Kirjoittaja Aihe: Lempipaikkasi taikamaailmassa?  (Luettu 28551 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« : Maaliskuu 04, 2007, 19:07:09 »
Harry Potter -maailma on täynnä toistaan kiehtovimpia, maagisempia ja taianomaisempia paikkoja, joissa jokainen tahtoisi vierailla elämänsä aikana vähintään kerran. Jos unohdetaan kaikki portit todellisen elämän ja velhomaailman väliltä ja sinulla olisi mahdollisuus käydä yhdessä paikassa taikamaailmassa, niin missä kävisit? Tarvehuoneessa, Tylyahossa, taikaministeriössä vai jossain muualla? Miksi juuri siinä? Piileekö kyseissä  paikoissa sinulle jokin merkitys vai kävisitkö siellä vain sen takia, että se on tavallisille ihmisille jotain niin kaukaista - asia, johon emme koskaan pääse oikeasti, vaan ainoastaan Rowlingin kuolemattomien kirjojen kautta?

Itse osaan aika helposti sanoa kolme lempipaikkaani, joissa kävisin heti aluksi. Luola, jossa Harry ja Dumbledore kävivät etsimässä Voldemortin hirnyrkkiä kuudennessa kirjassa, on yksi niistä paikoista, joita en missään tapauksessa tahtoisi jättäisi väliin. Meren rannalla sijaitsevassa luolassa piilee Voldemortin pimeä taikuus ja mahti suurimmillaan; yhdenkään siellä vierailevan ei ole tarkoitus selvitä ulos asti elossa armottomilta manaliuksilta ja myrkyltä, joka oli koitua Dumbledorenkin kohtaloksi. Paikka on varmasti pelottava siellä käyville ihmisille, mutta kun sieltä tulee ulos, on jälleen rikastunut yhden seikkailun ja kokemuksen verran. Luola olisi varmasti unohtumaton.

Salaisuuksien kammio on toinen paikka, jossa kävisin, jos se vain olisi mahdollista. Kammio on salaperäinen eikä lähes kukaan ole käynyt siellä, kenties koko taikamaailman tuntemattomimmassa paikassa, josta myytit ja tarinat ovat kertoneet satoja vuosia. Salazar Luihuisen vuosituhansia sitten rakentama kammio on pimeän taikuuden alkuräjähdys, ja se sisältää Luihuisen aikaisia antiikkisia patsaita ja salaisuuksia - yksinäisestä ja nälkäisestä basiliskista puhumattakaan. Salaisuuksien kammiossa piilee vihan, kateuden ja ilkeyden salaisuus - pahuuden salaisuus.

Tarvehuone on kerrassaan erityinen paikka. Luultavasti lähes jokaisen ihmisen unelmana on päästä huoneeseen, jossa voi tehdä mitä tahansa itse tahtoo: nukkua ikuisen rauhan alla, olla hetken rauhassa muilta tai piiloutua vaikean tilanteen tullessa eteen. Olen aina ajatellut tarvehuonetta paikaksi, jossa kello ei tikitä; jossa voi olla juuri niin kauan kuin haluaa ja palata hetken päästä tilanteeseen, josta lähti liikkeelle aikaisemmin. Jos saisi yhden mahdollisuuden käydä tarvehuoneessa, voisi tosin syntyä uusi ongelma: mitä tehdä paikassa, jossa voi tehdä mitä tahansa. Mietin kysymystä kauan, enkä todellakaan tiedä, mitä vastaisin: todennäköisesti vain lepäisin ikuisen rauhan keskellä, ajattomuuden tilassa, kun siihen tarjotaan kunnon mahdollisuus.

//Huhutar siivosi ja muistuttaa, että mielipiteet pitää perustella! :)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 24, 2009, 12:59:38 kirjoittanut Huhutar »

zulggis

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #1 : Maaliskuu 07, 2007, 18:28:27 »
Noooo.. varmastikkin haluaisin:

ensiksi Tylypahkaan , hiipparoisin siellä etsimässä salakäytäviä ja salaisia huoneita, vierailisin kaikissa tuvissa ja mieluiten jäisin sinne. Seikkailisin etsimässä salaisuuksien kammion tapaisia paikkoja. Jos kaikki ihmisetkin olisivat siellä paikalla olisi kivaa tutkiskella, varsinkin kun se on niin iso ja salaperäinen paikka eikä kaikkia sen salaisuuksia ole läheskään selvitetty.

