Kirjoittaja Aihe: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2  (Luettu 80109 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa emmeliini

 • vähän tällainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • *nukkuu seisaallaan*
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #125 : Toukokuu 17, 2007, 20:11:27 »
Atrian mainos, jossa perhe on ilmeisesti mökillä ja sataa...
Tällä hetkellä mieleen tulevista ehdottomasti kummallisin :P ensin sataa vettä, sitten rakeita, sitten puukkoja ja viimeisellä ämmiä äkeet selässä :D Perheen isä sanoo tässä vaiheessa lähtevänsä laittamaan grillin lämpenemään...
Mainos on kyllä hauska, mutta en tiedä kuinka toimiva, ensimmäisellä kerralla päähäni ei jäänyt mitään ideaa siitä mitä mainostettiin eli Atria. Nyt sitten oikein kyttäsin, että mitä siellä lopussa lukee...

Vesinokkaeläin

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #126 : Toukokuu 17, 2007, 20:51:41 »
Atrian mainos, jossa perhe on ilmeisesti mökillä ja sataa...
Tällä hetkellä mieleen tulevista ehdottomasti kummallisin :P ensin sataa vettä, sitten rakeita, sitten puukkoja ja viimeisellä ämmiä äkeet selässä :D Perheen isä sanoo tässä vaiheessa lähtevänsä laittamaan grillin lämpenemään...

Niinpä, se oli ihan hauska, mutta meni vähän aikaa ennen kuin tajusin sen vitsin. Ensimmäiseksi tuli mieleen että vettä, rakeita ja puukkoja ei voi grillata mutta sitten kun taivaalta tulee ämmiä äkeet selässä niin se ukko menee laittamaan grilliä kuntoon... Grillattavat tippuu suoraan taivaalta.
Jep, olen vähän kieroutunut.

Legolas

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #127 : Syyskuu 02, 2007, 21:10:40 »
Talouspaperimainos (Mikä lie Lootus Emilia :D)
"Isi mihin tää kaikki vesi oikein katoo?"
"Katsohan näitä imutaskuja. Ne on valtavia. Koska niiden sisällä on piilossa satoja pieniä elefantteja! Elefantit upottavat kärsänsä veteen ja imevät sen silmän räpäyksessä!!!"
Dupatut mainokset ylipäänsä on kamalia, tämä nyt tuli ekana mieleen. Plus tietysti kaikki Saturuotsalaiset ja muut mitä tässä onkin jo mainittu. :)

Mainos mitä rakastan, on se Tulikiven mainos, jossa koira yrittää löytää itselleen oman kepin. Se on aivan ihana ja hellyyttävä, ja tykkään myös siitä biisistä, joka soi siinä taustalla. Aww <3
Ainaskin täällä sen voi katsoa: http://www.tulikivi.com/WWW/kotifi.nsf/0/45E81E6EFF8583A3C22571400037E975?OpenDocument ^^

Poissa Varoituskolmio

 • Vuotislainen
Vs: Re: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #128 : Syyskuu 09, 2007, 20:19:00 »
Jotkut mainokset ovat luotu tarkoituksella ärsyttäviksi. Sillä tavalla ne jäävät ihmisten mieliin, ja alitajuisesti tulee kaupanhyllyltä noukittua tuotteita, joista on kuullut ja jotka muistaa. Tämä päätelmä ei ole oman mieleni tuotosta, vaan sisko, joka oli kesätöissä Yliopiston apteekissa, kertoi apteekin taannoisen tv-mainoksen ("Suomen suuri apteekkiiii... Yliopiston apteekki." Arrgh!!) olleen tehty juuri tuo mielessä.

Näinhän se on. Mitä ärsyttävämpi mainos, jossa mieluiten vielä kiljutaan sitä tuotteen nimeä isoon ääneen, niin totta kai se jää mieleen. Ja sitten ainakin ihmiset tuntee sen tuotteen. Olis vaikka tilanne, että jossain lempivaatteessa on joku tahra, joka ei lähde normaalissa pesussa pois, niin vois kuvitella helposti, että 'Eiks oo sitä jotain Vanish Ox-Actionia, millä näitten tahrojen pitäis lähteä? No minäpä menen ostamaan.' Olkoot se mainos kuin hiton ärsyttävä tahansa. Koska ei sitä nyt helposti mene ostamaan jotain tuotetta jos ei tiedä siitä mitään.

Tänään tuli kooste Cannesin mainosfesteiltä. Ne voittajamainokset oli itse asiassa aika hiton hyviä. Kyl mie voisin niitä vapaaehtoisesti tuijoitella, miksi ehkä jopa vähän risoo, ettei niitä näy täällä. Mie tykkäsin erityisesti siitä Amnestyn mainoksesta, jossa oli aika hämärä tunnelma, ja sit tällainen joku aseisettu sotilas, jolla on vanki. Sit se vanki jää sidottuna siihen seinää vasten ja se sotilas menee edemmäs, koska se aikoo teloittaa sen vangin. Tää sotilas sit ampuu sitä vankia päin. Kuva hidastuu, ja sen luodin eteen siihen ilmaan tulee hiton paljon paperiarkkeja joissa on ihmisten nimikirjoituksia, adresseja, ja sit se luoti menee niiden läpi, mutta sen vauhti hidastuu, kunnes lopulta juuri ennen kuin se osuis siihen vankiin, se pysähtyy. Sit tulee teksti your petitions are more powerful than you think.

Eniten mie vihaan televisiomainoksissa niitä soittoääni tai kännykkäpeli tilaus-mainoksia. Voi luoja. Tai ne oisko Jamban Crazy Cow -jutut. Mie suljen yleensä television aika kiivaana sellasella hetkellä.

// Ei Youtubelinkkejä kiitos :) -Domie
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 14, 2007, 22:26:23 kirjoittanut Domie »
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

Shadowheart

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #129 : Syyskuu 10, 2007, 17:49:29 »
Vital-mehun mainos on ehkä oudoin ja huvittavin mainos ikinä. Sitä ei tosin tietääkseni ole enää pitkään aikaan näytetty, taisi olla viime talvella viimeksi. Enkä tiedä onko se todella niin hauska, mutta minä olin pudota sohvalta kun näin sen ensimmäisen kerran.
Mainoksessa näytetään hiljaista talvitietä jota pitkin pyöräilee mies, joka pian katoaa kameran ulkopuolelle. On hetken hiljaista, kunnes yhtäkkiä mies polkee hurjaa vauhtia takaisin hirmuinen lumiaura perässään. Mies kaatuu pyörineen ojaan ja lumiaura suhauttaa kaikki lumet miehen päälle ja hurraa pois.
Ruutuun ilmestyy sana
TAL-VI, joka vaihtuu pian VI-TAL:ksi.
Voi luoja repesin tuolle xD Kuvittelin sen ukkelin...
Minusta erilaiset auto mainokset ovat TODELLA ihmeellisiä. Niissä saattaa pyöriä jos jonkin moisia juttuja enenkuin siihen tulee ''UUSI COROLA S400 OSTA'' Taisi olla joskus jotain missä aina vaihtui esineet (tai niitä tuli lisää, en nyt muista)
AIka kummallista. Nauran myös islle uudelle Kotipizzan mainokselle missä Mies alkaa syödä pizzaa ja juuri kun haarukka osuu lautaselle pizza ''luiskahtaa'' lautaselta ja mies jää siihen pöydälle. Hohhohhooo. Nauran myskin ihan tyhmille mainoksille esim. sille hammaslääkärimainokselle missä nainen sanoo ''ihmiset eivät pysty syömään kaikkia ruokia'' ''...ehkäisee eroosiota..'' Tuolle ensimmäiselle repeän aina. Tiedän ettei se ole edes hauska, muttakun...

Poissa Nemorosa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #130 : Syyskuu 11, 2007, 22:45:11 »
Minusta erilaiset auto mainokset ovat TODELLA ihmeellisiä. Niissä saattaa pyöriä jos jonkin moisia juttuja enenkuin siihen tulee ''UUSI COROLA S400 OSTA'' Taisi olla joskus jotain missä aina vaihtui esineet (tai niitä tuli lisää, en nyt muista)

Tuli tästä mieleen yksi automainos josta tykkään tosi paljon. Se on se, missä niitä autoja roikkuu ilmapallojen avulla ilmassa. Ei mitään havaintoa mikä automerkki on kyseessä, eivätkä ne autot muutenkaan siinä kiinnosta tippaakaan, mutta kun siinä näytetään Lontoota. :) Aina kun näen sen on ihan pakko jäädä tuijottamaan mainosta ja ihastella sitä kaupunkia huokaillen syvään. Tykkään varsinkin siitä kohdasta jossa joku nainen katsoo ikkunasta(tai parvekkeelta?) ulos ja siinä näkyy Thames, Parlamenttitalo, London Eye ja ties mitä muuta. Se näyttää niin kauniilta. Voi ah ihanuus.. (Ai miten niin tämä rakastaa Lontoota?) (Oi! Nyt se tulikin juuri telkkarista, mutta en harmikseni ehtinyt nähdä sitä kokonaan. Merkki taisi kuitenkin olla Ford..)

Ja tuli mieleen yksi todella huono mainos. Se on taas näitä hammaslääkäri-juttuja. Tässä joku nais-hammaslääkäri selittää jostain hammasjutuista (yllätys yllätys), ja minua ärsyttää niin paljon kun se mainos on ihan älyttömän huonosti tehty ja kuvattu. Jotain älyttömiä horjuvia lähikuvia, sitten jotain muuta ja näytetään hammaskuvia ja horjutaan taas.. Huoh.. Ei vakuuta ainakaan minua, vaikka en edes muista mainostetaanko siinä edes mitään, vai onko se vain joku "valistuspätkä" hampaiden hoidosta..

Poissa Serious

 • Tillintalla
 • Vuotislainen
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #131 : Syyskuu 25, 2007, 15:24:53 »
Vanilja suklaa, suklaa vanilja, Paulalla on villit viilit Tjn.
Argh. Inhoan sitä biisiä, se jää päähän. Toinen mainos, mitä inhoan, on se jugurttimainos jossa kaksi naista hämmästelee jääkaapin sisältöä. Tekisi mieli ampua ne eukot siihen paikkaan!
"Vain nolla prosenttia rasvaa!"
Hoo.
Elämän tarkoitus on etsiä se.

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Re: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #132 : Syyskuu 25, 2007, 22:42:43 »
Jotkut mainokset ovat luotu tarkoituksella ärsyttäviksi. Sillä tavalla ne jäävät ihmisten mieliin, ja alitajuisesti tulee kaupanhyllyltä noukittua tuotteita, joista on kuullut ja jotka muistaa.

Tosin minusta on vaarallista olettaa, että pelkkä huomio ratkaisisi kaiken, oli se sitten millaista tahansa. Minulla ainakin on käynyt joidenkin tuotteiden kanssa niin, että nimi kyllä jää mieleen mutta negatiivisessa mielessä ja tuotteeseen liittyvä tunne on ärsyyntyminen. En todellakaan osta tällaisia tuotteita. Toisaalta on myös mahdollista, että mainos kiinnittää huomion niin täydellisesti ettei enää muista mitä mainostettiin.

Noista jogurttimainoksista pitää sanoa sen verran, että yhdessä niistä on huvittanut maininta siitä miten lisätty sokeri on otettu pois. Kuten joku jossain lehdessä osuvasti totesi niin ei mikään ihme, että on niin kallis jogurtti kun ensin lisätään sokeria ja sitten otetaan se pois.

Mitä noihin alapäämainoksiin tulee niin en minäkään nauti siitä kun kesken jogurtin syönnin saan tietoiskun naisten emätinvaivoista.

Itse osaan suorastaan nauttia hyvistä mainoksista. Aika ajoin etsin niitä YouTubesta ja saatan käyttää parikin tuntia pelkästään mainosten katsomiseen. Suurten kansainvälisten yritysten isolla rahalla tehnyt mainokset ovat yleensä parhaita. Ja nimenomaan mielikuvamainokset, faktapohjainen mainonta ei käy viihteestä.

Poissa Autumn Twilight

 • Auringon lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Korpinkynsi Narniasta
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #133 : Lokakuu 05, 2007, 18:50:21 »
Tuli mieleeni automainos, joka ehkä on ainoa oikeasti hyvä automainos jonka olen nähnyt. En ikävä kyllä merkkiä muista enkä yksityiskohtia muutenkaan, kun siitä on jo vähän aikaa kun se viimeksi näkyi. Se on kuitenkin sellainen, jossa näytetään alkuun kaikenlaisia pätkiä ihan normaalielämästä, mm. nainen joka kahvilassa selittää ystävilleen jotain ja huitoo samalla käsillään niin eloisasti että meinaa kaataa tarjoilijan kumoon, henkilö joka nukkuu vaihtaen koko ajan asentoa ja levittäytyen yhä laajemmalle, ja ylhäältäpäin kuvattuna hirveä määrä sateenvarjoja, joista erottuu yksi joka on kolme kertaa isompi kuin muut. Iskulauseena "Heille, jotka kaipaavat hieman enemmän tilaa" taikka jotain sen suuntaista. Mukava mainos siinä mielessä että siinä riittää tutkimista useammallekin katsomiskerralle, ja ainakin itselläni kesti vähän aikaa tajuta kunnolla sen idea.

Sitten muuten tykkäsin siitä jostain mainoksesta, joka muistaakseni toi esille postiluetteloa tai jotain (äh miksi nyt en muista mitään). "Vuodessa muuttuu paljon" tai jotain, ja sitten näytetään kuinka niitä muutoksia tapahtuu; nainen potkii poikaystävänsä ulos kämpästä, joku kuolee, eräs voittaa lotossa, perheitä perustetaan jne. Ihanan elämänmakuinen ja silti positiivinen.

Tavallaan muuten ärsyttää se "Olvi - suomalainen seurapeli". Sehän on ainoastaan huono asia että Suomessa ihannoidaan alkoholia niin kovasti, ja antaahan se hieman yksinkertaisen kuvan mainoksen kohteista jos tuotteen pitäisi myydä sillä että "näin Suomessa on aina tehty, ja näin täällä kaikki tekevät, on helpointa pitää hauskaa kännissä". No joo, taisin kärjistää aika lailla. Ja ovathan ne tavallaan kivoja oivalluksia, esimerkiksi se jossa pelataan peliä kaljapullojen korkeilla.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 05, 2007, 18:55:21 kirjoittanut Autumn Twilight »
Little owls bring me messages, transparent envelopes, given by black daisies and through enormous telescopes, addressed the White Crow, sent it out, was it meant to get to me? 
Fantasianovelli: Unensieppaaja

Mystica

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #134 : Marraskuu 09, 2007, 20:22:54 »
En ihan tarkalleen muista, missä tämän mainoksen näin, mutta outo se oli.

Siinä hyppi jotain eri värisiä vahapupja. Piti oikein jäädä katsomaan, että mitä tässä oikein mainostetaan. Se oli telkkari, jota mainostettiin! Tuli vähän sellainen olo et: " WTF?"O_o "Pupuja!"

Lainaus
Toinen mainos, mitä inhoan, on se jugurttimainos jossa kaksi naista hämmästelee jääkaapin sisältöä. Tekisi mieli ampua ne eukot siihen paikkaan!
"Vain nolla prosenttia rasvaa!"
Jep jep. Tuo on outo!
 " Ollen parantanut kaikki elämäntapani!" -.- voi ziisus. Kaikkia ne tekee, et saavat rahaa.

