Kirjoittaja Aihe: Varastaminen  (Luettu 41860 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Luna Helmiina

  • Tonttu vain ei saa unta
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
  • Tupa: Rohkelikko
Vs: Varastaminen
« Vastaus #200 : Heinäkuu 09, 2014, 01:54:13 »
Varastaminen on rumaa. Aina.
Okei. Tunnustan varastaneeni kolmevuotiaana sovitussukan jolla sitten leikin, äiti huomasi, ja sanoi, että so-so, anna sukka takaisin ja pyydä anteeksi.
Myyjätäti vain sanoi, että pidä se sukka, lapsihyvä, ei hän pikkutyttöjä varkaiksi syytä.
Varmaan puhui myös äidin kanssa, mutta ainakin opin noudattamaan lakia. :D
Muoks.
Kerran minut on huikattu takaisin turhaan kun kävin vain katsomassa olinko pudottanut toisen lapaseni kauppaan ja olin lähdössä kun en enää tarvinnut mitään kaupasta ja myyjä vaan kutsui takaisin että avaa laukku ja minä avasin koska tiesin että minulla ei ollut mitään mikä olisiollut varastettua. Myyjä katsoi laukun ja minä totesin ettei minulla ollut ytään mitään ja myyjä sanoi vain anteeksi häiriö
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 2018, 17:44:31 kirjoittanut Luna Helmiina »
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa bali

  • Vuotislainen
Vs: Varastaminen
« Vastaus #201 : Elokuu 01, 2018, 20:37:16 »
Nahkatakin olen kerran näpistänyt. Oli kylmä joulu yö ja ei ollut takkia mukana. Oiln joissain bileissä, ja piti kävellä kotiin. Huomioikaa, että kun bileisiin lähdin niin sain kyydin sinne kaverilta. Tajusin bileissä, kuinka kylmä pihalle oli tullut. Päätin hetkeksi jäädä hengailemaan bileisiin. Samalla totesin että T-paidalla en tuonne lumeen mene. Sitten sain idean, että varastan nahkatakin narikasta. Olin melkein ainoa, joka ei ollut umpikännissä, niin käytin tilaisuuden hyväksi. Narikka ei ollut vartioitu, niin poimin sieltä sopivan kokoisen nahkatakin. Otin nahkatakin narikasta, ja laitoin sen päälle. Kävelin rappusia alas uloskäynnile. Pihalla tutkin, mitä taskuissa oli. Taskuista löytyi röökiaski, sytkäri, ja 20€. Silloin ei omatunto ollut ihan kohdallaan, niin päätin pitää kaikki nuo ja myydä ne. Takki kuului jollekkin nimimerkillä J.M. Nahkatakki on ollut minulla tähän päivään asti. Tapahtui vuonna 2007. Koskaan en kiinni jäänyt.
Takki näytti tältä: https://www.salainenagentti.fi/wp-content/uploads/2015/03/Schott-Classic-Perfecto-118-8.jpg ilman vyötä.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 01, 2018, 20:59:05 kirjoittanut bali »