Kirjoittaja Aihe: Panic At The Disco  (Luettu 12362 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #25 : Maaliskuu 30, 2008, 20:21:30 »
Nii mitäkä mieltä muuten olette tästä uuesta levystä? Henkilökohtaisesti rakastuin jo ensimmäisen kappaleen kohdalla. :)

Onhan tämä aivan TÄYSIN erilainen ko mitä se edellinen levy, mutta minusta se on hyvä. Kaikki biisit on niin erilaisia että se toimii täydellisesti. Siis jottai barokkiaikasta pimputusta (tai no, barokki mulla ekana tullee mieleen), kantria, joku biisi muistutti Beatleseista.. Aivan loistavaa. Ja siis onhan nuo lyriikat melko simppeleitä mutta välistä jokseenki pimeitä. :D Tietääkö muute kukaan kuka se uus laulajatyyppi on? Ko monessa biisissä laulaa joku muuki Brendonin lisäksi..

Uuelta lempparit on kyllä When the Day Met the Night ja From a Mountain in the Middle of the Cabins. :)
Forces collide.

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #26 : Maaliskuu 30, 2008, 20:35:43 »
Kyllä siinä Brendonin lisäksi laulavat Ryan ja Rentukka (eli siis Jon), mutta Ryan enimmäkseen. Ryanilla on se karheampi ääni ja Rentukalla kuulaampi.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Briette

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #27 : Maaliskuu 30, 2008, 22:14:29 »
Ryanilla on se karheampi ääni ja Rentukalla kuulaampi.

Ryanilla karheampi? Siis eihän sillä ole karhea ääni ollenkaan! Niin jos kuuntelee She Had the Worldin ja sitten Mad as Rabbitsin, niin huomaa selvästi kumpi on Ryanin ääni, koska siis Ryanhan laulaa noi SHTWdin kertosäkeet ja Jon laulaa MARtsissä siinä alussa heti Brendonin jälkeen. Kuitenkin, tässähän voi olla, että mikä mun mielestä on kuulsota ja mikä karheaa, mutta pisti vaan pahasti silmään tuo.

Itse tykkään uudesta levystä, melkosella kulutuksellahan nuo kappaleet on, jotenkin silti kaiketi pidän ehkä kuitenkin enemmän Feverin kappaleista tai tyylistä. On kuitenkin hyvä, ettei sieltä tullut samanlaista levyä ulos, koska bändin pitäisi johonkin suuntaan aina mielestäni kehittyä. Huutomerkin pois putuaminen tietysti vähän harmittaa, mutta nyt kun sitä on pyöritellyt mielessä, niin se on kyllä niin, että edellisen lyvyn kappaleissa nimeen kuuluu huutomerkki, Pretty. Odd.issa se ei kuulu. Mutta, pidän tässä uudessa siitä, että on nuo Ryan (ah se ääni<3) ja Jon laulaa kanssa, vaikka Brendon onkin ehdoton. Mutta olin kyllä pyörtyä Behind the Sealle.

// Sain viimein mun oman Pretty. Odd.ini, soittivat sieltä Anttilasta että oli tullut, uuahm, liian ihanat kannet ja kaikki.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 31, 2008, 21:20:35 kirjoittanut Briette »
i only show you what i want you to see

Monsun

 • Ankeuttaja
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #28 : Huhtikuu 14, 2008, 19:59:20 »
Hei, täällä on myös yksi PATD-fani.
Olen kuuntelemalla kuunnellut ehkä vuoden, jos sitäkään. Ekan kappaleen jonka kuulin oli Time to Dance ja ekaks en mitään erityisempää huomiota kiinnittäny koko bändiin. Mut sitten jossain välissä hurahdin ja tässä ollaan vieläkin. Feveriltä vaihtu se suosikki aika useesti, ja jos pitää sanoo lempikappaleeks joku niin se on Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off tai It's Better If You Do.

Mutta nyt viimeaikoina jääny ton vanhemman levyn kuluttaminen vähemmälle, uutta kuuntelen. Nine in the Afternooniin ihastuin täysin, kun se ilmestyi. Sitten kuuntelin pätkiä muistakin biiseistä ja se innostus lopahti vähäks aikaa siihen. Vaivauduin kuitenkin kuuntelemaan biisit kunnolla ja ei oo täytyny katuu millään tavalla. Tykkään älyttömästi näin yleisesti, muutamia ei-niin-hyviä-biisejä on. She Had The World, voi mahtavuus tuota. Kaveri sano "Tää on sellasta musiikkia mitä soitetaan lapsil päiväkodis ku ne menee nukkumaan" ja mä ite kuuntelin haltioituneena uudelleen ja uudelleen :-D Ryanin ääni, se on jotenkin hennompi kun Brendonin ja Brendonilla, se on brendonmainen. Mad as Rabbits, Behind the Sea ja Northern Downpour on lempparit. Plus When the Day Met the Night ja From a Mountain in the Middle of the Cabins.

Kyllä Panic At The Disco tällä uudella levyllään joukosta erottuu. :D

conqueror

 • Ankeuttaja
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #29 : Huhtikuu 14, 2008, 20:21:01 »
Panicia oon nyt jo suht pitkään kuunnellu, ja oon tullu huomanneeks et niillä on kyllä yhet pisimmistä biisien nimistä :D mm. The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is the Press Cover (joka on muuten lempikappaleeni näiltä) :'DD jäi kyllä suu auki siinä kun näin tuon ensimmäistä kertaa. Samoin edeltävässä viestissä mainittu Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off. Oikeita nimihirviöitä molemmat :D.

Mahtavaa musiikkia, en ole vielä kyllästynyt ja tuskin kyllästynkään =).

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #30 : Huhtikuu 15, 2008, 19:26:44 »
Ryanilla on se karheampi ääni ja Rentukalla kuulaampi.

Karheudella en siis tarkoittanut möreyttä, vaan sellaista jännää. Mutta, Briette, pikku ystäväiseni, Mad as Rabbitsissa laulaa Brendonin jälkeen kyllä ihan Ryan. Kyllä vain, ja jos et usko minua, käy katsomassa Panicin sivuille oleva video, ja katsos, siellä se lauleskelee.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 15, 2008, 19:37:49 kirjoittanut Mimmi »
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Briette

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #31 : Huhtikuu 15, 2008, 21:04:26 »
Ryanilla on se karheampi ääni ja Rentukalla kuulaampi.

Karheudella en siis tarkoittanut möreyttä, vaan sellaista jännää. Mutta, Briette, pikku ystäväiseni, Mad as Rabbitsissa laulaa Brendonin jälkeen kyllä ihan Ryan. Kyllä vain, ja jos et usko minua, käy katsomassa Panicin sivuille oleva video, ja katsos, siellä se lauleskelee.

Kyllä mäkin sen videon oon nähnyt, mutta ei oikeen täsmää ääni Ryanin muuten laulamaan ääneen. Siis lauluääneen ei täsmää se Brendonin jälkeinen, ei tosiaankaan. Joten, jos se kuitenkin on Ryan, niin mikä ihme on Jonin ääni? Muuta ei kyllä voi sanoa.
//. nytkun tää on repeatilla kuunnellut, niin en edes ihmettelis, jos Jon ei edes laulais tossa, vaikka multa tursuaa korvista kohta koko homma ulos kun mietin liikaa miten on asian laita. Ehkä tyydyn vaan kuuntelemaan ja olemaan välittämättä kuka siinä on laulamassa. Vaikka muutenkin toi kappale on melko weirdo noitten laulajien kanssa.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 15, 2008, 21:10:41 kirjoittanut Briette »
i only show you what i want you to see

Poissa Pau

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #32 : Huhtikuu 18, 2008, 16:39:03 »
Panic! At The Disco on ehdottomasti yksi lempi bändeistäni: biiseissä on hyvä tunnelma, hyvät sanoitukset ja musiikki on muutenkin kaikin puolin nautittavaa. Olin itseasiassa melko yllättynyt, että täällä oli näinkin moni ihminen, joka kyseisestä bändistä pitää, sillä PATD ei kuitenkaan ole suomen radioissa saanut paljoakaan soittoaikaa eikä ole muutenkaan kovin tunnettu bändi täällä päin. Tosin kyllähän faneja alkaa olla yhä tihemämmässä, mutta laskisin PATD:n siltikin vielä sellaiseksi bändiksi, joka ei Suomessa ihan tunnettuimpien listalla roiku.

