Kirjoittaja Aihe: Allekirjoitukset (vol 3)  (Luettu 43509 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Wend

 • Ankeuttaja
Allekirjoitukset (vol 3)
« : Tammikuu 19, 2007, 19:48:28 »
Jokaisen allekirjoituksen taakse kätkeytyy jonkinlainen tarina - vähintäänkin se, miksi kyseisen allekirjoituksen on valinnut. Mikä on sinun allekirjoituksesi tarina, miksi juuri se on sinulla? Jos se on kopioitu, mistä olet sen kopioinut? Vaihdatko allekirjoitustasi usein? Mitä allekirjoituksestasi yleensä löytyy?

Ja muistetaanhan, että myös allekirjoituksista voi keskustella muutenkin kuin kertomalla vain omastaan. Kuinka tärkeitä allekirjoitukset ovat forumeilla? Lueskeletko niitä usein? Millaiset allekirjoitukset ovat eniten mieleesi? Onko jokin allekirjoitus, joka on täysin vienyt sydämesi mennessään?

Psst. En katso kovinkaan hyvällä viestejä, joihin on vain kopioitu allekirjoitus, tai sellaisia, joihin on tämän lisäksi laitettu pelkkä lähde, taikka sellaisia, joissa lukee näiden lisäksi tai pelkästään "en mä tiedä miksi valitsin tän" / "tää vain on kiva". Tiedän, että keksitte kyllä enemmänkin sanottavaa.

Poissa Isilmírë

 • Pillipiipari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #1 : Tammikuu 20, 2007, 22:06:02 »
Minun allekirjoituksenani on tällä hetkellä "Constantem decorat honor". Se on Merisotakoulun tunnuslause, joka yleensä suomennetaan "Kunnia kestävän palkka". Pidän ajatuksesta, että kestävyys, ts. sitkeys ja periksiantamattomuus tai lyhyesti sanottuna sisu, on erityisen kunnioituksen arvoinen asia, ja tuo lause myös auttoi osaltaan kestämään kaikki RUKin käymisen aiheuttamat paineet (se on kirjoitettuna mm. salin oven yläpuolelle Merisotakoulun siinä rakennuksessa, jossa reserviupseerikurssi majoittuu, joten se tuli kyllä RUKin aikana luettua lähes päivittäin). Se kuvaa osittain myös omaa elämänasennettani ja siksi kummittelee myös foorumallekirjoituksissani.
Constantem decorat honor

Poissa Crina

 • äxdee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkkupallero
 • Tupa: Mary Sue
Re: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #2 : Tammikuu 22, 2007, 19:05:45 »
Tämänhetkinen allekirjoitukseni on "Until there's nothing left to say
"Äh", sanoi Peppi. "Ei ihmistä palele, jos vain sydän on lämmin ja tykyttää niin kuin sen pitää.""
Ylempi lause on roikkunut mukana jo jonkin aikaa, ja se kuvaa hyvin itseäni ja suhdettani niin kirjoittamiseen kuin puhumiseenkin. Ja kyllä, löysin lauseen eräästä Nightwishin laulusta.
Alemman lauseen puolestaan löysin eilen, kun siivosin kirjahyllyäni ja selasin huvikseni Peppi Pitkätossu Etelämerellä-kirjaa. Ensinnäkin, tuohan pitää hyvin pitkälle paikkansa, ja toiseksikin pidin varsinkin pienempänä paljon Pepin hahmosta ja muistakin Astrid Lindgrenin satuhenkilöistä. Ilman niitä lapsuuteni olisi ollut paljon tyhjempi. ^^
Allekirjoituksiani vaihtelen silloin tällöin, ehkä kuukauden välein, jos löydän jostakin jonkun ihanan lausahduksen ym. josta pidän ja joka kuvaa minua/sen hetkistä mielialaani hyvin.

Luen paljon toisten allekirjoituksia, mielestäni ne kertovat ihmisten persoonista siinä missä avat sun muut lärpäkkeetkin.
Tuli yö ja suuret tähdet, ja hemuli rakasti yhä puutarhaansa. Se oli suuri ja salaperäinen, siellä saattoi eksyä - mutta mitä siitä, siellähän oli koko ajan kotona.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #3 : Tammikuu 22, 2007, 19:57:54 »
Tällä hetkellä allekirjoitukseni tehtävää toimittaa "Love takes of masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within." - James Baldwin. Törmäsin tähän lausahdukseen surffaillessani jollakin aforismi-sivustolla, ja ihastuin ikihyviksi. Minusta tuo lausahdus on vain jotenkin niin kaunis. Minulla on tietty pakkomielle naamioista, joten ihastukseni selittynee sillä.

Käytän mielelläni allekirjoituksessa kappaleiden sanoja. Edellinen allekirjoitukseni oli eräs kohta Kotiteollisuuden kappaleesta Satu Peikoista, joka on mielestäni aivan mielettömän upea ja kaunis kappale. Kotiteollisuudella on muutenkin todella koskettavia sanoituksia, vaikka ne ovat myös aika synkkiä ja kyynisiä.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Crying

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Whii
 • Tupa: Luihuinen
Re: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #4 : Tammikuu 25, 2007, 18:33:05 »
In my field of paper flowers
And candy clouds of lullaby
I lie inside myself for hours
And watch my purple sky fly over me


Eli:vaihdan allekirjoitustani aika usein. Kyllästyn aika äkkiä ja lisäksi tulee aina uusia ideoita mitä voisi taas laittaa. Useimmiten allekirjoituksessani on laulun sanojatai oikeastaan aika:D)Tämänhetkinen allekirjoiitus on Evanescencin Imaginary-kappaleesta. Otin sen siksi koska kappale on loistava, ja jotenkin kaunis.
And they dream in their sleep

Poissa Briette

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #5 : Tammikuu 28, 2007, 12:18:50 »
"Juliet loves the beat and the lust it commands
Drop the dagger and lather the blood on your hands, Romeo
My Chemical Romance - The Sharpest Lives"


Oma allekirjoitukseni on siis tuossa, ja mikäli osaat luke tiedät mistä se tulee. Eli kappaleesta The Sharpest Lives. Kappale on omastamielestäni ihana ja tuo kohta on vaan niin aww <3 Oikeasti toi "Romeo" sana vaan kuulostaa niin hauskalta. Yleensä otan nuo allekirjoitukset jostain kirjasta/kappaleesta. Tällä hetkellä olen tykästynyt repimään allekirjoituksia kappaleista, joissa on ihania lyriikoita, tai muuten vaan saa ihmeitä aikaan.
Vaihtelen allekirjoitusta melko usein, kun sitä kerran pystyy. Jos vastaan tulisi kuitenkin sellainen täydellinen allekirjoitus, ei sitä sitten heti haluaisi vaihtaa.
Yleensäkin luen ihmisten allekirjoituksia, katselen niissä olevi linkkejä, yms. Jotkut linkit vaan on tosi ärsyttäviä, mutta yleensä niistä löytää kaikkea hauskaa. Toisinaan juuri niiden takia luet jonkun ficin tai katsot piirrustuksia. Itselläni ei kuitenkaan nyt ole mitään linkkejä omassa allekirjoituksessani, kyllä mulla joskus oli tonne omaan kuvataide topicciini :D

Kohta tääkin tieto on varmaan vanhentunutta, jos ja kun vaihdan taas oman llekirjoitukseni.. Ehkä sitten voi tulla muokkamaan viestiä :D
i only show you what i want you to see

Poissa Lilo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Allekirjoitukset. :)
« Vastaus #6 : Tammikuu 28, 2007, 21:24:22 »
Rohkeutesi saattaa pettää. Hermione ei.
Selasin erästä lehteä, ja löysin jonkun HP-pelin mainoksen, olisiko ollut neljännen. Minusta tuo teksti oli jotenkin vain niin hupaisa ja osuva, että piti laittaa se allekirjoitukseksi. Yleensä minulla on vaikeuksia keksiä allekirjoituksia, mutta onneksi niitä voi vaikka lainailla jostakin. :) Allekirjoitukseni on ja pysyy samana melko kauan, sillä en minä löydä uusia ideoita kovinkaan usein.
Itse tykkään lueskella muiden allekirjoituksia, mieluummin suomeksi, kuin englanniksi, sillä aina ei jaksa käyttää päätään ja yrittää saada selville, että mitä siinä oikein lukeekaan. Sellaiset allekirjoitukset, joita ei heti tajua, ovat kivoja. Allekirjoitus on myös kätevä tapa mainostaa kotisivujaan, tai jotain muuta kivaa. Itse ainakin klikkailen niitä linkkejä melko usein. :)

Poissa uimaintiaani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #7 : Tammikuu 29, 2007, 15:39:37 »
Oh how wrong we were to think
That immortality meant never dying

3.7.-07


Ensimmäiset kaksi riviä ovat pätkä yhdestä My Chemical Romancen parhaimmistoon kuuluvista biisistä, Our Lady Of Sorrowsista. Juuri tuon pätkän valitsemiselle ei ole mitään kovin suurta syytä, se on lyriikoiden puolesta yksi biisin parhaimmista kohdista ja pidän siitä kohdasta biisiä muutenkin.
Päivämäärä allekirjoituksen lopussa taas on se historiallinen päivä, jolloin My Chemical Romance tulee ensimmäistä kertaa Suomeen konsertoimaan :>
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 11, 2007, 20:47:26 kirjoittanut uimaintiaani »

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Re: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #8 : Helmikuu 08, 2007, 16:05:22 »
Soul meets soul, when eyes meet eyes.
Tämä on rakastamistani Elfquest- kirjoista.Lause on napattu silloin, kun Leetah tunnisti Terän.Joten ei mikään kamalan erikoinen selitys, mutta pidän lauseesta kovasti:)
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #9 : Helmikuu 10, 2007, 19:13:06 »
Ihanasti allekirjoituksille on nykyään tilaa... no sama vanhahan se on (Rammsteinin yhdestä biisistä), mutta lisäsin siihen omakeksimäni tanka-runon, koska pidän siitä:

Jos lohikäärmeet
osaisivat itkeä
voisin minä kai
yrittää löytää ne ja
kaikki niiden kyyneleet

Lopuksi on ikivanha S.P.Y.-tunnus.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 10, 2007, 19:16:07 kirjoittanut Fimca Worthleberr »
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Poissa Hamish

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DustSand65
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #10 : Helmikuu 11, 2007, 15:32:53 »
Mulla on "Ole avoin, hanki sydän.", jolla silleen ei oikeastaan ole mitään tärkeää merkitystä, tai miten sen nyt sanoisi. Oikeastaan se oli vain hetken joku päähänpistos tai vastaavaa. Varmaan tämä kyllä jotenkin liittyy yhteen sellaiseen kappaleeseen joka löytyy nysvistä (= Nuoren seurakunnan veisukirja). Sen nimi on "Tänään häneen uskon", ja sen kertosäe menee suunnilleen näi; "Sydän kun auki on, sinne Jeesus tekee asunnon. Tänään häneen uskon, näen aamuruskon, päivä sarastaa". Muistan, kun eräs ohjaaja sanoi tämän kappaleen kuuluvan suosikkeihinsa. No, kerran yhteiskuntaopin tunnilla ystäväni ja minä piirtelimme jotain sekalaista. Tämä samainen kappale taisi silloin soida molempien päässä. Piirsin siihen paperille sitten tyypin joka sanoi "Olen avoin", ja ystäväni piirsi sen ohjaajan sydämen (joka siis silloin sanoi kappaletta hyväksi), jonne Jeesus oli tehnyt asunnon. Tästä kaikesta sekavasta muodostui sitten tuo lause.

Poissa Steelsheen

 • Narsissisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • not your girl
  • Imaginary
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #11 : Helmikuu 27, 2007, 15:08:33 »
If you need to leave the world you live in, lay your head down and stay awhile
Though you may not remember dreaming
Something waits for you to breathe again


(Tiedän, rivitetty päin kuusta)

Evanescencen kappaleesta Imaginary, jota olen kuunnellut yli kolme vuotta kyllästymättä lainkaan. Arvoin jonkin aikaa tämän ja sen toisen kertosäkeen (In my field of paper flowers...) välillä, mutta päädyin tähän, joka on vähän vähemmän tunnettu. Olen taas hiljattain intoutunut kuuntelemaan Imaginarya vähän enemmän ja vähemmän, ja koen biisin aika henkilökohtaiseksi. Kuullessani toissa kesänä Origin-version ensimmäistä kertaa tämä kertsi yllätti ja olen siitä lähtien pitänyt siitä vielä enemmän kuin Fallen-versiosta.

Itse en välttämättä jämähdä ikuisiksi ajoiksi samaan allekirjoitukseen, ajoittain se vaihtuu useinkin, ja sitten taas tulee kausia, jolloin sama pysyy ties kuinka ja kauankaan.
"If people don't know what you're doing, they don't know what you're doing wrong."

Poissa Amethyst

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #12 : Maaliskuu 01, 2007, 20:09:38 »
Kuten näkyy, allekirjoitukseni kuuluu:
"Is everybody going crazy? Is anybody gonna save me?
Can anybody tell me what's going on? Tell me what's going on?
If you open your eyes you'll see that something is wrong"

Nämä sanat ovat siis ihanaakin ihanamman Simple Planin biisistä Crazy. Sain ideaksi laittaa tästä allekirjoituksen, kun kuuntelin kyseistä biisiä. Pidän tästä kappaleesta todella paljon ja sanat koskettavat minua. Tällä allekirjoituksella jollain tapaa "protestoin" sitä vastaan, millainen maailma on nykyään. Kaunis biisi, kauniit sanat. Eipä tässä sen enempiä kerrottavia.

Poissa Countess Raiven

 • His Sin
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • zijn engel
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #13 : Maaliskuu 02, 2007, 21:02:59 »
Minun allekirjoitukseni vaihtuu aika usein. Se on usein joku laulun pätkä
 
Nykyiseni allekirjoitukseni on No Mans Band nimisen bändin biisistä Taistelukenttä

meillä on käsissä sirpale rauhaa / älä huolehdi huomisesta /
maailmanloppuja tulee ja menee / kun aika on pidä kii minusta /
meitä on kaksi haavoitettua / keskellä taistelukenttää /
sinä saat minut ontuen jatkamaan matkaa / kun muita ei kiinnosta enää /
helppo on toivosta otteensa irrottaa / ja periksi antaa /
vaikeampaa on jaloilleen ponnistaa / ja rakkaita kantaa /


Vaihtui taaaaaaaaaas

Eli nyt se on The Rainin biisistä Kiitos. Kuulin kyseisen biisin Rainin keikalle ja se kolahti...

Joskus itken ääneen
Silloin kuivaat kyyneleet
- Kuka on rakkaus ja elämä? -
- Kuka on ollut ja kuka jää? -
Käyt loppuun asti tien
Et minua hylkää

KIITOS!!!
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 17, 2007, 19:14:06 kirjoittanut Laulava Lintukoira »
My head's a mess. But at the time clearer,
And I'm feeling so content. But unsure,
Reaching out, reaching in, Wish I knew what you were dreaming, And I never want to ever let this go.

Poissa henia

 • Pikkuisen harhassa oleva
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: QuillNiffler10113
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #14 : Maaliskuu 03, 2007, 07:45:54 »
Minun allekirjoitukseni kätkeytyy tarina. "Ymmärrän sinua ystäväni",on tarina jonka itse koin.
Olin silloin kolmannella ja luokalleni oli tullut tyttö, joka suoraan sanoen inhosi minua.
Hän alkoi kiusta minua, mutta eräs kaverini Jenna auttoi minua kestämään sen.
Mutta koitti vuoden 2002 maaliskuun päivä ja Jenna tuli itkien kouluun.
Seuraavana päivänä Jenna sanoi että hänen pitää lähteä Englantiin, isänsä työn vuoks.
Kysyin kuinka kauan sinun pitää olla siellä. Jenna sanoi, ettei tiedä.
Mutta sitten koitti toukokuun viimeinen päivä ja Jenna oli lähdössä kohti lentoasemaa. Halasimme viimeisen kerran ja sitten Jenna nosti repustaan pienen pussin, pussissa oli rannerengas, jossa oli sanat "Ymmärrän sinua ystäväni,Henna ja Jenna ikuisesti".
Jenna sanoi: "En unohda sinua koskaan" Jennan isä tuli ja Jenna halasi minua vielä ja minä sanoin: "Enkä minä sinua" ja
lähdin kohti kotia. Näin Jennan vilkuttavan auton ikkunasta ja minä vilkutin takaisin.
Jennan lähdöstä on kohta viisi vuotta, mutta silti tuo rannerengas on vielä minulla.

Tämä oli tarina,joka oli pohjalla Allekirjoitukseeni "Ymmärrän sinua ystäväni"

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #15 : Maaliskuu 20, 2007, 19:43:37 »
Yleensä vaihdan allekirjoituksia tuhottoman tiuhaan tahtiin, koska kyllästyn niihin niin nopeasti. Minulla on tapana käyttää allekirjoituksena jotain biisinpätkää, joka tottakai täytyy vaihtaa heti kun vastaan tulee joku parempi ja osuvampi. Olen tällä hetkellä rekisteröitynyt ainakin neljälle keskustelufoorumille, joissa jokaisessa minulla on eri allekirjoitus :D Minulla oli harvinaisen pitkään - monta kuukautta siis - allekirjoituksena "Friends help you move. Real friends help you move bodies." jonka bongasin joltain fonttisivustolta. Loistavan lakoninen lausahdus, joka kuvaa varsin hyvin omaa huumorintajuani. Lopulta kyllästyin siihenkin, tosin on se minulla vielä yhdessä paikassa.

Nyt kun Vuotiksessa voi itse tehtailla tittelin ja oman tekstin, aiheutui siitä minulle alussa suurta päänvaivaa. Kaiken täytyy sopia keskenään yhteen! Lopulta laitoin itselleni suomalaisen tittelin sekä englanninkielisen oman tekstin ja allekirjoituksen. Toistaiseksi olen tyytyväinen.

Tällä hetkellä allekirjoitukseni on siis "too young to hold on/ and too old to just break free and run", joka on Jeff Buckleyn kappaleesta Lover, You Should've Come Over. Jeff Buckley on lempiartistini ylitse muiden, ja hän on myös avatarissani.Tuo pätkä kuvaa hyvin tämänhetkistä elämäntilannettani: liian nuori pitääkseen kiinni tai pysyäkseen paikoillaan, mutta liian vanha säntäämään vapauteen mitään suunnittelematta.
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Poissa Meenai

 • Helmisimpukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #16 : Maaliskuu 24, 2007, 18:48:05 »
Allekirjoitukseni on PMMP:n Onni kappaleesta aivan viimeiset sanat. Minun mielestäni tämä on jotenkin koskettava kohta ja pidän muutenkin kyseisestä kappaleesta todella paljon. Ja lopussa on tietenkin S.I.F pääte.

Oma allekirjoitukseni vaihtuu silloin kun löydän jonkin aivan ihanan katkelman jostakin, yleensä se on sellainen hieman haikea, mutta kyllä se joskus voi olla jokin elämänviisauskin olla, kuten edellinen allekirjoitukseni oli.

Mielestäni allekirjoitukset ovat olennainen osa foorumeita ja monesti luen allekirjoituksia ja jos on linkkejä klikkailen niitäkin. En oikeastaan osaisi kuvitella foorumia ilman allekirjoitusta ja joskus yllätynkin jos viestin lopussa ei ole sitä tuttua ja turvallista allekirjoitusta.

Poissa Muse

 • Nykyään useinkin läsnä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #17 : Huhtikuu 07, 2007, 00:39:24 »
Oma allekirjoiukseni: I am what I am... I am my own special creation! on kappaleesta I am what I am joka on musiaalista La Cage Aux Folles. Musikaalissa laulun laulaja on transvestiitti joka laulussa osoittaa olevansa juuri sitä mitää haluaa välittämättä muiden mielipiteistä. Olin kuullut laulun alunperin naisen esittämänä eräällä levyllä enkä pitänyt siitä erityisemmin tai välittänyt sen taustatarinasta tai sanomasta ennen kuin näin sen näyttelijä John Barrowmanin laulamana YouTube:lta. Ennen laulua on pieni selitys laulun taustasta ja sen nähtyäni kuuntelin sanoja tarkemmin ja poimin sieltä heti nuo ensimmäiset sanat joiden pitäisi minusta kuvata jokaista ihmistä ja joka kertoo minun asenteeni itsestäni eli siitä että olen itseeni tyytyväinen juuri tällaisena.

Muoks. Jonkin aikaa sitten vaihdoin allekirjoitukseni tähän: Sure. But, he's not gay. He's French. Nämä sanat ovat joidenkin (itselleni tuntemattomien) ihmisten nettikeskustelusta jonka löysin eräästä slashia käsittelevästä englanninkielisestä esseestä (What is slash?). Kyseiset henkilöt siis keskustelevat Anne Ricen Vampyyrikronikoiden henkilön Lestatin seksuaalisesta suuntautumisesta ja lopuksi toinen keskustelijoista toteaa juuri noin. Minusta nuo sanat olivat hyvin huvittavat varsinkin koska olen itse lukenut Vampyyrikronikoita ja päätin laitta ne allekirjoitukseeni vaikka en tiedä olenko yhtään samaa mieltä kyseisestä asiasta.

Muoks. 2 Lisäsin nyt vielä vähän allekirjoutukseeni jotakin uutta. Se on suoraan Torchwoodin ensimmäisestä jaksosta (Tohtori Who sarjan spinoff joka tulee Maanantaisin Tv2:selta) jossa Kapteeni Jack Harkness esittelee Ianto Jonesin ja samalla kehuu tätä. Kohtauksen sanat menevät näin:
JACK: And this is Ianto Jones. Ianto cleans up after us and makes sure we get everywhere on time.
IANTO: I try my best.
JACK: And he looks good in a suit.
IANTO: Careful, that's harassment, sir.

Otin siis tuon Ianton viimeisen lausahduksen koska pidän tuosta hamosta sekä tämän ja Jackin välisestä kemiasta niin kovasti.

Muoks. 3 Jälleen kerran tuli allekirjoitukseen muutos. Nyt siinä sitten luke että Terrence Mann is THE MAN!. Lause on kunnianosoitus ihanalle Terrence Mannille joka on suomessa hieman tuntemattomampi Amerikkalainen näyttelijä. Suomen tuntemattomuus johtuu käytännössä siitä että mies on kunnostautunut enemmänkin teatteri- ja musikaalipuolella eikä melkein mikään elokuva tai tv-ohjelma jossa kyseinen herra on esiintynyt ole tänne meillepäin rantautunut.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 31, 2009, 12:12:58 kirjoittanut Muse »
Puuttuvia siipiä ovat ihmiset toisilleen, tikapuita taivaisiin. -Tommy Taberman

Spoilers! ;D

Poissa Kamtsatka

 • lahna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ErisedSpell61
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #18 : Huhtikuu 30, 2007, 15:27:46 »
Tämänhetkinen allekirjoitukseni ("Syksyllä lehdet putoaa ja meidän päihin kolahtaa, ooooooujeeeee!") on luokkani levyttämän levyn eräästä kappaleesta. Se naurattaa minua aina niin paljon ja saa minut niin hyvälle tuulelle, että päätin jakaa sen teidän kanssanne.

//Uusi allekirjoitus. "Äiti tietää ja apteekki auttaa." Jotkut saattavat tunnistaa eräästä radiomainoksesta, jossa muistaakseni mainostettiin Multitabsia, tai jotain muuta vastaavaa. Mainoksia oli useampia, ja kaikki sisälsivät jonkin sortin puujalkavitsejä. Lauseesta on tullut minulle sellainen hoettava juttu, jonka sanon, kun en keksi muutakaan sanottavaa johonkin asiaan. Jotkut nauravat, ja jotkut katsovat minua kieroon, kun sanon näin.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 02, 2007, 13:30:22 kirjoittanut Kamtsatka »
Äiti tietää - ja apteekki auttaa.

Poissa Neverlandwitch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vihreä Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #19 : Kesäkuu 03, 2007, 11:34:09 »
Allekirjoitukseni; Hautapaikat mullalla täytettiin, sut haudattiin, mä itkin itkin on muunnellusta laulusta:D Ei sillä sen suurempaa ole. Allekirjoitukseni ovat aika paljon linkkipainotteisia, näin ohimennen mainittakoon edellisenkin olleen muunnellun laulun linkki. Mutta joo, se kuulosti kivalta, kukaan läheiseni ei ole kuollut, mutta kai tuo on vähän piilomainontaa:P  Siinä ei siis ole suurempaa tunnetta mukana, nappasinpa sen kun kyllästyin edelliseen.

Eli lyhyesti sanottuna, allekirjoitukseni sisältävät piilomainontaa. Lähes aina:P

~Nevvie
Yhtälailla säälittävä olen niinkuin muutkin, Yksinäinen jos et tuu, ja jos sä sitten tuutkin. Olen sulle kohtelias mutta vain sen verran, että saan sut sänkyyni tämän yhden kerran.

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #20 : Kesäkuu 06, 2007, 09:02:11 »
Allekirjoitukseni sisältää linkit Vuotiksen etusivulle, Taikaministeriksi Taikaministerin paikalle-pelitopicciin, Vuotiksen ongelmat-sivuun, ja ficciini. Lisäksi siinä on usein joku ajankohtainen toivotus, esim. Hyvää kesälomaa! tai Hyvää joulua kaikille!. Juuri nyt kiitän kaikkia, ketkä äänestivät minua Oscareissa(ehdolla kolmessa, niistä yksi voitto) sekä onnittelen muita Osarin saaneita. Valitsin allekirjoitukseni siksi, että ensimmäinen kohta on vain paras paikka (Vuotiksen etusivu), toisessa voi auttaa sitä (Vuotiksen ongelmat-topic), kolmas on hauska ja jännittävä peli (Taikaministeriksi taikaministerin paikalle) ja neljäs on vain oma ficcini (Viimeinen ruusu), ja tällä tavalla saa lukijoita, nimim. kokemusta on. Lisäksi laitan yleensä viestieni loppuun toisen allekirjoituksen, juuri nyt ~-merkki ja nimimerkkini, eli siis tietenkin kirja. (Näyttää tältä: ~kirja)
~kirja
//Hieman muokkausta, nykyään linkki profiiliini, missä on linkki kaikille yllämainituille sivuille. Lisäksi en spoilaa! - tekstit ja Hyvä, parempi, Vuotis - teksti kuvaa Vuotisinnostustani. Joku vaihtuva teksti myös, nyt se on kuusivuotisen Vuotiksen onnittelu :)

//Muokkausta, vol. 2:
Kaikki ei ole sitä, miltä se näyttää!
En spoilaa!
Nimimerkkini pienellä, kiitosta :)
Onko liian myöhäistä myöhästyä?
(Sanasta näyttää linkki profiiliini ^^)
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 29, 2007, 09:16:57 kirjoittanut kirja »
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Amethyst

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #21 : Kesäkuu 14, 2007, 20:22:40 »
Oho, olen vaihtanut allekirjoitustani sitten viime näkemän. En ole päässyt puusta pitkään, Simple Planin biiseissä edelleen liikutaan. Tällä kertaa biisinä on Welcome to My Life ja sen ensimmäisiä sanoja allekirjoituksestani löytyy. Itse asiassa tämä kappale on minulle paljon lähempänä sydäntä kuin Crazy. Ensimmäinen biisi, jonka ikinä kuulin Simple Planilta. Lisäksi monia ihania - ja vähän vähemmän ihania - muistoja tulee mieleeni aina, kun kuulen Welcome to my lifen. Vanhoilta bändiajoilta. Sanat tässä ovat jotain niin koskettavaa, että...
Mutta ei tämä tähän loppunut, allekirjoituksestani nimittäin löytyy myös linkit ensimmäiseen runotopicciini, kahteen ficciini (one-shotteja molemmat), sekä novelliini. Kaikki kamalaa angstausta...
Näin siis allekirjoitukseni tällä hetkellä kuuluu:

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong,
and no one understands you

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #22 : Kesäkuu 15, 2007, 11:47:00 »
Minun allekirjoitukseni "Jokainen päivä ansaitsee paremman huomisen, mutta en minäkään saa kaikkea ansaitsemaani." on vain.. öö... joku juttu. En tiedä mistä se tuli mieleeni. Kai siinä on tarkoituksena että jokainen päivä ansaitsee paremman huomisen mutta ei välttämättä saa sitä. Ja lisäksi tuli linkit tuohon "paremman" kohdalle, siis tämä linkki Vuotiksen etusivulle. Ja toinen linkki "minäkään" kohdalle, ja se linkki minun kotisivuille. ;)

Ja viestin loppuun hoksasin lisätä nimimerkkini ja jonkin sivuhuomautuksen, ja tätänykyä se on "se hullu" se säheltävä sekopää. Tai jotain muuta...

~Moondancer (se säheltävä sekopää)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 29, 2007, 10:42:59 kirjoittanut Moondancer »

Poissa Tinde

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #23 : Heinäkuu 14, 2007, 23:38:02 »
"There's something beautiful inside you".
-Halusin kirjoittaa jotain mitä ajattelen yleensä ihmisistä.Uskon, että kaikkien sisimmästä löytyy se mukava, kaunis ihminen joka ei välttämättä tule esille ellei tutustu pintaa syvemmälle ja yleensäkkin me luomma mielipiteemme kavereittemme perusteella millasessa porukassa liikumme joten se antaa vääriä kuvia meistä.
"There's something beautiful inside you".

Poissa Odey

 • miss marauder
 • Vuotislainen
 • I think I need a HUG <3
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #24 : Heinäkuu 15, 2007, 18:22:15 »
Some days just have more memories than others. Näinhän se yksinkertaisesti on. Jotkut päivät ovat vain merkityksellisimpiä, kuin toiset. Allekirjoitukseni takana ei ole mitään sen kummallisempaa, mutta kuullessani lauseen jossain, niin jäi se päähäni ja päätin pistää sen allekirjoituksekseni.
Some days just have more memories than others

Poissa Rhiannon

 • Kiltalainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #25 : Heinäkuu 18, 2007, 15:47:04 »
Allekirjoitukset ovat mielestäni hauskoja! Useimmiten luen ne, ja aika usein jään myös miettimään niitä. Ja jos ne on jonnekin linkitetty, niin tarkistan usein sen linkin myös. Jotkin allekirjoitukset ovat todella hauskoja, jotkin alkavat jopa ärsyttää, kun ei tiedä mistä ne kertovat. Uteliaaksihan siinä tulee. Minusta allekirjoitukset ovat kiva keksintö :).

Oma allekirjoitukseni on "Sirius Black, in a sack, I would like to pack, and thus take him back." Mietin aina välillä, muuttaisinko sitä, mutta tulen aina siihen tulokseen, että ei. Tuo allekirjoitus on ja pysyy, koska sisältö on ja pysyy totena. Kyllä, olen traumatisoitunut. Se oli kauhea hetki...Tuo allekirjoitus tupsahti päähäni eräänä päivänä, ja olen jopa hiukan ylpeä siitä, että keksin noin monta sanaa, jotka rimmaavat. Ainoa sana, joka epäillytti oli "thus", se kuulosti vähän liian korealta. Mutta totuin siihen nopeasti.

Nostan hattua kaikille hyville ja hauskoille allekirjoituksille :)!
Sirius Black; in a sack; I would like to pack; and thus take him back.

Poissa Miukumauku

 • @!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #26 : Heinäkuu 19, 2007, 03:47:04 »
"Join to the Dark Side, we have Darth Maul.
///heinäkuu on paras kuu"

Siksi koska olen nyt niin hurahtanut Star Warsiin, ja koska Darth Maul on eittämättä syötävin ja jumalaisin pahis mitä on aikakausiin nähty. Ei sillä sen enempää tarinaa ole, se siis juontaa juurensa 'join to the dark side, we have cookies'-sista, joka oli aikoinaan mielestäni tosi hauska sanonta.
Ja heinäkuu on paras kuu sen takia, että se on niin Potter-kuu. :)
But never love. Never happiness. Never love.

Poissa Mirandel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #27 : Elokuu 08, 2007, 23:56:17 »
-"Ron, you're making it snow," said Hermione patiently, grabbing his wrist... - Harry Potter and the HBP, p.514

Koska olen vannoutunut Ron/Hermione- shippaaja, oli pakko sitten laittaa jokin lainaus jostakin kirjasta. Tuo nyt sitten osui silmään, ja jotenkin tuo on niin suloinen kohta heidän välillään. :D Kyllä heillä tosiaan jotain kipinää on... grr! ^^
Beautiful like a morning sun inviting the dawn to break. - Trading Yesterday(Beautiful)

Poissa Chinoz

 • Nuorallatanssija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • That was then, this is now
  • Blackout
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #28 : Marraskuu 26, 2007, 19:25:35 »
I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
Avatareni on täältä


Tuossa on tämän hetkinen allekirjoitukseni. Kaksi ensimmäistä riviä ovat siis kaksi ensimmäistä säettä Hoobastankin The Reason biisistä, jota rakastan ja joka innoittaa minua kirjoittamaan. Biisi oli jonkin aikaa unholassa, kunnes eräs ystäväni kysyi minulta mikä on paras Lily&James biisi. En osannut sanoa mitään ja hän heitti The Reasonin eteeni. Kuuntelin kappaleen ja muistin samantien kappaleen ja sanat. Sanat tosiaan on täydellinen Lily&James biisi ja sanat ovat kauniit. Nuo kaksi säettä myös kuvaavat minua hyvin: en ole täydellinen persoona ja täällä maailmassa on tosiaan montakin asiaa jota en ole tehnyt. Valitsin siis tämän yhteenkuuluvuuden takia juuri nuo säkeet allekirjoitukseeni.
Tuo avatar juttu on sen takia, että sieltä mistä otin avani, pyydettiin mainitsemaan jossain sen ja mikäs sen parempi paikka kun allekirjoitus :)

Yleensäkin allekirjoitukseni ovat biisien sanoja jotka minua kuvaavat tai koskettavat. Myös erilaiset mietelauseet vilahtelevat allekirjoituksessani, sillä varsinkin elämänviisaudet ovat kauniita ja koskettavia. Allekirjoitukseni vaihtuu aika harvoin, sillä olen tälläinen pitkäkestoinen tyyppi.

Kuten FOD jo totesikin, muiden allekirjoituksia on mukava katsella, sillä ne kertovat jollain tavalla jokaisesta jotain. Ja voi löytää linkin jonnekin ihanaan ficciin <3

-Chinoz
Jokaisella askeleella, voit viedä henkeni.
Jokaisella askeleella, voit parantaa haavani.
Avatareni on täältä

Poissa Pöpi Profeetta

 • Ennustelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I see you...
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #29 : Marraskuu 26, 2007, 19:32:22 »
"That is not dead which can eternal lie
Yet with strange aeons even death may die"

H. P. Lovecraft


Eli tämähän on sitaatti legendaariselta kauhukirjailijalta H. P. Lovecraftilta, taisi olla novelli Nimetön Kaupunki (Necronomiconistahan tämä alun perin on, mutta ei se tahtia haittaa). Valitettavasti en muista miten tuo on käännetty suomenkielisessä novellissa, mutta käännös menee about näin:
Se ei ole kuollut, joka voi iäti maata
Joskin outojen aikojen saatossa voi kuolemakin kuolla

Aikamoista hakuammuntaa, mutta ajatus on tärkein, niin tässä kuin lahjojen annossa ja murhaoikeudenkäynneissä.

Allekirjoitus englanninkielisenä versiona on tempaistu muuten toisen suosikkini, Iron Maidenin legendaarisen livetuplan, Live After Deathin etukannen hautakivestä. Paha vain, että levyn kansissa on kaksi erilaista versiota sitaatista, toisessa Yet-sana on korvattu But-sanalla, eli se sananparsi menisi näin:
Se ei ole kuollut, joka voi iäti maata
Mutta outojen aikojen saatossa voi kuolemakin kuolla

Päätin sitten valita tämän, kun tämä kuulosti mukavammalta.
"That is not dead which can eternal lie
And with strange aeons even death may die"

H. P. Lovecraft

Poissa Reta

 • Kirotun lapsen odottaja
 • Vuotislainen
  • Todella vaiheessa -kirjablogi
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #30 : Marraskuu 26, 2007, 19:45:04 »
- Kaikki pyhät tekstit ovat vaikeasti ymmärrettäviä.
- Tämän täytyy sitten olla todella pyhä.


Tuo on Terry Pratchettin kirjasta Louhoksen valtiaat. Lainaus ei ole ihan suora, muokkasin sitä hieman että sen voi ymmärtää ilman että on kirjaa lukenut. Kirjassa oli menossa sellainen kohta, jossa ontut (niin, ontut, ei tontut) lukivat isojen ihmisten kirjoittamaa lehtiartikkelia. Siinä oli paljon outoja sivistysanoja. He luulivat lehtiartikkelia heidän "jumalansa" lähettämäksi, sillä lehti oli leijaillut heidän eteensä taivaalta. Tuolle kohdalle nauroin todella paljon, sillä Onttujen kirjoissa on juuri se hauska puoli, etteivät pienet ontut tajua kaikkia ihmisten asioita. He esim luulevat että junaradan ylityspaikassa on se puomi siksi, ettei juna karkaa pois radalta :)

Ja tuo on hyvin osuva minun kirjoituksieni kannalta, sillä joskus niitä on hieman vaikeampi ymmärtää. Ja jos minun kirjoituksiani on vaikea ymmärtää, ne ovat pyhiä.

No, en nyt ihan niinkään sanoisi. :D Ja nuo kaksi viimeistä riviä ovatkin jotain linkkejä
The adventures I enjoy are usually of the literary nature. -Henry Winchester

Miksi me ihmiset kaadumme?
- Jotta oppisimme nousemaan jaloillemme.

Poissa Laku

 • paperisydän
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Laku's life
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #31 : Marraskuu 26, 2007, 20:30:11 »
 Without you today and tommorrow.
 Without you forever.

Kertoo vain kuinka onnettoman rakastunut olen. Ja kuinka olen ilman häntä ikuisesti. Mitäköhän muuta sitä osaisi laittaa...? Kaikki ainakin huomaavat kuinka hyvä kielipää minulla on. ^^ No, päätelkää mitä haluatte, minä joudun mennä.

Kauhukakara
Close the doors but never look inside
Time will tell if all your love has died


Poissa Sieppeli

 • Käppyrällä viihtyvä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tuhisija
 • Pottermore: ThornSky164
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #32 : Marraskuu 26, 2007, 22:06:01 »
"Mitä sä haluut, pukee mut naiseks ja vetää hulaa?" Leijonakuninkaasta, Timon sanoa töksäyttää, juuri ennen kuin joutuu eläväksi syötiksi (:

Olen suuri disney fani, siksi tämä allekirjoitus. Ja tietenkin tämä on minun lempparikohtaukseni.

Linkit taas vievät tarvehuoneeseen ja ficciini.

*Siirtyy sivummalle kuuntelemaan leijonakuninkaan kappaleita*
Even you can be happy once in a while. It won't kill you, but'yer face might crack if you smile, so be careful.

Vieläkö juonituttaa? Juonittelupelit Facebookissa

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #33 : Joulukuu 02, 2007, 18:28:02 »
Yritän vain hymyillä vaikka olen jo kuollut sisältä

Se on yhestä mun runosta. Ja se on mulle vähä niinku motto. Kertoo jotenki niin minusta tuo lause.. Tai ainakin elämästäni jokunen vuosi taaemmas. Mut joo ei siitä sen enempää. :)

Reppu <33 (REPPUA EI SPOILAA KUKAAN TAI EN VASTAA SEURAUKSISTA!)

Nii että jos henkesi haluat pitää ni älä spoilaa Reppua. Reppu on mun oma keksintö siitä nimestä. Ja en haluu et kukaan ottaa sen käyttöönsä.
Se on Reppu eli Repsu jota ei kukaan spoilaa!! Ymmärretty? :)

Pimeät Kinkut <3

Joulutriviajoukkueen nimi <3
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 02, 2007, 18:33:02 kirjoittanut Pipe »
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #34 : Joulukuu 03, 2007, 14:40:44 »
Minulla on allekirjoituksena tällä hetkellä ihan pieni pätkä Nirvanan Smells like a teenspiritin kertsistä, eli Hello, hello, how low. Hyvä kappale. Ja ainoa laulu Sing Starissa, jonka laulan jotenki hyvi. :3
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa ipi

 • Vuotislainen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #35 : Joulukuu 03, 2007, 20:20:07 »
Ich will da nicht allein sein
Lass uns gemeinsam in die Nacht
Irgendwann wird es Zeit sein
Lass uns gemeinsam in die Nacht

Itse laitan aina jonkun hyvän tai itselleni tärkeän biisin sanoituksia, tämäkin tulee Tokio Hotellin In die Nacht:istä, suosittelen!
You are beautiful

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #36 : Joulukuu 09, 2007, 17:16:48 »
Nykyinen allekirjoitukseni kuuluu "C'est une imagination capricieuse comme la nuit // Elle est douce, la rencontre fatale" eli vapaasti suomennettuna "Se on häilyvä kuvitelma, kuin yö // Hän on suloinen, kohtalokas tapaaminen". Lainattu Malice Mizerin kappaleesta Mayonaka ni kawashita yakusoku. Pidän ranskan kielestä, sen lausunnasta ja kirjoitustavasta, se on kaunista. Lisäksi ko. kappaleen melodia sointuu korviini todella hyvin, se kertoo vampyyreista ja bändissä on ehdoton ykkösidolini Mana. Irroitettu lausekin on jotenkin hyvin lähellä sydäntäni. Linkit allekirjoituksessa vievät piirustus- ja runotopiikkeiheni täällä vuotiksessa sekä omille kotisivuilleni.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 20, 2008, 22:56:32 kirjoittanut Aiëdaíl »

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #37 : Joulukuu 09, 2007, 17:28:17 »
Minulla on aina ollut tapana keksiä mitä mielenkiintoisempia lauseita. Tai yleensä olen ne bongannut jostain. Mesessä vaihtelen säännöllisin väliajoin "henkilökohtainen viesti" -kohdassa olevaa viestiä. Siinä on kanssa yleensä joku kiva.

Allekirjoitukseksi halusin jonkun hieman pidemmän jutun, kuin vain muutaman sanan pituisen. Mietin pitkään tämän nykyisen ja erään toisen välillä. Toinen olisi ollut "Ei kannata laittaa suuhunsa sitä, mille on allerginen, varsinkaan, jos on allerginen kissoille.  -Lemony Snicket"
Päädyin kuitenkin tähän nykyiseen; Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.

Lisäksi allekirjoituksessani on linkit kirjoittamiini ficceihin. (Saa käydä kommentoimassa heti, kun siivous ficci-osastolla on ohi!!)

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #38 : Joulukuu 09, 2007, 19:04:34 »
No voin myöntää, että minunkin sanahelinältä kuulostava mukataiteellinen lauseeni sisältää eräänlaisen tarinan. Kirjoittelen runoja aina toisinaan, yhden runokilpailun olen joskus pari vuotta sitten voittanut (vähän respektiä, eiksje?) ja allekirjoitukseni Riisu turhamaisuus päältäsi, tänään sinä olet alaston, on eräästä pari kuukautta sitten kirjoittamastani runosta. Kirjoitin sen koulun runopäiville, ja henkilökohtaisesti pidän siitä kyhäelmästä melko paljon.
Tuo kyseinen allekirjoitukseni lause sisältää koko runon idean pienessä, yksinkertaisessa muodossa. Se kuvaa häpeän, peittelyn, kauneuden ja pelon pieneen muotoon.


Poissa gwinde

 • Hiiviö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #39 : Joulukuu 09, 2007, 20:08:08 »
Matkalla Nangijalaan, toistaiseksi etsin sateenkaaria. <- allekirjoitukseni. En usko jumalaan enkä taivaaseen, mutta jonkinlaiseeen kuoelmanjälkeiseen elämään kyllä. Ja nangijalahan on Astrid Lindgrenin luoma tuonpuoleinen kirjasta veljeni leijonamieli, joka on yksi lempikirjojani... Eli siis Nangijala on mainittu allekirjoituksessani siksi, että jos jotakin tuonpuoleista on olemassa, olisi kiva jos se olisi jotakin Nangijalan tapaista.
Sateenkaaret on mainittu siksi, että jonkin teorian mukaan niitä pitkin voi kulkea tuonpuoleiseen. Jotenkin kuolema/tuonpuoleinen-painoitteinen allekirjoitus....hmm.
Matkalla Nangijalaan, toistaiseksi etsin sateenkaaria.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #40 : Joulukuu 10, 2007, 09:12:11 »
Löysin tämän nykyiseni aivan sattumalta netistä, kun olin avatareja etsimässä. Oli jossakin tekstinä. Ajattelin aluksi ottaa sen avatarin käyttööni, mutta lopulta päädyin allekirjoitukseen.
Jotenkin niin... täydellinen. Minun piti lisätä alunperin loppuun sulkuihin "talking about Harry", mutta ajattelin, että tuo on noin parempi. Kun se on nyt sopivan epätarkka.
Valitsin allekirjoitukseni ehkä juuri sisälläni kytevän pikku kuolonsyöjäpersoonan vuoksi ;)
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Villa Viola

 • Salarakas Mäyrä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rakkaus on kärsivällinen!
 • Pottermore: WingHowl90
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #41 : Joulukuu 28, 2007, 10:22:31 »
Varsinaisesti "We're not in Kansas anymore" on elokuvasta Ihmemaa Oz, mutta minä otin sen Greyn Anatomiasta. Siinä George om hississä ja hänen pitäisi leikata potilaan rinta auki. Hän vetää syvään henkeä ja sanoo tuon lauseen. Tämä kuvastaa minulle uskaltamista. Mietin tätä aina, kun minun pitäisi tehdä jotain, mikä pelottaa minua.

Poissa Emzzie

 • positiivari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #42 : Joulukuu 28, 2007, 18:54:13 »
Minun allekirjoitukseni ei ole ehkä se kaikkein persoonallisin, eikä varmastikaan kaikista syvällisin, mutta mielestäni se kuvaa hyvin itseäni. Tai pikemminkin itseäni siihen aikaan kun sen kirjoitin.

Oot söpö! <3
^^


Viime kesänä kaikki oli mielestäni söpöä ja ihanaa, vaaleanpunaista ja pörröistä. Kaikki ihmiset olivat tavattoman söpöjä ja mieleni teki rutistaa jokainen vastaantulija hengiltä. Tuo teksti siis päätyi myös allekirjoitukseeni. Nyt kun talvimasennus on jälleen saavuttanut minut, voisin harkita allekirjoituksen vaihtamista.
Oot söpö! <3
^^

Poissa Milgia

 • Clandestine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Miittiriippuvainen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #43 : Joulukuu 28, 2007, 19:27:49 »
Minun allekirjoitukseni;

Ei uppoa usko
Eikä toivo tuhoudu
Rakkaus ei rapistu
Se on meillä tässä ja aina


Pidän tästä itse hyvin paljon, tuo pätkä on Katri Ylanderin Rakkaus ei rapistu- biisin kertosäe, pidän kyseisestä biisistä ja sen ehkäpä syvällisestä sanomasta hyvin paljon, joten oli luonnollista laittaa se allekirjoitukseksi ..
"Summer lovin' had me blast
Summer lovin' happened so fast
I met girl crazy for me
Met boy cute as can be."

Poissa Pöpi Profeetta

 • Ennustelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I see you...
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #44 : Tammikuu 03, 2008, 10:36:15 »
Ja tätä nykyä allekirjoitus on jopa oikein. Eli And with strange aeons... eli Ja merkillisten aikojen saatossa...
"That is not dead which can eternal lie
And with strange aeons even death may die"

H. P. Lovecraft

Paikalla gamma

 • kosminen ihme
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Velho
 • A Elbereth palan-díriel
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #45 : Tammikuu 04, 2008, 12:52:00 »
Usko niitä, jotka etsivät totuutta,
epäile niitä, jotka sanovat löytäneensä sen.

Joskus selasin isän kansioita, joihin hän oli koonnut mietelauseita, ja tämä sattui silmääni. Valitettavasti vain lauseen sanoja/kirjoittaja ei ole jäänyt mieleen ja myönnän olleeni laiska ja saamaton, etten ole selvittänyt sitä. Allekirjoitukseksi tämän valitsin muistini syövereistä, sillä joskus näkee esitettävän asioita lähes absoluuttisina totuuksina pohtimatta niitä sen enempää. Usein parempaan tulokseen johtaa asioiden pohtiminen useammalta kantilta, ja tällöin myös johtopäätösten kuunteleminen on tietyssä mielessä uskottavampaa, aidompaa ja todenmukaisempaa. Osaltaan tämä myös kertoo jonkinlaisesta pyrkimyksestäni olla mielipiteissäni kriittinen. En tosin usko, että pystyisin tätä pyrkimystä itse täsmällisesti noudattamaan ja täyttämään (Vuotiksestakin on löydettävissä merkkejä tästä.), mutta ohjenuoranani se silti on.

Sanasta "epäile" johtaa linkki juonittelupelien foorumille Kylään. Jotenkin juonittelupelit saivat minut valtaansa, ja niiden sisältö tavallaan tiivistyy tuohon sanaan. Lisäksi koko lausahdus on tietyssä mielessä validi myös juonittelupeleissä: niissä vain täytyy olettaa, että jokainen voi viedä harhaan - myös se totuutta näennäisesti etsivän lausahdus.

Tuon alapuolella on vielä piskuista piperrystä, josta menee linkki sille sivustolle, josta olen avattareni onkinut.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 14, 2008, 18:17:44 kirjoittanut gamma »
Usko niitä, jotka etsivät totuutta, epäile niitä, jotka sanovat löytäneensä sen. -André Gide

Moni nolla luulee olevansa se ellipsi jota maa kiertää. -Stanislaw Jerzy Lec

Poissa Yöfani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #46 : Tammikuu 26, 2008, 10:01:25 »
Oma allekirjoitukseni koostuu lauseesta Pitkää riisiä-ja valiojogurttia, sekä linkistä.
Aloitetaas tuosta lauseesta. Pitkää riisiä-ja valiojogurttia, joka on minun mottoni. Tiedättekös sen mainoksen, en kyllä tiedä, mutta sitä ei enää kaippa tule telkkarista, mutta ennen tuli sitä pitkää ikää-ja valiojogurttia-mainosta. Se jotenkin jäi aika hyvin mieleeni. Ja sitten olimme kerran kaupassa, josta nappasin mukaani Pirkka-lehden(siis sen ohuen ilmaisen lehden) ja lueskelin sitä sitten paluumatkalla autossa. Katselin niitä tarjouksia ja äkkäsin tuotteen, jonka yläpuolella luki: pitkää riisiä. Siinä sitten yhdistelin sitä tuotetta ja sitä mainosta ja päästin suustani:
"Pitkää riisiä-ja valiojogurttia." Kyllä remahtivat muut autossaolijat nauruun ja ajattelin, että tämä on minun mottoni.

Sitten allekirjoituksestani löytyy myös linkki omille kotisivuilleni, jotka tein elokuussa 2007 muistaakseni. Siitä ei kyllä oikein löydy tarinaa. Itse pidän mielelläni nykyisen allekirjoitukseni ja sitä tulee harvoin muuteltua, katsotaan, joskos sattuisin joskus vaihtamaan sitä.

Poissa Don Hessu

 • Onneton Tunari.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • There's No Easy Way Out...
  • Hessu's Music Profile
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #47 : Helmikuu 11, 2008, 16:04:28 »
Ameeeeriikan serkkuni sanoi kun kyselin häneltä salillakäynnistä että "But what you do... Makes you who you are."

Tuo lause jäi mieleeni ja toimii motivaatio boostina aina salilla =P

Ja From Luihuinen kuvastaa kai osin luonnettani, Luihuisessa varmaan olisin...

Ja sitten linkki youtube videoihini, mitkä eivät kyllä mitään parhaita ole, on trampoliini videoita, yms.
...But what you do... Makes you who you are.

Unelma. Tahdonvoima. Omistautuminen. - Pakkotoisto.com

Poissa Argonblue

 • Parasta ennen: 17.11.2009
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #48 : Maaliskuu 08, 2008, 16:22:47 »
Allekirjoitukseni muistuttaa minua tärkeinä pitämistäni asioista. Ensinnäkin siitä, että täydellisyys on ainoa tavoittelemisen arvoinen olemisen tila ja toiseksi siitä, että jos ei kykene tuomaan keskusteluun yhtään mitään, on parasta olla hiljaa.
"We will be perfect...    ...in every aspect of the Game"

Vastarannankiiski vauhdissa taas...

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #49 : Maaliskuu 09, 2008, 15:24:47 »
Du är en idiot.

Jokaisessa tarinassa kuuluu olla joku sekopäinen kääpäilijä.

Tuo, kera jännien linkkien kohti Sarkasmia, uunituoretta runotopiccia ja deviantART tiliäni. Du är en idiot tulee siitä, että minulle tuli joku jännä pakkomielle jututa ruotsia. En idiot voi olla kieliopillisesti mahdollisimman paljon päin kuusta, ei ollut sanakirjaa mistä tarkistaa enkä tiennyt mikä on idiootti ruotsiksi, joten päädyin sitten tuohon ratkaisuun. Mitään tuon järkevämpää lausetta ei tullut mieleen. Sanon usein tuon kyseisen lauseen, mikäli joku (kavereistani) harrastaa idiotismiä (eli tekee jotain typerää) minun nähteni. x) Ja sanonkin tuon Moondancermaisen oudolla mukaruotsalaisaksentilla.

Kääpäilylause tulee nerokkaasta heitosta jonka lausahdin eräässä messenkerikeskustelussa. Juttelimme tarinoista (lähinnä ficeistä).

~Moondancer (epäilyksenalainen)

Poissa Tyyppi

 • Kyseenalaistaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pohjanlahden merenneito <3
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #50 : Maaliskuu 20, 2008, 19:27:28 »
Allekirjoitukseni:
Olenko minä olemassa? Oletko sinä olemassa? Onko mikään olemassa?
Tämä tuli omasta päästä ja oli hyvin syvällinen. Se oli jotenkin niin minua.
Pitchy-juttu on eräästä animesta jota vahtaan :)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 30, 2008, 15:11:43 kirjoittanut Tyyppi »
Olenko minä olemassa? Oletko sinä olemassa? Onko mikään olemassa?
Pitchy pitchy Live start! Love shower pitch!
Blogini simpukan.kuoressa.blogspot.com

Poissa Erizza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • diibadaabafggh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #51 : Huhtikuu 06, 2008, 10:55:07 »
Oma allekirjoitukseni:

Hahhahaa. Nauru pidentää ikää...

Kai tuo on jotakin hulluuden teettämää juttua tuo mun allekirjoitus... Ja nauruhan pidentää ikää.

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #52 : Huhtikuu 20, 2008, 15:22:00 »
No. Tuo allekirjoitukseni on tietysti Harry Potter and the Goblet of fire -n elokuvasta, aika alusta missä Weasleyn kaksoset kiusaavat Ronia. Siinä on hyvä tunnelma, ja sanat ovat loisteliaat :p

Viktor I love you
Viktor I do
When we're apart my heart beats only
for you!
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Poissa shurikenship

 • Kuolonsylki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #53 : Huhtikuu 28, 2008, 19:08:35 »
Oma allekirjoitukseni on Garbagen laulusta ja se sopii omaan elämänkuvaani, ainakin tällä hetkellä. Ehkä ajattelen jotenkin noin elämästä, Life's a bitch and then you die my love.

Yleisesti olen sitä mieltä, että allekirjoituksesta näkee jotakin ihmisestä, oli se sitten laulusta, ficistä, linkkejä tai oma sanonta. Se yleensä jotenkin kuvailee sitä ihmistä jolla se on. Ja itselläni kun on tapana lukea useimpien ihmisten allekirjoitukset, alan jossakin vaiheessa muistamaan kyseisen henkilön paremmin allekirjoituksesta kuin nickistä ja sen tähden hämäännyn sen muuttamisesta. Tässä nimittäin pätee vähän sama kuin avatarissa. Useasti muistan ihmisen varsinkin, jos hänellä on hieman erikoinen allekirjoitus.

Myös allekirjoituksettomuus jää mieleen, sillä monilla kuitenkin on allekirjoitus ja sitten kun jollakulla ei olekaan, ryhdyn miettimään, että eikö hän tahdo paljastaa itsestään mitään vai eikö hän ole löytänyt sellaista, joka hänelle sopisi?

Näin minä allekirjoituksista ajattelen ja taidan taas aloittaa niiden tutkimisen, ehkä 'opin' taas lisää ihmisistä.
Garbage -> shurikenship
"Onneksi nuoruus on tauti, joka menee usein itsekseenkin ohi." (Kari E. Turunen)

Poissa Milgia

 • Clandestine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Miittiriippuvainen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #54 : Kesäkuu 10, 2008, 14:57:44 »
Oma rakas allekirjoitukseni, on jälleen Ismo Alangon sanoituksia, rakastan niitä ja ne pätkät mitkä valitsen ak:ksi kuvastavat minua jollakin tavalla, kenties sellaisella että siitä näkee millainen olotilani on tällä hetkellä tai muuta sellaista, en tiedä.
 
Lyhyt kylmä kesäyö, kirkas ajatusten yö
pelon selän pinnalla, valkeita joutsenpareja
kuka voisi lohduttaa
kylmän kiven päällä istujaa.


Tämä on hyvin kaunis, ihana pätkä Alangon ihanasta laulusta nimeltä Hallanvaara, ja tämä kohta on mitä totisinta totta tässä maailmassa.
"Summer lovin' had me blast
Summer lovin' happened so fast
I met girl crazy for me
Met boy cute as can be."

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #55 : Kesäkuu 10, 2008, 15:10:56 »
Itselläni on allekirjoituksena seuraavaa:
"Simpsonit -aiheinen foorumi   (ei ole tekemäni mutta suosittelen silti)
Vuoden kotitonttu tässä, terve!"

Allekirjoitukseni on tavallaan erään simpson-foorumin "mainostus". Saatan tuon osion vaihtaa piakkoin, sillä en ole itse käynyt kyseisellä sivustolla usean kuukauteen. Mitä järkeä on mainostaa sivustoa, jolla ei itsekään käy.
Vuoden kotitonttu -juttu tulee tänä vuonna voittamastani vuotisoscarista. Kyseinen teksti sopii muutenkin hyvin yhteen nykyisen avatarin kanssa. Ihmettelinkin saamaani vuotisoscaria, mutta se johtui luultavasti juuri avataristani.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #56 : Kesäkuu 10, 2008, 22:46:35 »
Allekirjoitukseni on varsin mukava lausahdus TSH:sta. Frodo tämän mainitsi keskustellessaan erään haltian kanssa. Sanonta pääsi allekirjoitukseen, koska se on mielestäni melko hupaisa ja haltiat ovat varsin mukavaa kansaa. Ja vastaan tuon aina jos Mimmi kysyy jotain mihin en osaa vastata, tai olen sitä mieltä että hänen täytyy päättää asia itse.

Ja koska minä olen haltia, linkki myös windows live spaceeni.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 17, 2008, 20:49:28 kirjoittanut Mizza »

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #57 : Kesäkuu 12, 2008, 18:16:33 »
 Minun tämän hetkinen allekirjoitukseni on minun ja erään luokkalaiseni J:n (jonka oikeaa nimeä en tässä nyt käytä) käymä sananvaihto. Olimme suunnittelemassa improvisaatiotyyppistä pätkää seitsemästä koiraveljeksestä, ja olin juuri keksinyt mahtavan idean (joka tosin unohtui, mutta väliäkö sillä), ja kiljaisin tämän lausahduksen täysin äänettömälle kuuntelijaryhmälleni. Raukkaparat eivät tajunneet yhtään, mikä normaalisti ah-niin-kilttiin Blizzieen oli mennyt...
--Minä: "Olkaa nyt vaan kaikki hiljaa vaikkette sanokaan mitään!"
J: "Mitäh?"
Minä: "Turvat tukkoon nyt!"--
Miksikö laitoin tämän? No, koska tämä oli eräänlainen "erävoitto" meidän kahden jatkuvan kilpailun kannalta; sainhan hänet hiljaiseksi!
 Toisten allekirjoituksissa pidän juuri siitä, että niissä on joku tarina takana. Ei ole väliä, saanko ikinä tietää, millainen, kunhan siellä vain on. Myöskin oudot, täysin merkityksettömiltä vaikuttavat lausahdukset piristävät päivää. Ja jos kirjoituksessa on linkki, minun on yleensä pakko käydä katsomassa mihin. Ihmisten luonteestakin teen päätelmiä allekirjoituksen perusteella, mutta ne eivät yleensä ole kovin realistisia.
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #58 : Kesäkuu 12, 2008, 22:40:51 »
Allekirjoitukseni on tällä hetkellä tällainen:

aina oli h***etisti jälellä, paitti ihan lopussa. -Toni Wirtanen
hyvä, etten ole keisari koska silloin syttyisi kapina
veri lainehtisi kaduilla
mutta huokaus! olen vain apina (Apulanta oy - Näkysi muotoinen)

aina oli h***etisti jälellä, paitti ihan lopussa. On Toni Wirtasen (Apulannan laulaja-kitaristi) lausahdus yhdestä haastattelusta. Puhe taisi olla armeijasta. Toi lause vaan sopii niin moneen asiaan. Esimerkiksi kouluun: aina sitä on h***etisti jälellä, paitti ihan lopussa. Sen takia tuo lause olikin aikasemminkin allekirjoituksessani ja perässä koulupäivien lukumäärä ennen lomaa:). Jätin sitten lauseen tohon, vaikka nyt vaihdoinkin loppu allekijoituksen. Niinkuin kaikki varmaan osaa tosta itsekin päätellä, se on osa Apulannan Näkysi muotoinen kappaleen lyriikasta. Kappalehan on uudella Kesä-ep:llä ja paras kyseisen levyn kappaleista. Ehkä minä olen vain apina:p. Apulanta on näköjään nykyisin osake yhtiö. Tai ainakin ep:n takakannessa lukee APULANTA OY, joten pakkohan se oli tohon muotoon pistää (virallinen nimi;)).  Kaikki kunnia menee allekirjoituksestani Tonille.

P.S. Eikä mitään rutinoita laulun kielioppi, piste, pilkku, rivitys ym. virheistä. Se on suoraan kopioitu kansilehdestä eli tuollainen sen kuuluu olla.
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Erizza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • diibadaabafggh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #59 : Kesäkuu 13, 2008, 15:39:29 »
Minun allekirjoitukseni on nykyään:

On water you can go anywhere, on land you can just stay.
You know, truth is out there, but still I gotta say:
You're free on big sea, but still in the jail inside.
Whit you're family you will see; love is to be with me.


Niin friikki tuo allekirjoitus, ettei siihen oikein voi sanoa oikein mitään. Varmaan jotakin vaikutteita Titanik-elokuvasta, kun pitää merestä puhua...

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #60 : Kesäkuu 15, 2008, 17:39:07 »
Miun allekirjoituksessa ei oo mitään "sanomaa", mut laitoin sen, koska se liittyy miun nimimerkkiin.

Alkuvuodesta, kun Túrin oli syksyllä lähtenyt, Morwen synnytti lapsensa ja antoi sille nimeksi Niënor, se on Suru, mutta Túrin oli jo kaukana lapsen syntymän aikaan.

Se on J.R.R. Tolkienin kirjasta "Húrinin lasten tarina". (Kaunis kirja, suosittelen)
- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #61 : Kesäkuu 15, 2008, 22:25:19 »
Minun allekirjoitukseni tällä hetkellä:

"F*** this barbequebullsh**.
We don't have barbeques in Ireland." - Colin Farrel
You put the spike in my heart.

Ylempi on siis Colin Farrelin kommentti, löytyy S.W.A.T-dvd:n Gag reel-osastosta. Törmäsin siihen kun joskus vuokrasin kyseisen leffan ja päätin katsoa niitä sen lisäjuttuja, hihittelin itsekseni kyseiselle kommentille vähän aikaa ja sitten oli pakko ruveta levittelemään sitä kaikkialle. Ei siinä sen syvällisempää sanomaa ole takana, en edes muista missä yhteydessä se tuon alunperin sanoi. Tykkäisin ehkä joo enemmän jos tuota ei tarvitsisi sensuroida, mutta päätin olla hyvä ihminen ja kiltisti sensuroida sen :)
Jälkimmäinen, pienemmällä oleva lause taas on napattu My Chemical Romancen Vampires will never hurt you-biisistä, ihan vain siksi että se sattui soimaan joskus päässäni.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Sethis

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: ScarletSickle65
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #62 : Kesäkuu 16, 2008, 07:48:53 »
Minun allekirjoituksenihan on: "Olemme melkein perillä... minä voin ilmiinnyttää meidät kummatkin... älä pelkää..." "En minä pelkää Harry", Dumbledore sanoi, ja hänen äänensä oli hivenen vahvempi, vaikka vesi oli niin kylmää. "Olen sinun kanssasi."

Sehän on Puoliverisestä Prinssistä, kun Harry ja Dumbledore saivat vale-medaljongin luolasta. Mielestäni se on yksi hienoimmista kohdista koko Harry Potter sarjassa. Se kertoo hyvin Dumbledoren ja Harryn tiiviistä siteestä, ja toistensa lojaaliudesta. Itkin kun luin sen ensimmäisen kerran :) Se on tosi hieno.
"En minä pelkää Harry", Dumbledore sanoi, ja hänen äänensä oli hivenen vahvempi, vaikka vesi oli niin kylmää. "Olen sinun kanssasi."

Poissa Flyrashaz

 • sub rosa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Northern Light
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #63 : Kesäkuu 23, 2008, 14:53:18 »
Allekirjoituksessani on ekalla rivillä kolme linkkiä kolmeen paikkaan; novelleihin Sinä lupasit tulla, Se on verisiteen voimaan sekä Veri on vettä sakeampaa. Sitten on
Elämä on kaikkine rajoituksineen, esteineen ja tuskineenkin aarre.   "Pimeässäkin on varjot, niitä ei vain näe!"  *pring pring* "Tämä on pirikello."
Tietenkin omia tuotoksia pitää mainostaa, sehän on ihan selvää! *wirn*
Elämä on jne. on erään valittujen Palojen artikkelista, missä erään naisen isä sairastaa jotainihmetautia, ja se oli isän motto. Pimeässäkin on varjot tuli möläytettyä Ranualla, mummin luonja vähän väsyneenä... *hee* SEkä *pring pring* juttu on minun ja Paahdon yksi monista insidejutuista :D Oltiin tulossa vielä yhen kaverin kanssa puistosta jonnekin, ja pyörällä ohi ajava mies pirisytti kelloa ja sanoi "tämä on pirikello." Me ei edes tunnettu koko hemmoa :D
Lisää siihenkin on varmaan tulossa, mutta jaa..

- Flyra

"Oh, the bad guy of the game, me, you're not serious, I'm... umm... fortuneteller!"

Poissa Jippu

 • Drama Queen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♥meidän kunkku on Ron
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #64 : Kesäkuu 23, 2008, 16:50:36 »
Mm... minun allekirjoitukseeni tietysti liittyy omalla tavallaan tarina. Sekö pitäisi kertoa täällä? No sitten kerrotaan. ;D

What you don't know
Is that I lay awake
Wishing you were here tonight


Ensimmäinen lause on linkki yhteen kirjoituksistani. Muuten tämä pätkä on Monrosen laulusta jonka nimi on yllätys, yllätys, What you don't know.
Löysin kappaleen ollessani YouTubessa. Olen Serranon perhe fani ja vielä enemmän Guille/Tete fani, joten tuijottelen kaikkien muidenkin fanien tekemiä videoita tästä parituksesta melko usein. Jotenkin tämä kappale vaan iski minuun, ehkä tämä muutenkin vaan sopii minulle. Sanatkin joten saivat... hrrrr. Yleensä vaihdan allekirjoitusta melko usein, yleensä se liittyy jotenkin rakkauteen. Viimeksi allekirjoituksena oli vaan lause Te quiero (rakastan sinua) ja linkkejä ficceihini. Tuo sama te quiero minulla on FFF:ssa myös. :)

No, allekirjoituksista en keksi muuta sanottavaa, mutta siinä on tarinaa allekirjoituksisani. ;D

-Jippu
~Rohkeat eivät elä ikuisesti, mutta varovaiset eivät elä lainkaan~

Poissa Erizza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • diibadaabafggh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #65 : Kesäkuu 27, 2008, 12:04:03 »
Omani, Kannattaa relata, onhan kesä, on vaan jotakin hömpötystä, kun en keksinyt mitään. Kyllä tuo syksyllä vaihtuu, tulee varmaan joku Kannattaa murehtia, onhan syksy :)

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #66 : Kesäkuu 28, 2008, 18:13:31 »
Oma allekirjoitukseni kuuluu näin:

Minun elämäni päättyi
Jossakin alkaa uusi
Eläkää se paremmin
Minä menen nyt


Se on pätkä Radosims.comin foorumin erään käyttäjän, Aprilin kirjoittamasta runosta. Heti luettuani tuon runon, huomasin että tuo tyttö osaa runoilla ja kun sain tietää, että näitä runoja sai käyttää allekirjoituksena luvan kanssa, niin päätin heti käyttää tätä. Runo on mielestäni kaunis ja laitoin sen siksi siihen.

Tuossa on myös linkki omaan ficciini, sillä ainahan omia tuotoksiaan pitää mainostaa! : D
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #67 : Kesäkuu 29, 2008, 09:43:49 »
Minun allekirjoitukseni, tällä hetkellä

Hän katsoi maan reunalta tähteä putoavaa.
Nyt kauniit kasvot neitosen peittää karu maa.
Jokaisen täytyy katsoa silmiin totuuden,
sillä aika on mi voittoisa on, tämä maa on ikuinen.

With linkit kotisivuille, deviantartgalleriaan ja runotopicciin. Allekirjoitukseni tulee eräästä tämänhetkisestä lempikappaleestani, Ensiferumin Lai Lai Heistä. Kyseinen kappale, josta kovin pidän, omasi näin mielenkiintoisia lausahduksia, niin enhän nyt voinut olla lainaamatta... Seuraavaa allekirjoitusta kuitenkin suunnittelen jo. Siitä tullee tällainen:

Vielä kerran tie heidät sinne vie, kohti laitaa maailman, minne lie.
Kerran metsien, järvien, vuorten taa, missä taikoja kasvaakaan.

Ja siihen vielä muutamia mukavia linkkejä mukaviin ja epämukaviin paikkoihin. Tuo edellä mainittu pätkä on eräästä runostani (nykyisen allekirjoituksen sanasta "karu" pääsee runotopicciin!), joka on julkaistu Vuotiksessakin.

~Moondancer (idiotistinen kappalejako)

Poissa fascino

 • Merirosvo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #68 : Heinäkuu 01, 2008, 23:56:47 »
"Missä on aarteesi, siellä on sydämesi" luki siis kuoleman varjeluksissa Dumbledoren äidin ja siskon haudalla. (Jep sanon noin koska minulle iski muistikatkos joka unohdutti nuo nimet. Sisko taisi olla Ariana?) Valitsin tämän koska se kohtaus oli niin taianomainen ja tuo lause on jotenkin kaunis. Siksi siis tämä.
Missä on aarteesi, siellä on sydämesi
RIP Elli 4.8.2008

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #69 : Heinäkuu 03, 2008, 03:46:30 »
Löysin eräältä sivustolta aivan vahingossa tällaisen lorunpätkän, joka käsittääkseni on Lilleri Lalleri -runosta tehty Potter-versio. Todella hauska ja sopivan lyhytkin allekirjoitukseksi. Voin hyvin kuvitella pienten velholasten rallattelevan tuollaista pätkää.
Kuolonsyöjät ovat lähellä sydäntäni, muttei niinkään Voldemort, ja tuo sopii senkin puolesta ihan hyvin. En tiedä, kuka tuon on tehnyt, mutta pidän siitä kovasti.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Raitasukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Objection!
  • flavors.me
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #70 : Heinäkuu 15, 2008, 16:03:17 »
Itse etsin lähes jatkuvasti täydellistä allekirjoitusta. Kaikki tekstit tuntuvat kehnoilta eikä mikään kuvasta minua ihmisenä ja ääh. Jossain vaiheessa vaihtelin allekirjoitustani jatkuvasti tai jätin sen kokonaan kirjoittamatta. Viestieni alapuolella on mm. näkynyt lainaus Moulin Rouge-elokuvasta: "The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return", mikä on sinänsä kaunis lause. Yleensäkin kerään kirjoista, tv-sarjoista ja elokuvista lausahduksia, niistähän löytää useinkin hyviä heittoja. Biisienkin tekstit käyvät hyvin. Aika pitkään käytin Life on Mars-sarjan yhdestä jaksosta löytynyttä "You should see my Playstation scores"-lausetta. Sinänsä siihen ei liity kummempaa tarinaa, satun vain tykkäämään LoM:ista ja tuo kohtaus aiheutti uskomattoman repeämisen ^^ Go Sam Tyler!

Luin tässä noin viiko sitten Neil Gaimanin kirjan Tähtisumua. Lauseen "Minusta", Tristran julisti, "jokainen rakastunut on sydämeltään mielipuoli ja aivoiltaan runoilija" kohdalla oli pakko pysähtyä, se kun kuulosti melkoisen nerokkaalta. Tietenkin se oli pakko laittaa allekirjoitukseen.
Somedays aren't yours at all, they come and go as if they're someone else's days taas tulee Regina Spektorin kappaleesta Somedays. Tähänkään ei liity sen kummempia selityksiä, kiva, lyhyehkö lause, ja voisin allekirjoittaa tuntevani joskus noin.

Tykkään lukea muiden allekirjotuksia ja klikkailla linkkejä (miten usein olenkaan joutunut Bitefightin uhriksi ;D). Allekirjoituksista löytyy useinkin hienoja ajatuksia.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 27, 2009, 19:38:58 kirjoittanut Raitasukka »

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #71 : Heinäkuu 15, 2008, 22:14:38 »
Päätin sit vaihtaa allekirjotuksen.
Miul oli tää ennen toisellakin foorumilla. Toi on just hyvä, Pippin rules. :)
- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #72 : Heinäkuu 18, 2008, 22:03:13 »
Uusi allekirjoitus. :)
Tälläkertaa löytyy kiitoksia ihanasta miitistä kolmelle Vuotislaiselle ja sitte piilomainontaa Prätkähiiri fanisivustolle, jonne yritetään kerätä uusia ihmisiä. Sivustolla ei ole montaa henkilöä, joten lupasin vähän mainostaa. :) Ehkäpä lisäilen allekirjoitukseen vielä jotakin, en ole vain keksinyt mitä. :)
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #73 : Heinäkuu 20, 2008, 22:07:14 »
Päätin vaihtaa allekirjoitukseni. Nyt se on tällainen:
Elämästä ei selviä sekoamatta, jos ei ole hullu.

Noinhan se on. Elämä on toisinaan niin omituista, että siinähän sekoaisi, jos ei olisi hivenen hullu. Uskoo ken tahtoo. Vähän täytyy olla positiivisessa mielessä hullu. Muuten ei kestä muita hulluja. Tämä on tätä hullua/hullun filosofiaa. Tällä hulluudella ei tarkoiteta mielenterveysongelmia. Mielenterveysongelmat tulee, jos ei ole hivenen hullu. Toinen mitä harkitsin allekirjoitukseksi oli: Älä ota sitä niin vakavasti.
Joten älkää ottako sitä (allekirjoitustani) liian vakavasti.
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Hamish

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DustSand65
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #74 : Heinäkuu 20, 2008, 23:15:21 »
No siis, nyt mulla on QI-sarjan vakiovieraan Alan Daviesin tollanen joki ihan separi juttu.
En ees muista, mitä ne tyypit oli keskutellu aikasemmin, ku Davies poksautti ton kysymyksen,
mut näin vähä aika sit avatarin tosta ja sit naureskelin sille nii, että pistin meseen henk.koht.
viestiin sen ja nyt sit tänne. Alan Davies on muutenkin nii hupsu, et kaikki mitä se sanoo nii
naurarttaa jollaki tasolla. Tulis aika pitkä ak, jos kaikki ne yrittäis tunkee :'>.

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #75 : Elokuu 02, 2008, 11:31:14 »
Minun allekirjoitukseni taasen on suora lainaus kirjasta Hobitti eli sinne ja takaisin. Mielestäni oli kovin huvittavaa, että Gandalf puhuu norsun kärsistä. Ja sitten sanasta norsu on linkki Spaces-sivulleni.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #76 : Elokuu 02, 2008, 23:11:25 »
Vaihdoin jälleen allekirjoitukseni. Nyt se on: Totta kai tämä tapahtuu sinun päässäsi, Harry, mutta minkä kumman takia se silloin olisi epätodellista? - Albus Dumbledore
Kuoleman Varjeluksesta napattu Dumbledoren sanominen. Pidän jostain syystä tuosta lauseesta ja itseasiassa pidän koko kohtauksesta. Tuo jotenkin on vaan niin  -miten sen nyt sanoisi- jännästi sanottu. Kaikki tapahtuu Harryn pään sisällä ja on silti todellista...
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa April

 • ½ kaksosista
 • Vuotislainen
 • lisää Weasleyn Welhovitsejä!
 • Pottermore: LumosNiffler27512
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #77 : Elokuu 10, 2008, 22:12:00 »
Allekirjoitukseni näkyykin alla.Kopsasin sen vk,koska se kuvaa niin hyvin suosikkejani Frediä ja Georgea.Varmaan tulen vaihtamaan sitä joskus,mutta se liittyy aina kaksosiin.
"It's sort of exciting, isn't it? Breaking the rules." - Hermione

"Who are you and what have you done with Hermione Granger?" - Ron

Poissa Desdemona

 • A Gay Superhero
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♥♣♦♠
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #78 : Elokuu 10, 2008, 23:31:09 »
Allekirjoitukseni:
"I wanna be good, life's just not letting me" - Jess Mariano
Elikkäs, vannoutuneena Gilmoren tytöt -fanina tämä on allekirjoituksekseni päätynyt. Lausahdus on yhdestä lempikohtauksestani, jonka voisin linkittää loppuun. Jokainen joka on Gilmoren tyttöjä parhaina vuosina katsellut, tietää Jessin. Kyseessähän on yksi hoteimpia ihmisiä päällä maan: Milo Ventimiglia. *kuola valuu* Jess on ehdottomasti minun suosikkini Roryn pojista, fiksuin ja parhaimman näköinen ja vielä lukutoukka.
Ja se linkki kohtaukseen, joka on jaksosta Richard in Stars Hollow 12. jakso, 2. tuotantokausi.

//Youtube-linkki poistettu. :) -gamma
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 08, 2011, 12:07:39 kirjoittanut gamma »

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #79 : Elokuu 17, 2008, 20:37:16 »
Hahaa, vaihdoin. Uusi allekirjoitus:
Lainaus
"Do I look like a guy with a plan?"
Maybe the best thing about you is that you know the worst things about me.

Ylempi osa tuosta on suoraan Yön Ritari-elokuvasta, jonka joskus kävin katsomassa. Jokeri sen sanoi. Kohtausta en jaksa enää muistaa, mutta tuo lause itsessään oli niin loistava (varsinkin koska Jokeri ei tosiaankaan näytä siltä että sillä olisi suunnitelma :'D) että se jäi mieleen ja päätyi myöhemmin allekirjoitukseen.
Alempi osa taas on Disco Ensemblen biisistä Worst night out (ellen aivan erehdy). En itseasiassa ole koskaan kuullut tuota biisiä, mutta siskoni sitä joskus lauleli ja tuo lause jäi soimaan päähän. En myöskään ole ihan varma sen sanantarkasta muodosta, voi olla ettei se ole ihan tuollainen alunperin siinä biisissä..? Joka tapauksessa tuo lause teki jollain tapaa vaikutuksen ja jäi soimaan päähän. Olen myös joskus käyttänyt itse suomentamaani versiota tuosta lauseesta eräässä ficissäni, ja löysipä se sitten lopulta tiensä allekirjoitukseenikin. ^^
Sellaista tällä kertaa.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #80 : Syyskuu 02, 2008, 11:07:13 »
Uusin allekirjoitukseni on: Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki.
Vaihtelu virkistää kuulemma. Jälleen Dumbledoren viisauksia. Tällä kertaa PP:stä. Tottahan tuo on.

« Viimeksi muokattu: Lokakuu 14, 2008, 10:19:16 kirjoittanut AIV rehu »
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa jerusa

 • bibliofiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #81 : Syyskuu 02, 2008, 12:59:10 »
minun allekirjoitukseni (ainakin tällä hetkellä) on lempikohtani koko Harry Potter-sarjasta:

(Harry avaa kultamunan ja sisältä kuuluu ulvontaa)
"MIkä se oli? Harry kysyi. Fred kurtisti kulmiaan.
"Se kuulosti Percyn lauluta. Ehkä teidän pitää hyökätä Percyn kimppuun, kun hän on suihkussa"


kohtaus on Liekehtivästä pikarista siitä kohtaa kun harry ja muut juhlivat harryn läpipääsemistä ensimmäisestä koetuksesta.

ja lopussa oleva piirrustukseni
on linkki piirrustustopiciini täällä vuotiksessa. (käy kurkkaamassa) ;)


nykyinen allekirjoitukseni ei ole muuta kuin maailman parhaan avatar-paikan linkki ja linkki piirrustuksiini vuotiksessa.
kun ei ole tullut mitään lyhyttä ja ytimekästä mieleen mitä voisi laittaa niiden lisäksi..^^
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 13, 2008, 21:19:01 kirjoittanut jerusa »
Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto.

Poissa Shirlene

 • Introvertti 110%
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #82 : Syyskuu 03, 2008, 07:47:16 »
Allekirjoitukseni "Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä"- on lause viisaasta ja koskettavasta kirjasta Pikku Prinssi. Olin jo pitkään etsinyt itselleni mietityttävää, ajatusta herättävää, filosofista ja sisällöllikästä allekirjoitusta ja tuo pomppasi silmiini kun luin Pikku Prinssiä. Kirjassa on paljon muitakin syvällisiä ja herkkiä ajatuksia, jotka olisivat sopineet allekirjoitukseeni, mutta tuo oli mielestäni kaikkein ihanin. Rakastan allekirjoitustani <3

(Tätä ennen minulla on ollut vain yksi allekirjoitus, Dumbledoren lause "Tuntematonta me pelkäämme kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki", mutta kun tuo alkoi olla monellla muullakin, otin sen melko pian pois.)
"A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one."

Poissa Sirii

 • Frábært!
 • Vuotislainen
 • Regulusfani
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #83 : Syyskuu 17, 2008, 12:16:50 »
Minun allekirjoitukseni on lauselma: "Ja jollet usko niin valehtelen uudestaan." Yksinkertaisesti siitä syystä, että pidän tuosta lauselmasta. Mitä taas tulee pitämisen syihin, niitä voin nimetä kaksi:

1. Tuo on isäni vakiolauselma, ja se sopii niin hyvin hänelle. Rakastan kuulla hänen sanovan sen, koska olen kuullut sitä pienestä asti ja se oikeastaan ainoa mikä hänessä ei ole muuttunut nykyiseksi tylsäksi tyypiksi, on piilossa tuossa lauseessa. Ei niin, että isäni olisi valehtelevaa sorttia tai mitään, mutta hän tykkää laukoa tyhmiä juttuja, joihin kenenkään ei voi olettaakaan uskovan ja sitten hän virnistään ja sanoo tuon. : D (Sitten me ollaan"en usko!" ja sit se sanoo jotakin vielä älyttömämpää <3) Hänellä on muitakin tuon tapaisia lauselmia, joita hän toistaa, mutta kun tuo on ehdottomasti paras ja rakkain minulle :3.

2. Pidän tuosta lauseesta sen merkityksen takia. Rakastan kaikkia oman merkityksensä syöviä lauseita, ja sellainenhan tuo on.
Ég á heiminn! :}

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #84 : Syyskuu 17, 2008, 12:25:05 »
Jälleen uusi allekirjoitus:
kuuntelen Tonia, Samia ja Sipeä
ei pääni ole enää kipeä - Simo Frangen

Pätkä Simo frangenin Apulannan kesäaine-DVD:llä lausumasta runosta. En ole aivan varma menikö se sana tarkasti noin, mutta tuolla ajatuksella ainakin. Apulannan kuuntelu tosiaan helpottaa päänsärkyä. Se rentottaa--> Niska ja hartiat rentoutuvat--> Veri pääsee paremmin kiertämään--> Aivotkin saa verta eli happea tarpeeksi--> Päätä ei särje ainakaan niin paljoa. Vaikuttaa se mielialoihinkin ja mielialat vaikuttavat päänsärkyyn: Huonolla tuulella särkee suuremmalla todennäköisyydellä, kuin hyvällä tuulella.

Olen näköjään taitavasti muokannut uuden allekirjoitukseni vanhempaan viestiin, kun tarkoitus oli laitta se tähän viimeisimpään. Nyt asia korjattu...

Ja taas vaihdoin allekirjoitusta...

Kohtalonkoura lisää kuoppia kaivaa
Itse asuin sillä suunnalla
ja olin se yksi sielu enemmän
Nyt olen risti puunalla

Pätkä Rendez-vous nimisen bändin kappaleesta Alaston kaupunki. Tykkään bändistä, tykkään kappaleesta ja tykkään tuosta kappaleen kohdasta. Ei tässä sen kummempaa syytä ole...
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 14, 2008, 10:20:48 kirjoittanut AIV rehu »
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Larten

 • Anarkisti tarhatäti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: Nimbuspumpkin12006
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #85 : Syyskuu 17, 2008, 13:16:57 »
Allekirjoituksessani on pätkä Scandinavian music groupin biisistä. SMG on hyvä bändi, vaikken sitä hirveenä kuuntelekkaan, ja nuo sanat sopii mulle juuri nyt. :>

Vaihdoin taas, kun elämäntilanne muuttui kertaheitolla. Nyt haluan vaan muistoja ja entiset takas.

Njoo, vaihdan allekirjoitustani melko usein, aina mielentilan, elämäntilanteen mukaan tai sitten jos löydän vain jonkun sopivan. Tykkään kovasti tiirailla muidenkin allekirjoituksia, ja on hauska miettiä miksi kyseinen henkilö on juuri sen allekirjoituksen valinnut.

Nykyään minulla on tuo
Mä oon vain sun
vielä monta kasteista aamua
monta tuulista iltaa♥

allekirjoituksenani. Se on Juha Tapion Vain sun-biisistä. Se on hyvä laulu ja nuo sanat on kauniit, asian ydin nätisti ilmaistuna vieläpä :)
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 13, 2009, 20:37:17 kirjoittanut Larten »
Jos sanon että taivas on musta
se on niin musta kuin tahdon sen olevan ja
jos sanon että maailma ei pyöri
se ei silloin pyöri, jumalauta

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #86 : Syyskuu 22, 2008, 20:01:53 »
Minun varsin mielenkiintoisen allekirjoitukseni takana on minun ja Minnan mielenkiintoistakin mielenkiintoisemman Harry-Ginny-rietastelun jälkipuinneissa Minsvon lausahtama lausahdus, johon, noh, rakastuin heti. Se on ehkä kummallinen tai puiseva, mutta mielestäni se on mitä hauskin.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #87 : Lokakuu 09, 2008, 21:04:02 »
love to hate you.

Upeasta kappaleesta nimeltä Situations. Kappale on vain yksinkertaisesti kekseliäs, ja sanat vielä enemmän. Tuo lause kuvaa niin hyvin tunnetilojani tähän aikaan vuodesta että. Sitten sen alla pienellä aika jolloin kirjoitin 250. viestini.
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #88 : Lokakuu 25, 2008, 17:03:47 »
Luen yleensä ihmisten allekirjoitukset.

Yleensä ne ovat myös jollainlailla hauskoja tai kiinnostavia ja niissä on aina joku syy miksi käyttäjä on kyseisen kirjoituksen siihen valinnut. Ne saattavat myös kertoa jotain allekirjoituksen käyttäjästä ja jossain tapauksissa myös itse keksijästä.


En vaihda omaa allekirjoitustani kovinkaan usein, mutta aina välillä kuitenkin. Minulla on ollut allekirjoitus Pottereista otettuna (yleinen vaihtoehto), oma keksimä ja nyt tämä aku ankasta sovellettu. Valitsen allekirjoitukseni hauskoista tai mielenkiintoisia asioista ja joskus ne kuvaavat myös sen hetken mielentilaani. Itse olen yleensäkin huono keksimään mitään, joten alan sitten vain soveltamaan vanhoja tai sitten kopioin suoraan (en tee sitä mielelläni, mutta kuitenkin jos juttu on sen arvoinen). Pyrin allekirjoituksiin, mitä kellään muulla ei sattuisi olemaan. Se on persoonallisempaa.


-Feen
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Mistrel

 • Revontulihäntä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #89 : Lokakuu 28, 2008, 19:54:31 »
Allekirjoitukseni on:
"Koskaan ei huomata, mitä on tehty, vaan miten paljon on vielä tekemättä." - Marie Curie

Lainauksen olen bongannut muistaakseni niinkin originaalista paikasta kuin fysiikan kirja. Allekirjoituksellani haluan muistuttaa itseäni, että kiinnittäisin enämmän huomiota positiivisiin asioihin. Itse kun satun hieman pessimisti olemaan :)

Käytän usein samaa allekirjoitusta melko kauan, edellisen otin käyttöön reipas vuosi sitten. Joskus kuitenkin into iskee, kun vanha alkaa ärsyttää :)
"Koskaan ei huomata, mitä on tehty, vaan miten paljon on vielä tekemättä." - Marie Curie

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #90 : Lokakuu 28, 2008, 20:52:25 »
Aina kovaa ei ikinä pehmeää
Enkeleitä ei meille riitäkään


Tämänhetkinen allekirjoitukseni on PMMP:n kappaleesta Joutsenet, joka on ehdottomasti lempibiisini PMMP:ltä. Biisissä on kauniit sanat ja melodia. Se koskettaa minua valtavasti. Tuo virke on suosikkejani biisin sanoituksista, ja on sellaista mitä harvoista kappaleista löytää.
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Poissa Chiida

 • tussitatuoitu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Only children know what they are looking for
  • blogin tapainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #91 : Lokakuu 29, 2008, 20:15:13 »
You know that place between sleep and awake, the place where you can still remember dreaming? That's where I'll always love you, Peter Pan. That's where I'll be waiting.
-Tinkerbell

Peter Pan on lempisatuni, ja tämä teksti jotenkin pomppasi silmiini...hmm... mistä lie pompannutkaan ^^' Ei tällä kyseisellä hetkellä muistu mieleen. En kauhean usein allekirjoitusta vaihda.

Luen aina ihmisten allekirjoitukset, minusta ne ovat ihania. Parhaita ovat sellaiset joissa on jokin kaunis teksti, jolla on (siis minun ajatteluni mukaan) jotain merkitystä kyseiselle henkilölle.
"What makes the desert beautiful," says the little prince, "is that somewhere it hides a well."

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #92 : Marraskuu 30, 2008, 12:38:28 »
Taas on tullut vaihdettua allekirjoitusta. Siitä on jo vähän aikaa, mutta kirjoitan vasta tänne. Uusin allekirjoitukseni on: Oon outolintu ja sä tiedät sen -Rendez-vous

Sekin on lyhyt pätkä Rendez-vous nimisen bändin kappaleesta. Tällä kertaa Outolintu -biisitä. Kaikki mut tuntevat voi varmaan vahvistaa, että olen outoXD.
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #93 : Marraskuu 30, 2008, 17:24:08 »
Allekirjoitukset ovat viimeaikoina liittyneet Elisabeth-musikaalin lauluun Boote in der Nacht, joka on aika kaunis. Tällä hetkellä allekirjoituksenani on laulun lopusta viimeinen lause, eli Begreif doch, was nicht sein kann, kann nicht sein. (Das Musical Elisabeth), joka merkitsee suorana käännettynä: Tajua jo, että se mikä ei voi olla, ei voi olla. Tämä siis on sitä, että jos kaksi ihmistä eivät voi saada toisiaan, niin antaa olla sitten. Ainakin luulen niin :) Edellinen allekirjoitukseni oli Liebe kann vieles, doch manchmal ist Liebe nicht genug, eli rakkaus pystyy paljoon, mutta joskus rakkaus ei ole tarpeeksi. Tuo kuvaa aika hyvin siis tämän nykyisen allekirjoitukseni tarkoitusta... Vaihtelen allekirjoitusta aika usein, mutta yleensä kuitenkin vasta kun silmiini sattuu joku uusi allekirjoitus, joka kuulostaa hyvältä.

~Barella
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Jazmín

 • Vampyyrityttö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #94 : Joulukuu 26, 2008, 23:25:20 »
"You shine so bright it's insane, you put the sun to shame." Tämä on lainaus The Spill Canvasin laulusta Lullaby. Laulu on aivan ihana ja jotenkin tuo pätkä oli niin sulonen, että piti tunkea se allekirjoitukseen. Ja se tuo mieleeni (yllätys yllätys) Edward Cullenin :D
Ja sitten tuo Summer of 78... klikatkaa jos kiinnostaa ;D

Yleensä en kovin usein vaivaudu vaihtamaan allekierjoitustani. Jos bongaan jostain jonkun aivan ihanan pätkän ja muistan sen vielä silloinkin kun olen sellaisessa tilanteessa että jaksan/ viitsin/ pystyn vaihtamaan sen, niin sitten ehkä vaihdan...
"You shine so bright it's insane, you put the sun to shame."

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #95 : Joulukuu 27, 2008, 00:00:18 »
Minä kyllä vilkuilen allekirjoituksia ja usein ihan vain lueskelen käyttäjien allekirjoituksia, koska minusta vuotiksessa kaikilla on todella nokkelia ja hyviä tekstejä allekirjoituksissa. Joskus toisten allekirjoituksista löytää jonkun tutun lainauksen tai pätkän josta itsekin pitää ja voi miettiä, että minä ja tuo käyttäjä pidetään jostain samasta jutusta. Allekirjoitukset kertovat minusta käyttäjästä paljon. Harvoin kuitenkaan jaksan tutkia allekirjoitusten linkkejä, tai jos ihan rehellisiä ollaan en oikeastaan koskaan tutki linkkejä allekirjoituksista.

Itse vaihdan allekirjoitusta todella, todella harvoin. Edellinen Gilmoren tytöt sitaatti oli varmaan käytössä vuoden, jollei ylikin. Tämä allekirjoitus kylläkin sisälsi ajan, jolloin en ollut kovinkaan aktiivinen vuotislainen. Tahdon allekirjoituksessani olevan tekstin olevan jotenkin erilainen ja hieno, joten aina sen uusiminen ei ole kovinkaan helppoa. Olen usein nappaillut Gilmoren tytöistä sitaatteja allekirjoituksiini.

Rory "I just don’t want to be queen."
Tristin "Me either ... King - I don’t want to be king."(Gilmoren tytöt)
Wisteria Lane -foorumi
Alku on Gilmoren tytöt sarja nensimmäiseltä tuotantokaudelta, jakosta Ensimmäinen Lorelai (ihan varmasti... ehkä...) jossa Chiltonin muksujen piti perustaa valtakunta ja Paris ehdotti kuninkaallisiksi Rorya ja Tristiniä. Hiljattain rupesin pitämään kaksikosta ja heidän nalkjailuistaan. Kohtaus on juuri niin GG:mäinen kuin kohtaus vain voi olla ja juuri siksi se on niin loistava. Lisäksi allekirjoituksessa on linkki Wisteria Lane foorumille.
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Poissa Erizza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • diibadaabafggh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #96 : Tammikuu 12, 2009, 22:44:49 »
Minun ak on tällä hetkellä ''My parents are dead, my life sucks and I just can't get a girlfriend!''. Sen poimin Harry Potter Puppet Palsin jaksosta WizardAngst. Lause on vaan niin hyvä, että päätin paremman puutteessa laittaa sen aakooksi.

Poissa Jentsuma

 • puhelias hölöttävä ärsyttävä pölö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #97 : Tammikuu 13, 2009, 19:50:42 »
Minäkin vilkuilen aina muiden allekirjoituksia, se on hauskaa puuhaa se :)

Itselläni on tällä hetkellä allekirjoituksena "Se, että oppilaat ei tykkää soittaa nokkahuilua johtuu siitä kun sitä on opetettu ala-asteella ihan väärin" Tuon on siis sanonut minun entinen ihana mies musiikinopettaja, hän oli aivan ihanan rento ja aivan mahtava tyyppi! Ja kun kerran hän sanoi meille ''tänään pidämme tällaisen nokkahuilutunnin'' niin kaikki kuorossa huutaa ''EEI'' ja sitten hän sanoi ''ymmärrän ettette halua soittaa nokkahuilua enää, koska siitä on tullut teille trauma'' ja tällasia selitti :D

Vaihtelen aika monesti allekirjoitusta, tai se riippuu. On tää ollut mulla jo aika kauan. Jos löydän jonkun hyvän niin sitten laitan ja jaksan pitää sitä, kun ei kyllästy. Minä otan allekirjoituksiani ihan mistä sattuu, mutta ei mulla oo tainnu Pottereista olla mitään...
Is this the real life, is this just fantasy ?

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #98 : Tammikuu 25, 2009, 22:27:29 »
Mä luen myös innoissani muiden allekirjoituksia. Olen tosin huomannut, että kovin pitkistä mä jaksan yleensä silmäillä vaan alkua. Yhdelle riville mahtuvat on parhaan kokoisia (tietysti useammallekin riville pilkottu menee hyvin, jos ne rivit on sitten tarpeeksi lyhykäisiä).

Allekirjoitusta mä katselen eniten nimimerkin ja avan ohella. Mutta toisin kuin jälkimmäisten kohdalla, mua ei ollenkaan haittaa, jos allekirjoitus vaihtuu (jos ava/nimi vaihtuu, niin mä meen aina joksikin aikaa sekaisin). Itse asiassa musta on yleensä hauskaa, jos joku päivittää allekirjoitustaan. Tulee sellainen olo, että saa kuulla uusimmat kuulumiset. Jos allekirjoitus on sitaatti jostain, niin on kiva nähdä, mistä se on sitaatti (tosin tätä mä en tätä kirjoittaessani itse noudata, mutta aion korjata tilanteen :D). Ellei sitten ole (täällä) niin tunnettu lainaus, että kaikki sen varmasti tunnistavat.

No niin, mä päätin kirjoittaa tänne nyt, koska tulin siihen tulokseen, että mun on aika vaihtaa omaa allekirjoitustani. Ihan tyytyväinen mä oon vielä nykyiseen - joka on siis must be strangely exciting / to watch the stoic squirm, Alanis Morissetten laulusta Uninvited - mutta mä olen ollut Vuotiksessa jo reilun vuoden (allekirjoitusta kertaakaan vaihtamatta!) ja on alkanut olla tän suhteen vähän jumittunut olo. Mä en halua sammaloitua ja kerätä hämähäkinverkkoja.

Mä napsaan mun tulevan allekirjoituksen G.R.R. Martinin Tulen ja jään laulusta. Siinä yksi merkkisuvuista on Lannisterit ja heidän sukunsa tunnuslauseena on Kuulkaa, kun karjun!. Mä pidän kovasti Lannistereista, joten siinä on syy, minkä takia mä voin ottaa heidän sukunsa tunnarin allekirjoitukseksi. Mutta on jutussa enemmänkin. Mä haluan ottaa ko. huudahduksen, koska se on niin näpsäkkä ja ytimekäs (ja sopii hyvin mun avaani, vaikka ei kukaan varmaankaan pysty hahmottamaan kissaa siinä), ja se sopii niin hauskasti Potter-foorumille. Lannisterien vaakunassa on meinaan kultainen leijona punaisella taustalla :D Tulen ja jään laulussa leijonatunnus ei tosin tarkoita sitä, että sen kantajat olisivat niin uljaita ja jaloja kuin miksi jellona yleensä mielletään, onpahan vain korea tunnus, sellainen joka kelpaa asemastaan ylpeälle aatelissuvulle
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #99 : Tammikuu 27, 2009, 17:11:34 »
Minun allekirjoitukseni on tällä hetkellä The ministry of magicin kipaleesta. (tMoM on Wizardrock-bändi, joiden maailmaan sain muutama kuukausi sitten linkitystä muinilta =)) People don't change-lausahdus ei ehkä kuvaa täysin omaa ajatusmaailmaani, mutta laulu on kiva, ja tuo lause kokonaisuudessaan on ihana. (Se on ikäänkuin Lilyn moite Severukselle). Kokonaisuudessaan allekirjoitukseni  menee näin: "People don't change, peolpe don't change, stop running, it's you you're running from"

Tätä topicia on hauska lukea, mutta välistä on melkein hermoja raastavaa, kun ihmiset puhuvat allekirjoituksistaan, joita heillä ei enää minun lukiessani ole, eivätkä he ole laittaneet silloista allekirjoitustaan viestiinsä. Kaikki hienot ajatukset jäävät näin hämäriksi mattimyöhäiselle... ;)

//Rella, näinhän se, en vain jaksanut tarinoida niin pitkästi =) sorry//
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 27, 2009, 20:17:45 kirjoittanut Blizzard »
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #100 : Tammikuu 27, 2009, 19:51:59 »
(tMoM on Wizardrock-bändi, joiden maailmaan sain muutama kuukausi sitten linkitystä muinilta =))

Niin, minulta sait sitten toistuvasti muistutuksia, siitä, että ne linkit pitäisi myös katsoa... Ja minähän se loppuenlopuksi taisin sinulle ekana tuon allekirjoituksessasi olevan kappaleen näyttää :)

Mutta päivitystä: Omani siis on tuon saman wizard rock bändin laulusta The bravest man I ever knew. Allekirjoitukseni, joka siis on sama kuin kappaleen nimi ei silti ole siinä siksi, että se olisi kappaleen nimi, vaan siksi, että kappale kertoo Kalkaroksesta ja hänhän se vihdoin oli (Harryn suusta lausuttuna?) tuo The Bravest man I ever knew... Ja minusta tuo on niin hyvin sanottu, että se saa nyt olla vähän aikaa kaikista viesteistäni katsottavissa :) Sillä Kalkaros on muutenkin hyvin mielenkiintoinen, jotenkin yhä hiukan mysteeriksi jäänyt mies.

~Barella, tyksii näistä allekirjoitusjutuista :)
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Millat

 • jolie coquine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • shock me like an electric eel
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #101 : Helmikuu 19, 2009, 23:05:53 »
Oma allekirjoitukseni tällä hetkellä on "C'est fou de s'attacher si vite aux gens: ça devrait être interdit." Ranskaa, vapaana suomennoksena olisi jotain "On hullua miten nopeasti ihmisiin kiintyy: sen pitäisi olla kiellettyä". Tämä lausahdus tulee ihan omasta elämästä ja tälle on jatkoakin, jossa sanotaan, että "mutta ei sinuun voi kun kiintyä".

Nuo pari lausetta ovat itselleni mielettömän tärkeitä, eräs parhaista ystävistäni sanoi minulle nämä lauseet kun palasin Ranskasta tänne kylmään Suomeen. Ikävä ja ikävä ja rakkaus, se sen lausahduksen idea oikeastaan on kontekstissaan. Kun ihmisiin kiintyy niin nopeasti, itsestä tulee haavoittuvampi, jos ei voi nähdä, on vaikeaa olla ilman toista.

Ja peeäs, tästä sanojasta tulee vielä kirjailija, olen ihan varma siitä.

Harvoin minulla allekirjoituksia edes on tai ainakaan usein en sitä vaihda, jos sellaisen laitan – on vaikea löytää sopiva allekirjoitus, josta jotenkin näkyisi se Oma Juttu jotenkin, edes itselle. Mielestäni allekirjotuksia noin yleensä on kyllä mielenkiintoista lukea, niistä heijastuu aina joku asia kirjoittajasta. Monesti nerokkaimmat päähänpistot, lainaukset ja muut löytyvät juurikin niistä allekirjoituksista, jotka menevät laidasta laitaan. Ehkä joku joskus saa minunkin allekirjoituksestani jotain irti persoonallisuudestani, mutta siksihän se on siinä, kertomassa jotain uutta, jotain pientä, mutta jotain tärkeää, jolla haluan itseäni tuoda esiin.
"Je vais bien, t'en fais pas."

Poissa Chiida

 • tussitatuoitu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Only children know what they are looking for
  • blogin tapainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #102 : Helmikuu 27, 2009, 23:14:14 »
Lisäsin allekirjoitukseeni japaninkielisen lauseen きみはぼくのたいようさ eli suomeksi sinä olet minun aurinkoni. Lause on An cafen kappaleesta Smile ichiban ii onna. Ihana kappale, ja tuo lause on mielestäni kaunis :3 siksi sen tuohon allekirjoitukseenikin lisäsin.
"What makes the desert beautiful," says the little prince, "is that somewhere it hides a well."

Poissa Raitasukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Objection!
  • flavors.me
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #103 : Helmikuu 28, 2009, 11:34:50 »
Kyllästyn todella nopeasti omiin allekirjoituksiini, kun mitään täydellistä ei todellakaan koskaan tunnu olevan tarjolla (vaikkei tämän niin tuskaisaa tarvitsisi olla, kysehän on vain lyhyestä tekstistä joka näkyy viestini alla :D). Käytin kohtuullisen kauan lainausta Tähtisumua-kirjasta, mutta sekin alkoi pikkuhiljaa olemaan tylsä. Plus se tuntui viihtyneen ak:nani liian kauan, pitäähän sitä vaihteluakin olla riittävän usein. Tällä hetkellä allekirjoituksessa komeilee teksti It's amazing, this amazing life, joka on Jemin kappaleesta Amazing Life. Kaunis, simppeli ja samaistuttava lause kauniista kappaleesta :) Sanaa life klikkaamalla pääsee ihmettelemään Last.fm-profiiliani.

Luen allekirjoitukset lähes aina, oli niissä sitten jokin hieno ajatus, mietelause, biisin pätkä, jokin inside-läppä jota ei tajua sitten millään tai vaikkapa lainaus kirjasta, ne kertovat kuitenkin jotain käyttäjästään. Tavalla tai toisella. Etenkin lainausten alkuperää tulee mietittyä todella paljon ja joskus on otettava Google avuksi, jos lainaus on erityisen nerokas. Onneksi Vuotis on niin laaja, täältä löytyy uskomattoman paljon upeita allekirjoituksia, joissa on jopa sisältöä :)

Poissa Celestial

 • killing loneliness
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • love is right now
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #104 : Helmikuu 28, 2009, 12:42:50 »
Allekirjoitukset ovat kivoja. ^^ Minullakin on pakkomielle katsoa aina jokaisen kirjoittajan allekirjoitusta, jos niistä löytyisi jotain kivaa, kuten linkkejä, runoja, laulujen sanoja, mietelauseita tai... mjoo, mitä tahansa kivaa. :D Lisäksi allekirjoitukset kuvaavat Vuotislaisia itseään, ainakin jossakin määrin. ^^

Minun ei ole helppoa keksiä allekirjoitusta tuosta vaan. Mutta ei se kamalan vaikeaakaan ole, yleensä otan jonkun pätkän jostain omasta runostani tai jostain kivasta laulusta. ^^ :D Ja laitan siihen sitten jonkun linkin. Joskus AK:ssani on ollut myös jotain insidejuttuja, yms. :D

Tällä hetkellä AK:ssani on vaan tällainen:

(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.*´¸.**¨) ¸.**¨)
(¸.*´ (¸.*´ .*´ ¸¸.*¨¯`*

Jostain tuon kopsasin, en muista mistä, mutta vannon että sen sai kopsata! :D Minusta tuo on kaunis, ja pidän tuollaisista kuvista muutenkin. Ihailen niitä jotka osaavat näppiksellä tuollaisia tehdä, kun minä osaan tehdä vaan jotain kivoja pikku pupuja. :33 Tuo on pysynyt AK:ssani jo todella kauan, enkä vain pysty vaihtamaan sitä, kun se on niin söpö. ^^ xD Mutta sitten kun/jos tulen vaihtamaan AK:ni, tämä jää kuitenkin tänne topaan muistoksi. ^^ :)
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 28, 2009, 12:49:35 kirjoittanut Celestial »
Friendship doesn't see through the eyes,
it sees through the heart.

Poissa Lusitania

 • Paluumuuttaja
 • Vuotislainen
 • So you screwed up
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #105 : Helmikuu 28, 2009, 22:06:46 »
Mielestäni allekirjoitukset ovat ihana lisä, ja kertovat ihmisestä jotakin. On mukava huomata tunnistavansa jonkun allekirjoituksen olevan jostain kappaleesta tai kirjan kohdasta.

Oma allekirjoitukseni vaihtelee, koska kyllästyn helposti. Tällä hetkellä ak:na on kuitenkin kaksi suosikki lausettani viimeisimmästä Potterista. En tiedä, onko tämä jonkinlaista itsekidutusta, mutta kyynel tulee silmään, jos on hiemankin herkässä mielentilassa ja alkaa noita lauseita pohdiskella.

Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema
Se oli vaan niin kaunis, ja niin totta. :3 Ja halusin kerrankin allekirjoitukseen jotain, joka koskettaisi myös muita, ei vaan minua.

Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi.
(Matt. 6:21)

Halusin ehdottomasti lisätä tähän sen, että tämä on raamatusta. En ole mikään uskova ihminen, en todellakaan, mutta mielestäni tämä on niitä pieniä viisauksia, joita raamatussa sattuu olemaan. Se kirja on monesta asiasta väärässä, mutta onneksi joistakin myös oikeassa. Alunperin tämänkin bongasin kuitenkin Potterista.

Molemmat ovat niitä harvoja lauseita, jotka kuulostavat hyvältä myös suomeksi. Ei ole kiva aina käyttää englantia.


Muoks.//
Nyt on herkkä hetki, kun puolentoista vuoden jälkeen allekirjoitus vaihtuu. Laitan yhden suosikki lauseistani Pottereista, tämä saa kyyneleet silmiin ja herkän mielen, mutta on sen arvoinen lause yhtä kaikki. Rakastan Dumbledoren hahmoa, tulee ikävä häntä, kun tämän lukee. Haikeaa.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 13, 2009, 20:44:50 kirjoittanut Lusitania »
Help will always be given at Hogwarts to those who ask for it.

Poissa EJR

 • Varjelusten toinen puoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I just want things to make sense
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #106 : Maaliskuu 02, 2009, 21:18:30 »
Tarvitsen apua!
Minulla on jo allekkirjoitus mietitty, mutten osaa kirjoittaa sitä englanniksi.
Allekkirjoitushan on: ¨Näytä niille kuka täällä määrää, riesu¨ -Fred/George
Muistan vain 1 sanan:  ????   ????  ???   ????   ??????, Peeves 
MS Hirmun kapteeni!

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #107 : Maaliskuu 06, 2009, 20:52:37 »
Tarvitsen apua!
Minulla on jo allekkirjoitus mietitty, mutten osaa kirjoittaa sitä englanniksi.
Allekkirjoitushan on: ¨Näytä niille kuka täällä määrää, riesu¨ -Fred/George
Muistan vain 1 sanan:  ????   ????  ???   ????   ??????, Peeves 
Enkunkielisessä kirjassa tuo lause, jos sitä nyt tarkoitit, on "Give her hell from us, Peeves." (sivu 595, OoF)
Eli karkeasti käännettynä totta kai "Anna hänelle (Pimennolle) helvetti meidän puolestamme (meiltä)."

Tällä hetkellä oma AK:ni on tämä:

"Siis tapellaan vaan ja mitataan mies, hei tapellaan vaan jos se on sun ties...didiidi diididi dii!"
"Taasko sä laulat ittekses?"
"Eeen."

Koska arvatkaa kuka rakastaa itsekseen lauleskelua... Heh, itseasiassa sitä ei voi kutsua itsekseen lauleskeluksi, kun kerran sitä seurassakin harrastan. AK:ni tyyppisiä keskusteluja on tullut kaveriporukassa käytyä ;)
Minusta vaan on ilmeisesti kiva kuunnella omaa ääntäni. (Lauluhan on Spirit- villi ja vapaa-piirrosleffasta, Dreamworksin taisi olla, en kuitenkaan varmaksi sano)

Tuo Celestialin ava on söpö =) Ja haluaisinpa esittää tässä hiukan typeränkin kysymyksen: mitä varten niin monen vuotislaisen AK:ihin yms. on alkanut ilmestyä pikkuruisia lohikäärmeen munia? Se on peli, eikö olekin? (Minun piti itseasiassa ottaa asiasta ihan itse selvää, mutta nyt kun päätin sen homman saada hoidetuksi, en löydä sitten ketään, jolla tällainen linkki koreilisi...)*huokaus*
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 06, 2009, 21:00:43 kirjoittanut Blizzard »
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Poissa Hassu

 • Karkulainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #108 : Maaliskuu 07, 2009, 10:49:23 »
Minun AK:ni näyttää tällä hetkellä tältä:

Valokuviani | Roikun sinussa kuin hirsipuussa | Futis <3

Eli siis tuo ensimmäinen on valokuvatopic, mihin aina ajoin yritän lätkäistä jotain hyvää valokuvaa onnistumisen toivossa. Valokuvauslinkki on ollut tuossa jo hetken aikaa. Seuraavaksi siinä lukee tuo laulun nimi/laulun sanoja, ilmaisee varsin vahvasti mitä tunnen yhtä ihmistä kohtaan :) Kunpa vain hänkin ymmärtäisi sen :D Sitten siinä on tuo ah niin ihana elämäni tarkoitus <3 Se on siinä ilmaisemassa toista asiaa, jossa roikun melkeinpä kuin hirsipuussa ;)

En vaihtele allekirjoitustani kovin usein, mutta minulla on sille joitakin hupsuja kriteerejä :D Siinä täytyy näkyä linkki valokuvatopaani, täytyy olla maininta jalkapalloilusta ja täytyy olla pätkä laulun sanoja, jotka kuvaavat tunteitani jotenkin. Lisäksi allekirjoituksen täytyy olla pienennetyllä fontilla ;) Kun vaihdan allekirjoitustani se ei siis vaihdu mitenkään rajusti. Ainiin, taisin pari päivää sitten poistaa siitä tekstin 'Make me happy', joista sanoista jokainen sisälsi linkin. Kaikki linkit veivät My Minicity -pelin kaupunkiini :D Poistin ne kuitenkin tarpeettomina, sillä allekirjoituksessa mainostus ei paljon kaupunkiani kasvattanut :)

Minua ärsyttää suuresti nuo allekirjoituksiin ilmestyneet munat/möhkäleet. Ne ovat ärsyttäviä, kiinnittävät huomiota itse tekstiltä ja lisäksi ne paisuttavat allekirjoituksen kokoa, jolloin viestin ulkoasu muuttuu :> Jos ymmärsitte mitä tarkoitan.

//hups. Jäi koko viesti minikirjoitukselle :'D
| Neville Longbottom vuosimallia 2008 | Hymiöiden liikakäyttäjä vuosimallia 2009 | Luuleeko ravut että kalat osaa lentää? |

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #109 : Maaliskuu 11, 2009, 11:24:33 »
Aloin kyllästyä vanhaan allekirjoitukseeni. Uusi: Ah, musiikkia. Sen taikuus ylittää kaiken, mitä me täällä teemme. -Albus Dumbledore
Tuo on (niin kuin monet varmaan huomasivatkin) lainaus Viisasten kivestä. Valitsin lauseen, koska musiikissa on taikaa ja musiikki on (kliseistä tai ei) itselleni erittäin tärkeätä. Rakastan musiikkia ja sen taikuutta. sana 'musiikkia' on myös linkki Ihmissuden tunnit -songficciini. Sanaa 'taikuus' klikkaamalla pääsee Tyttö ja lohikäärmeiden tutkija -ficciini.
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Lyn

 • Unilinnun höyhen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Freedom is just a word
 • Pottermore: NewtRune173
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #110 : Huhtikuu 08, 2009, 18:38:50 »
 Allekirjoitus. Kamalan vaikea sana muuten, koitin varmaan viis kertaa ennen kuin sain sen oikein. Mutta niin joo. Minulla on allekirjoituksena yleensä joku sellainen, jota pidän itse todella kauniina lausahduksena, kuten esimerkiksi tämän hetkinen : "By all means I will protect you, even if it costs me an early trip to heaven." Se on vaan jotenkin niin kaunis, ja sitäpaitsi tiedän ainakin yhden henkilön, jolle olisin oikeasti valmis tekemäänkin tuon. Ja AK saattaa samalla hiukan paljastaa mielialaani, joten... :)

-Lyn
One day.

Poissa Minevra

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Avril- ja Potter- fani
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #111 : Huhtikuu 08, 2009, 21:39:01 »
Tämän allekirjoituksen keksin eilen illalla kun luin Kuoleman Varjeluksia. Hermione sanoo, että koko juttu on pelkkää potaskaa, ja minulla jäi siitä o ja t lukematta, arvaattekin mikä sana siitä tulee. Eka olin silleen että what..? Sit tajusin lukea uudestaan ja repesein pahasti miten olin oikein lukenut tuon eka :D
"Voi Harry", Hermione sanoi väsyneesti, "Koko juttu on pelkkää potaskaa. "

Kuoleman varjelukset, sivu 453

Poissa sunshine

 • törmäsi ikkunaan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HawthornGhost192
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #112 : Toukokuu 19, 2009, 20:57:43 »
Vaihdan ak:ni aika harvoin.. Tykkään seurata muiden allekirjoituksia, liian pitkiä ei kuitenkaan aina jaksa lukea.. Sellaisia on kivempi lukea, joista huomaa, että se tarkoittaa käyttäjälle jotain eikä sitä ole vaan bongattu jostain kirjasta ja joka ei tarkoita mitään. (Aika monimutkaisesti selitetty..)
Itse laitan allekirjoitukseeni jotain omasta mielestäni hauskaa, ihanaa tai jotain joka merkitsee minulle jotain eikä ole vain sanoja laitettu peräkkäin..

Minulla on tällä hetkellä allekirjoituksessani "Onko Mörkö sammuttanut auringon!?" , joka on siis Muumipeikon lausahdus Taikatalvi-kirjasta.
Löysin sen wikipediasta, muumisitaateista. Tuo osui heti silmääni sieltä, koska se on aika hauska ja sopiihan se aika hyvin nimimerkkiinikin.
Ole itse se muutos, minkä haluat maailmassa nähdä

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #113 : Toukokuu 19, 2009, 21:56:58 »
"Sarkasmi on taidetta.
Entä jos minä olenkin paikallani ja kävellessäni maailma on se, joka liikkuu?"

Nykyinen allekirjoitukseni. Lausahdus "Sarkasmi on taidetta." pitää mielestäni hyvinkin paikkansa, sillä suosin sarkasmivoittoista huumoria ja satunnaista piilokettuiluhuumoria myöskin. Sarkasmintaju se vasta jotain onkin! Arvostan. Lause sisältää myös piilomerkityksen, sillä omaa taidettani esittelevän personalsivustoni nimihän on Sarkasmi, ja sen linkki löytyy allekirjoituksesta. Siinä on myös muita linkkejä, se on siis silkkaa mainostusta koko hommelssön.

No, entäpä tämä viisauden riemuvoitto, jossa käsitellään paikasta toiseen seilaamista? Se putkahti mieleeni eräänä viimetalven pitkistä, erittäin kevättalvimyrskyisistä ja pimeistä perjantai-illoista, jona kävelin napit korvissani kohti entistä lukion rakennusta, jossa maalauskurssi pidettiin. Kuuntelin sillä hetkellä jotakin jännittävää ja mielen antikääpistymistä aiheuttavaa musiikkia, jonka ansiosta sormet tuntuivat solmuuntuvan ja mielessä vilisi mielenkiintoisia kuvioita. Tulin ajatelleeksi kulkemista ja matkustamista ja sillä hetkellä tuntui siltä, että minä en liikkunut mihinkään, vaan kävelemiseni aiheutti maailman liikkumisen allani. Se oli aika jännä olo. Niin jännä, että se ansaitsi päästä allekirjoitukseen! Tämä on yksi lukemattomista syistä, joiden takia musiikki on uljas asia minulle. Musiikki värittää elämää!

Seniltainen psykedeliankuuntelu poiki myös kaikkien aikojen värikkäimmän piirtämäni sarjakuvablogimerkinnän.

~Moondancer (energiasieppo)

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #114 : Toukokuu 20, 2009, 22:53:06 »
Pahinta on odottaa silmät kiinni osumaa.

Tämä Apulannan biisistä kopioitu (tosin en ole ihan varma lauletaanko siinä oottaa) fraasi on tämänhetkinen allekirjoitukseni - ollut jo hyvän aikaa. Vastaus kysymykseen miksi juuri tämä lause on allekirjoitukseni on helppo: se on totta. Minusta kaikista pahin vaihe ei ole myrsky, vaan se tyyni myrskyn edellä; ei vaikea koe, vaan minuutit ennen kun paperin saa kääntää (ainoan poikkeuksen tähän sääntöön tekee hammaslääkäri, jossa itse prosessi on odotusta kauheampi.) Mutta muuten seison täysin näiden sanojen takana; pahinta ei ole paha tapahtuma, vaan sen epätietoinen odottaminen. 
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa Nuno

 • kiharakirjailija verraton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #115 : Toukokuu 24, 2009, 20:51:05 »
"You are always on my mind
Always in my heart"


Allekirjoitukseni on Aysel & Arash - Always laulusta, joka oli edusti Azerbaijania tämän vuoden euroviisuissa (2009). Laulu on minusta todella hyvä ja nuo sanat ovat muutenkin ihanat (suomeksi: Olet aina mielessäni. Aina sydämessäni), siksi otin tämän allekirjoituksekseni. 
Tämä on minun ensimmäinen allekirjoitukseni täällä vuotiksessa. En varmasti vaihda tätä lähiaikoina, tämä on vain niin hyvä AK. <3

Kun luen viestejä, katson melkein aina toisten allekirjoituksia. Niitä on kiva lukea, koska niistä saattaa löytää jotain hauskaa ja ne kertovat hieman käyttäjästään. :)

Poissa Miizhaa

 • Tähtililja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko <33
  • Ja kaikki kirjoittaa mun ystikseen! <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #116 : Toukokuu 29, 2009, 23:27:32 »
Ota selville unelmasi ja toteuta se. Sinulla on koko elämä aikaa. Minäkin olen löytänyt unelmani niin löydät myös sinä!


Niin no tuon allekirjoitus ei ole mistään kotoisin. Mutta olen  keksinyt sen omasta unelmastani. Joka onb näkyvillä profiilissäni.
Kuolema on mysteeri ja hautaus salaisuus
 Stephen King

Poissa Hobi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #117 : Kesäkuu 19, 2009, 00:33:38 »
Allekirjoitukseni on tällä hetkellä
 
I was the lycky one
Reading letters, not writing them
Taking pictures of anyone
I know


Se on Au Revoir Simonen kappaleesta The Lucky One. Pidän säkeistön tunnelmasta, minusta siinä on surumielisyyttä ja lopun I know kruunaa kaiken. Mutta tietenkin, jos olette sitä mieltä että olen suomentanut tämän mielessäni väärin, kertokaa minulle. En ole hääppöinen suomentaja.
I was the lycky one
Reading letters, not writing them
Taking pictures of anyone
I know

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #118 : Kesäkuu 19, 2009, 11:00:26 »
Mielenkiintoista :D

Mun allekirjoitus on nyt:

Elämä on tauti, jonka kuolema parantaa.
Alea iacta est.
Avasta kiitos Awarelle!<3;)
VUODEN LUIHUINEN 2009! =)


Toi ensimmäinen on tommonen synkkä ja aika zenzibarmainen. En muista mistä luin tuon lauseen, mutta se jotenki iski ja kuulosti hyvältä. Lisäsinpä sen sitten tuohonkin ;D

Sitte on Alea-lause, joka on latinaa ja tarkoittaa: Arpa on heitetty. Se kuuluu jo suomeksikin lempilauseisiini ja latinaksi se vaan kuulostaa paremmalta. Se on semmonen 'lopullinen' lause, jonka vois myös ilmaista sanoin: "tehty mikä tehty" eikä asiaa voi enää muuttaa.
Lause sisältää myös linkin, ystäväkirjaani :)

Sitten on vielä kiitokset Awarelle avasta ja tiedotus voittamastani vuotisoscarista, josta olen hyvin hyvin iloinen ^^
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Musta Koira

 • Veni, vidi, vici.
 • Vuotislainen
 • libertiini
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #119 : Kesäkuu 20, 2009, 11:36:58 »
Mielestäni allekirjoitusten lueskeleminen on aika mielenkiintoista ja parhaimmillaan ne voivat kertoa käyttäjästään jotakin. On myös hauska nähdä allekirjoitusten muuttuvan; niiden ei minun(kaan) mielestäni tarvitse pysyä aina samoina, toisin kuin esim. nimimerkkien, joiden muuttaminen on jokseenkin shokeeraavaa.

Itse muuttelen allekirjoitusta aina kun siltä sattuu tuntumaan/kun ylipäätään muistan ajatella koko asiaa. Muistaakseni allekirjoitukseni vuotiksessa on muuttunut about 3 kertaa. Suosin latinankielisiä, mottomaisia lausahduksia, koska haluan allekirjoitukseni kertovan jotain ajatusmaailmastani & ihanteistani (joskaan niitä ei aina pidä ihan vakavissaan ottaa), ja latina nyt vain on kieli, jolla kaiken voi sanoa ytimekkäästi ja hienosti kalskahtavasti. Tämänhetkinen "Non unde possim sed unde volo" olisi käännettynä suunnilleen "En (mene) mistä voisin vaan mistä haluan", mikä on yksi motoistani. Sen ajatteleminen motivoi silloin, kun joku asia tuntuu mahdottomalta. Se antaa voimia seurata oikeaa tietä, vaikka jotain muuta polkua olisikin sillä hetkellä helpompi kulkea. Ei pidä tyytyä helpoimpaan ratkaisuun, sillä mikään este ei ole liian vaikea ylitettäväksi, jos sen todella haluaa ylittää. Kaikkea sellaista se symboloi...
-Non unde possim sed unde volo-

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #120 : Kesäkuu 21, 2009, 23:51:29 »
I decided long ago, never to walk in anyone's shadows: se on nykyinen allekirjoitukseni, jonka vaihdoin aivan äskettäin. Kyseinen fraasihan on Whitney Houstonin kappaleesta Greatest Love Of All, joka on mielestäni yksi maailman parhaista kappaleista - Houstonin äänihän nyt on ensinnäkin tajuton. Edellinenkin allekirjoitukseni oli kappaleen sanoista, ja se oli allekirjoitukseni koska se oli totta, ja sama pätee tähän. Allekirjoitukseni kuvaa asennettani ja minua itseäni erittäin hyvin, ja on lisäksi aivan upeasta kappaleesta - kaiken kaikkiaan siis varsin täydellinen allekirjoitus minulle.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #121 : Kesäkuu 24, 2009, 16:43:20 »
Allekirjoitukseni on aika mainostava, täytyy myöntää. :D

Elikkä ekalla rivillä rohkaisen kaikkia kirjottamaan ystäväkirjaani. Kirjoittamaan vaan! Sen valitsin tietysti siksi, että ystäväkirjaani tulisi päivää piristäviä kirjoituksia. Seuraavilla riveillä on linkit luomiini topiceihin, hymiötopiciin ja lemmikkitopiciin (lemmikkitopicin linkkitekstin nimessä ystävällisesti auttoi "Piippolan vaari" -lastenlaulu, jota sitten muokkasin vähän omaan suuntaan...). Neljännellä ja samalla viimeisellä rivillä on linkki ensimmäiseen koskaan tekemääni kirjoitelmaan, ilahtuisin kommenteista (vaikka sinne on tullut alle vuorokaudessa jo peräti 6 kommenttia! o.O). :)
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 25, 2009, 12:43:43 kirjoittanut Presto »
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Túrin Turambar

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • One day, one room
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #122 : Kesäkuu 27, 2009, 13:25:18 »
Minun sigini on pärkä Nightwishin kappaleesta Lappi. Tämä on minusta Yökalan toiseksi paras laulu, häviten vain Beauty of a beastille. Rakastan Lappin sanoja, ja varsinkin This moment is eternity:n lyriikat koskettavat minua. Upea biisi, upea bändi, upeat sanat :)
Cannery Row in Monterey in California is a poem, a stink, a grating noise, a quality of light, a tone, a habit, a nostalgia, a dream.

nr: Gabriel García Márquéz - One hundred years of solitude

Poissa escalier

 • ilkeännäköinen
 • Vuotislainen
  • A word, please.
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #123 : Kesäkuu 27, 2009, 19:06:34 »
Itse olen jo muutamaan otteeseen napannut lukemistani kirjoista sitaatteja, vaikka en aina ole osannut itsellenikään selittää, mikä niissä viehätti. Olen myös erilaisten aforistien kova vakiokäyttäjä. Edellinen allekirjoitukseni oli Mary Poppinsista (How could you leave your umbrella behind if it had a parrot's head for a handle?) ja tällä hetkellä samaa paikkaa koristaa herra Bennetin (Elisabethin isän) lausuma kipakka kommentti. (Herra Bennet on muutenkin Ylpeyden ja ennakkoluulon yksi viihdyttävimmistä hahmoista.)

"Sinulla on vaikea valinta edessäsi Elisabeth. /-/. Äitisi ei halua koskaan enää nähdä sinua, jos et mene naimisiin herra Collinsin kanssa, ja minä en halua koskaan enää nähdä sinua, jos menet."

Kaikki, jotka ovat kyseisen kirjan lukeneet tietävät kumpi puolusti tytärtään kyseisessä keskustelussa.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 27, 2009, 19:10:05 kirjoittanut escalier »
"You may have created my past and screwed up my present but you have no control over my future."
-David Klass

Poissa Jentsuma

 • puhelias hölöttävä ärsyttävä pölö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #124 : Heinäkuu 25, 2009, 17:41:13 »
Tällä hetkellä allekirjoituksessani komeilee jypin vanhan voittolaulun kertosäe. <3 He kun voittivat sm-liigan viime vuonna. ;)

"Jyp hockey team taas pistää kiekon maaliin,
Jyp hockey team näin korjaa pistesaaliin.
Luvut tauluun korjataan,
Keski-Suomi pauhaa Jyp on rautaa!!

<3<3
Is this the real life, is this just fantasy ?

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #125 : Elokuu 11, 2009, 15:43:49 »
Omgomgomgomgomgomgomg vahdoin allekirjoituksen ensimmäistä kertaa ikinä. Heh.

Mutta miksi välittäisin tekniikan ihmeistä, kun häntäni on kalju!

Muumipeikko sanoo näin Tove Janssonin Muumisarjiksessa 'Kultainen häntä'.
Minusta se oli sen verran hulvaton, että päätin vaihtaa sen allekirjoituksekseni. Onhan siinä sitten linkkejä sinne tänne.

Poissa Leila

 • Peruna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Itserakkaus on paras rakkaus"
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #126 : Elokuu 11, 2009, 15:58:08 »
Tahdonvoimaa!

Fintelligensin biisistä Kaikki Peliin. Tästä pikku sanasta tulee mieleen harrastukseni, joukkueeni, kaikki se, miksi elän..:) Ja, tietysti, tahdonvoima on tärkeä asia..:)
Tahdonvoimaa!

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #127 : Lokakuu 11, 2009, 09:24:30 »
Silloin, kun allekirjoitusta itselleni väsäsin, keikuin kahden vaihtoehdon välillä. Toinen oli viime vuoden matikan tunneilla käyttämäni "En ole tyhmä, en vain älyä." Päädyin kuitenkin siihen toiseen vaihtoehtoon, nykyinseen allekirjoitukseen (siihen ainoaan, joka minulla on ollut): "Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä."

Allekirjoitukseni juuret johtavat siihen, että aika ajoin minua epäillään jostakin. Kysyvät katseet ja suorat, tiukat kysymykset, mitäpä näinin vastaisi? "En ollut minä". Eli tästä se lähti.

Halusin saada tähän myös mukaan pientä ivan poikasta. Siksi tuo sana "kehtaatkin", joka on osoittamassa, että epäilijällä olisi oikeasti jotain minua vastaan.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa juuulle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Peace.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #128 : Lokakuu 11, 2009, 14:21:10 »
You asked what was wrong and i smiled and said "Nothing" then i turned around and whispered "Everything"

- Allekirjotuksen bongasin jostain keskustelusta... en muista enään mistä0.o
Mutta lause oli  mielestäni niin kaunis, että mun oli pakko otta se tänne<3
Toi lausekkin kuvaa jollakin tapaa sitten itteeni ym. eikä oo ollu tarvetta vaihtaa sitä.. enkä todennäköisestikkään aio vaihtaa sitä piiitkään aikaan...

Toinen vaihtoehtoni olisi ollut:
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time can not erase

- Evanscencen My Immortal

Aivan ihana kohta^^ Mutta nykyinen allekirjoitus oli mielestäni sopivampi ym.
Sitten se pieni linkki siellä on linkki omaan ficciin jota kirjoitan. ----->Kuinka kaikki alkoi(saa mennä toki kommentoimaan^^)
Aika monesti allekirjoitukset tulee varmaan mielialan mukaan tai muuten vaan, mikä kuvaa kyseistä henkilöä...(:

Hope.

Poissa Zabit

 • Unessa
 • Kelmitär
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #129 : Lokakuu 11, 2009, 18:15:08 »
Jooh, allekirjoitukseni juontaa juurensa siitä, että bongasin sen Aku Ankasta, ja mielestäni lausahdus oli niin loistava, että se oli pakko tunkea allekirjoitukseen :D Ja tietenkin allekirjoituksessa mainostan Turkin lomamatkaani ^^

___________________________

Miksi? Emme me ole vielä tehneet mitään laitonta!

Lomalla Turkissa ke 14. lokakuuta - la 24. lokakuuta, eli silloin en pääse koneelle, ellei hotellissa ole ilmaista nettiyhteyttä ja konetta!

___________________________

Uudempi allekirjoitukseni "Syötä mulle suklaata" juontaa juurensa... totanoin... no eräästä iltapäivästä, jolloin vain makoilin sängylläni ja haaveilin. Köh, tuo sitten liittyi yhteen haaveeseen. (Kirjoitetaanko noin? o.O)

___________________________

Vielä uudempi allekirjoitus. "Aion purra tai vähintäänkin potkaista jokaista joka astuu tänään tielleni!" Oli yhtenä aamuna kauhean kiukkuinen olo, ja tuo ajatus putkahti vaan mieleeni, ei tosin kirjakielellä, ja sitten alkoikin naurattaa. :'> Olen ailahtelevainen ihminen :''D Oli jotenkin kiva niin kirjoitin muistiin ja myöhemmin Vuotikseen allekirjoitukseksi. ^^
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 01, 2010, 15:59:54 kirjoittanut Zabit »
Women and cats will do as they please ˘◡˘

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #130 : Lokakuu 11, 2009, 18:21:35 »
Nyt olen aika vakiintunut tähän nykyiseen allekirjoitukseeni, lausahdus on siis Jatkiksesta ja loppu kannustaa Helsinkiä miittailemaan ahkerasti. nykyään sitten siinä on pätkä Linkin Parkin kappaleesta (New Divide), joka mielestäni sopii aika hyvin minun allekirjoituksekseni. Sekä tietysti ilmoitus minkä oscarin sain. ^^ Linkit ovat ficceihini ja Magiini..

Niinkään muuta erikoista allekirjoitukseni ei sisällä, olen tykästynyt siihen - vihdoinkin!
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 16, 2010, 22:15:07 kirjoittanut Haltiamieli »
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #131 : Lokakuu 18, 2009, 22:51:47 »
Kolme kalpeaa kuninkaanpoikaa
aamuyön läpi ratsastaa
Lelulaatikkoon sänkyjen alta
polku lumottu luikertaaTämä pieni lainaus, jonka vaihdoin allekirjoituksekseni on suoraan Rajaton- lauluyhtyeen kappaleesta Kulkue. Kappale on todella kaunis ja jotenkin vaan halusin osan siitä allekirjoituksekseni.
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #132 : Tammikuu 03, 2010, 21:21:29 »
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain mä

Tämähän on Nalle Puh-elokuvasta pätkä Tiikerin laulusta. Tykkäilen tuosta hahmosta ja tuo laulu on vaan niin ihanan hupaisa ja itserakas, että oli pakko ottaa siitä juuri tämä nimenomainen pätkä allekirjoitukseen :D Todellisuudessa en siis suinkaan ole itserakas, pinnallinen kyllä ja hyvin itsetietoinen, muttei kukaan meistä ole täydellinen :D
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #133 : Tammikuu 04, 2010, 16:03:49 »
Minulla on ollut jo hyvän tovin tämä lainattu pätkä Abarat -kirjasta.

"For all his power, Christopher Carrion was alone at Midnight, having nothing for company but the vultures at his heels, and the nightmares at his lips, and the echoes of that name he spoke, over and over again..."

Tuo on jotenkin niin kaunis, dramaattinen ja surullinenkin pätkä, josta tykkään enempi englanniksi kuin suomeksi, vaikka tuo onkin suoraan suomennettu - kauniimpi englanniksi.
Cristopher Carrion (Kristoffer Kalma) on ehdoton lempihahmoni noista kirjoista (terävimmät voivat tehdä myös nimimerkistäni tuonsuuntaisen johtopäätöksen :D), kenties jopa kaikista kirjoista joita olen koskaan lukenut.

Yllättävän pitkään olen tuon pitänyt, mutta se vain on niin hieno, etten raaski siitä luopua eikä mitään parempaa ole tullut eteen, vaikka monet edellisistäni ovatkin olleet aika helmiä. ;)
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #134 : Tammikuu 04, 2010, 18:42:52 »
Ennen allekirjoitukseni oli lyhyesti ja ytimekkäästi "Dead is the New Alive", laina Emilie Autumnin samannimisestä kappaleesta. Pidän kovasti kyseisestä kielikuvasta, mutta halusin allekirjoitukseeni useamman linkin, eli tarvitsin pidemmän tekstin. Oli sangen kaunis talvipäivä - ensilumi satoi hiljalleen, ja huurre oli kietonut kaiken kauniiksi ja kimaltavaksi kristalliksi. Niinpä päässäni syntyivät seuraavat rivit:
"Kuuran kiedon kiepautuksen
Pakkasella pilvenreuna
Lumen leikin liehauttama
Huurtehen hämärtynee"

Kalevalaista runomittaa (nelipolvinen trokee?) mukaillen, joskin viimeisen rivin hämärtynee pitää venyttää :) Linkit johtavat kuvataidetopiikkeihini. Kevään tullessa tämäkin väistyy uuden tieltä, ellen aiemmin innostu jostakin tekstistä.

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #135 : Tammikuu 04, 2010, 21:05:57 »
Oma allekirjoitukseni on 2. säkeistö In Noctem-kappaleesta, sillä halusin saada allekirjoitukseeni jotakin Pottermaista (In Noctem oli PP:ssä, mutta ikävä kyllä se poistettiin) ja jotakin, joka mahdollisesti viittaisi johonkin HP-hahmoon josta pidän. Tässä tapauksessa Severukseen. Kappale oli erittäin kauniisti sävelletty ja sanoitettu, ja sen vuoksi tulin ajatelleeksi sitä.

"Ferte in noctem animam meam
Illustre stelle viam meam
Aspectu illo glorior
Dum capit nox diem"


Tahdoin myös, että se olisi tietyllä tapaa salaperäinen, ettei sen sisältöä arvaa heti. Siksi päädyin latinankieliseen säkeistöön, toinen vaihtoehtoni olisi ollut 1. säkeistö, joka on merkitykseltään sama, mutta englanninkielinen. Tarkoitan siis, että latinaa ei yleensä yleisesti osata niin hyvin kuin englantia. Mutta tuokin on melko helposti selvitettävissä.

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 05, 2010, 18:59:12 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #136 : Tammikuu 04, 2010, 21:15:46 »
"Sarkasmi on taidetta ja kahviloissa kivaa,
ironista, tummanmustaa, älykästä ivaa."

Kera linkkien yhteen sun toiseen paikkaan. Entinen allekirjoitus sisälsi pelkän ensimmäisen rivin + muuta ylimääräistä roipetta, mutta koska hoksasin tehdä tällaisen lyhyenytimekkään runonriimityksen, heitin allekirjoitukseksi sitten tämän. Kunnianosoitukseni tälle ah niin ärsyttävän ihastuttavalle huumorin alalajille. Kyllä, aivan, tämä ei ole viittaus sivustoon joka samaa nimeä kantaa, vaikka linkki löytyykin tuosta yhteydestä. Paremmin sanottuna juuri se sivuston nimi on siepattu tästä allekirjoituksen esille tuomasta ajatuksesta ja asenteesta.

- Moondancer, lyhtypylvään lyhenne

Poissa Töme

 • jäätynyt nolla sateessa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Taught to love, born to live and let go
 • Pottermore: CharmBlade23297
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #137 : Tammikuu 06, 2010, 16:13:52 »
"Ihana asia minussa on, et ihana olen vain mä!
Mun pääni on täytetty kumilla, ja häntäni vieteriä"

Eli siis touhan on laulusta "The wonderful thing about tiggers" suomennettuna. Nauroin itseni kipeäksi, että piti laittaa tuo allekirjoitukseen...<3
How can you "just be yourself" when you don`t know who you are?
Stop saying "I know how you feel"
How could anyone know how another feels?

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #138 : Tammikuu 06, 2010, 16:27:05 »
"Ihana asia minussa on, et ihana olen vain mä!
Mun pääni on täytetty kumilla, ja häntäni vieteriä"

Eli siis touhan on laulusta "The wonderful thing about tiggers" suomennettuna. Nauroin itseni kipeäksi, että piti laittaa tuo allekirjoitukseen...<3

Hah, sulla on sama allekirjoitus kun mulla! :D Tai no pitempänä vaan... Tiikeri on nero <3 Oli pakko tulla offaamaan, anteeksi :D
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #139 : Toukokuu 04, 2010, 19:05:06 »
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear


Vaihdoin vähän aikaa sitten avani ja sen myötä päätin vaihtaa allekirjoituksen. En kuitenkaan löytänyt sopivaa ja allekirjoitus pysyi siksi vielä samana. Olen lähiaikoina kuunnellut paljon biisiä nimeltään You're The Voice ( Club for Fiven versiota).  Se on erittäin upea kappale, sanoisinko.  Ja siinä on lisäksi yksinkertaiset sanat, joilla on iso merkitys. Siksi halusin nimenomaan tästä biisistä uuden allekirjoituksen. Valitsin juuri tämän pätkän, koska se kuvaa hyvin elämänasennettani. En missään nimessä aio olla hiljaa omista mielipiteistäni enkä pelätä turhaan, sillä mielestäni elämä on elämistä varten.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 06, 2010, 11:02:16 kirjoittanut tulppaanipenkki »
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Poissa Countess Raiven

 • His Sin
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • zijn engel
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #140 : Toukokuu 05, 2010, 20:55:38 »
Forever yours
I give you all and more
And baby if we go, we go together
I will always be forever yours

-Ngija thanda wena,B-


Englannin kielinen kohta on No Angels nimisen bändin biisistä Forever yours. Ja zulun kielinen kohta tarkoittaa minä rakastan sinua, B. B:llä tarkoittaen tietysti sen tyypin nimeä jota rakastan ja miksi zuluksi, mies sattuu  olemaan Etelä-Afrikasta ja puhuu myöskin zulua ja tuo kuulosti niin kovin nätiltä minusta.
My head's a mess. But at the time clearer,
And I'm feeling so content. But unsure,
Reaching out, reaching in, Wish I knew what you were dreaming, And I never want to ever let this go.

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #141 : Toukokuu 07, 2010, 11:18:50 »
I just wanna flirt

Tuo pätkä on Pussycattien biisistä Flirt ja kyseinen biisi on mielestäni aivan mahtava! :D Mua itteänikin kyrsii, että jätkät kuvittelee heti kaikkea liikaa, jos ny pikkasen flirttaa. Ja kun flirttailu tulee multa melkein automaattisesti, sitä itse edes tiedostamatta :D
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #142 : Toukokuu 08, 2010, 20:39:33 »
Tämänhetkinen allekirjoitukseni on In Noctem -kappaleen ensimmäinen säkeistö, minulla viimeksi olluthan oli toinen säkeistö, joka on merkitykseltään sama, mutta eri kielellä. ^^ Tulin siihen päätökseen että haluan vaihtaa latinankielisen englanninkieliseen. En siis raaskinut vaihtaa entistä kokonaan, koska tässä on mielestäni niin kauniit sanat. Kieli vain muuttui.

"Carry my soul into the night
May the stars guide my way
I glory in the sight
As darkness takes the day"


Allekirjoituksen linkeistä "the stars" johtaa ystäväkirjaani, "darkness" Magistreamin Keepiini. ^^ Ystäväkirjaan vievän linkin sanavalinta siksi, että ystävät ovat omanlaisiaan tähtiä. Toista linkkiä en sitten osaa liiemmin perustella, se on mikä on. Tosin ovathan nuo minun Magin otukseni vähän pimennossa, jos jotakin yhdistävää tekijää yritetään etsiä.

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 08, 2011, 18:41:05 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Ryövärintytär

 • pulupikkunen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Täydenkuun ja yksinäisen karhun neljäs tytär
 • Pottermore: PotionRain200
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #143 : Toukokuu 23, 2010, 12:32:01 »
Itselläni on tällä hetkellä allekirjoituksena "Hän kirjoittaa kuin känninen rapu!" :D Se on Sherlock Holmesin seikkailut nimisestä tv sarjasta, jaksosta jonka nimeä en muista kun Holmes saa veljeltään kirjeen eikä saa käsialasta yhtään selvää... Oli vaan jotain niin hauskaa että pakkohan se oli jonnekkin laittaa ;)
Vaihtelen allekirjoitustani aika usein, tosin tämä nyt on ollut jo aika pitkään ja niin hyvä, etten usko ihan pian vaihtavani.
"Hän kirjoittaa kuin känninen rapu!"
"I'm not crazy! My mother had me tested."
"Oh Remus you're so fine, you're so fine you blow my mind, hey Remus!"
http://lorunloppu.tumblr.com/

Poissa Shan

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #144 : Toukokuu 24, 2010, 15:59:22 »
"oh, of course, I forgot we'll be hunting down Voldemort in a mobile library." -ron

Mun allekirjoitus on tosiaan kv kirjasta. Toi oli vaan niin Ronia, ku se kommentoi jotai Hermioinen tekemistä. Nauran vieläki tolle ku luen sen.
"oh, of course, I forgot we'll be hunting down Voldemort in a mobile library." -ron

Poissa Narja

 • siivet paidan alla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HallowMist27677
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #145 : Kesäkuu 03, 2010, 21:52:50 »
"Fallen agngels go to hell"

 Elikkäs, kuuntelin MCR:än jotain biisiä ( en nyt saa millään päähäni mitä) ja siinähän tuo fraasi lausuttiin, samoin oli myös kyseisen biisin "musavideossa" olevassa kuvassa, youtubesta kun kuuntelin :)
Mun mielestä se on kaunis, mutta surullinen, ja minua nyt vaan sattuu viehättämään sellaiset asiat. Se kuva oli tosi pysäyttävä, musta- ja repalesiipinen enkeli ja verellä kirjoitettu lause seinällä..
Plus en keksinyt mitään parempaakaan :D
Raise your glass for me

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #146 : Kesäkuu 04, 2010, 15:25:34 »
Jep, ei mitään valittamista.

Kyseinen lause löytyy Stephen Kingin Cujo -kirjasta. Se vaan jäi päähän luettuani Cujon, kun sitä siinä hoetaan useampaan otteeseen. :--D
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa Vispilä

 • kermavaahdossa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SkyLight149
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #147 : Kesäkuu 08, 2010, 17:18:27 »
Päätin nyt vihdoin vaihtaa oman allekirjoitukseni. Tuo pätkä on Suurlähettiläiden Tyhjästä taulusta. Biisi ei ole kovin kummoinen, mutta sanat on hienot :) Ja saattavatpa nuo kätkeä taakseen jotain muutakin kuin mitä pinnalta näyttää. Tai sitten ei, tiedä häntä.

// EDIT. Oli pakko vaihtaa taas :---) Nykyinen on Maija Vilkkumaan laulusta Totuutta ja tehtävää. Kaunis.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 10, 2010, 18:24:56 kirjoittanut Vispilä »
Tänään on hyvä päivä auttaa.

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #148 : Heinäkuu 16, 2010, 02:19:25 »
I didn't know I was subconsciously that bad Snape-raper.
Juontuvi eräästä kommentista, jonka sain erääseen runooni, jonka survaisin erääseen blogiini. Sen myötä hoksasin jännästi alitajuisen snapeismini, jota en ollut aiemmin hoksannutkaan. Ei-alitajuisesta jo tiesinkin, mutta nyt meni melkein peloittavaksi. Kyllä, peloittavan i on tahallinen. Ja hih. Tokihan muistutan ak:ssani inehmoisia myös entisestä identiteetistäni, ettei tarvitse udella jokaiselta vastaantulijalta vanhaa kunnon eksätiiäkukamäoonia.

- Audra, arduA

Poissa Sid

 • laiskiainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • vompatti
 • Pottermore: GoldNox21584
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #149 : Heinäkuu 16, 2010, 04:43:43 »
SUPERIMAGINATION ♥

Yksinkertaisesti SUPERIMAGINATION on blogini nimi ja linkki sinne. Sydän taas on linkki IRC-Galleriaani.
Afrikan sademetsissä lukuisat hienostoherrat juovat kermalikööriä.

Poissa Ria

 • Haaveilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: YewCharm170
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #150 : Heinäkuu 16, 2010, 13:06:12 »
"Kauniita tyttöjä on tusinassa kolmetoista!
-Tyra Banks

Löysin tämän vähän aikaa sitten selailtuani jotain vanhaa Demiä missä oli Tyrasta juttua. Kuulosti jotenkin todella hienolta huippumallin suusta kuulla, että kaikki ovat kauniita omalla tavallaan. Jos ei ole tarpeeksi ulkoista kauneutta mallin hommiin, niin sitten on rutkasti sisäistä kauneutta. Jokainen on kaunis omalla tavallaan :)
Ja linkit vievät ficceihini. Ensimmäinen salaisiin unelmiin ja toinen lasikyyneleeseen :)

Poissa Töme

 • jäätynyt nolla sateessa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Taught to love, born to live and let go
 • Pottermore: CharmBlade23297
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #151 : Heinäkuu 16, 2010, 22:07:13 »
- Nostaisiko setä takapuoltaan?
- Sinä häiritset minun tärkeitä ajatuksiani!
- Ja sinä meidän kakkua! SINÄ ISTUT SEN PÄÄLLÄ!

Linkki on ystikseeni.
Eli siis Muumit Ja Pyrstötähti elokuvasta Myyn ja Piisamirotan keskustelu....Huvittava on kyllä, tiedän sen...
On tullut kyseinen Leffa katsottua aika monta kertaa... :D
How can you "just be yourself" when you don`t know who you are?
Stop saying "I know how you feel"
How could anyone know how another feels?

Poissa Hawkolf

 • Thought Police
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • 2 + 2 = 5
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #152 : Heinäkuu 16, 2010, 23:11:11 »
If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face— forever.

George Orwellin kirjasta 1984 yksi kirjan vaikuttavimmista lauseista (ja niitä on monia) lempihahmoni O'Brianin sanomana. Tämä jotenkin tiivisti Puolueen toiminnan täydellisesti.
Well... That's all I can say! :D
If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face— forever.
Reviewing the world!

Poissa Ria

 • Haaveilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: YewCharm170
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #153 : Elokuu 27, 2010, 18:00:13 »
"Ainoastaan niillä ystävillä on väliä, joille voit soittaa neljältä aamulla" -Marlene Dietrich
"Haluan pyrkiä koko ajan parempaan ja kurottaa tähtiin" -Tom Felton


Löysin tuo ensimmäisen lainauksen jostain vahnasta Demistä. Tykkään siitä, koska juuri oikeasti tosiystäville voi soittaa neljältä aamulla ja kertoa murheistaan. Ja tosiystävä juttelee silloin kanssani eikä nuku ja muka kuuntele :)
Toinen lainaus on Demikalenterista Tom Feltonilta. Laitoin tuo allekirjoitukseeni, koska juuri tuota kaikkien pitäisi tavoitella. Tehdä aina parhaansa ja yrittää vielä vähän lisää.
Linkit:
Eli ensimmäisessä lainauksessa ystävillä sana vie Lasikyynel -ficciini, neljältä aamulla vie ensimmäiseen ikinä kirjoittamaani ficciin Kahden ihmisen samanlaiset unelmat.
Toisessa lainauksessa tähtii sana vie ensimmäiseen ja ainoaan one-shottiini, 3 kertaa kun Lily Evans rakastui
« Viimeksi muokattu: Elokuu 30, 2010, 20:00:11 kirjoittanut Ria »

Poissa Ayleth

 • Drifter
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #154 : Elokuu 27, 2010, 19:21:42 »
Allekirjoituksia on aina hauska lukea, koska ne yleensä kertovat vähän käyttäjän luonteesta. Omaa allekirjoitustani vaihdan valitettavan usein, mutta tällä hetkellä on A Very Potter Musicalissa Voldemortin (Joe Walker) suusta kuultava lausahdus Oravelle: "You think killing people might make them like you, but it doesn't! It just makes people dead."
      Pidän tästä lainauksesta monestakin syystä. Ensinnäkin kohtaus on äärettömän hauska, sillä onhan musikaali kaikin puolin koominen. Toiseksi tuo on aika totta. Haukkalla ja järkevällä tavalla. Voldemortin olisi pitänyt tajuta tuo jo ennen kuolemaansa, niin olisi kenties saanut viettä onnellisen loppuelämän Oraven kanssa. ;)

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #155 : Elokuu 27, 2010, 21:10:25 »
On muuten allekirjotus muuttunu pariin kertaan sitten edellisen ilmoitukseni. Yhdessä välissä se taisi olla Tabula rasa. (jep, latina on se paras kieli<3) ja nyt siinä lukee: "Heads you live, tales you die. Fifty-fifty chance." (= Klaava sinä elät, Kruuna sinä kuolet. 50-50 mahdollisuus.)
Nappasin tuon elokuvasta Domino, joka kertoo oikeasti eläneestä naispalkkamurhaajasta -väritetysti ja liioitellusti, mutta faktat on kohdillaan - ja olen aina pitänyt tuosta lauseesta. Se viittaa hieman myös Batman-sarjakuvasta tuttuun pahikseen, Kaksinaamaan. Itse pidän siitä, koska olen aina ollut enemmänkin sellainen realistinen ja hieman negatiivinen ihminen, ennemmin kuin optimistinen tai positiivinen. En usko sattumiin tai 99% "varmuuksiin" tai muihinkaan sellaisiin "yksi miljoonasta" -tarinoihin. Se on joko niin tai näin, vähät siitä mitä tilastot sanovat.
Otetaanpa ajankohtainen esimerkki: joko sairastun sikainfluenssaan tai en, riippumatta siitä otinko rokotuksen vai en. (Äiti ei oikein lämmennyt ajatustavalleni, mutta pidin pääni.)

Juups, semmoinen lausahdus =)
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa EJR

 • Varjelusten toinen puoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I just want things to make sense
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #156 : Elokuu 27, 2010, 21:25:51 »
En ole varma, olenko vielä kirjoittanut tänne, mutta allekirjoitukseni siis on:

Puuskupuh, joka lajiteltiin Rohkelikkoon.
Vuoden 2010 Ron Weasley!
Sarvihaara - Eero - EJRSiis, ensimmäinen rivi: Ennenvanhaan ajattelin aina olevani rohkelikko, ja niin poispäin, ja ehdin mainostaa sen kaikkialle, sittemmin aloin ajatella, etten kyllä millään päädy sinne joten "Harry on luihuinen, joka päätyi rohkelikkoon, Hermione on Korpinkynsi, joka päätyi johkelikko, Minä olen Puuskupuh, joka lajiteltiin Rohkelilikkoon -> ROhkelikko on ylijäämätupa : )"

Toinen rivi ei kai paljoa selittelyjä kaipaa? Vuotisoscar 2010 Ron Weasley-pystissä on siis nimeni : )
Ja viimeiseen riviin on jäänyt kaikki nimenvaihtoni, ensin Sarvihaara-Eero, koska Sarvihaara on Potter-johdannainen, ja Eero-EJR, koska en pitänyt, kun etunimi oli tuossa : )


Ylin rivi on linkki, joka vie foorumilleni.
MS Hirmun kapteeni!

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #157 : Elokuu 28, 2010, 13:05:47 »
Minäkin voisin valaista allekirjoitukseni taustaa hieman.

Ensimmäisellä rivillä on joku aivan satunnainen lausahdus, jonka satuin kuulemaan koulussa eräänä päivänä. Koska linkit sopivat tekstiin aika hyvin, ja muutenkin lause oli jotenkin hauska (kuulin juuri sen ensimmäiseksi astuttuani luokkaan), niin päätin hyödyntää sitä. :) 'Henkeni'-linkki vie tekstiini Vangittujen portti, kun taas 'pahalta' vie Kolme kertaa kuusi -tekstiin.

Toinen ja kolmas rivi liittyvät toisiinsa siten, että molemmat ovat samaisesta filosofiankirjasta "Montako minua on?" napsaistuja pikku tekstejä (tuon jälkimmäisen tiesin kyllä ennalta). Olen ihan hullaantunut filosofiaan, ja ajattelin laittaa kyseisestä kirjasta joitain lauseita tänne. Toinen rivi allekirjoituksessani on kirjailijan itsensä päätelmiä, ja minusta se oli nerokas lause, joka sopisi monen elämänohjeeksi. Päätin sen sitten laittaa tänne, ja linkki vie runotopiciini Kantaa ottavia runoja elämään.

Kolmannessa rivissä on sitten maailmankuulu lausahdus "Ajattelen, siis olen", enkä voinut vastustaa sen lisäämistä allekirjoitukseeni, varsinkaan kun taas uusi linkki oli tullut, nimittäin tekstiini Mikä sen voisi voittaa?. Kyseistä lausahdusta jäin pohtimaan niin pitkäksi aikaa, että kyllä minun oli pakko kirjoittaa se jonnekin.

Vielä vähän aikaa sitten allekirjoituksessani oli samasta kirjasta lainaus: "Sormeni tietävät selvästikin enemmän kuin minä itse!" Koin sen kuitenkin hiukan omituiseksi, joten päätin vaihtaa sen tuohon toisen rivin lainaukseen. :D
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa crybaby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Who taught the voodoo that you do?
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #158 : Elokuu 30, 2010, 20:09:11 »
Kuulet kuinka joku kävelee portaitasi ylös, lähestyy ja tulee elämääsi, mutta koskaan et tiedä tuoko hän mukanaan hyvää vai pahaa.

Allekirjoitukseni on lainattu Sherlock Holmesista.

Mielestäni allekirjoitukseni kuvaa sitä, että ikinä ei voi ennustaa tulevaa. Ei voi ennustaa sitä, että tuoko tuo ihminen sinun elämääsi iloa vai surua. On otettava päivä kerrallaan ja pystyä ottamaan riskejä. Uskaltaa päästää joku ihminen elämäänsä, koska juuri se saattaa muuttaa kaiken. Niin minullekin tapahtui.
Kuulet kuinka joku kävelee portaitasi ylös, lähestyy ja tulee elämääsi, mutta koskaan et tiedä tuoko hän mukanaan hyvää vai pahaa.

Poissa Siny

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #159 : Elokuu 31, 2010, 02:09:03 »
There's that whole nature versus nurture question, isn't it? Was I born a cute, vindictive, little bitch or... did society make me that way? I go back and forth on that...

Siinäpä se lyhykäisyydessään. Lainaus Hard Candy-elokuvasta. Ei millään tapaa suosikkielokuviani, mutta lause jäi mieleen elokuvaa katsoessa, sillä tunnistin itseni siitä.

1. Söpö (cute): ajoittain. Riippuen päivästä. Riippuen seurasta. Riippuen vähän kaikesta. Lähinnä muitten mielipiteisiin nojaten.

2. Kostonhimoinen (vindictive): 24/7. Tee toiselle, mitä haluaisit itsellesi tehtävän. Ja jos sulle tehdään jotain sellaista, mitä et ikinä haluais itselles tehtävän, teet sen saman toiselle. Satuttaen sitä toista tuplaten. Ei fyysisesti muuta kuin ajatuksentasolla, mutta henkisesti. Simple as that. Koskee itteni tapauksessa eritoten kaksilahkeisia. Nimim. Kostonhimoinen pikkupaska

3. Bitch (bitch): luonnevika. Äidin mielestä oon kylmä, ystävien mielestä ilkeä, puolitutut sanoo pelottavaksi. En tiiä ketä uskoa, itse en allekirjoita yhtäkään näistä. Ookoo, sille päälle sattuessani osaan myös ilkeillä, mutta harvoin tahallisesti.

Niin, ja perimmäinen kysymys.. synnyinkö olemaan tällai pikkup*ska, vai tekikö tää yhteiskunta musta tällasen?
Tällä hetkellä kannatan jälkimmäistä.

Mm, enpä paremmin osaa perustella. Ehkä tuun päivittelee myöhemmin tätäkin kommenttia.
There's that whole nature versus nurture question, isn't it? Was I born a cute, vindictive, little bitch or... did society make me that way? I go back and forth on that...

Poissa Sid

 • laiskiainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • vompatti
 • Pottermore: GoldNox21584
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #160 : Elokuu 31, 2010, 02:58:58 »
sanahelinää, pakottamista ja laatikoimista, lokerointia, normalisointia

Ahdisti joskus lomalla kaikki ja sitten kirjoitin tuon.

Sanahelinää = olin vihainen isälleni ja tämän lauseet olivat sanahelinää korvissani (linkki vie blogiini, jossa kerron päivästäni, eli aikamoista sanahelinää sekin)
Pakottamista = tuntui, että minut yritettiin pakottaa asioihin, joita en halunnut tehdä
Laatikoimista = tuntui, että perheeni yritti saada minusta väkisin erilasta kuin olen (linkki IRC-Galleriaani, joka tavallaa on mielestäni myös lokerointia)
Normalisointia = tuntui, että jotkut pitivät minua epänormaalina ja yrittivät normalisoida minua (linkki on piirrustus-blogiini, joskaan se ei mitenkään liity normalisointiin)
Afrikan sademetsissä lukuisat hienostoherrat juovat kermalikööriä.

Poissa Samiwais

 • Tähtipölyä..
 • Vuotislainen
 • Be different.
 • Pottermore: MoonMarauder12
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #161 : Elokuu 31, 2010, 14:16:40 »
Minun allekirjoitukseni
[Choose what is right, not what is easy]

Oli alumperin jossain ohjelmassa. Muistaakseni "Star Wars: the Clone wars" sarjassa, jota erehdyin joskus katsomaan. Silloin en oikein osannut englantia, joten iskä sitten suomensi minulle jotenkin tähän tapaan: "Valitse oikea tie, älä sitä mikä on helpompi"  No silloin vain naroin sille lauseelle.

Lause jäi kuitenkin mieleeni, ja kirjotin sen kännykkääni. Siinä se on ollut taustakuvana kohta jo vuoden.
Siispä nyt sitten jokupäivä kirjoitin sen käteeni, ja pariin vihkooni. Sen jälkeen tuli himo kirjoittaa se vuotikseen.

Minusta lause kuvastaa jotenkin sitä, kuinka tulee usein ajateltua montaa eri ratkaisiu johnkin asiaan, ja sitten kuitenkin päädyttyä siihen oikeaan :)
Who is the more foolish, the fool or the fool who follows him?"
- Obi-Wan Kenobi

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #162 : Syyskuu 05, 2010, 17:39:11 »
Minun allekirjoitus

**        *     **         **    **        *
*  *      *     *  *      * *    *  *     *  
*     *   *     *     *  *  *    *    *   *
*        *       *       *   *    *       *      tulee yllättäen Nomonista jonka olen ajatellut NoMoNi:ksi itse tuon nicin olenkeksinyt (ihan vauvana melkein). Sitten mitä tuo tarkoittaa, ei oikein mitään mutta kaverit kirjoittaa aina minut jollain lempinimellä tai vastaavasti, mutta tuo
 NMN on No Mean No....se on siis sitä että: "no mean no" jne.
Kaverit (vain pari) tuntee minut Nomonina tai Noomonina, mutta muutkin käyttää Nomonia. On hauskaa kuinka keksin tuon oman nicin jo niin nuorena, kun en osannut sanoa omaa salaista nimeä. Ja nyt kaikki jotka kutsuu niin kutsuu Nomoniksi :D

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #163 : Marraskuu 01, 2010, 00:24:47 »
Allekirjoituksekseni muotoutui pätkittäin ja pohtien tällaista:

Wit beyond measure is man's greatest treasure

On mahdotonta tehdä mistään laitteesta idioottivarma, koska idiootit ovat niin kekseliäitä -Joku fiksu ajattelija


Ylempi on Korpinkynnen tiarassakin esiintyvä Suurin aarre on ymmärrys rajaton lause alkuperäiskielellä. Pidän lauseesta ja sopiihan tuo Korpinkynnelle kuin nenä päähän. Tuohon on myös upotettu ficcieni linkit. Lukemista ja kommentoimista suositellaan. ;)

Vähän jälkikäteen keksin lisätä allekirjoitukseen tuon alemman. Löytyy Murphyn laki teoksesta. Tuohan on yksi elämän suurista totuuksista. Ainakin jos ajattelee Murphyn lakia myötäillen. Ja noinhan tuo yleensä menee. On asia sitten kuinka idioottivarmaa hyvänsä, lähes aina löytyy joku joka ei osaa/ymmärrä tahi muuten mokaa homman. Vieläpä mitä uskomattomimmilla ja kekseliäimmillä tavoilla. Tekee jotain väärin, tyylillä, jolla ei olisi tullut mieleenkään asian voivan mennä pieleen. :D

Tällaista tällä kertaa. Ei niin syvällistä, mutta ihan kiva kuitenkin. Allekirjoitusremontin seurauksena syntynyttä. Vanha kun alkoi kyllästyttää..
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Dragon

 • Niddhogin perijätär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Paper is dead without words
  • Enkelikolibrin maailma
 • Pottermore: SpellMoon178
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #164 : Tammikuu 20, 2011, 18:49:35 »
"Hei strutsi, mä en oo syöny mun lääkkeitä..." ja "Emmä tie, sähän se Mooses oot" (Kilkkeeltä, niin parasta :D )

Nuo molemmat kuulin Kilkkeellä, partiolaisten suurleirillä, Evolla. Molemmilla lauseilla on oma pieni "tarinansa", elikkäs:

"Hei strutsi, mä en oo syöny mun lääkkeitä..." - Paras ystäväni tuli viidenhengen telttaamme, missä me loput neljä olimme. Savussamme (alue, missä tietty ihmismäärä "asui" leirin ajan) oli radio koko ajan päällä, ja sieltä tuli tuo Pariisin kevään kappale. Hän sitten tulee sinne kuuluttaen: "Hei, mä kuulin tuolta radiosta sellasen kappaleen, jossa laulettiin "Hei strutsi, mä en oo syöny mun lääkkeitä"." Me kaikki muut repeämme aivan täysin, selittäen että kappale menee oikeasti "Hei mutsi, mä en oo syöny mun lääkkeitä....

"Emmä tie, sähän se Mooses oot" - Eräs lippukuntamme kaksi vuotta meitä vanhempi sanoi, kun häneltä joku (en muista kuka) kysyi jotain (en kyllä muista sitäkään :D ) tuon lauseen, ja se jotenkin painui mieleen :)
// Tämmönen rinsessamainen ja yltiö romanttinen, mutta samalla rämäpää
// And there forever remains that change from G to E minor

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #165 : Tammikuu 20, 2011, 19:02:45 »
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.


Löysin tämän joskus jostakin. En totta puhuen muista mistä. Mutta se kertoo paljon tuntemuksista, ei välttämättä minun omistani, mutta jonkun. Ajatuksissani tämä kuulostaa hyvältä ja pidän siitä. Mutta huomaan tässä myös jotain minuun viittaavaa. Ensimmäinen lause; "Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä." - Minä käytän aina aikaa, tuhlaan sen mahdollisimman nopeasti, sekä olen hyvä keksimään tekosyitä mihin tahansa tilanteisiin, jotka kohdalleni tulevat. Kuitenkin, en koskaan käytä kumpaakaan tarkoituksellisesti yhtäaikaa.
Toinen lause; "Oikeuttaakseen kipua sisällään." - Minulla on paha tapa jättää kipu sisälleni.
Kaksi viimeistä lausetta taas ovat jotenkin kaukaa haettuja omassa elämässäni, en tulkitse hymyjä, enkä katseita, muutakuin lähimpien ihmisten. Joskus harvemmin vieraiden ihmisten. Mutta viimeinen lause on minusta jotenkin ajankohtainen, kaikilla on teorioita; maailmanlopusta, eläinten joukkokuolemista yms. Kaikki yrittävät aina olla vähän parempia.

Mutta kokonaisuutena tämä on jotenkin, hmm... omalla tavallaan mystinen, vaikka se sisältääkin lähes suoran sanoman. Pidän siitä.
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa Nenyan

 • kedavrankäyttäjä korkokengissä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kuolonsyöjätär
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #166 : Tammikuu 22, 2011, 20:16:49 »
-Me ollaan puhuttu kolme tuntia Tom Feltonin vatsalihaksista ja Rupertista.
-Rupertista?
-Etkö muista, joskus pari tuntia sitten sä sanoit, että Rupert vois olla sun salarakas ja mä yritin tukehduttaa sut tyynyllä.


Minun ja erään kaverini keskustelu. Olisiko kello ollut neljä aamulla ja juttujen taso oli kova ;D
Ensimmäinen ja viimeinen kommentti on minun ja kuvastaa hienosti rakkauttani Tom Feltoniin ja Rupertiin<333
I´m touching hands with someone seriously beautiful
I feel it burning andI know I´m standing far too close
I´m telling lies and if it shows I see that he don´t care
I know he wants to take me home and get on out of here

Poissa Yamaneko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I am the warrior of shadowclan
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #167 : Tammikuu 23, 2011, 11:03:37 »
Joo, minun allekirjoitukseni saattaa joidenkin mielestä olla vähintäänkin kummallinen, kun sen tarinaa ei tunne. Näinhän se siis kuuluu:

"No yks oli ainakin joku Kotkansiipi. Ja sitten se joku Puuhuilunen."
"Puuhuilunen?"
"Niin se vihree tupa... Mitä sä naurat?"  -Maailman viisain isoveli <3

Eli kuten tuosta varmaan voi päätellä, kyseessä on minun ja isoveljeni välinen vuoropuhelu. Päätin yhtenä päivänä kysellä veljeltäni jotain Potterista, sillä vaikka hän oli lukenut ensimmäiset kirjat nuorempana, hän oli jo aikoja sitten niin sanotusti tipahtanut kärryiltä. Niimpä kysyin häneltä, muistaako hän kaikkien tupien nimiä :). Rohkelikon hän muisti heti, mutta sitten alkoi tulla jo vaikeuksia. Puuskupuhia hän ei muistanut ollenkaan, sillä hän muisti että tupia oli vain kolme. Korpinkynnestä tuli Kotkansiipi, mikä on loppujen lopuksi aika lähellä totuutta. Mutta sitten hän alkoi miettimään Luihuista :'D. Hän muisti, että tupa oli vihreä ja alkoi siitä miettimään erilaisia kasveja. Lopulta hän päätyi puuhun. Ja koska Luihuinen oli varmaan kuitenkin jossain hänen aivojensa syvyyksissä muhimassa, tuli Luihuisesta Puuhuilunen :'''D. Siinä sitä sitten nauroin koko loppupäivän, ja pakko oli mennä laittamaan se allekirjoitukseksi. Jos tuvan saisi keksiä profiiliinsa itse, olisin varmasti Puuhuilunen x).
Luultavasti kyllästyn tähän jossain vaiheessa ja keksin jotain vähän hienompaa.
Where once was light,
now darkness falls
Where once was love,
love is no more                      -Gollum's song

Poissa lullaby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HawthornMagic6297
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #168 : Helmikuu 03, 2011, 11:51:40 »
Allekirjoitukseni on sitaatti eräästä erinomaisesta elokuvasta nimeltään The Silence of the Lambs, eli Uhrilampaat. En osaa sanoa miksi juuri tuo lause putkahti mieleeni, mutta sanotaan nyt että rakastan Uhrilampaita sekä kirjana että elokuvana, Anthony Hopkins on mahtava näyttelijä ja Jodie Fosterkin pärjää hyvin roolissaan.

Ylipäätään allekirjoituksen tulee mielestäni olla simppeli ja yksinkertainen.

Poissa tassutöppönen

 • The only exception <3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: CatRain16320
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #169 : Helmikuu 07, 2011, 19:34:38 »
Allekirjoituksen tulee mielestäni olla jotenkin mielellään humoristinen, tai sitten sen pitää kertoa jotain henkilöstä jolla se on.

Minulla on tällä hetkellä laulu joka on Narnian tarinoista dryadin Riipitsiipille laulama vähän kuin ennustus. Se tarkoittaa vain sitä, että olen Narnia-fani ja seonnut uusimmasta Narnia-leffasta kuten koko profiilini kertoo...
~She lives in a fairytale somewhere too far for is to find~

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #170 : Helmikuu 07, 2011, 19:43:51 »
nyt minun pitää huuhdella

Kyseinen lause jäi päähän luettuani Stephen Kingin Piinan, joten oli pakko pistää se nyt allekirjoitukseeni. :--D Siinä on mahtava kirja! ... ja elokuva myös :--)
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa Kara

 • Sademielellä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • The world is our playground:)
 • Pottermore: ThestralQuill17
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #171 : Helmikuu 07, 2011, 22:03:58 »
The world is our playground. Tää juontaa juurensa siitä, kun meiän teatteriohjaaja sano meille pari vuotta sitten, että "tuo lava on teiän leikkikenttä ja nuo ihmiset on täällä teitä varten". Siitä sitten väänsin tuon, jos kerran näyttelijät saavat leikkiä lavalla niin me kaikki saamme leikkiä koko maailmassa! Tuo tuo mieleen hyviä muistoja enkä raaskisi vaihtaa sitä, tosin en kyllä keksi mitään muutakaan. Luultavasti tuo kuitenkin vaihtaa paikkaa tuohon avatarin alle, kunhan allekirjoitukseksi keksii jotain.
Jalan rikkoessa salaisien maailmojen pintaa

Poissa Meleth

 • Viimeinen vihollinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Remember that the last laugh is on you.
 • Pottermore: RiverLight18790
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #172 : Helmikuu 08, 2011, 11:40:26 »
Pidän ihan hirveästi Monty Pythonin elokuvasta nimeltä Life of Brian ja siinä lopussa lauletaan kappale nimeltä Always Look on the Bright Side of Life, joka on erittäin piristävä kappale. Siitä kappaleesta olen ottanut kohdan joka jotenkin kiteyttää elämän menon tai ainakin minusta.
You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!
Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

Poissa Haisku

 • Kummitus-susi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #173 : Maaliskuu 17, 2011, 20:47:05 »
...Bring back what once was mine
What once was mine


Tämän hetkinen allekirjoitukseni on pari laulun säettä elokuvasta Kaksin karkuteillä.
Koska olen niin rakastunut kyseiseen elokuvaan ja tuo laulu on ihana<3
Walked into the flames
Called out your name
But there was no answer
And now I know my heart is a ghost town…

Poissa Kanfley

 • Lemmikki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kulki koira musta, susi suuren siimeksen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #174 : Maaliskuu 17, 2011, 22:05:59 »
Itselläni on eri allekirjoituksia eri foorumeilla, mutta 'yleisimmät', tai ne, joihin olen eniten kiintyneet ovat tämän foorumin ja erään roolipeliforkan AK't.

Tämän foorumin tekstin olen napannut eräästä mietelmäkirjasta, jossa se pisti heti silmään Feniks-linnun takia. Pidin sitä sen verran todenmukaisena ja foorumin henkeen sopivana, joten eikun alkkuun näppäilemään.

Roolipeliforkan kirjoituksessa minulla on kursivoitu teksti Today is gonna be a great day. Se on erään kappaleen nimi, poimittu eräästä piirrossarjasta, ja tosiaan muutti elämääni, siksi kappale on minulle hyvin rakas. Jos luluista iha ntosi voisi tehdä hirnyrkin, tämä olisi minun valintani.
Intohimomme ovat oikeita Feeniks-lintuja. Kun tuli tuhoaa jonkun niistä, tuhkasta nousee heti uusi.

Poissa Queen

 • raivostuttavan positiivinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HeartBlade125
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #175 : Maaliskuu 19, 2011, 13:57:40 »
Allekirjoitukset on hauskoja. :) Pisteet sille, joka keksi ne. Melkein aina viestin luettuani, tsekkaan myös kirjoittajan allekirjoituksen. Monta kertaa olen saanut hymyillä tai jopa naurahtaa kun olen niitä lueskellut. ;>

Omaani nappasin pätkän 30 Seconds To Marsin kappaleesta 100 Suns: I believe in nothing, but the truth and who we are. Tykkään biisistä, ja se on mielestäni ehdottomasti bändin parhaimmistoa. Kaunis kipale. En sinäänsä voi samaistua sen sanoihin muilta osin, mutta tämä lausahdus oli jotenkin osuva. Siksi valitsin sen.
I'm not crazy, my mother had me tested.

Poissa Miss Zora

 • nordist [nu'dist]
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • As cold as the night
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #176 : Maaliskuu 24, 2011, 19:34:47 »
There is a time when we all fail
some people take it pretty well
some take it all out on themselves
some they just take it out on friends


Nämä laulun sanat ovat nykyään allekirjoitukseni. Sanat ovat The Strokesin kappaleesta I'll Try Anything Once. Rakastan tuota kappaletta, ja halusin siitä jotain allekirjoitukseeni. Sanat myös kuvaavat yleisesti elämää, ja minusta ne olivat hyvät allekirjoitukseen.

//joo, offia, mutta miten saan allekirjoituksen tekstin kursivoiduksi?

//kiitos paljon :)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 11, 2011, 18:00:53 kirjoittanut Miss Zora »
den eneste måten å ha noe i uendelig tid, er ved å miste det

Poissa Suvituuli

 • Tsirp tsirp krääk titityy.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • You're not mating with me, sunshine!
 • Pottermore: AccioDream**
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #177 : Maaliskuu 24, 2011, 20:09:40 »
//joo, offia, mutta miten saan allekirjoituksen tekstin kursivoiduksi?
Menet sinne, mistä allekirjoitusta muokataan.
Koodia: [Valitse]
[i]<-- tuon pistät kursivoitavan tekstin eteen, tekstin perään pistät tämän --> [/i]Sitten painat vain "muuta profiilia" kuten normaalistikin, ja tadaa - teksti on kursivoitua.

Se hyppi ja pomppi, söi ja nauroi. Se istui ja itki. Se ilmassa leijui.
Outo heppu, kummajainen, vailla mieltä ja ruumista.
Itketään yhdessä, olemattomuudessa, ihan yksin.
Jos sinulle sopii, se minulle käy


Tämä on itsekeksimäni runo. Halusin allekirjoitukseen jotain hienoa ja omaperäistä, ja totesin runon täyttävän toiveeni parhaiten. Rustasin tämän hyvinkin nopsasti. Runo ei kerro kenestäkään varsinaisesta henkilöstä, mutta jossain määrin se silti kuvaa minua itseänikin, tai kenties itselleni toistaiseksi tuntematonta alter egoa. Pidän sen tunnelmasta ja lievästä päättömyydestä.

Allekirjoituksen linkit vievät eri originaalitarinoihini Vuotiksessa ja Finissä. Näin ollen runo kertoo myös linkkien sisällöstä: luovan hulludeen purkautumismuoto kirjallisuuden alalla.

Oma allekirjoitukseni vaihtuu epäsäännöllisin väliajoin lähinnä fiiliksen perusteella. Toisinaan sama allekirjoitus passaa kuukausia, toisinaan muutaman viikon. Vaadin kuitenkin allekirjoitukselta jotain persoonallisuutta. Pidän myös muilla selvästi omaperäisistä teksteistä, sillä ne jäävät parhaiten mieleen.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 24, 2011, 20:13:18 kirjoittanut Suvituuli »
Se hyppi ja pomppi, söi ja nauroi. Se istui ja itki. Se ilmassa leijui.
Outo heppu, kummajainen, vailla mieltä ja ruumista.
Itketään yhdessä, olemattomuudessa, ihan yksin.
Jos sinulle sopii, se minulle käy

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #178 : Maaliskuu 25, 2011, 17:10:20 »
Puolet minusta liekkeihin tuijottaa,
Ne värini toistavat tanssissaan.
Puolet rakastaa mustaa veden pintaa
Ja mitä se syvyyteen piilottaa.

Tämän hetken allerkirjoitukseni. Se on pätkä Apulannan Kirous kappaleesta. Kappale kuuluu tällä hetkellä lempikappaleisiini ja varsinkin tuo kohta on mahtava. Tuo pätkä kertoo myös jotain minusta (sen lisäksi siis että rakastan Apulantaa ja pidän tuosta kappaleesta). Pääasiassa se kertoo sen, että olen vaihteleva, jopa ristiriitainen persoona. Pidän myös kynttilöiden, takkatulien yms katselusta ja rakastan uimista, sukeltelua ja vettä yleensäkin. (Se on ihanan kiehtova elementti.) Tuosta myös huokuu jonkinlainen synkeys, jonka varmaan monikin onnistuu yhdistämään minuun. Muutenkin, selittämättömistä syistä ja käsittämättömistä yhteyksistä tuo tuntuu hyvältä, sopivalta ja omalta pätkältä. Sanoihin on myös linkitetty kolme ficciäni (kiitos jos luet ja kommentoit niitä.)

Aiemmin allekirjoituksessani oli Hellaakosken runon pätkä: Tietä käyden tien on vanki/ vapaa on vain umpihanki. Se muodosti talvisen kokonaisuuden sen hetken tittelin (umpihankiloikkari) kanssa. Ne kuiskivat tarkkasilmäisille iloisesta, leikkisestä puolestani, kun tuo nykyinen kertoo vakavammasta puolestani. Kaipasin vaihtelua ja muutenkin kevään tullessa nuo eivät ole oikein enää vuodenaikasopivia. (No joo, on siellä vielä lunta, mutta varsinkin niinä päivinä, kun saa väistellä vesilätäköitä, ei tule mieleenkään hyppelehtiä hangessa.) Kyllästymistä vauhditti myös se, että allekirjoitus oli hieman liian runollinen, varsinkin kun siinä oli vielä Korpinkynnen lause englanniksi. En voi sanoa olevani kovin runollinen, joten allekirjoituksen runollisuus aiheutti ristiriitaa persoonani kanssa. Ja toki tässä oli mukana luonnollista kyllätymistäkin. Kyllästyn aina ennemmin tai myöhemmin titteliin ja allekirjoitukseen ja haluan uuden.
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #179 : Kesäkuu 22, 2011, 14:18:29 »
There is no way out.
It never existed.
We can let nature take its course..


Tämä allekirjoitukseni on elokuvasta Dog Soldiers. Kyseinen elokuva on ihmissusista kertova selviytymisleffa. (tämä seuraava kuvaus elokuvasta on otettu wikipediasta)

"Dog Soldiers on vuonna 2002 tehty toiminta/kauhuelokuva. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Neil Marshall.
Elokuva kertoo sotamies Cooperista, joka on yksikkönsä kanssa sotaharjoituksessa Skotlannin erikoisjoukkoja vastaan. Ryhmää johtaa kersantti Wells, ainoa, joka ottaa asian tosissaan miettimättä Ison-Britannian jalkapallo-ottelua. Taisteluharjoitus keskeytyy järkyttävästi kun ryhmä löytää tuhotun erikoisjoukkojen leirin. Kaikki leirin radiot on tuhottu ja miehet ovat kuolleet lukuun ottamatta ryhmän johtajaa, kapteeni Ryania, joka puhuu sekavia. Silloin he saavat tietää mitä metsässä todellisuudessa asustaa ja mikä tappoi toisen erikoisryhmän."


Jos tämä elokuva kiinnostaa niin Dog Soldiers pyörii silloin tällöin Mtv3 Leffalla, tai sitten sen voi katsoa youtubesta, tosin ilma tekstejä. (Dog Soldiers full movie part 1)
Elokuva on mahtava ja itse katsoin sen vahingossa keskellä yötä:D Mutta se oli pakko katsoa loppuun.


Tuo allekirjoutukseni on yhden ihmissuden lausahdus kun sotilailla ei ollut mahdollisuutta selvitä hengissä siitä riivatusta talosta johon he linnoittautuvat.
Kaikki luultavemmin tietävät mitä tämä tarkoittaa suomeksi. Mutta suomennan sen nyt.

Ei ole ulospääsyä.
Sitä ei koskaan ollutkaan.
Voimmehan antaa luonnon tehdä tehtävänsä.


Valitsin tämän allekirjoitukseni koska se on niin hieno:)
Se kuvaa sitä että vaikka kuinka kaikki menee päin puuta ja risuja, niin emme voi vaikuttaa siihen.
Laitoin tämän tänne sen vuoksi että se muistuttaa ilmaston lämpenemistä. Emme voi mitenkään pysäyttää sitäenää. Voimme vain antaa luonnon tehdä tehtävänsä. Ehkä me kuolemme sen lomassa, mutta niin pääsemme ongelmista. Luonto osaa tasapainottaa kaiken, ja palauttaa kaiken ennalleen. Ihmiset taistelevat tätä ilmaston lämpenemistä vastaan, vaikka se on tiedossa että me olemme jo tuhonneet tämän maapallon. Me kaikki kuolemme tänne ennen pitkää kun meidän syystämme jäätiköt sulaa, saaret jäävät vedenpinnan alapuolelle, tuhannet ihmiset hengittävät saastunutta ilmaa ja kuolevat tauteihin.
Ennen pitkää maapallo tuhoaa uhkansa, meidät.
Me tuhoamme tätä planeettaa koko ajan. Ihmiskunta katselee sokeana ja avuttomana kuinka maapallo siihen reagoi. Ja sen takia tuhansi ja miljoonia ihmisiä kuolee myrskyissä, tulvissa, maanjäristyksissä.
Me kaikki kuolemme ihan omasta syystämme. Jos käykin niin että maapallo räjähtää atomeiksi. Tai jos mannerlaatat liikkuvat niin paljon että kohta ei ole muuta kuin sulaa kivimassa maata. Jossa ei kasva mitään. Jos ihmiskunta tuhoutuu, niin lähteekö maapallo muokkaamaan uutta elämää?
Tepasteleeko täällä jälleen joskus dinoja? Niiden jälkeen luolamiehiä, ja sitten ollaan taas tässä tilanteessa. Että me tuhoamme taas tätä planeettaa?
Mielenkiintoista nähdä sitten mitä käy. Tai me emme sitä näe. Mutta tulevat sukupolvet näkevät. Pelastuuko maa? Vai räjähtääkö se? Mitä tapahtuu kun aurinko sammuu? Niin käy tulevaisuudessa. Hyvin kaukana tulevaisuudessa mutta niin on käymässä. Viimeistään silloin me kuollaan. Tai sitten on keksitty tapa matkustaa toiseen galaksiin toiselle planeetalle. Voimme vain arvailla mitä tulee tapahtumaan. Mutta me emme siitä kärsi. Ehkä tulevat jälkipolvemme kuolevat tuskallisesti laavaan mutta mitäs me siitä?:D Eletään nyt edes oma elämämme päin hanuria:D Sitten mietitään tuota maailmanloppua.

Erittäin innostavaa tekstiä eikö vain? :D

Poissa Queen

 • raivostuttavan positiivinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HeartBlade125
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #180 : Heinäkuu 28, 2011, 13:09:01 »
No niin! Nyt tuli aika allekirjoituksen vaihdon. Jatkan entisen kanssa samoilla linjoilla, ja valitsin jälleen pätkän 30 Seconds To Marsin kappaleesta. Tällä kertaa biisinä toimii Alibi ja sanoituksen pätkä I fell apart, but got back up again. Alibi on ehdottomasti yksi lempikappaleistani ja menee heittämällä kauniimpien kipaleiden top 3:seeni. Allekirjoitukseeni lainaama lausahdus on minulle hyvin tärkeä ja muistuttaa aina mistä olen selvinnyt. Ja nimenomaan, että selvisin vaikka en siihen itse uskonut.

Jännä, että päädyin taas valitsemaan saman bändin sanoituksia, vaikken yhtyettä enää niin edes kuuntele. :D Heidän lyyriikkansa kyllä viehättävät edelleen. Jään mielenkiinnolla odottamaan osaanko valita seuraavaan allekirjoitukseen jotain muuta. ;)
I'm not crazy, my mother had me tested.

Poissa Gustaa

 • George Washington
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Me Gusta(a).
  • Paper Cuts
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #181 : Heinäkuu 29, 2011, 19:58:20 »
If you have something to fight with, you have something to fight for. Hyvä ideologia, en ole varma olenko sen joskus puoliunessa kuullut jostain elokuvasta/tv-sarjasta, mutta humpsahti päähäni kun tein sarjista. Yees.

Ja joku nimenvaihtojuttu. ._.

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #182 : Syyskuu 02, 2011, 20:47:09 »
Uteliaisuus ei ole synti, mutta uteliaan on syytä olla varovainen... todellakin...

Tuo on siis tämän hetken allekirjoitus. Dumbledoren sanomaa tällä kertaa. Tuo on muistutuksena niin itselleni kuin muillekin. Muille muistutus ja piiloviesti siitä, etten ole paha vaikka utelias olenkin eikä kyselyistäni kannata ottaa nokkiinsa. En tarkoita niillä mitään pahaa. Itselleni muistutuksena, että muistaisin tosiaankin olla varovainen uteliaisuuteni kanssa... Ja on tuo muutenkin lauseena kiva ja niin tottakin. Voiko allekirjoitukselta muuta enää pyytää: se liittyy Potteriin, se on tosi, se kertoo jotain minusta (eli sen, että olen utelias), sillä on merkityksensä minulle ja tykkään siitä ihan lauseenakin. Hieman lyhyt se on, mutta eipä sillä väliä. Sain tungettua linkit ficceihini siihen. :)
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Magic girl

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valar Morghulis
 • Pottermore: WhitchThorn22397
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #183 : Syyskuu 06, 2011, 18:52:01 »
No omat allekirjoitukseni otan yleensä laulujen sanoista taikka elokuvien joitakin hyviä vuorosanoja. Allekirjoitus on tavallaan tärkeä sillä se kertoo jotain kirjottajasta, jotakin hänen persoonastaan. :D
"Push me and I'll push back
I'm done asking, I demand"

Poissa Guépard

 • hämykeijun lyhty
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksStar9049
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #184 : Lokakuu 11, 2011, 21:54:50 »
On tärkeää taistella ja taistella ja jatkaa taistelua sillä vain siten voidaan pitää paha aisoissa, joskaan ei koskaan juuriaan myöten hävittää.
Mulla on näitä ihania viisauksia ties mistä, enkä sitten jaksa vaihtaa niitä kovin usein. Kuitenkin ne kuvaa mua yleensä ihan hyvin. (köh, köh, siis tämä nykyinen kuvaa...)
Allekirjoitukset on ihania. Niitä on tosi kiva lukea.
If you never try, you'll never know.

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #185 : Lokakuu 11, 2011, 22:03:44 »
"Do what you can, with what you have, where you are." - Theodore Roosevelt
"The only creatures developed enough to express pure love, are dogs and small children." -Johnny Depp


я твёрдo верю в тo, что смех продлевает жизнь.


Joo, eli kaks ensimmäistä on, kuten näkyy, lainauksia. Toinen yhdeltä USA:n presidenteistä ja toinen mun lempinäyttelijältä. Molemmissa oli vaan jotaki semmosta et teki mieli ottaa ne ylös, etenki toi Tedin lausahdus :))

Viimeinen lause on venäjää (iiihana kieli, mut kielioppi on jotain ihan ka-ma-laa!) ja tarkoittaa suurempiirtein: "Minä uskon vahvasti siihen, että nauru pidentää ikää." Jep, kun on hauskaa, kaikki tuntuu olevan paremmin ja kun asiat on hyvin ei masenna ja tuntuu heti siltä et vois elää pidempään :DD

Juh, aika usein mun allekirjoitus vaihtelee, mut uskon et toi pysyy nyt jonku aikaa ^^
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #186 : Lokakuu 11, 2011, 22:16:11 »
Olen pitänyt nyt aika pitkään allekirjoituksenani tekstiä One died for power; Voldemort. One died for lost love; Snape. One greeted death like an old friend; Harry. ja sen alapuolella R.I.P. Jatkis vol. 3 (11.8.2009-2.7.2011).
Ensimmäinen kohta on peräisin kaveriltani, joka ainakin omien etsintöjeni perusteella on löytänyt sen aikanaan Facebookista. Teksti kuvastaa omanlaisiaan kolmea veljestä, Voldemortia, Severusta ja Harrya. Luettuani lauseen ensimmäisen kerran se kolahti kerralla kohdalleni ja ihastuin siihen totaalisesti. Miten nerokas ihminen on voinut olla, joka on senkin keksinyt? Sillä se on omasta mielestäni täysin totta, sillä juuri niinhän nuo kolme kuolivat. Harryn tapauksessa "kuoli" ainakin kirjojen aikana. Omalla tavallaan lause allekirjoituksena kertoo myös kuoleman varjelusten merkityksestä minulle. Minulla on vakaana aikomuksena ottaa vielä joskus varjelusten merkki tatuointina jonnekin, sillä olen vuoden aikana merkkiä ja kolmen veljeksen tarinaa pohtinut ja löytänyt siitä monia muitakin merkityksiä, jotka ovat osaltaan minulle tärkeitä.

Toinen lausahdus on kunnianosoitus elämääni suuresti vaikuttaneelle Jatkotarina, missä myös sinä saat olla mukana vol. 3 :lle, ja lausahduksen on luonut ainakin pohjaltaan Bloodie. Jatkis vol. 3 :sen kautta tutustuin ensimmäisiin vuotislaisiin kavereihini ja ystäviini. Vuoteen mahtui paljon ilon ja surun hetkiä, enkä tule koskaan unohtamaan sitä vuotta joka muutti elämäni. Jatkis vol. 3 oli hyvin merkittävässä osassa tuona aikana, joten se ansaitsee kunnianosoituksen muuallakin kuin profiilissa.

Linkit, joita olen allekirjoitukseeni ripotellut, vievät kahteen ficciini sekä kahteen blogiini (valokuvaus ja nanoilu, varsinaisen blogin linkki löytyy avan alla olevasta maapallosta). Niiden takana ei taida olla kuin pieni mainostaminen sekä allekirjoituksen elävöittäminen.


Uusien tuulien on aika puhaltaa ja niin vaihtui allekirjoitukseni. Pätkä on Nightwishin uusimmalta levyltä löytyvästä kappaleesta Song Of Myself ja kyseinen pätkä on ehkä suosikkini ylipäätään koko levyltä. Siihen kun vielä yhdistetään omana tekstinäni oleva jatko tuohon pätkään, eli Caress realism costs souls, niin ikuinen pätkä on taattu. En osaa kuvailla sitä oikeastaan sen enempää, jotenkin tuo koko pätkä vain iskee minuun niin täysin, etten osaa sitä sanoin kuvata.

Ja linkit totta kai, vievät blogeihini sekä pariin aiheeseeni (valokuvaus-topic ja vuotis-ficci). :)
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 16, 2012, 20:31:26 kirjoittanut Haltiamieli »
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa varjopoika

 • the world's only consulting detective
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: GhostPumpkin94
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #187 : Helmikuu 19, 2012, 23:46:08 »
Allekirjoitukseni vaihtelevat aina syvällisestä hauskan (lue: minun mielestäni hauskan) kautta randomiin, ja muuttelen niitä yleensä sitä mukaa kun kyllästyn edelliseen tai bongaan jonkun paremman. Tällä hetkellä allekirjoituksenani oleva "Slipt my infinitives!" tulee Peter Pan - elokuvasta kapteeni Koukun sanomana. Kiinnitin siihen vuorosanaan huomiota vasta äskettäin kun teksteissä luki outo suomennos: Voihan infinitiivi. Piti sitten katsoa se kohtaus uudestaan ja kuunnella englantia paremmin, ja tosiaan, niinhän Koukku totesi. Päätin siis alkaa itsekin kiroamaan noin. :D
You're a human after all.

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #188 : Maaliskuu 29, 2012, 21:46:09 »
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.
                  Helsinki-miitti huhtikuussa

Minun allekirjoitukseni tällä hetkellä ei ole mitenkään hätkähdyttävän syvällinen. Ei todellakaan. :D

Ensimmäisellä rivillä on ihana kuvio, jonka löysin jostakin päin nettiä, luultavasti yhdestä YouTube-kommentista. Tykkään siitä tosi paljon, koska koristeelliset ja samalla erikoiset merkit miellyttävät silmääni. Tuosta kuviosta muodostuu ikään kuin pieni kruunu. Tuo on siis mukavan juhlallinen päätös jokaiselle viestilleni.

Toinen rivi sitten. >:D Olen ikuinen stalkkeri. Ei varmasti tarvitse enempiä selityksiä. Klikkaa vain siitä ja ylläty: sinuahan minä stalkkaan. Tuo siis perustuu linkkiin, joka vie aina vuotislaisen omaan profiiliin. Monet ovat sitä kyllä säikähtäneet. Tai mistä sitä tietää, vaikka minä juuri sinua stalkkaisin?

Kolmas rivi mainostaa järjestämääni Helsinki-miittiä huhtikuussa. Hopi hopi, kaikki halukkaat ilmoittautumaan.

Sijoitin alemmat linkit allekirjoituksessani niin, että ne ovat yllä olevan kuvion keskeltä katsottuna tasaisesti molemmilla puolilla (suomeksi: keskellä). Jos ne olisivat tuossa vasemmassa reunassa, allekirjoituksestani tulisi ihan kamalan näköinen. Nyt se on hyvä. ^^
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa annips

 • siipienrepijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • But I'm just a ghost
 • Pottermore: DawnNewt14590
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #189 : Maaliskuu 31, 2012, 13:48:33 »
Oma allekirjoitukseni on
"  "Kuka hän on?" Kuunaama kysyi. "teidän ei tarvitse pelätä häntä. Hän on ystävä. Tämä mies ei puhu. Hän kirjoittaa"  "

 Se on Timothée De Fombellen kirjasta, Tobi Lolness :) Pidän kyseisestä kirjasta hyvinkin paljon. Kyseisen puhelun valitsin kai sen takia, että kirjoittaminen on ollut minulle pienestä pitäen hyvin rakas harrastus. Kyseinen mies on
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
    Lisäksi tuo puhelu koskettaa minua tosi paljon :)

En vaihda allekirjoitusta kovin usein. Olen vuotiksessa häärännyt kohta 1½ vuotta ja minulla on ollut kaksi allekirjoitusta. Toinen oli Kuoleman Varjeluksista ja nyt tämä.

Luen aina allekirjoitukset niistä viesteistä ainakin, mitkä luen muutenkin.  Muuten luen joskus allekirjoituksia, vaikken viestiä lukisikaan.

-annipsi-

Poissa Rantsu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #190 : Maaliskuu 31, 2012, 16:54:59 »
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.


Allekirjoitukseni on teoksesta Taru Sormusten Herrasta, kuten jotkut varmaan tietävätkin. Kyseessä on siis "Ei kaikki kiiltävä kultaa lie" -runo, joka kertoo Aragornista.

Olen aina pitänyt Tolkienin runoista ja tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan mainio. Tykkään yleensä laittaa allekirjoitukseen omasta mielestäni vaikuttavia sitaatteja kirjoista, lähinnä Tolkienin teoksista tai Pottereista, sillä ne ovat jääneet kai parhaiten mieleen ja vaikuttaneet eniten, vaikka vaikka mitä on tullut luettua. Tällä kertaa tuo sitaatti on siis runonpätkä.

Tykkään myös siteerata eri lyriikoita allekirjoituksissani joskus.

Mitä muiden allekirjoituksiin tulee, niin nekin tulee aina luettua, ainakin esimerkiksi. Pulinoissa. Isommissa, tiettyä aihetta pohdiskelevissa keskusteluissa päähuomio on yleensä viesteissä ja allekirjoituksia tulee välillä skipattua, mutta kyllä ne tosiaan aina jossan jotenkin silmään osuvat ja luen ne.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 20, 2012, 17:18:44 kirjoittanut Rantsu »
"Yet pity is of two kinds: one is of kinship recognised, and is near to love; the other is of difference of fortune perceived, and is near to pride."
*Tumblr
Instagram

Poissa Vampyyritar

 • Hourailevia kirjoja lukeva vampyyri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vampyyri
  • Pandemonium - Varjojen kaupungit
 • Pottermore: UnicornGalleon8000
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #191 : Huhtikuu 06, 2012, 19:58:11 »
No minun allekirjoitukseni ei ole mikään kummoinen. Vampyyrit ovat intohimoni ja kirjoja pitää lukea ainakin pari per kuukausi.
Vampires and books are all what I need for live...

Poissa Wood Nymph

 • Renegade
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Luksusloimu!
  • something worth fighting for ~ Tumblr
 • Pottermore: ScarletSun17528
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #192 : Huhtikuu 09, 2012, 12:44:23 »
Luna on aina ollut yksi mun lempihahmoista, ellei se paras sitten loppujen lopuksi. Kuoleman Varjelukset on ollut pitkään lempikirjakin Pottereista. Ja Kadonnut diadeemi on aivan loistava luku!  Siinä tulee Harryn ja Lunan yhteinen kohokohta ja Korpinkynsi tuli mulle ainakin enemmän tutuksi. Englanniksi olen tuon kirjan lukenut ja sen takia allekirjoitus nyt näyttää tuolta :D
Well then, I think the answer is that a circle has no beginning.
-Luna Lovegood, DH

Poissa Ria

 • Haaveilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: YewCharm170
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #193 : Toukokuu 20, 2012, 14:10:13 »
Tällä hetkellä olen vaihdellut vuotiksessa avaa, eläköitynyt ylläpidosta, joten pitihän sitä vielä allekirjoitus uusia.
Tällä hetkellä siellä siis komeilee:
Bateria soi, nautitaan. Sambamme Cyloxin kilpaa.
Energiaa ammennan, sykkeestä batukadan oon Roseira!

Aloitin kevällä samban meidän kaupungin sambakoulussa ja kesällä on tulossa karnevaalit Helsingissä ja tämä on meidän sambakoulumme karnevaalibiisin kertosäe. Aluksi en kappaleelle lämmennyt kamalasti, mutta kuunnellessa sitä siihen on tottunut ja alkanut tykkäämään. Alan olemaan innoissani karnevaaleista ja tästä kaikesta touhotuksesta, joten pakkohan tuo pieni värssy myös allekirjoitukseen oli sitten lisättävä.

Harvoin tulee tuota allekirjoitusta vaihteltua. Pidin todella paljon edellisestä allekirjoituksestani ja se hyvin kuvastikin minua itseäni ja omaa ajatusmaailmaani, mutta olen alkanut tähän kappaleeseen mistä se oli otettu, kyllästymään, joten oli itselleni juuri täydellinen aika vaihtaa allekirjoitusta. Ennen minulla on myös ollut linkkejä allekirjoituksessani, mutta tällä kertaa en niitä sinne halunnut laittaa, sillä allekirjoitukseni kuvastaa vain ja ainoastaan rakkautta sambaan, enkä halua sellaiseen linkitellä blogia tai omia kirjoituksiani.

Poissa Jane Eyre

 • British Hippie who never lived in Great Britain
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Maybe someday I'll find the place for me to live.
 • Pottermore: OwlSparks24145
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #194 : Toukokuu 20, 2012, 18:52:38 »
No one's gonna take me alive,
The time has come to make things right,
You and I must fight for our rights,
You and I must fight to survive.


Allekirjoituksenani on tällä hetkellä Musen biisin Knights of Cydonia lyriikkaa.. Ehkäpä siksi, että Muse on yks mun lempibändeistä, kun sillä on niin hyvät lyriikat biiseissä.. Jostain syystä juuri Knights of Cydonia on tällä hetkellä lempi Muse-biisini. Aikaisemmin se on ollut yleensä Uprising tai Bliss, mutta nyt KoC. :) Ajattelin kyllä kohta vaihtaa allekirjoitusta, vaikka johonkin Beatlesiin välillä.. :)

//Muokkasin allekirjoitusta nyt samantien, tällä kertaa lyriikkaa Beatlesin Get Back biisistä. Sweet Loretta Martin thought she was a woman, But she was another man.
All the girls around her say she's got it coming But she gets it while she can.           
 -Lennon/McCartney
  Toi on vaan jotenkin niin hullu/omituinen beatleskipaleeksi(kin) :D
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 20, 2012, 19:03:10 kirjoittanut LunaLovegood »
You put your arms around me and I'm home.

Poissa Meriadoc

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SickleFlame23606
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #195 : Toukokuu 29, 2012, 14:20:07 »
Minun oma allekirjoitukseni oli pitkään netistä löytämästäni The Midnight Sun - tekstistä, jonka Stephenie Meyer julkaisi kotisivuillaan sen jälkeen, kun joku hänen lähipiiriläisensä oli osia siitä julkaissut ilman lupaa. Teksti on siis Houkutus-kirjan alkuosa Edwardin näkökulmasta. Se jatkuu siihen saakka, että Bella ensimmäisen kerran sanoo Edwardin nimen unissaan, ja silloin Edward tajuaa jotain. Se on niin romanttista ja kaunista, että halusin jakaa sen koko maailmalle. En muista tekstiä tarkkaan, mutta suunnilleen näin se meni:
"My life was an unending, ---- midnight. So how was it possible, that the Sun was rising now, in the middle of my midnight?"
Suomeksi suunnilleen:
"Minun elämäni oli päättymätön, ---- keskiyö. Kuinka siis oli mahdollista, että aurinko nousi nyt, keskellä keskiyötäni?"