Poissa Reta

 • Kirotun lapsen odottaja
 • Vuotislainen
  • Todella vaiheessa -kirjablogi
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #135 : Marraskuu 11, 2007, 10:44:59 »
Yksi hyvä mainos on ainakin olemassa! Siinä mainostetaan jotain hyvinvointumuroja. Siinä mies syö muroja ja taustalla puhuu ääni: "Päivinä jolloin olet kiireinen, päivinä jolloin aikaa on vaikka kuinka, päivinä jolloin vaimosi on ihana, päivinä jolloin vaimosi on vähemmän ihana, päivinä jolloin mikään ei onnistu. Kahdessa viikossa se saa vatsasi voimaan hyvin päläpälä" Se on jotenkin hyvin onnistunut. Ainoa hassu juttu on vain se, että kaverini söi näitä muroja kaksi viikkoa ihan kokeillakseen ja kahden viikon päästä hänellä oli jotain mahatautia...

Ja tuo Plar-mainos on todella ihana! Siinä nainen on kaupassa ja tulee maitotuotteiden luo. Yhtäkkiä nainen on jossain lapissa oikein ihananissa perussuomalaisissa maisemissa, poroaitauksissa, ihanissa myrskyissä! Ja lopuksi nainen palaa ajatuksissaan kauppaan ja valitsee koriin Polar-juusto. Pidän tuosta mainoksesta siksi, koska siinä on nuita lappi-juttuja.

Ja sitten todella outo mainos: "Tässä on broileri, jonka paistoi äiti. Tässä on kastike, joka sopii broilerille, jonka paistoi äiti. Tässä on curry, joka maustaa kastikkeen, joka sopii broilerille, jonka paistoi äiti. Tässä on Rauno, joka keksi reseptin, johon kuuluu curry, joka maustaa kastikkeen, joka sopii broilerille jonka paistoi äiti. SAARIOINEN!" Laulu on todella outo, mutta se jää mieleen. Mainos on todella outo, mutta jotenkin kiva. Tämä on jakanut tosi paljon mielipiteitä kaveriporukassa...
The adventures I enjoy are usually of the literary nature. -Henry Winchester

Miksi me ihmiset kaadumme?
- Jotta oppisimme nousemaan jaloillemme.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #136 : Marraskuu 11, 2007, 18:45:35 »
Minä jotenkin pidän siitä Atrian mainoksesta, jossa ne lapset kertovat sitä vitsiä. Vitsi ei tietenkään ole mikään maailman paras, mutta se on silti jollain tavalla huvittava. Lapset tekevät tästä mainoksesta todella hellyttävän ja jopa mukaansatempaavan. He olivat mainoksessa jotenkin niin aitoja, kuten siinä Saarioisten "meidän äiti tekee teidän äitien ruoat" -mainoksessakin.

VR:llä on välillä aika hauskoja mainoksia niistä kivimiehistä.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Hassu

 • Karkulainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #137 : Marraskuu 11, 2007, 19:13:26 »
En jaksanut lukea koko topicia läpi, joten pari ärsyttävää.

Ne kaikki Danion mainokset missä on mm. tyyliin "eihän tälläistä voi raavas mies syödä", "Mmm, taidankin ottaa nämä itselleni"(joo, no toi kuulosti kaksmieliseltä :D), "tästä on otettu kaikki lisätty sokeri ja rasva pois", aika tyhmä jos ensin lisää sen rasvan ja sokerin ja seuloo sen pois(joo tiedän tiedän^^).

