Kirjoittaja Aihe: Ohjeita osastolle (päivitetty 31.10.2014)  (Luettu 6006 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Eru

 • Härskilärvi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Nynny
  • Kanjikaveri - opi japania!
Ohjeita osastolle (päivitetty 31.10.2014)
« : Tammikuu 28, 2007, 11:26:26 »
Osaston nimen mukaisesti tällä osastolla sattuu ja tapahtuu. Tälle osastolle kuuluvat kaikki kilpailut ja muut puuhastelut, toisin sanoen erilaiset aktiviteetit. Myös tällä osastolla tulee noudattaa Vuotiksen yleisiä käyttäytymissääntöjä.

Ohjeita päivitetty 31.10.2014

Kilpailut ja muut puuhastelut kuuluvat tänne KKK-osastolle: ketjut, juonittelupelit, kilpailut, haasteet ja niin edelleen. Osa täältä löytyvistä aktiviteeteista, kuten ketjuista ja kisoista, on auki jonkin ennalta sovitun ajan, kun taas joihinkin voi osallistua milloin vain.

Kisoihin ja muihin aktiviteetteihin saa osallistua kuka tahansa, toki kuitenkin huomioiden aktiviteetin säännöt ja sen, että joihinkin aktivteetteihin (kuten juonittelupelit) ilmoittaudutaan etukäteen.

Jos sinulla on jokin kiva aktiviteetti-idea, jonka haluaisit järjestää osastolla, niin kerro siitä toki. Kaikki käyttäjät saavat järjestää aktiviteetteja osastolla silloin kun niistä on sovittu etukäteen ja kun ne muuten sopivat Vuotikseen ja tämän osaston ajatukseen. Modet auttavat ja ohjeistavat tarvittaessa. Huomaathan, että aktiviteetin järjestämiseen tarvitaan aina aurorin tai muun ylläpitäjän lupa. :) 

Voit toki myös esittää toivomuksia aktiviteeteista, joita et itse pysty järjestämään, mutta joita haluaisit osaston ohjelmaan mukaan. Siinä tapauksessa katsomme, pystyykö joku ylläpidossa ottamaan aktiviteetista vastuun, tai huhuilemme käyttäjien joukosta kiinnostuneita.

Jos taas haluat vetää Vuotiksessa aktiviteetteja, mutta et tiedä, millaisia, siihenkin saa ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Emmeköhän jotain keksi!

Tällä hetkellä osaston asioissa ja aktiviteetti-ideoiden kanssa kannattaa lähestyä Marygoldia, samettiinaa tai Réwieria! Jos ideasi liittyy juonittelupeliin, ota yhteyttä Suruun. Vaihtoehtoisesti voit vapaaehtoistua ja esittää ideoitasi myös sille tarkoitetussa ketjussa.

« Viimeksi muokattu: Marraskuu 19, 2014, 15:35:20 kirjoittanut Marygold »
Kanjikaveri - opi japania!
suomi-japani-suomi  -sanakirja
Keskustele japanin kielestä ja kulttuurista foorumilla

Poissa Marygold

 • Irorua
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ohjeita osastolle (päivitetty 31.10.2014)
« Vastaus #1 : Lokakuu 31, 2014, 14:06:04 »
Osaston ohjeita päivitetty!
Sadevesiämpärit, auringonkukkaniityt, saippuapalat ja raparperinvarret... Oikullisesti versoilevat lommot elämän alaviitteissä.