Panic! At The Disco osaa tehdä sellaista musiikkia, johon en kyllästy - en oikeasti tiedä, miksi jaksan heidän kappaleitaan kuunnella kymmeniä (satoja? :D) kertoja ilman kyllästymistä, mutta joku niissä vain viehättää niin kovasti. Niistä vain tulee jollain tapaa hirmu hyvälle tuulelle ja ne tuntuvat niin energisiltä, ettei niistä vain voi olla pitämättä! Pitkät laulujen nimet ja mahtavat lyriikat jaksavat kyllä viehättää aina ja otan itselleni jostain syystä aina haasteeksi opetella kaikki lyriikat ulkoa! *nauraa* Useimmissa biiseissä sanat kulkevat niin äärettömän lujaa vauhtia, että olen aina onneni kukkuloilla, jos pystyn laulamaan jonkun vaikean kohdan oikein ja pysymään tahdissa (olen typerä, tiedetään).:D Pidän oikeastaan lähes kaikista kyseisen bändin kappaleista, mutta lemppareita ovat ehkä Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off, But it's better if you do, It's time to dance, London beckoned songs about money by machines, The only difference between martydom and suicide is the press cover ja oikeastaan vielä moni muukin. Uudelta levyltä on kovasti mieleen That green gentleman ja se onkin ehkä lempparini kyseiseltä levyltä.

Kyseisen bändin löysin yhden nettiystäväni kautta, joka lähetti minulle yhden PATD:n biiseistä. Ihastuin siihen sitten välittömästi ja siitä se sitten lähti. Yli vuosi on nyt tullut kuunneltua eikä kyllästymisen merkkejä näy: Panic! At The Disco tulee varmasti pysymään yhtenä suosikeistani vielä useita vuosia, sillä heidän musiikkinsa on yksinkertaisesti jotain ainutlaatuista. Uudella levyllä minua ihastuttaa se, että pojat olivat tuoneet mukaan myös vähän rauhallisuutta, mutta olivat silti osanneet pitää tuon energisyyden ja pirteyden mukana. Olisi kivaa kuulla heiltä edes yksi todella rauhallinen biisi, mutta jos totta puhutaan, niin se ei olisi ehkä kyseiselle bändille kovin tyypillistä.
Mutta vielä tiivistyksenä: ihan upea bändi, ehdottomasti yksi suosikeistani (välillä taitaa kivuta ihan suosikin paikallekin) ja upeaa musiikkia.<3
Kusipäistä suloisin.
yhyy -> Pau

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #33 : Kesäkuu 11, 2008, 12:40:18 »
Lyingistä on musiikkivideo, mahtava sellainen.
Minulle itselleni PATD on hyvin tärkeä bändi. He tekevät mahtavaa musiikkia, uskaltavat kokeilla uutta, ja ovat kaikki mahtavia soittajia(Aijai miten taitavasti se Spencer rumpujaan paukuttaa!). Ja Ryanin lyriikat! Ah!
Ensimmäinen biisi jonka kuulin oli Lying is the most fun a girl can do without taking her clothes off. Anteeksi jos muistan nimen väärin. Onneksi Pretty. Oddilla on lyhyemmät nimet! Mutta siis, ihastuin välittömästi, ja lähetin biisin ystävilleni, Mimmille mm., ja nyt me kaikki rakastamme PATDia suuresti. Hyvä minä. Luulenpa, että sellaiset jee kuuntelen patdia ja fobia ja mcr:rää olen emo jeejee-fanit eivät välttämättä enää pidä Panicista. Mutta minulla on päinvastoin. En edes pidä Panicia emobändinä.
Pretty. Oddissa on mukavinta se, että biiseistä tulee hyvä fiilis, ja myös se, että nyt myös Ryan ja Jon pääsevät esittelemään laulutaitojaan! Jokaisella herralla on erinomainen ääni, Brendonilla vahva, Ryanilla omalla tavallaan mukavasti karhea ja Jonilla kirkas. Ah, mikä yhdistelmä. Spencerkin osaa kuulemma laulaa hyvin, tahtoisin kuulla...
Olisi täyttä hulluutta luetella lempibiisini, luulenpa että joutuisin kirjoittamaan molemmat levyt läpi.