Tällä hetkellä minulla ei ole allekirjoitusta, koska kyllästyin tuohon enkä edes tiennyt, olisiko sitä saanut sinne laittaa, olisiko Steph pahastunut. En ole törmännyt mihinkään osuvaan, ja vaikka olisinkin, en ole muistanut koko allekirjoitusta.
Muiden allekirjoituksia on mukava lukea, koska ne kertovat tosi paljon henkilöstä.
Ronald Weasley
Fun, spontaneous, and loyal wins your heart. Completely lacking in pretention, you seek the guy that others might overlook but who will be totally dedicated to you alone...and will make you laugh along the way.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #196 : Toukokuu 29, 2012, 21:39:55 »
Päätin vaihtaa allekirjoitukseni pitkästä aikaa :P Edellinen oli lainaus minulle rakkaasta kappaleesta Clocks (Coldplay), ja lainauslinjalla jatketaan. Nykyinen löytyy The Avengers-elokuvan alusta, jossa Nick Fury ja Loki keskustelevat.

Loki: "I come with glad tidings, of a world made free."
Nick Fury: "Free of what?"
Loki: "Freedom. Freedom is life's great lie. Once you accept that, in your heart, you will know peace."


Valitsin kys. lainauksen leffan lukemattomien lainausten seasta, koska Loki kuuluu yhtiin all-time-suosikkihenkilöistäni ja lainaus kuvaa mielestäni hyvin elokuvan teemaa ja Lokin ajatusmaailmaa ja sen vinksahtaneisuutta, josta pääsemme seuraavaan kysymykseen: kuinka siihen päädyttiin...
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Linesca

 • Kapinasusi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Home field advantage
 • Pottermore: WalnutRain28723
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #197 : Kesäkuu 29, 2012, 22:50:51 »
Allekirjoitukseni ''Se on lampi niin ihmeellinen, ja sen pinta on niin syvänsininen, siellä rauhassa unelmoida saan, ajatuksiin kauas pois vaeltaa'' juontaa juurensa oman kouluni ja paikallisen lukion musikaaliprojektista - kesti suunnilleen koko maaliskuun, ja viimeisellä viikolla oli lähes joka päivä näytöksiä -, jossa itse olin mukana orkesterissa soittamassa oboeta. Tuo pieni lause, virke, sisältyi erääseen lauluun, joka oli mielestäni hyvin kaunis, ja laulajalla oli hyvä ääni ja sopi lauluun jne. Koska en itse soittanut kyseisen kappaleen aikana, mulla oli hyvin aikaa ja pystyin keskittymään sanoihin, ilman että piti lukea nuottia silmät sirrillään... Mutta näin. Sanoissa oli jotakin.... eääh. Jotakin kuitenkin, mikä sai mut valitsemaan juuri nämä sanat, jotka ovat mulle tällä omalla tavallaan tärkeitä. Muistan niistä aina tän musikaaliprojektin, ja se oli unohtumatonta aikaa.
Se on lampi niin ihmeellinen, ja sen pinta on niin syvänsininen, siellä rauhassa unelmoida saan, ajatuksiin kauas pois vaeltaa...

Poissa Sieppi

 • Tukintolvana
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Boldly going through space and time
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #198 : Heinäkuu 04, 2012, 17:21:34 »
Tämän hetkisen allekirjoituksen olen lainannut Doctor Wholta (kirja versiosta).
Jotenkin tuo lause huvitti minua valtavasti. :D
"There's no point in growing up if you can't be childish sometimes!"

Poissa tassuttaja

 • täydenkuun ulvoja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Sakemanni elämää!
 • Pottermore: KnightMarauder163
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #199 : Heinäkuu 06, 2012, 13:44:07 »
Nykyinen AK on: Miss you Arttu! <3 :(
Loma! Mökki! :3 Hevoset! :3


Arttu oli siis koirani, joka lopetettiin. Joten tuo pysyy siinä varmaankin toooodella kauan.

Tuo alempi teksti taas saattaa vaihtua millon vain ja siinä on milloin mitäkin.

Loma! Mökki! :3 Hevoset! :3 <--- Kunnon lomaan kuuluu mökki ja eläimet! =)
~Cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä~

http://www.sakemannielamaa.blogspot.fi/

Poissa Wippii

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SilverElm5143
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #200 : Heinäkuu 06, 2012, 14:29:59 »
Kuten allekirjoitukseni sanoo, se on lainaus HBP:stä.

Valitsin kyseisen pätkän allekirjoituksekseni, koska sen voidaan tulkita tekevän Harry/Draco -shipistä (lähestulkoon) kaanonia. Ja kyseinen shippi sattuu olemaan OTP:ni (One True Pairing). <3

Jos tuota aspektia ei oteta huomioon, on lause silti yksi sarjan parhaimmista. :D
"Harry, however, had never been less interested in Quidditch; he was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy." ~ Harry Potter and the Half-Blood Prince (UK edition), page 383.

Poissa Ninjaturtle

 • Oman elämänsä Watson
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • jedi
  • Mah Twitter
 • Pottermore: CatSkull31170
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #201 : Heinäkuu 06, 2012, 15:45:46 »
Sitaatoin Albert Einsteinia. Tullut naurahdettua useasti tälle sitaatille.
Everyone i know is reaching for the peak of the volcano.

Poissa annips

 • siipienrepijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • But I'm just a ghost
 • Pottermore: DawnNewt14590
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #202 : Heinäkuu 07, 2012, 00:30:26 »
Hmm, jospa sitä nyt päivittelisi :)

Flying word on taas tätä minun kirjoittamis-vimmaa käsittelevä allekirjoitus. Mutta surullinen totuus, on se että inspikseni on ollut muutaman kuukauden hukassa ja en ole saanut yrityksistä huolimatta mitään aikaiseksi. Ajattelin, että se on nyt sitten lomalla, ja tuo... tekstinpätkä tuli mieleeni :) Sieltä se joskus laskeutuu, kun aika on :D Olkoon lomalla ja tulkoon vahvempana takaisin (:

Poissa Salmiakki

 • Tittelitön
 • Vuotislainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #203 : Heinäkuu 07, 2012, 13:59:58 »
"Olisi kauheata, jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis", sanoo Nuuskamuikkunen Tove Janssonin kirjassa Muumipeikko ja pyrstötähti. Olen samaa mieltä, ja tuo on ehdottomasti lempilainaukseni muumeista.
"Olisi kauheata, jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis."

Poissa Ales

 • Fanficcari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 24365
  • My life, my party!
 • Pottermore: DreamFlight25004
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #204 : Heinäkuu 07, 2012, 14:12:02 »
I would fly, leave this solitude far behind
Hold you eternally close to mine
Get away from this million nights of winter
I would if I only could..


Allekirjoitukseni tulee Sturm und drangin - A million nights biisin kertosäkeestä.

Ja suomeksi toi menee jotenkin näin:

Voisin lentää, jättää tämän yksinäisyyden kauas taakse
Pitää sinua ikuisesti lähelläni
Lähteä pois näistä talven miljoonista öistä
Tekisin niin, jos vain voisin..
Hey! You just lost The Game.

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #205 : Heinäkuu 08, 2012, 17:30:13 »
AK:ni lause kuulosti vinhalta. Nappasin sen Thomas Harrisin Hannibal-kirjasta, Tri Lecterin ensimmäisestä kirjeestä Starlingille. Katsotaan nyt, miten se menettelee. Lause jatkui: Raudan ja hopean välissä. Minusta se sopii sinuun.

Poissa Queen

 • raivostuttavan positiivinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HeartBlade125
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #206 : Heinäkuu 09, 2012, 11:55:22 »
Heh, ekaa kertaa vaihdan allekirjoituksen sen jälkeen kun rekkasin tänne. :D

Elikkäs nykyinen on lainaus kaikkien aikojen parhaalta tv:ssä nähdyltä hahmolta, Sheldon Cooperilta. Jos joku ei tiedä niin The Big Bang Theorysta siis kyse tai suomalaisittain 'Rillit huurussa' (mikä on muuten ihan kauhian tylsä suomennos :D). Jep ja kyseinen lainaus on mielestäni hauska ja parhaimmistoa Sheldonin mahtavista kommenteista. ^^

"I'm not crazy, my mother had me tested."
I'm not crazy, my mother had me tested.

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #207 : Heinäkuu 22, 2012, 21:39:43 »
Nykyinen allekirjoitukseni on rakkaan Sam Gamgin kuuluisa lausahdus: "Don't go where I can't follow." Sam ja Frodo ovat minulle kaksi rakasta hahmoa ja tuo lausahdus sopii hyvin kaikkeen siihen mitä rakastan ystävyydessä ja siitä kertovissa tarinoissa. Se putkahti mieleeni tänään, itseasiassa vain hetki sitten, enkä voinut vastustaa kiusausta lisätä sitä allekirjoitukseeni.

Poissa Undef

 • Allons-y!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: FangMahogany16903
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #208 : Heinäkuu 22, 2012, 22:24:37 »
Eipä tässä sen kummempaa tarinaa ole kuin että luin tämän lauseen juuri kirjasta ja se oli juuri sellainen Dumbledoremainen viisaus.
"Kerro liikkeillä tanssijan: minä rakastan, minä välitän vieläkin.
 Kerro maailmassa näytelmän: minä ymmärrän, minä kutsun sielläkin."

Poissa Kami

 • Nuoriherra
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • deviantART
 • Pottermore: BatNimbus906
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #209 : Heinäkuu 24, 2012, 02:19:18 »
Mun allekirjoitus ("Much more running about with bangaa at my heels and I'm apt to give up sky pirating altogether.") tulee Final Fantasy XII-pelistä. Balthierin kommentit ovat aina loistavia, mutta tämä onnistuu naurattamaan joka kerta sitä kohtaa pelatessa, ja ajattelin että näin ikimuistoinen hetki pelistä pitää ikuistaa allekirjoitukseen. Ja tuskin tulen vaihtamaan allekirjoitustani moneen, moneen vuoteen, koska en pidä sitä niin tärkeänä juttuna. Eli Balthier saa levittää sanomaansa vielä pitkän aikaa :D
"Much more running about with bangaa at my heels and I'm apt to give up sky pirating altogether."

Poissa goldensnitch

 • Sadetonna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Action!
 • Pottermore: HeartPotion15680
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #210 : Heinäkuu 25, 2012, 17:17:11 »
Minun tämänhetkinen allekirjoitukseni "Äläkä saata minua kiusaukseen, löydän sinne kyllä itsekin" on Josh Billingsin (1800-luvun toiseksi tunnetuin Yhdysvaltalainen huumorikirjailija) lausahdus ja löysin sen Häijyjen ajatuksien kirjasta :P Kirjassa oli paljon enimmäkseen humoristisia ajatuksia, joista muutama löytyy myös profiilistani.
Have you found Jesus yet?
- I didn't know I was supposed to be looking for him, sir.

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #211 : Heinäkuu 30, 2012, 17:24:24 »
Lainasin allekirjoituksen kirjasta Mustemaailma (kirjoittanut Cornelia Funke). Se kolahti koska sopii tähän vuodenaikaan: päivät on tyyniä, mutta öisin salamoi.

Poissa Undef

 • Allons-y!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: FangMahogany16903
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #212 : Heinäkuu 31, 2012, 20:33:28 »
Uuden allekirjoitukseni sanat ovat peräisin laulusta "Laula ihmisille". Kyseistä laulua tuli laulettua aika paljon rippileirillä ja mun mielestä se on aika hieno laulu. Muistin äsken sen laulun ja olihan siitä pakko laittaa pätkä tänne Vuotikseen.
"Kerro liikkeillä tanssijan: minä rakastan, minä välitän vieläkin.
 Kerro maailmassa näytelmän: minä ymmärrän, minä kutsun sielläkin."

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #213 : Elokuu 03, 2012, 23:33:00 »
AK: Emily Dickinson, Lost. Jotenkin lunamainen lausahdus. Lukiessani sen näen edessäni sameat siniset silmät, jotka tuijottavat ylös päin. Luikurimaista, öistä ja yöperhosia yövaloissa.

EDIT: Päivitetty. Nuo nykyiset replat on Mr. Merlinistä. Tykkäsin tosi paljon tuosta edellisesti ak:stani, mutta en ole sellaista juurtuvaa tyyppiä joka haluaa näyttää samaa naamaa koko ajan. Itseasiassa pieni muutos silloin tällöin tekee hyvää.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 28, 2012, 18:28:48 kirjoittanut Prosper »

Poissa Jarppa

 • Pokemon Trainer
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #214 : Elokuu 03, 2012, 23:45:37 »
Minun allekirjotus tulee Disturbedin Inside The Fire biisistä en tiedä miksi sen olen valinnut kai se johtuu ihan siitä että tykkään niin paljon siitä biisistä ja toi kohta on jäänyt niin hyvin päähän siitä että on pakko pistää se näkyville :D
She's just another lost soul, about to be mine again

Poissa ghostie

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DFTBA
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #215 : Tammikuu 26, 2013, 00:32:24 »
Allekirjoitukseni on yhdestä wrock biisistä ja minusta se on hauska lause ja kuvastaa Potter riippuvuuttani.
Sen alla lukee kuinka kauan tätä riippuvuutta on kestänyt.
Tulen sitten muoksimaan jos jaksan joskus muokata siihen jostain ei Potteriin liittyvästä biisistä tai kirjasta minuun uponneen lauseen.
"'Cause I need Harry Potter like a grindylow needs water"
11 years and counting ♥

Poissa Soul Spirit

 • Silli
 • Vuotislainen
 • Herra merirosvokapteeni-ninja-salamurhaaja Kenway
  • Warrior Cats RPG
 • Pottermore: Silagul
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #216 : Heinäkuu 22, 2014, 19:01:47 »
"Our path through life is not always the path we choose. Sometimes our paths are chosen for us... and it is our destiny follow it. Wherever it may lead."

Omassa allekirjoituksessani lukeekin, mistä se on otettu ja kuka noin sanoo. Tässäkin näkee taas, miten pidän The Legend of Spyrosta. En tiedä täysin varmasti, miksi valitsin kaikista kivan kuuloisista lausahduksista juuri tuon. Jotenkin vain tuntui, että pitäisi kirjoittaa jotakin tuollaista sen hetkisen elämäntilanteeni vuoksi. Myös profiilikuvani alla lukeva teksti "... live to fight another day..." on otettu TLoS-sarjasta, vieläpä samasta pelistä ja saman hahmon - The Chronicler -lohikäärmeen - suusta, vaikka lause onkin katkaistu. Lause kuuluisi oikeasti kokonaisuudessaan:"To ride out this storm... where you will be safe. And live to fight another day..." Olin sen kirjoittaessani jotenkin niin väsynyt opiskeluun ja oikeastaan kaikkeen muuhunkin perhettäni myöten, että mietin, viitsisinkö jatkaa enää ollenkaan. Olin ehkä jopa masentunut, joten halusin kirjoittaa jotakin, joka rohkaisisi ja vahvistaisi minua. Tekstithän voi jokainen toki tulkita omalla tavallaan, mutta minulle on noilla sanoilla on myönteinen merkitys. Ei siinä sen kummempaa tarinaa olekaan. :)
Tykkään lueskella muiden allekirjoituksia, koska nekin ovat useimmiten kivoja ja/tai muuten hienoja, vaikka en tietäisikään, mihin ne liittyvät.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 11, 2014, 20:21:24 kirjoittanut Soul Spirit »
The darkness descends on quiet earth,
the night cannot know how much it's worth
Inspiring the shadows with fading
And horizon with ending

Poissa aislin

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #217 : Elokuu 14, 2014, 15:20:57 »
Oma allekirjoitukseni "Here you leave today and enter the world of Yesterday, Tomorrow and Fantasy" löytyy Disneylandistä Kaliforniasta Anaheimista.

Olin koko ikäni vannoutuneena Disney-tyttönä unelmoinut pääseväni seuraamaan Walt Disneyn jalanjälkiä ja vierailemaan tuossa ihanassa unelmien ja taian maailmassa. Vihdoinkin vaihto-oppilasvuotenani Yhdysvalloissa sain mahdollisuuden päästä käymään puistossa ja astuessani sisään, näin tämän ihanan kyltin portin yläpuolella, joka lupasi näin.

Tämä allekirjoitus on palvellut minua hyvin myös loftiksessa ja finfanfunissa.
"Here you leave today and enter the world of Yesterday, Tomorrow and Fantasy"

Paikalla AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #218 : Elokuu 23, 2014, 19:06:53 »
Onko todella niin että olen kirjoittanut tänne viimeksi vuonna 2011. o.O Mä kun pelkäsin spämmineeni tänne liikaakin. Ehkä siis voin hyvällä omalla tunnolla nakata tänne taas viestin, vaikka niitä taitaa olla jo muutama... Tämän hetken allekirjotus näyttää tältä:

Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Ensimmäisenä Tylypahkan tunnuslause, suomennettuna 'Älä koskaan kutita nukkuvaa lohikäärmettä.' Ihan jo siksi että Potter. <3 Ja onhan tuo hieno lause. Seuraavana Murphyn laki, koska se pitää paikkansa. Onneksi ei sentään ihan aina, mutta kuitenkin jossain vaiheessa asia menee pieleen jos se on mahdollista. Elämänfilosofiani. ;) Ja viimeisenä pätkä Apulannan sanoitusta. Ensinnäkin rakkauteni Apulantaan takia. <3 Toisekseen koska tuo on hienosta kappaleesta hieno sanoitus. Ja kolmanneksi koska Apulannan musiikki on mulle (viihteen lisäksi) tuota. :) Ne sanoitukset voi olla aika mystisiä, mutta niistä on mahdollista löytää sanoman. Joko sen mitä Toni on tarkoittanutkin tai sitten ihan toisenlaisen, mikä aukenee omien kokemusten pohjalta. Ja yleensä ne aukeavatkin omien kokemusten kautta parhaiten ja terapeuttisimmin.
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Chilisuklaa

 • Moony Cullen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I ᒪOᐯᕮ ᗪᗩYᔕ ᗯᕼᕮᑎ ᗰY OᑎᒪY ᑭᖇOᗷᒪᕮᗰ Iᔕ Tᕮᗩ Oᖇ ᑕOᖴᖴᕮᕮ
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #219 : Marraskuu 10, 2014, 16:11:01 »
Oma allekirjoitukseni... Niin, tällä hetkellä se on
Why was I born a muggle?
-N:o 62442

Yhdistelin tuossa kysymyksen, jota olen jo kaauan hokenut, ja lempi numerosarjani, taikaministeriön puhelinnumeron. Minusta on kiva lukea muiden allekirjoituksia :).
Live your dream, before the nightmares come!

Poissa Kaminski

 • Vuotislainen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #220 : Joulukuu 01, 2014, 20:02:27 »
minusta tulee isona käkkärämänty
Löysin lopultakin vastauksen kysymykseen, johon en ole koskaan osannut vastata. Pitihän se ikuistaa allekirjoitukseen. Miksikö pienillä kirjaimilla? No siksi, etten ole mikään kapitalisti! Miten paljon voikaan kirjainkoko ihmisestä kertoa!
Ja sitten on linkki mystiseen kirjoituspiiriimme.

Poissa Sakura

 • Sudenmorsian
 • Vuotislainen
 • 私は悪魔で執事ですから。
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #221 : Joulukuu 01, 2014, 22:34:37 »
Mie olen jotenkin kiintynyt omaan allekirjotukseeni, jossa tosiaan ainakin tällä hetkellä lukee "If this is to end in fire, then we will all burn together".
Tämähän on siis Ed Sheeranin I See Fire -kappaleesta, Hobitti-elokuvasta ja on jostain syystä saanut itselleni aivan älyttömän suuren merkityksen. Tää lause pitää sisällään niin paljon ja onkin ehkä merkityksellisimpiä quoteja, johon oon pitkiin aikoihin törmännyt. Lisäks tykkään Hobitti-elokuvista vähän liikaakin kuten myös muusta Tolkienin tuotantoon liittyvästä, joten tuntui aika luontevalta laittaa joku aiheeseen sopiva itselle merkityksellinen line allekirjoitukseenkin. :)

Allekirjotukset on muutenkin mulle tärkeitä - ei ehkä siinä mielessä, että lukisin niitä mitenkään kauheesti, mutta allekirjotuksen valitseminen on aina pitkällinen ja aika tarkka prosessi :D En tiedä miks, mutta oon perfektionisti vähän siinäkin mielessä, että allekirjotuksen on oltava just oikein, jotta voisin olla siihen tyytyväinen. Ja mikäli kyseisellä allekirjotuksella on vielä itselle joku merkitys, niin aina parempi. Ja ainakin itselle koko profiili on tapa ilmasta persoonallisuutta, valitsen aika usein allekirjotuksia jotka kuvaa mua itseäni jollain tavalla - vaikka varsin usein allekirjotusten merkitys itselle valkenee vasta jälkikäteen, kun sitä on tuijottanut tai alkaa miettiä. Tänkin allekirjotuksen kohdalla se oli alkuun vaan kiva lainaus, nykyään se on edelleen kiva lainaus, mutta samalla merkityksellinen.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 01, 2014, 22:38:19 kirjoittanut Sakura »
信じることさ必ず最後に愛は勝つ。
You've gotta believe that one day love will win.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #222 : Joulukuu 16, 2014, 21:47:07 »
Tulin pitkästä aikaa vierailemaan Vuotiksessa ja päätin vaihtaa samalla profiilini ja samalla allekirjoitukseni ilmettä. Tällä hetkellä allekirjoitukseni on sanasta sanaan Musen kappaleen Unsustainable lyriikoista:

In an isolated system the entropy can only increase. A species set on endless growth is unsustainable.

Kappale on Musen albumilta the 2nd Law, jolla viitataan termodynamiikan toiseen lakiin. Sen mukaan suljetun järjestelmän entropia eli epäjärjestys kasvaa, mikäli ulkopuoliset voimat eivät vaikuta järjestelmässä. Tämä aiheuttaa sen, että järjestelmä pyrkii jatkuvaan tasapainotilaan, esimerkiksi kahvikuppi viilenee huoneenlämpöiseksi. Pitkällä aikaskaalalla tämä aiheuttaa sen, että universumi pyrkii jatkuvasti kohti suurinta epäjärjestyksen tilaa ja käytössämme oleva energia vähenee.

Valitsin kyseisen lainauksen siksi, että se kuvastaa mielestäni hyvin tämänhetkistä maailman tilaa. Elämme maailmassa, jossa raha ratkaisee ja pyrimme jatkuvaan taloudelliseen kasvuun. Käytämme luonnonvaroja yli omien rajojemme, eikä tulevilla sukupolvilla ole enää samoja mahdollisuuksia elää samalla tavalla kuin meillä, sillä heillä on käytössään vähemmän energiaa kuin meillä. Mikäli jatkamme elämistä yli varojemme, se kostautuu jossakin vaiheessa, sillä jokaisella lajilla on biologinen kapasiteettinsa, joka ei voi ylittää ekosysteemin sietokykyä. Ympäristötieteiden opiskelijana tämä on minulle tärkeää tiedostaa. Toiveenani olisi, että jonain päivänä ainakin suurin osa ihmisistä oivaltaisi saman ja alkaisimme elää kestävien elämäntapojen mukaan.

Ja totta kai, Musen 2nd Law-albumi on yksi musikaalisesti hienoimpia teoksia koskaan. Sanaa "entropy" olen myös käyttänyt linkkinä tumblr-blogiini, joka on aika sujuvaa, koska se on varsinainen kaaoksen tyyssija. :D
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Chilisuklaa

 • Moony Cullen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I ᒪOᐯᕮ ᗪᗩYᔕ ᗯᕼᕮᑎ ᗰY OᑎᒪY ᑭᖇOᗷᒪᕮᗰ Iᔕ Tᕮᗩ Oᖇ ᑕOᖴᖴᕮᕮ
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #223 : Joulukuu 18, 2014, 16:42:34 »
Why was I born a muggle? -n:o 62442
Dreams, memories, secrets...
Kumkvatteja äidin oomme kaikki


Tuo alku, Why was I born a muggle? (Miksi synnyin jästiksi) tuli vain mieleen, sillä se vain on niin totta.

-n:o 62442 elikkäs taikaministeriön puhelinnumero, sisältää kaikki lempinumeroni, 2, 4 & 6

Dreams, memories, secrets... (unelmia, muistoja, salaisuuksia) kuvaa hyvin luonnettani, sillä olen haaveilevaa tyyppiä. Tuo lausahdus tuli vastaan kait jossain kirjassa, ja se on siitä lähtien kulkenut mukana.

Kumkvatteja äidin oomme kaikki... En edes tiedä, mistä tuo tuli... :)
Live your dream, before the nightmares come!

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #224 : Tammikuu 04, 2015, 18:57:48 »
Oma allekirjoitukseni tulee Taru Sormusten Herrasta-leffasta <3
Vanhaa tietoa, nykyinen allekirjoitukseni kertoo lähinnä, että en ole koulun takia
kovin pitkään paikalla. :)
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Kaistapää

 • Pöllölän siivooja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Frettein kanssa matkaan jo käyn
 • Pottermore: AurorBat15224
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #225 : Tammikuu 09, 2015, 19:28:38 »
Kaistapää ei tunnistaisi vitsiä vaikka se tanssisi hänen edessään ilkosillaan ja Dobbyn pannumyssy päässään.

"Minäkin tykkäsin kokouksista", Luna sanoi seesteisesti.
"Ihan kuin olisi ollut ystäviä."Eka osa oli vaan niin paras, mutta en niinkään pidä Percystä, länttäsin oman nimeni siihen. Tuo tuli myös siitä, että tämä, miksi sen laitoin, ei ole kenenkään mielestä kovin hyvä vitsi, mutta minusta se on, joten siksi Kaistapää ei unnista vitsejä.

Toinen osa, Luna on lempihahmoni, JUURI TUON OSAN TAKIA!!! Siis se on vaan niin symppis hahmo, juuri siksi, kun hän osaa kertoa asiat juuri niinkuin ne ovat, ja ihan suoraan. Tekee mieli huutaa "Luna, olen sinun ystäväsi, tulen aina olemaankin!"
Kaistapää ei tunnistaisi vitsiä vaikka se tanssisi hänen edessään ilkosillaan ja Dobbyn pannumyssy päässään.

"Minäkin tykkäsin kokouksista", Luna sanoi seesteisesti.
"Ihan kuin olisi ollut ystäviä."

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #226 : Tammikuu 09, 2015, 19:41:50 »
Miullahan se on Pottereista allekirjoitus, kuten alla mainitsenkin. Dumbledoren kuuluisa lausahdus.
Koen, että miun allekirjoituksen kuuluu olla jollain lailla Pottereihin liittyvä, ja kun Dumbledore on yksi sarjan hienoimmista hahmoista, hänen lausahduksensa päätyi sitten allekirjoitukseksi.
Eipä tuolla sen syvällisempää merkitystä oo.. : )
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Soul Spirit

 • Silli
 • Vuotislainen
 • Herra merirosvokapteeni-ninja-salamurhaaja Kenway
  • Warrior Cats RPG
 • Pottermore: Silagul
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #227 : Kesäkuu 16, 2015, 17:16:02 »
"Hi dreh ni orin mindok un vun, dreh hi? Grik pahlok, wah krilon kuz fah hinmaar faan do Dovah."

Vanha allekirjoitukseni on ehtinyt jo pariin otteeseen vaihtua. Nykyinen liittyy peliin nimeltä Skyrim. Oikeasti tämä teksti on sanottu englanniksi, mutta olen kääntänyt sen dovahzuliksi - lohikäärmeiden kielelle. Alkuperäinen kuuluu: "You do not even know our tongue, do you? Such arrogance, to dare take for yourself the name of Dovah."
Dovah on dovahzulia ja tarkoittaa lohikäärmettä.
Valitsin tämän siksi, koska sen ymmärtäisivät ilman tätä selitystä vain ne, jotka osaavat dovahzulia. Käytin käännökseen apuna The Elder Scrolls wikin lohikäärmeiden kielestä kertovaa sivua ja Thuum.org:ia.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 17, 2015, 15:27:12 kirjoittanut Soul Spirit »
The darkness descends on quiet earth,
the night cannot know how much it's worth
Inspiring the shadows with fading
And horizon with ending

Poissa My Name Is

 • V.I.P-tasoa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #228 : Kesäkuu 17, 2015, 00:08:36 »
Tällä hetkellä allekirjoirjoitukseni on Albus Dumbledoren yksi niistä kuolemattomista lauseista:
"Sitruunatoffeeta. Se on eräänlaista jästien makeista, josta minä pidän kovasti."
Miksikö valitsin tämän? Pidän Albus Dumbledoresta hahmona. Niin outo ja omaperäinen, mutta kuitenkin viisas ja ystävällinen. Toinen syy on se, että sillä kuvastan, että olen HP-fani, halusitte sitä tai ette.
Toistaiseksi epäsäännöllisen säännöllisesti täällä käyvä, en vastaa poissaoloista.

Poissa Sinead

 • Lahna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Tylypahka AM
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Allekirjoitukset (vol 3)
« Vastaus #229 : Kesäkuu 17, 2015, 18:27:21 »
"Jotta pääsisi perille, on eksyttävä tieltä."

Allekirjoitukseni on pieni osa Tommy Tabermannin runoa. Keksin Tabermannin runot pari vuotta sitten ja olin ihan myyty, vaikken ole innostunut oikein koskaan runoista. Tabermannin runoissa on vain jotain tosi hienoa ja syvää. En tietenkään pidä ihan kaikista runoista, mutta ne joista pidän, kolahtavat kyllä kovaa. Samaan aikaan  kun löysin runot, olin lähdössä vaihto-opiskeluun Japaniin, eli olin "eksymässä tieltä".
Perille tässä elämässä ei pääse koskaan.

Tässä vielä koko runo taustoittamaan allekirjoitustani:

"Jotta pääsisi perille
on eksyttävä tieltä
Joka pääsee perille
oppii
että hetken kuluttua
on taas jatkettava matkaa
Joka ei koskaan
putoa raiteilta
ja mene rikki
jatkaa aina samaa rataa
ja on turvassa
suurelta murheelta
ja suurelta onnelta."

- Tommy Tabermann
Jotta pääsisi perille, on eksyttävä tieltä.