Kirjoittaja Aihe: Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?  (Luettu 37146 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Katariina

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #25 : Huhtikuu 08, 2004, 14:50:34 »
Oikeastaan, nyt kun miettii, niin en mä juurikaan katso vanhoja filmejä... Joskus tykkäsin hirveästi Jerry Lewis-filmeistä :)  Mutta tuntematon sotilas on kyllä aivan huippu. Sitä ei pysty ees kuvailemaan... Oon ihkuttanu sitä kirjaakin jo täällä jossain. Siinä on jotain niin... suomalaista. Hienoa. Mulle tulee ihan isänmaallinen olo. Kyllä kaikissa vanhoissa Suomi-filmeissä on jotain sellaista tunnelmaa, mitä uusissa ei oo. Pieninä annoksina se on aivan ihanaa.
Haluisin kovasti nähdä Chaplinin Diktaattorin ja Bergmanin Seitsemännen sinetin. Ja Hitchcockin (miten se kirjoitetaan?) Linnut. Ja Citizen Kanen. Ainakin Diktaattori ja Seitsemäs sinetti on kai just ilmestyny DVD:nä. (Täytyy kai lampsia kirjastoon ja sitten loisimaan kaverille jolla on DVD-soitin...)

Poissa Marrex

 • Vuotislainen
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #26 : Huhtikuu 08, 2004, 15:30:26 »
Minä pidän vanhoista elokuvista. Erityisesti olen ihastunut vanhoihin hyviin Suomi-leffoihin. Niissä on toki paljon roskaa (silloin elokuvia tehtiin Suomessa ihan eri tahtia kuin nykyään ja monissa taso ei todellakaan ole korkea), mutta on siellä upeitakin elokuvia. Minä olen ihan Tauno Palo-fani ja erityisesti olen aina pitänyt mm. Niskavuori-elokuvista (jotka jaksavat kiinnostaa minua myös näytelminä kaikkine uusine sovituksineen, niissä on sitä jotain.)

Myös ulkomaisista elokuvista monet suosikeistani ovat vanhoja. Täällä niitä onkin jo lueteltu monia. Nykyään tuntuu, että kun erikoistehosteet ovat niin hienoja, niin unohdutaan kikkailemaan niillä ja itse tarina ja näytteleminen unohtuvat. Ja minä ainakin olen kiinnostunut tarinasta, en hienoista tehosteista. Nykyään tuntuu, että jotta saataisiin aikaiseksi hyvä elokuva, pitää tarinan olla vanha ja yleensä joku klassikkokirja. Jos juoni on alkuperäinen ja elokuvaa varten tehty, on elokuva usein pelkkää kaahotusta ja siinä on äärimmäisen yksinkertainen ja loppuun kaluttu juonikuvio. Toki poikkeuksiakin on, mutta ei nyt vain tule mieleen. Toki yksinkertainen ja loppuunkulutettukin juonikuvio voi toimiessaan saada aikaan ihan viihdyttävän leffan (esim. Mona Lisa smile viimeaikaisista), mutta ei mitään suurta kokemusta.

Tallulah

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #27 : Huhtikuu 08, 2004, 17:52:18 »
Katherine Hepburnin tähdittämät elokuvat ovat aivan loistavia, etenkin ne komediat, joita olen tosin nähnyt vasta kaksi. Taisivat olla Hätä ei lue lakia ja Viattomuuden kukka. Kuten varmaan monen muunkin Hepburnista pitävän mielestä minusta paras kohtaus jälkimmäisessä on ehdottomasti se, jossa Hepburnin esittää humalaisen Shakespeare-esityksensä. :)
Afrikan kuningatar ei ole niin komediallinen, mutta siinäkin Hepburn ja vastanäyttelijänsä Bogart vetävät roolinsa hienosti.