Huh. Pälä pälä pälä. Joku saattaa olettaa että en pidä ensimmäisestä levystä, mutta ehei. Itseasiassa en osaa sanoa kummasta pidän enemmän. Mutta kaikille nyt on varmaan tullut selväksi kuka tässä oikein Panicista todellakin tykkää. Kiitos, hei.

Poissa Briette

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #34 : Kesäkuu 19, 2008, 13:56:50 »
Lainaus
Jokaisella herralla on erinomainen ääni, Brendonilla vahva, Ryanilla omalla tavallaan mukavasti karhea ja Jonilla kirkas. Ah, mikä yhdistelmä. Spencerkin osaa kuulemma laulaa hyvin, tahtoisin kuulla...

Minä en vieläkään hogaa tota juttua Ryanin äänen karheudesta O___ô Ei niinkun uppoa mun aivoihin. Tosin tässä on varmaan sekin, että kun ei ole livenä jutellut teidän muiden kanssa, niin ei oikeastaan voi tietää miten te sen karhean luokittelette, koska siis on paljon vaikeampi kuvailla jotai ääntä tekstissä. Tai niinkuin noin mun mielestä.

Ahaham, mulla on joku tyyliin 6s pätkä, missä Spencer laulaa, kuolen, se on läppä. Mutta joo. Ei mulla oikeasti mitään ollut, paitsi tuli mieleen Spenceristä muutenkin, se on paras kun soittelee niitä rumpujaan melko lennokkaasti, varsinkin AOLeissa.
i only show you what i want you to see

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #35 : Kesäkuu 19, 2008, 22:12:56 »
Joo, tiedän että se kuullostaa vallan kummalliselta, mutta minä ainakin kuulen Ryanin äänessä sellaisen sellaisen - miten nyt sanoisin. En tiedä siihen minkäänlaista sanaa, jotenka minua ja Mimmiä on varmaan aika vaikea ymmärtää.

niistasikki

 • Ankeuttaja
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #36 : Kesäkuu 20, 2008, 17:48:19 »
Panic! At the Disco on ollut mulle varmaan tärkein bändi ikinä, mutta menettänyt "asemaansa" Pretty. Oddin ilmestyttyä, ja uus

Jos alusta kuitenkin alkaisin, niin löysin bändin joskus vuosina 05-06, jolloin olin huimat 11-vuotta vanha. Isosiskoni kaveri lainasi siskolleni levyn ja kuuntelin sivusta, kun sisko soitti The only differenciä. En aluksi kauheasti tykännyt (mietin että se on sellaista "homojen teknoemopoppia"), mutta latasin levyn koneelle, kuuntelin pari kertaa läpi ja se tuli jossain vaiheessa sellaisena humahduksena, että täähän on loistavaa musaa. Monipuolista, erilaista ja muutenkin sellaista joka kuulosti hyvältä korvaan. Ja voi luoja, ne lyriikat ja biisien nimet! Lempparibiisejä en oikeastaan osaa sanoa, kun kaikki ovat yhtä upeita, mutta päälimmäisenä kuitenkin Camisado ja Nails for Breakfast, Tacks for Snacks, jotka molemmat ovat lyriikoiltaan jotenkin sopivia mun elämääni ja muutenkin ovat tärkeitä molemmat.
Ne pari vuotta Patd oli mulle kunnon terapiamusaa ja Feveriin liittyy niin paljon hyviä että huonoja muistoja, että sille levylle on noussut mulle paljon tunnearvoa. AFYCSO on varmaan vieläkin mun mielestä paras levy ja mä olisin tehnyt mitä vaan, että olisin nähnyt porukat rosevesteillä ja oudolla sirkustavalla (hah) teemalla.
Mutta Pretty. Odd. ja poikien uudet tyylit eivät iskeneet yhtään. Yritin pitkään saada sitä uppoamaan, mutta kun ei niin ei. D:
Uuden levyn myötä en ole seurannut todellakaan niin paljoa bändin puuhia enkä edes jaksa odottaa poikia (en osaa sanoa miehiä, kuulostaa niin kalkkikselta) Suomeen keikalle. Enkä lue edes fanfictionia niin paljon! :D
Mutta That Green Gentleman on ihan kiva. Kai. Ja 9ITAkin vähän.

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #37 : Heinäkuu 01, 2008, 12:14:39 »
Pretty. Odd. on nimensä mukaisesti aika outo. En ole vielä oikein sisäistänyt tätä levyä, mutta ei se huono ainakaan ole. Mut ainakin se on ihan jees, että muutkin laulavat tällä levyllä, eikä pelkästään Brendon.


"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Liberty

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • http://liberty.vuodatus.net
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #38 : Heinäkuu 02, 2008, 12:19:36 »
Pretty. Odd. on nimensä mukaisesti aika outo. En ole vielä oikein sisäistänyt tätä levyä, mutta ei se huono ainakaan ole. Mut ainakin se on ihan jees, että muutkin laulavat tällä levyllä, eikä pelkästään Brendon.

Heh, minun mielestäni nimenomaan Pretty. Odd. EI ole tarpeeksi outo. Edellinen levy, kun sai minut pauloihinsa juuri outoudensa takia ja tämä uusi taas ei tunnu missään. Uskon kuitenkin vahvasti, että seuraava levy onnistuu taas lumoamaan minut. Tuntuu jotenkin, että tässä haeskellaan suuntaa, mihin lähteä ja ehkä seuraavassa on yhdistetty vanhan ja uuden hyvät puolet :) Olen ehkä hieman kärsimätön, koska en vielä ole edes ehtinyt kunnolla Pretty. Odd. :iin ja nyt jo puhun seuraavasta levystä ?!
You are everything I want 'cause you are everything I'm not.

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #39 : Marraskuu 02, 2008, 21:55:06 »
Noh, outoushan on sangen suhteellista. Minulle molemmat levyt ovat erittäin rakkaita, mutta enemmän pidän Pretty. Oddista. Silloin kun kuuntelin Feveriä erittäin paljon (parisen vuotta sitten) se oli ah-juuri-kuin-minulle tehty, ja jos olisin silloin kuullut Pretty. Oddilta lauluja, olisin saattanut pitää niistä vähemmän kuin Feverin laulusta. No jaa, tiedäpä sitä, mutta olen oikeastaan kasvanut levyjen mukana sillä lailla sopivasti, että nyt Pretty. Odd on enemmän minun tyyliseni. Molempien levyjen laulut ovat todella ihmeellisiä ja sellaisia, noh, hienoja ja ihania, mutta minulle ei ole vaikeaa valita kumpaa sanoisin lempilevykseni. Pidän erityisesti siitä, että muutkin ovat päässeet laulamaan kuin vain Brendon. Jonilla ja Ryanilla on aivan käsittämättömän mahtavat äänet, ja toivon totisesti että Spencerkin pääsee laulamaan. Olisi mukavaa, jos seuraavalta levyltä löytyisi lauluja joissa vaikkapa Jon pääsisi enemmän ääneen. Uh ah, ja mä rakastan totisesti Ryanin ääntä.

Mitä muuten pidätte uudesta Halloween-videosta? Entäpä Northern Downpourin videosta?

En kyllä ymmärrä, miksi jotkut väittävät PATD'ia surkeaksi kopioksi Beatlesista. Uskoisin, että kyseiset henkilöt eivät ole joko tutustuneet Panicin tai Beatlesin musiikkiin.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Storithiana

 • käärmenainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #40 : Heinäkuu 07, 2009, 19:06:11 »
Ei voi olla totta.
Lainaus
July 6th, 2009

We just wanted to let you know, that the news of Ryan and Jon leaving the band is unfortunately true. It’s been an amazing journey being in a band with them, but sometimes individual tastes take friends in different directions and you can’t ignore it. They are some of the most talented guys we know, and we’re sure that whatever they do next will be great. That said, Panic At The Disco is alive and very very well. We are working on new songs that we are excited for you to hear. Our dates
with Blink and No Doubt start in a little less than a month, and we wouldn’t miss those for the world. We know everybody has a lot of questions at this point with everything being so out of the blue, most of those should be answered in the coming weeks. We appreciate every one of you, and hope you continue with us on this incredible ride.

Pay attention we have a surprise in store for you.

-Brendon and Spencer

PS we were cleaning out the practice space and you’ll never guess what we found!
Siis, onhan tuo ihan ymmärrettävää, mutta silti. Minä en vaan oikein osaa juuri nyt kuvitella Panicia ilman niitä kahta, varsinkaan ilman Ryania.

Jooh, en ole kauhean kauan vielä Panicia kuunnellut, mutta se on ehdottomasti lempibändejäni. Silloin kun tutustuin bändiin, pidin ehdottomasti AFYCSO:sta enemmän, mutta nykyään PO on ehkä suosikkini. Eikä se ole yhtään liian outo minulle. Totta kai se on todella erilaista kuin ykköslevy, vaati se minullekin totuttelua.
You're asking me will my love grow
I don't know, I don't know


Ficcifoorumi - foorumi ficeille ja yleiselle keskustelulle

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #41 : Heinäkuu 08, 2009, 15:02:41 »
Nii-in, me kuulimme tuosta päivänä kun siitä kerrottiin, eli kuudes päivä, eli minä, Mimmi ja ystävämme Krista olimme ihan paniikissa. Mesekeskustelumme oli täynä seuraavanlaista tekstiä: AAAAAGH SIIS EI VOI OLLA TOTTA! Ei panic voi jakaantua!

Minä menin ihan paniikkiin, se oli pelottavaa. Mun kädet tarisivät ja muutenkin. Rupesi itkettämään, koska en ole nähnyt heitä livenä, ja nyt on mahdollisuutena nähdä vain Spencer ja Brendon, eikä koko alkuperäisti companya (Brenttiä ei lasketa). Thank god Spencer ja Brendon jatkavat Panicina. Ymmärtääkseni Jon ja Ryankin tekevät edelleen musiikkia, keskenään luullakseni. Mutta alan jo päästä yli, life goes on. Olin ihan hajonnut kun kuulin...

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #42 : Heinäkuu 08, 2009, 16:32:18 »
Minä olin jo tänne kirjoittamassa heti kun tuon kuulin mutta...

En vain saanut sanaa suustani ulos! Totta puhuakseni, olen vieläkin hieman lamaantunut. Mutta pahemminkin voisi olla! Ryan voisi olla kuollut (Spencen murhaama) ja Jon ja Brendon hakkaisivat toisiaan pulloilla päähän ja oikeustaisteloisivat ja Spence sitten olisi vankilassa Ryanin murhaamisesta. Tai jotain, ymmärrätte mitä tarkoitan.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Storithiana

 • käärmenainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #43 : Heinäkuu 08, 2009, 20:27:40 »
Niin, hyvähän se on että ne ovat sovussa keskenään ja elossa, mutta silti. Ei se vaan tunnu Panicilta kun Ryan ja Jon puuttuvat. Puolet puuttuu. Ymmärtääkseni ne aikovat kummiskin kiertueen soittaa yhdessä, muttei muuta.

Jos totta puhutaan, niin eniten ehkä minua huolettaa biisien sanat. Ryanhan on tehnyt melkein kaikki sanoitukset. Olen lukenut, että Bden olisi sanoittanut When the Day Met the Nightin, ja suoraan sanottuna sen sanat ovat aika simppelit ja ei niin erikoiset. Ja mitäs nyt, kun niillä ei ole Ryania? Ja minä vasta aloin pitää Ryanin äänestä...

Odotan minä kuitenkin innolla uutta levyä ja sitä, mitä RyRo ja Jon saavat aikaan. Paniciltahan on tulossa uusi sinkku elokuussa, nimi New Perspective vaan huolettaa hieman minua, se kuulostaa liian tavalliselta.
You're asking me will my love grow
I don't know, I don't know


Ficcifoorumi - foorumi ficeille ja yleiselle keskustelulle

Poissa Vergessen Kind

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tumblr.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #44 : Lokakuu 23, 2010, 22:16:23 »
Hmm oon kuunnellut Panic!'a about puoli vuotta, ja julistaisin sen überjuhlallisesti yhdeksi suosikkibändeistäni. Löysin bändin ikään kuin Fall Out Boyn kautta, joka tuskin on mikään suuri ihme.
Kieltämättä minua harmittaa aika suuresti, että Ryan ja Jon eivät kuulu enää bändiin, koko kuunteluaikani Panic! on koostunut vain Brendonista ja Spencerista. Pidän Ryanin sanoituksista aivan järjettömästi, joten sekin lisää tätä suurta henkistä tuskaani (joka ei ole oikeasti kovin suuri tuska - valitettavasti).
Minulla on Panicilta sekä Pretty. Odd. että A Fever You Can't Sweat Out. Pidän molemmista, mutta... eri tavoilla. Kummatkin ovan lähes täydellisiä, mutta sopivat hieman erilaisiin hetkiin.
Sitten tämä New Perspective. Aivan erilainen kuin aiempi Panicin musiikki, mutta silti erittäin hyvä biisi, tämäkin taas aivan omalla erityisellä tavallaan.
Täytyy myös mainita, että pidän enemmän nimestä Panic! At The Disco, huutomerkillä. (: Muistan kiinnittäneeni huomiota tuohon nimeen jo pari vuotta sitten, pidin sitä kivana.
Oli pakko käydä myös lukemassa äsken Ryanin ja Jonin kuulumisia.

