Kirjoittaja Aihe: Studio Julmahuvi  (Luettu 1181 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Eru

 • Härskilärvi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Nynny
  • Kanjikaveri - opi japania!
Studio Julmahuvi
« : Kesäkuu 30, 2005, 18:20:00 »
Tällä kertaa keskustelun aiheena on Studio Julmahuvi, ehdotonta suomalaisen sketsiviihteen aatelia. Studio Julmahuvilta on tullut tv:stä jo useampi erillinen ohjelmasarja kymmenen vuoden aikana: Studio Julmahuvi esittää - Toini/Toni ja Heikki Haaman Show (1995-1996), the Joyboys Story (1997), Studio Julmahuvi (1998) ja Mennen tullen (2000). Joku nerokas henkilö on tehnyt Studio Julmahuvi aiheiset sivut, jotka tosin ovat yleensä näin loppukuusta poissa käytöstä liikennemäärän ylittymisen takia. Sivuilta löytyy paljon hyvää tietoa ryhmän toimista, kuvia ja muuta mukavaa.

Ryhmässä vaikuttavat näyttelijät Petteri Summanen, Tommi Korpela, Jukka Rasila ja Janne Reinikainen sekä ohjaajana toimiva Jani Volanen, joka on myös näytellyt porukan aikaisemmissa tuotoksissa Toini/Toni ja Heikki Haaman Show ja The Joyboys Story.

Toini/Toni ja Heikki Haaman Show koostui normihupiohjelman tapaan lyhyistä sketseistä, joidan hahmoista osa esiintyi useammassa sarjan osassa. The Joyboys Story taas kertoo fiktiivisen poikabändin noususta ja tuhosta taattuun julmahuvimeininkiin. Ohjelma muuten voitti pronssisen ruusun Montreaux'n kultaisen ruusun festivaaleilla. Studio Julmahuvi-sarja on taas puoleen tuntiin supistettu koko illan tv-tarjonta, löytyy lastenohjelmaa, saksalaista rikossarjaa, dokumenttia ja mainoksia. Siis kaikkea mitä tavallisestakin tv:stä. Mennen tullen on saanut ideansa Studio Julmahuvissa esitetystä Z-Salamapartio-poliisisarjasta. Sarja keskittyy ratkaisemaan toisen Salamapartion etsivän, Rauskin, mysteeristä murhaa.

Studio Julmahuvin sketsit ovat parasta mahdollista viihdettä ja ne iskevät ainakin minun kieroon huumorintajuuni. Parasta vitseissä ovat erilaiset sanaleikit, pienet yksityiskohdat ja tietysti aivan loistavat ja ennennäkemättömät ideat.

Suosikkihahmojani THHS:sta ovat Äärirajoilla-sketsin sekavia höpisevä mies, joka kokeilee rajojaan mm. benji-hypyn ja hiilillä kävelyn muodossa sekä kiero turkkilainen, joka yrittää kaupata viattomalle suomalaismiehelle vaikka mitä. Studio Julmahuvista minuun iskivät ehdottomasti erikoista lastenohjelmaansa vetävä Touko-Pouko, Ratkaisijat-sarjan etsivät Dieter&Berner, Hetken laulu-kilpailun finalistit (jotka ovat muuten samoja kuin Vuoden postinjakaja-kilpailun finalistit), sekä tietysti Studio Julmahuvin oma maskotti, Hermanni-Hiiri.

Studio Julmahuvilta ilmestyy muuten 20.10 3 DVD:n boxi, joka sisältää sarjat: Studio Julmahuvi, Mennen tullen, the Joyboys Story sekä paljon extroja ynnä yhden CD-levyn. Toini ja Heikki Haaman Showta ei siis DVD:llä tulla näkemään, koska oikeudet siihen on mtv3:lla. Myöskään ohjelman uusinnasta ei ole tietoa, mutta sitähän voi aina käydä ruinaamassa mtv3:n sivuilla (sivun vasemmassa alalaidassa löytyy kohta "palaute")

Pojilla on tällä hetkellä uusi sarja suunnitteilla, mutta ilmeisesti rahoituspuolella on jotain ongelmia. Toivottavasti saavat asiat kuntoon pian, minä ainakin odotan innolla uusia tempauksia.
Kanjikaveri - opi japania!
suomi-japani-suomi  -sanakirja
Keskustele japanin kielestä ja kulttuurista foorumilla

Poissa Decamerone

 • Vuotislainen
  • www.decamerone.vuodatus.net
Studio Julmahuvi
« Vastaus #1 : Heinäkuu 01, 2005, 19:04:03 »
Minäkin olen nähnyt muutaman jakson vuoden '98 Studio Julmahuvi-sketseistä. Sarja muistaakseni esitettiin uusintana joitakin vuosia sitten, ehkä '99 tai '00? En kyllä muista kyseisestä sarjasta paljoakaan, mutta kaiketi pidin siitä, kun kerran sitä katsoi (en yleensä televisiota juurikaan katsele). Jostain ihmeen syystä muistelisin, että jossakin jaksossa hoettiin, että Kreikan meri? :D Olen varmaan ihan ulalla, mutta näin muistaisin... Ja aina askarreltiinpaskarreltiin... :)

Oikeastaan tulin kommentoimaan tätä keskustelua vain yhden ainoan asian vuoksi; nimittäin kertoakseni, miten tutustuin kyseiseen sarjaan. Olin kaverini luona, ja avasimme telkkarin. Sieltä tuli uutispätkä siitä, kuinka hiekan salakuljettaminen heikkakuopilta on yleistynyt, ja me hämmästelimme, että MIKSI joku muka haluaisi varastaa tavallista hiekkaa?! Uskoimme tosissamme hetken aikaa, että kyseessä oli oikea uutislähetys, mutta kävi sitten ilmi, ettei asia ihan niin ollutkaan...
On vaikeaa olla rohkea, kun on vain Hyvin Pieni Eläin.

Poissa Eru

 • Härskilärvi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Nynny
  • Kanjikaveri - opi japania!
Studio Julmahuvi
« Vastaus #2 : Heinäkuu 01, 2005, 20:27:01 »
Lainaus käyttäjältä: Decamerone
Jostain ihmeen syystä muistelisin, että jossakin jaksossa hoettiin, että Kreikan meri? :D Olen varmaan ihan ulalla, mutta näin muistaisin... Ja aina askarreltiinpaskarreltiin... :)
Toukopoukohan se siinä lapsosia viihdytti! Kreikan meri on yksi ehdottomista suosikkikappaleistani. Kreikan meri, meri Kreikan, Kreikan meri...

Lainaus käyttäjältä: Decamerone
Sieltä tuli uutispätkä siitä, kuinka hiekan salakuljettaminen heikkakuopilta on yleistynyt, ja me hämmästelimme, että MIKSI joku muka haluaisi varastaa tavallista hiekkaa?! Uskoimme tosissamme hetken aikaa, että kyseessä oli oikea uutislähetys, mutta kävi sitten ilmi, ettei asia ihan niin ollutkaan...
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

//Ele korjasi spoilerin :p
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 31, 2007, 11:48:58 kirjoittanut Eleanír »
Kanjikaveri - opi japania!
suomi-japani-suomi  -sanakirja
Keskustele japanin kielestä ja kulttuurista foorumilla

Poissa Wulf

 • Offaava
 • Vuotislainen
Studio Julmahuvi
« Vastaus #3 : Heinäkuu 02, 2005, 01:09:52 »
Ehdottomasti paras sketsiohjelma koskaan. Toukopoukon askartelemapaskartelema ydinsuojapydinsuoja oli paras. Eikä sielunkaan askarteleminen jäänyt pahasti jälkeen.

Vieläkin ihmetyttää miten niillä näyttelijöillä on pysynyt niin hyvin pokka. Kaikissa muissa sketsiohjelmissa näyttelijät repeilee aina silloin tällöin, mutta esimerkiksi se pasha-juttu oli vedetty niin pokalla, että hattua täytyy nostaa.

Ja vielä täytyy mainita ehdottomasti ne saksalaiset poliisit ja niiden makeutusaine. *repeilee pelkälle muistolle* Oikeasti, jos joku ei ole nähnyt ja tykkää nauramisesta, niin etsikään tämä sarja kynsiinne.
Poissa toistaiseksi. Koita mesellä.