Kirjoittaja Aihe: Kadoksissa  (Luettu 12661 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Tunturipöllö

 • Tuplanolla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • That last hand... nearly killed me.
Kadoksissa
« Vastaus #25 : Kesäkuu 24, 2005, 13:58:40 »
Lainaus käyttäjältä: "jayeleits"
Kertokaa, oi KERTOKAA miten kadoksissa loppui?!?


Spoileri:

Ei oikeastaan typerämmin olisi voinut loppua. Harry ja Lucy lähtivät kävelemään kohti venettä, jossa kaksoset olivat, mutta kaksoset katosivat, ja ilmestyivät rannalle. Lucy säikähti tätä, ja hänen silmänsä muuttui punaiseksi. Harry sai rauhoitettua tämän, eikä Lucy kadonnut. Harry ja Lucy lähtivät seuraamaan kaksosia, jotka kertoivat jotain siitä, että hekin ovat ihmisiä, tosin he ovat täydellisiä, eivät tunne surua tai pelkoa. Kaksoset sanoivat, että heidän täydellinen lajinsa pakeni asteroidia ennen nykyisen ihmislajin syntymistä. Lisäksi kaksoset kertoivat, että saari on portaali heidän ja ihmisten välillä, kuten myös Falkirkin kivipaadet ja Stonehedge. Nuorten pitäisi palata portaalin avulla aikaan ennen ufotutkimusmatkaa. Harry ja Lucy etsivät muut nuoret käsiinsä, ja he menivät taas piiriin. Kun ennen kaikki katosivat kyseisessä operaatiossa, niin nyt vain Harry ja Lucy teleporttautuivat, muut nuoret jäivät lapsellisina Australiaan. Falkirkissa Harry ja Lucy yrittivät peruuttaa matkan, ja se taisi onnistuakin videonauhojen avulla.

Jutussa saattaa olla virheitä, koska katselin jakson puoliunessa.

Olisiko tuosta ollut yllättävä ja surullinen loppu tämän lisäksi? Luulin, että Summerissa kysyttiin vain, millainen loppu olisi hyvä tähän sarjaan...

//Koska muillekaan ei sallita värejä, niin vaihdoin valkoisen spoilerivaroituksiin. Punaistahan saa käyttää spoilereissa. -TF
Shaken, not stirred.

IceLowe

 • Ankeuttaja
Kadoksissa
« Vastaus #26 : Kesäkuu 24, 2005, 22:29:32 »
Musta kadoksissa loppu ihan nuijamaisesti. Olisin toivonu pelottavaa loppua. Arvasin et jos on onnellinen loppu siitä tulis tökeröö. Yllättävästä olis varmaanki ollu jotain sellasta et ''hupsista, se oliki vaan unta''. Mitäköhän pelottavassa lopussa olisi käynyt. Olisi ollu varmaan mielenkiintosta kattoo. En kyllä ymmärrä mitä järkee on tehä 3 eri loppua.

jayeleits

 • Ankeuttaja
Kadoksissa
« Vastaus #27 : Kesäkuu 25, 2005, 17:58:00 »
Tunturipöllö: Kiitos! <3

Eli tuo oli siis se onnellinen loppu? Aika oudolta kuulostaa. Tehdä ensin kolme tuotantokautta sarjaa, ja sitten viimeisessä jaksossa perua koko juttu, "ei mitään tollasta tule tapahtumaankaan".. :D

Anselmus

 • Ankeuttaja
Kadoksissa
« Vastaus #28 : Kesäkuu 25, 2005, 18:08:31 »
Olen katsonut sarjaa, mutta en ihan alusta asti. Se oli niiiin hyvä! oikeesti.
Mut nythän se loppui *sihf* :( onnellinen loppu oli kuitenkin hyvä!
En ehtinyt käydä äänestämässä niitä vaihtoehtoja mutta olisin valinnut yllättävän. Voi kun Summeri näyttäis mitä olis tapahtunut niissä kahdessa muussa vaihtoehdossa. Sarja kosketti erityisesti teini-ikäisiä nuoria. Sarja oli pelottava ja jännittävä. Mutta mulla meni aivot vähän solmuun aina välillä kun ne arvuutteli mitä tehdä ja keneen voi luottaa ja kehen ei. Toivottavasti sarja näytetään joskus toisittekin :)

Poissa Jessie

 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Kadoksissa
« Vastaus #29 : Kesäkuu 25, 2005, 20:14:46 »
Olen täällä muiden kanssa samoilla linjoilla että yksi jakso tuohon olisi voinut tehdä poikaa. Ja en olisi sittenkään halunnut sitä onnellista loppua. Mikä tahansa muu loppu olisikin nyt ollut parempi mutta ei Minäkin tyhmä äänestin sitä loppuaNo joo menen vinkumaan ylen sivuilta että näyttäisivät ne muutkin loput.
Minua ei se haitannut että Lucysta ja Harrysta tuli päähenkilöt sillä pidin heistä eniten mutta mutta..Miksi Stanich hymyili kun ainoastaan Harry ja Lucy häipyivät?
Muistiko Sara jotain kun sen ilme oli niin kärsivä?
No joo mutta olisin halunnut että kaikki olisivat muistaneet seikkalunsa. Vinkumaan.
♥ Pottereita vuodesta 1999 ♥
“Dumbledore's man through and through, aren't you Potter?"
"Yeah I am," said Harry. "Glad we straightened that out.”

Final

 • Ankeuttaja
Kadoksissa
« Vastaus #30 : Kesäkuu 27, 2005, 13:37:57 »
Ensinnäkin tuosta 3 loppua -vouhotuksesta: Olette nyt aivan hakoteillä, sillä sarjaan ei ole TODELLAKAAN tehty 3 eri loppuratkaisua. Summeri järjesti vain äänestyksen, jossa sai änestää millaisen lopun katsojat HALUAISIVAT. Kyseinen äänestys ei mitenkään vaikuttanut loppuun. Itse äänestin yllättävää loppuratkaisua, vaikka tiesin, että äänestyshän ei tod. vaikuta koko sarjaan! Että se siitä...senkin tampiot

Nyt kun olen purkanut hieman ajatuksiani onkin aika perehtyä itse sarjaan. Minusta se oli aivan loistava, henkilöt olivat hyviä ja juoni mielenkiintoinen. Ja olihan se hyvä, että joka jaksossa tapahtui paljon asioita, sillä näin sarja ei junnannut paikallaan. Loistavaa, sanon minä. Ehdinkin jo melkein unohtaa koko ohjelman talven ajaksi, mutta nyt se kuuluu taas ehdottomasti lemppareihini :D Olisi kivaa nähdä taas edellisten tuotantokausien jaksoja! Tietääkö muuten kukaan, että olisiko kys. sarjasta tulossa DVD :tä?? Sille olisi kyllä kysyntää!

Rauhanmerkki

 • Ankeuttaja
Kadoksissa
« Vastaus #31 : Kesäkuu 27, 2005, 16:48:07 »
Lainaus käyttäjältä: "Final"
Ensinnäkin tuosta 3 loppua -vouhotuksesta: Olette nyt aivan hakoteillä, sillä sarjaan ei ole TODELLAKAAN tehty 3 eri loppuratkaisua. Summeri järjesti vain äänestyksen, jossa sai änestää millaisen lopun katsojat HALUAISIVAT. Kyseinen äänestys ei mitenkään vaikuttanut loppuun. Itse äänestin yllättävää loppuratkaisua, vaikka tiesin, että äänestyshän ei tod. vaikuta koko sarjaan! Että se siitä...senkin tampiot

Sori vaan, mutta jakso on muuten sama, mutta äänestys päättää sen ihan lopun. Eli mitä koulussa tapahtuu. Olen lukenut netistä muut loput joten tiedän. Olet aivan hakoteillä.

Poissa Tunturipöllö

 • Tuplanolla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • That last hand... nearly killed me.
Kadoksissa
« Vastaus #32 : Kesäkuu 27, 2005, 18:24:30 »
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

//Eleanír korjasi spoilerin
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 01, 2007, 10:07:07 kirjoittanut Eleanír »
Shaken, not stirred.

Poissa Amyna

 • 'urmaava neito
 • Vuotislainen
 • Vapaamatkustaja
 • Tupa: Mary Sue
Kadoksissa
« Vastaus #33 : Heinäkuu 01, 2005, 17:47:39 »
juu,  kadoksissa loppu oli ihan *piip*. Katsoin sarjan alusta asti ja toivoin, että loppu olis mah. pelottava. Eipä ollut... Ketä samperin palikka meni ja äänesti onnellista loppua!!! ja se ufotouhu oli viimosessa jaksossa ihan surkeeta. nauroin vedet silmissä. Sitäpaitsi sarjan ihan ensimmäisessä jaksossa jotkut miehet löysi sen niiden leirin ja ne niiden nauhat kameroista ja alko katsomaan niitä, joten kaiken järjen mukaan Harryn ja Lucyn olisi pitänyt palata sinne alkuperäiselle leirille.

Haru

 • Ankeuttaja
Kadoksissa
« Vastaus #34 : Elokuu 07, 2005, 21:21:45 »
Jep, katsoin sitä tänä kesänä ja viime kesänäkin, ja tavallaan ihan hyvä sarja se on. Ainakin erilainen, ja se on hienoa, koska telkkarista tulee hyvin paljon kaikenlaista soopaa.

Juoni oli välillä pikkuisen sekava, mutta kyllä sitä jaksoi seurata. En kyllä pitänyt siitä, että sarja jäi tauolle melkein vuodeksi ja jatkoi sitten niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Henkilöt olivat ihan hauskoja, mutta ne kamerat kyllä vähän ärsyttivät.
Ajattelin, että aiheesta olisi saanut paljon paremmankin ja pidemmän sarjan, mutta minkäs sille enää voi...

Poissa Gwindorfyel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Kadoksissa
« Vastaus #35 : Elokuu 10, 2005, 14:22:39 »
Mä katsoin lähes jokaisen jakson, aina kun kerkesin, ja usein nauhotinkin jos en olisi muuten ehtinyt.
Oli hyvä sarja, tykkäsin, se oli jännä ja välillä jopa aika pelottavakin!
Näyttelijät olivat hyviä, vaikka olivatkin niin nuoria, ja skottiaksentti oli ihanan kuuloista!:)
Mutta munkin mielestä oli vähän typerää, että ne kaikki vaan hups keikkaa sopivat toisilleen ja kaikista tuli jonkun kanssa pari.

Itse äänestin yllättävää loppua silloin kun sai äänestää, sillä arvasin millainen onnellinen olisi, kaikki päätty hyvin ja ne pääsee turvaan ja niin edelleen, ja pelottavankin pystyin jotenkuten päättelemään millainen se olisi. Yllättävää sen sijaan en olisi pystynyt päättelemään mitenkään, joten oli ihan pakko saada nähdä se.
Tylsää, kun suurin osa äänesti sitten jotain onnellista, hei c'moon senhän pystyi ihan helposti arvaamaan, suurimmaksi osaksi..
Olisin toivonut, että ne muutkin loput olisi näytetty, mistäköhän pystyisi lukemaan mitä siinä yllättävässä lopussa tapahtui, minua jää nimittäin häiritsemään se pitkäksi aikaa?:)
Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist

untitled

 • Ankeuttaja
Kadoksissa
« Vastaus #36 : Elokuu 01, 2006, 18:17:39 »
Se oli summerissa paras sarja. Harmi että sitä ei enää tule.
Ärsyttää seki ku kaikki siinä äänestyksesä halus että se loppuu onnellisesti, mielummin yllättävästi niin ois ollu jotain jännitystä siihenki. Onnellisen lopun siitä pysty suunnilleen arvaamaan.

mörkö

 • Ankeuttaja
Re: Kadoksissa
« Vastaus #37 : Helmikuu 10, 2007, 23:55:13 »
Minäkin katsoin tämän sarjan. Oli aina pakko herätä aamulla katsomaan sitä, ja sitten vielä uusintana katsoa se. Aluksi mietin, että aika Lostin tapainen. Kun eikös ne tippuneet lentokoneella sinne paikkaan vai miten se oli? Sarja oli aika koukuttava ja sitä jaksoi herätä katsomaan. Keskivaiheilla sarja alkoi olemaan hieman tylsähkö, ja loppuratkaisu todellakin oli tyhmä. Videokameranauhoitukset olivat tosi kiva osa sarjaa.

En pitänyt sarjan parituksista, vaikka ne täydensivätkin sarjaa melko hyvin. Harryn ja Lucyn muuttuminen päähenkilöiksi oli todellakin huono asia. Simon oli sarjan paras hahmo. No kokonaan katsottuna sarja oli ihan ok. Mutta jos loppu olisi ollut salaperäisempi tai pelottavampi, olisi sarja ollut parempi.

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Kadoksissa
« Vastaus #38 : Toukokuu 20, 2015, 12:12:28 »
Minkähän ikäinen mahdoin olla kun tätä katselin televisiosta? Aina piti herätä katsomaan Summeri ja ehdottomasti tätä sarjaa koska se oli jännittävä! Suosikkini taisi jostain kumman syystä olla Harry. Harmi ettei sarjaa enää voida näyttää Suomen televisiossa. Löytyykö sitten netistä jotain? Joskus yritin ahkerasti etsiä mutta en löytänyt mitään. Ottaen huomioon että sarja oli tavallaan lapsille/nuorille, se oli todella laadukas UFO/alien-seikkailu. Itse äänestin/olisin halunnut äänestää pelottavaa loppua. Televisiossa nähty lopetus oli typerä, kävikö siinä niin että matka peruttiin eikä sitä koskaan tapahtunut? Sarja oli muistaakseni sopivan pitkä ja aina tapahtui jotakin.

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kadoksissa
« Vastaus #39 : Heinäkuu 16, 2015, 12:31:21 »
Minkähän ikäinen mahdoin olla kun tätä katselin televisiosta? Aina piti herätä katsomaan Summeri ja ehdottomasti tätä sarjaa koska se oli jännittävä! Suosikkini taisi jostain kumman syystä olla Harry. Harmi ettei sarjaa enää voida näyttää Suomen televisiossa. Löytyykö sitten netistä jotain? Joskus yritin ahkerasti etsiä mutta en löytänyt mitään. Ottaen huomioon että sarja oli tavallaan lapsille/nuorille, se oli todella laadukas UFO/alien-seikkailu. Itse äänestin/olisin halunnut äänestää pelottavaa loppua. Televisiossa nähty lopetus oli typerä, kävikö siinä niin että matka peruttiin eikä sitä koskaan tapahtunut? Sarja oli muistaakseni sopivan pitkä ja aina tapahtui jotakin.

Löydät sarjan ainakin youtubesta (ilman tekstejä)... hakusanaksi Jeopardy serie 1 (2,3) riippuen minkä kauden haluat nähdä... Ja tämä toimii.. olen testaillut itse! :)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 16, 2015, 12:39:59 kirjoittanut Pipe »
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Kadoksissa
« Vastaus #40 : Heinäkuu 18, 2015, 21:23:29 »
Hyvä, nyt Youtubesta jaksot on paremmin löydettävissä kuin silloin joskus... Selkeää. Mainiota, mitään tekstejä ei tarvita kun ymmärrän puhetta muutenkin. Katsokaa te muutkin Kadoksissa-sarjaa! Nyt aion muistella kultaisia aikoja ja katselen pitkästä aikaa sarjaa Youtuben välityksellä. Yritin etsiä netistä kuumeisesti, voiko mistään ostaa koko sarjaa DVD-muodossa. Ei kunnolla löytynyt... Olen katsellut nyt 5 jaksoa ja yhtä hyvä on kuin ennenkin!
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 21, 2015, 11:54:35 kirjoittanut Ana »