5.04.2010
"I'm sure you already know, but Ryan and Jon are putting out The Young Veins album "Take A Vacation!" on June 8. Their pre-order starts today with some cool deluxe packages, and they also just announced a summer tour with Rooney!"

-Brendon

Pitäisi kai seurata toisinaan Panic!'n sivuja, että tietäisi tuollaisetkin asiat. :'D
Kuitenkin, Panic! At The Disco ft. ! tai ilman on aivan loistava bändi, ja odotan ihan innolla mitä Brendon ja Spencer saavat aikaan. Ja voisi tarkastaa Ryanin ja Joninkin uuden bändin joskus. :D
I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
but I'm afraid that someone else will hear me.

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #45 : Lokakuu 24, 2010, 14:51:54 »
Vergessen Kind, kannattaa! The Young Veins on jotain niin herkullista. En kyllä tiedä tuon levyn saatavuudesta Suomessa, koska itse ostin sen Englannista.

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #46 : Marraskuu 16, 2010, 20:39:00 »
Samma här, Oxfordin HMV:stä levy tarttui matkaan, enkä ole Suomessa pahemmin bongaillut sitä. Mutta kyllä sitä aivan varmasti ainakin Cdon.comista saa tilattua, unos problemos! Ja onhan tietty Spotify. Levy voi ehkä kuullostaa ekaksi tylsältä, mutta kuunteleppa toisen kerran ja - ZOMG! Se on mahtavan hyväntuulinen pikku levynen, ihana.

Mutta siis, Young Veins on herkullinen bändi, kuten oli vanha P!ATD, PATD, ja uusi PATD. Minulle pumppu kaikkine jäseneineen, niin ex- kuin nykyisinekiin on hirveän tärkeä. Aloitin kuuntelemaan P!ATDia viidesluokkalaisena, ja olen kliseisesti sanottuna kasvanut sen mukana. Pretty. Odd sattui juuri niin sopivasti ilmestymään siihen aikaan, kun minulla oli hirveä humppakausi päällä ja Pretty. Odd sopi siihen niin maar mainiosti.

Mää tahdon Young Veinsit Suomeen!
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Greenfinch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • don't let the muggles get you down
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Panic At The Disco
« Vastaus #47 : Huhtikuu 14, 2013, 14:38:54 »
Tänne ei näköjään ole kirjoitettu pitkään aikaan, mutta

Panic! at the Discoon tutustuin vuonna 2011, kun televisiossa näytettiin The Ballad of Mona Lisa:n musavideota. Aina kun se tuli, liimauduin tv:n ääreen katsomaan.
 Toisinaan unohdan Paniikki Discon kokonaan, mutta sitten taas jotenkin muistan sen ja kuuntelen sitä paljon, kuten esimerkiksi nyt.:)
 Aluksi kuuntelin vain tuota 3. levyä, mutta nyt tutustuin myös vanhempaan tuotantoon, vaikka pelkäsin, etten pitäisi siitä. Mutta Nine in the Afternoon ja Northern Downpour on ainakin hyviä.
 Lempikappaleiksini voisin luetella ainakin Memories (jonka osaan ulkoa), Trade Mistakes, The Ballad of Mona Lisa, Sarah Smiles, The Calendar, Always.
 Odottelen parhaillaan 4. levyä - tuleehan se? Jossain muistaakseni sanottiin, että sen olisi pitänyt ilmestyä 2012 vuoden lopussa, mutta eipä ole näkynyt. Mutta ehkä levy tulee ensi vuonna? Muutkin Panic! at the Discon levyt ovat nimittäin ilmestyneet kolmen vuoden välein.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 27, 2016, 18:14:31 kirjoittanut Greenfinch »