Jos pääsisi niin Malfoyn kartano hahaa, tutkisin joka paikan lattiasta kattoon ja etsisin salaisimpia piilopaikkoja, seikkailisin. Olisi tosi mielenkiintoista löydellä Malfoyden salaisimpia aarteita * virnistää hullusti* voisin vaikka ilmoittaa arthur weasleylle parista paikasta, ihan vain huvinvuoksi. Ja tietysti koska tykkään Malfoyden perheestä se vain olisi kivaa nähdä miten kalliisti ne elää.

Tylyaho tietenkin, kuka nyt ei sinne haluaisi, kolmeen luudanvarteen istumaan ja juomaan kermakaljaa ja hunajaherttuaan, nam. katselemaan miten velhot ja noidat elää jne jne kyllä te tiedätte. Näkemään Rääkkyvän röttelön ja muut kuuluisat paikat =)

Tossa tuli sellainen olo kun olisi puhunut ihan oikeista paikoista :D

Poissa Getorick

 • Haaveilija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Ian <3
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #2 : Maaliskuu 07, 2007, 21:39:18 »
ah no tietenkin tylypahkaan! Sinne Harryn ja kumppaneiden kanssa. Ja sitten voisin lyöttäytyä Dracon seuraan ja käydä sitten luihuisten oleskeluhuoneessa. Keittiöön menisin myös kotitonttuja tapaamaan. Ja tarvehuone<3

Tylyaho on sitten toinen. Kolmeen luudanvarteen kermakaljalle :P ja sekon pilapuoti :))) Ja Hunajaherttua!! Sieltä vois ostaa (Harry vois varmaa vaihtaa rahoja!) KAIKKEE! Bertie Bortin jokamaun rakeet sekä suklaasammakot kuulostaa nameilta. Ne imeskeltävät sulkakynät kuulosti myös kivoilta.

Kolmas paikka olis sitten Kalmanhanaukio 12. Ja se sellasena niinku se oli vitoskirjan alussa. Eli ne kaikki kiinnostavat pimeyden esineet siellä ;DDD Sirius varmaan majottais mielellään miut sinne. Ainakin toivottavasti :))

Tietenki on lukemattomia muita paikkoja! hauska kokemus olis mennä king's crossin asemalle ja oikeesti sen seinän läpi^^
Luonnevika.
Täytyy taistella.
Joskus voi myös taiteilla. Tai ainakin yrittää.

Heipu

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #3 : Maaliskuu 08, 2007, 22:38:56 »
Ensimmäinen paikka olisi tietysti Tylypahka tiluksineen kaikkineen! Ja illasta yöhön kurpitsajuhlan aikaan mieluiten. Tutkisin Kielletyn metsän sopukoita ja pakenisin kamalia karvaisia kahdeksanjalkaisia 'hirviöitä' (arvaattehan, mitä ''hirviöitä'' tarkoitan?). Haluaisin nähdä kentaurien nuolisateen ja Suuren Salin lumotun katon, joka näyttäisi tähtikirkkaan taivaan, tai pilvisen myrskyn. Kiertelisin salaisuuksien kammiossa ja toivoisin näkeväni siellä Basiliskin (toivottavasti ei kovin mädäntyneen) elottoman ruumiin. Tarvehuoneeseen toivoisin paikan, jossa olisivat kaikki sinne aikojen saatossa kätketyt esineet. Ehkäpä löytäisen erään tietyn taikajuomakirjankin tierapäisen noidan patsaan viereltä... Vierailisin kotitonttujen ruuantuoksuisessa keittiössä, ja pyytäisin heiltä kauniisti jotain herkkua maistettavakseni. Sitten hiipisin tällipajun kolosta rääkyvään röttelöönkin..
Toiseksi menisin Iskunkiertokujalle. Haluaisin nähdä kaikkein karmeimmat kaupat ja pirullisen kaameat näyteikkunat. Olisin pukeutunut kokomustaan viittaan ja kasvoni olisivat peitetyt, joten sopisin muuhun porukkaan...
Sitten menisin vielä Viistokujalle! Juoksisin Säilä & Imupaperiin ja Hienoihin Huispausvarusteisiin pää kolmantena jalkana. Weasleyn Welhovitseissä viipyisin monta tuntia valiten hauskinpia jekkuja jästikavereilleni tehtäviksi. Nauttisin aurinkoisesta päivästä ja kaupoista, joista en voinut unelmoidakkaan. Tietysti kävisin myös pankissa vaihtamassa rahaa...

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #4 : Maaliskuu 21, 2007, 23:27:52 »
Spinner's End ehdottomasti. Heti kun luin paikasta HBP:ssä, innostuin aivan valtavasti. Miksikö? Koska Severus asuu siellä. Ja miksikö innostuin sen takia? Koska olen aivan hillitön Severus-fani tietysti! Eli siis totta kai haluaisin päästä taloon, jossa suurin idolini (^^) asuu. Aikaisemmin tietysti lempipaikkani olisi ollut Seven työhuone tai makuuhuone Tylypahkassa (o__O), mutta totta kai kokonainen talo on parempi. Tutkisin sen lattiasta kattoon ja etsisin kaikki salaluukut ja -ovet. Ties mitä mielenkiintoista sieltä saattaisi löytyä. Ja lukisin ne kirjat.

Iskunkiertokuja olisi toinen mielenkiintoinen. Olisin innostunut sellaisesta paikasta jo 7-vuotiaana, joten ei mikään ihme että sellainen kiinnostaa nyt. Täynnä mystisiä, vaarallisia esineitä ja kirjoja... aijaijai!

Malfoyn kartano. On itsestään selvää, että haluan nähdä miten yläluokkaiset velhot asuvat. Ja varsinkin Malfoyiden kaltaiset yläluokkaiset velhot. Prameasti varmaankin...

Hunajaherttua. Täytyykö edes selittää?

« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 21, 2007, 23:36:31 kirjoittanut Fimca Worthleberr »
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Poissa Hirmu

 • Kirjekyyhky
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Teepannu on muuttunut mäyräksi!
 • Pottermore: FlightLumos2
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #5 : Maaliskuu 25, 2007, 17:45:12 »
Hmm, no, tarvehuone olisi tietysti mahtava paikka, mutta koska siellä voi tavallaan saada kaikkea, se olisi minusta jotenkin "huijausta"... ^^' Eli jätän sen pois laskuista.

Sen sijaan haluaisin ehdottomasti päästä taikaministeriöön salaperäisyyksien osastolle. 8) Olisi mahtavaa seikkailla pitkin pimeitä käytäviä ja selvittää mitä missäkin on... Voisi olla myös hauskaa pohtia erilaisten huoneiden ja esineiden merkityksiä... ja jännittää, osaako enää ulos ollenkaan (jos ei, niin se on tietysti huonompi juttu). Ja sitten jos saa muita ihmisiä mukaan, niin salaperäisyyksien osasto olisi kyllä paras paikka leikkiä piilosta! ^^; Mitä? Se on kivaa... :P

Ja sitten, jos saisi käydä monessakin paikassa, niin lähtisin takuulla myös Hunajaherttuaan ostamaan taskut täyteen makeisia (sitä ennen Irvetaan vaihtamaan jästirahat velhorahaksi), jonkin tuvan oleskeluhuoneeseen katselemaan paikkoja ja suureen saliin syömään mahani täyteen... *unelmoi*

Poissa Sahara

 • Satakieli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #6 : Maaliskuu 25, 2007, 19:57:09 »
Huispauskenttä! Tahtoisin ehdottomasti yrittää lentää luudalla. Ja jos pysyisin luudalla, niin pelata huispausta. Lentäminen luudalla olisi kyllä varmasti ihanaa.

Tylypahka tietenkin. Kaikki tornit ja oleskeluhuoneet ja kirjastot olisi hieno nähdä. Erityisesti suuri sali, vaikka tervetulijaisjuhlissa, ne ruoat kuulostaa niin hyviltä^^

Ja Hunajaherttua myös. Nam, niitä karkkeja, ne kuulostaa niin taivaallisilta. Ostaisin varmaan koko kaupan tyhjäksi...

Sitten haluasin ajaa Irvetan vaunuilla. Irveta muuten ei ole erityisen kiinnostava, mutta ne vaunut pankkiholveihinhan on kuin vuoristorata! Se kuulostaa tosi hauskalta, upealta vuoristoradalta. Minulla tuskin tulisi edes huono olo (ellen sitten olisi juuri ennen syönyt niitä Hunajanherttuan juttuja..).

Olisihan ne salaisuuksien kammiot ja salaperäisyyksien osastotkin ihan kiva nähdä, mutta epäilen vähän, uskaltaisinko. Valtavia käärmeitä ja aivoja, hui, pyörtyisin varmaan kauhusta. Joten parempi ehkä pysyä edellä mainituissa.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 25, 2007, 20:14:29 kirjoittanut Sahara »

sooda

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #7 : Huhtikuu 19, 2007, 17:54:09 »
Mmmmm.... Varmaan Viistokuja. Ihan mahtavaa olis kyllä päästä myös esim. Tarvehuoneeseen. Ja tietty koko linnaan. Ja tylyahoon, oleskeluhuoneeseen, rehtorin kansliaan, laiturille 9 3/4 ja junaa. Ai nii, ja sitten tietty kotikoloon.Apua! mä ainakin haluisin käydä kaikkialla.

Jos ny yksi pitäis valita niin kyllä sitten varmaaan Viistokuja. Ensin pitäis käydä irvetassa tietty, eihän siellä pystyis ostamaan mitään ilman rahaa. Siiten kauppoihin Weasleyn Welhowitsit olis ihan pakko käydä kattoos. Ja kaikki muutkin kaupat.

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #8 : Huhtikuu 24, 2007, 15:44:09 »
Tarvehuone, sen voisi muuttaa miksi vain huoneeksi, ja sieltä löytyisi kaikki tarvittavat välineet aikoipa sitten nukkua, opiskella, viettää muuten vain aikaa.. (en todellakaan kerro miksi se muutuisi jos minä sitä pääsisin käyttämään!)
Luola jossa Voldemortin 'kolmas' Hirnyrkki oli, Voldemortin pimeyden taikuutta täynnä olevaan paikkaan haluaisin ehdottomasti päästä tutustumaan lähemmin!
Sitten vielä, hmm, Kehrääjän kujalle ja Malfoyn kartanoon, Olisi mielenkiintoista käydä molemmissa! :D

-Zenz
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Odey

 • miss marauder
 • Vuotislainen
 • I think I need a HUG <3
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #9 : Toukokuu 08, 2007, 19:26:52 »
On monia paikkoja, minne haluaisin taikamaailmassa päästä.

Lähinnä Tylypahka kokonaisuudessaan. Siellä erityisesti tarvehuone, kuka ei haluaisi mennä huoneeseen, mikä voi olla mitä tahansa haluaa? :D Sitten toinen valvojaoppilaiden kylpyhuone, oi rakastan kylpyjä, suuri allas ja kaikenlaisia vaahtoja ja kuplia. Toivottomana ahmattina haluaisin päästä kutittamaan päärynää ja siten päästä keittiöön ja tietysti päästä myös suureen saliin. Utealiaana persoonana haluaisin nähdä tietysti myös Dumbledoren huoneen ja tutkia mitä kaikkea sieltä löytyykään, sekä Rohkelikkojen oleskeluhuoneen haluaisin nähdä. Parantumattomana urheiluhulluna haluaisin myös huispauskentälle ja kokeilla lentämistä ja katsella huispausta.

Tylypahkan ulkopuolelta haluaisin nähdä Viistokujan, istua vain vaikkapa Qaino Vahvaqon jäätelöbaarissa ja katsella maailman menoa. Tietenkin haluaisin tutkia koko paikan läpikotaisin.

Sitten suurena Kalkaros fanina haluaisin ehdottomasti käydä Kehrääjän kujalla. Olisi mielenkiintoista käydä tutustumassa siihen (ja Kalkarokseen ;D) sekä kenties nähdä Malfoyn kartano. Ah, kumpa olisi mahdollista :D
Some days just have more memories than others

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #10 : Toukokuu 13, 2007, 15:57:27 »
Lempipaikkani olisi varmaankin Weasleyn koti. Jotenkin se paikka tuntuu mukavalta ja kotoisalta. Varsinkin se tuntui aikaisemmissa kirjoissa, kun talossa asui vielä niin monenlaista väkeä. Percy mäkätti ja kaksoset räjäyttelivät huonettaan..

Toisia mukavia paikkoja, jossa haluaisin käydä, olisi tietysti Tylypahka. Siellä varsinkin Suurri sali, Hagridin mökki, tarvehuone ja Rohkelikkojen oleskeluhuone. Ja kaikki muut. Minä haluaisin nähdä suuren salin katon "livenä". :D

Ja kolmanneksi haluaisin käydä Pyhän Mungon sairaalassa. Olisi niin mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea velhoille voi sattua. Kaikki pieleenmenneet loitsut ja kiroukset. Siellä potilaat olisivat varmasti todella hassun näköisiä. :D

Mallu

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #11 : Toukokuu 16, 2007, 19:24:06 »
Olisi todella vaikeaa sanoa vain yhtä paikka joten jos kerran saa vastata että Tylypahka kokonaisuudessaan niin vastaan sitten sen. Siis ihan kaikki mitä siellä on pitäisi nähdä ihan pienintä yksityikohtaa myöten. Erityisesti Rohkelikkojen oleskeluhuone ja Suuri sali pitäisi nähdä. Lisäksi haluasisin ehdottomasti päästä katsomaan huispauskentän katsomoon katsomaan jotain ottelua ja kokea sen tunnelman mikä sieltä huokuu. Hagridin mökkiin pitäisi myös päästä, eikä yhtään hattaisi jospääsisin tapaamaan ihka oikean Hagridinkin.

Toinen paikka missä haluaisi päästä käymään ehkä Tylypahkaakin enemmän on Kotikolo. Oih, minä niin rakastan Weasleyn perhettä ja heidän kotiaan. Kotikolo on ihanan kiehtova paikka, sillä siellä kaikki toimii taikuudella. Ja varmasti talo olisi täynnä menoa ja vilskettä, jos koko perhe olisi koolla.

Poissa Tuulikeiju

 • Vuotislainen
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #12 : Kesäkuu 03, 2007, 17:42:38 »
Oo, minä tahdon Tylypahkaan. Ei se varmaan ihan lempipaikkani ole, kun se on tavallaan niin "tavallinen", mutta kyllä minä siellä kouluvuoteni mielelläni viettäisin. Itse pidän enemmän maailmasta, jonka olen itse kirjojen perustella luonut, kuin elokuvien kolkoista käytävistä. Mutta siis, omien haavekuvieni Tylypahka, varmasti loistopaikka.

Kalmanhanaukio. Tuli mieleeni ihan äskettäin, minun piti kirjoittaa Weasleyn perheen koti, mutta kirjoitinkin Kalmanhanaukio. Minä varmaan nauttisin olostani siinä isossa talossa (hmm... kartano), vaikka se olisi kuinka ränsistynyt. Olisi hauska tutkia niitä kaappeja sun muita. Vauhkomielen taikasilmä olisi kyllä omiaan auttamaan siinä hommassa, etten päästäisi ties mitä kolmipäisiä koiria irti. Jos Oljon vielä saisin häädettyä ja vähän porukkaa paikalle, niin kyllä jäisin sinne asumaan.
It's easier not to do things than left them undone.

jannal

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #13 : Kesäkuu 05, 2007, 16:24:48 »
Noh, en heti keksi mitään ei-lempipaikkaa.
Tylypahka, sehän on aivan ihana paikka pihamaineen. Ei siitä voi olla pitämättä. En keksi siitä oikeastaan muuta huonoa kun sen, että ihan koko linnaa ei kai ole leffoissa näytetty ja kirjoissa kuvattu, joten kunnollista kuvaa koko Tylypahkasta korvieni välissä ei ole.
Tylyaho, vain velhojen asuttama kylä. Unelma.
Viistokuja. Sieltä saa lähes kaiken mitä velhorahalla saa, täydellinen paikka viettää päivä.
Sitten Godrickin notko on jotenkin vaan niin.. En mä tiedä mikä. Samoin Kalmanhanaukio.

EternalEmerald

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #14 : Kesäkuu 11, 2007, 12:55:03 »
Taikamaailma sisältää niin paljon ihania paikkoja! Mutta, Tylypahka kokonaisuudesaan on ehkä upein paikka. Se on niin täynnä taikuutta ja salaisuuksia. Ja se on kuin koti Harrylle. Ei sitä pysty edes selittämään..

Muita ihania paikkoja ovat:
*Kotikolo, se on myös kuin koti Harrylle. Vaikka koti onkin aika vanha ja rispaantunut, niin silti sieltä ei puutu rakkautta eikä huolenpitoa. Kodissa tärkeintä on se, että pitää siellä asumisesta ja että ilmapiiri on rakastava.
*Viistokuja, joka on täynnä erilaisia ja ihmeellisiä kauppoja. Olisi ihana mennä tutkiskelemaan taikakirjoja ja taikatarvikkeita.
*Tylyaho. Haluaisin todella käydä Kolmessa Luudanvarressa juomassa tuopillisen kermakaljaa ja käydä ostamassa Hunajaherttuasta ihania makeisia!
*Kalmanhanaukio, vanhalle suvulle kuulunut taikatalo olisi kiehtova paikka..
Olisi tietenkin myös upeata käydä muissa taikakouluissa ja kaikenlaisissa vanhoissa velhokartanoissa. Ja sitten tietenkin olisi upeata käydä pelaamassa huispausta suurilla huispauskentillä.

Sinéad

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #15 : Kesäkuu 30, 2007, 20:25:10 »
Eih, mitä enemmän näitä luin, sitä enemmän keksin paikkoja ja haluan oikeasti niihin...

No juu, ensiksikin haluaisin päästä Tylypahkaan ja kiertää sen yksin (tai joissain tapauksissa opastajien kanssa) ja harhailla eri paikoissa. Etsisin kaikki salakäytävät, istuisin tunneilla kuuntelemassa loitsuja (ja tekisin niitä kotonani :D) ja menisin ehdottomasti Tarvehuoneeseen. Tarvehuoneessa varmaan lueskelisin todella hyödyllisiä oppaita, lepäilisin ja söisin Bertie Bottin joka maun rakeita...

Sitten käväisisin Tylyahossa, menisin kermakaljalle tai parille, vilkaisisin Rääkyvää röttelöä, käväisisin Hunajaherttuassa ja tulisin sieltä ulos taskut täynnä ja useamman kaljuunan köyhempänä...

Sitten ilmiintyisin Viistokujalle ja menisin ostamaan Säilä&Imupaperista kaikkea kivaa (taikapapereita niin voisi hämmästyttää kaverit). Sitten ehdottomasti Weasleyn Welhowitseihin ostamaan tarvikkeita joilla voin tehdä ihania jekkuja... :) Voisin piipahtaa myös Iskunkiertokujalla kunnolla naamioituna ja ostaa ilkeitä tavaroita joilla voin kiusoitella ihmisiä jotka ovat ilkeitä (olenpas minä ilkeä)

Sitten menisin syömään herkullisen illallisen Kotikoloon ja nukkusin siellä yön ja aamulla sitten hyppäisin Poimittaislinjan kyytiin ja huristaisin kotiin...

Eli kyllä näitä paikkoja sitten on aikalailla...

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #16 : Heinäkuu 12, 2007, 22:33:08 »
Hmm... Minä tahtoisin käydä ainakin Viistokujalla. Paljon mielenkiintoisia kauppoja. Kehrääjän kuja on must, minä utelias tahtoisin tutustua paikkaan tarkemmin. Tylypahkaa on turha mainita, mutta siellä tahtoisin käydä. ;) Varsinkin Tarvehuoneessa ja Luihuisten oleskeluhuoneessa. Tarvehuone olisi erittäin hyödyllinen, aivan upeaa olisi päästä siellä käymään. Luihuisena tahtoisin tietenkin käydä heidän oleskeluhuoneessaan. ;) Ja Severus on lempihahmoni, niin hänen työhuoneessaan tahtoisin myös käydä. Tylyahokin olisi jännä, minä haluan shoppailla siellä. :D

Siinäpä ne. Mutta tahtoisin käydä paljon muuallakin, siinä oli tärkeimmät. x)

~Moondancer (välämän salahdus)

Poissa pöllö

 • <3 pulu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #17 : Heinäkuu 13, 2007, 23:17:09 »
Ainoastaan yhtä paikkaa en minäkään osaa alkaa nimeämään, sillä jos tämä tilaisuus tarjottaisiin, kuolisin varmasti miettiessäni yhtä paikka jonne haluaisin. Todennäköisesti tyytyisin sanomaan Tylypahkan. Se on se missä kaikki tapahtuu. Haluaisin päästä liikkumaan siellä samalla tavalla kuin jos olisin kuka tahansa tylypahkalainen. Kokea miltä tuntuu istua oppitunneilla ja ruokailla suuressa salissa ja sellaista. Tylypahkassa haluaisin käydä myös pöllölässä! Ehdoton visiittikohde: paikka jossa on hillittömästi kesyjä pöllöjä ilman että ne jotenkin kärsisivät häkeissä olosta tai muusta sellaisesta. Toinen paikka missä haluaisin käydä olisi Kotikolo. Velhotalo, joka ei ole liian hienosteleva, mutta silti todellakin kotoisa. Sinne siis.
syön sun pään.

Stan

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #18 : Heinäkuu 14, 2007, 21:22:44 »
Tietenkin olisi ihana päästä koluamaan Tylypahkan tiluksia vierailevana velhona. Minulle esiteltäisiin oleskeluhuoneet, tarvehuone, keittiöt, suuri sali ja ihan joka paikka. Varsinkin Luihusten olekeluhuone olisi kiinnostava.
Taikaministeriö/Salaperäisyyksien osasto on lempipaikkojani Pottereissa. Olisi kivaa kuljeskella taikaministeriön käytävillä ja katsella huolettomana joka ikinen paikka. Aurorien päämaja kuvaillaan kirjassa mielenkiintoiseksi ja sen haluaisin varsinkin tarkistaa. ja Salaperäisyyksien osasto on aah jotenkin niin ihanan salaperänen ja semmonen paikka jonne minä varmasti menisin. Mä vaan hyppelesin siellä ja tonkisin niitä huoneita.

Pottereissa on kauheesti paikkoja joita haluaisin tutkia ja ihmetellä. vielä mainitsemisen arvoisia paikkoja on Irveta ja Kielletty metsä
Irveta siksi koska haluaisin matkata niillä kärryillä ja Kielletty metsä siksi koska se vaan on niin salaperänen.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 18, 2007, 18:59:54 kirjoittanut Stan »

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #19 : Heinäkuu 27, 2007, 07:40:06 »
  Näitä on taas monia, en pysty valitsemaan yhtä, koska en tiedä, minkälaisia ne ovat, joten tässä vain murto-osa kaikista:
  • Tylypahka
  Tylypahkassa on paljon kaikkea salaperäistä ja kiinnostavaa, koska se on taikakoulu. Tylypahka on myös todella suuri, ja juuri siksi pidän siitä, koska sitä ei ole tutkittu aivan heti. Tarvehuone samoin, koska siinä on niin kauheasti mahdollisuuksia.
  • Tylyaho
  Tylyahossa on taas mukavia wanhoja puoteja, erilaisia, kuin nykyään, koska ovat taikakauppoja ja Tylyaho on kuitenkin hauska kylä, koska on niin erilainen.
  • Kotikolo
  Olisi mukavaa saada selville, onko Molly oikeasti niin hössöttävä, kuin kirjoissa mainitaan...
  • Viistokuja
  Kaikkea mukavia kauppoja niin, kuin Tylyahossakin. Oikeasti hauska pieni ostoskuja, koska se on niin
salaperäinen ja mistään muualta senlaista ei voi koskaan löytää. Salaperäistä. Isältyy myös Fredin ja Georgen pieni pilakauppa, koska kirjojen mukaan siellä on paljon kaikkea hauskaa...
 • Irveta
Kirjoissa Irveta kuvattiin todella salaperäisesti, olisi mukava huomata, onko Irveta oikeastikaan niin salaperäinen ja ihmeellinen.
Eli siis loppujen lopuksi yhden paikan valitseminen on mahdotonta, koska kaikki paikat ovat niin erilaisia ja salaperäisiä.
~kirja[/list]
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 27, 2007, 07:43:28 kirjoittanut kirja »
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Meredith

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #20 : Elokuu 01, 2007, 22:02:56 »
Yhtä paikkaa olisi mahdoton valita, niin monta olisi mukava nähdä.

Ensimmäisenä kovasti tahtoisin matkustaa Tylypahkaan, jossa minua erityisen paljon kiinnostaisi Salaisuuksien kammio. Ja mielelläni vierailisin myös tupien oleskeluhuoneissa, joista ehdottomasti tahtoisin erityisesti tutustua Luihuisten oleskeluhuoneeseen. Sekä Dumbledoren kansliassa olisi kanssa mukava käydä, sikäli se enään alkuperäisenä on.

Toinen paikka jossa ehdottomasti tahtoisin vierailla olisi Viistokuja. Kaikki ne liikkeet sekä erityisesti Irveta. Ja Weasleyn Welhowitsit on erityisesti paikka jossa myös viistokujalla ollessani tahtoisin käydä.

Ja tietenkin Taikaministeriössä olisi todella hauska vierailla. Kaikki ne toimistot ja eri osastot. Erityisesti minua viehättäisi jästiesineiden väärinkäytön osasto.

Sekä Kotikolo. Kaikki ne huoneet, ullakon henki ja kaikki muu mukava. Ja tietenkin puutarhatontut. Toisaalta, kaiken jos kotikolosta haluaisi nähdä, pitäisi viettää paikassa useampi päivä - mutta tuskin kukaan nyt haluaisikaan lähteä heti niin kotoisasta paikasta?


Poissa Gnat

 • Niark, niark!
 • Vuotislainen
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #21 : Elokuu 07, 2007, 20:03:08 »
Olisi kiva käydä Pyhässä Mungossa kiertelemässä. Voisi nähdä parantajia työssään, pieleenmenneiden taikojen seurauksia, kammottavia mutta kiehtovia tauteja... Ja puhuisin ehdottomasti niiden taulujen kanssa :)

Sitten kävisin ehdottomasti Hagridin mökissä tapaamassa häntä. Joisin kupposen teetä ja juttelisin Hagridin kanssa ja silittäisin Toraa. Ehkäpä saisin nähdä Hagridin uusimman "lemmikin".

Ja tietysti Tylypahkassa. Ohjattu kiertokävely. Tuskin tarvitsee perusteluja.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #22 : Elokuu 19, 2007, 15:03:37 »
Ihan ensimmäiseksi haluaisin päästä käymäänMalfoyn kartanoon. Kuten niin monet muutkin, haluaisin ihan uteliaisuudestani nähdä, millaisessa ylellisyydessä he elävät. Olisi erittäin hienoa päästä tutkimaan kaikkia salaisuuksia, joita kartano kätkeekään (niitä epäilemättä löytyy). Ja tietysti, kun kerran perhettä niin rakastan, pitäisin tiedon omanani :)

Toinen paikka olisi Tylypahka. Olisi mielenkiintoista elää vaikkapa päivä jonain luihuisena; pääsisi vierailemaan heidän oleskeluhuoneessaan ja näkisi, ovatko he oikeastikin niin vastenmielisiä, kuin Harry heistä ajattelee (epäilemättä eivät ole). Tähtitiedettä olisi myös upeaa päästä opiskelemaan, sekä muodonmuutoksia ja loitsuja. Samalla voisi tutkia linnan salakäytäviä.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Helena T

 • Keijukaismuori
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: AccioQuill137
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #23 : Elokuu 26, 2007, 15:30:35 »
Ihan ensimmäiseksi tuli mieleen tuo Tylypahka. Itse linnassa on varmasti paljon nähtävää. Samoin kun linnan tiluksissa. Hagrid olisi mahtava opas. Tutkimisesta en niinkään tiedä, sanoihan Dumbeldorekin, ettei kuvittelekaan tietävänsä kaikkia koulun salaisuuksia. Siis tottakai olisi mukava tutkia, mutta saisiko sitä jästinä mitään uutta selville.

Toiseksi haluaisin tutustua Pyhään Mungoon, vähän niinkuin virkani puolesta.  Tässä on kyllä se vaara, että ottavat pitkäaikaishoitoon sinne Lockhartin kanssa ;).

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Lempipaikkasi taikamaailmassa?
« Vastaus #24 : Syyskuu 02, 2007, 14:11:25 »
Tylypahka tottakai. Haluisin käydä vaikka joka paikassa, mitä sieltä voi löytää. Vaikka onkin iso paikka. No kai se nyt on jos Rohkelikon oleskeluhuoneeltakin kestää 10minuuttia kävellä pohjoistorniin Punurmion luokkaan.

Toinen olis Viistokuja! Ja sieltä ihan ekana Weasleyden Welhovitsit :DD Ja Qaino Vahvahqon jäätelöbaarissa. Ja ollivanderillakin olis ihan kiva käydä. Iskunkiertokujalle en suostuis menemään :<

Sitten haluisin käydä viel Kotikolossa! Ihan ehdottomasti (ja nähdä siellä Weasleyt) <3

Niin ja jos tässä saa sanoo jotain tiettyjä hahmoja mitä haluis tavata, on Ron, Luna, Sirius, Dumbledore, Hermione ja Oljo! (: