Kirjoittaja Aihe: Venus versus Virus  (Luettu 2325 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

rruutu

  • Ankeuttaja
Venus versus Virus
« : Helmikuu 11, 2007, 12:56:54 »
Jaa, satuinpa katsomaan Rozen Maiden Ovat, ja huomasin kakkosjakson lopussa pienen mainospätkän kyseisestä sarjasta, eli siis Venus versus Viruksesta. Katsaisin ekan ja tokan jaksn Youtubesta ja sieltä löytyikin kiinnostavan tuntuinen animesarja.

(sis. juonipaljastuksia)

En ole itseiän ihan perillä koko juonesta vain parin jakson perusteella, mutta tytöt Ruchia (Lucia) ja Sumire yrittävät pysäyttää Viruksia ja heillä on käytössään Virusvastaisia luoteja. Ekan jakson lopussa Sumiersta tulee elävä Anti-virus ja hän pysäyttää vastuksen. Ruchialla on outo kullankeltainen silmä, ja sanoi sen olevan taakka ja (omasta mielestäni) hän ainaki näkee jotain Viruskiin liittyviä jutskia silmänsä avulla. Enemmästä en varmistunut parin ekan jakson perusteella...

Eli katsooko kukaan muu kyseistä sarjaa? Mielipiteitä?


Poissa Jénaminya

  • Keiju
  • Potterismin ylipapitar
  • Sukupuoli: Noita
    • Jénaminyan Omat Sivut
  • Pottermore: MoonCauldron3945
  • Tupa: Luihuinen
Vs: Venus versus Virus
« Vastaus #1 : Maaliskuu 01, 2007, 12:22:30 »
Joo, ihan hyvältä vaikuttava sarja.

Olen nyt katsonut neljä ensimmäistä, ja odotan seuraavan ilmestymistä. Varsinkin viimeisin jakso vaikutti todella mielenkiintoiselta, odotan vaan, että milloin Lucian taustasta paljastetaan lisää. Ja ykkös jakson katsoneet muistanevat sen kultasiepiltä näyttävän siivekkään silmän siellä aidan/katon reunalla? Tahtoo-tietää-lisää! ;)

Kovin paljoa tästä sarjasta ei kuitenkaan voi sanoa vielä muutaman jakson perusteella, mutta vaikuttaa ihan hyvältä, ja toivottavasti paranee edetessään, ainakin alku antaa hyvät puitteet siihen.

-Jén
Ai miksi Jo on jumala? Hän loi Pottereiden taikamaailman, joten hän on virallisesti sen maailman jumala. Voiko kukaan väittää vastaan?
Ja koska Rowling on Jumalamme ja Potterit Raamattumme, meillä täytyy olla myös uskontunnustus.

Erlic

  • Ankeuttaja
Vs: Venus versus Virus
« Vastaus #2 : Huhtikuu 09, 2007, 10:52:00 »
Joo, olen katsellut myös ekat pari jaksoa, mutt ei se oikein tempaa mukaansa...

Lucia vaikuttaa iha ok-hahmolta, mutta muista hahmoista en pidä. Aika perus-juoni:

Tavallinen ja ei-niin-tavallinen tyttö, tavallinen tyttö löytää itsestään kykyjä ja ei-niin-tavallinen tyttö auttaa häntä löytämään voiman - -- - - - - - pläääh, tylsää perusjuonta. Idea on jo niin loppuunkäsitelty, samalla juonella liikkuu monen monta animea.
Kiitos ei :)


MUOKS: alkumusa on hyvä^^