Sitten ne Activia mainokset, "Nyt kyllä turvottaa", "Voi että, mutta kokeiles tätä, mua Activia kyllä auttaa", AAARGHHH

Ja niin tietysti se Lotto-mainos: "Mitä tulee, kun sanan VALTA perään laittaa VALTA, no tietysti VALTAVALTA", ärsyttävän tekopirteetä...
| Neville Longbottom vuosimallia 2008 | Hymiöiden liikakäyttäjä vuosimallia 2009 | Luuleeko ravut että kalat osaa lentää? |

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #138 : Marraskuu 23, 2007, 14:32:02 »
Pakko sanoa asia, joka minua kaikista eniten ärsyttää. Siihen ei liity mitään kummallisuutta, vaan ärsyttävyyttä.

Eli te kaikki tiedätte Lorealin mainokset. Niissä on KAIKISSA lopussa se "olet sen arvoinen" -juttu. Se on niin rasittava. Ihan vain tuon lauseen takia boikotoin Lorealia. Uskon kyllä, että ne tuotteet on hyviä ja kaikkea, mutta vain tuon lauseen takia en niitä osta (ai minullako muka outoja tapoja?). Ja joskus oli se natusan kids -shampoo. Lorealin sekin. Ja lopussa taas tuo lause, tällä kertaa lasten suuhun sovitettuna, "Koska mekin olemme sen arvoisia." Niin rasittavaa.

Niin ja eikö atrian tehtaalla ole ollenkaan miehiä töissä?

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Amyna

 • 'urmaava neito
 • Vuotislainen
 • Vapaamatkustaja
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #139 : Joulukuu 15, 2007, 19:13:57 »
Omituisin mainos koskaan on kyllä se viime kesänä pyörinyt valistumainos, jossa kaksi makkaraa ottaa aurinkoa, ja ne alkaa sitten siinä kiljua tuskissaan ja taisivat räjähtääkin tai kärventyä. (Jos joku muuten sattuu tietämään mistä tämän löytäisi niin mulle voi laittaa yksärillä linkkiä)

Toinen häh!-mainos on se joku nyt pyörinyt Disney channel -mainos, jota ei tajuaisi mitenkään olevan jossain tekemisissä lastenkanavan kanssa.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 16, 2007, 21:23:33 kirjoittanut Amyna »

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #140 : Joulukuu 15, 2007, 22:52:10 »
Nämä erityisesti joulun alla pyörivät lasten lelumainokset ovat ärsyttäviä! Mainostetaan ihan horteessa, kuinka tämä vauvanukke nyt itkee ja nauraa, kun painaa tietystä kohtaa, tai sitten yritetään kaupitella jotain typerää lelupapukaijaa, joka toistaa puheita napin painalluksesta. Kaiken lisäksi nämä mainokset on ajoitettu niin, että monet lapset saattavat olla televisiota katsomassa (ainakin parina jouluna näitä mainoksia oli kovasti tungettu aamuseitsemään, jolloin ymmärtääkseni Nelosellakin tulee noita lastenohjelmia), ja sitten muksut saavat näitä "mä haluun" -kohtauksia. Nykyajan lasten lelumäärä on jotain aivan järkyttävää.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Hattrick

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #141 : Joulukuu 26, 2007, 00:53:59 »
Minä jotenkin pidän siitä Atrian mainoksesta, jossa ne lapset kertovat sitä vitsiä. Vitsi ei tietenkään ole mikään maailman paras, mutta se on silti jollain tavalla huvittava. Lapset tekevät tästä mainoksesta todella hellyttävän ja jopa mukaansatempaavan. He olivat mainoksessa jotenkin niin aitoja, kuten siinä Saarioisten "meidän äiti tekee teidän äitien ruoat" -mainoksessakin.

Itsehän tunsin myötähäpeää niitä lapsia kohtaan. Niin huonosti näytelty (tosin sen ikäisiltä ei voisikaan odottaa) ja niin epäaitoa. Edes 7-vuotias lapsi ei repeäisi niin pahasti niin huonolle jutulle.

