laitoin sitten vaan siihen keskelle...

Poissa Kynttiläkäärme

 • Syksyn liekki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: potioncharm26553
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #247 : Heinäkuu 14, 2013, 00:11:00 »
Tein testin ja enkä ole lainkaan yllättynyt lopputuloksesta.

Severus Snape   
85%
Sirius Black   
80%
Ron Weasley   
75%
Harry Potter   
75%
Remus Lupin   
75%
Lord Voldemort   
70%
Ginny Weasley   
60%
Draco Malfoy   
50%
Albus Dumbledore   
50%
Hermione Granger   
45%

Poissa erised

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PixieMoon3
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #248 : Heinäkuu 14, 2013, 16:02:25 »
Ilman mitään testejä sanoisin muistuttavani melko paljon Hermionea, sillä olen hyvä koulussa, tykkään lukea ja olen hyvin akateeminen ihminen, mutta koen olevani myös hyvä ystävä. Ulkonäöltänikin muistutan hieman Hermionea tuuheine ja ruskeine hiuksineni. Testin tehtyäni sieltä pamahtivat kuitenkin tällaiset tulokset:

Ron Weasley 70%
Hermione Granger 65%
Remus Lupin 65%
Draco Malfoy 60%
Severus Snape 55%
Albus Dumbledore 50%
Sirius Black 50%
Lord Voldemort 40%
Ginny Weasley 35%
Harry Potter 25%

Yllätyin hieman tästä tuloksesta, koska en ole oikeastaan koskaan ajatellut muistuttavani juurikaan Ronia. Kenties kuitenkin muistutan häntä juurikin ystävän ominaisuuksilta. Hermione listalla onkin toisena ja samoilla prosenteilla on myös Remus, mikä sopii mainiosti, sillä mielestäni Hermionessa ja Remuksessa on melko paljon samoja piirteitä.

Poissa Diamond

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #249 : Heinäkuu 18, 2013, 18:57:48 »
En oikein osaa sanoa, ketä muistutan eniten... Osittain kai Hermionea, sillä saan koulussa kaseja, ysejä ja kymppejä ja rakastan lukemista ja olen kai melko hyvä ystäväkin... Ulkonäön puolesta ehkä Lunaa, koska minullakin on vaaleat hiukset, ja yhden testin mukaan olin Ginny. Mutta varmaan eniten Hermionea, joskaan en ole niin rohkea kuin hän.:)
Luna Lovekiva -> Diamond

Poissa Katspicious

 • Vuotislainen
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #250 : Heinäkuu 20, 2013, 12:39:00 »
Ulkonäöllisesti muistutan HP-hahmoista varmaan Hermione Grangeria eniten. En keksi ketään muuta hahmoa, jolta näyttäisin enemmän.

Luonteeni on sen sijaan sekoitus eri hahmoja.
- Hermionen/Lunan aivojen käyttö, sekä Hermionen kiinnostus tietokirjojen lukemiseen.
- Cedric Diggoryn suvaitsevaisuus muita kohtaan
- Percy Weasleyn pikkutarkkuus sääntöjä kohtaan. Niiden pienikin rikkominen aiheuttaa huonoa omatuntoa.
- Ron, Fred ja George Weasleyn tapa etsiä porsaanreikiä säännöistä. (Itselläni jotta mun ei niitä tarvitse rikkoa - vaan kiertää)
- Remus Lupinin tapa pitää porukka kasassa ja estää sitä joutumasta vaikeuksiin (ainakaan pahasti).

Niitä on paljo muitaki luonteenpiirteitä, mut ne alkaa olla tosi pieniä jo, mutta siinä on osa.