My Fair Lady on myöskin mainio klassikko, pidin erityisesti näyttelijästä, joka esitti Henry Higginsiä (loistava hahmo!). Vanhoissa musikaaleissa on aina jotakin hienoa. :)

Araminta Meliflua

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #28 : Toukokuu 28, 2004, 13:31:22 »
Katson vanhoja elokuvia! Mustavalkoisista mainittakoon Sherlock Holmesit, Buster Keatonit ja Chaplinit.  Värillisiä: Danny Kaye. Ja sitten joskus tylsänä aamuna tuntemattomia vanhoja elokuvia, jos satun avaamaan telkan ja jos sellainen sattuu tulemaan.
Mahtavia!
En kyllä sanoisi Yksin kotona -leffoja vanhoiksi. En ikinä. Niin nuoren, että voi sanoa niitä vanhoiksi, ei mielestäni pitäisi olla täällä netissä ollenkaan... Ties mitä aivoja tuhoavaa täältä löytää... =)

Poissa Emzzie

 • positiivari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #29 : Toukokuu 28, 2004, 14:10:08 »
Minä rakastan vanhoja leffoja! Mykkäelokuvat ovat nerokkaita, niissä näkee todellista näyttelemistä, kun ei voi käyttää sanoja apunaan. Myös mustavalkoiset äänileffat ovat mahtavia, esim. Greta Garbon Kamelianainen (kirjakin on muuten ihana). Myös nuo ns. "vanhat" leffat, eli 80-90 luvulla tehdyt, ovat mahtavia. Kuten esimerkiksi Paluu tulevaisuuteen ja Yksin kotona -leffat.
Oot söpö! <3
^^

Poissa Isilmírë

 • Pillipiipari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #30 : Toukokuu 28, 2004, 22:14:32 »
Minulle ehkä rakkaimpia vanhoja elokuvia ovat Don Camillo -rainat 50 - 70 -luvuilta. Yksi suuri haaveeni on saada kasaan 50 euroa ylimääräistä omaisuutta, jotta voisin tilata Saksan Amazonilta kaikki viisi elokuvaa sisältävän dvd-setin.
Constantem decorat honor

parempi-ananas

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #31 : Toukokuu 29, 2004, 13:14:18 »
Tykkään katsoa noita 'ikivanhoja' mykkä komedioita.  Kuka se nyt on.. se aivan loistava näyttelijä... mykkä leffoissa keskittyy vaan aivan eri asioihin ja huumorikin on niin klassista. Ne leffat eivät ole mitään sellaista nykyaikaista mättöä. Ne ovat terästä!

leinikki

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #32 : Toukokuu 30, 2004, 01:40:34 »
Olen huvituksekseni huomannut isoksi kasvettuani(...), että koko lapsuuteni katselin oikeastaan melkein vain vanhoja elokuvia ja siksi arvostan ja rakastan niitä nykyisinkin. Ja oikein kovasti. Paljon hyviä vanhoja, mutta ajattomia leffoja olette jo mainneetkin, esim. The Sound of Music ja Maija Poppanen. Voin täysin sydämin sanoa, että osaan nämä kaksi musikaalia ulkoa vaikka väärinpäin! Ne taitavat olla ihka ensimmäiset elokuvat mitä koskaan olen nähnyt, kolmivuotiasta lähtien suurinpiirtein olen niitä rakastanut.

Monet muutkin suunnilleen 60-luvulla tehdyt elokuvat ja ohjelmat ovat sydäntä lähellä. Onko kukaan muu katsellut Astrid Lindgrenin kirjoihin pohjautuvia elokuvia? Saariston Lapsia, Peppi Pitkätossuja, Marikit(70-80-luvulta kylläkin), Katto Kassinen, Melukylän Lapset jne? Minun vahva mielipiteeni on, että ne ovat yksiä parhaimpia lasten elokuvia mitä koskaan on tehty. Ne ovat yhä ihastuttavaa, rakastettavaa ja lämminhenkistä katseltavaa, toisin kuin juuri esim. Yksin Kotona elokuvat, joita kestää seurata lähinnä alle 10-vuotiaana.