Poissa Raitasukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Objection!
  • flavors.me
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #142 : Joulukuu 26, 2007, 15:08:37 »
Mieleeni tulee muutama hyväkin mainos, nimittäin ne (nimestä en mene vannomaan) Bravian tv-mainokset. Uusin niistä taitaa olla se, missä on niitä söpöjä erivärisiä pupuja loikkimassa pitkin katuja. Toinen on sellainen missä on jokin kerrostalo ja sen ympärillä alkaa räjähdellä värejä ja sitten on vielä se, missä on ihan törkeän paljon palloja pomppimassa alas katuja. Nuo ovat jotenkin hienoja ja tunnelmallisia mainoksia, joista tulee hyvä mieli :)

Huonoja mainoksia ovat taas kaikki jogurttimainokset, ne ovat jotenkin hirveän teennäisiä.

Poissa Miléna

 • Ryppykuu
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosQuest8
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #143 : Joulukuu 29, 2007, 20:23:36 »
Nyt on ihan pakko hehkuttaa sitä Saunalahden mainosta, jossa on se hylje siellä keilahallissa, joka kertoo siitä kuinka oli nähnyt Elton Johnin ja suppilovahveron. En tiedä mikä siinä minua niin erityisesti viehättää, kaiken järjenmukaan sen pitäisi ärsyttää minua suuresti, mutta jotenkin se mainos saa aina minut hihkumaan riemusta. Myös se, jossa kyseinen hylje luettelee ihmisiä, jotka ovat tulossa, niin, että aluksi luulee, että ne ovat tulossa kylään, mutta sitten selviääkin, että ne tulevatkin telkkarista, on aivan mahtava, joskaan ei niin suppilovahvero-mainoksen tasoinen.
Voima on massa kerrottuna kiihtyvyydellä (F = ma)

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #144 : Helmikuu 02, 2008, 17:02:43 »
Juuri nuo Danonet yms. ovat aivan eriskummallisia - tosin myös ärsyttäviä. En tiedä kuuluuko tämä kummallisiin, mutta Elisan Puhuva paketti on yhä suosikeissani ihan sen huumorin takia... "Mikä on laidallinen? Sanoo mulmul?"

Okei, okei... Ja se jossa se hylje on keilahallissa on mielestäni yksi ärsyttävimmistä mutta myös kummallisimmista ikinä. Rakastan myös sitä jonkun LCD-television mainosta, missä ne puput hyppivät - tämä on niin hyvin tehty.

Ja se uusi Gigantin mainos - no tämän voisi luokitella ärsyttävimpiin ihan tuon taustamusiikin takia, koska se jää aina soimaan päähän, mutta Gigantin mainokset ovat aina todella kalliin näköisiä, kuten se jossa ne olivat siellä jalkapallostadionilla yms, tosin, tämä näyttää lavastetulta.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #145 : Helmikuu 02, 2008, 20:15:14 »
Minä jotenkin pidin siitä joulun edellä pyörineestä mainoksesta, jossa tavallinen perhe vietti joulua, ja isä oli sitten lähtenyt R-kioskille hakemaan jotain kännykkäliittymää ja kanavapakettia. Kotona se vanha mummo istui pianon ääressä ja lauloi epävireisesti jotain joululaulua samalla, kun perheen muut jäsenet seisoivat vieressä kerrassaan kyllästyneen näköisinä. Kun isukki sitten tuli kotiin, hän ryömi kuusen alle ja huuteli kovaa, että sieltä löytyi vielä yksi lahja mummolle. Ilmeisesti joulu päättyi onnellisesti, kun mummeli sai puhua pälpättää puhelimeen ja muu perhe katseli suht tyytyväisenä televisiota. Ei tämä mainos tietenkään mikään maailman ihmeellisin ollut, mutta kyllä se minua hymyilytti. Erityisesti se mummeli oli todella hauska.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #146 : Helmikuu 02, 2008, 23:37:07 »
"Hei tonttu-ukot hyppikää..." Minäkin nauroin sille aika makeasti. Se nimenomainen joululaulu on muutenkin jotenkin outo, mutta siinä se oli ihan täydellinen.

