Kirjoittaja Aihe: Bändipaidat  (Luettu 37499 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Kynttiläkäärme

  • Syksyn liekki
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pottermore: potioncharm26553
  • Tupa: Luihuinen
Vs: Bändipaidat
« Vastaus #150 : Syyskuu 07, 2018, 10:47:06 »
Aikoinaan bändibaidat taisi olla jonkilainen ilmiö tai trendi. Viimeaikoina en olekkaan sellaisia paljon nähnyt ihmisten päällä. Lukioiässä eli noin 10 vuotta sitten ainakin niitä näkyi enemmän mielestäni sen aikaisella paikkakunnalla liikkellä, ylä-aste aikoina taisi näkyä jopa vielä enemmän.

Muutaman bändipaidan omistan vielä. The 69 Eyes paita, jossa on ruusuja ja korppeja, Popeda paita missä on kersantti merkki ja lukee kersantti Karoliina, sekä Yö paita jossa lukee Vie mut minne vaan. Perinteinen The Ramones logolla oleva toppi löytyy myös ja The Doors logolla olevan topin kanssa omistan, kun eräältä tutultani sain ilmatteeksi sellaisen pienen paidan ja siirsin logon mustaan toppiin. The Doors ja The Ramones paidat saatan laittaa lähes minä tahansa päivänä päälle, mutta nuo muut paidat, ne kun on juurikin tätä nahtia girlie mallia (kokoa XL-kylläkin) niin käytän niitä pääosin vain kyseisten orkesterien keikoilla. Joskus myös muuten arkipaitana. The 69 Eyes huppari on porukoillani ja käytän sitä lähinnä mökillä ja Sixtari teemainen The Night With The vampires paita on vieläkin kaapissa, mutta sen on niin paksua kangasta, ettei siksi tule käytettyä. 

Aikoinaan, silloin 10 vuotta sitten omistin bändipaitoja hurjasti enemmän. Oli Olavi Uusivirta paita, sininen Children Of Bodon paita, ainakin kolme Hanoi Rocks paitaa, Marilyn Manson paita... Silloin oli jotenkin tarve mainostaa päälläni mistä jutuista tykkäsin. Nykyään en oikein välitä mitä päälleni laitan ainakaan samalla tavalla.

Bändipaidat olen vahvasti mieltänyt hevibändeihin tai sellaisiin suht isoihin bändeihin, jotka on ollut jo monta vuotta elossa. Popedan Ratinan keikalla lähes joka toisella näin Popeda paitoja päällä. mietinkin, että johtuuko nykyään bändipaitojen väheneminen katukuvassa nykymusiikin murroksesta. Kun rock musiikki ei ole nyt suomessa massamuotia, niin rockaiheiset bändipaidat ovat vähentyneet huomattavasti. Vai käytääkö jotkut Cheekin kuuntelijat Cheekpaitoja? En tiedä, kun en sellaisissa piireissä pyöri. Mitkä bändipaidat oavt yleensäkkin tällä hetkellä in? Kiinnostaisi tietää...