Poissa Kystisnap

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #251 : Heinäkuu 20, 2013, 12:54:36 »
Tein testin, ja muistutan eniten Voldemortia.
Ulkonäöltäni muistutan eniten Hermionea. Ja luonteeltani, hmm, varmaan Remuksen ja Hermionen sekotusta. Mut kai sitten muistutan noita muitakin sitten. :D

Lord Voldemort    
50%
Sirius Black    
40%
Hermione Granger    
40%
Ginny Weasley    
40%
Draco Malfoy    
40%
Albus Dumbledore    
40%
Severus Snape    
30%
Harry Potter    
25%
Ron Weasley    
25%
Remus Lupin    
20%

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #252 : Toukokuu 10, 2014, 20:09:14 »
Ulkonäöltäni olen ilmetty Hermione, jos unohtaa lasit ja ohimossa olevan arven.
Luonteeltani olen sekoitus Fredia ja Georgea, sillä rakastan jekkuja enkä tasan murehdi huomista ennen kuin on huominen, toisaalta inhoan aitoRonmaisesti hämähäkkejä ja olen Nevillen tapaan koulukiusattu ja arka, ja Hermionen tapaan rakastan lukemista. : D
Minussa on toisaaltatoisaalta kyllä myös Lunamaisia piirteitä, että ota siitä sitten selko :D
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 10, 2015, 21:58:49 kirjoittanut Helmiina »
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa The Ziizi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: UnicornBronze22662
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #253 : Toukokuu 18, 2014, 14:01:35 »
Potter-ystäväni sanovat minua liiankin usein Hermioneksi. Olen kuulemma täydellinen kopio hänestä luonteeni perusteella. Kiharrettuani vielä hiukseni aloin muistuttamaan yhä enemmän Hermionea. Olen hulluna lukemiseen ja ehkä hieman koulunkäyntiinkin. :D Itse en juttuun aluksi uskonut mutta katsoessani taas elokuvia huomasin samaistuvani häneen yllättävän paljon.
"Olen vähän riehunut pianolla ja hengästyneenä kirjoitan tämän."

Poissa rikkoriina

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #254 : Toukokuu 30, 2014, 20:52:40 »
En oikein tiedä ketä hahmoa muistuttaisin. Kenties hieman Hermionea lukemisen suhteen. Rakastan lukemista ja luen kaikissa mahdollisissa paikoissa. Toisinaan taas minut voi löytää haaveilemasta ison kiven päältä. Uskon niin narskuihin, kuin lumoruohoihinkin ja moniin muihin olentoihin, joihin monet eivät ikävä kyllä usko.. Vähän Lunaa. Ulkonäöllisesti en muistuta oikeastaan ketään. Olen aika kalpea ja joidenkin mukaan minussa asuu pieni Bellatrix.. Enpä tiedä. Nauran aika paljon ja täysin odottamatta.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 29, 2015, 15:49:28 kirjoittanut rikkoriina »
"Suistutaanko kuiluun yhdessä?"
"Eihän meitä voi mikään erottaa"

-Professori Moriarty

Poissa Ruby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taika on valtaa.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #255 : Toukokuu 31, 2014, 14:42:16 »
Luulen muistuttavani jonkin verran Hermionea Voi kuulostaa ylpeilyltä, mutta olen hyvä koulussa (sain juuri stipendin kiitettävästä koulumenestyksestä). En kuitenkaan ole läheskään yhtä hyvä kuin Hermione. Lisäksi minulla on ruskeat, aaltoilevat hiukset, jotka ovat tosin tummemmat kuin Hermionella elokuvissa. Hermione on kuitenkin päättäväisempi kuin minä; olen aika ujo. Eräällä nettisivustolla, jossa nimimerkkini alkaa 'Ginny', joku kyllä sanoi suunnilleen näin: "Sinussa tosiaan on Ginnymaista päättäväisyyttä. Ei ihme että nimesi on Ginny." En kyllä omasta mielestäni ole päättäväinen ainakaan oikeassa elämässä, mutta voihan olla että minusta netissä saa päättäväisen kuvan. Oikeassa elämässäkään en ole tuttujen seurassa kovin ujo. Tuli mieleen, että saatan muistuttaa vähän myös Nevilleä. Olen ujo ja ehkä välillä myös hieman kömpelö ja hajamielinen, mutta kuitenkin luotettava ja kiltti. Tarvittaessa varmaan rohkeakin.

Kiitos tästä aiheesta, oli mukavaa vaivata päätään tälläisella asialla!
"They're taking the hobbits to Isengard!"

Poissa Black Raven

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ThestralSnidget21678
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #256 : Elokuu 26, 2014, 19:09:33 »
Ulkonäöltä hmm... ehkä Lunaa ja Dracoa. Minulla on vaaleat hiukset ja hyvin hyvin vaalea melkein valkoinen iho.
Kenties muistutan myös Hermionea sillä tykkään lukea, opiskella ja menestyn ihan hyvin koulussa.
   Jos kavereiltani kysytään niin he sanovat että Bellatrixiä ja Rita Luodikoa. Bellatrixiä kenties muistutan mutten omasta mielestäni muistuta Luodikoa.
    Olen myös tehnyt n. 5 testiä ja tälläisiä ovat olleet tulokset: Bellatrix, Bellatrix, Kalkkaros/Sirius, Bellatrix ja Voldemort. Bellatrix ei yllättänyt mutta loput kyllä. Kalkkarosta saatan ehkä hieman muistuttaa mutta Sirius ja Voldemort. No toisaalta tykkään olla ja toimia yksin joten se ehkä selittää. Olen kylläkin aika ujo.
"The true power is knowing your weaknesses."

Poissa Ninni

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #257 : Lokakuu 02, 2014, 21:03:36 »
Muistutan kuulemma ulkonäöltäni Hermionea. Pienenä ( ala-asteella) varsinki sai kuulla sitä aika usein sitä , miten paljon muistutan Hermionea, vaikka itse en sitä nähnyt.
Luonteeltani muistutan  mielestäni eniten Luna Lovekivaa. Olen omalla tavalla viisas, omissa maailmoissani ja vähän erinlainen. Olen myös reilu ja haluan auttaa muita, samoin miten nään Lunankin.
Books! And cleverness! There are more important things – friendship and bravery

Poissa Charlotte

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • No books, no life
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #258 : Lokakuu 07, 2014, 18:03:51 »
Itse muistutan eniten Hermionea, joka on myös (yllätys, yllätys) lempihahmoni.
Kummallakin on ruskeat hiukset ja ruskeat silmät.
Lisäksi molemmat ovat yli-innokkaita lukutoukkia ja sääntöjen nipottajia. Olen myös ihan älykäs, koulussa menee hyvin ja opiskelen aika ahkerasti.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 30, 2015, 18:14:53 kirjoittanut Charlotte »
"Mutta sinähän olet kuollut", Harry sanoi.
"Niin olen", Dumbledore sanoi arkisesti.

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #259 : Lokakuu 07, 2014, 19:06:01 »
Mä jotenkin samaistun Molly Weasleyn hahmoon.
Okei, en ehkä oo ihan semmonen tehopakkaus mitä kotitöihin tulee, mutta muuten. Molly on äidillinen, hieman hössöttävä, laittaa hyvää ruokaa, sydän on suuri ja se osaa myös pitää jöötä. Sillä on temperamentti olemassa. Mä oon vähän samanlainen. Voisin ihan hyvin kuvitella itselleni semmoisen lapsilauman ympärilleni, sit laittaisin isolla padalla jotain hyväntuoksusita ruokaa niille ja odottaisin hassunhauskaa aviomiestäni töistä kotiin.
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Dewitt

 • Vuotislainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #260 : Tammikuu 27, 2015, 20:42:18 »
Luulen, että muistutan varmaan eniten Hermionea. Olen perfektionisti koulun suhteen (vain ysit ja kympit kelpaavat) ja janoan jatkuvasti uutta tietoa ja hankin sitä lukemalla kirjoja.