Muoks: Vetehinen, kälylläni on 3-vuotias poika ja se mainos on kuulemma kuin suoraan elävästä elämästä. Ei saa häiritä, kun toinen pissaa. :)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 09, 2008, 23:59:48 kirjoittanut Valeriana »
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Vetehinen

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #147 : Maaliskuu 09, 2008, 19:04:18 »
Yksi mainos jota inhoan yli kaiken on joku talouspaperi(?)mainos jossa poika on vessassa ja sen isä huutaa "Olli (en nyt muista nimeä) mitä teet?" ja poika vastaan "pissaan" ja kääntyy pöntöltä ja pissat on lattialla. Siis se on niin AAARRGGGHHH! Onko joku muka noin tyhmä!?

Lartsu

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #148 : Maaliskuu 10, 2008, 19:52:01 »
Omituisin mainos koskaan on kyllä se viime kesänä pyörinyt valistumainos, jossa kaksi makkaraa ottaa aurinkoa, ja ne alkaa sitten siinä kiljua tuskissaan ja taisivat räjähtääkin tai kärventyä. (Jos joku muuten sattuu tietämään mistä tämän löytäisi niin mulle voi laittaa yksärillä linkkiä)


Aa, se oli kamala!
Vihaan Activia mainoksi, siis kuka kertoo naapurilleen että "Tässäpäs pipareita, aijaijaijai kun vatsaa on kivistänyt koko joulun!" "Noh, kokeilepas Activiaa, se auttaa kaikkeen!" Aarhh.
Ja sitten se joku närästyslääkemainos, jossa äiti, isä ja lapsi ovat lähtemässä jonnekkin ja isä sanoo "Ai että kun taas närästää." ja niin edespäin ja sitten elokuvissa se lapsi puhaltaa siihen sen juomaan ja siitä kuuluu porinaääni ja näin...
Ja yksi ei ole varsinaisesti kummallinen, mutta se on vain ärsyttävä. Kun lapsi kysyy isältään että "Miksi tämä paperi imee kaiken veden" ja se isä alkaa selittämään jotain norsuista.... o__O

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #149 : Maaliskuu 10, 2008, 22:44:06 »
Juuri tuo Paula-lehmä on ihan KAMALA! Siis, tarvitseeko siinä laulaa että: "Se voittaa kaikki MUU" ja "Paulalla on villit rillit?" Ihan kamala... Saksalaiset ovat nyt mokanneet pahasti kun tekivät tämän mainoksen. Ja minä oikeasti meinaan joka kerta kuristaa sen juontajan jos tämä tokaisee loppuun vielä että: "Löydät sen kylmähyllystä!" Luulevatko nämä tosiaan, ettemme tiedä mistä jogurtin/whatever moskan voi löytää?!

Minä pidän Elisan ja dna:n mainoksista, mutta minua ärsyttävät osa niistä kännykkämainoksista, soneran whatever. Niissä aina jotkut heput heiluvat siellä. ...

Mielestäni se joku aspiriinimainos jossa lukee "kivunlievitys näyttää tältä"-lopussa on überhyvä ^^ Oikeasti hajoan aina sille papalle joka inisee siinä ja niille "tum tum tum"-tyypeille. Jau. Muuten nämä lääkemainokset ovat yleensä ärsyttäviä, kuten se Aspirin. "Jalkoja särkee!" ja esim. se Bisolvon. Siinä joku nainen kähii erittäin SELLAISEEN tyyliin aivan älyttömän ärsyttävästi. Kuulostaa enemmän joltain ähkymiseltä! Se on silleen: "Ähä ähä"-ja tuonko pitäisi olla yskimistä. Hyihyi.

Ja Pandan mainokset ovat aivan kamalia... en tiedä mitä hauskaa näissäkin pitäisi olla. Ne akat pyörivät siellä ja se ukko sanoo että: "Tämä on Pandan lakumix, jossa kaikki on aivan" ja sitten se mussuttaa että: "sekaisin." Yök.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa