Kirjoittaja Aihe: Poseidon  (Luettu 852 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Brian Molko

  • Northman's Pet
  • Hirnyrkki
  • Such a dull toy
  • Tupa: Luihuinen
Poseidon
« : Elokuu 26, 2006, 17:10:38 »
Tästäkään elokuvasta ei topiccia ollut ja kun kerran sen katsoin eilen päätin tehdä siitä topicin.

Ideana elokuvassa on siis se, että tällainen luksuslaiva seilailee uutena vuotena merellä missä kansa juhlii, kun jättiaalto iskee ja kaataa laivan nurin päin. Siitä alkaakin selviytymistaistelu pienelle porukalle joka ei aio jäädä odottamaan apua joka ei ehtisi tulla kuitenkaan ajoissa.

Minä pidin josh Lucasista tässä uusitussa versiossa Dylanina todella paljon. En ole vanhempaa versiota nähnytkään joten en yritä edes vertailla. Uudempaa televisiosarjaa seurasin toki Lontoossa ja pidin siitä ehkä enemmän koska siinä ei tarvitse kiirehtiä.

Oli oikeastaan ihan mukavaa, ettei siinä noin suuresti ollut näitä kuuluisia ja tunnettuja näyttelijöitä. Kurt Russel (Dreamer), Oopperan kummituksesta Christinen näyttelijä ja oliko muita tunnetumpia, no Josh Lucas tietenkin.

Jännitystä piisasi, mutta sen kaiken pilaa osittain se ettei hahmoihin ehdi tutustua kuten Titanicissa. Toisekseen kaikki etenee hurjalla vauhdilla ja elokuva on osittain epäuskottava. Esmes. Pystyisivätkö ihmiset oikeasti selviämään niin kauan merivedessä joka ei edes muistuta merivettä. (Kyllä hankkikaa merivettä älkääkä uima-allas vettä).

Ihmeellisiä suorituksia ihmiset elokuvissa pystyykin tekemään, mitä todellisesti ei pystyisi.

Mutta olihan se katsottava. Musiikki oli aika huonoa minusta, koska alusta asti oletin että äänilaitteissa oli jotain vikaa musiikin takia.
Julien, you're slow-motion suicide.

Poissa Tunturipöllö

  • Tuplanolla
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Velho
  • That last hand... nearly killed me.
Poseidon
« Vastaus #1 : Elokuu 27, 2006, 12:31:19 »
Aika keskinkertainen esitys oli. Emmy Rossumia oli tietenkin kiva katsella, joten ei rahat ihan hukkaan menneet, mutta silti. Tehosteet olivat huonot alun kamera-ajoa lukuunottamatta. Hyökyaaltokohtaus oli ihan nätti. Näyttelijät vetivät niin tylsät roolit että huh huh. Toisaalta tästä voi syyttää vain käsikirjoittajia hahmojen stereotyyppisyydestä. Iso plussa tuli kuitenkin siitä, että
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

150 miljoonan dollarin budjetilla ainoa kehumisen arvoinen osa tulee lavastuksesta, joka oli huippuluokkaa. Siltikään ylösalaisin olevan laivan potentiaalia ei käytetty tarpeeksi, vaan kaikki paikat näyttivät aivan samanlaisilta kummin päin tahansa. Pari kattoon pultattua pöytää ei ole mitään kovin ihmeellistä. Tunnelmaa löytyi silti varsin mukavasti leffasta, ainakin varsin klaustrofobinen tunnelma oli parissa kohdassa.

2+/5

//Eleanír korjasi spoilerin
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 01, 2007, 09:42:32 kirjoittanut Eleanír »
Shaken, not stirred.