Kirjoittaja Aihe: Inhokkihahmosi?  (Luettu 100151 kertaa)

0 vuotislaista ja 2 Ankeuttajaa kyttää tätä aihetta.

Poissa Chinoz

 • Nuorallatanssija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • That was then, this is now
  • Blackout
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #50 : Syyskuu 29, 2007, 11:29:41 »
Hmm.. Näitä inhokki henkilöitä taitaa tulla aika paljon, koittakaa kestää :D

Ihan ykköseksi listalleni nousi Peter Piskuilan. James, Sirius ja Remus ottivat hänet ystäväkseen välittämättä siitä että tämä oli mitätön pelkuri, raukka. He suojelivat tätä ja auttoivat minkä vain pystyivät. Toki pientä pilkkaakin taisi lennellä pojan päälle Jamesin ja etenkin Siriuksen suunnalta, mutta tuskin se mitään merkkasi. Tuskin James ja Sirius edes tarkoittivat sitä.
James luotti Peteriin todella paljon sillä teki tästä salaisuuden haltijan. Myöönän että Sirius häntä ehdotti, mutta sekin osoittaa luottamusta. Ja PAM Piskuilan meni ja petti ystävänsä tuosta noin vain. Harry oli liian sankari, olisi antanut Siriuksen ja Remuksen tappaa tuo pelkuri joka petti muut kelmit.

Toisena on ehdottomasti Severus Kalkaros. En pitänyt Kalkaroksesta ollenkaan en koskaan. Myönnän Jamesin ja Siriuksen tehneen väärin kun kiusasivat kouluaikoinaan Kalkarosta ja nöyryyttivät tätä, mutta Lily olisi auttanut mutta ei, herra vain ei huoli apua.
Pompotti Rohkelikko vain siksi että kaksi suosittua Rohkelikko olivat aikoinaan häntä piinanneet. Vihasi Harrya vain tämän isänsä takia. Ja voi pientä Neville parkaa, piinasi tätä ilman kunnollista syytä! Ja viimeisimpänä mutta ei suinkaan vähäisempänä, tappoi Dumbledoren! En salli sitä. Dumbbis oli ihana ihminen, salaperäinen ja hömpsähtänyt. En kyllä pidä Kalkaroksesta vaikka DH:ssa kävisi mitä.

Kolmas on Doleres Pimento. Ällöttävä rupikonna joka antoi tuosta noin komelle huispaajalla ikuisen pelikiellon. Sorti osin ihmisiä vain siksi että pelkäsi näitä. Ja voi niitä raukkoja jotka joutuivat kirjoittamaan omaan käteensä omalla verellään. Kammottava rupikonna, ei mitään muuta!

Bellatirx Letsrange. Kiehtova henkilö sinänsä, mutta tappoi Siriuksen. Ei ei ja vielä kerran ei. Sirius oli suosikki hekilöni enkä sitä anna Bellalle anteeksi. Päätyi siis syystäkin listalleni.

Ron Weasley. Välillä ärsyttävä välillä ei. Siis mitä järkeä olla kateellinen parhaalle ystävälleen sen takia että tämä osallistuu kolmevelho turnajaisiis vaikka ei edes halua ja saattaa kuolla? Tai että parhaan ystävänsä vanhemmat ovat kuolleet ja tällä on sen seurauksena salama-arpi? Tai että paras ystävä on kuuluisa ja rikas vaikkei tätä itse haluakaan? Niin mitä järkeä. Ron on aina jostain kateellinen Harrylle, liittyi se sitten tämän kuuluisuuteen tai tyttöihin. Ihan mihin vain, Ron on kateellinen. Siis pieni kateellisuus ei ole pahasta, mutta tuo Ron menee jo kaiken yli.

Hermione Granger on ärsyttävä kaikkitietäjä. Paasaa jokaisesta asiasta ja niuhottaa liikaa. Onneksi rentoutui vähän AV:ssä, sillä ihan sietämätön kahdessa ensimmäisessä. Luulee osaavansa kaiken ja jos jotain ei osaakaan lopettaa tämän näyttävästi, kuten kolmosessa tuli ennustuksen suhteen ilmi. Opettajien lellikki vain älynsä takia.

Ja vielä Cornelius Toffee ja Rymistyir. Miksi he pääsivät valtaan? Molemmat ovat ärsyttäviä, tosin Toffee vie voiton. Ensin Toffee ei uskonut Harrya ja Dumbbista vaan leimasi nämä hulluiksi. Ja kun totuus tuli selville, heti oltiin tekemässä Harrysta Taikaministeriön kansikuva poikaa. Rymistyir jatkoi tätä. Ja ennen FK:ta ja PP:tä Toffee mielisteli Harrya vain koska tämä oli kuuluisa. Samaahan se Rymistyirkin teki. Hah mitä luusereita.

Oih olin jo melkein unohtaa Ginny Weasleyn. Miten noin vain ujosta tytöstä tulee kaikkien poikien suosikki? Ja niin loistava taikoja ja huispaaja? Tämähän tapahtui melkein yhdessä päivässä. Hei sen niin pitäisi mennä. Kunnon onnenonkija, ärsyttävä kiukuttele teini (okei myönnän olevani itsekin teini mutta erilaatua). Miksi Harryn piti langeta Ginnyyn? Nyt voin vain toivoa etteivät ne mene naimisiin ja saa tusinaa lapsia. Ei. Ginny ei ole oikea Harrylle. Ginny on vain ärsyttävä teini.
Jokaisella askeleella, voit viedä henkeni.
Jokaisella askeleella, voit parantaa haavani.
Avatareni on täältä

nella

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #51 : Syyskuu 29, 2007, 19:43:13 »
Bellatrix
Joo, mun syy on varmaan sama kun melkein kaikilla muillakin jotka ei Bellatrixista pidä. Kidutti Nevillen vanhempia ja tappoi Siriuksen. Sirius oli kuitenkin yksi lempihahmoistani, joten ei hirveän lämpimiä tunteita Bellatrix herätä... Tää oli sellanen henkilö, joka oikeen puistuttaa mua. Hyi.
Pimento
Alusta asti en tykännyt yhtään tästä kyseisetä henkilöstä. Pimento oli niin ilkeä. Ärsytti kun suosi toisia oppilaita ja toisia taas otti selvästi silmätikuiksi. On kyllä niin ihnottava eukko.
Lockhart
Lockhart oli niin idiootti, että mua oikeen välillä meinas alkaa naurattamaan. Siis voiko raukkamaisempaa ihmistä olla? Niin itserakas ja itseään täynnä oleva tyyppi, että huh huh. Eka leveillään omilla taidoillaan/tiedoillaan ja tosi paikan tullen lähetee niin nopeasti kuin mahdollista karkuun. Onneksi Lockhartia ei tarttennut kestää hirveän kauaa. Olisi varmaan hermot menny totaallisesti sen itsekeskisyyteen. :D

Elf

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #52 : Marraskuu 13, 2007, 19:58:18 »
Cho Chang! Kauhee itkupilli... Ja kauhee muutenkin. "Oi Cedric, minä rakastan sinua. Hups, olertkin kuollut. Voi hitto sentään. 

Samaa mieltä. Hirveä itkupilli ja ärsyttävä kuin mikäkin! En vain kestä häntä. Niin liian tyttömäinen, ja koko aja itkemässä Cedricin vuoksi. Get over it! Ei sitäkään voi ikuisesti surra.
Samoin on Rita Luodiko. Se vain on niin hirveä! Kuinka joku voikaan tuottaa niin paljon vahinkoa Harrylle. Hirveä noita-akka. Sama asia pätee Pimentoon. Hän vain on niin tyyni, mutta silti niin hirveä. Ja kun hänellä on kaikki se päätösvalta, niin se oikeasti alkaa jo tympiä!


Fergen

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #53 : Marraskuu 18, 2007, 20:22:06 »
Cho Chang. Kamala itkupilli.
Luodikon Rita (ämmä) Aivan kamala, en ymmärrä miksi pitää juoruta ja aiheuttaa vahinkoa ja pahaa mieltä toisille. Kamalaa.
Bellatrix Lestrange Kamala ihminen, miks ihmeessä se Sirius piti tappaa? Lempihahmoni, siis Sirius.
Peter Piskuilan Ystävä johon luotettiin, petti kaikki. Ei h*lvetti.
Cornelius Toffee Se. on. vaan. niin. ÄRSYTTÄVÄ!

Poissa Unissakävelija

 • uneksija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tavataan unissa tai unelmissa.
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #54 : Marraskuu 25, 2007, 18:40:35 »
Hmph. Näitä on useita.

