Kirjoittaja Aihe: Amazing Race  (Luettu 28426 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #25 : Maaliskuu 13, 2007, 18:17:33 »
Amazing Race sai Feddystä ja Kendrasta kiistattomasti kaikkien aikojen vihatuimman voittajaparin. Kun kilpailijat olivat kiertäneet kymmeniä tuhansia kilometrejä ympäri maailmaa, käyneet yli kymmenessä maassa, suorittaneet kymmeniä toinen toistaan vaikeampia tehtäviä ja valmiina syömään kaksi palaa pitsaa, piti tämänkin kauden loppuun saada se ajan myötä niin legendaarikseksi muodustunut sanonta "I can't do this." Freddy ja Kendra taistelivat miljoonasta, mutta Kendra hädin tuskin pystyi syömään paria palaa pitsaa. Kendra ihmisenä on aika epätoivinen: sen osoittaa muun muassa virkailijalle valehteleminen lentokentällä, vaikka tällä ei ollut mitään mahdollisuutta päästää kaksikkoa koneeseen. Voittajapari alkoi muutaman viimeisen jakson aikana muuttua siedettävämmäksi, mutta ei sekään saa unohtamaan Kendran kommentteja Afrikasta.

Kris ja Jon sortuivat finaalijaksossa yllättävän moneen outoon virheeseen; oli todella erikoista, etteivät he vaivautuneet tarkistamaan nopeinta lentoja kuin yhdeltä virkailijalta, vaikka kyseessä oli kuitenkin miljoona dollaria. Heidän voitontahtonsa ei ollut läheskään Freddyn ja Kendran tasolla, mutta mielestäni se ei ole välttämättä negatiivinen piirre: he saivat tästä kilpailusta paljon enemmän irti kuin voittajapari tai kukaan muukaan kilpailija, vaikka eivät tulleetkaan maaliin ensimmäisinä. Kris ja Jon nauttivat tästä kilpailusta paljon, eivät antaneet stressin ja paineiden voittaa heitä ja suhtautuivat todella hienosti toiseen sijaansa. Vaikka he lopulta muodostivatkin aika tylsän kaksikon, olivat he todella ihailtavia henkilöitä, joille olisin todellakin suonut sen miljoonan.

Adam ja Rebecca eivät päässeet oikein missään vaiheessa taisteluun mukaan. He saivat sinnitellä päästäkseen mukaan finaaliin, eivätkä sitten siellä enää pysyneet muiden perässä, koska eivät onnistuneet pääsemään samoille lennoille Krisin ja Jonin sekä Freddyn ja Kendran kanssa. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, mikä olisi ollut kaksikon rooli finaalissa, jos heille olisi annettu kunnollinen tilaisuus. Olen todella positiivisesti yllättynyt tämän kaksikon saavutuksista, jotka tulivat kovan työn ja suurten esteiden kautta. Tuskin mikään pari koskaan on joutunut Amazing Racessa kohtaamaan yhtä monta pelkoa kuin Adam ja ylittänyt oman tasonsa yhtä useasti kuin hän ja Rebecca. Heidän lähtökohtansa olivat kiistattomasti äärimmäisen huonot, mutta he ylittivät maksimitasonsakin kirkkaasti. Olen todella iloinen heidän puolestaan, vaikka he eivät suosikkeihini lukeutuneetkaan.

Nyt on tämäkin kausi paketissa. Mielestäni tämä oli yksi Amazing Racen kaikkien aikojen parhaista tuotantokausista. Saimme nähdä monta uutta kiinnostavaa henkilöä: periksiantamattomat Gus ja Hera, ärsyttävät Freddy ja Kendra sekä ikuisen taisteluparin Jonathan ja Victoria. Harmi, että lopulta finaaliin selviytyneet parit olivat niinkin huonoja: muuten tämä olisi ollut kirkkaasti kaikkien aikojen paras kausi. Nyt tämä on kuitenkin paketissa ja voi odottaa kaikessa rauhassa Selviytyjät Guatemalan alkamista parin viikon päästä sunnuntaina.

//Leida, Amerikassa on ollut kymmentä ensimmäistä kautta koskenut epävirallinen äänestys, jossa on käynyt ilmi kaikkein suosituimmat kilpailijat. Sadankahdentoista parin joukosta Feddy ja Kendra ovat jaetulla 95. sijalla, joka on huonompi kuin yhdelläkään toisella voittajalla tai edes finalistilla. Muista kuudennen kauden finalisteista Adam ja Rebecca ovat sijailla 40 ja Kris ja Jon 7. sijalla.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 14, 2007, 08:12:23 kirjoittanut Browey »

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #26 : Maaliskuu 13, 2007, 20:45:38 »
Pettynyt olin minäkin, kun Freddy ja Kendra veivät voiton. Loppu oli taas leikattu niin jännästi, että vaikka tiesin, että Kris ja Jon ovat liikaa Freddya ja Kendraa jäljessä eikä heillä ole voittomahdollisuuksia, niin en voinut silti olla toivomatta. Siinä vaiheessa, kun Freddy ja Kendra hyppäsivät Philin kaulaan, minä häivyin television edestä. Ei huvittanut yhtään katsoa niiden voitonjuhlintaa ja Krisin ja Jonin pettymystä (jos ne nyt edes kovasti pettyneitä olivat, enhän minä tiedä, kun en katsonut). Ärsytti tuo Freddyn ja Kendran voitto niin kovasti, että minun piti toistella itselleni, ettei tämä loppujen lopuksi ollut kuin tv-sarja. ;) Freddy ja Kendra kyllä kieltämättä olivat vahva pari ja pelasivat yhteenkin suurimman osan aikaa. Ne moneen kertaan mainitut Afrikka-kommentit ja heidän yleinen asenteensa vain häiritsivät niin paljon, ettei tosiaan tullut heidän voittonsa puolesta iloittua.

Minäkin pidin yleisesti ottaen tästä kaudesta kovasti. Maissa oltiin jotenkin tavallista pidempään ja se teki kaudesta tietyllä tavalla selkeämmän ja tasapainoisemman. Pareista monet olivat mielenkiintoisia ja toisistaan erottuvia ja jotkut, kuten Jonathan ja Viktoria, pitkäksi aikaa mieleenpainuvia.

Amazing Race sai Feddystä ja Kendrasta kiistattomasti kaikkien aikojen vihatuimman voittajaparin.

Ihan mielenkiinnosta, perustuuko tämä johonkin faktaan? Ei sillä nyt niin väliä ole, minusta oli vain mielenkiintoista tietää, että minun lisäkseni oikeasti monet muutkin vihaavat näitä kahta.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Amazing Race
« Vastaus #27 : Maaliskuu 18, 2007, 13:21:48 »
Amazing Race sai Feddystä ja Kendrasta kiistattomasti kaikkien aikojen vihatuimman voittajaparin.

Ihan mielenkiinnosta, perustuuko tämä johonkin faktaan? Ei sillä nyt niin väliä ole, minusta oli vain mielenkiintoista tietää, että minun lisäkseni oikeasti monet muutkin vihaavat näitä kahta.

Heh, pakko myöntää, että minäkään en mitenkään hirveästi pitänyt Fredystä ja Kendrasta he olivat jotenkin raivostuttavia koko kisan ajan. Sekä tämä paljon puhuttu asenne Afrikkaan. Finaali kolmikosta olisin halunnut Krisin ja Jonin voittavan. Kuitenkin he todellakin sortuivat pahoihin virheisiin finaalissa ja hävisivät kyllä todella niukasti. Adam ja Rebecca olivat hieman ailahteleva pari. Välillä he vihasivat toisiaan ja välillä he olivat eroamassa kun taas lopussa he olivat niin rakastavaisia. Suorastaan hupaisa pari.

Käytännössä koko kisan suosikkejani olivat Hayden ja Aron ja olikin harmi, että he tippuivat niin vähän aikaa ennen finaalia. Kosinta oli kyllä suloinen. Kokonaisuudessaan kilpailu oli mielenkiintoinen ja mielenkiintoinen seurata.
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #28 : Elokuu 08, 2007, 21:30:49 »
Amazing Racen seitsemäs tuotantokausi alkaa sekin alkusyksyllä, tarkemmin ottaen syyskuun toisena päivänä vanhalla ohjelmapaikallaan sunnuntai-illoissa 21.00-22.00. Mukana seitsemännellä matkalla maailman ympäri on yksitoista paria, joista yhden tuntee luultavasti jokainen CBS:n reality-sarjoja seurannut.

Mukana ovat:

 • Susan ja Patrick, äiti ja poika
 • Ray ja Deana, seurustelevat
 • Ron ja Kelly, seurustelevat
 • Uchenna ja Joyce, naimisissa
 • Brian ja Greg, veljekset
 • Ryan ja Chuck, parhaat kaverit
 • Meredith ja Gretchen, naimisissa olevat eläkeläiset
 • Megan ja Heidi, ystävät
 • Lynn ja Alex, seurustelevat
 • Debbie ja Bianca, pitkäaikaiset ystävät
 • Rob ja Amber, kihloissa
« Viimeksi muokattu: Elokuu 09, 2007, 12:50:26 kirjoittanut Browey »

Phoebe

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #29 : Elokuu 08, 2007, 23:53:31 »
Kivaa kun uusi kausi alkaa jo noin pian. Olen koittanut Mtv3:n sivuilta katsoa jos siellä lukisi milloin uusi kausi alkaa, mutta ei siellä vieläkään sitä lue.
Valitettavasti tiedän kyllä jo voittajan, olisi kivempaa seurata ilman että tietää kuka voittaa. Amazing Race on yksi suosikkiohjelmistani, olen muistaakseni katsonut jokaisen tuotantokauden mitä Suomessa on tähän mennessä näytetty, ja tämän aijon myös katsoa.
Viime kausi oli tosi hyvä, en vaan tykännyt yhtään Freddysta ja Kendrasta, petyin kun ne voitti. Adam ja Rebecca olivat finaalikolmikosta suosikkejani.

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #30 : Syyskuu 02, 2007, 22:41:36 »
Nohnoh, johan sinne oli jok'ikinen klisee- ja kiintiöryhmä saatu hommattua. Vanhukset, homot, vanhempi/lapsi, veljekset ku ilvekset, ihkut bestikset, tukevat maalaisjuntit, tummaihoiset, kovalla kilpailuvietillä varustettu pari (tai siis mies) ja pari blondia. Okei, ei siellä sentään kaksosia ollut, mutta ne kämppikset oli ihan samannäköisiä. Onko näihin ihmisiin saatu kaikki mielenkiintoiset ihmisparit, kun aina tuntuu olevan samanlaisia ihmisiä? Heti kyllä muistin miksen ollut pitänyt Robista Selviytyjissä, jotenkin se asenne "johan me ollaan voitettu tämä kisa" vai miten se meni. "Jos ei voitetakaan ni johan me ollaan saatu miljoona". Tuntui todella epäreilulta, kun se yksi auttoi niitä... Ainut taustaltaan mielenkiintoinen oli tämä mies, joka oli ollut sotavankina Irakissa, mutta jotenkin senkin "hienous" tuntui kuivuvan kokoon kun hän kertoi siitä sille yhdelle miehelle (jolla selkeästi kova kilpailuvietti). Sanoiko se, ettei aio kertoa sitä monelle (ja silti kertoi heti?) vai mitä minun korvani ovat kuulleet?

Mielenkiintoni itse kisaa kohti kyllä lopahti aika pian. Ehkä tätä ei tule tälläkään kertaa katsottua loppuun, katsotaan nyt kuinka tylsiä sunnuntai-illoista muodostuu. Kausi kyllä vaikutti samalta laadulta kuin aiemmatkin, onko edes mitään uusia jippoja keksitty?
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #31 : Syyskuu 03, 2007, 15:56:34 »
Täytyyhän tuota Amazing Racea taas seurata.

Olihan sinne kaikki kliseet kasattu, joo, mutta sinänsä se kyllä helpottaa ohjelman katsomista, kun joukkueet on helpompi painaa mieleen. Mutta tosiaan, onko siellä tuotantokaudesta toiseen oltava ne vanhukset, homot, tummaihoiset yms. (ei sillä että minulla olisi mitään näistä ketään vastaan). Noiden stereotypioiden ehkä toivotaan tuovan selkeyttä ja väriä sarjaan, mutta periaatteessa mielenkiintoiset ja vahvat persoonat ovat juuri se, mikä tekee tuontantokaudesta hyvän tai huonon, eikä siihen paljon vaikuta, että sattuuko olemaan tummaihoinen tai identtinen kaksonen (joita ei kyllä tosiaan tällä kaudella ollut). Äiti ja poika oli kyllä sinänsä ihan mielenkiintoinen pari, kun sellaista ei kai aikaisemmin ole ollut. Toisaalta isä ja tytär, isä ja poika sekä äiti ja tytär löytyvät jo edellisiltä tuotantokausilta, joten olihan se korkea aika täydentää sarja. ;D

Sehän on selvää, että Rob ja Amber ovat mukana katsojien kalastelemiseksi, eivätkä ne kovin tosissaan vaikuttaneet edes olevan kisassa, ottaen huomioon juuri nuo Jessien mainitsemat lausahdukset siitä, miten niillä on jo miljoona, joten ei sen väliä, jollei voitto osu kohdalle. Minusta Rob oli oikeasti fiksu kaveri All-Starsissa (olisi saanut voittaa), mutta en minä mitenkään hirveästi ole siitä missään vaiheessa pitänyt. Ihan mielenkiintoista sitä ja Amberia Amazing Racessa on kutenkin katsella.

Minusta naisparin olisi jo korkea aika napata voitto, mutta en minä kumpaakaan näistä blondijoukkueista osannut kuitenkaan ruveta kannattamaan. Katsotaan nyt sitten. Se sotavankikaveri oli jotenkin surkuhupaisa, minusta se yritti kalastella pisteitä menneisyydellään. Juuri ne selitykset sille toiselle miehelle ja sitten se kommentti Limasta: "Ihan kuin Bagdadin keskusta."

Muuten mitään erikoisen mielenkiintoista ei tapahtunut, paitsi minä en ymmärrä, että miten niin monet onnistuivat sähläämään siinä hiekkakuopan kaivamisjutussa. Olisiko ehkä kannattanut vilkaista ne kaikki kellonajat ennen kuin rupesi kaivamaan? Ei ihme, että ne kaksi kaveria ihmettelivät, että onko 7.00 ennen 7.40, kun tulivat liki viimeisinä paikalle ja saivat silti paremman lennon. Kyllä minuakin olisi ruvennut epäilyttämään, että onko tässä jokin konnankoukku, kun eiväthän kaikki muut voi olla niin tyhmiä.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #32 : Syyskuu 03, 2007, 17:36:40 »
Mutta huhu kertoo, että tänä vuonna he tulevat Suomeen. ;) Onneksi pikkuveli seuraa tätä, se voi sitten ilmoittaa kun/jos se jakso tulee.
Amazing Racen kilpailijat kävivät Suomessa itse asiassa vasta kymmenennellä tuotantokaudella, ja koska eilen alkoi vasta seitsemäs kausi, niin kuuluu varmasti parisen vuotta ennen kuin kyseinen jakso nähdään Suomessa.

Mielestäni Robia ja Amberia ei voi tuomita sillä perusteella, että he ovat mukana tällä kaudella tienaamassa rahaa matkaillen ympäri maailmaa ja samalla keräämässä muistoja. Luulisin heidän päässeen mukaan katsojalukujen nousemisen toivossa. On tosin varsin vaikeaa sanoa, onko heidän mukanaolonsa positiivinen vai negatiivinen asia sarjan katsojaluvuille – luultavasti ainakin aluksi positiivinen - sillä he eivät olleet kovin suosittuja Selviytyjien All-Stars – kaudella. Muut kilpailijat eivät reaktioidensa perusteella ottaneet Robia ja Amberia kovin lämpimästi vastaan, mitä en ihmettele lainkaan: he ovat jo saaneet osansa, ja monilla – kuten ainakin Ronilla ja Kellyllä sekä Uchennalla ja Joycella – on parempiakin kohteita mahdollisille voittorahoille kuin mitä Robilla ja Amberilla luultavasti olisi. Mielestäni on hieman epäreilua että heillä on etulyöntiasema maissa jossa joko Selviytyjät tai heidät tunnetaan – muiden parien tehtäväksi tuleekin nujertaa heidän asettamansa vastus. Uskon Robin ja Amberin olevan vaarallisia vastustajia, sillä vaikka he jäivät aluksi reilusti muiden jälkeen, nousivat he saamansa avun takia ensimmäisen jakson lopussa todella korkealle. Selviytyjissä he eivät oikein koskaan välittäneet muiden ihmisten tunteista ja keskittyivät vain voittoon: nähtäväksi jää, tuleeko pari käyttämään likaisia keinoja tällä seitsemännellä tuotantokaudella samaan tapaan kuin Selviytyjissä.

Suurimmat sympatiat kauden avauksessa keräsi luonnollisesti Irakissa taistellut ja sotavangiksi joutunut Ron. Toivoisin tällä hetkellä hyvää menestystä hänelle ja Kellylle, koska heillä vaikuttaisi olevan erinomainen tarkoitus mahdollisille voittorahoille. Uchenna ja Joyce jäivät avausjakson perusteella varsin etäisiksi, mutta tavallaan toivoisin heidänkin menestyvän saadakseen kovasti odottamansa lapsen. Muuten parit ovat tosiaan todella tavanomaisia. Vanhuskiintiön täyttävät tänä vuonna Meredith ja Gretchen, jotka monien muiden aiemmilta kausilta tuttujen vanhusten mukaisesti luottavat iän tuomaan viisauteen. On silti vaikeaa kuvitella, että kaksikko pääsisi kovinkaan pitkälle - muutaman jakson verran he saattavat hyvinkin sinnitellä mukana. Susan ja Patrick muodostavat kaikkien aikojen ensimmäisen äiti-poika -parin, ja he olivat varsin hyvässä vauhdissa avausjaksossa, mistä huolimatta en usko heidän menestyvän kovin hyvin miljoonasta dollarista taistellessa. Sarjan historia tuntee monia joukkueita, joiden vauhti kantaa yhden tai kaksi ensimmäistä etappia - ei sen pidemmälle. Uskon Susanin ja Patrickin liittyvän tuohon joukkoon. Valitettavasti mukana ei näytä olevan Jonathanin tai Colinin kaltaisia voitonnälkäisiä ja uhoavia kilpailijoita. Ei ole helppoa sanoa, mihin suuntaan kausi kääntyy, mutta mukana olevien parien ensivaikutelman perusteella alku ei vaikuta kovin lupaavalta.

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #33 : Syyskuu 03, 2007, 17:53:14 »
Ei vielä tuon ensimmäisen jakson perusteella mitään suosikkeja ainakaan kohonnut. Äiti-poika-pari on toisaalta kiinnostava, mutta jotenkin outo silti. Lifelong-ystävät Bianca ja se toinen voisivat olla yksi potentiaalinen suosikki, mutta he osoittautuivat melkoisen ärsyttäviksi. Rob ja Amber kävivät hermoille. En enää muista, mikä heissä silloin Selviytyjien aikana ärsytti, mutta se jatkuu nyt. Itserakkaita ja itsetietoisia ovat. Toisaalta on selvää, että muut kilpailijat eivät pidä heistä siksi, että ovat kateellisia - ei sekään kovin jaloa tietysti ole. Mutta vähempikin kälätys siitä kuinka Selviytyjät ja Selviytyjät tätä olisi riittänyt Robin ja Amberin osalta viime jaksossa..

Irakin sodan veteraani ei myöskään kuulu suosikkeihin - säälipisteiden kerääminen toiselta kilpailijalta tuntui typerältä. Turha vedota uskoutumiseen, kun olivat kuitenkin tunteneet vasta vuorokauden. 
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #34 : Syyskuu 03, 2007, 21:33:35 »
Eikä! Alkoko se tänään? Unohdin kattoo, en muistanu ollenkaan. Oon kattonu pari tuotantokautta ja se on aika koukuttava sarja. Onks siinä tosiaan Rob ja Amber Selviytyjistä? Olis pitäny kattoo eka jakso, nyt suutun itselleni. :D Murr.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #35 : Syyskuu 11, 2007, 17:23:51 »
Valitettavasti kuudennen, mielestäni Amazing Racen kaikkien aikojen parhaan tuotantokauden jälkeen seitsemännestä on tulossa varsin tavanomainen ja tylsä kausi toiveista huolimatta. Siinä missä muidenkin tosi-tv –ohjelmien, myös Amazing Racen ongelma on saada mukaan sarjaan Jonathanin ja Colinin kaltaisia aidosti mielenkiintoisia ja viihdyttäviä henkilöitä tai muuten ohjelmaa ei jaksa millään katsoa. Ray näyttää vaativan hyvin paljon itseltään ja pariltaan Deanalta, mutta ei vaikuta siitäkään huolimatta kovin viihdyttävältä, joten uskon että kiinnostavimmat henkilöt tällä kaudella tulevat olemaan Rob ja Amber. En pidä Robista ja Amberista enkä toivo heidän voittavan, mutta jokainen Selviytyjissä heidät nähnyt henkilö tietää, kuinka likaisesti he ovat valmiita pelaamaan voittaakseen ja kuinka paljon heidän tekonsa herättävät ajatuksia katsojissa. Olin hieman pettynyt kuullessani heidän olevan mukana – sehän vaikuttaa läpinäkyvältä yritykseltä nostaa katsojalukuja (mikä onnistuikin, koska Amazing Racen katsojaluvut olivat seitsemännellä kaudella korkeammalla kuin koskaan sitä ennen tai sen jälkeen) – mutta uskon että pidemmän päälle heillä on annettavaa kilpailulle. He eivät epäröi käyttää tunnettavuuttaan hyväkseen kuten ensimmäisessä Peru-jaksossa nähtiin. Aika näyttää mihin se heidät siivittää. Minulla ainakaan ei olisi mitään sitä vastaan, että he olisivat mukana vielä finaalissa.

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #36 : Syyskuu 19, 2007, 10:49:25 »
Valitettavasti kuudennen, mielestäni Amazing Racen kaikkien aikojen parhaan tuotantokauden jälkeen seitsemännestä on tulossa varsin tavanomainen ja tylsä kausi toiveista huolimatta. Siinä missä muidenkin tosi-tv –ohjelmien, myös Amazing Racen ongelma on saada mukaan sarjaan Jonathanin ja Colinin kaltaisia aidosti mielenkiintoisia ja viihdyttäviä henkilöitä tai muuten ohjelmaa ei jaksa millään katsoa.

Juu, tylsää on ollut. Katson ohjelmaa matkakuumeenkin vuoksi, mutta se ei yksinään riitä. Amber ja Rob tuovat sentään hieman särmää kisaan. Rob on uskomattoman ärsyttävä, mikä tuo vähän väriä. Toisaalta muiden kilpailijoiden alkeellinen kateus Amberia ja Robia kohtaan ärsyttää. He ovat oikeastikin hyviä kilpailijoita, vaikka ovatkin omahyväisiä.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #37 : Syyskuu 24, 2007, 16:56:12 »
Robin taktinen osaaminen eilen nähdyssä jaksossa oli monella tavalla ihailtavaa. Ymmärrettyään ettei pystyisi syömään hyvin suurta lihamäärää, hän luovutti, otti vastaan yli neljän tunnin aikarangaistuksen ja houkutteli monta muuta paria samaan ratkaisuun. Olen lähes varma siitä, ettei yksikään Amazing Raceen koskaan osallistunut pari olisi toiminut tehtävän osalta samalla tavalla kuin Rob ja Amber. Heidän juonensa oli oiva osoitus siitä, kuinka vaarallisen ja keinoja kaihtamattoman parin muut ovat saaneet vastaansa, ja on varmaa, etteivät he tule antamaan periksi helposti. En olisi uskonut koskaan sanovani tätä katseltuani kaksikon toimia Selviytyjissä, jonka All-Stars -kaudella he pudottivat pelistä käytännössä jokaisen suosikkikilpailijani, mutta tällä tylsältä vaikuttavalla tuotantokaudella, jolla ei ole mukana kovin värikkäitä pareja, Rob ja Amber ovat nousseet suosikeikseni. En edelleenkään toivo heidän voittavan sen jaossa olevan miljoonan dollarin vuoksi, mutta toivottavasti he pääsevät pitkälle ja kykenevät antamaan lisäväriä kilpailuun.

En sanoisi, että tällä kaudella on mukana tavallista tylsempiä kilpailijoita, mutta on selvää, että kiinnostavia ja yllätyksellisiä pareja on mukana aiempia kausia vähemmän. Tällä tuotantokaudella tosi-tv –ohjelmien kirous näyttäisi toteutuvan: kilpailusta tulee uuvuttavaa katseltavaa, kun mukana on liian tavallisia pareja ja formaatti on kaudesta toiseen muuttumaton. Lisäksi ensimmäiset jaksot ovat ennalta arvattavia siinä mielessä, että useimmiten vanhuksilla ja Ryan ja Chuckin kaltaisilla kaveruksilla on tapana pudota ensimmäisten joukossa. Jos Rob ja Amber unohdetaan hetkeksi, mielestäni parhaita pareja ovat Ron ja Kelly, Ray ja Deana sekä Uchenna ja Joyce – eivät mistään erityisestä syystä tosin, he vain miellyttävät minua eniten, vaikka ovat – siinä missä muutkin – varsin tavanomaisia, eivätkä mitenkään persoonallisia, ihmisiä.

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #38 : Syyskuu 25, 2007, 18:29:10 »
Robin taktinen osaaminen eilen nähdyssä jaksossa oli monella tavalla ihailtavaa. Ymmärrettyään ettei pystyisi syömään hyvin suurta lihamäärää, hän luovutti, otti vastaan yli neljän tunnin aikarangaistuksen ja houkutteli monta muuta paria samaan ratkaisuun. Olen lähes varma siitä, ettei yksikään Amazing Raceen koskaan osallistunut pari olisi toiminut tehtävän osalta samalla tavalla kuin Rob ja Amber.

Pakko myöntää, että juoni oli todella hyvä. Jos ei itse pysty suoriutumaan tehtävästä, kannattaa hoitaa niin etteivät muutkaan pysty. Rob pystyi vakuuttamana vielä Raynkin siitä, ettei Deana pysty syömään lihamäärää. En edelleenkään pidä Robista ja Amberista, mutta pakko myöntää, että taktiikka on heillä hallussa.

Päätin viime jakson alussa, että otan "suosikeikseni" Debbien ja Biancan, koska he vaikuttivat suht normaaleilta, mutta niinhän siinä kävi, että he putosivat. Nyt en oikein suosikkia keksi. Olisi kiva, että joku epäsovinnainen pari voittaisi, mutta on selvää, etteivät esim. Meredith ja Gretchen tule voittamaa. Lynn ja Alex ovat hivenen diivoja, mutta joskus ihan hauskoja. En silti usko, että heistäkään kärkikolmikkoon olisi.

//Kate muokkasi quoten toimivaksi.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 26, 2007, 01:25:40 kirjoittanut Kate »
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #39 : Syyskuu 27, 2007, 15:32:46 »
Vaikuttava veto Robilta ja Amberilta tosiaan. Minäkin toivon heidän pysyvän mukana mahdollisimman pitkään, koska heidän edesottamuksiaan on jännä seurata. Tai lähinnä Robin, Amber oikeastaan vain kulkee perässä, tai siltä se on tähän mennesssä vaikuttanut. Vähän jännitystä oli viime jakson lopussa, minä kun pidin sekä Debbiestä ja Biancasta että tästä äiti ja poika -parista, enkä olisi halunnut kummankaan putovan. Varsinkin, kun molemmilla oli tahtoa tunkea se koko lihamäärä nieluunsa (yököttäviä nuo ruokatehtävät muuten). Kyllä minä sitten loppujen lopuksi äitiä ja poikaa kannatin ja onneksi he pysyivätkin mukana. Mutta niin siinä sitten kävi, että naisparista ei ollut voittajaksi tälläkään tuotantokaudella.

Aika värittömiä persoonia noin yleisesti ottaen tällä tuotantokaudella tosiaan on. Minä taidan kannattaa juuri tuota äiti ja poika -paria nyt ja vanhuksetkin ovat jotenkin mukavan huumorintajuisia, vaikken usko heidän kovin pitkälle kestävänkään. Muut ovat aika mitäänsanomattomia ja minun mielenkiintoni sarjaa kohden on kyllä meneillään olevalla tuotantokaudella vähentynyt. Juuri parien keskinäiset konfliktit ovat niitä kiinnostavuutta lisääviä juttuja, eikä niitä ole oikein nyt näkynyt.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #40 : Lokakuu 17, 2007, 20:46:12 »
Tämän kauden jaksot ovat tähän mennessä olleet niin peruskamaa, ettei ole viitsinyt edes kommentoida, mutta minusta viime jaksossa oli aitoa jännitystä ja tykkäsin siitä kovasti. Syynä oli tietysti Brianin ja Gregin auto-onnettomuus ja heidän uskomaton nousunsa Rayn ja Deanan ohi. Olin niin iloinen, että he pysyivät kisassa! Ray ja Deana ovat koko ajan olleet epämiellyttäviä ja aggressiivisia ja heille soin putoamisen mielihyvin. Myös Meredithin ja Gretchenin pinnistelyä on ollut piristävää seurata.

Rob ja Amber näyttivät tietysti oman karvansa taas ajamalla pokkana ohitse nähtyään kolaripaikan. "We're on a race." Käsittämätön perustelu minun mielestäni. Toisaalta Lynnin ja Alexin omahyväisyys alkoi ärsyttää. Taivaspaikka on nyt sitten heidän mielestään varmaan ansaittu..
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #41 : Marraskuu 13, 2007, 21:01:18 »
Meredith ja Gretchen ovat uskomattomasti kaikkien odotusten vastaisesti edenneet jo neljän viimeisen joukkueen joukkoon. Kun tämä tuotantokausi käynnistyi syyskuussa, olin aivan varma, etteivät vanhukset selviäisi muutamaa ensimmäistä etappia pidemmälle, mutta toisin kävi. Heidän voittonsa on edelleen todella epätodennäköistä, mutta toivoisin heidän ottavan vielä yhden suuren askeleen ja nousevan finaalikolmikkoon. Meredith ja Gretchen ovat myös tällä hetkellä suosikkikilpailijani: viimeisin jakso oli hauskin pitkiin aikoihin norsutehtävänsä (ja Gretchenin ”huonon norsun”) ansiosta. Vaikka he tippuisivat heti seuraavassa jaksossa, on selvää että he ovat tämän kauden suurimmat voittajat. Yksikään vanhuspari ei ole koskaan aiemmin pystynyt samaan.

Lynnillä ja Alexilla oli mahdollisuudet suoriutua finaalinelikkoon, mutta onneksi he tippuivat tässä vaiheessa. En pitänyt heistä missään vaiheessa – etenkin Lynnin lapsellisuus ärsytti minua. Brianin ja Gregin joutuessa auto-onnettomuuteen Botswanassa he nousivat autostaan ja uskoivat varmaankin olleensa hyödyksi kauhistelemalla järkyttävää tilannetta. Rob ja Amber tekivät väärin ajaessaan ohi ajatellen että miljoona dollaria olisi useita ihmishenkiä arvokkaampi, mutta Lynnin ja Alexin toiminta – hyväntahtoisuudestaan huolimatta – ärsytti minua enemmän.

Rob ja Amber ovat olleet kaiken kaikkiaan yllättävän mukavia tällä kaudella. Heidän pelinsä ei ole yhtä puhdasta kuin muilla joukkueilla, mutta silti pidän heistä. Tämä tuotantokausi on poikkeuksellinen siinä mielessä, että mukana ei ole yhtään selvästi kilpailukykyisintä joukkuetta eikä juuri lainkaan ailahtelevaisia ja mielenkiintoisia persoonia. Rob ja Amber värittävät tätä kautta, ja voin vain kuvitella, kuinka uuvuttava kausi olisi ilman heitä. Toivottavasti he selviytyvät mukaan finaaliin, mutta eivät voita pääpalkintoa. Muut kilpailijat löytäväisivät miljoonalle dollarille paljon parempia tarkoituksia kuin Rob ja Amber mahdollisesti voittaessaan.

Ron ja Kelly sekä Uchenna ja Joyce ovat myös pelissä mukana. Ron ei varsinaisesti ärsytä minua, mutta en pidä siitä että hän puhuu jatkuvasta armeija-ajoistaan ja Irakin sodan kokemuksistaan. Kelly on ollut aika näkymätön, eikä minulla ole vieläkään selvää kuvaa hänestä, koska Ron on tiiminsä näkyvämpi ja mieleenpainuvampi jäsen. Uchenna ja Joyce muodostavat aika tavanomaisen parin, josta minulla ei ollut vielä ennen viimeisintä jaksoa kunnon mielipidettä. Pidin kuitenkin heidän vierailustaan eteläafrikkalaisessa lastenkodissa ja Joycen asenteesta kun selvisi että hänen täytyi luopua hiuksistaan pikapassin voittaakseen. Toivottavasti kaksikon unelmasta tulee vielä jonain päivänä totta.

Kannataa katsoa tänään Amazing Race, koska ne on tänään Suomessa. Itse ainakin katson.
Amazing Race saapuu Suomeen kymmenennellä tuotantokaudella. Nyt on käynnissä seitsemäs.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 18, 2007, 17:14:43 kirjoittanut Browey »

Hapankorppu

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #42 : Marraskuu 18, 2007, 16:04:20 »
Kannataa katsoa tänään Amazing Race, koska ne on tänään Suomessa. Itse ainakin katson.

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #43 : Marraskuu 18, 2007, 19:28:32 »
Kannataa katsoa tänään Amazing Race, koska ne on tänään Suomessa. Itse ainakin katson.

Minun käsitykseni mukaan Suomeen saavutaan vasta kymppikaudella. Muualla Skandinaviassa tosin pyöritään aiemmin.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Amazing Race
« Vastaus #44 : Marraskuu 18, 2007, 20:06:01 »
Tänään ne käsittääkseni ovat Istanbulissa.

Viime tuotantokaudella kävivät Ruotsissa ja Ikeaa valloittamassa, mutta Suomeen vasta myöhemmin.

~Xanie

//:
Lainaus käyttäjältä: Browey
Yksikään vanhuspari ei ole koskaan aiemmin pystynyt samaan

Ellen ihan väärin muista, niin yhtenä tuotantokautena (edellinen, sitä edellinen?) vanhuspari pärjäsi myös pitkälle. Ellei peräti finaalikolmikkoon? Että eivät nämä nykyiset Meridith ja Gretchen sentään niin poikkeuksellisen pitkälle ole päässeet. Toki, kun vertaa siihen, miten vanhukset yleensä pärjäävät, niin pitkälle ovat päässeet.

//Ai, ei sitten, Muisetlin väärin. enkä ole varmaan sitten ihan kauhean tarkaan kuunnellut, mitä Phil sanoo. Muistelin vain jotain tämän suuntaista..
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 22, 2007, 16:49:10 kirjoittanut Xanie »
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Quercita

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #45 : Joulukuu 04, 2007, 16:44:48 »
Xanie, muutamaa jaksoa sitten, kun Meredith ja Gretchen tulivat varikolle, Phil sanoi, että nämä olivat ensimmäiset noin vanhat ihmiset, jotka pääsevät noin pitkälle kilpailussa ^__^

Tämä tuotantokausi ei ole kyllä minusta mitenkään muuten ollut mitenkään ihmeellinen, mutta tuntuu siltä, kuin kaikkia mahdollisia onnettomuuksia olisi tapahtunut paljon enemmän kuin vaikkapa viime tuotantokaudessa, en sitten tiedä, onko kysymys vain huonosta muististani :D Saa nyt sitten jännittää ensi sunnuntaina, kuka sitten lopulta pääsee maaliin voittajana.

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #46 : Joulukuu 05, 2007, 00:17:50 »
Minä en vieläkään tiedä, että kenen puolella oikein olen. Olen ehdottomasti sitä mieltä, etteivät Rob ja Amber kaipaa toista miljoonaa, mutta silti huomaan aina kallistuvani vähän tahtomattanikin niiden puolelle, toivon, että ne selviävät tehtävistä mahdollisimman nopeasti yms. Se johtuu varmaan osaksi siitä, että ne ovat oikeasti olleet parhaita tällä tuotantokaudella eli sitä kautta ansaitsisivat voiton. Niillä on itsevarmuutta, joka tosin Robin tapauksessa menee välillä liiallisuuksiin, mutta pääasiassa saa niiden kilpailun liukumaan sulavasti eteenpäin, kun energiaa ei mene turhaan hermoiluun. Lisäksi ne ovat tosi fiksusti käyttäneet apuna paikallisia ja säästäneet sillä hyvästi aikaa. Ja suoriutuvat tehtävistä aina jotenkin erityisen nokkelasti. En minä pidä Robin tavasta arvostella muita kilpailijoita, mutta pidän kyllä siitä, että Rob kilpailee avoimesti sillä tavalla kuin kilpailee, eikä pyri esittämään hyveellistä. Rob ja Amber ovat myös toimineet sulassa sovussa koko ajan, vaikka täytyyhän se myöntää, että Rob on se kipinä, joka on tuon parin tuonut näin pitkälle. Ja kyllä tämä pari on ollut se, joka on tuonut eloa tähän tuotantokauteen.

Lainaus
Brianin ja Gregin joutuessa auto-onnettomuuteen Botswanassa he nousivat autostaan ja uskoivat varmaankin olleensa hyödyksi kauhistelemalla järkyttävää tilannetta. Rob ja Amber tekivät väärin ajaessaan ohi ajatellen että miljoona dollaria olisi useita ihmishenkiä arvokkaampi, mutta Lynnin ja Alexin toiminta – hyväntahtoisuudestaan huolimatta – ärsytti minua enemmän.

Minuakin ärsytti enemmän se, miten koko jutusta tehtiin moinen moraalikysymys kuin Robin ja Amberin käytös. Okei, ehkä olisi ollut suotavaa, että Rob ja Amber olisivat pysähtyneet, vaikka en tiedä mitä hyötyä siitä nyt kuitenkaan olisi ollut, mutta eivät ne mitenkään nauttineet toisten ahdingosta, vaan nimenomaan sanoivat, että ei onnettomuutta soisi kenellekään tapahtuvan. Muuten minä kyllä pidin Lynnista ja Alexista ja olisin toivonut heidän pääsevän pidemmälle.

Uchenna ja Joyce ovat mukavia, mutta tuntuvat jotenkin keskinkertaisilta. Minä jotenkin päädyn aina kannattamaan voittoon sellaista paria, joka on minun käsitykseni mukaan ollut paras ja siten ansainnut voittonsa, joten en vain osaa toivoa Uchennan ja Joycen voittoa, vaikka heistä pidänkin. Ron ja Kelly ovat olleet parempia, mutta heidän keskinäinen riitelynsä on ärsyttävää ja Ron ei vain osaa lopettaa armeija-ajoistaan puhumista
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #47 : Joulukuu 05, 2007, 13:13:44 »
Ellen ihan väärin muista, niin yhtenä tuotantokautena (edellinen, sitä edellinen?) vanhuspari pärjäsi myös pitkälle. Ellei peräti finaalikolmikkoon? Että eivät nämä nykyiset Meridith ja Gretchen sentään niin poikkeuksellisen pitkälle ole päässeet. Toki, kun vertaa siihen, miten vanhukset yleensä pärjäävät, niin pitkälle ovat päässeet.
Parisen tuotantokautta sitten tosiaan 50-vuotiaat Teri ja Ian ylsivät toisiksi – omasta puolestani he olisivat jopa saaneet voittaa Flon ja Zachin sijasta. Meredith ja Gretchen ovat kuitenkin kumpikin heitä yli viisitoista vuotta vanhempia. Lisäksi siinä missä Teri ja Ian ylsivät melkein vahvimpien parien tasolle fyysisesti, Meredith ja Gretchen eivät pystyneet siihen. Pienimmätkin tehtävät osoittivat hankaluutensa aina ohjeiden löytämistä myöten. Silti he selviytyivät sinnikkyytensä, periksi antamattomuutensa ja myös hyvän onnen siivittäminä neljänsiksi. Minun mittapuullani se on arvokkaampi ja hienompi tulos kuin mitä Teri ja Ian saavuttivat.

Minä olen valinnut puoleni ensisunnuntaista finaalia ajatellen, sillä toivon että Uchenna ja Joyce saapuvat maaliin ensimmäisinä. He eivät ole millään tavalla persoonallisia tai mielenkiintoisia ihmisiä eivätkä heidän edesottamuksensa ole jääneet mitenkään erityisesti mieleen Joycen uhrausta lukuun ottamatta, mutta ainakin he ovat tasapainoisia ja löytäisivät taatusti hyvän kohteen rahoilleen. Olen jaksanut seurata tätä tuotantokautta lähinnä Robin ja Amberin mukanaolon takia, sillä kilpailijoista on kauttaaltaan puuttunut tietynlainen räiskyvyys – Raytä lukuun ottamatta, ja hänkin oli ärsyttävä – jonka Rob ja Amber paikkaavat omalta osaltaan tempauksillaan. He ovat onnistuneet noudattamaan suunnitelmaansa täydellisesti ja todellakin hyödyntämään julkisuutensa oikein, eivätkä ole riidelleet kertaakaan matkan aikana: se tosin johtuu osaksi siitä, että toisin kuin Kelly, Amber pysyy mieluusti taka-alalla ja antaa Robin raivata tietä pidemmälle – aivan kuten Selviytyjissä kävi.

Kaikki kauden joukkueet ovat enemmän tai vähemmän tylsiä tai ärsyttäviä Robia ja Amberia lukuun ottamatta, mutta ehkä heikkojen kilpailijavalintojen kustannuksella finaalissa nähdään toisaalta kilpailukykyisempiä joukkueita kuin vuosikausiin. Ron ja Kelly ovat pärjänneet kauttaaltaan todella hyvin ja sijoittuneet neljän parhaan joukkoon jokaisella osuudella ensimmäistä lukuun ottamatta. Heidän riitelynsä on kuitenkin ärsyttävää ja turhanpäiväistä, minkä lisäksi minäkään en pidä siitä kaihoisasta tavasta jolla Ron muistelee armeija-aikojaan. Periaatteessa minulla ei ole mitään heitä vastaan, mutta jos saisin määrittää itse finaalikolmikon maaliintulojärjestyksen, toivoisin kyllä heidän jäävän kolmansiksi.

//Hyvä, että Uchenna ja Joyce voittivat. Lentäjän päätös ottaa nämä mukaan lennolle ilman mitään syytä oli hieman kyseenalainen, mutta parempi näin.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 23, 2007, 16:59:15 kirjoittanut Browey »

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #48 : Joulukuu 05, 2007, 16:22:38 »
Olen seurannut joka tuotantokautta, ja jotenkin tuntuu, että tämä kuluva on ehkä kaikista tylsin. Onhan siinä sattunut ja tapahtunut, Gretchenin onnettomuus, veljesten onnettomuus... mutta silti jotain on hukassa.
Kammottavaa joutua seuraamaan Robia ja Amberia. En kerta kaikkiaan voi sietää heitä, sillä Rob on idiootti, joka mollaa muita ja kuvittelee olevansa paras, Amber puolestaan on vieressä hihittelevä tyttöystävä. Ja voi että he ovat hyviä, kun olivat Selviytyjissäkin. Vahva pari ja muuta vastaavaa, mutta heidän asenne on aivan väärä, ja välinpitämättömyys jotain aivan...*argh*

Toivon, että Uchenna ja Joyce voittavat, sillä jäljellä olevista he ansaitsisivat palkinnon eniten. Kaikista kilpailijoista olisin halunnut Brianin ja Gregin tai Lynnin ja Alexin voittavan. Meredith ja Gretchenkin olisivat voiton ansainneet, sillä vaikka he eivät loistaneet missään välissä, olivat he todella sinnikkäitä. Pysyivät nuorempien tahdissa kuitenkin hyvin.

Minua muuten häiritsi se Etelä-Afrikassa käytetty nimitys "busmanni", joka on ko. kansasta haukkumanimi. En muista oikeaa nimeä, mutta aika tökeröä, että sitä käytettiin tv-sarjassa. Ehkä tietämättömyyttä, mutta silti...

//Muoks.
Todella loistavaa, että Uchenna ja Joyce voittivat! Ansaitsivat sen finaalikolmikosta eniten. Heillä se raha menee (osittain ainakin) hyvään tarkoitukseen. Heillä oli myös asenne ylipäätään melko lailla "oikea".
Tosin sitä en tajua, kuinka kaikki (jenkit) kiittelevät ja anelevat Jumalaa joka välissä. Kuitenkin melko epätärkeä asia, saako taksia vai ei... Eipä kai minun tarvitsekaan tajuta...
Ensi kautta odotellessa.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 10, 2007, 09:04:22 kirjoittanut Giladra »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #49 : Joulukuu 10, 2007, 18:56:53 »
Ihan mukava minustakin, että Uchenna ja Joyce voittivat, vaikka rehellisesti sanottuna en kyllä voinut olla toivomatta Robin ja Amberin voittoa. Sinänsä viimeinen tehtävä, siis sen kuningaspaikan etsiminen, oli kyllä aika ovela, samanlaisia olisin toivonut olevan paljon enemmänkin jo aikaisemmin kisassa, niin ettei kaikki paikat aina löydy niin helpolla. Tykkäsin kyllä siitä, ettei tällä kaudella ollut kauheasti tuuritehtäviä, eikä niillä harvoilla, joita vielä oli, ollut merkitystä kisan tulosten kannalta.

Lainaus
Tosin sitä en tajua, kuinka kaikki (jenkit) kiittelevät ja anelevat Jumalaa joka välissä.

Niin. Pois minusta se, että mitenkään pyrkisin moittimaan kenenkään uskontoa ja minun puolestani saavat rukoilla, vaikka joka välissä, jos siltä tuntuu, mutta vähän kyllä huvittaa se meininki. Tai siis Jumalalla totisesti pitää kiirettä aina Amazing Racen aikaan, kun kaikki anelevat siltä kilvan voittoa. Kysymys nyt kuitenkin on "vain" rahasta. Samaten minua lähinnä ärsytti Joyce siinä lopussa, kun se selitti, että rukoillessaan se oli tuntenut, miten kaikki muut kilpailijat myös rukoilivat sen ja Uchennan puolesta ja plaaplaa.

Ilman Robia ja Amberia tämä tuotantokausi olisi varmaankin ollut kuolettavan tylsä, joten minulla ei ole mitään suuria odotuksia seuraavaa kautta kohtaan. Voihan se tietysti olla, että siihen on oikeasti saatu mukaan mielenkiintoisia kilpailijoita ja pääsen yllättymään iloisesti.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-