Poissa lovegood

 • Vuotislainen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #261 : Maaliskuu 19, 2015, 11:01:41 »
Muistutan eniten Hermionea. Minulla on ruskeat hiukset jotka tahtovat aina pörrööntyä. Olen aivan hirveä lukutoukka, voin lukea parhaimmillaan parikin kirjaa päivässä. Arvosananikin ovat ihan hyviä (keskiarvo 9,6). Luonteeni on kuitenkin samankaltainen kuin Ginnyllä. Kun elää kolmen veljen kanssa niin ei ole ihmekkään. Tykkään näyttää muille että pärjään hyvin ja olen aika uhmakas. No, siinä oli mielipiteeni itsestäni.

Poissa Juomamestari

 • Kuninkaan koura
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #262 : Elokuu 01, 2015, 16:34:11 »
Muistutan monia hahmoja, sanonpa nyt muutaman.

1. Severus, koska olen synkkä, minua on kiusattu, en ole maailman paras sosiaalisilta taidoiltani taidoiltani, musta on lempivärini, osaan olla hyvin kiinnostunut yhdestä aiheesta ( Severus pimeyden voimista ) ja jos minua kohtaan tehdään vääryttä haluan kostaa sen.

2. Percy Weasley, koska olen pikkutarkka, hyvä koulussa, joskus nipottaja ja minusta olisi mahtavaa päästä töihin ministeriöön. Eikä pidä unohtaa kunnianhimoa.

3. Luna Lovekiva, koska olen vähän erilainen ja olen kiinnostunut usein muista asioista kuin muut.

4. Hermione Granger ( Hävettää myöntää, koska hän on aito Rohkelikko ) , koska olen kirjaviisas.

« Viimeksi muokattu: Joulukuu 30, 2015, 09:26:24 kirjoittanut Juomamestari »
"A mind needs books as a sword needs a whetstone if it is to keep its edge. That is why I read so much", Tyrion Lannister.

Poissa Taikaministeri

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #263 : Elokuu 28, 2015, 15:47:56 »
Mä olisin Lupin koska en tehnyt niin paljon typeriä asioita koulussa kuin muut kaverini. Varoitin heitä, kuten Remus aikoinaan. Järki myös juoksee! Olen hieman ulosvetäytyvä kuten Remus siinä kohas ku James ja Sirius kiusaa Kalkarosta. Remushan vain istuu ja lukee rauhas jotain kirjaa.(:D No kyl mä ite jos meiän koulus aikoinaa oma kaveri kiusas jotain ni meen heti paikal välii. Mut näähän on ihan eri juttui)
« Viimeksi muokattu: Elokuu 28, 2015, 15:52:21 kirjoittanut Taikaministeri »

Poissa My Name Is

 • V.I.P-tasoa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketä Potter hahmoa eniten muistutat?
« Vastaus #264 : Elokuu 28, 2015, 19:56:47 »
Ohoh, luulin että olen kirjoittanut jo tähän tupaan, minun moka. Pitää sitten nyt yrittää saada väsättyä jotain.

Ensimmäiseksi tulee mieleen selkeä Hermione Granger. Hiukseni ovat joka aamu AINA kauheassa takussa, eikä mikään niitä selvitä (paitsi ehkä Tangel Teezer). Olen myös samanlainen lukutoukka, vaikka joudun myöntämään läksyjen menevän toisinaan turhan myöhään :'D Etuhampaani ovat melko isot (mutta en saanut yörautoja niiden takia!), ja koulussa tulee suht hyviä arvosanoja. Ja vielä viimeisenä surkea kohtaloni, nimittäin minä en saa koskaan ketään kavereita (kyllä Hermione Ronin ja Harryn sai, mutta miettikää Viisasten Kiven alkua!).

Yksi asia taas on Ginny. Olen ulkonäössä hänen vastakohtansa, mutta luonteet käyvät käsikoukkua. Minä uhkun kipinöitä ja voimaa, ja kerron selkeästi oman mielipiteeni. [lievä off]Hassua kun voin olla samaan aikaan ujo ja syrjäänvetäytyvä, sekä rohkea ja puolustava[/lievä off päättyy].
Toistaiseksi epäsäännöllisen säännöllisesti täällä käyvä, en vastaa poissaoloista.