Harry Potter > Hagridin mökki

Erityistä muistettavaa tästä osastosta (tarkistettu 26.2.2009)

(1/1)

C'anossa:
Muistakaa huomioida seuraavat asiat Kyselyissä seikkailessanne:


* Tämä osasto on tarkoitettu kyselymuotoisille Harry Potter -kirjoja koskeville keskusteluille. Aiheet "Kuka Potter -hahmo olisit?" ja "Paras ja huonoin Potter -kirja?" ovat esimerkkejä keskusteluista jotka kuuluvat tälle osastolle.

* Vuotiksen Pyhä Sääntökirja on voimassa täälläkin. Vaikka osasto on tarkoitettu kyselyille, se ei tarkoita että galluppimaiset keskustelut joihin vastataan kahdella sanalla olisivat sallittuja. Vastauksen tulee sisältää perustelut mielipiteellenne. Pelkkä "en oikeen tiiä miks" ei kelpaa perusteluksi.

* Vastausten tulee koostua kunnon tekstistä. Varautukaa siihen että ranskalaisin viivoin tehdyt listausviestit poistetaan.

* Pelkän äänestyksen luominen alueelle on kielletty.
Terveisin osaston aurorit

C'anossa:

--- Lainaus ---Vastauksen tulee sisältää perustelut mielipiteellenne.
--- Lainaus päättyy ---

Muistakaa tämä, edelleen ja ihan oikeasti. Liian paljon on nyt alkanut näkyä näitä yhden rivin viestejä joiden sisältö on tyyliä "Lempihahmoni on Harry. Pidän myös Hermionesta", ja siinä se. Joten käykääpä ystävällisesti muokkailemassa viesteihinne lisää asiaa (lue: perusteluita), tai varautukaa muussa tapauksessa siihen että viestinne poistetaan. Ja toivottavasti asia pysyy kaikilla mielessä myös vastaisuudessa:)

Posityyhtynen:
Kuuluuko tähän alaosastoon myös Jästitietoon kuuluvat kyselyt vai tehdäänkö niille oma topiikki kyseiseen osastoon ?
En tiedä oikein, minne tälläiset kysymykset pitäisi sijoittaa. Toivottavasti tämä paikka sopii hyvin :)

//: Kiitos, muistan jatkossa tuon ! :)

C'anossa:
Jästitietoon liittyvät kyselyt laitetaan jästitietoon. Esimerkiksi kyselytopikit Kirja vai elokuva? ja Parhaat ja huonoimmat Potter-elokuvat ovat jästitiedon puolella, joten sinne siis myös kaikki muut vastaavat:)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta