Kirjoittaja Aihe: W.A.S.P.  (Luettu 570 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Bad Girl

  • Rebel Yell
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Guilty 'til I'm proven innocent
  • Tupa: VOLDEMORT!!!
W.A.S.P.
« : Helmikuu 03, 2010, 20:28:08 »
Hämmästyin taas kun niin loistavasta yhtyeestä kuin W.A.S.P.ista ei ole omaa topiiccia :''D Kai täällä nyt edes joku muu on joka kuuntelee sitä? <: Eli kyseessä on yhdysvaltalainen heavy metallia ja shock rockia soittava yhtye jonka johtohahmo on laulaja Blackie Lawless joka taitaa myös kitaran ja basson soiton ja on laulanut WASPin lisäksi mm. New York Dollseissa. Yhtyeen nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat lisäksi basisti Mike Duda, kitaristi Doug Blair sekä rumpali Mike Dupke. Bändin jäsenet ovat vaihtuneet jokseenkin tiuhaan tahtiin, mutta alkuperäisjäsenet olivat Blackien lisäksi kitaristit Chris Holmes ja Randy Piper ja rumpali Tony Richards.
WASP on aiheuttanut paljon kohua mm. rohkeiden sanoitusten ja teatraalisen lavaesiintymisen vuoksi. Yhtyeen tunnetuimpiin biiseihin kuuluvat mm. Wild Child, Animal (Fuck Like a Beast), Forever Free, Blind In Texas, I Wanna Be Somebody ja Hold On To My Heart.
 Omiin suosikkibiiseihini ovat aina kuuluneet Wild Child, I Wanna Be Somebody ja Black Forever^^ WASPissa minuun vetoavat varsinkin mahtava musiikki ja tarttuvat soundit, tuo shokeeraava lavaesiintyminen (näin yleensäkin se show on aina ollut yksi tärkeimmistä asioista minulle oli kyseessä sitten mikä bändi hyvänsä) ja tietysti taitava keulahahmo Blackie joka on se suosikkini <:

Areena on jälleen teidän^^
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 03, 2010, 20:35:22 kirjoittanut Bad Girl »
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

Poissa Haltiamieli

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
    • Photography
  • Tupa: Puuskupuh
Vs: W.A.S.P.
« Vastaus #1 : Huhtikuu 04, 2010, 20:16:55 »
Uskaltaudun tänne nyt kirjoittamaan, vaikken tästä yhtyeestä - ainakaan vielä! - välitä niin paljoa. Mutta kunnon kuuntelua kohden näytän olevan menossa, ei kyllä yllätä kun kukas muukaan kuin BG on minut tätäkin oikeastaan saanut kuuntelemaan. x'')
Mutta juu, en siis tästä yhtyeestä ollut varmaan kuullutkaan ennenkuin historian opettajamme soitti meille vahingossa videoltaan W.A.S.P.in I Wanna Be Somebody -kappaleen - ja se todellakin oli vahinko! Alunperin hän soitti meille Hendrixiä, ja kun sen jälkeen tuli pätkä W.A.S.P.ia ei opettaja tajunnut stopata videota.. Oli hauska tunti, kuunneltiin vain musiikkia. Mutta se oli kuitenkin uskoakseni ensikosketukseni W.A.S.P.iin ja jäin koukkuun. Vaikken kyllä kappaleita alkanut Youtubesta etsimään enkä levyjä lainaamaan, olin koukuttautunut ja BG:n tässä eilen antaessa kappalelistaa koukuttauduin entisestään, kun listasta löytyi pari W.A.S.P.in kappaletta. Nyt on levy varauksessa ja odottelen sen saapumista, sitten pääsen minä laajentamaan jälleen musavalikoimaani yhdellä yhtyeellä.
Mitä tässä muutakaan sanottavaa, kappaleet joita olen kuullut ovat olleet loistavia, ja erityinen suosikkini on kyllä aina ja ikuisesti tuo I Wanna Be Somebody.
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.