Komisario Palmut ja Suomisen Ollit ovat kestosuosikkeja lapsuudesta, mahtavia sadepäivän katselmuksia. Hayley Millsin elokuvat 60-luvulta ja Shirley Templen 30-luvulta, vanhat musikaalit (Les Parapluies de Cherbourg, romanttisen mielen unelma!), Chaplinilta erityisesti itkettävä ja naurattava The Kid (ajatella että se on piakkoin 85 vuotta vanha) ja monet monet muut kuuluvat kasvavaan videokokoelmaani.

Oijoi, minusta on taitanut kasvaa näiden elokuvienkin vuoksi aikamoinen "elän menneisyydessä" ihminen. Vanhoja vuosikymmenien takaisia elokuvia kannattaa katsoa uusien spektaakkelien lisäksi, ne virkistävät, avartavat katsomusta ja ovat mukavasti vähän höpsöjä.

Poissa unihukka

 • Vuotislainen
  • http://www.livejournal.com/~unihukka
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #33 : Heinäkuu 13, 2004, 14:51:40 »
Niin monet lempielokuvistani on tehty 70-luvulla, etten ala edes luettelemaan. Ne kun eivät kuitenkaan ole mitään esihistoriallisia.

Toki siitä vanhempiakin elokuvia tulee joskus katsottua, lukuunottamatta Suomi-filmejä. Jos nyt puhutaan niistä vanhoista elokuvista, joista todella pidän, ensimmäisenä tulevat mieleen Disneyn piirretyt elokuvat. Lumikista lähtien.  

Muita ihkutuskohteita menneiltä vuosikymmeniltä ovat ehdottomasti Fred ja Ginger! Eli varsinkin 30-luvun, mutta myös ne myöhäisemmät, mustavalkoiset musikaalit joissa Fred Astaire tanssii ja kengät kopisee. Yle saisi taas näyttää niitä telkkarissa. Sellaisia valloittavia, vanhaa kilttiä huumoria sisältäviä elokuvia ja Fred joka tietysti tanssii kuin tuhatjalkainen. Ei voi kyllästyä.

saattokivi

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #34 : Heinäkuu 15, 2004, 21:37:45 »
Vanhat kauhuleffat on ihania, King Kong, Tarantula...(Häpeän kyllä kun en ole Draculaa nähnyt, ainakaan niin että siitä jotain muistaisin) Myös muutkin vanhat elokuvat esim. 60-luvulta on ihania, en osaa määritellä kovin tarkkaan, koska kaikkina vuosikymmeninä on varmasti tehty hyviä ja huonoja leffoja, mutta periaattessa pidän vanhoista.(Ehkä siksi kun nykyään kaikki ideat on jo käytetty loppuun... ;) ) Mutta toki nykyään tehdään myös hyviä elokuvia, en sitä kiellä missään tapauksessa.

Envu

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #35 : Heinäkuu 15, 2004, 23:38:10 »
Mmh, kirjoitetaanpas uudelleen..

Olisiko ollut juuri viime sunnuntaina, kun katselin telkkaria. Sieltä tuli pari todella vanhaa elokuvaa..
Ensin tuli Humiseva Harju, 30-luvun loppupuolelta, ja mielestäni jopa parempana versiona kuin se uusin minkä olen nähnyt. Ainakin se Heathcliff oli namumpi kuin uudessa.
Ja sitten tuli Niskavuoren naiset, mikä sinänsä oli ihan huvittava myös. Ainakin kun katselin sitä äidin ja isän kanssa, ja jompi kumpi niistä mainitsi että ilmestyessään sekin elokuva oli pannassa, kun oli niin siveetön..
Joo. :D Ihan varmaan. Huvittavaa sellainen.

Nosferatu huvittaisi vielä nähdä, alkuperäisenä -22 vuoden versiona.
Oikeastaan, jos joku ehdottaisi minulle vanhaa elokuvaa katsottavaksi, en olisi heti vastaan. Toki niistäkin löytyy huonoja, mutta yleensä nykyisinkin DVD:lle päätyvät ovat parhaimmistoa. Niinh.

Lils

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #36 : Elokuu 06, 2004, 15:51:27 »
Rakastan vanhoja mustavalkoisia leffoja! Etenkin suomalaiset draamat jostain 50-luvulta ovat mukavaa katseltavaa. Vaatteet ja kampaukset ovat niin erilaisia ja käyttäytyminen on tosi kohteliasta.. Siinä katsellessa tuntuu, että itsekin haluaisi elää siinä ajassa.

Myös vanhat mustavalkoiset Spede-elokuvat ovat loistavia.. Ja Uuno Turhapurot myös.

Ulkomaalaisia vanhoja elokuvia ei ole tullut paljon katseltua. The Sound of Musicin olen nähnyt ja Maija Poppasen. Molemmat ihanan naiiveja ja suloisia elokuvia.

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #37 : Elokuu 07, 2004, 00:32:26 »
Mielestäni tää leffa on melko vanha. -78 tehty. Maailman ihanin elokuva jonka voi kattoa vaikka tuhat kertaa putkeen.

Grease

Kaikin puolin kaunista katseltavaa. Travolta on kyllä aivan huippu tässä legendaarisessa musikaalissa (olipas klisee). Rakastan, syvästi.

En mä oikeen muita vanhoja leffoja jaksa kattoa, tai tielle ei oo osunu, mutta Saturday Night Fever ja Pulp Fiction (joka ei kyllä niinkään vanha ole...) olis kiva nähdä...
Forces collide.

maddocks

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #38 : Syyskuu 09, 2004, 22:15:32 »
Vanhat elokuvat on useammin parempia  kun uudet.. Vanhat elokuvat on hauskoja ja sillain huolellisesti tehtyjä kun taas uudet on yleensä tylsiä ja vaikuttaa nopeesti huiskaistuilta.

Minun lemppari elokuvat on Poliisiopistot koska ne on niin hauskoja ja hyvin tehtyjä ja Yksilensi yli käenpesän siis se on niin liikúttava leffa ja kun siinä on
Jack Nikolsson näyttelijänä niin se nostaa leffan ihan omaan arvoonsa. Minun mielestä Jack kuuluu nimen omaan noihin hullun ja tappajan hommiin esim. kun kerran näin mainoksessa Jack Nikolssonin rakkaus elokuvassa niin järkytyin Jack ei sovi yhtää rakkaus elokuviin näin se vaan on.

chikita

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #39 : Syyskuu 15, 2004, 15:17:57 »
Katson joskus vanhoja elokuvia. Jotkut ovat kyllä ihan laadukkaita, mutta joskus hieman huvittaa niiden "hienot" erikoistehosteet. Vanhat elokuvat näyttävät melko puskasta reväistyiltä nykyisiin verrattuna. Hyviä vanhoja elokuvia on ollut mm. Humiseva Harju ja Tuulen Viemää. Ne on tehty joskus 30-luvulla eli ne on aika vanhoja.

Marnie of Gondor

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #40 : Syyskuu 18, 2004, 23:46:35 »
Vanhat elokuvat ovat omia lempielokuviani. Niiden maailma on niin erilainen kuin tämä meidän nykymaailmamme, ja maailmankuva samaten - luonnollisesti - erilainen.

Omia suosikkejani ovat John Fordin elokuvat, varsinkin westernit, joita on 1920-luvulta eteenpäin. Pidän westerneistä ylipäätäänkin, mutta Ford kuvaa 1800-luvun länttä niin mainion humoristisella, mutta kuitenkin vakavalla tavalla että siitä ei vain voi olla pitämättä. Kukaan ei ole yksinkertaisen paha tai hyvä, vaan myös harmaan sävyt ovat mukana, oli kyseessä sitten ratsuväen miehet kuin intiaanitkin. Omia suosikkejani on mm. She wore a yellow ribbon, Fort Apache, The Man Who shot Liberty Valance (John Wayne ja Jimmy Stewart ovat kummatkin niin mahtavia tässä!), The Lost Patrol jne.

Muita vanhempia elokuvia mistä pidän ovat Buster Keatonin mykkäfilmit - kukaan ei ole niin mainio koomikko kuin Buster. :D

Ja oma suosikkini on The Great Escape, joka on tehty -68 (muistaakseni), ja kertoo ilmavoimien miehistä vankina saksalaisella vankileirillä. Täyttä toimintaa ja hienoa ihmiskuvausta.

Näyttelijöistä pidän eniten Charles Bronsonista (mm. ym., ja vaikka The MAgnificent Seven) ja Jimmy Stewartista. Kummatkin ovat omalla tavallaan upeita näyttelijöitä.

Triplu

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #41 : Syyskuu 19, 2004, 15:15:57 »
Olen tässä nyt lähiaikoina katsellut vähän enemmänkin noita vanhoja elokuvia, kun otin koulussa valinnaiseksi elokuvan vuosikymmenet- kurssin. Olemmet katsoneet: Nosferatun vuodelta -22, Chaplinin Kultakuumeen, Buster Keatonin Kenraalin ja nyt menossa Kubricin Full Metal Jacket (tosin en tiedä onko se edes kovin vanha...?)

En tiedä mitä nyt sanoisin noista elokuvista, kun olen lähinnä puolella silmällä seurannut kaikkia muita paitsi Full Metal Jacketia. Koulu ei ehkä ole maailman otollisin paikka seurata mustavalkoisia mykkäelokuvia. Tai no, meillä oli tosin tuosta Kultakuumeesta joku typerä amerikkalainen versio jossa ei ollut ollenkaan niitä puhelaatikoita vaan ne oli korvattu jollain ärsyttävälla juontajalla, joka sai kyseisen elokuvan vaikuttamaan lähinnä joltain Chaplin-dokumentilta. Kenraali on ollut ehkä näistä mykkäelokuvista paras. Nosferatu oli... no.. se oli tosiaan sellainen vanha kauhuleffa :D lähinnä hassu enemmän kuin pelottava, mutta en kiellä, etteikö Nosferatu olisi ollut vallan kammottavan näköinen äijä O.o

Täytyy vielä myöntää, että jos en olisi kyseisellä kursilla, tuskin olisin katsonut yhtään näistä elokuvista vapaaehtoisesti. Nyt saattaisin jopa harkinta muutaman kerran ennenkun kieltäisin heti :)

Allegra

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #42 : Syyskuu 19, 2004, 16:17:59 »
Pidän vanhoista leffoista, mainittakoon yt esim. Piukat paikat, joka on aivan hulvaton, huumori ei ole vanhentunut lainkaan.
Tuulen viemää...pitääkö enempää sanoa? Osaan sen ulkoa, olen katsonut ainakin viisikymmentä kertaa...(sana "lihakestit" jaksaa naurattaa joka kerta)...;)
Jotkut 50-luvun Suomi-filmitkin on hyviä, esim.Suomisen perhe-leffasarja, se on niin ihanan viiskytlukulainen.

Shona

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #43 : Lokakuu 16, 2004, 13:29:53 »
Kovinkaan paljon en ole vanhoja elokuvia nähnyt, mutta suosittelen Chaplinin Diktaattoria, se on aivan mahtava. Näin sen kokonaan vuosi sitten ja osan siitä historiantunnilla vähän aikaa sitten, ja olin aivan unohtanut miten mahtava se on!

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #44 : Lokakuu 19, 2004, 11:40:19 »
Vanhat Bondit on kaikki varmaan kertaalleen katsottu. Hiljattain katsoin neloselta Saturday night feverin ja Greasen (ja sen jatko-osan). Grease on todella hyvä, joten sellaiset jotka ei sitä ole katsoneet niin kipin kapin kaivamaan video jostain vuokraamosta (kai siellä on?). Greasen jatko-osa on kuitenkin huonompi kuin ykkösosa, jossa on myös parempi musiikki. Molemmissa juoni suunnilleen sama.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Pohjantähti

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #45 : Joulukuu 03, 2004, 14:41:29 »
No toki! Esim. se ihan ensimmäinen, joskus 30-luvulla tehty Näkymätön mies on aivan paras! Siis sen jälkeen ei ole toista yhtä hyvää tehty. Ja ne vanhat Sherlock Holmesit, vaikka vähän kyrsiikin, millaiseksi ne Watsonin teki. Lukikohan nekään ollenkaan kirjoja? Watson oli kuin mikäkin koominen sivuhahmo, ärh.

Ja sitten joskus tulee katseltua vanhoja kauhuleffoja, niitä slashereitä, kuten Painajainen Elm Streetillä ja Perjantai 13.

Poikkeustapaus

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #46 : Joulukuu 06, 2004, 11:00:55 »
Hym, hym. Lasketaanko vuonna 1991 ilmestynyt elokuva vanhaksi? No Robin Hood - prince of thievesiä on tullut katsottua ja samoin kaikki Bondit ovat käyneet tutuiksi. Tuulen Viemää on edelleen klassikko.

Xeemu

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #47 : Joulukuu 06, 2004, 12:01:33 »
Charlie Chaplinin elokuvia tulee katsottua aina kun sellainen telkkarista tulee. Vanhoja elokuvia katsoo oikeastaan ihan mielellään.

Alyssa

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #48 : Joulukuu 06, 2004, 16:28:17 »
Xeemu mainitsikin tuon Chaplinen ennen minua (:

Juuri vähän aikaa sitten katsottiin koulussa Diktaattori, joka todella oli omaa luokkaansa. En ymmärrä, miten elokuva voikin niin yhdistää huumorin vakavaan aiheeseen ja saada silti molemmat toimimaan niin saumattoman hyvin. Yhdellekään 'nykyelokuvalle' en ole varmaan noin paljon nauranut (:

Muitakin Chaplinin leffoja olen nähnyt, Diktaattoria ennen katsoin sen... en muista nimeä, mutta se, missä Chaplin oli töissä tehtaassa ja meinasi aina joutua vankilaan jne. En millään saa nimeä päähäni.

Kaverini sanoo aina, että häntä alkavat mustavalkoiset elokuvat nukuttaa. Ja ihmettelee, miten minä jaksan katsoa. En tajua häntä. Mielestäni mustavalkoiset elokuvat ovat usein parempiakin, kuin värilliset. Vanhoissa leffoissa on paljon enemmän helmiä, kuin nykyisissä, koska silloin todella omistauduttiin työlle eikä käytössä todellakaan ollut miljoonabudjetteja.

Tuulen Viemää on myös vanhojen leffojen aatelia. (eikä unohdeta Tuntematonta, itsenäisyyspäivä kun on^^)

akira

 • Ankeuttaja
Katsotteko ikinä ns. vanhoja leffoja?
« Vastaus #49 : Joulukuu 08, 2004, 15:31:49 »
GREASE is the word!

_niin_mahtava_leffa_. oikeesti. kakkonen ei ollu enää niin hyvä, mutta tuo alkuperänen on tullu katottua jo moneen kertaan ;D

joskus noita yksin kotona-leffoja kattelen, tosin meillei taida olla nauhalla ko kakkonen ja kolmonen ... ykkönen ja kakkonen on kyllä ihan parhaita, noi loput menee jo vähän jatkojatkojatkojatko-osiks d: