Kirjoittaja Aihe: Maksulliset tv-kanavat  (Luettu 9750 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Gloria

 • Ankeuttaja
Maksulliset tv-kanavat
« : Marraskuu 12, 2006, 18:37:06 »
Tuli mieleeni tässä, että näkyvätkö teidän taloudessanne maksulliset tv-kanavat esim. Canal+ tai TV 1000?

Asia tuli mieleeni, nyt kun on sellainen viikonloppu ollut, että nuo maksulliset kanavat ovat ilmaiseksi näkyneet.

Ovatko ne mielestänne turhia vai tarpeellisia?

Itse en osaa siihen sanoa mitään. Periaatteessa tulen toimeen ihan, kun näkyy 1, 2, 3, 4 ja Subtv. Ja ne "perus" kanavat. Mutta olisihan se kätevä vaa pistää joku leffa kanava ja rentoutua, vaikka 6 aamuyöstä. :D

Poissa Rain Wild

 • Kissankorkuinen
 • Vuotislainen
 • Ähäkutti!
Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #1 : Marraskuu 12, 2006, 18:47:53 »
Meillä on kotona perinteisesti näkynyt Canalit niin kauan kuin muistan (jo niistä ammoisista FilmNetin ajoista...), mutta nyt kun 'me kakarat' ollaan muutettu pois, poistettiin tuo Canal paketista.

Itse en enää muutamaan vuoteen juurikaan katsonut elokuvia Canalilta, mutta sarjoja seurasin senkin edestä! Mullan alla, South Park, Monk, Rome, Kingdom Hospital, House M.D. - kaikki nämä on tullut nähtyä taivaskanavilta. Samoin jalkapalloa tuli seurattua, Serie A:ta ja Valioliigaa. Ja nythän Canal näyttää myös Suomen maajoukkueen pelejä, samoin kuin jääkiekon SM-liigaa. Eli jos urheilu tai laatusarjat kiinnostavat, niin Canal on ehdoton.

Kanavapakettiin suosittelisin lisäksi Discovery Channelia jo pelkästään Mythbustersin vuoksi. Lisäksi DC näyttää yleensä loistavia dokumenttisarjoja sekä American Chopperia, joka on hassun hauska sarja, vaikka moottoripyörät eivät kiinnostaisikaan.
Permission to shout "Bravo" at an annoyingly loud volume, sir? | Would you mind holding my metaphor for a second?

Poissa atex

 • Vuotislainen
Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #2 : Marraskuu 12, 2006, 19:15:11 »
...eipä täällä näy. Täytyy tosin  hommata MAX että näkee formulat suorana. Onnistuvat siirtämään sen kolmoselta maksulliselle kanavalle.  No kaippa sillä saa kerättyä ihmisiltä rahaa.  Tarttee sitten vielä hommata digikortti tietokoneeseen että se MAX yleensäkkin näkyy. Taitaa nämä digikortit olla vielä sellaisia "hikikortteja" kun niitä asennetaan pitkään ja hartaasti että tekstityskin sattuisi  vielä näkymään.
No ehkä Joulun pyhinä tulee suoritettua tämä harras toimitus eli digikortin  asennus, ajurin päivitys , kortin asennus uudestaan, hermojen leppuutus, kinkun syönti, ajurin asennus uudelleen jne.  Näihän siinä taitaa käydä.

Uuvat

 • Ankeuttaja
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #3 : Helmikuu 25, 2007, 21:37:13 »
Meillä ei ole koskaan ollut maksullisia kanavia...maksaa liikaa :/

Vähän aikaa sitten, digiboxin oston yhteydessä, näkyi viikon verran kaikki Canalit ja TV1000:t. En ehtinyt kuitenkaan kuin pari leffaa katsoa, luulin nimittäin että kanavat olisivat näkyneet kauemmin...arvatkaa harmittiko kun katsoin että oi! tuon leffan halusinkin nähdä! ja sitten näkyikin enää peruskanavat...

*Huokaus*

Mutta kyllä nuo peruskanavat riittää. Vaikka nyt näkyykin myös jotain digikanavia.

makkara

 • Ankeuttaja
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #4 : Huhtikuu 30, 2007, 14:44:59 »
Meillä on tuo MTV3 kanavapaketti. Eipä siitä paljoa iloa minulle ole ollut, huonot elokuvat ja formulat eivät ole pahemmin koskaan kiinostaneet.  Faktaa katson joskus tylsyyteeni. Tuo kanavapaketti taidettiin ostaa ihan sen takia, että isä näkisi formulat. Canal + olisi kyllä ihan kiva ja ehkä se otetaankin. 

Poissa Kamtsatka

 • lahna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ErisedSpell61
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #5 : Huhtikuu 30, 2007, 15:37:12 »
Meillä ei näy maksullisia TV-kanavia, enkä henkilökohtaisesti niitä tarvitsisikaan välttämättä. Kaapeli- ja digikanavat riittävät, sillä en katso televisiota kovin paljon. Jos saisin mitä tahansa kanavia ilmaiseksi loppuiäkseni, niin en varmaankaan hankkisi meille kuin Discovery-kanavat, Animal Planetin, National Geographic Channel:in, BBC:n, MTV3 Faktan ja Disney-kanavat, enkä siltikään istuisi TV:n ääressä sen enempää, kuin nytkään. Todennäköisesti unohtaisin aina kaikki hyvät ohjelmat.
Äiti tietää - ja apteekki auttaa.

Poissa Damien

 • greatest hit
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • erinomainen ihmislapsi
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #6 : Toukokuu 01, 2007, 15:21:40 »
Eipä näy meidän taloudessa ei. Ihan hyvin ollaan tähän mennessä pärjätty ihan peruskanavilla (analogiset + digikanavat) eikä ole mitään hätää tullut. Ainakaan tuota MTV3n pakettia en kaipaa, sillä formulat ei kiinnosta ja eikä huonot elokuvatkaan kiinnosta (mitä nyt on lehdistä välillä katsonut niin ei siellä tosiaankaan näytetä pahemmin elokuvia jotka minua kiinnostais). Jos Fakta olisi yhtään Discover Channelin kaltainen (näytettäisiin muutakin kuin pelkkiä uutisia ym. Sellaisiakin ohjelmia jotka kiinnostavat nuoria esimeriksi mythbusters ja american chopper) niin sitten voisi ehkä sitä seurata silloin kun on tylsää.

Mutta tuo Canal+ olisi kieltämättä ihan mukava omata. Ihan vain senkin takia että sitten ei tarvitsisi seurata NHLää pelkän tekstiteeveen kautta, ja fanittaa Manchester Unitedia näkemättä melkein yhtään peliä.

Ainoa mitä minä nyt vakavasti kaipaisin normikanavien seuraksi, olisi MTV mutta kun typerät sedät on päättäneet että se näkyy vain kaapelissa...
23 seconds on the floor Is all (s)he needs, And not a minute more

Poissa Howler

 • "Räyhääjä"
 • Vuotislainen
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #7 : Toukokuu 18, 2007, 23:10:04 »
Meillä on olohuoneessa MTV3 kanavapaketti ilman "Fakta" kanavaa (mikä harmittaa minua suunnattomasti), ja yläkerrassa oli Canal+ tutustumisjuttu joskus vähän aikaa sitten. Maksullisissa kanavissa on ihan jees ohjelmaa (Canalilla menee esim. Housen kolmas tuotantokausi nyt), mutta toisaalta esim 10 e kuussa ohjelmasta josta tulee uusi jakso kerran viikossa on aika paljon minusta. Eli en ole oikein maksullisten kanavien puolella.

Niin ja, tuo MTV3 kanavapaketti tuli taloon siksi, että isukki voi katsoa F1:set x'D Että, meneepä siinäkin rahat ns. hukkaan kyllä. :/

Ashtyn

 • Ankeuttaja
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #8 : Kesäkuu 02, 2007, 21:14:42 »
Meillä on tuo.. no jokatapauksessa siinä on max, junior ja leffakanava. Joskus se ei toimi, ja pitää oottaa digiboxin johto irti seinästä vähäks aikaa.

Poissa atex

 • Vuotislainen
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #9 : Kesäkuu 20, 2007, 23:00:59 »
Täällä alkoi keväällä näkyä myös leffa MAXin ja juniorin lisäksi. Voi vaatia kanavien uudelleen virittämisen.

Poissa Tinde

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #10 : Heinäkuu 09, 2007, 09:05:19 »
Meillä on antenniin sopiva mtv+ toiminta, mutta uskallan väittää, että ne on jo antenni palveluihinkin lisänyt leffa kanavan ainakin.Minusta mtv+ kanavilta ei edes tule mitään erikoista ohjelmaa.Eikä minusta ole kovin järkevää sitä hankkia jonkun tietyn ohjelman takia ja näkeehän ne Formulat sitten vähän myöhemminkin jos oikeasti kiinnostaa.
Mitä olen katosun leffa kanavan tarjontaa ei kovin hääviltä näytä.Kaikki ovat nimellisesti niin outoja, että tiedä jaksaisko ees ruveta kattelee minkälaisia ne on.

Canalilta sen sijaan jotain vois löytyä.Hyviä elokuvia sentään näytetään ja onhan siinä disneykin, mutta näkyykö nuo kaikki canalin kanavat yhellä kortilla?
"There's something beautiful inside you".

Uupikka

 • Ankeuttaja
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #11 : Heinäkuu 10, 2007, 20:54:37 »
Kun saatiin digiboksi silloin jokunen vuosi sitten, niin tuli tutustuttua noihin maksullisiin kanaviin ja lopulta tilattua jonkinlainen paketti, johon kuului erilaisia piirretyille kuuluvia kanavia (mm. disney channel), elokuvakanava showtime, erilaisia urheilukanavia, national geography hommelit yms. Mukavahan niitä oli katsella, mutta kun perheessä asuu semmoinen alle viiden vuoden ikäinen pikkuveli, ja vain yksi telkkari, oli joka päivä sellaista hampaiden kiristystä, kun veli halusi katsella disney-ohjelmia monta tuntia putkeen. Homma alkoi riistäytyä siltä puolin käsistä, ja porukat katkaisivat ko. paketin heti, kun se oli mahdollista.
Myöhemmin oli jonkin aikaa myös nämä Canal+ kanavat, joista tuli katsottua useampi hyvä elokuva, ja seurattua jotain sarjoja. Mutta aika kalliiksi sellainen tuli, eikä tällä hetkellä näy mitään erikoisia kanavia. Ainoastaan 1,2,3,4,sub,voice,mtv yms. jotain deutche tv:tä tms. Ja hyvin noilla pärjää, ei siinä mitään. :)

Poissa meppu

 • Miss Impossible
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Niin sanottu elämäni...
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #12 : Heinäkuu 14, 2007, 17:06:29 »
Maksullisia tv-kanavia on tullut katsottua enemmän ja vähemmän viimeiset viisi ja puoli vuotta, eli siitä asti kun muutin kultani luokse. Ensimmäiset puoli vuotta kanavat tulivat sateliittia pitkin, sillä taloyhtiö jossa asuimme, ei ollut muuta mahdollisuutta. Muutettuamme tähän nykyiseen asuntoon, hankimme kaapeliboksin ja kaapelikortin ja kaikki muut kanavapaketit paitsi Viasatin. Ja kun pari vuotta sitten vaihdoimme kaapeliboksin digiboxiin, tuli muutos kanavapaketteihin. Eli tällä hetkellä meillä on seuraavat kanavapaketit, Soneran tarjoamana: Canal+ ja Super. Tuon superin avulla näkee mm. Disney Channelin, Animal Planetin, Discovery-kanavat, ja kaikkea muuta mukavaa. Canal+ taas tuo useita elokuvia päivittäin ruutuun.

Kaikista eniten noista maksullisista kanavista tulee katsottua Disney Channelia, Discoverya ja Canaleita.
~*For in dreams, we enter a world that is entirely our own.
Let them swim in the deepest ocean or glide over the highest cloud.*~

Poissa Derik

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • awww, autoautoauto.
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #13 : Elokuu 18, 2007, 20:22:21 »
Meiltä löytyy tuo Viasatin kultapaketti, joka sisältää siis TV1000 kaikki nämä kanavat, Disney Channelit, sun muut.
Otimme erikseen vielä nämä MTV3 lisäkanavat, (Max, fakta, leffa, juniori) oikeastaan ihan vain formuloita varten.
I saw paradise, peace, no more lies. Crestfallen soul, rest for this night..
Kazzu -> Derik

Levollinen

 • Ankeuttaja
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #14 : Syyskuu 04, 2007, 15:04:28 »
3 kuukautta oli se PlusTV:n katselukortti ja enimmäkseen tuli MAXilta katottua Formuloita ja Top Gearia.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #15 : Syyskuu 30, 2007, 18:22:15 »
Iskällä on nyt ollut reilun vuoden sateellitti lautas-antenni. Meillä on siihen joku perus canal-paketti.  Kuitenkin siis näkyy jotain lähemmäs sata kanavaa. Sisältää canal+ kanavat, pari muuta elokuva kanavaa, disneyn kanavat, muutama muu lastenkanava, pari urheilukanavaa, muutama "luonto-kanava".... Sellaisia, jotka siis periaatteessa ovat maksullisia.

Olihan se aluksi hienoa, mutta ei niiltä kanavilta oikeastaan ikinä tule mitään. Ne toistavat samoja elokuvia päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen. On äärimmäisen turhauttavaa selata läpi kaikki kanavat vain huomataksene, että ei sieltä TV:stä oikeasti mitään tule. Eli oma mielipiteeni tälläisen käytön jälkeen on, että ne ovat aika turhia. ne ohjelmat/elokuvat, joita haluaisi katsoa tulevat yleensä arkisin,öisin. Eli mahdollisimman huonoon aikaan. Minulle ainakin riittää vastaisuudessa ne ilmaiset viikonloput ja vastaavat.

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Linnea

 • Vuotislainen
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #16 : Lokakuu 21, 2007, 13:23:35 »
Eipä meidän taloudessa ole mitään kanavapakettia nähty, eikä tulla koskaan näkemäänkään. Kuten monet ovat jo todenneet se maksaa liikaa. Televisiolupa itsessään on jo riittävän suuri hinta, että ei siihen tarvitse enää ylimääräisiä menoja.

Aina joskus on tullut katseltua ohjelmaoppaasta mitä maksullisilta kanavilta tulee. Ja niinhän se on, että aika vähän sieltä löytyy edes mitään katsomisen arvoista. Samat dokumentit näytetään moneen kertaan ja sama juttu leffojen kanssa. Tein kerron pikaisen laskelman, että montako kertaa viikossa sama leffa tulee yhdeltä kanavalta. Siinä huomasi, että ei niitä leffoja ole montaa jotka siellä pyörivät. Kannattaako sitten maksaa maltaita siitä, että voi katsoa saman elokuvan neljä kertaa viikossa?

MTV3 kanavapaketti on mielestäni aika turha juttu. Juniorilta ei tule mitään kunnollista lastenohjelmaa ja Maxilta tulee melkein pelkkää formulaa. Ja tarvitseeko sitä formulaa tuijottaa se pari tuntia joka lauantai ja sunnuntai. Kyllä sen pitäisi riittää, kun näkee uutisissa parhaimmat kohdat minuutin pätkään tiivistettynä.

Kind of dumb with her finger and her thumb
In the shape of an "L" on her forehead

Poissa atex

 • Vuotislainen
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #17 : Marraskuu 11, 2007, 11:25:44 »
... Ja tarvitseeko sitä formulaa tuijottaa se pari tuntia joka lauantai ja sunnuntai...

Kyllä formulaa täytyy tuijotta pari tuntia viikonloppuna, jos sitä on tarjolla. Saisivat tehdän oman kanavan, millä näytetään vain formulaa ja rallia. Tästä voisi maksaa 10€ kuussa, mutta noista muista plussan kanavista en maksaisi mitään :)

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #18 : Marraskuu 14, 2007, 22:21:23 »
No silloin kun on sellaisia mahdollisuuksia, että saa katsoa maksullisia kanavia(ilman että omistaa korttia) on minulle kuin hyvä uni :) tykkään kattoa telkkaria ja elokuvia niin oon ihan taivaissa sillon. Tykkään mm. Disneyn kanavista ja TV1000 leffoista (joo tiedän olen kohta kuusitoista ja katon lastenohjelmia, mutta olen lapsenmielinen :>) 
Viime isän päivänä sai katsoa ja satuin katsomaan TV 1000 elokuvan Transamerica, joka oli sellainen elokuva että en olisi varmasti vuokrannut, mutta ei ollut mitään muutakaan tekemistä silloin niin miksi ei, ei enään voinut lopettaa keskenkaiken.
Minusta nämä kanavat ovat ihan hyödyllisiä, saa valita aina elokuvia mitä katsoo. Kun mm. nelosella pyörii vuodesta toiseen samoja elokuvia, niin ei aina miellytä ne :) äippä on nyt äitiyslomalla, mutta heti kun palaa työelämään aikoo hankkia meille kanavapaketin, JEE !

Viime keväänä tilasimme erään paketin, olin ihan innoissani kun kortti saapui, mutta se ei toiminutkaan. Äiti soitti sinne mistä oli kyseisen paketin tilannut ja selvitti asian, siellä vaan sanottiin että "ei kai se nyt kaapeliverkossa toimi", mutta mainoksessa ei ollu sanottu mitään ettei se toimi kuin antennitalouksissa, siinä tiedoittamisessa toivoisin enemmän parannusta.
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

floora

 • Ankeuttaja
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #19 : Marraskuu 24, 2007, 23:42:43 »
Meillä ei kai näkyny niitä maksullisia kanavia sillon, ku ne niitä kokeilu-juttuja laitto pyörimää vai mitä ne nyt tekikää :D Mut meil ei kai sen takii näkyny, ku meijän taloyhtiö kuuluu antenniverkkoon, eikä me olla niitä ostettu, eikä niillä silleen mitää teekkään.. Mut oishan se ihan kiva joskus vaan käpertyä sohvalle mukavaan asentoon, ja katsoo joku hyvä leffa.. <:
Mut tuleehan niiltä "perus"kanaviltakin välillä hyviä leffoja. Ja ainii, meillä kyllä näkyy Subtv Juniorin tekstit, mut ei mitään ääniä tai kuvaa näy :D Voihan niitä tekstejäki lukea ajankuluks.. ^^
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 19, 2009, 01:36:46 kirjoittanut Bonnie »

Poissa zeppodeppo

 • idioottimainen valkonen neekeri!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • "Hei idiootti"
  • Änäri.
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #20 : Marraskuu 27, 2007, 17:13:39 »
MTV 3 kanava paketti (tai plus-tv miten sen nyt ottaa) on aivan turha. Se syö miestä, kun ei enää voi edes alppihiihtoa katsoa ilmaiseksi. On todella ärsyttävää miten Plus-tv ja MTV 3 ovat pilanneet urheilun tv:stä katselun. Onneksi sentäs jääkiekon ja jalkapallon MM ja EM näkyvät YLE:llä samoin myös hiihto ja vähän mäkihyppyä. Kuuluuhan sinne yhdistettykkin. Canal+:kin on hieman ärsyttävä, mutta siellä ei ole juurikaan sellaisia lajeja joita on ennen maksuttomasti esitetty. Muita, kuin jääkiekko. Onhan siellä jalkapallon EM karsinnat, mutta onko niitä edes ennen näytetty TV:stä? Itseasiassa tahtoisin canal+:an, tai no ainakin sen sportin sillä NHL ja SM-liiga kiinnostavat. Olisi hauskaa katsella NHL:ää, kun mailman parhaat jääkiekkoilijat pelaavat. MTV 3/Plus TV ovat pilanneet kyllä hieman television katselu iloa. Kaikista eniten urheilun katsomisen ilon. Enää ei voi juuri mitään katsoa ilman, että sen näkee koosteena. Onneksi YLE:llä ei ole mitään turhia maksu TV:itä.
No nämä idiootit menivät sitten poistamaan allekirjoitukseni joten kuka tähän mitään jaksaa enää kirjoittaa.
P.S. Olen takaisin sieltä Brasiliasta josta viime allekirjoituksessa kerroin.

Poissa ipi

 • Vuotislainen
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #21 : Joulukuu 09, 2007, 00:42:36 »
Täältäkin löytyy Plus-paketti! Tällä hetkellä miettiikin, miten pärjäsi "silloin ennen vanhaan" vain 4 kanavalla, sen jälkeen "vain" Digiboksin mukana tulevilla ym...  Meille hankittiin plus-tv pelkästään minun pyytämisen takia, tarkoitus oli aluksi ottaa vain siksi aikaa että saan nähdä European Music Awardsin suorana MTV:llä, mutta niinhän siinä kävikin että jäi pidemmäksikin aikaa (:
You are beautiful

Chessie

 • Ankeuttaja
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #22 : Joulukuu 17, 2007, 21:06:52 »
Meillä ei ole mitään maksullisia kanavia, mutta olen kyllä pärjännyt ilman niitäkin.
Tosin olen kyllä vähän kaivannut DisneyChannelia, kun sieltä tulisi ihan hyviä ohjelmia, mutta ei sitä pelkästään saa(pitäisi siis ottaa samalla joku paketti), niin emme ole sitä ostaneet.
Se että ovatko maksulliset kanavat tarpeellisia, riippuu ihan kanavasta. Urheilukanavista itse pitäisin(ja tietty siitä DisneyChannelista :), mutta elokuvakanavat olisivat aika turhia meikäläiselle.

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #23 : Joulukuu 12, 2009, 19:42:35 »
Itse en ole maksullisten tv-kanavien puolestapuhuja. Meilläkin näkyy vain nämä ihan tavalliset peruskanavat, ei mitään ylimääräistä. Enkä kyllä mitään ylimääräistä kaipaakaan, en ole niin kova katsomaan televisiota noin yleensäkään. Viime vuosienkin aikana telkkarin tuijottaminen itselläni on ollut pienessä laskussa, sillä edes näiltä peruskanavilta ei aina tule mitään katsottavan arvoista.

En näitä maksullisia kanavia kuitenkaan ihan tarpeettomiksi menisi sanomaan. Ne saattavat tuottaa jollekin, jotka ovat valmiita maksamaan ja istumaan telkkarin ääressä siitä hyvästä, iloa ja huvia.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Maksulliset tv-kanavat
« Vastaus #24 : Maaliskuu 10, 2010, 18:55:40 »
Meillä on Viasat Kulta -paketti. Se on ollut meillä jo monia vuosia. Siitä löytyy muutamia ihan mielenkiintoisiakin kanavia, mutta en kyllä jaksa katsoa niitä... olen näet aika laiska telkkarin katsoja, enpä läheskään joka päivä katso telkkaria.

TV1000 -elokuvakanavilta tulee joskus ihan hyviäkin elokuvia, vaikken elämäni aikana sieltä kovin monia elokuvia olekaan katsonut. Muistan kylläkin katsoneeni Viisasten kiven ensimmäistä kertaa juuri TV1000-kanavalta :D

Vihaan Disney Channelia. Sieltä tulevat ohjelmat ovat ihan älyttömän huonoja, itse en ainakaan katso kyseistä kanavaa koskaan. Mutta enpä nyt rupea haukkumaan sitä tässä enempää. :]

Ja sitten Viasatin avulla näkyy ihan hirveästi jotain venäläisiä kanavia, tai no, en edes tiedä ovatko ne venäläisiä, mutta niin ainakin päättelisin. Ne on kyllä aikalailla turhia, ei niiden tarvitsisi näkyä.
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please