1. Severus Kalkaros: tyyppi, joka edes kehtaa osoittaa minun Dumbledoreani sauvalla on automaattisesti vihauslistalla. Saati sitten, kun tämä tyyppi menee ja tappaa suosikkini.
2. Draco Malfoy: lue syy yltä
3. Lordi Voldemort: lue syy yltä ja lisäksi täytyy sanoa, että Voldy on todella säälittävä(huonolla tavalla): miettikää nyt, mies häviää vauvalle ja jahtaa tätä viitisentoista vuotta ja yhä uudelleen saa kuolonsyöjineen turpiin teinijengiltä(mitä velhomaailma edes tekee auroreilla, kun teinit hoitavat hommat kotiin?). Olen pahoillani Voldy, olet vain hitusen yksinkertainen tai jääräpäinen tai sekä että...
4. Harry Potter: uskalsi huutaa minun (suokaa anteeksi omiminen)Dumppikselleni! Lisäksi omituista taipumusta(lue ärsyttäävää) tehdä itsestään ah-olen-hyvä-pelastan-maailman-sankari. Olen kuitenkin jokseenkin tottunut tähän ominaisuuteen, sillä se tuntuu olevan jonkinlainen vaatimus kirjan tai elokuvan päähenkilölle. Toisaalta tuskin kukaan haluaisi lukea Harry Potterista, joka olisi käpertynyt imemään peukaloa sohvan alle saatuaan tietää että on velho ja että kaikkien aikojen suurin pimeyden velho jahtaa...
5. Nyt tuli paha Ginny vai Cho? Cho vai Ginny? Äh, ihan sama. Laitetaan molemmat Potterin naiset samaan. Molemmat, kun ovat ärsyttävän täydellisiä pikkuprinsessoita, jotka juoksevat suosittujen ja hyvännäköisten (Harryko? Tuskin...)poikien perässä. Ei, en osaa sanoa ärsyttääkö Chon pillitys vai Ginnyn vamppimaisuus enemmän... Lyhyesti voi todeta, että Potterilla on tylsä (huomaatteko kuinka paljon Chossa ja Ginnyssä samaa? Suosittuja, kauniita ja hyviä huispaajia..) ja (minusta)huono naismaku.
 Eli yhteenvetona inhoan hahmoja, jotka ovat edes ajatuksissaan uskaltaneet satuttaa Dumppaani ja Potteria sekä tämän naisia. Ja vaikka tuli tässä aika vahvasti ilmaistua, en minä sentään näitä kaikkia yhtä aikaa vihaa tai inhoa...Usein vuorotellen.
 Saattaa myös tuntua, että haukuin puolet sarjan hahmoista mutta eikö se toisaalta vain tarkoita, että hahmo on ainakin jossain määrin onnistunut? Eikö pahinta olisi, jos hahmoista ei syntyisi mitään mielikuvia tai tuntemuksia? Sellaista minulta.
                                                             Painuen palvomaan Dumbledorea, Unissakävelija
"Kaikki on mahdollista. Mahdoton vain kestää kauemmin."

Retiisi

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #55 : Joulukuu 08, 2007, 22:14:05 »
Täytyy sanoa, etten ole oikeastaan koskaan pitänyt itsestään Harry Potterista... Ainoa hyvä asia Potterin pojassa taitaa olla se, että ilman häntä ei taitaisi olla koko kirjasarjaakaan. Täytyy siis vain kestää Pyhää Potteria... Cho Chang ja Hagrid ovat myöskin kaukana lempihahmoistani.
En minä oikestaan mitään hahmoa verisesti inhoa, mutta näistä en vaan tykkää!

Binni

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #56 : Joulukuu 09, 2007, 12:04:25 »
Minulla ei ole koskaan ollut oikein inhokkihahmoa Potterissa, mutta en kyllä arvosta joitakin hahmoja kovinkaan korkealle, tässä nyt heistä muutama:

1 Peter Piskuilan
Inhottava ystäviensä pettäjä, ja tyyppi joka tuntuu aina menevän sieltä missä aita on matalin. Kuvitelkaa, Potterit uskoivat elämänsä Piskuilanin käteen ja mitä tämä tekikään? Hah, meni pelkurina ja arkajalkana Voldemortin luo ja laverteli Pottereiden olinpaikan.

2 Kaikki kuolonsyöjät
En arvosta ketään heistä, en myöskään heitä jotka ovat tehtävänsä jättäneet. Yksinkertaisesti se tapa jolla he luokittelevat ihmiset muka jotenkin parempiin ja huonompiin on inhottavaa. Ja se, että he eivät tunne minkäänlaista vääryyttä teoistaan. Ja sitten osa heistä väittää olleensa Voldemortin puolella vain jonkun komennuskirouksen alaisena. SÄÄLITTÄVÄÄ.

3 Lordi Voldemort
Säälittävä hahmo, ei voi muuta sanoa. Ja juuri siksi että hän on niin säälittävä, päätyy hän hahmoihin joita en arvosta tipan tippaa. Sitten häneen voisi lisätä melkein kaikki samat asiat kuin kuolonsyöjiin, ja senkin että hän kuluttaa koko elämänsä ihmisten tappamiseen ja jonkun teini-ikäisen pojan jahtaamiseen. Hyvänen aika ottaisi nyt itseään niskasta kiinni ja tekisi jotain järkevää :D Sorry Voldu...

Tuossa nyt oli ne jotka eniten ehkä ärsyttävät :) En kuitenkaan inhoa ketään Potter hahmoa, mutta jokaisesta löytyy aina jotain moitittavaa, joten tuotakin listaani olisi voinut jatkaa vaikka tuhansiin ;)Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #57 : Tammikuu 08, 2008, 22:26:18 »
Harry Potter: En pidä Harryssa siitä, että hän ei halua, että muut kehuvat häntä, mutta kuitenkin haluaa sitä. Ette saattaneet ymmärtää, mutta toivon että kyllä. Jotenkin, Harry haluaa aina pelastaa kaikki, niin kuin Hermone viidennessä kirjassa sanoikin. Hän jo ensimmäisellä luokalla luuli, että hän on se jonka pitää olla sankari ja niin ja niin. Kuudennessa kirjassa vasta tuli selväksi, että hän on se, jonka täytyy jahdata Voldemortin hirnyrkkejä. Eli kaikki seikkailut 1-6 olivat melko typerää Harrylta, ei hänen pidä puuttua kaikkeen. Lisäksi en pidä Harry Potterin luonteesta, en ollenkaan.

Cornelius Toffee: Taikaministerin ensimmäiset sanat kirjoissa taisi tulla kirjassa Harry Potter ja Salaisuuksien kammio. Silloin hän vaikutti oikein mukavalta ja hyvältä taikaministeriltä, joka piti Dumbledoren puolia. Sama oli myös kolmannen kirjan alussa, mutta neljännen lopussa hän oli todella ääliö. Alkoi ärsyttämään hirveästi se, kun Toffee vain jankutti, että Voldemort ei ole palannut. Ja viidennessä elokuvassa oli otettu tämä hyvin esille. Hyvä hyvä. En pidä siis Toffeesta. Siis Cornelius Toffeesta, toffee on muuten oikein hyvää.

Cho Chang: Cho on, kuten joku jo taisi sanoakin, kirjoissa vain siksi, että niihin saataisiin romantiikkaa. Cho on mielestäni aivan tavallinen ihminen, tai tyttö, joka kulkee tyttöporukassaan ja he juoruilevat ja kikattavat. Ihmettelen miksi Cho oikeastaan on Korpinkynnessä, eihän hän mitenkään hirveän älykäs ole, sellainen normaaliälykkyys. Mutta ehkä koulu hänellä sujuu, mutta Cho suuttuu liian helposti ja itkee myös. Se minua hänessä ärsyttää.

Mutta muistakaa, että ketään hahmoista en aivan inhoa, en vain pidä näistä kolmesta kovinkaan paljon.

Poissa Mameha

 • Peilijään uurtaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #58 : Tammikuu 24, 2008, 18:39:04 »
Ehdottomasti Dolores Pimento. Inhottava rupikonna, joka nauttii vallasta, varsinkin sellaisesta vallasta johon liittyy muiden rankaiseminen ja kiduttaminen. Kerta kaikkiaan onnistuneen vastenmielinen hahmo.

Lucius Malfoy. Muista Malfoyn perheen jäsenistä (varsinkin Dracosta) suorastaan pidän, mutta Lucius on liian ylimielinen, vallanhimoinen, mielistelevä,jotenkin vain inhottava minun mielestäni.

Ja viimeisenä
Cho Chang. Cedricin kuoltua hän on huonolla tavalla säälittävä. "Rakastan Cedriciä. Suutelen silti Harrya. Rakastan häntä. Rakastanko silti Cedriciä? Taidanpa vain itkeä.." Itkeminen onkin ainoa, jonka hän osaa tehdä.

//Kun lueskelin tätä, huomasin, että todella moni inhoaa Harry Potteria. Minusta aivan hämmästyttävää, koska Harry lukeutuu suosikkihahmoihini ja minusta hän ja Draco Malfoy ovat loistavia. (Tämä nyt ei liittynyt aiheeseen..)
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 24, 2008, 18:45:42 kirjoittanut Felgueroso »
Wow! We're identical!

Poissa Sardiinimies

 • Mursuli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #59 : Helmikuu 02, 2008, 11:33:09 »
Inhokkihahmoni ovat:

Pimento, koska hän on ärsyttävä, pukeutuu pinkkiin ja liian järjestyksellinen täti.

Lockhard, siksi koska hän kehuu itseään.

Bellatrix, koska hän tappoi Siriuksen ja on kajahtanut muuten.

Luodiko sen takia koska hän keksii älyttömiä juoruja.

Krum on ärsyttävä muuten vaan.
Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #60 : Helmikuu 03, 2008, 18:32:12 »
No, sanotaan että.

Itse päähenkilö.
No perustelen tässä ihan että MIKSI IHMEESSÄ kaikilla niillä päähenkilöillä pitää nousta "kuuluisuus" päähän? Harry sitä, Harry tätä. Tässä ei ole mitään järkeä. Mielestäni Rowling on mennyt vähän liian pitkälle siinä, kun hän selostaa Harryä "mr. täydellisenä", joka pääsee joka tilanteen läpi ihan melkein niin täpärästi kun saattaa. Groo. Harry on kakka, ja sanotaan vielä tähän päälle että MITEN TÄMÄ USKALTAA käyttää Sektumsempraa DRACOON?! Se on paras hahmo! Jos Seve ei olis tullut paikalle niin kyllä Harry olis jo tappanut yhden ihmisen.

Dolores Pimento.
Njoo, minua häiritsee tässä ilmeisesti se, että se on sellainen mummeli, sammakkomummeli. Tämä vaan säätelee omia sääntöjään, ja leffa sai minut todellakin vihaamaan tätä. Sellainen mummo hirvittävässä vaaleanpunaisessa retromekossa, joka valittaa: "Ei minun syyni! Teen tämän omaksi parhaaksesi!" Ja pyh.

Cho Chang.
Njoo. Tämä vaan PETTÄÄ Cedriciään vaikka tiedetään että Cedric on kuollut ja kuopattu, eikö Chota kavalla omatunto tämän jälkeen? Ja tämä vain itkeskelee Cedrun perään koko ajan. "Voi, miksi minä en voi rakastaa Cedriciä? MIKSI CEDRIC KUOLI? No hyvä on, suutelen sitten Harryä." Ja sanoisin että kaikki jotka lähtevät minkäänlaiseen peliin Harryn kanssa niin automaattisesti pääsevät vihauslistalleni.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Mega

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #61 : Helmikuu 03, 2008, 18:44:49 »
Dolores Jane Pimento
Tarvitaanko sanoja? Ärsyttävä, pinkkiin pukeutuva, ei osaa opettaa, ja muutenkaan säätää sääntöjä. Määrää jälki-istuntoa viikon siitäkin, kun sanoo "Orave oli loisto-ope. Ainoa ongelma oli että hänen naamataulussaan oli lordi Voldemort." tjsp. Eikö ministeriössä tiedetä, että Orave meni yhteistyöhön pimeän lordin kanssa? Ja sitten se, että meni ja antoi pelikiellon Harrylle, Fredille ja Georgelle. Hyihyi. Lisäksi taikaministerin puolella joka asiassa, ei omaa omia aivoja saati ajattelukykyä. Hienoa, Dolores, olet vihauslistani ykkönen.

Peter Piskuilan
Petti kelmit, oli ystävä johon luotettiin, mutta meni Valedron puolelle, liittyi kuolonsyöjiin, kavalsi Jamesin. Harryn elämä olisi parempi ilman häntä.

lordi Voldemort
Säälittävä. Häviää vauvalle ja sitten alkaa jahtaamaan tätä vain hävitäkseen sille monta kertaa uudelleen. Naurettava pelle. Sitten kuluttaa elämänsä tappaakseen ihmisiä, ja kiduttaakseen.

Bellatrix Lestrange (Ja muut kuolonsyöjät)
Kuolonsyöjä. Vihaan muutenkin kuolonsyöjiä, ja sitten meni tappamaan Siriuksen. Törkeetä.

Cho Chang
"Rakastan Cedriciä, rakastan Harry Potteria, Itken vähän, Suutelen Harrya, mitä Cedric ajattelee? Itken vähän lisää." Justiinsa.

Taikaministerit
Toffee, en ole koskaan sietänyt silmissäni. "Minä laitan Harrylle Pimennon opettamaan, ja sitten haluan tavata Harryn ja suostutella hänet antamaan minulle tukensa, jotta saan pidettyä paikkani." Naurettavaa.
Rymistryir: Vaikka onkin entinen auroriosaston päällikkö, niin silti se että pisti esim. Stan Pikitien lukkojen taa, ja halusi että valittu työskentelee hänen hyväkseen. Pelle jos joku.

Gilderoy Lochart
Täynnä itseään. Kehtasikin mennä varastamaan toisten teot.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 04, 2008, 19:08:01 kirjoittanut Mega »

Idiootti

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #62 : Helmikuu 09, 2008, 14:31:17 »
Keksinpäs listata viestiini tähän mennessä hahmojen äänimäärät. Meni ikä ja terveys (45min), mutta tässä se nyt on.

1.Dolores Pimento  (43 ääntä)
2.Cornelius Toffee  (28 ääntä)
3.Harry Potter         (24 ääntä)
4.Cho Chang  (23 ääntä)
5.Peter Piskuilan   (21 ääntä)
6.Percy Weasley   (18 ääntä)
7.Gilderoy Lockhart/Rita Luodiko   (12 ääntä)
8.Draco Malfoy   (11 ääntä)
9.Ginny Weasley/Bellatrix Lestrange/Severus Kalkaros   (10 ääntä)
10.Rymistyir   (9 ääntä)
11.Voldemort   (8 ääntä)
12.Hagrid   (5 ääntä)
13.Pansy Parkinson/Molly Weasley   (4 ääntä)
14.Horatius Kuhnusarvio/James Potter/Ron Weasley/Sirius Musta   (3 ääntä)
15.Arthur Weasley/Ruaah/Punurmio/Lucius Malfoy/Victor Krum   (2 ääntä)
16.Nymfadora Tonks/Albus Dumbledore/Luna Lovekiva/Lily Evans/Fleur Delacour/Amos Diggory/Ludo Bagman/McLaggen/Hermione Granger/Faweks/ankeuttajat   (1 ääni)

Pimento vei "murskavoiton" ja on näin määrällisesti vuotiksessa vihatuin potterhahmo.
Sitten korpikynnen tupa ja kuolonsyöjät saivat "ääniä", mutta en merkannut. Jotkut määrät saattaa heittää muutamalla.
Ai niin omat...

Dolores Pimento
No olen itsekin tätä mieltä. Hän... on... AARGH! Joka kerta kun luen Fk:ta tekee mieli päästä käsiksi Pimennon kurkkuun. En vain kestä kun hän melkeinpä kiduttaa oppilaita ja tekee muuta kauheaa. Ja elokuvassa vielä ärsyttävämpi. Muut syyt voitte lukea lukuisista edellisistä kommenteista.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 10, 2008, 08:47:51 kirjoittanut Idiootti »

Arya

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #63 : Maaliskuu 01, 2008, 13:17:55 »
Dolores Jane Pimento on kyl kaikkein ärsyttävin hahmo. Heti kättelyssä kun hän astuu esiin Harryn kuulustelussa saan mieleeni lukiessani että "Tämä täti on ällö ja varmasti kirjassa tulee inhottavammaksi". Kappas olin oikeassa! Kamala määräilevä, puoliverisiä inhoava, ahne, ruma, vanha sammakkomuori. YH!

Ja Rita Luodiko muka ärsyttävä? Luodikon ämmähän oli aivan huippu! Oikea esikuva kaikille mediassa työskenteleville arvostelijoille. Ja se kynä! Nerokas... Saisipa samanlaisen...


sekosammakko

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #64 : Maaliskuu 01, 2008, 16:04:51 »
Cedric Diggory Oh, kaikki rakastivat häntä. Hän oli niin söpö ja ihana ja jee. Niin, siihen saakka kun hän kuoli. Ja muutenkin, harry kertoi tasan tarkkaan mikä oli seuraava tehtävä, mutta Cedric vain vinkkasi. jne. Ärsyttävä hahmo.

Dolodores Pimento Kun luin hänestä, meinasin tappaa hänet mielessäni. Melkein revin kirjaa. Se on vaan niin ärsyttävä ja puolueellinen ja muutenkin inhottava.

Voldemort Sydämetön hapankaali.

Poissa Felis silvestris catus

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #65 : Maaliskuu 01, 2008, 16:13:59 »
Cho Chang
Ällöttävä ruikuttaja. Ihan luonnollista surra läheistä joka on murhattu, mutta muidenkin mainitsema "rakastan Cedriciä, rakastan Harryä, apua, alanpa pillittää" on älytöntä. En kyllä pitänyt hänestä aikaisemminkaan. Ah niin kaunis ja niin fiksu ja taitava huispaaja blaa blaa blaa.

Ginny Weasley
Ihan ok vielä alussa, mutta mennyt aivan liian täydelliseksi. Suosittu, kaunis, sanavalmis, lahjakas jne. Huispaus sujuu erinomaisesti, poikaystäviä jonossa... Osta edes pari heikkoutta itsellesi, kiitos.

Lily Evans/Potter
Pyhimysmamma. Aargh.

Poissa No Speed Limits

 • Palleromaisen tanakka ja takakorkea<3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ...something beautiful...
  • Suomenlapinkoira Frodon elämää
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #66 : Maaliskuu 11, 2008, 17:18:38 »
Bellatrix Lestrange
Bellatrix! Ääliö! Tappoi Siriuksen ja on muutenkin säälittävä: "Käskystä, oi pimeyden lordi! Kiitos, oi pimeyden lordi! Saanko nuolla kenkiäsi, oi pimeyden lordi?"

Draco Malfoy
Todella säälittävää! Dracoa varmaan pelottaa hankkia älykkäämpiä kavereita, kuin Crabbe ja Goyle, koska uusi kaverihan voisi peitota hänet! Ja kaikki ne puhdasverisyysjutut... Suorastaan toivoin, että Harry olisi tappanut Dracon kutosessa sektumsempralla, mutta Rasvaletti-Kalkaros sattui taas väärään aikaan väärään paikkaan, mistä pääsemmekin seuraavaan aiheeseen...

Severus Kalkaros
Hyvä tai paha, niin todella halveksittava kuitenkin. Severus raukka kun ei edes osaa olla purkamatta ärtyneisyytään, tai mitä lie nyt onkaan, oppilaisiinsa! Ja vaikka olisi kuinka huonoissa väleissä Harryn isän kanssa, niin ei se nyt Harryn vika ainakaan ole.

Voldemort
Yäk... tappaa nyt ihmisiä ihan huvikseen.

Lucius Malfoy
Ällöttävän imelä ja mielistelevä. Ei kiitos.

HUOM. Vaikka nämä hahmot ovatkin mielestäni täydellisiä ääliöitä, niin kyllä minunkin on sentään myönnettävä, että sarja olisi aika väritön ilman heitä (tarkoitan lähinnä Voldemortia)...
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 11, 2008, 12:53:31 kirjoittanut Erkku »
...Tulepas Kalle tänne, ulos teelle, Kustaan ikkunan alle... ^^ Hauskaa vai mitä?

Erkku -> No Speed Limits

Teena

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #67 : Maaliskuu 11, 2008, 18:57:57 »
En ole koskaan pitänyt Bellatrix Lestrangesta. Juuri kuin Erkku sanoi, liian mielistelevä. Tuntuu tosiaan välillä että hän olisi valmis nuolemaan Voldemortin kengät. Lisäksi naikkonen on melko rasittava ja, hrrh, no en vain voi sietää häntä. Voldemortkaan ei kuulu suosikkihahmoihin, ja niin tyhmältä kuin se kuulostaakin, saan hänestä päänsärkyä. Pahan alku, sydämetön .. mato. En myöskään ole Albus Dumbledoren fanittajia. Alussa hän oli hyvä hahmo, mutta ne jaaritukset... Niiden takia jouduin usein latomaan sivuja. Hän vain höpötti ja höpötti ja piti Harrya varmaan paremmassakin arvossa kuin muita oppilaitaan (ainakin näin minä uskon). Rasittava Riesu kuuluu inhokkilistaani kunniapaikalle myös. Rasittava pikku kaveri :'>

marikanen

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #68 : Maaliskuu 14, 2008, 22:30:47 »
Hmm. Inhoan eniten Dolores Pimentoa! Yllätys yllätys, niin ja mistähän syistä?! Sitä tuskin tarvitsee enää kertoa! Muut ovat sen jo tarpeeksi hyvin selittäneet!

Toisena on ehkä hieman Cho Chang, ennen pidin hänestä, mutta nykyään minua ärsyttää hän. Ja Harry vielä ihailee häntä, vaikka välillä tuntuu, että Harry on vain varamiespalvelu Cholle! :) :(

Niin, ja minua suuresti ihmetyttää kuinka voi vihata Harrya, mutta silti fanittaa Pottereita (kirjoja), hänestä koko juttu on peräisin. Ihmeellistä, mutta näköjään mahdollista! :)

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #69 : Maaliskuu 21, 2008, 19:40:34 »
Oho älkää ottako kukaan itseenne, mutta en ymmärrä miten Kalkaros voi olla kenenkään inhokkihahmo! Niin salaperäinen, traaginen ja monipuolinen, eihän siitä voi olla tykkäämättä <3

No niin, mutta asiaan. Omia inhokkihahmoja on aika vaikea nimetä, sillä Pottereissa ei ole oikeastaan yhtään hahmoa, jonka voisi surutta jättää tarinasta pois - kaikilla on kirjojen juonessa oma tärkeä osansa. Nämä hahmot eivät kuitenkaan saa sympatioitani:

James Potter

Itserakas, ylimielinen ja liian itsevarma. Ärh, Jamesin tapaisia ihmisiä inhoan tosielämässä enemmän kuin mitään muuta. James on aivan liian itsetietoinen mutta kuitenkin raukkamainen kiusatessaan Kalkarosta (ja löisin vaikka vetoa, että Seve ollut ainoa, jota hän kiusasi!) ilman järjellistä syytä.

Cho Chang

Yli-ärsyttävä ruikuttaja! En kestäisi katsella tuollaista silmissäni hetkeäkään. Cho on raukkamainen ulisija. Tietysti on ymmärrettävää surra kuollutta rakastettuaan, mutta Cho ei tunnu Feeniksin kilta -kirjassa juuri muuta ajattelevankaan. Tylsä ja yksipuolinen hahmo.

Ginny Weasley

Vaikeaa selittää, miksen pidä Ginnysta yhtään. Onhan hänessä monia hyviäkin piirteitä, kuten rohkeus ja päättäväisyys, mutta joka tapauksessa hän vaikuttaa monine poikaystävineen ja muine hömpötyksineen kovin kevytkenkäiseltä.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Linda

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #70 : Maaliskuu 21, 2008, 20:18:36 »

Ginny Weasley

Vaikeaa selittää, miksen pidä Ginnysta yhtään. Onhan hänessä monia hyviäkin piirteitä, kuten rohkeus ja päättäväisyys, mutta joka tapauksessa hän vaikuttaa monine poikaystävineen ja muine hömpötyksineen kovin kevytkenkäiseltä.

Hmm, itse en pidä Ginnystä ihan päinvastaisista syistä. Ennen hän tuntui ujolta ja hiukan säälittävältäkin, mutta nyt kun Harry on lätkässä Ginnyyn, kerronta muuttui ihan kokonaan, ovathan kirjat kirjoitettu Harryn näkökulmasta. Ginnystä onkin äkkiä sulkeutunut kaunis, älykäs, rohkea, loistava huispaaja: siis aivan liian täydellinen.

salaisuuksia

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #71 : Maaliskuu 23, 2008, 20:17:35 »
Dolores Pimento
Hän on vain niin olevinaan, tärkeilevä ja sokeasti taikaministeriin luottava, ärsyttävä, v-mäinen nalkuttaja! En ymmärrä miten Harry pystyi sietämään häntä Feeniksin killassa. Joka kerta, kun katson sen elokuvana, ja Pimento kovistelee Harrya muutaman sentin naamaetäisyydeltä, ihmettelen miksei Harry sylje hänen kasvoihinsa. Itse olisin tehnyt niin! Pimento on pimeä muija, ei voi muuta sanoa.

Lucius Malfoy
Kylmä, tunteeton, ylpeä, ilkeä,ylimielinen... En tykkää. Ministerin ja Voldemortin nuoleskelija ja ainoastaan omaa etuaan ajava stoneheart! Draco ja Dobby parka, snif.

Gilderoy Lockhart
Niin itserakas, omahyväinen ja olevinaan kuin mikäkin sankari. Pelkuri hän on! Säälittävä tapaus.

Rita Luodiko
Ärsyttävä joka-paikkaan-nenänsä-tunkeva valehtelija. Toisaalta aika hupaisa, mutta ärsyttävyys vie voiton.

nikodeemus

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #72 : Huhtikuu 06, 2008, 10:24:15 »
Melkein kaikkia hahmoja kohtaan, joita inhoan, olen jossain vaiheessa tuntenut myötätuntoa, melkein säälinyt heitä. Pimento, Toffee, Rymistyir, Kalkaros, Malfoyt, Matohäntä, Voldemort... ja sitten Lujahaka.
Ainut henkilö, josta en ollenkaan pidä,  joka ei herätä minussa minkäänlaista myötätuntoa, on Bellatrix, alusta asti yhtä häikäilemätön ja paha. Hän on ehdoton inhokkihahmoni.
Nuo edellämainitut, kaikki, jossain vaiheessa elämäänsä, jotenkin niin säälittäviä, tai urheita, tai jollain muulla tavalla myötätuntoa herättäviä. Useita noista ei liene hyvä kertoa, (vaikken uskokkaan että vuotiksella on paljonkaan sellaisia jotka eivät seiskakirjaa ole lukeneet) koska ne saattavat kertoa jotain asioita seiskakirjasta.

Poissa trap

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #73 : Huhtikuu 19, 2008, 13:46:58 »
-
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 05, 2015, 23:21:50 kirjoittanut trap »

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #74 : Huhtikuu 19, 2008, 14:49:28 »
Bellatrix Lestrange
Bellatrix! Ääliö! Tappoi Siriuksen ja on muutenkin säälittävä: "Käskystä, oi pimeyden lordi! Kiitos, oi pimeyden lordi! Saanko nuolla kenkiäsi, oi pimeyden lordi?"

Ei se voi Volden kenkiä nuolla, kun koko heebolla ei sellaisia ole :D Okei, Bellatrix on yksi suosikkihahmoistani, että.

Päivitän inhokkihahmojani. Kaikista hahmoista eniten, eräät saavat minussa vihan kuohumaan.

Harry Potter.
En jaksa selittää: joskus kyseinen hahmo on siedettävä, mutta joskus niin älytön kuin voi olla! Oikeasti, pitää itseään muka väärinymmärrettynä ja häntä pitäisi sääliä koko ajan. "Nyt ylistäkää minua, menen tappamaan Lordi Voldemortin!" Huihui. Harry sitten on kamala yleistäjä kaiken lisäksi, hänen mukaansa kaikki kuolonsyöjät ovat pahoja ja kaikki Rohkelikot ihan parhaita hyyppiä. "Rohkelikot rulettaa, te Luihuiset ootte ihan surkeita ja te kaikki joudutte isona Azkabaniin!" Harryn juttuja on joskus niin ärsyttävä lukea. Sitä paitsi: jokainen joka kehtaakin lähettää Dracon sairaalasiipeen on ehdottomasti vihaajalistallani. Ei hiinokka, ei, se oli Dracon syy :D

Peter Piskuilan
Säälittävä. Roikkui Jamesin ja muiden mukana mutta kuitenkin meni pettämään nämä. En tykkää yhtään. :/

Dolores Pimento
Joo, kaikki tietävät selityksen. "Tämä on vain omaaksi parhaaksesi!"-tyylinen vaaleanpunainen mummeli.

Yaxley
Yleensä pidän kuolonsyöjistä, mutta tämä on jotenkin niin ärsyttävä. Häntä ei mainita usein aiemmissa kirjoissa ennen viimeistä, mutta siinäkin hän on jotenkin niin halveksiva kuin olla saattaa. Ei yhtään Bellatrixmainen. Ärsyttävämpi.

Viimeisestä kirjasta minulla on aika paljonkin inhokkihahmoja, mutten saa paljastaa niitä täällä.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa